دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

راه فراری ندارید؛ پودرتان می‌کنیم!

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، ایوب الربیعی معروف به ابوعزرائیل با انتشار ویدیویی که در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود، با اشاره به یکی از اعضای هیأت جنبش انصارالله یمن که روز گذشته وارد بغداد شدند، خطاب به عربستان سعودی گفت: «هیچ راه فراری ندارید، از یمن سراغتان می آییم و پودرتان می کنیم.»

هیأت جنبش انصارالله به ریاست محمد عبدالسلام سخنگوی این جنبش روز یکشنبه از کشور پادشاهی عمان وارد پایتخت عراق شد.

این سفر دوره ای که شامل کشورهای دیگری نیز خواهد شد تلاش جدیدی برای به رسمیت شناختن شورای عالی سیاسی یمن از سوی این کشورهاست.

منبع: العالم


ادامه مطلب

[ سه شنبه 9 شهریور 1395  ] [ 6:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

کم‌کاری رسانه ملی در شناسایی فرهنگ مقاومت به عموم جامعه

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، «مجید شاه‌حسینی»، مدیرعامل سابق بنیاد سینمایی فارابی با اشاره به اینکه سینما بهترین ابزار فرهنگی برای انتقال مفهوم مقاومت است، اظهار داشت: ملت‌هایی که مورد استضعاف دولت‌های مستکبر قرار گرفته‌اند، می‌توانند با تکیه بر ماهیت رسانه‌ای سینما و زبان تصویر، تبیین‌کننده پیام مقاومت ستم‌دیدگان جهان باشند.

این استاد دانشگاه وجود ابعاد مختلف مقاومت در جامعه امروز را مدیون اقتدای مردم به امام خمینی(ره) دانست و گفت: در دهه اول انقلاب شاهد آن بودیم که مقاومت تحت عنوان مقاومت نظامی توسط امام(ره) برای جامعه تعریف شد؛ مقاومتی که در ظاهر مسلحانه بود، اما در باطن در برابر ابرقدرت‌های شرق و غرب عالم، صف‌آرایی کرد.

شاه‌حسینی در همین رابطه افزود: مقاومت در دهه دوم انقلاب به واسطه اتمام جنگ به ادبیات جدیدی تحت عنوان  مقاومت در جبهه فرهنگ و تهاجمات فرهنگی ظهور کرد.

این فعال فرهنگی، مقاومت اقتصادی را ادبیات نوین دهه چهارم انقلاب اسلامی کشور دانست و گفت: ادبیات مقاومت در دهه‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشکال جدیدی به خود گرفت؛ مانند دهه سوم انقلاب که در بحث پرونده هسته‌ای، مقاومت مردم در مقابل تحریم‌ها به مقاومتی سیاسی بدل شد.

وی ضمن تاکید بر جهانی شدن مفهوم مقاومت توسط حضرت امام خمینی(ره) اظهارکرد: مفهوم مقاومت به وسیله حضرت امام خمینی(ره) و سپس مقام معظم رهبری، تبدیل به یک مفهوم عام جهانی شد؛ فرهنگی که از قاعده تمدن شیعه معرفی شد و در نهایت به جایگاهی نائل آمد که مورد استقبال مستضعفین جهان با هر ملیت و زبان و گویشی قرار گرفت.

دبیر سابق جشنواره فیلم فجر، با ابراز تاسف از کم‌کاری رسانه ملی در زمینه شناسایی ذات و چرایی فرهنگ مقاومت به عموم جامعه افزود: حضور ادبیات مقاومت در جامعه به معنای به‌کارگیری آن نیست. متاسفانه برخی رسانه‌ها در معرفی ابعاد و چگونگی بحث مقاومت در بین اقشار جامعه اقدام جدی صورت نداده‌اند؛ در صورتی که موثرترین ابزار برای فرهنگ‌سازی این مهم رسانه‌ها هستند.

شاه‌حسینی در خصوص چگونگی آشنایی جوان امروزی درگیر فضای مجازی و محیط‌های برنامه‌ریزی شده‌ی گیم، با واقعیتی به نام مبحث مقاومت، بیان کرد: ذهن جوان امروز غرق شده در فضای مجازی اینترنت، درگیر مباحث مختلفی است که برای او تصویرسازی می‌کند و این درحالی است که اگر هر فردی این تصاویر را به صورت جذاب‌تر، زلال‌تر و همچنین سریعتر در ذهن جوانی که آماده دریافت مطالب ناب است؛ ارائه دهد، آن تصویر ماندگارتر و موفق‌تر عمل خواهد کرد.

وی افزود:  بنابراین، تبیین این ذهنیت به جوانان می‌تواند هم از جانب مستضعفین در راستای ارائه حق و حقیقت باشد و هم می‌تواند از جانب مستکبرینی همچون دولت امریکا برای اجرای اهداف شوم خود صورت بگیرد؛ تنها بستگی به این نکته دارد که کدام یک روندی نوین‌تر و مطابق‌تری با روحیات و افکار جوان امروزی ارائه دهند.

این استاد دانشگاه با ذکر عوامل ارتقا دهنده سطح کیفی جشنواره‌هایی مانند فیلم مقاومت اظهار کرد: جشنواره در گام اول باید به دنبال تبادل دیدگاه با ارائه و نمایش آثار و معرفی چهره‌های جدید باشد و از تکرار در معرفی فیلم‌های تولید شده سال‌های گذشته پرهیز کند.

وی ادامه داد: در مرحله بعد جشنواره به‌عنوان یک ویترین سینمایی بین‌المللی باید اهداف و استراتژی‌های کلان خود را در قالب یک شعار واحد به شرکت‌کنندگان خود آموزش داده و تبیین کند.

وی در انتها با ابراز امیدواری از برگزاری جشنواره‌های مفهومی مانند جشنواره فیلم مقاومت گفت: جای امیدواری است که در کشوری مانند جمهوری اسلامی ایران که بحث انقلاب اسلامی و ایستادگی و پایداری در آن از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است به واسطه برگزاری چنین جشنواره‌هایی گوشه‌ای از فرهنگ مقاومت اسلامی مردم در سطوح بین‌المللی در قالب آثار سینمایی به معرض نمایش درمی‌آید.

انتهای پیام/ 121


ادامه مطلب

[ سه شنبه 9 شهریور 1395  ] [ 6:33 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روایت جشنواره مقاومت از فجایع بمباران شهر کردنشین حلبچه

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، روزهای پایانی سال 1366 یکی از دردناک‌ترین و غم‌انگیز‌ترین رویدادهای دوران جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران به وقوع پیوست؛ 50 فروند هواپیمای ویژه ارتش بعثی عراق که هر یک به چهار عدد بمب شیمیایی 500 کیلویی مجهز بودند، در افق غرب آسمان حلبچه ظاهر شدند و با ریختن 200 بمب حاوی مواد شیمیایی، دست به کشتار مردم این منطقه کردنشین زدند.

این بمباران بخشی از عملیات گسترده‌ای به‌نام عملیات «انفال» بود؛ که بر ضد ساکنان مناطق کردنشین عراق انجام گرفت و ‌هزاران نفر از شهروندان کُرد عراقی قربانی سیاست‌های رژیم بعث حاکم بر عراق و نسل‌کشی سازمان‌یافته این رژیم شدند. ابعاد فاجعه شیمیایی حلبچه در مقیاسی به وقوع پیوست که به باور بسیاری با فجایع بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی قابل قیاس است.

براین اساس سه عنوان فیلم مستند، پویانمایی و سینمایی در بخش مسابقه سینمای ایران با موضوع حلبچه در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی مقاومت نمایش داده خواهد شد.

فیلم مستند «زمناکو» به کارگردانی مهدی قربانپور و تهیه‌کنندگی محمد شکیبانیا، فیلم پویانمایی «تمام زمستان‌هایی که ندیده‌ام» به کارگردانی  امید خوش‌نظر و تهیه‌کنندگی مسعود صفوی و فیلم سینمایی «تگرگ و آفتاب» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی رضا کریمی آثار راه یافته به این بخش هستند.

چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با شعار «تجلی گفتمان فرهنگی انقلاب اسلامی» به همت بنیاد فرهنگی روایت و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس از 2 تا 9 مهرماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 121


ادامه مطلب

[ سه شنبه 9 شهریور 1395  ] [ 6:33 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهدا بهترین الگو برای مدیران و مسئولانند

به گزارش دفاع پرس از زاهدان، سرهنگ مسعود پناهی در حاشیه مراسم همایش روز قشر بسیج کارمندان ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار داشت: شهدا بهترین الگو برای همه مدیران و مسئولان فعال در نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

وی با بیان اینکه مدیران و مسئولان ادارات باید از سیره و روش شهدا الگوبرداری کنند، گفت: خدمت در نظام اسلامی نوعی عبادت است؛ که باید تمامی مدیران و کارمندان به‌صورت شبانه‌روزی در جهت انجام وظیفه و خدمت به مردم تلاش کنند.

پناهی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر روی آوردن به اقتصاد مقاومتی و رسیدن به خودکفایی، افزود: عمل به فرمایشات رهبر انقلاب دژ مستحکم در مقابله با دشمنان است؛ که امسال نیز با توجه به شعار سال» اقتصادمقاومتی؛ اقدام و عمل» همه باید در تلاش باشیم تا اقدام و عمل را واقعا عملی کنیم.

پناهی توجه به تولیدات داخلی، افزایش واحدهای تولیدی، استفاده از کالای تولید داخلی در ادارات در راستای بومی‌سازی و توجه ویژه به موضوع حجاب و عفاف را از جمله مباحثی عنوان کرد که می‌تواند زمینه پیشرفت و تعالی در جامعه را به وجود آورد.

وی در ادامه به آیین تجلیل از کارمندان نمونه ادارات استان سیستان و بلوچستان به مناسبت هفته دولت اشاره کرد و گفت: در این زمینه از 19 کارمند نمونه، 15 فرمانده نمونه در پایگاه‌های مقاومت بسیج و 15 خانواده شهید تجلیل شد.

رئیس سازمان بسیج کارمندان استان در ادامه از شهید «محمدرضا قدمی» به‌عنوان شهید شاخص کشوری یاد کرد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ سه شنبه 9 شهریور 1395  ] [ 6:32 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در بیان خاطره ای از پدر یک شهید، راز خندیدن شهید در داخل قبر را تشریح کرده است.

توفیقى بود و عید نوروزی در جبهه بودیم. شنیدیم که پدر دو شهید، وقتی شهید دومش را داخل قبر می گذارند، شهید خندیده بود. تلفن کردیم و ملاقاتى با پدر دو شهید تنظیم کردیم. ماجرا را جویا شدیم. گفت: «بله! پسر دومم چهار سال در جبهه بوده. مرتب جزو نیروهاى خاکى، آبى، رزمنده و غواص و با چه حالى و چه عرفانى و چقدر خالص و خوب... بعد در جزیره فاو و عملیات والفجر 8 شهید مى ‏شود و این هم عکس شهادتش است.

در مدت زمان شهادت تا دفن، او را به سردخانه بردند، این هم عکسش است. (چند تا از عکس ‏هایش را نشان داد.) اما همین که او را داخل قبرش گذاشتیم، خندید.» به عکس داخل قبر که نگاه کردیم، دیدیم که مى‏ خندد. گفتیم: «چه کسانى دیدند؟» گفت: «همه مردم دیدند.» وارسى کردیم و دیدیم بله، این مسئله در منطقه شیوع پیدا کرده این شهید را در قبر که گذاشتند، خندیده است. به طورى که شک کردند شاید زنده است. اما چرا خندید ما نمى ‏دانیم؟ از روز شهادت تا روز دفن، روزها طول کشید و در مراحل مختلف بیمارستان و سردخانه و در فاو و در همه مراحل چهره ساده ‏اى داشته، اما داخل قبر مى‏ خندد.

من خیلى فکر کردم و عکس‏ ها را گرفتم پهلوى هم گذاشتم. براستى مى‏ خندد، نه اینکه شاد است. چون یک وقتى، قیافه عبوس است و فقط لب به سمتى مى ‏رود، ولى یک زمان آثار خنده‏ زیر پوست، زیر چشم و کل صورت دیده مى‏ شود. ما دیدیم، مردم دیدند، عکس هم گواهى مى ‏دهد.

خانه شهید رفتیم و وصیت نامه ‏اش را خواندیم. دیدیم عجب وصیتنامه ‏اى دارد. گفتیم: «دیگر چیز دیگرى ندارد؟» گفتند: «یک کتابى دارد و گاهى هم شعر مى ‏گفته و مناجات مى‏ کرده است.» دفتر مناجاتش را طلب کردیم. دفتر مناجاتش را آوردند و خواندیم. متوجه شدیم یکى از جملاتش این است: «خدایا! مرا طورى کن که وقتى سرم را به لحد مى ‏گذارم، بخندم.»

اینجا بود که من تمام پیچ و مهره ‏هاى بدنم از هم باز شد، هر کارى کردم خودم را نگه دارم نشد. جوان بیست ساله چگونه توانسته به چنین مقامى برسد.

منبع: کتاب خنده و گریه در آثار استاد قرائتی


ادامه مطلب

[ سه شنبه 9 شهریور 1395  ] [ 6:31 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش دفاع پرس از قزوین، همایش راه رجایی به مناسبت سالروز شهادت شهید رجایی و همزمان با آخرین روز از هفته دولت با حضور مسئولان استانی و کشوری در استان قزوین برگزار شد.

حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، غلامعلی رجایی مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، فریدون همتی استاندار قزوین و جمعی از مدیران و مسئولان استانی در همایش راه رجایی حضور داشتند.

در این همایش معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، رجایی مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و استاندار قزوین به ایراد سخنرانی در زمینه ابعاد شخصیتی شهید رجایی پرداختند.

در پایان این همایش کتاب سیره شهید رجایی نوشته غلامعلی رجایی با حضور مدیران و مسئولان رونمایی شد.

این کتاب در 850 صفحه، 12 فصل و پس از سه سال تحقیق و پژوهش در شخصیت و سیره شهید رجایی نگاشته شده است و این درحالی است که در پایان کتاب، اسنادی درباره شهید رجایی در زمینه مجازات، اسناد ساواک و غیره جمع‌آوری شده است.

لازم به ذکر است برای نگاشتن این کتاب با بیش از 100 نفر مصاحبه انجام شده است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ سه شنبه 9 شهریور 1395  ] [ 6:31 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ارسال تصویر «شهید رجایی» برای اوباما/ ما وارثان چنین رئیس جمهوری هستیم

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مناسبت هفته دولت، تصویر شهید بزرگوار رجایی را به سفارت سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران ارسال کرد تا به رئیس جمهور آمریکا تحویل داده شود.

بنابراین گزارش در گوشه‌ای از این تصویر متنی به زبان انگلیسی نوشته شده که ترجمه آن به شرح زیر است:

« رئیس جمهور آمریکا، مستاجر کاخ سفید، موجر کوخ‌های سیاه

پیشنهاد می‌کنیم این قاب عکس را در دفتر کار خود نصب کنید تا بدانید که با چه سیاستی از سوی مردم و دولت ایران روبرو هستید.

ما وارثان همان رئیس جمهوری هستیم که با سوغات شکنجه مزدوران آمریکا بر تن و جان خود در شورای امنیت سازمان ملل حاضر شد تا درس آزادگی و ایستادگی را به تمام ملل مستضعف و مظلوم جهان سرمشق کند.

ما پیروان رئیس جمهوری هستیم که به تبع «حسین‌بن‌علی» مسیر عزت را بر مسیل ذلت اعلی دانست و مقتدرانه گفت: « اگر آمریکا و همفکرانش به ما بگویند، سازش کنید تا گندم به شما بدهیم، ما یک نان را 36 میلیون نفری خواهیم خورد ولی زیر بار این ذلت نخواهیم رفت»

امروز طنین پر شور آن مرد «محمدعلی رجایی»  در تریبون شورای امنیت سازمان ملل را پرشورتر و از عمق جان دوباره تکرار می‌کنیم تا کنه وجودتان را در نوردد.

در این مقام بار دیگر به ابرقدرتها و مستکبرین جهانی اخطار می‌کنیم که با توجه به شکست‌های پیاپی دست از تلاش‌های مذبوحانه وتوطئه علیه انقلاب اسلامی ایران برداشته و بدانند که رشد انقلاب الهی ما را که با خون شصت و پنج هزار شهید به ثمر رسیده و با خون هزاران شهید پس از انقلاب بارور گردیده هرگز نخواهند توانست متوقف کنند».

منبع: فارس


ادامه مطلب

[ سه شنبه 9 شهریور 1395  ] [ 6:30 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اعلام برنامه‌های 10 گانه ستاد بزرگداشت شهدای منا

به گزارش دفاع پرس از قزوین، بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با دعوت از دستگاه‌های مرتبط، نخستین جلسه ستاد بزرگداشت شهدای منا را در استان تشکیل و برنامه‌های این ایام را تشریح کرد.

 

در این نشست، غلامرضا حقایق‌پور، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با اشاره به اهمیت پاسداشت یاد و خاطره‌ شهدای منا، گفت: با توجه به فاجعه‌ منا و موضع‌گیری‌های عربستان سعودی و همپیمانانش در تبلیغات سوء علیه جمهوری اسلامی، باید تلاش کنیم این واقعه‌ مهم به فراموشی سپرده نشود.

رئیس ستاد بزرگداشت شهدای منا در استان قزوین افزود: تشکیل ستاد بزرگداشت شهدای منا در جهت یادآوری توطئه‌های دشمنان به‌ویژه حکام عربستان سعودی علیه جمهوری اسلامی است.

حقایق‌پور گفت: شهیدان منا مظلومترین شهدای حج ابراهیمی هستند؛ که بدون داشتن کوچکترین وسیله دفاعی بر اثر اهمال دولت سعودی در بدترین شرایط به شهادت رسیدند.

این مسئول در این نشست، برنامه‌های 10 گانه پیش‌بینی شده از سوی بنیاد را مطرح و خواستار مشارکت جدی دستگاه‌ها در برگزاری هر چه باشکوه‌تر این برنامه‌ها شد.

رئیس ستاد بزرگداشت شهدای منا در استان قزوین، برگزاری همایش دعای عرفه با محوریت شهدای منا و حج ابراهیمی سال 66، شبی با قرآن، عصر خاطره و شعر و نمایشگاه طراحی و عکاسی پیرامون شهدای منا را ازجمله برنامه‌های بنیاد برشمرد.

حقایق‌پور گفت: نامگذاری یکی از بلوارهای شهر به نام شهدای منا، دیدار از خانواده شهدای حج در قالب طرح سپاس با حضور مسئولان، برگزاری دعای کمیل به یاد شهدای منا و حج و مشارکت با صدا و سیما در برگزاری نشست‌های فرهنگی در جهت تبیین فاجعه‌ بزرگ منا از دیگر برنامه‌های این ایام است.

این مسئول گفت: برنامه‌های بزرگداشت شهدای منا از سیزدهم شهریور ماه آغاز و تا بیست و دوم همین ماه  ادامه خواهد داشت؛ که طی این ایام با ارائه‌ی فعالیت‌های تبلیغی و اطلاع‌رسانی، یاد و خاطره شهدای منا را گرامی خواهیم داشت.

در این نشست ضمن اعلام چهار کمیته شامل کمیته مراسم، کمیته اطلاع‌رسانی، کمیته تبلیغات و کمیته تشکل‌های مردم نهاد، شرح وظایف هر یک از کمیته‌ها تشریح و نسبت به فعال شدن آنها تاکید شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ سه شنبه 9 شهریور 1395  ] [ 6:30 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش دفاع پرس از چهارمحال و بختیاری، فریبرز نجفی اظهار داشت: یادواره 19 شهید حادثه منا روز یکشنبه 21 شهریور ماه همزمان با روز عرفه ساعت 16 در مصلی بزرگ شهرکرد برگزار خواهد شد.

وی افزود: جنایات دولت عربستان و صهیونیست‌ها در مراسم مناسک حج سال گذشته موجب شد که هزاران مسلمان از سراسر دنیا به دلیل سوءمدیریت خائنان حرم شهید شوند.

نجفی با بیان اینکه این نخستین یادواره شهدای منای استان است، عنوان کرد: جنایات و سوءمدیریت خائنان حرم در مناسک حج در یادواره شهدای منا مطرح خواهد شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان اضافه کرد: با توجه به عملکرد مشهود عربستان و همکاری با منافقین، یادواره شهدای منا ظرفیت خوبی برای افشای آشکار جنایت‌های آنان است.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند «حادثه منا نباید فراموش شود»، اظهار داشت: ضایعه بزرگی که در ایام حج سال گذشته اتفاق افتاد هرگز از اذهان مردم پاک نخواهد شد و روز عرفه بهترین فرصت برای بزرگداشت یادواره شهدای مناست؛ تا مردم شرکت‌کننده در این روز با خانواده این عزیزان ابراز همدردی کنند.

این مقام مسئول ابراز امیدواری کرد: تلاش می‌شود یادواره شهدای منا هر ساله در استان برگزار شود؛ تا یاد و خاطره مهاجران الی الله در جامعه زنده بماند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ سه شنبه 9 شهریور 1395  ] [ 6:29 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

افتتاح حرم شهدای گمنام محمودآباد نمونه

به گزارش دفاع پرس از قزوین، در این مراسم که صبح امروز در شهر محمودآباد نمونه از توابع شهرستان قزوین با حضور سردار شاهرخی فرمانده سپاه صاحب‌الامر استان قزوین، موسوی فرماندار قزوین، سرهنگ پاسدار مهدی طاهرخانی مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس و جمعی از مدیران استانی و فرماندهان نظامی برگزار شد، حرم مطهر شهدای گمنام محمودآباد نمونه افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

در ابتدای این مراسم سرهنگ پاسدار مهدی طاهرخانی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سخنانی گفت: خدا را شاکریم که همزمان با هفته دولت یادمان حرم شهدای گمنام محمودآباد که به همت و پشتیبانی شهردار و شورای شهر محمودآباد نمونه و توسط سازمان بسیج سازندگی به اجرا در آمده و امروز افتتاح می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: پیکر مطهر این 2 شهید عزیز در مورخه 13 اسفند 93 همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور گسترده مردم شهر محمودآباد نمونه و روستاهای همجوار برگزار شد.

طاهرخانی در پایان تأکید کرد: امیدواریم سایر شهرهایی که میزبان پیکرهای مطهر شهدای گمنام هستند نسبت به احداث یادمان حرم شهدای گمنام اقدام کنند تا پناهگاه معنوی باشد برای حضور و استفاده همه اقشار به‌خصوص جوانان.

گفتنی است یادمان حرم شهدای گمنام محمودآباد به همت شهرداری محمودآباد نمونه با اعتباری بالغ بر 200 میلیون تومان در مدت یک سال با سازه‌ای فولادی در ارتفاع 15 متر در زمینی به مساحت 2 هزار متر به بهره‌برداری رسیده است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ سه شنبه 9 شهریور 1395  ] [ 6:29 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 60 ] [ 61 ] [ 62 ] [ 63 ] [ 64 ] [ 65 ] [ 66 ] [ 67 ] [ 68 ] [ 69 ] [ > ]