دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

بهرام آقاجانی

 
زندگینامه
 
سخن شهيد

بهرام آقاجانی

 

نام پدر: کرم علي تاریخ تولد: - / - /1341
محل تولد: - تاریخ شهادت: 28/04/1361
محل شهادت: - طول مدت حیات: 20 سال
مزار شهید: مفقود الجسد


 

زندگینامه

بهرام در سال 1341 دیده به جهان هستی گشود. روزهای کودکی را با شادی سپری کرد و سایه دستان نوازشگر خانواده بزرگ شد. سال ها گذشت و بهرام به جمع رزمندگان اسلام پیوست و به دفاع از میهن اسلامی پرداخت. عملیات رمضان آخرین حماسه ماندگار اوست. وی در بیست و هشتم تیرماه سال 1361 در سن 20 سالگی جان به جان آفرین تسلیم کرد و پیکر پاکش برای همیشه از دیده ها پنهان ماند.

تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)


ادامه مطلب

[ شنبه 26 تیر 1395  ] [ 7:50 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری دومین مراسم تجدید میثاق با شهدا

 

مراسم تجدید میثاق با شهدا با حضور خانواده شهدا، دبیر کل و مدیران جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار در معراج شهدای تهران برگزار گردید.

برگزاری دومین مراسم تجدید میثاق با شهدا

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، مراسم تجدید میثاق با شهدا با حضور خانواده شهدا، دبیر کل و مدیران جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار در معراج شهدای تهران برگزار گردید.

هنوز خاطرات سرخ حق گزاران درذهن روشن مردان سرزمین سپیده و نور جاری است. هنوز غزل‌های سرخ سپیدارها مفهوم طراوت و شکوفایی را به گوش مردان آفتاب میخوانند و عطرعشق رابر آفاق.

شهید یعنی کسی که زنجیرهای اسارت روح خود را پاره کرد و آزاد شد.

شهید یعنی آزاد، شهید یعنی بی نهایت...

شهید کسی است که اول بر یزیدیان نفس خویش غلبه کرده است و در کربلای درونش پیروز میدان بوده و سپس به جنگ با یزیدیان دون فطرت زمان خویش رفته است.

تمام هستی به انسان ختم می شود و حقیقت انسان باید به خدا ختم شود و شهید کسی است که این استمرار را فهمید...

شهید یک حقیقت زنده است و امتداد دارد و علاوه بر آن زندگی می سازد...

شهید نمرده است که به تاریخ بپیوندد,مرده یعنی آثار باستانی,یعنی تخت جمشید، یعنی هگمتانه...

شهید در کل هستی جاری است...

در شرایطی که امروز راه و بیراه، حق و باطل، تهاجم و تدافع و هزاران تضاد درآمیخته شده و ارزش های متعالی اسلامی در جهت افکار مذبوحانه ایادی داخلی و خارجی مورد دست اندازی شده و نسل های امروزی را با عقاید خود دچار توهمات شیطانی خویش ساخته اند برآن شده ایم تا با گردهمایی با سرمنشاء خلوص باریتعالی و منور شدن با سراج های آسمانی رهنمودهایی از حقانیت درافته و انتشار دهنده آن عقاید در جامعه خویش باشیم.

آری تجدید میثاقی نه از روی ظاهر بلکه از عمق وجود و باطن انسانی در راستای دفاع از ارزش های اسلامی فراهم گشت و خانواده هایی که خود داغدار عزیزانی بوده اند گرد هم آمدند تا یاد ان بزرگ مردان تاریخ خویش کنند و آنان را گواه رفتار ها و عملکردهای خویش سازند.
این مراسم معنوی که به همت معاونت فرهنگی و امور پژو هشی جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار در روز پنجشنبه ساعت 19 در معراج شهدای تهران برگزار گردید که در آن  خانواده های معظم شهدای مدافع حرم و مدیران ستادی جمعیت و اعضاء هیات مدیره و دبیرکل جمعیت و جمعی از مسئولین کشوری حاضر بودند.

به همت مرکز تولیدات رسانه ای جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار مستند 15 دقیقه‌ای از حال و هوای معنوی این مراسم تهیه گردید که از شبکه سیمای ملی برای مردم عزیز پخش خواهد شد.

