دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

حضور چشمگیر هنرمندان برای خلق آثار فاخر در حوزه ادبیات مقاومت

 

مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری گفت: در سال‌های اخیر ورود هنرمندان متعهد در این حوزه برای خلق آثاری فاخر و قابل قبول بسیار چشمگیر بوده است.

حضور چشمگیر هنرمندان برای خلق آثار فاخر در حوزه ادبیات مقاومت

به گزارش خبرگزاری دفاع پرس از زنجان، علیرضا قزوه اظهار داشت: در حوزه ادبیات مقاومت شاهد خلق آثار بسیار خوبی از لحاظ محتوا و مضمون بوده‌ایم.

وی با اعلام اینکه حوزه هنری سعی دارد رسالت خود را در ارتباط با شناسایی و پرورش افرادی که می‌توانند در حوزه ادبیات موثر باشند انجام دهد، افزود: حوزه هنری وظیفه حمایت مادی و معنوی از این افراد را به شکل مطلوب برعهده دارد.

 

قزوه بیان کرد: بیش از 2 هزار داستان در سال گذشته از طریق حوزه هنری به چاپ رسیده است که نویسندگان شهرستانی در این رابطه سهم بسیاری داشته‌ اند و قابل تقدیر است.

 

وی اعلام کرد: برای حوزه هنری نویسنده تهرانی و شهرستانی تفاوتی ندارد و مرزبندی خاصی در این باره صورت نگرفته اما به فراخور برخی موارد سعی شده در مواردی که حق ایجاب می‌کند نویسندگان و شاعران شهرستانی در اولویت باشند.

 

مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری گفت: برای ارتقاء رشد کیفی آثار، حوزه‌های هنری در سراسر کشور مبادرت به برگزاری کارگاه‌های آموزشی می‌کند که این کارگاه‌ها در برخی استان‌ها به بیش از 10 کارگاه نیز می‌رسد.

 

وی با اعلام اینکه حوزه هنری چتر حمایتی خود را بر سر نویسندگان و شاعران کشور گسترده است، ابراز کرد: شناسایی و رشد و حمایت از هنرمند وظیفه مهم و اصلی حوزه است که در انجام شایسته آن می‌کوشد.

 

قزوه با ابراز رضایت و خرسندی از خلق آثاری فاخر در حوزه ادبیات مقاومت بیان کرد: در سال‌های اخیر ورود هنرمندان متعهد در این حوزه برای خلق آثاری فاخر و قابل قبول بسیار چشمگیر بوده است.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 23 تیر 1395  ] [ 1:13 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یادواره شهدای مدافع حرم استان گلستان برگزار می‌شود + پوستر

 

اولین یادواره شهدای مدافع حرم استان گلستان و اولین تجمع بزرگ استانی عاشقان دفاع از حریم اهل البیت (ع) امشب در گلزار شهدای امامزاده عبدالله گرگان برگزار می‌شود.

یادواره شهدای مدافع حرم استان گلستان برگزار می‌شود + پوستر

به گزارش دفاع پرس از استان گلستان، به منظور تریج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگهداشتن یاد و خاطره و نام شهدا به خصوص شهدای مدافع حرم، اولین یادواره شهدای مدافع حرم استان گلستان و اولین تجمع بزرگ استانی عاشقان دفاع از حریم اهل البیت (ع)، امشب چهارشنبه 23 تیرماه، همزمان با نماز مغرب و عشا، در گلزار شهدای آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) گرگان برگزار می شود.

این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین "حیدری کاشانی" (کارشناس مذهبی برنامه سمت خدا)، و مداحی "حاج میثم مطیعی" همراه خواهد بود.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 23 تیر 1395  ] [ 1:12 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

حاج احمد متوسلیان هرجا که باشد، با امام و رهبری است

 

سردار حسین دهقان پس از تماشای فیلم «ایستاده در غبار»، یادداشتی درباره این فیلم و حاج احمد متوسلیان نوشت.

حاج احمد متوسلیان هرجا که باشد، با امام و رهبری است

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هفته گذشته و همزمان با سی و چهارمین سالگرد ربایش چهار دیپلمات ایرانی (احمد متوسلیان، سیدمحسن موسوی، تقی رستگار مقدم و کاظم اخوان)، به تماشای «ایستاده در غبار» نشست.

وزیر دفاع پس از تماشای این فیلم در یکی از سانس‌های مردمی، در یادداشتی درباره «ایستاده در غبار» و حاج احمد متوسلیان نوشت:

«امروز چهاردهم تیرماه موفق شدم فیلم «ایستاده در غبار» را ببینم. بدواً بایستی با خضوع تمام و با تمام وجود از عزیزانی که اقدام به این مهم نمودند تشکر و برای تمامی آنها از درگاه حضرت احدیت آرزوی توفیق نمایم.

روایت فیلم متکی بر واقعیتی از حضور جوانان این مرز و بوم در دفاع از اسلام و نظام اسلامی‌مان است که احمد یکی از نمادها، الگوها و اسوه‌های آنهاست. نقشی که احمد متوسلیان در کردستان، خوزستان، لبنان و به عبارتی هر مکانی و در هر زمانی که اقتضای حضور و نقش آفرینی در جهت انجام تکلیف در دفاع از توبای جمهوری اسلامی ایران ایفا نمود ماندگار و درس آموز برای تمامی جوانان عزیز این مرز و بوم و حتی جوانان جهان اسلام است.

گرچه هنوز و بعد از سه دهه ملت ما و همرزمان ایشان در انتظار استقبال از آن عزیز و همراهان ایشان به سر می‌برند لکن او هرجا که باشد و در هر وضعیتی که باشد، با امام، رهبری، رزمندگان و همه دوستاران عزت و عظمت اسلام و نظام اسلامی همراه است و یاد و خاطره او، فداکاری‌ها، مهربانی‌ها، برخوردهای قاطعانه‌اش در اجرای درست ماموریت و وظیفه، درس آموز و زنده است و خواهد بود.

به امید بازگشت عزتمندانه ایشان به دامان ملت عزیزمان، انشاالله عزیزانی که این اثر فاخر را خلق کرده‌اند در تداوم حرکت‌شان در همین مسیر، سایر همرزمان احمد را هم به روایت (با زبان هنر سینما) بکشند تا تاریخ آنها را در دل خود زنده نگهدارد و معلوم باشد که قهرمانان واقعی کیانند.»

فیلم سینمایی «ایستاده در غبار» روایتی را از زندگی احمد متوسلیان از کودکی تا زمان ربایش در لبنان روایت می‌کند که اکنون زمزمه‌هایی مبنی بر سلامتی او به گوش می‌رسد. این فیلم با حضور در سی و چهارمین جشنواره فجر علاوه بر تحسین منتقدان و مخاطبان، چندین سیمرغ از جمله سیمرغ بهترین فیلم جشنواره را دریافت کرد.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 23 تیر 1395  ] [ 1:11 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یک جوان فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست به شهادت رسید

 

صهیونیست‌ها یک فلسطینی دیگر را به بهانه اینکه وی قصد انجام عملیات استشهادی داشت، به شهادت رساندند. در این تیراندازی یک فلسطینی دیگر نیز زخمی شد.

یک جوان فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست به شهادت رسید

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع پرس، نظامیان رژیم صهیونیستی به سمت یک فلسطینی به ظن اینکه قصد انجام عملیات شهادت‌طلبانه دارد، تیراندازی کردند و وی را به شهادت رساندند.

بر اساس گزارش وبگاه شبکه «المیادین»، صهیونیست‌ها اعلام کرده‌اند به این جوان فلسطینی در گذرگاه «الرام» واقع در شمال قدس مشکوک شده‌اند و گمان کرده‌اند وی با خودرو قصد عملیات شهادت‌طلبانه داشته و به همین دلیل به سمت او شلیک کرده‌اند.

در این تیراندازی یک فلسطینی دیگر زخمی شد.

گفتنی است؛ از اکتبر 2015 و در پی تشدید اقدامات سرکوبگرانه رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و بیت‌المقدس اشغالی تاکنون بیش از 220 فلسطینی کشته شده‌اند.

در این مدت سربازان صهیونیستی با شلیک گلوله‌های جنگی و پلاستیکی و استفاده از گاز اشک‌آور فلسطینیان را در مناطق مختلف اشغالی هدف قرار داده‌اند.

خشونت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در اراضی اشغالی از تابستان گذشته همزمان با وضع محدودیت‌هایی برای ورود نمازگزاران فلسطینی به محوطه مسجدالاقصی در شرق بیت‌المقدس، و ناآرامی فزاینده شهرک‌نشینان صهیونیستی و یورش آنها به اماکن مقدس، موج جدید تنش را در این منطقه ایجاد کرده است.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 23 تیر 1395  ] [ 1:11 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

بازدید رییس بازرسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از اداره کل سیستان و بلوچستان

 

رییس بازرسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، به همراه مشاور رییس بنیاد در امور استانها از اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سیستان و بلوچستان بازدید کردند.

بازدید رییس بازرسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از اداره کل سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری دفاع پرس از زاهدان، حسین استاد رییس بازرسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، به همراه سرهنگ مهدی رهنی مشاور رئیس بنیاد در امور استان‌ها از اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سیستان و بلوچستان بازدید کردند.

در این دیدار، استاد ضمن بازدید از معاونت‌های مختلف اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گفت: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس باید به عنوان بازویی در جامعه در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام بردارد و روند رو به رشدی که حاصل تلاش‌های همه جانبه است را ادامه دهند.

وی تاکید کرد: موقعیت بنیاد؛ سیاستگذاری، نظارت بر اجرای سیاستگذاری و پیگیری آن است.

رییس بازرسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بهمراه سرهنگ مهدی رهنی مشاور رئیس بنیاد در امور استان‌ها از پروژه موزه فرهنگی دفاع مقدس و مهدیه آستان مقدس شهدای گمنام زاهدان بازدید کردند.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 23 تیر 1395  ] [ 1:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

چهارشنبه 23 تیر/ جشن تولد شهید سید اسماعیل سیرت نیا در گیلان

 

جشن تولد شهید "سید اسماعیل سیرت نیا" روز چهارشنبه 23 تیر در گیلان برگزار می‌شود.

چهارشنبه 23 تیر/ جشن تولد شهید سید اسماعیل سیرت نیا در گیلان

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، جشن تولد شهید مدافع حرم "سید اسماعیل سیرت نیا" روز چهارشنبه 23 تیر ساعت 18، با حضور خانواده معزز شهید والامقام در مزار شهدای رشت برگزار می‌شود.

شهید "سید اسماعیل سیرت نیا" از نیروهای سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ در عملیات مستشاری در سوریه به وسیله اصابت ترکش خمپاره به ناحیه پهلو و پشت سرش همچون مادرش حضرت زهرا(س)، به شهادت رسید.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 23 تیر 1395  ] [ 1:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

خاطرات همسر آزاده شهید حسین لشگری منتشر می‌شود

 

کتاب «روزهای بی‌آینه» شامل خاطرات منیژه لشگری همسر سید الاسرا سرلشگر خلبان آزاده شهید حسین لشگری به کوشش گلستان جعفریان به‌ زودی منتشر می‌شود.

خاطرات همسر آزاده شهید حسین لشگری منتشر می‌شود

به گزارش دفاع پرس از قزوین، کتاب «روزهای بی‌آینه» که تالیف آن یک سال به طول انجامیده، در قالب مستند داستانی به روایت ناگفته‌هایی از جنگ تحمیلی می‌پردازد و چگونگی دوران زندگی و 18 سال دوری منیژه لشگری همسر آزاده شهید حسین لشگری و به دوش کشیدن بار زندگی توسط وی به همراه فرزند 4 ماهه‌اش را به صورت اول شخص شرح می‌دهد.

گلستان جعفریان نویسنده کتاب «روزهای بی‌آینه»  درباره استقبال مخاطبین از این کتاب، گفت: بسیار خوشبین هستم که خوانندگان به این کتاب جذب شوند. چون اتفاقات بیان شده در آن، درگیری‌های یک انسان را به همراه تمام حاشیه‌ها و فراز و نشیب‌هایش توضیح می‌دهد که ممکن است برای اکثر افراد به صورت روزمره پیش بیاید و خوانندگان می‌توانند با شخصیت اصلی این کتاب هم زاد پنداری داشته باشند.

گفتنی است: خلبان آزاده شهید حسین لشگری، ملقب به سیدالاسرای ایران، در سال 1331 در ضیاء آباد استان قزوین به دنیا آمد.

این شهید گرانقدر در سال 1354 پس از گذراندن مقدمات آموزش پرواز در ایران، برای تکمیل دوره خلبانی به آمریکا اعزام شد و با درجه ستوان دومی به ایران بازگشت و به عنوان خلبان هواپیمای شکاری اف - 5 مشغول به خدمت شد.

شهید لشگری با آغاز جنگ تحمیلی به خیل مدافعان کشور پیوست و پس از انجام 12 ماموریت، هواپیمای وی مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفت و به اسارت نیروهای بعث عراق درآمد که پس از 18 سال اسارت در روز هفدهم فروردین سال 1377 به ایران بازگشت.

این خلبان سرافراز سرانجام در روز نوزدهم مرداد سال 1388 بر اثر عارضه‌های ناشی از دوران اسارت در سال‌های جنگ تحمیلی به شهادت رسید.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 23 تیر 1395  ] [ 1:08 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فردا؛ کردستان میزبان آلاله‌های خونین است/ عملیات تفحص در کردستان عراق ادامه دارد

 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان ضمن اعلام خبر بازگشت پیکرهای مطهر 31 شهید دوران دفاع مقدس به کشور گفت: این پیکرها فردا طی مراسمی ویژه از مرز باشماق وارد کشور می‌شوند.

