دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

پدر شهیدان عزیزی به فرزندان حماسه‌آفرینش پیوست

به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، حاج رضا عزیزی پدر شهیدان محمد ابراهیم و محمدعلی، در سن 76 سالگی و بر اثر ایست قلبی در بیمارستان امام حسین(ع) مشهد مقدس دار فانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

پیکر این پدر شهیدان پس از تشییع و طواف در حرم مطهر رضوی، در بهشت رضا(ع) مشهد مقدس و در جوار فرزندان شهیدش آرام گرفت.

گفتنی است شهید محمد ابراهیم عزیزی متولد 1343، در 14 مردادماه در منطقه مهران و بر اثر اصابت ترکش و گلوله به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش در  گلزار شهدای بهشت رضا(ع) مشهد به خاک سپرده شد. همچنین محمدعلی عزیزی برادر این شهید والامقام نیز متولد سال 1346 بود؛ که پس از اعزام به جبهه در 23 اسفندماه 1363 در جزیره مجنون بر اثر اصابت ترکش به سر به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکر این شهید والامقام در فروردین ماه 1364 در بهشت رضای مشهد مقدس به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ یک شنبه 21 شهریور 1395  ] [ 2:20 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش دفاع پرس از زنجان، سرهنگ علی مهدی‌خانی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان، اظهار داشت: همزمان با برگزاری دعای روز عرفه، استان زنجان میزبان سه شهید گمنام دفاع مقدس خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه امروز پیکرهای مطهر شهدای گمنام به استان وارد می‌شوند، گفت: حسینیه عاشقان ثارالله در زنجان و مصلی‌های نمازجمعه شهرهای ابهر و خرمدره میزبان پیکر مطهر شهدا خواهند بود و مراسم برائت از مشرکان با حضور این شهدا برگزار خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان خاطرنشان کرد: بعد از اتمام مراسم معنوی این روز در استان، پیکر مطهر این سه شهید که به تازگی در عملیات برون مرزی و در خاک عراق تفحص شده‌اند پس از انجام مراسم، برای شناسایی و مشخص شدن مقصد نهایی جهت تدفین، به معراج‌الشهدای تهران بازگردانده می‌شوند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ یک شنبه 21 شهریور 1395  ] [ 2:20 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

غرس نهال بر مزار شهید گمنام اردوگاه ولایت قم توسط دوچرخه‌سوار جانباز

سید مسعود طباطبایی، جانباز 65 درصد دفاع مقدس و مسئول گروه پیاده‌روی، کوهنوردی و دوچرخه‌سواری انسان‌های سبز، در حاشیه غرس نهال در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع پرس در قم، اظهار داشت: گروه انسان‌های سبز از سال 1382 با هدف ایجاد تشکلی مردم‌نهاد در راستای گسترش فعالیت‌های انسان‌دوستانه و زیست‌محیطی در جامعه و معرفی گسترده‌تر تاریخ، فرهنگ، صلح و نوع‌دوستی ایرانیان و طرح کمربند صلح جهانی به یاد لاله‌های گمنام ایران زمین ایجاد شد.

وی با بیان اینکه اخذ مجوزهای فراملی لازم برای این حرکت بزرگ تا سال 87 به طول انجامید، افزود: پس از آن، گروه مذکور برنامه‌های خود را به‌طور جدی و با هزینه شخصی، از طریق ایرانگردی و جهانگردی با دوچرخه‌سواری و یا پای پیاده در اعتراض به فقر، بی‌عدالتی، تبعیض انسانی، جنگ، کشتار انسان‌های بی‌گناه و اعتیاد با پیام عشق، صلح و عدالت برای زندگی آغاز کرد.

طباطبایی دریافت 110 لوح سپاس، تقدیرنامه، شهروند افتخاری و چهار تندیس توسط مسئولان لشکری و کشوری را نشانه تأثیرگذاری تلاش‌های بی‌وقفه گروه انسان‌های سبز دانست و افزود: برنامه‌های این گروه عمدتا در راستای پاسداشت مناسبت‌های ملی و حماسی ازجمله روز جانباز، هفته دفاع مقدس، روز ملی خلیج فارس و مناسبت‌های مربوط به محیط زیست و صلح و دوستی برگزار می‌شود.

وی درخصوص خاطرات خود از سه دور دوچرخه‌سواری به دور ایران، ابراز کرد: لحظه لحظه این سفرها، دربرگیرنده خاطرات فراموش‌نشدنی است و آنچه که انرژی مضاعفی را به انسان می‌دهد، عشق به آرمان‌های پاک و به‌خصوص شهیدان سرفراز و به‌ویژه شهدای گمنام است؛ که این عشق، ماه‌ها رکاب‌زنی و پیاده‌روی را تسهیل می‌کند و ان‌شاءالله این خاطرات در آینده در قالب کتابی ثبت خواهد شد.

دوچرخه‌سوار جانباز دفاع مقدس، با بیان اینکه جوانانی از همه اقوام با هر نوع گرایش اعتقادی برای دفاع از این مرز و بوم در جبهه‌ها حضور یافتند و جان خود را تقدیم کردند، افزود: امروز ما باید با احترام به شهدا و ایثارگران قومیت‌های مختلف، آرمان‌های این کشور عزیز را پاس بداریم و در جهت حفظ عزت و اقتدار نظام و رساندن پیام جهانی انقلاب تلاش کنیم.

یادآور می‌شود که سید مسعود طباطبایی در سال 1365 هنگامی که دوران خدمت خود را در لشکر 58 نیروی مخصوص ذوالفقار ارتش جمهوری اسلامی می‌گذراند، در منطقه سومار نفت‌شهر از ناحیه دست، پا و سر مورد اصابت 33 ترکش قرار گرفته و به افتخار جانبازی نائل شده است.

وی که پیاده‌روی به کربلا، مشهد، قم و... را نیز در کارنامه درخشان خود دارد، روز شنبه 20 شهریور در ادامه سومین تور دوچرخه‌سواری خود در استان‌های کشور، به قم رسید و با حضور در اردوگاه ولایت سازمان بسیج مستضعفین، سیصد و پنجاهمین اصله نهال را به پاس احترام شهید گمنام اخیرالدفن در این اردوگاه، غرس کرد.

این اقدام که در راستای غرس نهال توسط این جانباز دفاع مقدس بر مزار شهدای گمنام، شهدای خلبان و... صورت گرفت، با حضور مسئولانی از نهادهای مختلف استان ازجمله استانداری قم، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان و مسئولان اردوگاه ولایت برگزار شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ یک شنبه 21 شهریور 1395  ] [ 2:18 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش دفاع پرس از همدان، حجت‌الاسلام مهدی بیات، ضمن محکوم کردن فاجعه منا و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای این فاجعه، اظهار داشت: امسال دعای عرفه با شور و حال خاصی در سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی از برگزاری دعای عرفه در مصلای بزرگ حضرت ابوالفضل(ع) ملایر به صورت متمرکز و با حضور گسترده مردم ملایر خبر داد و افزود: در دیگر مساجد و نقاط شهری و روستایی نیز دعای عرفه برگزار خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ملایر گفت: مردم ملایر در مصلای بزرگ حضرت ابوالفضل(ع) همزمان با قرائت دعای عرفه میزبان پیکر مطهر یکی از شهدای گمنام دفاع مقدس خواهند بود.

این مسئول گفت: امسال دعای عرفه در 110 نقطه کشور و سه نقطه استان همدان در شهرهای همدان، ملایر و نهاوند در کنار پیکر مطهر 110 شهید دفاع مقدس برگزار می‌شود و مردم ولایتمدار و شهیدپرور کشورمان یک بار دیگر با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق می‌کنند.

بیات تصریح کرد: پیکر مطهر این شهدا بعد از برگزاری مراسم دعای عرفه به معراج شهدای تهران بازگردانده می‌شود؛ تا در زمانی دیگر و محل‌های تعیین شده در آرامگاه ابدی خود آرام گیرند.

وی از برگزاری نماز با صلابت عید قربان در مصلی بزرگ ملایر همزمان با روز عید خبر داد و خاطرنشان کرد: این مراسم ساعت هفت صبح به امامت امام جمعه ملایر حجت الاسلام محمدباقر برقراری برگزار می‌شود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ یک شنبه 21 شهریور 1395  ] [ 2:18 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکر 2 شهید مدافع حرم در یزد تشیع می‌شود

به گزارش دفاع پرس از یزد، برزگر، مسئول روابط عمومی سپاه الغدیر یزد اظهار داشت: همزمان با آغاز دهه ولایت، پیکر 2 تن از مدافعان حرم ساعت 16:30 روز سه‌شنبه هفته جاری وارد شهرستان یزد شده و از محل فرودگاه شهید صدوقی یزد مورد استقبال پرشور دلباختگان حضرت زینب کبری(س) و مردم دارالعباده قرار خواهند گرفت.

وی خاطرنشان کرد: این 2 شهید بزرگوار به نام‌های «سید مهدی سادات» و «سید سردار موسوی» از لشکر پیروز فاطمیون و ساکن یزد هستند؛ که در کشور سوریه به شهادت رسیده‌اند و پیکر مطهرشان پس از استقبال و حضور در مراسم‌های پیش‌بینی شده، ساعت 17 روز پنج‌شنبه هفته جاری از محل میدان امام رضا(ع) تشییع و در گلزار شهدای خلد برین به خاک سپرده خواهد شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ یک شنبه 21 شهریور 1395  ] [ 2:17 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش دفاع پرس از استان گلستان، بمناسبت فرا رسیدن روز نهم ذی‌الحجه، مراسم پرفیض دعای عرفه همراه با مراسم برائت از مشرکین و تشییع پیکر مطهر یک شهید گمنام دفاع مقدس، امروز (یکشنبه 21 شهریورماه) از ساعت 14 در آستان مقدس امامزاده یحیی بن زید(ع) شهرستان گنبد کاووس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ یک شنبه 21 شهریور 1395  ] [ 2:17 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهید جعفریان و درد زخم جراحت که به رو نیاورد

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، در خاطره ای درباره شهید مهدی جعفریان آمده است:

دیپلم گرفتن من و مهدی، مصادف شد با آغاز جنگ، بعد از مدّت‌ها، روزی او را در خیابان دیدم. به مرخصی آمده بود.
با دست، محکم کوبیدم به پشتش! از جا پرید و رنگش تغییر کرد. گفتم: کجایی تو؟ چقدر کم پیدایی؟

با آن که رنگ چهره‌اش تغییر کرده بود، لبخندی زد. تعجّب کردم چرا چهر‌ه‌اش یک هو این طوری شد!

چند روز بعد، از طریق دوستان مشترک فهمیدم که مهدی زخمی شده و جراحتی ناجور بر پشت دارد.

با آن که ضربه‌ دست من، درد زخم را دوچندان کرده بود، ولی به روی خودش نیاورده بود.


کتاب بالا بلندان، ص 86


ادامه مطلب

[ یک شنبه 21 شهریور 1395  ] [ 2:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دلتنگی‌های مادر شهید حاجی‌حسنی/ روزهای خیلی سختی بدون محسن سپری کردم

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، عید قربان سال گذشته به دلیل بی‌کفایتی آل‌سعود فاجعه منا رخ داد و بسیاری از حاجیان در این فاجعه دردناک به شهادت رسیدند که 5 نفر از اعضای کاروان قرآنی نیز در این بین بودند.

یکی از این افراد «محسن حاجی‌حسنی‌کارگر» نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی بود که پس از 9 سال توانست برای کشورمان افتخارآفرینی کند.

شهید محسن حاجی‌حسنی متولد 1367 در مشهد مقدس بود که از دوران کودکی با تشویق خانواده و همراهی برادرش در مسیر قرآن قرار گرفت. وی با کسب توانمندی‌های فراوان صبح‌های چهارشنبه‌ در حرم امام رضا(ع) نیز تلاوت می‌کرد.

حال با وجود گذشت یک سال از فاجعه منا و فقدان این عزیز، نه تنها خانواده حاجی‌حسنی بلکه جامعه قرآنی نیز همچنان داغدار فقدان وی هستند.

مادر و پدر شهید محسن حاجی‌حسنی این روزها که هر لحظه خاطرات فرزندشان از رسانه‌ها و برنامه‌های مختلف پخش می‌شود، با صلابت یادی از حاج محسن می‌کنند و از قضا و قدر الهی شاکردند.

ملیحه خراسانی مادر شهید محسن حاجی‌حسنی کارگر، با بیان اینکه فاجعه منا و فقدان پسرم برایم خیلی سخت بود، اظهار داشت: یک سال از فقدان پسرم می‌گذرد اما این یک سال برای من 100 سال گذشت. روزهای خیلی سختی بدون محسن سپری کردم؛ هر لحظه خاطرات و چهره دلنشین پسرم از جلوی چشمم می‌گذرد اما خدا را شاکرم.

وی با اشاره به اینکه دلتنگی‌هایم روز به رو بیشتر می‌شود، افزود: تمام 26 سال زندگی محسن برایم خاطره بود همیشه به او افتخار می‌کنم. وقتی سر خاکش می‌روم می‌گویم: «محسنم، احسنت مادر؛ مدال افتخار بر تمام عالم انداختی، همه جهان به شما افتخار کردند. شما تازه متولد شدی، شهادتت مبارک پسرم. برایم دعا کن محسن جان تا خدا به من صبر دهد و همیشه پیرو راه شما باشم».

مادر شهید حاجی‌حسنی با بیان اینکه پسرم درس‌های بزرگی به من داد، خاطر نشان کرد: محسن معلمم بود و درس‌های زیادی به من داد. همیشه به من می‌گفت انسان باید در دنیا طوری زندگی کند که وقتی از دنیا می‌رود خودش خوشحال باشد و دیگران گریان. این اتفاق برای محسنم افتاد و با خود گفتم ماشاءالله به دانایی‌ات پسرم.

وی با اشاره به اینکه مسئولان برای التیام غم از دست دادن محسنم کاری نکردند، گفت: نزدیک 7 ماه پس از فاجعه منا بر روی سنگ قبر حاج محسن «شهید» حک نشده بود؛ حالا هم با وجود اینکه چندین بار گفتیم تا قاری بین‌المللی آن نیز نوشته شود هیچ کدام از مسئولان به خواسته ما توجه ندارند.

خراسانی با بیان اینکه محسن با رفتنش کاری کرد که در تمام قلب‌ها حک شد اما دوست دارم عکسی بر سر مزارش بزنیم، خاطر نشان کرد: از مسئولان هیچ چیزی نمی‌خواهم فقط درخواست می‌کنم به ما اجازه دهند عکسی از او در کنار مزارش بگذاریم.

منبع: فارس


ادامه مطلب

[ یک شنبه 21 شهریور 1395  ] [ 2:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری ششمین جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع مقدس استان اردبیل

به گزارش دفاع پرس از اردبیل، ششمین جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اردبیل به ریاست استاندار اردبیل و با حضور اعضای شورا در محل سالن شیخ صفی استانداری برگزار شد.

در این جلسه استاندار اردبیل با اشاره به ظرفیت‌های مختلف استان، وضعیت موجود عمرانی استان را در شأن استان و مردم ولایتمدار آن ندانست و اظهار داشت: در کنار تمامی نارسایی‌های عمرانی و بعضا فرهنگی، در ساخت و بهره‌برداری از مرکز فرهنگی دفاع مقدس نسبت به بسیاری از استان‌ها عقب‌افتاده‌ایم و با یک همت ملی و به‌ویژه استانی باید این عقب‌افتادگی که دغدغه اکثر خانواده‌های معظم شهدا و رزمندگان، جانبازان و ایثارگران است، جبران شود.

خدابخش در ادامه سخنان خود با اشاره به ادارات و نهادهایی که می‌توانند به‌طور مستقیم و غیر مستقیم به ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان کمک کنند، افزود: همه مسئولان استانی باید دست به دست هم دهند و اداره کل حفظ آثار استان را در این راه یاری کنند.

وی ضمن درخواست از شهردار و مجموعه شهرداری اردبیل در هماهنگی هرچه بیشتر و بهتر با طراحان مرکز فرهنگی دفاع مقدس در طراحی و ساخت و ساماندهی مناسب فضای بیرونی و مقابل مرکز فرهنگی، بر تلاش بیشتر سازمان برنامه و بودجه استان در راستای اختصاص و جذب حداکثری اعتبارات به پروژه فوق تأکید کرد.

در ابتدای این جلسه، علی واحد مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، ضمن اشاره به ویژه‌برنامه‌های پیش‌بینی شده برای گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس، به آمار شهدای گمنام موجود در استان و حرم‌های تکمیل شده و درحال ساخت این عزیزان اشاره کرد و از اتمام ساخت تمامی حرم‌های شهدای گمنام موجود در استان تا پایان سال 1396 خبر داد.

وی سپس با ارائه آماری مبسوط در مورد اقدامات عمرانی صورت گرفته در مرکز فرهنگی، همت مسئولین استانی در یاری اداره کل حفظ آثار استان در ساخت این مرکز را مایه مباهات، دلگرمی و امیدواری دانست و از تلاش‌های خود در جذب اعتبار از طرق مختلف برای پروژه فوق گزارشی ارائه داد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ یک شنبه 21 شهریور 1395  ] [ 2:14 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری یادبود شهدای مدافع حرم شهرک شهید بروجردی تهران

به گزارش دفاع پرس از استان تهران، شامگاه چهارشنبه هفته جاری مراسم یادبود شهدای مدافع حرم شهرک شهید بروجردی تهران واقع در اتوبان بعثت، نرسیده به سه راه افسریه، جنب مدرسه هدف در بیت الشهدای این شهرک برگزار خواهد شد.

در این مراسم که به همت هیئت یا زینب (س) رهروان شهدا برگزار خواهد شد، شاهد روایت‌گری حجت‌الاسلام حاج علی وکیل‌پور و مداحی مداحان اهل بیت (ع) خواهیم بود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ یک شنبه 21 شهریور 1395  ] [ 2:14 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ] [ 28 ] [ 29 ] [ > ]