معراج شهدا گواه روزهای وصال بوده و هست و امروز گواه خانواده هایی از جنس وصال است.
 


ادامه مطلب

[ شنبه 26 تیر 1395  ] [ 1:33 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزشمار دفاع مقدس (26 تیر 1395)

 

26 تیر 1395 هجری شمسی برابر با 11 شوال 1436 هجری قمری و 16 جولای 2016 میلادی

روزشمار دفاع مقدس (26 تیر 1395)

رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی (26 تیر 1395)

• قطع روابط سیاسی فرانسه با ایران در جریان جنگ تحمیلی (1366 ه.ش)

• برقراری مجدد روابط سیاسی میان ایران و لبنان (1350 ه.ش)

• شهادت ابراهیم شجاع، مسئول اطلاعات و عملیات سپاه بوکان بر اثر اصابت گلوله ضد انقلاب (1361 ه.ش)

• شهادت حاج اصغر جوانی فرمانده سپاه بوکان به دست ضد انقلاب (1362 ه.ش)

• آغاز عملیات شهید قمی در منطقه مرزی سردشت – پیرانشهر تحت فرماندهی قرارگاه حمزه سید الشهدا (ع) سپاه (1363 ه.ش)

• شهادت نامجو فرمانده گردان در سپاه مهاباد توسط ضد انقلاب (1363 ه.ش)

• سالروز تاسیس نهاد شورای نگهبان


ادامه مطلب

[ شنبه 26 تیر 1395  ] [ 1:33 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهید ابوالفضل نیکزاد سی‌وسومین شهید مدافع حرم مازندان/ وضعیت سجاد خلیلی مشخص نیست

 

پس از قطعیت و اعلام شهادت شهید مدافع حرم ابوالفضل نیکزاد، شمار شهدای مدافع حرم از مازندران به 33 شهید رسید.

شهید ابوالفضل نیکزاد سی‌وسومین شهید مدافع حرم مازندان/  وضعیت سجاد خلیلی مشخص نیست

به گزارش دفاع پرس از مازندران، سرهنگ حسینعلی رضایی معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه کربلای مازندران اظهار کرد: شهید مدافع حرم ابوالفضل نیکزاد اهل شهرستان نور و ساکن تهران بود؛ که در سوریه به شهادت رسید.

وی گفت: این شهید متولد روستای اوز بلده شهرستان نور است که یک فرزند از او به یادگار ماند.

رضایی بیان کرد: هنوز وضعیت نهایی سید سجاد خلیلی دیگر مدافع حرم مازندرانی مشخص نیست.

گفتنی است بر اساس آخرین آمار، اسامی شهدای گرانقدر مازندرانی مدافع حرم تاکنون به شرح زیر است:

  1. یدالله قنبری ـ بهشهر

  2. محمود رادمهر ـ ساری

  3. سید جواد اسدی ـ ساری

  4. حسین مشتاقی ـ نکا

  5. رحیم کابلی ـ بهشهر

  6. محمد بلباسی ـ قائم‌شهر

  7. سید رضا طاهر ـ بابل

  8. علی عابدینی ـ فریدونکنار

  9. علیرضا بُرِیری ـ بابلسر

  10. علی جمشیدی ـ نور

  11. رضا حاجی‌زاده ـ آمل

  12. حسن رُجائی‌فر ـ بابل

  13. سعید کمالی کفراتی ـ نکا

  14. اسماعیل حیدری ـ آمل

  15. سیدجلال حبیب‌الله‌پور ـ بابلسر

  16. محرمعلی مرادخانی ـ تنکابن

  17. محمدمهدی مالامیری ـ نوشهر

  18. عباسعلی علیزاده ـ جویبار

  19. محمد شالیکار ـ فریدونکنار

  20. مصطفی تاش‌موسی ـ رامسر

  21. اسماعیل خان‌زاده ـ محمودآباد

  22. سید روح‌الله عمادی ـ سوادکوه

  23. هادی باغبانی ـ بابلسر

  24. عبدالرحیم فیروزآبادی ـ نکا

  25. روح‌الله صحرایی ـ آمل

  26. مصطفی شیخ‌الاسلامی ـ چالوس

  27. هادی جعفری ـ آمل

  28. عبدالصالح زارع ـ بابلسر

  29. حسین بَوّاس ـ چالوس

  30. محمدتقی سالخورده ـ نکا

  31. ابراهیم عشریه ـ نکا

  32. محمدامین کریمیان ـ بابلسر

  33. ابوالفضل نیکزاد ـ نور

یادآور می شود یکی از قهرمانان دیگر لشکر عملیاتی 25 کربلا "جاویدالاثر سید سجاد خلیلی" از بهشهر هنوز وضعیت نهایی‎اش مشخص نیست.

شایان ذکر است سال گذشته از مازندران 2 شهید مدافع حریم امنیت در غرب کشور تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی شد؛ شهید روح‌الله سلطانی و شهید رضا قربانی.


ادامه مطلب

[ شنبه 26 تیر 1395  ] [ 1:31 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اجرای قانون جامع ایثارگران با معضلات جدی روبه‌رو است

 

دبیرکل جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار گفت: با اجرای قانون جامع ایثارگران می‌توان به برخی از ایده‌آل‌های جامعه ایثارگری دست یافت؛ اما متاسفانه اجرای آن با معضلات جدی روبرو است.

اجرای قانون جامع ایثارگران با معضلات جدی روبه‌رو است

"حسین اسماعیلی" دبیرکل جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار در گفت‌و‌گو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس در خصوص قانون جامع ایثارگری گفت: با اجرای این قانون می‌توان به برخی از ایده‌آل‌های جامعه ایثارگری دست پیدا کرد؛ اما متاسفانه اجرای آن با معضلات جدی روبرو است؛ برای مثال در برخی از سازمان‌ها این قانون به‌صورت دل‌بخواهی انجام می‌شود؛ که امری غیر عقلانی است.

دبیرکل جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو بیان داشت: بی اخلاقی موجود در جامعه، شرایط بد اقتصادی و افزایش افسردگی‌های روانی همه ریشه در ضعف معنویت دارد و جامعه‌ای که از شهدای خود عبور کند به لجن‌زار مادیات اسیر خواهد شد و به تباهی کشیده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا دشمن بدعهدی است که سلامش بی طمع نیست و تمام آرمانش در مقابله با اسلام تعریف می‌شود؛ لذا نمی‌توان به شیطان بزرگ اعتماد کرد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ شنبه 26 تیر 1395  ] [ 1:31 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

وداع خانواده و همرزمان با پیکر شهید "ابوالفضل نیکزاد"

 

جمعه 25 تیرماه طی مراسمی خانواده، بستگان و همرزمان شهید "ابوالفضل نیکزاد" با پیکر وی در معراج شهدای تهران وداع کردند.

وداع خانواده و همرزمان با پیکر شهید

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، عصر روز گذشته، جمعه 25 تیرماه پیکر مطهر شهید مدافع حرم دیگری در معراج شهدای تهران مورد استقبال خانواده، بستگان و همرزمانش قرار گرفت.

شهید "ابوالفضل نیکزاد" از مدافعان حرم حضرت زینب کبری(س) و از بسیجیان تهرانی بود که 4 روز پیش در اثر اصابت گلوله تروریست‌های تکفیری به شهادت رسید. شهید نیکزاد متولد سال 1363 و 32 سال سن داشت که از وی یک پسر 3 ساله به یادگار مانده است.

در مراسم روز گذشته اعضای خانواده با پیکر مطهر شهید وداع کردند و هم‌رزمان و دوستانش بر سر تابوت وی به نوحه‌خوانی و عزاداری پرداختند.

خاطرنشان می‌سازد؛ مراسم تشییع پیکر شهید روز یکشنبه 27 تیرماه برگزار می‌شود. صبح یکشنبه مراسمی در سپاه محمد رسول الله(ص) تهران برگزار خواهد شد و سپس پیکر شهید ساعت 9 صبح برای تشییع عمومی به میدان خراسان انتهای خیابان طیب منتقل می‌شود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ شنبه 26 تیر 1395  ] [ 1:29 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

آماده‌باش نیروهای نظامی و اطلاعاتی/ مرزها در کنترل کامل است

 

سید محمود علوی در واکنش به کودتا در ترکیه گفت: نیروهای نظامی، امنیتی و اطلاعاتی در حد ضرورت به حال آماده باش درآمده اند و مرزها در کنترل کامل است.

آماده‌باش نیروهای نظامی و اطلاعاتی/ مرزها در کنترل کامل است

به گزارش گروه دفاع و امنیتی دفاع پرس، حجت الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات کشورمان در واکنش به تحولات اخیر ترکیه گفت: مرزها در کنترل کامل است و نیروهای نظامی، امنیتی و اطلاعاتی در حد ضرورت به حال آماده باش درآمده اند.

وزیر اطلاعات در ادامه گفت: برای ترکیه آرزوی امنیت و ثبات می کنیم.


ادامه مطلب

[ شنبه 26 تیر 1395  ] [ 1:29 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

آیین بزرگداشت جانباختگان وظیفه ارتش در کرمان برگزار می‌شود

 

آیین بزرگداشت جانباختگان وظیفه ارتش در حسینیه ثارالله کرمان برگزار می‌شود.

آیین بزرگداشت جانباختگان وظیفه ارتش در کرمان برگزار می‌شود

به گزارش دفاع پرس از کرمان، آیین بزرگداشت جانباختگان حادثه واژگونی اتوبوس سربازان وظیفه، از ساعت 10 صبح امروز با حضور خانواده‌های جانباختگان، یگان‌های نظامی و انتظامی و با سخنرانی آیت‌الله سید احمد خاتمی در حسینیه ثارالله کرمان برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، بامداد دوم تیرماه یک دستگاه اتوبوس حامل سربازان مرکز آموزش 05 شهید سرلشکر گنجوی در محور سروستان- نی‌ریز استان فارس دچار سانحه شد؛ که متاسفانه در این حادثه تعدادی از سربازان  نیروی زمینی ارتش به دیدار معبود شتافته و تعدادی نیز مصدوم شدند.


ادامه مطلب

[ شنبه 26 تیر 1395  ] [ 1:28 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شنبه 26 تیر/ اربعین شهید مدافع حرم مهدی طهماسبی در قم

 

اربعین شهید مدافع حرم "مهدی طهماسبی" شامگاه شنبه 26 تیر در قم برگزار می‌شود.

شنبه 26 تیر/ اربعین شهید مدافع حرم مهدی طهماسبی در قم

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، اربعین شهید مدافع حرم "مهدی طهماسبی" شامگاه شنبه 26 تیر ساعت 21، با حضور خانواده‌های شهدای مدافع حرم در خیابان شهید زیارتی -  پلاک 71 واقع در قم برگزار می‌شود.

سرگرد پاسدار مهدی طهماسبی، از رزمندگان ایرانی بود که در استان حلب در شمال سوریه، توسط تروریست‌های تکفیری به شهادت رسید.


ادامه مطلب

[ شنبه 26 تیر 1395  ] [ 1:27 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

لاریجانی شهادت آتش نشان فداکار را تسلیت گفت

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی شهادت آتش نشان علی قانع را به خانواده ایشان و تمامی خدمتگزاران در آتش نشانی تسلیت گفت.

لاریجانی شهادت آتش نشان فداکار را تسلیت گفت

به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس،‌ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی شهادت آتش نشان علی قانع را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اقدام فداکارانه آتش نشان قهرمان، علی قانع در نجات جان چند هموطن گرفتار در میان شعله های آتش که منجر به شهادت این عزیز شد، نشان از رشادت و تلاش این جوان پرافتخار و جلوه گر روحیه از جان گذشتگی و ایثار در میان فرزندان وطن می باشد.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به تمامی خدمتگزاران در آتش نشانی و خانواده این عزیز گرانقدر، برای روح ایشان علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر از خداوند متعال مسئلت می کنم.

علی لاریجانی

رییس مجلس شورای اسلامی

گفتنی است، علی قانع آتش نشان تهرانی در حادثه آتش سوزی ساختمان مسکونی بلوار لاله تهران، جان خود را از دست داد.


ادامه مطلب

[ شنبه 26 تیر 1395  ] [ 1:27 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ > ]