ضرورت برنامه ریزی جهت تدوین نقش درمان در دفاع مقدس
در جلسه با حضور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان و کار گروه معاونت درمان نقش درمان در دوران دفاع مقدس مورد برسی قرار گرفت.
|
به گزارش دفاع پرس از استان خوزستان سردارمحمد علی پور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان گفت: با توجه به گستردگی موضوعات مربوطبه حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضرورت برنامه ریزی جهت تدوین نقش درمان در دفاع مقدس مورد نظر قرار گرفته می شود.
سرادر علی پور افزود: موضوعات مربوط به نقش درمان در پنج سطح برنامه ریزی خواهد شد. وی با اشاره به تعدد موضاعات معاونت درمان به خدماتی که مجروحین در بیمارستانها دریافت کردند، ساماندهی پرونده های مجروهان، پزشکانی که در جبهه حضور داشتند، مشخص کردن تیم پژوهشی جهت جمع آوری خاطرات و تدوین تاریخ شفاهی نقش درمان در دوران دفاع مقدس تاکید کرد.
در این جلسه دکتر بختیاری نیا مدیر اجرایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن ارائه گزارش از آخرین وضعیت فعالیت کارگروه تشکیل شده در معاونت درمان به تلاش مجموعه اشاره کرد و افزود: باکلیه بیمارستانها مکاتبه و طی جلسات نسبت به پی گیری موضوعات تاکید شده است.
وی ضمن اعلام آمادگی در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی جهت تدوین نقش بخش درمان در دوران دفاع مقدس به عزم دانشگاه علوم پزشکی در جهت تدوین نقش پزشکی در جنگ اشاره کرد.
ادامه مطلب
[ دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 ] [ 3:05 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از کرمان، محمدرضا حسنیسعدی در مراسم صبحگاه اداری ادارهکل آموزشوپرورش استان کرمان، گفت: جانبازان انسانهایی بزرگ، عزتمند و بیادعا هستند که قسمتی از هستی خود را در راه دفاع از نظام جمهوری اسلامی، آرمانهای امام راحل و فرهنگ کشور فدا کردند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان بابیان اینکه وجود، حیات و دعای جانبازان برای ایران اسلامی برکت است، افزود: مجروحیت و زخم جانبازان، سند افتخار انقلاب اسلامی است، ولی مجروحیت و قطع عضو آنها همچنان در وجودشان به یادگار مانده و رنج و سختی این فداکاری را تحمل میکنند.
وی با اشاره به وجود 962 هزار و 134 جانباز در کشور افزود: 18 هزار و 999 جانباز 5 تا 70 درصد در استان کرمان وجود دارد.
همچنین در این مراسم محمد محسنبیگی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان خاطرنشان کرد: فعالیت 20 جانباز بالای 70 درصد، 187 آزاده، 548 فرزند شهید، 55 پدر شهید و 66 مادر شهید بهعنوان فرهنگی درآموزش و پرورش استان کرمان بزرگترین سرمایهی دستگاه تعلیم و تربیت استان است.
دراین مراسم از فرهنگیان جانباز، آزاده، رزمنده و عضو خانواده شهدا، شاغل در حوزهی ستادی ادارهکل آموزشوپرورش استان تجلیل به عمل آمد.
[ دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 ] [ 3:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، بزرگداشت شهدای روستای جوزچال روز پنجشنبه 30 اردیبهشت ساعت 10 الی 14 با سخنرانی سردار "محمدتقی شاهچراغی" فرمانده سپاه استان سمنان و مدیحه سرایی ذاکر اهل بیت(ع) کربلایی محمد تقی مسیبی در روستای جوزچال شهرستان رامیان استان گلستان برگزار میشود.
[ دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 ] [ 3:03 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، مراسم اربعین شهید مدافع حرم ارتشی "مجتبی یدالهی" روز پنجشنبه 30 اردیبهشت ساعت 15 الی 16:30 در مسجد حاج حسن واقع در میدان امام خمینی(ره) شهریار برگزار میشود.
ستوان دوم شهید "مجتبی یداللهی" از نیروهای تیپ 65 نوهد ارتش جمهوری اسلامی ایران بود که طی عملیات مستشاری در سوریه به کاروان شهدای مدافع حرم پیوست.
[ دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 ] [ 3:03 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، بزرگداشت شهید مدافع حرم "رضا حاجی زاده" روز دوشنبه 27 اردیبهشت ساعت 15 الی 18 در تکیه حضرت سیدالشهدا(ع) روستای میانرود واقع در آمل برگزار میشود.
[ دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 ] [ 3:02 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، مراسم اربعین شهید مدافع حرم جاویدالاثر "امیرعلی محمدیان" روز پنجشنبه 30 اردیبهشت ساعت 16 الی 18 در مسجد جامع امام حسن مجتبی(ع) واقع در سه راه افسریه، شهرک شهید بروجردی تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/
[ دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 ] [ 3:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس، مرکز اسناد انقلاب اسلامی بخشی از خاطرات سردار سرلشکر سیدیحیی صفوی در دوران جنگ با رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان را منتشر کرده است.
[ شنبه 25 اردیبهشت 1395 ] [ 3:16 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، حرم مردانی را به خود دیده که جانانه ایستادهاند و نگذاشتهاند به اسارت تکفیریها برود. داستان این مردان که عاشقانه زیستهاند و سختیهای بسیاری را به جان خریدهاند بسیار شنیدنیست. در ادامه بخش ششم نوشتههای یکی از شاهدان مجاهدتهای مدافعان حرم را میخوانید که در این بخش به شرح وقایع در سوریه و پرپر شدن کودکان سوری پرداخته است. از آنجا که همه یادداشتهای این رزمنده دلاور مدافع حرم قابل انتشار نیست تنها بخشهای قابل نشر با نظر ایشان منتشر میشود:
جای علی در خانه، بین اقوام، در مهمانیها و... خالی بود. عمه علی هفتهای دو - سه مرتبه زنگ میزد و احوال علی را از خانوادهاش میپرسید و پایان هر تلفن برای پیروزی مدافعین حرم و نابودی دشمنان، بسیار دعا میکرد. هر کدام از اقوام حتی اقوامی که قوم و خویش دور محسوب میشدند، پیگیر خبرهای سوریه و متعاقبا احوال علی بودند. از مادر عروس خواهر علی و اقوامشان گرفته تا دوستان مریم و حتی والدینشان جویای خبر سلامتی علی بودند.
با رفتن علی موجهای مختلفی شکل گرفته بود. موجی از مهربانی و دلواپسی، دعا برای پیروزی مدافعین و نابودی تکفیریها، نذر و نیاز و چله گرفتن و... این اتفاقات یا دهان به دهان در مجالس و محافل میچرخید یا در فضای مجازی دست به دست میشد.
گویا علی مثل یک حلقه، تمام حلقههای دور یک زنجیر را به هم متصل کرده بود.
زینب، خواهر بزرگتر علی، عضو کانالهای مختلف خبری شده بود تا موثقترین خبرها را در مورد سوریه دریافت کند. او دو دختر داشت. مهرناز و مهرآفرین. دو دختر زیبا و درسخوان در سن دبیرستان و راهنمایی.
زینب سفره شام را انداخت و بقیه را صدا کرد. اما خودش با غذا بازی میکرد. رضا -همسرزینب- پرسید: چرا شام نمیخوری؟ زینب پاسخ داد: الهی بمیرم علی این غذا را خیلی دوست داشت، از گلوم پایین نمیره و اشکی از گوشه چشمش جاری شد. مهرناز و مهرآفرین بعضشان ترکید. آن دو دایی خود را که مهربان و آرام و شوخ طبع بود خیلی دوست داشتند. علی کمی از دختر زینب بزرگتر بود و او نسبت به علی، علاوه بر حس خواهری، حس مادری هم داشت.
خبر میرسید که آمریکا، عربستان و ترکیه قصد حمله به سوریه را دارند. همه خانواده نگران بودند. خبرها ضد و نقیض بود.
مریم دانشگاه بود که آقا رضا تماس گرفت و گفت: زینب در خیابان حالش بد شده و به دکتر رفته است. مریم خودش را به زینب رساند. وقتی علت را پرسید. زینب گفت: تو مغازه بودم که رادیو اعلام کرد ترکیه به سوریه حمله هوایی کرده و بعدش نفهمیدم چی شد. مریم، علی کجاست؟ نکند تو حمله این لعنتیها .... گریه امان صحبت نداد.
مریم او را بوسید و گفت: نه بابا. نگران نباش. زنگ زد، صحبت کردیم. حالش خوب بود و در دلش بابت دروغ مصلحتی که گفت از خدا عذرخواهی کرد و دعا کرد که علی زنگ بزند.
طولی نکشید که علی زنگ زد. مثل همیشه به موبایل پدرش و خبر سلامتی خودش را داد. اما خوشحال نبود. چون تعدادی از همرزمانش شهید شده بودند. صدای علی پر از غم از دست دادن رفیقانش بود. به مریم گفت: آبجی به دوستانت، همکارانت به همه سلام مرا برسان و بگو اینجا هر وقت برم زیارت برای همگی دعا میکنم، بگو آنها هم برای پیروزی ما دعا کنند. اینجا کربلاست. اینجا (سوریه) کودکان زیادی پرپر میشوند.
---
قسمت اول: سختیهای جلب رضایت والدین
قسمت دوم: رفتن یواشکی؟!
