دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، علاوه بر داوری‌های تخصصی، امسال فیلم‌های سینمایی جشنواره توسط خانواده شهدا هم مورد ارزشیابی و داوری قرار خواهند گرفت.

داوری توسط هیئت منتخب خانواده شهدا باعث می‌شود تا داوری آثار از چارچوب‌های متداول تخصصی صرف فراتر رود و با تمرکز بر نگاه صادقانه و محتوای آثار ارزشیابی شوند.

اسامی داوران جایزه «بهترین اثر از منظر خانواده شهدا به شرح زیر است

رحیم احمدی روشن (پدر شهید مصطفی احمدی روشن از شهدای هسته‌ای)

حسین عامریان، دانشجوی دکترا (فرزند بسیجی شهیدمحمدعلی عامریان و نوه بسیجی شهید محمد حسین افتخاری)

پروین سلیحی (همسر شهید دکتر دکتر لبافی‌نژاد) وی مدیر گروه زنان و خانواده مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای انقلاب فرهنگی و یک دوره نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بوده است.

حجت‌الاسلام ولی‌الله لونی الیگودرزی (پدر شهید محمد لونی الیگودرزی) مدرس و استاد حوزه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های علوم پزشکی لرستان و دانشگاه پردیس قم، عضو هیئت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه‌های علمیه و نیز تحلیل‌گر مباحث اندیشه‌ای و مشاور در عرصه‌های تربیت و خانواده.

مهندس علی مدق (فرزند شهید منوچهر مدق از فرماندهان لشکر 27 محمد رسول‌الله)

دکتر فاطمه السادات مرقاتی خویی (فرزند شهید مهندس سید هادی مرقاتی خویی مسئول مهندسی رزمی سپاه خراسان)

کیوان پورمحمدتقی (فرزند شهید جابر پورمحمدتقی از لشکر 64 ارومیه) تحصیل کرده رشته کارگردانی در مقطع کارشناسی ارشد

عاطفه بابانیا بازگیری (فرزند شهید علی‌محمد بابانیا بازگیری جانشین محور سه لشکر 25 کربلا)

سلیمه رودکی (فرزند سردار شهید حاج عبدالله رودکی از فرماندهان نیروی دریایی سپاه) دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی

مرتضی امامی کوشا (فرزند شهید مهدی امامی کوشا پاسدار حفاظت انصار المهدی) دانشجوی دکتری مدیریت و مدرس دانشگاه

شایان ذکر است؛ چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت به همت بنیاد فرهنگی رایت و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس با شعار «تجلی گفتمان فرهنگی انقلاب اسلامی»‌ از 2 تا 9 مهر ماه سالجاری در تهران، مناطق مختلف کشور و در قالب هفته فیلم در چند کشور جهان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 161


ادامه مطلب

[ سه شنبه 16 شهریور 1395  ] [ 12:11 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته دفاع مقدس اردبیل برگزار شد

به گزارش دفاع پرس از اردبیل، جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته دفاع مقدس شهرستان اردبیل به منظور تبیین عملیاتی برنامه‌ها در محل سالن جلسات فرمانداری این شهر برگزار شد.

در این جلسه که به ریاست جواد زنجانی فرماندار اردبیل برگزار شد، علی واحد مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اردبیل و دبیر ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس استان با اشاره به شعار ویژه هفته دفاع مقدس با عنوان «ما آماده‌ایم»، گفت: مرور حماسه‌های رزمندگان و شهدای گرانقدر و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آنان و حماسه‌های خلق شده در دوران دفاع مقدس ضروری است چرا که در بحث دشمن شناسی این رویکرد می‌تواند چراغ راه برای آینده باشد و به عنوان الگو برای پیروزی‌های آتی بر شمرده شود.

وی در ادامه هدف از برگزاری برنامه‌های مختلف در ایام و مناسبت‌های دفاع مقدس را ترویج فرهنگ ایثار، جهاد، مقاومت و شهادت دانست.

واحد ضمن مرور برنامه‌های پیش بینی شده برای ایام گرامی داشت هفته دفاع مقدس، تمام نهادها و سازمان‌ها را به مشارکت در این برنامه‌ها دعوت کرد.

در ادامه جواد زنجانی از پیشکسوتان دفاع مقدس و فرماندار شهرستان اردبیل، طی سخنانی دفاع مقدس را سرمایه‌ای تمام نشدنی و ارزشمند دانست که هرساله باید صیقل داده شود تا در فضای بالندگی و الگوسازی، برای آیندگان حفظ و مثمر ثمر واقع شود.

زنجانی ورود بیش از پیش هنرمندان و اهالی فرهنگ و ادب به حوزه دفاع مقدس را از ضروریات این حوزه برشمرد و افزود: باید به روش‌های مختلف حماسه دفاع مقدس را زنده نگاه داریم چرا که امنیت امروز ما از برکات دفاع مقدس است که می‌تواند بهترین الگو برای آیندگان نیز باشد.

در ادامه جلسه اعضا به بحث و تبادل نظر در خصوص چگونگی برگزاری برنامه‌های هفته دفاع مقدس به ویژه رزمایش بسیج، رژه 31 شهریور و غبار روبی مزار شهدا پرداختند و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ سه شنبه 16 شهریور 1395  ] [ 12:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش فضای مجازی دفاع پرس، عزت الله ضرغامی رئیس اسبق رسانه ملی در تازه‌ترین پیام اینستاگرامی خود متنی راجع به شهدای منا به همراه ویدیویی از شهید محسن حاجی حسنی کارگر قرارداده است.

در این متن آمده است:

آخرین تلاوت شهید محسن حاجی حسنی کارگر، قاری بین المللی ایرانی و نفر اول مسابقات مالزی، که در حادثه منا قربانی بی کفایتی آل سعود شد.
وَإِذْ جَعَلْنَا الْبَیْتَ مَثَابَةً لِّلنَّاسِ وَأَمْنًا ..(بقره 125)
و هنگامی که خانه [کعبه] را براى مردم محل اجتماع و [جاى] امنى قرار دادیم
آری امروز مکه امن است! نه برای مردم و مسلمانان! بلکه برای خوشگذرانی‌های حکام آل سعود و سردمداران استکبار جهانی!



***پی نوشت***

فراز هایی از پیام مقام معظم رهبری به مسلمانان جهان به مناسبت فرارسیدن موسم حج

قریب یک سال از حوادث منا میگذرد که در آن، چند هزار نفر با لب تشنه، مظلومانه جان باختند؛ اندکی پیش از آن در مسجدالحرام نیز جمعی در حال عبادت و طواف به خاک وخون کشیده شدند. حکام سعودی در هر دو حادثه قطعاً مقصرند؛ و گمان عمدی بودن حادثه نیز از سوی صاحبنظران مطرح است.
 

بوقهای تبلیغاتی سعودی اعم از سیاستمداران تا مفتیان ناپرهیزکار و حرامخواری که برخلاف کتاب و سنت فتوا میدهند، تا پادوهای مطبوعاتیشان، تلاش بیهوده می‌کنند که جمهوری اسلامی را درمحروم‌سازی حجاج ایرانی از حج، متهم کنند.

حکام فتنه‌انگیزی که با تشکیل گروههای تکفیری، دنیای اسلام را گرفتار جنگ داخلی کرده‌اند، سیاست‌بازان از خدا بی‌خبری که دست دوستی به رژیم صهیونیستی داده، حاکمان بی‌دینی که فاجعه‌ منا را پدید آورده و با نام خادمان حرمین، حریم حرم امن الهی را شکسته‌اند، اکنون از سیاسی نشدن حج دم میزنند و دیگران را به گناهانی که خود مرتکب شده‌اند، متهم می‌کنند.

حاکمان بی‌دین و بی‌وجدانی که فاجعه‌ی بزرگ منا را پدید آورده و با نام خادمان حرمین، حریم حرم امن الهی را شکسته و میهمانان خدای رحمان را در روز عید در منا و پیش از آن در مسجدالحرام قربانی کرده‌اند، اکنون از سیاسی نشدن حج دَم می‌زنند و دیگران را به گناهان بزرگی که خود مرتکب شده یا تسبیب کرده‌اند، متّهم می‌کنند. آنان مصداق کامل بیان روشنگر قرآن کریمند که فرمود: وَ اِذا تَوَلّىٰ سَعىٰ فِی الاَرضِ لِیُفسِدَ فیها وَ یُهلِکَ الحَرثَ وَ النَّسلَ وَ اللّهُ لا یُحِبُّ الفَساد * وَ اِذا قیلَ لَهُ اتَّقِ اللّهَ اَخَذَتهُ العِزَّةُ بِالاِثمِ فَحَسبُه‌ُ جَهَنَّمُ وَ لَبِئسَ المِهاد.

برادران و خواهران مسلمان! امسال جای حجاج ایرانی در مراسم حج خالی است ولی آنان با قلبهای خود حاضرند و دعا می‌کنند که "شجره‌ی ملعونه‌ی طواغیت" نتواند گزندی به حاجیان سراسر جهان برساند».


ادامه مطلب

[ دوشنبه 15 شهریور 1395  ] [ 8:40 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اهمیت شهید حسن باقری به مکان نماز

گفتم: زمین این طرف چمنیه، بیا این جا نماز بخوان. گفت: اون جا زمین کسیه، شاید راضی نباشه.

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 15 شهریور 1395  ] [ 8:40 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روایت شهید رجایی از صادر شدن انقلاب

شهید رجایی: انقلاب خودبه خود صادر می‌شود‌.


ادامه مطلب

[ دوشنبه 15 شهریور 1395  ] [ 8:39 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، پیکر پاک شهید «حسن حسنی» از مدافعان حرم حضرت زینب(س) فردا سه‌شنبه شانزدهم شهریورماه ساعت 10 صبح، از مسجد‌جامع شریف آباد به سمت گلزار شهدای مدافع حرم این شهر با حضور خانواده‌های شهدا و ایثارگران تشییع می‌شود.

گفتنی است که مراسم وداع با پیکر شهید والامقام، شامگاه دوشنبه 15 شهریور ساعت 20، در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) روستای علی‌آباد و همچنین مراسم بزرگداشتی روز جمعه 19 شهریور ساعت 10 الی 14، در حسینیه فاطمه‌الزهرا(س) این روستا برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 151


ادامه مطلب

[ دوشنبه 15 شهریور 1395  ] [ 8:32 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

بازخوانی پیام امام خمینی(ره) در سالگرد حادثه ۱۷ شهریور

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، سیدمهدی مویدی تهیه کننده «تاریخ شفاهی ایران» درباره قسمت جدید این مجموعه گفت: در تاریخ ۱۷ شهریور ۱۳۶۰ و در سومین سالروز کشتار مظلومانه مردم تهران توسط دژخیمان رژیم پهلوی، طی مراسمی در میدان انقلاب تهران پیام حضرت امام خمینی (ره) توسط مرحوم حاج سید احمد خمینی در حضور مردم تهران قرائت شد.

وی افزود: حضرت امام خمینی در این پیام فرموده بودند که سالروز ۱۷ شهریور که گزارشگر جنایات شاهنشاهی ضدانسانی و اسلامی است و از ایام الله و نشانگر مقاومت و شجاعت و ایستادگی ملت در مقابل ستمگران و جنایتکاران است، در خاطره ملت مبارز ایران زنده است و زنده خواهد بود. ملت شجاع و رزمنده ایران در آن روز و روزهای اختناق و جنایت به دست دژخیمان شاه مطرود نشان داده که تا رسیدن به هدف های انسانی اسلامی خود چون سدی آهنین ایستاده است.

تهیه کننده «تاریخ شفاهی ایران» یادآور شد: همچنین در این مراسم شهید هاشمی نژاد نیز در سخنرانی خود گفته بود که قبل از آنکه ما مسئله ۱۷ شهریور را مورد بررسی قرار دهیم باید جریان انقلابی که حادثه ۱۷ شهریور بخشی از این جریان است و چگونگی شکل گیری این جریان در طول حرکت تکاملی خود و حوادثی را که در این رابطه پیش آمده است، مورد تحلیل قرار بدهیم.

این قسمت از «تاریخ شفاهی ایران» دوشنبه ۱۵ شهریور ساعت ۱۹:۱۷ روی آنتن می رود و سه شنبه ۱۶ شهریور ساعت ۱۳:۰۸ بازپخش می شود.

