دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

ابلاغ به استانداران و فرمانداران برای دیدار با خانواده‌های شهدای مدافع حرم


معاون سیاسی وزیر کشور گفت: وزارت کشور به منظور قدردانی از مجاهدت‌های شهدای مدافع حرم، به همه استانداران و فرمانداران اعلام کرده با حضور در منازل این شهیدان از خانواده آن‌ها تجلیل به عمل آورند.
ابلاغ به استانداران و فرمانداران برای دیدار با خانواده‌های شهدای مدافع حرم

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، "محمدحسن مقیمی" معاون سیاسی وزارت کشور در دیدار با سردار "داود غیاثی راد" معاون فرهنگی هیأت رزمندگان غرب و شمالغرب کشور اظهار داشت: وزارت کشور به منظور قدردانی از مجاهدت‌های شهدای مدافع حرم، به همه استانداران و فرمانداران اعلام کرده با حضور در منازل این شهیدان از خانواده آن‌ها تجلیل به عمل آورند.

وی با اشاره به اینکه در سفر به استان مرکزی در منزل شهید تازه احراز هویت شده اراک حضور می‌یابد، افزود: در سفری که به استان مرکزی خواهم داشت، یکی از برنامه‌های این سفر حضور در منزل شهید علیرضا قاسمی است که بعد از گذشت 32 سال چندی پیش هویت این شهید والامقام احراز شد.

قرار است در برنامه‌ای که به مناسبت تجدید میثاق یاران شهید بروجردی و سالروز فتح خرمشهر برگزار می‌شود، از مهندس مقیمی به عنوان مدیر جهادی و رزمنده غرب و شمال غرب تجلیل به عمل آید.  

انتهای پیام/

 

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 اردیبهشت 1395  ] [ 1:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیام تسلیت نمایندگان شمال کشور به مناسبت شهادت تعدادی از مدافعین حرم


مجمع نمایندگان شمال کشور شهادت تعدادی از شهدای مدافع حرم را تسلیت گفتند.
پیام تسلیت نمایندگان شمال کشور به مناسبت شهادت تعدادی از مدافعین حرم

به گزارش گروه اخبار داخلی دفاع پرس؛ محمد دهقان عضو هیات رئیسه مجلس در پایان جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) مجلس اظهار کرد:‌ مجمع نمایندگان شمال کشور شهادت تعدادی از شهدای مدافع حرم را به مردم ایران و منطقه تسلیت گفتند.

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 اردیبهشت 1395  ] [ 1:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دوشنبه 20 اردیبهشت/ خانواده شهدای مدافع حرم مهمان «خندوانه»


خانواده‌های شهدای مدافع حرم "علی اصغر شیردل" و "محرم ترک" روز دوشنبه 20 اردیبهشت مهمان برنامه تلویزیونی "خندوانه" می‌شوند.
دوشنبه 20 اردیبهشت/ خانواده شهدای مدافع حرم مهمان «خندوانه»

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، برنامه امشب "خندوانه" در آستانه سوم شعبان، میلاد با سعادت حضرت امام حسین(ع) و روز پاسدار میزبان خانواده‌های شهدای مدافع حرم "علی اصغر شیردل" و "محرم ترک" خواهد بود.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 اردیبهشت 1395  ] [ 1:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

درخشش «شوق وصال» در شهر آفتاب


مجموعه‌ای از عکس‌های سردار سرلشکر صفوی از دوران جنگ تحمیلی با عنوان کتاب "شوق وصال" در نمایشگاه کتاب امسال عرضه شده است.
درخشش «شوق وصال» در شهر آفتاب

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، مجموعه‌ای از عکس‌های سردار سرلشکر صفوی از دوران جنگ تحمیلی با عنوان کتاب "شوق وصال" در دو نوع جلد گالینگور و شومیز در نمایشگاه کتاب امسال  عرضه شده است.

حمید مهاجر مدیر برنامه ریزی فرهنگی باغ موزه دفاع مقدس با اعلام خبر فوق افزود: این اثر به درخواست و همت نشر موزه دفاع مقدس تهران گردآوری و در مهرماه سال گذشته رونمایی شد و شامل300 عکس در  10 فصل می‌باشد که در ابتدای هر فصل عملیات‌های شاخص سال‌های دفاع مقدس به همراه نقشه عملیاتی آن تشریح شده است.

وی گفت:  فصل دهم کتاب عکس "شوق وصال" به بیان تصویر کوتاهی از حضور رهبر معظم انقلاب، در جبهه‌های جنگ تحمیلی پرداخته و به توصیف بخشی از تصمیمات سرنوشت‌ساز ایشان در دفاع مقدس می‌پردازد.

نشر موزه دفاع مقدس با 61 عنوان کتاب برای دومین سال پیاپی در نمایشگاه کتاب میزبان علاقمندان است.

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 اردیبهشت 1395  ] [ 1:50 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

جشن علمداران ایثار در زنجان برگزار می‌شود


جشن علمداران ایثار به مناسبت ولادت حضرت ابوالفضل‌(ع) در زنجان برگزار می‎شود.
جشن علمداران ایثار در زنجان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری دفاع پرس از زنجان، همزمان با روز ولادت حضرت ابوالفضل‌(ع)، برنامه‌های مختلفی در پاسداشت مقام جانباز برگزار خواهد شد و بیشتر بقاع متبرکه و مساجد میزبان مراسم‌های جشن هستند.

بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان نیز به مناسبت روز جانباز برنامه‌های مختلفی از جمله طرح سپاس را اجرایی خواهد کرد.

مدیر روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان اظهار کرد: هر سال به مناسبت روز جانباز برنامه‌های مختلفی توسط اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرایی می‌شود که از جمله آن طرح پایش سلامت جانبازان است.

محمد جواد مسلمی تصریح کرد: طرح پایش برای جانبازان بالای 70 درصد، والدین جانبازان در روز جانباز به صورت ویژه اجرا می‌شود.

وی اضافه کرد: از دیگر برنامه‌های اجرایی به مناسبت روز جانباز طرح سپاس است، این طرح در قالب دیدار با خانواده‌های جانباز با حضور مسؤولان اجرا می‌شود. امسال نیزهمچون سنوات گذشته جمعی از جانبازان با نماینده ولی فقیه در استان زنجان دیدار خواهند کرد.

مسلمی از برگزاری جشن علمداران ایثار نیز خبر داد و گفت: این جشن با حضور تعدادی از جانبازان و خانواده‌های آنها و جمعی از مسؤولان روز چهارشنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه در سالن هلال احمر از ساعت 17 تا 20 عصربا همکاری بنیاد شهید، شهرداری و شورای اسلامی شهر زنجان برگزار خواهد شد.

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 اردیبهشت 1395  ] [ 1:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مراسم وداع با سه شهید مدافع حرم در سالگرد تدفین دو شهید گمنام دانشگاه فردوسی مشهد


در پنجمین سالگرد تدفین دو شهید گمنام دانشگاه فردوسی مشهد مراسم وداع با پیکر مطهر سه شهید مدافع حرم برگزار می­ شود.
مراسم وداع با سه شهید مدافع حرم در سالگرد تدفین دو شهید گمنام دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش دفاع پرس از مشهد، در آستانه پنجمین سالگرد تدفین دو شهید گمنام دانشگاه فردوسی مشهد مراسم وداع با پیکر مطهر سه شهید مدافع حرم برگزار می ­شود.

در این مراسم پیکر مطهر شهید مصطفی عارفی و دو تن دیگر از مجاهدان دلیر لشکر فاطمیون که در سوریه و به دست پرچمداران شیعه انگلیسی به شهادت رسیدند نیز زینت بخش محفل انس با شهدا خواهد بود.