فردا؛ کردستان میزبان آلاله‌های خونین است/ عملیات تفحص در کردستان عراق ادامه دارد

سرهنگ پاسدار "محمدرضا شرفبیانی" مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، ضمن اعلام خبر بازگشت پیکرهای مطهر 31 شهید دوران دفاع مقدس به کشور گفت: این پیکرها فردا طی مراسمی ویژه از مرز باشماق وارد کشور می‌شوند.

وی افزود: این شهدا توسط تیم‌های عملیاتی کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح در منطقه عمومی پنجوین عراق تفحص شده‌اند که مربوط به عملیات‌های والفجر4 و بیت المقدس 5 است.

شرفبیانی تصریح کرد: بیشتر این شهدا اعزامی از یگان‌های 27 محمدرسول الله تهران، 5 نصر خراسان و 14 امام حسین(ع) اصفهان هستند که البته تعدادی شهدای لشکر 5 نصر بیشتر است. تعلق این شهدا به یگان‌ها از منطقه‌ی عملیاتی یگان مشخص شده است و برای احراز هویت پیکرها باید مراحل خاص خودش طی شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس عنوان کرد: پیکرهای شهدا پس از ورود به کشور از مرز باشماق، مورد استقبال مردم روستاها و شهر مریوان قرار خواهد گرفت و فردا صبح مراسمی در مسجد جامع مریوان برگزار خواهد شد.

وی افزود: همچنین مراسم استقبال از پیکرهای شهدا ساعت 16 در سروآباد برگزار می‌شود و سپس این پیکرها به سوی سنندج بدرقه می‌شوند و در ساعت 19/30 مردم سنندج در میدان ارتش این شهر از پیکرهای شهدا استقبال می‌کنند و همان شب مراسم ویژه‌ای در مرکز فرهنگی سنندج برگزار خواهد شد.

شرفبیانی در پایان بیان کرد: عملیات تفحص در کردستان عراق ادامه دارد تا پیکرهای باقی مانده شهدا که در آن سرزمین‌ها غریب هستند به کشور بازگردانده شوند و چشم انتظاری خانواده‌های شهدای مفقودالاثر به پایان برسد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 23 تیر 1395  ] [ 1:07 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

کتاب زندگی شهید مدافع حرم رونمایی می شود

 

کتاب های «بی قرار» درباره زندگی شهید حامد کوچک زاده یکی از شهدای مدافع حرم و «ماهی ها دلتنگ آب نمی شوند» داستان زندگی سردار احمد دیندار عصر امروز در مرکز تبادل کتاب رونمایی می شود.

کتاب زندگی شهید مدافع حرم رونمایی می شود

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، مراسم رونمایی از کتاب های «بی قرار» شامل داستان زندگی شهید حامد کوچک زاده یکی از شهدای مدافع حرم و «ماهی ها دلتنگ آب نمی شوند» داستان زندگی سردار احمد دیندار فرمانده یگان دریایی لشگر ۲۷محمد رسول الله، عصر امروز چهارشنبه ۲۳تیر در مرکز تبادل کتاب برگزار می شود.

این مراسم به همت موسسه فرهنگی هنری روایت ۲۷برگزار شده و سردار کاظمینی فرمانده سپاه تهران، خانواده، همرزمان شهدای مدافع حرم و نویسندگان این حوزه در آن حضور خواهند داشت.

مراسم رونمایی از دو کتاب یادشده از ساعت ۱۶تا ۱۸امروز چهارشنبه ۲۳تیر در مرکز تبادل کتاب واقع در چهارراه ولی عصر، ابتدای خیابان مظفر شمالی برگزار می شود.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 23 تیر 1395  ] [ 1:07 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

چهارشنبه 23 تیر/ اجتماع بزرگ مدافعان حرم در مشهد مقدس

 

اجتماع بزرگ مدافعان حرم، شامگاه چهارشنبه 23 تیر در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

چهارشنبه 23 تیر/ اجتماع بزرگ مدافعان حرم در مشهد مقدس

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، اجتماع بزرگ مدافعان حرم، شامگاه چهارشنبه 23 تیر ساعت 21، با سخنرانی حجت الاسلام مجید خداوردی و مدیحه سرایی ذاکرین اهل بیت(ع)، مهدی رسولی و کربلایی سیدرضا علیزاده همراه با روایتگری حاج حسین یکتا در مسجد چهارده معصوم(ع) قاسم آباد - فلاحی 16 - بلوار شهید هاشمی در مشهد مقدس برگزار می‌شود.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 23 تیر 1395  ] [ 1:06 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ] [ 28 ] [ 29 ] [ > ]