منبع: مهر


ادامه مطلب

[ دوشنبه 15 شهریور 1395  ] [ 8:30 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری دومین کنگره شهدای دانشجو با محوریت شهدای مدافع حرم

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، «امیر وجدانی نیا»، معاون فرهنگی بسیج دانشجویی با اعلام خبر برگزاری دور دوم کنگره شهدای دانشجو با محوریت شهدای مدافع حرم از مهرماه امسال در خصوص محور قرار دادن شهدای مدافع حرم اظهار داشت: با توجه به شرایط منطقه و فضای حاکم با مشارکت فکری اعضای دبیرخانه دور دوم کنگره از مهرماه سال 95 تا خرداد سال 96 با محوریت شهدای مدافع حرم دانشجو برگزار می شود.

وجدانی نیا افزود: تقاضای زیاد مخاطبان ما باعث شد تا به فکر برگزاری دومین دور از کنگره شهدای دانشجو باشیم. با تصمیم شورا، دبیرخانه دائمی کنگره شهدای دانشجو شکل گرفت.

معاون فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی با بیان این نکته که تاکنون بیش از 70 دانشجو در راه دفاع از حرم های مطهر به شهادت رسیده اند، تصریح کرد: در بین آن ها دانشجویان برتر و دکترا داشتیم که جهاد را بر خود لازم دیدند.

وجدانی نیا ادامه داد: دو سال پیش در بین دانشجویان  شهید «محمدرضا دهقان» به عنوان خادم راهیان نور به مناطق عملیاتی رفت و هنوز هم فرم خادمی ایشان را داریم و یا شهید «کارگربرزی» که در مقطع دکترا درس می خواند،  درس را رها می‌کند و در راه آرمان های کشور و دفاع از حرم به شهادت  رسید.

وی با اشاره به برگزاری دور اول کنگره شهدای دانشجو در سال های گذشته تصریح کرد: 500 یادواره دانشگاهی در همه استان ها و یک یادواره استانی با مشارکت همه دانشگاه ها دراستان ها برگزار شد.

وجدانی نیا افزود: بانک اطلاعاتی شهدای دانشجو در دبیرخانه کنگره تشکیل و اطلاعات 5 هزار شهید دانشجو جمع آوری شد. ساخت 70 مستند، 40 نرم افزار، فیلم کوتاه داستانی و نشریات متعدد از دیگر کارهای انجام شده در دور اول کنگره شهدای دانشجو بود.

ساخت موزه نقش وزارتخانه ها در دفاع مقدس

«فضل الله ایرجی»، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به وجود 200 دانشگاه غیر دولتی و 360 موسسه غیرانتفاعی در کشور گفت: همه این موسسات ملزم به اجرای کار فرهنگی در دانشگاه ها هستند که این کنگره می تواند در این موسسات و دانشگاه ها نیز برگزار شود.

وی با اشاره به اهمیت پرداختن به موضوع اربعین بیان داشت: در بخش فعالیت های فرهنگی نگاه خود را متوجه موضوع اربعین کرده ایم تا بحث پیاده روی اربعین دانشجویان را گسترش دهیم و اقداماتی نیز در این زمینه انجام شده است.

ایرجی با اشاره به ساخت موزه ای در نهاد ریاست جمهوری گفت: قرار است در این موزه آثار و سهم وزارتخانه ها در دفاع مقدس مشخص شود. در مکاتبات خود یادگاری های مرتبط با وزارت علوم در دفاع مقدس جمع آوری شده است که بخشی از آن می تواند، در کنگره استفاده شود.

یازدهمین جلسه شورای مرکزی کنگره ملی شهدای دانشجو صبح امروز دوشنبه 15 شهریور ماه با حضور سردار علی فضلی، جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، داوود گودرزی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی و فضل الله ایرجی، معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ساختمان شهید شهبازی سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد.

انتهای پیام /141


ادامه مطلب

[ دوشنبه 15 شهریور 1395  ] [ 8:29 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تجدید میثاق خانواده شهدای مدافع حرم با امام راحل

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، در آستانه فرارسیدن هفته دفاع مقدس نشست شورای سیاستگذاری برنامه‌های هفته دفاع مقدس در حوزه زنان با حضور «مریم مجتهدزاده» رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، «پروانه نوروزی»، همسر شهید همدانی، دکتر «ایمن زیتون» از افراد فرهیخته در سوریه، «معصومه حاج‌حسینی» رییس دانشگاه حضرت زینب(س) و  جمعی از زنان فرهیخته امروز در ساختمان راهیان نور برگزار شد.

مجتهدزاده در ابتدای مراسم به سیاست‌های ابلاغ شده در خصوص خانواده شهدا از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: الگوسازی از وظایف سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس است؛ از این رو سازمان می‌تواند نقش سازنده‌ای در این خصوص ایفا کند.

وی بالا بردن کیفیت برنامه‌های هفته دفاع مقدس را از دلایل برگزاری نشست دانست و اظهار داشت: برنامه‌هایی را برای هفته دفاع مقدس پیش‌بینی کردیم؛ که جهت اجرا به استان‌ها ابلاغ شده است.

رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس افزود: هر روز در هفته دفاع مقدس برنامه‌هایی در خصوص مشارکت زنان در دفاع مقدس برگزار خواهیم کرد.

مجتهدزاده تصریح کرد: طی 2 سال گذشته برنامه تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری با حضور خانواده شهدای دفاع مقدس را در حرم مطهر برگزار کردیم. در سال جاری نیز این مراسم به‌صورت ویژه با محوریت خانواده‌های شهدای مدافع حرم برگزار می‌شود. در نظر داریم نثار گل در مرقد مطهر توسط مادر، همسر یا فرزند شهید صورت گیرد.

وی از رونمایی 10 کتاب با رویکرد مشارکت زنان در دفاع مقدس و سیره شهدا در این هفته خبر داد و گفت: در 2 سال گذشته 25 کتاب توسط این سازمان به چاپ رسید.

مجتهدزاده افزود: با توجه به متن تفاهم‌نامه سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس با دانشگاه‌ها، در این هفته همایش و نشستی با اساتید و دانشجویان خواهیم داشت.

رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس تصریح کرد: محلات تهران با همکاری شهرداری نیز در ایام هفته برنامه‌های ویژه‌ای با محتوای نقش زنان در دفاع مقدس ارائه خواهند کرد.

وی در پایان به دیگر برنامه‌های این هفته اشاره کرد و گفت: پیاده‌روی خانوادگی در سطح کشور و گل‌افشانی مزار شهدا از دیگر برنامه‌های سازمان در این هفته خواهد بود.

انتهای پیام/ 131


ادامه مطلب

[ دوشنبه 15 شهریور 1395  ] [ 8:28 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روایت بوسه امام بر پیشانی «اِشلو»

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، در عملیات کربلای 5، «حاج قاسم سلیمانی» فرمانده لشکر 41 ثارالله در محاصره‌ی دشمن گیر می‌کند. با بی‌سیم همراه با داد و فریاد به قرارگاه می‌گوید: «عراقی‌ها ما را محاصره کردن. تو چند متری‌مون هستن. بعید می‌دونم کسی از ما زنده بمونه. دیدار به قیامت!». سردار جعفر اسدی فرمانده لشکر المهدی در محور کناری لشکر ثارالله بی‌سیم را برمی‌دارد و می‌گوید: «قاسم! قاسم! جعفر!» جواب می‌دهد: «جعفر به گوشم!» می‌گوید: «اشلو رو برات می‌فرستم.» جواب می‌دهد:«هر کاری می‌کنی زودتر جعفر جان!»

«اِشلو» کیست؟

«مرتضی جاویدی» فرمانده گردان فجر لشکر المهدی که معروف به «اشلو» بود به همراه نیروهایش خود را به پشت نهر جاسم در محدوده‌ی پنج ضلعی می‌رساند. با نیروهای عراقی درگیر می‌شود و می‌تواند محاصره‌ی آن‌ها را بشکند و دشمنان را به عقب براند و بچه‌های لشکر ثارالله از محاصره‌ی دشمن بیرون بیایند.

عراقی‌ها و اشلو

مرتضی جاویدی بین عراقی‌ها معروف شده بود به اشلو. از بس که خودش را به سنگرهایشان می‌رسانده و به عربی با آنها صحبت می‌کرده و می‌گفته: «اشلونک؟» یعنی حالت چطوره؟! بعد که آنجا را ترک می‌کرده، می‌فهمیده‌اند از نیروهای ایرانی بوده و خودش را عراقی جا زده که از آن‌ها اطلاعات منطقه را بگیرد. از طرف ستاد فرماندهی جنگ عراق برای سرش جایزه گذاشته بودند. دو سه بار هم به دروغ از رادیو عراق اعلام کرده بودند مرتضی جاویدی، مشهور به اشلو، از فرماندهان مهم ارتش دشمن و از مزدوران خمینی امروز توسط دلاورمردان عرب به درک واصل شد! برای همین چیزها بود که هر فرمانده لشکری آرزو داشت فرمانده گردانی چون او داشته باشد.

مرتضی جاویدی همچنین در عملیات والفجر 2 رشادت‌های بسیاری خلق کرد و به همراه نیروهایش در محاصره‌ی دشمن مقاومت جانانه‌ای می‌کند تا به قول خودش «اُحد» تکرار نشود.

روایت سرلشکر صیادشیرای از «اشلو»

«بعد از پیروزی عملیات والفجر 2 (عملیات در منطقه حاج عمران) به محضر امام (ره) رسیدیم. تعدادی از رزمندگان اسلام که در عملیات شرکت داشتند، افتخار دیدار با امام(ره) را در حسینیه جماران پیدا کردند.رزمندگان دسته‌دسته وارد حسینیه می‌شدند و هر بار لحظاتی مداحی می‌شد سپس بچه‌ها بعد از دیدار با امام (ره) جایشان را به دیگران می‌دادند. ما بین این دیدارها یکی از رزمندگان پاک و مخلص بسیجی به نام مرتضی جاویدی که بعدها در زمره پاسداران کادر رسمی قرار گرفت، از طرف فرماندهی محترم کل سپاه و اینجانب به عنوان اسوه رزمندگان به محضر امام(ره) معرفی شد.

این چهره دلاور که از خطه فارس (روستایی نزدیک فسا) بود، در این عملیات در سمت فرماندهی یکی از گردان‌های تیپ 33  المهدی حماسه‌آفرین بود و حدود یک هفته در حالی که در محاصره تنگ دشمن بود راه حاج عمران به تنگ دربند را قطع کرده و زمینه پیروزی رزمندگان اسلام را فراهم کرده بود. بعد از معرفی جاویدی (که بعدها به فیض شهادت رسید) او سر و صورت و پیشانی و دست امام (ره) را بوسید و آرام در کنار فرمانده‌اش قرار گرفت. در این لحظه صحنه جالبی رخ داد و آن، این بود که امام (ره) بزرگوار با آن قامت بلند و مبارکشان خم شده و به پیشانی آن بسیجی دلاور بوسه زدند. اینجانب از دیدن این منظره، عشق و علاقه عمیق امام (ره) را به فرزندان بسیجی خود دریافتم.»

 

صیادشیرازی در یکی از سفرهایش به شیراز، سراغ مزار مرتضی را می‌گیرد تا می‌رسد به شهر فسا و بعد روستای جلیان. همراهان صیاد می‌گویند از فاصله‌ی 50 متری مزار، از ماشین پیاده می‌شود. لباسش را مرتب می‌کند و با احترام کامل نظامی با قدم آهسته به سمت مزار شهید می‌رود و آنجا دست راست را به گوشه‌ی کلاه نظامی می‌چسباند و فاتحه می‌خواند و هرچه بچه‌های سپاه فسا که از حضورش خبردار شده بودند از او می‌خواهند ناهار را آنجا بماند، می‌گوید من در ماموریتم و فقط به احترام مردی که امام به پیشانی‌اش بوسه زد، به اینجا آمده‌ام و باید بروم.

در رابطه با زندگی این سردار شهید کتاب «تپه جاویدی و راز اشلو» منتشر شده است.

منبع: ایسنا


ادامه مطلب

[ دوشنبه 15 شهریور 1395  ] [ 8:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 40 ] [ 41 ] [ 42 ] [ 43 ] [ 44 ] [ 45 ] [ 46 ] [ 47 ] [ 48 ] [ 49 ] [ > ]