دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

یادواره شهدای یگان ویژه ناجا برگزار شد

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از خوزستان، در این مراسم آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در خوزستان، جمعی از مسئولان، فرماندهان نظامی و انتظامی، مشاور فرهنگی مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگران حضور داشتند.

فرمانده یگان‌های ویژه نیروی انتظامی کشور در این مراسم، گفت: برگزاری این یادواره‌ها در راستای معرفی این شهدای والامقام به نسل جوان است.

سردار حسن کرمی افزود: یگان‌های ویژه ناجا به نام لشکر 28 روح الله بود و در دوران دفاع مقدس یک هزار و 200 شهید تقدیم کرده است.

وی اظهارداشت : برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره این شهدای والامقام برنامه‌هایی از جمله یادواره شهدا و انتشار کتاب خاطرات این حماسه‌سازان انجام شده است.

همچنین در این مراسم از پرچم متبرک حرم امام حسین(ع) رونمایی شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:30 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکر پدر شهیدان اقبال تشییع شد

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، صبح امروز پیکر پاک پدر شهیدان مصطفی و مرتضی اقبالی با حضور خانواده شهدا و ایثارگران و شخصیت های کشوری و لشکری و مردم شهید پرور شهر تهران تشییع شد.

این مراسم از مقابل منزل شهیدان واقع در میدان سبلان برگزار و سپس پیکر مرحوم اقبالی برای خاکسپاری به قطعه 26 بهشت زهرا(س) تهران منتقل شد.

حبیب الله اقبالی از رزمندگان جنگ تحمیلی و پدر دو شهید دوران دفاع مقدس پس از تحمل سال ها رنج دوری از دو فرزندش دار فانی را وداع گفت.

مرتضی اقبالی متولد پنجم مردادماه سال 1343 از فرماندهان لشکر ثارالله کرمان و از نیروهای تخریبچی بود که پس از شش سال حضور در جبهه های نبرد با دشمن بعثی، در چهارم دی ماه سال 1360 در عملیات ام‌الرصاص به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

مصطفی اقبالی متولد اولین روز شهریور ماه سال 1346 بود که 12 مهرماه سال 61 در منطقه سومار به شهادت رسید.

انتهای پیام/ 141


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:30 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دشمن نتوانست از آزادگان استفاده ابزاری کند

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی مراسم تجلیل از 86 آزاده سرافراز ذوب آهن با حضور سردار سیدمحمد باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح و جمعی از مسئولین ذوب آهن در تالار آهن برگزار شد.

* آزادگان عزیز در اسارت هم حماسه آفریدند

سردار باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح ضمن تبریک این روز به آزادگان اظهار داشت: سالروز آزادی آزادگان عزیز روز استقامت و پیروزی حق علیه باطل است و این روزها متعلق به شهید تندگویان و شهید ابوترابی است که در اسارت به شهادت رسیدند و نباید فراموش کرد که آزادگان عزیز در اسارت هم حماسه آفریدند و با استقامت خود به دشمنان نظام نشان دادند که نمی‌توان از کسانی که اعتقاد واقعی به مقام ولایت دارند استفاده ابزاری کرد.

فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به چگونگی ظهور، تجلی و تثبیت انقلاب اسلامی و ضرورت حفظ و گرامی‌داشت دستاوردهای آن گفت: با برگزاری این آئین‌ها می‌توان به نقش مؤثری که آزادگان در روشنگری، بصیرت افزایی و دشمن‌شناسی در جامعه دارند پی برد، و جوانان و اقشار مختلف مردم را با رشادت‌های این عزیزان و آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب بیشتر آشنا کرد.

سردار باقرزاده با اشاره به این‌که نگاه مجاهدانه در ذوب‌آهن می‌تواند الگویی برای صنایع دیگر باشد، افزود: با اتحاد و همدلی و تبعیت محض از ولایت و رهبری می‌توان جلوی هجمه دشمن را گرفت و بزرگداشت آزادگان به این است که ملت جلوی بیگانگان سر خم نکند و اگر استقامت کردیم و از اهداف دست نکشیدیم آزاده واقعی هستیم.

این پیشکسوت دفاع مقدس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص توجه به اقتصاد مقاومتی تأکید کرد: با روحیه جهادی و عزم ملی، اقتصاد مقاومتی محقق خواهد شد و این وظیفه ما است که اقتصاد مقاومتی و اقدام به آن را جز اولویت‌های کاری خود داشته باشیم.

وی در ادامه ضمن تقدیر از مدیریت و کارکنان ذوب‌آهن که در خط اول جبهه صنعت تلاش می‌کنند و با ابراز نگرانی از واردات محصولاتی که امکان تولید در داخل کشور وجود دارد، تصریح کرد: تلاشگران سخت‌کوش ذوب‌آهنی با تعصب در عرصه صنعت در حال کار هستند و باید دلگرم باشند و با ورود برخی اقلام نباید دلسرد شوند؛ زیرا محصولات این شرکت از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است و این کیفیت ارزشمند افق‌های صادراتی را هموارتر می‌سازد.

سردار باقرزاده گفت: با حمایت همه‌جانبه از فولاد کشور و حمایت مسؤولین از این صنعت بزرگ مانند ذوب‌آهن، امید است این مجتمع صنعتی و اقتصادی به‌روزهای اوج خود برگردد؛ زیرا ذوب‌آهن نه‌تنها در صنعت بلکه در هشت سال دفاع مقدس نیز با اهدای شهدا، جانبازان و ایثارگران افتخارآفرینی کرده است.

* فولادمردان ذوب‌آهن با اراده آهنین در سنگر انقلاب ایستاده‌اند

در این آیین مشاور فرهنگی اجتماعی مدیرعامل شرکت نیز ضمن تبریک سالروز ورود آزادگان گفت: ذوب‌آهن اصفهان در همه عرصه‌ها پیشگام و پشتیبان نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و با تقدیم شهدا، جانبازان و ایثارگران، هم‌اکنون فولاد مردان این شرکت بااراده آهنین در سنگر انقلاب و جبهه صنعت ایستاده‌اند.

این فعال فرهنگی ادامه داد: کسانی که وجود خود را از گناه پاک می‌کنند رستگار و رها خواهند شد. انسان‌ها باید بدانند دنیا قفسی برای مؤمن است و اگر ما بتوانیم قفس نفس و دنیا را بشکنیم آزاد از دنیا عبور کردیم و این اسارت‌ها در زندان جسم است که باعث شده چنین ظلم‌هایی در دنیا وجود داشته باشد.

علمداری گفت: انسان‌هایی که بر شیطان پیروز شده و وجود خودشان را تقدیم خداوند متعال کردند، پرچم حقیقت را در دنیا برافراشته و زمینه‌سازی ظهور امام عصر(عج) را فراهم کرده‌اند.

مشاور فرهنگی و اجتماعی مدیرعامل خاطرنشان کرد: وقتی بتوانیم بر زندان دنیا و اسارت پیروز شویم حتماً از رستگاران و پیروان اهل‌بیت(ع) هستیم و به نهایت مقام انسانی خواهیم رسید و برای هر جنگی آماده‌ایم.

وی اضافه کرد: درصورتی‌که گوهر وجود انسان را بشناسیم و آن را درراه رسیدن به لقاء محبوب و رضای خداوند پرورش دهیم، آماده‌ایم که در هر جبهه برای ولایت و حق بجنگیم؛ ولو شهید، اسیر و یا جانباز بشویم.

انتهای پیام/ 131


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:29 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

نگارش سه کتاب در رابطه با شهدای مدافع حرم

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس،جانمراد احمدی با اعلام این خبرگفت:  انتشارات دارخوین تاکنون سه جلد کتاب در ارتباط با مدافعان حرم استان اصفهان چاپ کرده که این کتب در قطع رقعی و 160 صفحه توسط نویسندگان حوزه دفاع مقدس اصفهانی تهیه شده است و در حال کامل کردن مجموعه خود هستیم.

وی خاطرنشان کرد: کتاب‌های چاپ شده مربوط به زندگینامه شهیدان سید سجاد مرادی، ابوالفضل شیروانیان و روح الله مهرابی هستند. در همین راستا در حال تهیه 17 جلد کتاب دیگر هستیم تا بتوانیم مجموع آن‌ها که 25 عنوان کتاب می‌شود را در نمایشگاه کتاب اصفهان رونمایی کنیم.
منبع:ایسنا


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:28 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزشمار دفاع مقدس (29 مرداد 1395)

رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی (29 مرداد 1395)

• اعلام آمریکا مبنی بر اشتباه در حمله به هواپیمای مسافربری ایران (1367 ه.ش)

• سالروز شهادت شهید غلامرضا ابراهیمی (1363 ه.ش)

• سالروز شهادت شهید حسن شوکت‌‏پور (1368 ه.ش)

• ترور دکتر حسین پناهی، مسئول بهداری سپاه مهاباد در محور ارومیه مهاباد توسط ضدانقلابیون (1360 ه.ش)

• اعلام سازمان ملل مبنی بر آتش بس ایران و عراق (1367 ه.ش)


ادامه مطلب

[ جمعه 29 مرداد 1395  ] [ 2:40 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

جمعه 29 مرداد؛ پنجمین یادواره شهدای باغ فیض و پنج شهید گمنام دفاع مقدس

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، پنجمین یادواره شهدای باغ فیض و پنج شهید گمنام امروز 29 مرداد ماه با حضور حاج مهدی سلحشور و حاج مصطفی صابر خراسانی و با اجرای حامد زمانی برگزار خواهد شد.

این مراسم از ساعت 17 الی 19 در باغ فیض واقع در آستان مقدس امامزادگان سید جعفر و حمیده خاتون برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 131


ادامه مطلب

[ جمعه 29 مرداد 1395  ] [ 2:39 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

امیر "کیومرث شرفی" جانشین قرارگاه منطقه‌ای شمال‌غرب نزاجا در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع پرس اظهار داشت: شهدا عظمت والا و دین بزرگی بر گردن ما دارند و یاد آنها به همه‌ی ما آرامش خاصی می‌دهد.

وی ادامه داد: ما از شهدا درس ایثار، مقاومت، فداکاری و ایستادگی در مقابل دشمنان را می‌آموزیم. شهدا به ما نشان دادند که چگونه با خون و جانمان از نظام اسلامی‌مان دفاع کنیم و در کنار رهبر و ولی‌فقیه‌مان بمانیم.

امیر شرفی ضمن اشاره به تحولات اخیر منطقه و دست اندازی‌ها و توطئه‌های گروهک‌های تکفیری و وهابیت و شیطنت‌های استکبار در کشورهای اسلامی، بیان داشت: ما با انقلاب اسلامی توانستیم به همه‌ی کشورهای آزاده درس مقاومت و ایستادگی بیاموزیم.

جانشین قرارگاه منطقه‌ای شمال‌غرب نزاجا عنوان داشت: پیام انقلاب ما به آنها این بود که رمز پیروزی تبعیت از ولایت و ولایت پذیر بودن است و ما اگر عزت و بزرگی داریم به برکت همین استقامت‌ها و ایستادگی‌ها بوده است.

انتهای پیام/211


ادامه مطلب

[ جمعه 29 مرداد 1395  ] [ 2:39 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، سومین سالروز شهادت هادی باغبانی عصر روز پنج شنبه، ٢٨ مرداد ٩٥ با حضور صابر خراسانی ذاکر اهل بیت (ع)، حسن شمشادی و خانواده معزز در کهف الشهداء برگزار شد.

شهید «هادی باغبانی» خبرنگار و مستندسازی که از ابتدای نبرد سوریه به همراه یک گروه از مستندسازان ایرانی برای ثبت دقیق جنایات سلفی‌ها و تکفیری‌ها در این کشور حضور پیدا کرده بود، در تاریخ 28 مرداد 92، در حال ثبت جنایات گروه‌های تروریستی و درگیری‌های مناطق حاشیه‌ای دمشق، توسط تروریست‌های تکفیری جبهه النصره به شهادت رسید.

در این مراسم همچنین یاد و خاطره شهید مدافع حرم اسماعیل حیدری که در 31 مرداد 92 به شهادت رسید، گرامی داشته شد.

اسماعیل حیدری با آغاز جنگ سوریه و در خطر قرار گرفتن حرم حضرت زینب(س) سفری به آن کشور داشت این سفر آغازی بر سفرهای دفاع از حرم او بود و زمانی که به مرخصی می‌آمد تمام ذهنش در کنار مردم مظلوم سوری بود. در طول یکسالی که او در منطقه حلب و سوریه حضور داشت و آموزش کار با اسلحه برای نیروهای مردمی و سر و سامان دادن نیروها را در دستور کار خود قرار داد.

اسماعیل دوست نداشت که در بستر بیماری بمیرد، سرانجام او پس از 17 ماه مجاهدت خالصانه در سوریه به آرزوی خود که همانا شهادت بود، رسید.

انتهای پیام/ 131


ادامه مطلب

[ جمعه 29 مرداد 1395  ] [ 2:38 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

آینده مقاومت تنها پیروزی است/ در برابر عظمت رهبر ایران گریستم

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، نام امل طنانه را چندی قبل شنیده بودیم، در حاشیه یکی از دیدارهای سالانه شعرا با مقام معظم رهبری. می‌دانستیم بانوی شاعره لبنانی است که شعری شورانگیز در آن دیدار خوانده است و تحسین بسیاری را نیز برانگیخته است اما به هر تقدیر بیش از این چیزی از او دستگیرمان نشده بود. برگزاری یک جشنواره ادبی موسیقایی در تهران اما بهانه حضور دوباره وی در تهران شده بود و بهانه‌ای برای دیدار با این شاعر زن دنیای عرب و مقاوت اسلامی. طنانه بسیار گرم و گیرا صحبت می‌کرد و در مواقعی حتی نمی‌توانست جلوی احساسات خود را بگیرد، این مساله به ویژه در زمانی که از او خواستیم خاطره دیدارش با رهبر انقلاب را برای ما بازگو کند، بسیار مشهود بود.

طبیعی بود که برای آشنایی بیشر با او از او بخواهیم که خود را برای ما بیشتر معرفی کند. صحبتش را بعد از یاد خدا و صلوات بر رسول خاتم اینگونه شروع می‌کند: من اصالتا اهل لبنان هستم اما برای زندگی بین لبنان و سوریه دائما در حال رفت و آمد بوده‌ام و به نوعی می‌شود گفت که دو تابعیتی هستم و هر دو کشور وطن من هستند.

صحبت در ادامه به سوال درباره آثار ادبی‌اش رسید  و پاسخ ما این بود: من دو دیوان شعر دارم و تعدادی دفتر شعر برای کودکان و ۳۵۰ نمایشنامه ادبی برای کودکان و در کنارش ۱۵۰ قطعه شعر برای کودکان.

می‌دانستیم که طنانه چندین بار به ایران سفر کرده است. همین مساله بهانه‌ای شد تا از او سوال کنیم که در قالب این سفرها و در فضای فعالیت ادبی خود تا چه اندازه با شعر و ادبیات امروز ایران آشناست؟ پاسخش این بود که چهار سفر به ایران داشته و جدای از این سفرها همیشه شعر معاصر ایران را دوست داشته و آن را تا حد امکان پیگری می‌کرده است. برایش مساله‌مندی شعر معاصر ایران و توجه به موضوعات خاص در این شعر بسیار قابل توجه بود و در میان شاعران پس از انقلاب اشعار طاهره صفارزاده و حمید سبزواری را بسیار پسندیده بود.

همین باعث شد که توجهمان به این مساله جلب شود که شعر انقلاب در میان جریان‌های ادبی جهان عرب به ویژه در کشورهای محور مقاومت اسلامی چقدر شناخته شده است؟

امل طنانه در پاسخ به این سوال به ما گفت: تبادل فرهنگی میان ادبیات فارسی و عربی به طور ملی بسیار کم است و در این میان سهم ادبیات معاصر این دو نیز برای ترجمه و تبادل بسیار اندک است. البته چند کانون فرهنگی وجود دارد که ترجمه آثار فارسی را به عربی دنبال کرده اما تنها کسانی که به طور جدی شعر را دنبال می‌کنند، از شعر معاصر فارسی و جریانات آن کمی مطلع هستند. این را هم باید بگویم که تلاش‌هایی از سوی شاعران چند کشور عربی برای برقراری تماس ادبی میان ایران و آن کشورها انجام شد اما در نهایت به نتیجه مطلوبی نرسید.

جوابش ما را به فکراین سوال انداخت که چرا کشورهای همکار و موافق با هم حول محور مقاومت اسلامی در منطقه، از منظر ادبی و حول مساله واحدی با عنوان ادبیات انقلابی و ادبیات مقاومت با هم اشتراک نظر و تبادل فکری ندارند؟ چرا شعر انقلاب اسلامی به آن کشورها راه پیدا نکرده و شعر مقاومت کشورهای مقاومت اسلامی در ایران کمتر شنیده می‌شود؟

طنانه در پاسخ به این سوال عنوان کرد که این اتفاق را ناشی از ضعف جریان متقابل ترجمه در میان این کشورها می‌داند و گفت: جالب است بدانید من کتابهایی از ایران درباره ادبیات و شعر مقاومت خواندم که شگفت‌زده‌ام کرد. نویسندگان این کتاب‌ها انگار خود، زاده و بزرگ شده در لبنان بوده‌اند و از همه مصائب تاریخی این کشور مطلع‌اند. من هم بر این مساله با شما اشتراک نظر دارم که جریان ترجمه متقابل میان ما ضعیف است و البته ترجمه‌های موجود هم مانع از این هستند که شعر با حال و هوای زبان مادری سروده شده‌اش و با همان حس قابل خوانش شود.

در حال و هوای بحث پیرامون شعر مقاومت از طنانه سوال کردیم که چرا جریان شعر مقاومت در کشورهای عربی این روزها کم‌رنگ‌تر از گذشته است و شور شاعرانی چون محمود درویش را نمی‌شود در میان شاعران امروز دنیای عرب دید و صدای شاعران موجود نیز به طور معمول بیشتر از شهر خودشان به جایی نمی‌رسد.

طنانه در پاسخ به این سوال عنوان کرد که افول جریان شعر مقاومت را قبول ندارد و کشورهای حوزه مقاومت اسلامی را آکنده از شاعران مستعد و خوش‌آتیه دیده است؛ شاعرانی جوان که به قول او کمتر از محمود درویش مستعد نیستند اما مساله این است که شعر مقاومت امروز در کشورهای محور مقاومت در رسانه‌ها جایی پیدا نمی‌کند.

وی ادامه می‌دهد که رسانه‌های محلی آنقدر به مسائلی پیچیده مانند جنگ با تروریسم مشغول هستند که دیگر جایی برای شعر در آنها نیست.

وی در همین زمینه گریزی نیز به نبود آزادی بیان در کشورهای عربی زده و می‌گوید: دفاتر شعر من برای انتشار در کشورهای حوزه خلیج فارس ممنوع اعلام شده است. علتش هم این است که در آنها صحبت از مقاومت اسلامی شده است. امرای عرب کشورهای حاشیه خلیج فارس تنها دوست دارند مدح بشوند و نه شعری که آنها را به خاطر نبودن در صف اول مقاومت نکوهش می‌کند.

صحبت که به اینجا رسید از او خواستم تا ماجرای حضورش در فستیوال معروف شعر دنیای عرب در امارات را تعرف کند و علت مردود اعلام شدنش در این جشنواره را.

طنانه پاسخ ما را اینگونه داد: من قصیده‌ای دارم که آن را برای مادران فلسطینی سروده‌ام. مادرانی که هنوز کلید خانه‌های غصب شده از خود در فلسطین را دارند. این قصیده را در فستیوال ابوظبی شرکت دادم. همه شعرای عرب که این شعر را خوانده بودند بر برتری آن اذعان داشتند اما توصیه می‌کردند از خواندن آن در فستیوال منصرف شوم. من در نهایت تصمیم به خواندنش گرفتم و همین مساله باعث شد به نوعی از جریان فستیوال کنار گذاشته شوم. البته به نظرم چیزی را از دست ندادم و حتی فکر می‌کنم توانستم به هدف مطلوبم برسم. راستش را بخواهید ترجیح دادم به جای پول صاحب نور شوم. همه چیز را نمی‌شود در این عالم مادی حساب و کتاب کرد. برخی مواقع پیش می‌آید که حساب و کتاب فراتر از این جهان است و من آن را ترجیح دادم.

وی در ادامه نیز گفت: من همیشه دوست داشته و دارم که به سفر حج برویم اما امروز شاهدیم که سرزمین مقدس مکه و مدینه مانند مسجدالقصی در اشغال است. نرفتنم به حج در سال‌های اخیر نیز به همین بهانه بوده است و در واقع توجه به چیزهایی که می‌شود در غیر از دنیا به دست آورد.

صحبت را به دیدار چند سال قبل او با رهبر انقلاب اسلامی و شعر خوانی در محضر ایشان رساندیم و خواستیم فضای آن جلسه را توصیف کند.