این مراسم یکشنبه 19 اردیبهشت ­ماه از ساعت 19 با قرائت زیارت عاشورا در جوار مزار دو شهید گمنام به خاک سپرده شده در مقابل مسجد حضرت زهرا(س) دانشگاه فردوسی آغاز و در ادامه شرکت کنندگان در این مراسم بعد از اقامه نماز مغرب و عشا از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان و روایتگری کاظم آفاق و مداحی سید رضا نریمانی بهره ­مند خواهند شد. 

پیکر مطهر این سه شهید عالی­ قدر نیز روز دوشنبه ساعت 9 صبح از مقابل مهدیه مشهد به طرف حرم رضوی تشییع و بعد از طواف و اقامه نماز جهت خاکسپاری به بهشت رضا منتقل خواهند شد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 19 اردیبهشت 1395  ] [ 3:11 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات3 ]

سیره عملی شهدا ایستادگی در مقابل زیاده ­خواهی استکبار بود


مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور گفت: ما باید به آنچه که در مقابل زیاده خواهی های مستکبران فریاد زدیم ادامه دهیم و این از راه و منش شهدا است که برای ما به یادگار مانده است.
سیره عملی شهدا ایستادگی در مقابل زیاده ­خواهی استکبار بود

به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، نخستین یادواره 21شهید مربی آموزش و ۹ شهید پایگاه مقاومت بسیج شهدای گمنام نیشابور با حضور فرماندار، فرماندهان نظامی و انتظامی و مسئولین محلی در جوار گلزار شهدای گمنام این شهرستان برگزار شد.

در این یادواره سردار علی اصغر محمود آبادی از یادگاران دفاع مقدس و از فرماندهان آموزشی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نیشابور و فرمانده اسبق پادگان آموزشی شهید هاشمی نژاد در خصوص نقش این شهر در احیاء تفکر شیعی اظهار داشت: نیشابور یک شهر مذهبی و مقدس است که در تاریخ از آن به عنوان اولین پایتخت ایران بعد از اسلام یاد می کنند. از افتخارات دیگر این شهر این است که قدمگاه دو تن از امامان معصوم یعنی امام موسی کاظم(ع) و امام رضا (ع) است.

وی در ادامه با اشاره به حدیث نبوی از امنیت به عنوان یکی از نعمات الهی یاد کرد و تصریح کرد:  امنیت یکی از نعمات بزرگ الهی است که افراد جامعه پس از فاصله گرفتن از آن قدر و منزلتش را می­ دانند. اگر امروز کشور ما و مردم ما در امنیت به سر می­برند این نعمت مرهون مجاهدت شهدا و ایثارگران است.

فرمانده اسبق پادگان آموزشی شهید هاشمی نژاد با بیان اینکه چندین سال از پایان یافتن جنگ می­ گذرد خاطر نشان کرد: اگر به هیچ چیزی توجه نداشته باشیم، ولی باید به امنیتی که درقبال خون شهدا به دست آورده ایم توجه کنیم و برگزاری اینگونه مراسمات درسطح جامعه ما را به این ضرورت می ­رساند.

سپس حجت الاسلام والمسلیمن حسن رحیمی مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور ضمن خیرمقدم به میهمانان مراسم گفت: شهدا به ما آموختند که ما یک راه پیش رو بیشتر نداریم، و آن تبعیت محض از ولایت فقیه است و باید در مقابل استکبار قوی بایستیم

وی افزود: البته راه دومی نیز هست و آن این است که با استکبار تعامل کنیم. اگر بخواهیم این راه ادامه پیدا کند جزء ذلت و خواری برای ملت چیز دیگر نخواهد در بر نخواهد داشت.

رحیمی خاطر نشان کرد: ما باید به آنچه که در مقابل زیاده خواهی های مستکبران فریاد زدیم ادامه دهیم و این از راه و منش شهدا است که برای ما به یادگار مانده است.

وی خاطرنشان کرد: اگر اکنون به درجات عالی از آمادگی رسیده ­ایم به خاطر ایستادگی و مقاومت ملت ما بوده است و دشمن سعی در به انزوا کشیدن تفکر جهاد و مقاومت دارد.

پخش کلیپ سرداران شهید حصاری و دهنوی، اجرای تئاتر، اجرای سرود و مداحی از برنامه های این یادوراه بود.

لازم به ذکر است در پایان این یادواره از خانواده این 21 مربی شهید والامقام شهرستان نیشابور و ۹ شهید پایگاه مقاومت بسیج شهدای گمنام این شهرستان با اهداء لوح یادبود تقدیر و تجلیل شد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 19 اردیبهشت 1395  ] [ 3:11 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عکس / وزیر بهداشت درکنار شهید صیاد شیرازی


تصویری کم تر دیده شده از دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در شبکه های اجتماعی انتشار یافت.
عکس / وزیر بهداشت درکنار شهید صیاد شیرازی

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 19 اردیبهشت 1395  ] [ 3:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزشمار دفاع مقدس (19 اردیبهشت 95)


19 اردیبهشت 1395 هجری شمسی برابر با 1 شعبان 1437 هجری قمری و 8 می‌2016 میلادی
روزشمار دفاع مقدس (19 اردیبهشت 95)

رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی (19 اردیبهشت 1395)

• ارتحال عالم مجاهد و روحانی مبارز آیت‌الله «سید عبدالحسین لاری» (۱۳۰۳ ش)

• تخلیه کامل ایران از نیروهای شوروی سابق پس از پایان جنگ جهانی دوم (۱۳۲۵ ش)

• عملیات محدود انصارالحسین در منطقه هورالهویزه، جزیره مجنون، توسط سپاه (۱۳۶۶ش)

• صدور قطعنامه ۶۱۲ شورای امنیت در مورد کاربرد سلاح‌‏های شیمیایی در جنگ (۱۳۶۷ش)

• شهادت شهید ناصر بهداشت (۱۳۶۴ش)

• مراسم بزرگداشتی در خرم آباد به مناسبت اربعین شهدای شهرهای ایران برگزار شد. در پایان مراسم تظاهراتی علیه حکومت ستم‌شاهی برپا شد که حدود ۱۲نفر طی آن دستگیر شدند. (۱۳۵۷ش)

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 19 اردیبهشت 1395  ] [ 3:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

براستی برای آن دنیا چه فرستاده اید؟


همه یک روز خواهیم رفت و برای هر لحظه لحظه عمر، برای تمام کارهایی که انجام می دهیم، از ما حساب می کشند.
براستی برای آن دنیا چه فرستاده اید؟

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، همه یک روز خواهیم رفت و برای هر لحظه لحظه عمر، برای تمام کارهایی که انجام می دهیم، از ما حساب می کشند. از چشم، زبان، دست، گوش و تمامی اعضاء و جوارح بدن. وای بر روزی که خدایی نکرده نتوانیم پاسخگو و شرمنده حق شویم، عمر همه ما مشخص شده، معلوم است که هرکسی چقدر باید عمر کند و در هر حالتی که باشیم امر خدا مقدر می شود که دیگر برگشتی در آن نیست. خدای بزرگ سفارش کرده است تا زنده اید به فکر آخرت باشید.

به راستی برای آن دنیا چه فرستاده اید؟ کدام عمل مان در روز جزا ما را نجات خواهد داد؟ آیا به شکل یک انسان در محشر حاضر خواهیم شد که ائمه شفاعت مان کنند؟ آیا ما هدفمان در این دنیا جلب رضایت حق بوده است؟ عزیزانم عذاب خدا سخت است، مواظب اعمال و رفتارتان باشید و به کرم خدا ایمان داشته باشید.

 



منبع: پرونده فرهنگی شهدا،اداره اسناد انتشارات، هنری

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 19 اردیبهشت 1395  ] [ 3:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 40 ] [ 41 ] [ 42 ] [ 43 ] [ 44 ] [ 45 ] [ 46 ] [ 47 ] [ 48 ] [ 49 ] [ > ]