قسمت سوم: در پناه خدا
قسمت چهارم: بیخبری تا کجا!
قسمت پنجم: سهم شما 100 صلوات
انتهای پیام/
[ شنبه 25 اردیبهشت 1395 ] [ 3:16 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از اردبیل، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اردبیل با حضور در منزل رحیم صدقیان با این رزمنده پیشکسوت و جانباز دفاع مقدس دیدار کرد.
در این دیدار علی واحد با تبریک اعیاد شعبانیه و حسن انتخاب روز ولادت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام به عنوان روز جانباز، ایثارگران و جانبازان را اسناد زنده و گویای مظلومیت و حقانیت ایران اسلامی دانست و افزود: تکریم جانباز در واقع ارج نهادن به روح ایثار و از خودگذشتگی است.
در این دیدار که رییس سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح استان نیز حضور داشت رحیم صدقیان از رزمندگان پیشکسوت و جانبازان دفاع مقدس استان اردبیل و مسئول تدارکات و پشتیبانی لشکر 31 عاشورا در جنگ تحمیلی با بیان خاطراتی کوتاه از دوران حماسه، دلجویی از جانبازان وتکریم آنان را باعث دلگرمی و رضایتمندی این قشر دانست.
[ شنبه 25 اردیبهشت 1395 ] [ 3:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از یزد، سرهنگ "محمد رجبی" مدیر کل حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس در نشست ستاد استانی گرامیداشت فتح خرمشهر، با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ "ایثار و شهادت" بین اقشار مختلف جامعه به ویژه نسل جدید، اظهار کرد: اجرای نمایش فصل شیدایی و رونمایی از اثر موسیقایی دفاع مقدس برای اولین بار، از جمله برنامههای فرهنگی انجام شده در سال گذشته بود.
وی تدوین بیش از دو هزار برنامه فرهنگی، آموزشی و هنری ویژه هفته گرامیداشت فتح خرمشهر را از جمله اقدامات امسال بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس یزد دانست و بیان کرد: تولید محتوا و انتقال ارزشهای دینی و انقلابی دفاع مقدس مستلزم احساس مسئولیت اقشار مختلف جامعه به ویژه مسئولان فرهنگی نظام است.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس یزد با اشاره به ضرورت جذب مشارکت عمومی آحاد مردم در مناسبتهای ملی و مذهبی، گفت: غبارروبی گلزار شهدا، صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی، برگزاری جشن ایثار و مقاومت، برگزاری یادواره شهدای فصل بهار، رونمایی بیش از 30 عنوان کتاب فرهنگی و آموزشی دفاع مقدس و پخش فیلم نقش شهید صدوقی در عملیات بیت المقدس، از جمله برنامههای تدوین شده برای سال جاری است.
سرهنگ رجبی با اشاره به اختصاص بیش از هشت میلیارد تومان به مرکز فرهنگی دفاع مقدس یزد در سفر رئیس جمهور به استان، تصریح کرد: مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان یزد با بیش از 75 درصد پیشرفت فیزیکی، تا پایان امسال افتتاح میشود.
رجبی ایجاد بسترهای مناسب برای حضور گسترده و استفاده از ظرفیتهای بومی را از جلمه ضرورتهای تدوین برنامههای فرهنگی و هنری در استان یزد عنوان کرد.
جانبازان، قهرمانان و الگوهای زنده ایران اسلامی هستند
حسنیسعدی بابیان خاطراتی از ایثارگری و رشادتمردی جانبازان دفاع مقدس تأکید کرد: جانبازان، پهلوانان، قهرمانان و الگوهای زنده ایران اسلامی هستند.
وی بر معرفی جانبازان برای نسل جوان در مدارس تأکید کرد و گفت: جوانان ما بهدنبال قهرمان و پهلوان هستند؛ پس، معرفی این قهرمانان و پهلوانان بیادعا، بهعنوان الگوهای زنده، در مدارس ضرورت دارد.
وی به فعالیت یک هزار و 692 جانباز فرهنگی 5 تا 50 درصد در مدارس استان نیز اشاره کرد و افزود: 2090 رزمنده، 160 همسر شهید، 554 برادر شهید و 829 خواهر شهید نیز همکاران فرهنگی ما در آموزشوپرورش استان هستند.
محسنبیگی به نقش فرهنگیان در عرصههای مختلف کشور بهخصوص جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: آموزشوپرورش استان کرمان 1319 شهید دانشآموز و 232 شهید فرهنگی را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
ادامه مطلب
پنجشنبه 30 اردیبهشت/ یادواره شهدای روستای جوزچال گلستان
ادامه مطلب
پنجشنبه 30 اردیبهشت/ مراسم اربعین شهید مدافع حرم "مجتبی یدالهی" در شهریار
ادامه مطلب
دوشنبه 27 اردیبهشت/ بزرگداشت شهید مدافع حرم "رضا حاجی زاده" در آمل
مدافع حرم "رضا حاجی زاده" روز 17 اردیبهشت سال جاری در خان طومان به شهدای مدافع حرم پیوست.
ادامه مطلب
پنجشنبه 30 اردیبهشت/ مراسم اربعین شهید مدافع حرم جاویدالاثر "امیرعلی محمدیان"
ادامه مطلب
خاطره سرلشکر صفوی از نبرد مستقیم با صهیونیستها در لبنان
سرلشکر صفوی در کتاب خاطراتش که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است، در خصوص حضور خود در جنگ با اسرائیل در جنوب لبنان و آموزشهایی که در طی مدت حضورش در بیروت فراگرفت، میگوید: "بعد از ماه رمضان آقای حیدری (که بعدا متوجه شدم نام اصلی ایشان مهندس غرضی است) یک دوره کلاسهای مختلف سیاسی و روش مقابله و مبارزه با ساواک را توسط خودشان برای ما گذاشت و آموزشهای چریکی و ساختن انواع بمبهای دستساز و مواد منفجره را در یکی از اردوگاههای فلسطینی اطراف سوریه برای من و دوستم احمد فضائلی (که از ایران به ما ملحق شده بود) ترتیب داد.
آموزشهای نظامی ما هم در همان اردوگاههای فلسطینی واقع در سوریه شروع شد. بعد از استقرار ما در پادگان به هرکداممان یک دست لباس و پوتین دادند. کلاسهای آموزشی از فردای آن روز شروع شد. البته برنامه اردوگاه به این شکل بود که بعد از برنامه صبحگاهی و ورزش، کلاسهای نظامی و آموزش تخریب شروع میشد. در کلاسهای تخریب، روشهای مختلف ساخت مواد منفجره با استفاده از ترکیبات شیمیایی نظیر کلرات پتاسیم و دیگر عناصر را آموزش میدادند. ساخت کوکتل مولوتوف و انفجار با ماده TNT و دینامیت و چگونگی تخریب تأسیسات دولتی، انفجار پلها و ریل راهآهن، بمبگذاری در مراکز و سازمانهای دولتی و کلیه روشهای جنگ چریکی را فرا میگرفتیم.
حضور در جنوب لبنان و جنگ مستقیم با اسرائیل
بعد از اتمام دوره آموزشی جنگهای چریکی در اردوگاه فلسطینی که نزدیک به یک ماه طول کشید، یک روز آقای حیدری (مهندس غرضی) آمد و گفت آیا میخواهید به جنوب لبنان بروید؟ در جواب ایشان گفتم: از خدا میخواهیم که برویم. ایشان من و آقای فضائلی را با همراهی خودشان به لبنان بردند.
بعد از رسیدن به لبنان به یکی از مقرهای فلسطینیها واقع در شهر بیروت وارد شدیم و آقای حیدری ما را به نیروهای مستقر در قرارگاه معرفی کردند. در آن زمان در بیروت جنگ و درگیری میان مسلمانان و فالانژیستها (یک گروه به ظاهر مسیحی که توسط اسرائیل پرورش یافته و تغذیه میشد) وجود داشت. ما همان روز برای بازدید از منطقه مسلماننشین بیروت به داخل شهر رفتیم و از آنجا که شهر به دو قسمت فالانژها و مسلمانان تقسیم شده بود. تشخیص این دو منطقه خیلی سخت بود و حتی یک قسمت راه را اشتباه رفتیم و نزدیک بود که اسیر فالانژها شویم. خلاصه بعد از یک روز استراحت و بازدید از منطقه مسلماننشین بیروت به شهرهای صور و صیدا رفتیم و به یک واحد فلسطینی واقع در منطقه رودخانه لیتانی معرفی شدیم.
منطقه رودخانه "لیتانی" در خط مقدم جبهه جنگ با اسرائیل بود، نیروهای مبارز "سازمان الفتح" بر انجام آموزشها و تاکتیکهای نظامی و چریکی تأکید بسیار داشتند، علیالخصوص در جبهه لیتانی و نبطیه که خط مقدم جبهه جنگ با اسرائیلیها بود. من و آقای فضائلی در واحد خمپاره انداز 81 میلیمتری همین جبهه لیتانی خدمت میکردیم و شبها نیز به مدت 3 ساعت در باران شدید و وضعیت خیلی سخت نگهبانی میدادیم."
ادامه مطلب
اینجا کربلاست
ادامه مطلب
دیدار مدیر کل حفظ آثار استان اردبیل با جانباز دفاع مقدس
ادامه مطلب
مرکز فرهنگی دفاع مقدس یزد تا پایان امسال افتتاح میشود
ادامه مطلب