برافروخته شد و به خوبی می‌شد هیجان را در چهره‌اش دید. گفت: من کسی نیستم که بخواهم درباره رهبر معظم انقلاب اسلامی صحبت کنم. همین الان هم که نام ایشان را می برم هیجان زده‌ام. تصور نمی‌کردم بتوانم در آن سفر به دیدار ایشان نائل شوم ولی این اتفاق افتاد. شعری تقدیم ایشان کردم که معنایش این بود: من به عنوان یک شهروند عرب، دردهای زیادی دارم اما کافی است تا شما یک لحظه به من نگاه کنید تا این دردها ساکت شود. خاطرم هست که در این شعرخوانی احساسات بر من غلبه کرد و گریستم. واقعیت این است که در مقابل عظمت رهبر انقلاب اسلامی آدم نمی‌تواند نگرید. اینها دست من نبود. اظهارنظرهای ایشان هم برای من قوت قلب زیادی داشت کمااینکه همواره همینطور بوده است.

آخرین سوالمان از امل طنانه، سوالی کوتاه بود که معنایش برای ما قابل اعتنا می‌توانست باشد. از او خواستیم درباره آینده صحبت کند. درباره آنچه که در پیشانی نوشت کشورش می‌بیند. پاسخش عجیب بود و کوتاه و البته تاثیرگذار. به روی ما خندید و گفت آینده ان‌شالله تنها پیروزی است.

منبع: مهر
 


ادامه مطلب

[ جمعه 29 مرداد 1395  ] [ 2:37 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، پیکر مرحوم حاج صالح افراخته از سرداران و جانبازان هشت سال دفاع مقدس با حضور سیدمهدی صادقی استاندار قم و جمعی از مسئولان و همرزمان و خانواده‌های معظم شهدا از مسجد امام حسن عسکری(ع) به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) تشییع و پس از اقامه نماز در آن حرم نورانی، در جوار همرزمان شهیدش در گلزار شهدای علی بن جعفر(ع)، خاکسپاری شد.

در مراسم اولین شب بزرگداشت زنده یاد صالح افراخته که پنجشنبه شب با حضور جمعی از مسئولان استان و گروه کثیری از خانواده‌های معظم شهدا و پیشکسوتان دفاع مقدس در مسجد رفعت قم برگزار شد، تعدادی از سرداران عالی رتبه سپاه در دوران دفاع مقدس حضور یافتند؛ در این مراسم سردار محمد جعفری همرزم و یار دیرین "افراخته" و از فرماندهان سابق سپاه پاسداران، برخی خصوصیات اخلاقی وی را بیان کرد.

حاج عباس افراخته -معروف به صالحی- از سرداران و فرماندهان زبده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قرارگاه رمضان بود که از آغاز فعالیت خود در سال 60، نقش بسزایی در عملیات های ویژه سپاه اسلام در دوران دفاع مقدس داشت.

ولایت پذیری، انس به اهل بیت(ع)، بصیرت، شجاعت، تلاش خستگی ناپذیر، ارادت نسبت به دوستداران انقلاب، تقید نسبت به احکام دینی و داشتن روحیه نظم و پیگیری در امور، ارتباط تنگاتنگ با حوزه های علمیه و انس و الفت با مراجع عظام و علما، دغدغه مندی نسبت به تحقق آرمان های نظام اسلامی و جهان اسلام و مشی رفتاری همچون زاهدان شب و شیران روز، زنده یاد افراخته را همچون شمعی فروزان در بین دوستان و همرزمان و به شخصیتی محبوب و تاثیرگذار تبدیل کرده بود.

از سوی دیگر، توانمندی های خاص وی از جمله تسلط به زبان عربی، آشنایی با شخصیت های موثر جهان اسلام و مقاومت اسلامی و حساسیت نسبت به انحرافات فکری و سیاسی و نیز جریان شناسی گروه های منحرف و ضدانقلاب موجب شده بود تا این سردار گمنام و شجاع سپاه اسلام، بتواند علاوه بر ماموریت های ویژه در دل دشمن، نقش اثرگذار و محوری خود را در سرکوب غائله هایی همچون خلق مسلمان و دیگر تحرکات گروه های ضدانقلاب بخصوص در سال های 63 و 64 به خوبی ایفا نماید.

وی در سال 1380 به افتخار بازنشستگی نائل آمد اما به دلیل عوارض جسمی و قلبی ناشی از سالها فعالیت های طاقت فرسا، پس از تحمل حدود 20 سال بیماری، روز گذشته در بیمارستان ولی عصر(عج) قم درگذشت و به یاران و همرزمان شهیدش پیوست.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ جمعه 29 مرداد 1395  ] [ 2:37 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ > ]