دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، «رضا کبودبند» مسئول اجرایی اکران مردمی جشنواره عمار با اشاره به اکران فیلم‌های جشنواره مقاومت از طریق شبکه مردمی عمار اظهار داشت: شبکه اکران مردمی عمار چند سالی است شکل گرفته و در سال‌های مختلف کوشیده تا با اکران فیلم‌های ارزشی و انقلابی نسبت به ایجاد شبکه اکران بی‌واسطه و مردمی آثار ارزشی اقدام کند و این شبکه با همراهی و مشارکت گسترده مردم توسعه فزاینده‌ای پیدا کرده است.

وی در خصوص اقدام مشترک جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت و جشنواره عمار برای اکران فیلم‌های جشنواره مقاومت از طریق این شبکه مردمی در سطح کشور عنوان کرد: البته جشنواره مقاومت فضای اکران خودش را همواره داشته و دارد و بیشتر از طریق بدنه سیستم‌های دولتی، مراکز فرهنگی و موسسات این کار را انجام می‌دهد؛ ولی به طور قطع، این تعامل و همکاری، گستره اکران فیلم‌های مقاومت را امسال چندین برابر خواهد کرد.

«کبودبند» با بیان اینکه ما هم دوست داشتیم و مصرّ بودیم تا فیلم‌های مقاومت و دفاع مقدس در بستر فضای مردمی عمار اکران شوند، خاطرنشان ساخت: در جلسه‌ای که با آقای خزاعی دبیر جشنواره مقاومت داشته‌ایم قرار شد منتخبی از آثار جشنواره در اختیار ما قرار گیرد؛ تا همزمان با این رویداد سینمایی در سطح کشور اکران شوند.

وی ادامه داد: از آنجایی که سابقه اکران مردمی عمار نشان داد که این آثار ضمن استقبال از سوی مردم مورد نقد و نظرخواهی عمومی هم قرار می‌گیرند، نمایش آن‌ها در هفته دفاع مقدس در کشور فضای معنوی و مقاومتی خوبی را ایجاد می‌کند. حتی در این اکران‌ها و تبادل نظرها خود فیلمسازان هم می‌توانند حضور داشته باشند.

«کبودبند» با اشاره به اینکه بیش از 10 اثر از آثار منتخب جشنواره مقاومت از طریق این شبکه اکران خواهد شد، اضافه کرد: نکته قابل توجه اکران این است اکران این آثار، در  مدارس، مساجد، حسینیه‌ها، دانشگاه‌ها، پایگاه‌های بسیج، ادارات، سازمان‌ها، سالن‌های آمفی تئاتر، حتی، پارک‌ها صورت می‌گیرد؛ که بیشترین نقاط تجمع و حضور طیف‌های مختلف مردمی است.

مسئول اجرایی اکران مردمی جشنواره عمار اظهار داشت: از بین محل‌های اکران فیلم‌ها هم بعد از مساجد که بیشترین اکران‌ها را دارند، مدارس و دانشگاه‌ها از دیگر نقاط پر اکران این آثار هستند.

وی تصریح کرد: در سال گذشته نزدیک به 120 نفر رابط اکران مردمی داشته‌ایم؛ که در شهرها و روستاهای مختلف کشور بدون هیچ‌گونه چشم‌داشتی و با هزینه خودشان هماهنگی اکران فیلم‌ها را برعهده داشتند؛ ولی اکنون این تعداد چند بربار شده است.

فیلم‌های چهاردهمین جشنواره بین‌المللی مقاومت از طریق شبکه اکران مردمی عمار، در صدها نقطه دیگر از استان‌ها و شهرستان‌های کشور از طریق سازمان بسیج دانشجویی، سازمان بسیج طلاب و روحانیون، و ... اکران خواهند شد.

گفتنی است چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با شعار «تجلی گفتمان فرهنگی انقلاب اسلامی» به همت بنیاد فرهنگی روایت و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس از 2 تا 9 مهرماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 161


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:53 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

«راز مزار» فردا از تلویزیون پخش می‌شود

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «راز مزار»، مستندی است که به کارگردانی نوید ناصر، چندی پیش در تبریز رونمایی شده به صورت گفت‌وگو محور و با استفاده از منابع آرشیوی، تخریب گلزارهای شهدا را در سراسر کشور بررسی کرده است.

این مستند، فردا پنج‌شنبه ساعت 19 از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.

«راز مزار» به تهیه‌کنندگی روح‌الله رشیدی در دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی تولید شده است.

منبع: تسنیم


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:53 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، مهدی پیرهادی، دبیر قرارگاه فرهنگی شهید عبدالله میثمی و معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه 3 روز گذشته در اولین همایش محله مسجدمحور که در حسینیه ارشاد برگزار شد، با بیان این مطلب که در جامعه دینی حاکمیت ارزشها و هنجارهای لازم است در تمام حوزه‌های فردی و اجتماعی و نیز در سبک زندگی تربیتی جوانان تبلور داشته باشد، گفت: اینکه کشور ایران در مسیر حرکت به سوی ایجاد تمدن نوین اسلامی قرار دارد، برای دفاع از ارزشهای انقلاب و ایجاد جبهه مقاومت اجتماعی بیش از هر چیزی، به نیروهای زبده نیازمند است.

دبیر قرارگاه فرهنگی شهید عبدالله میثمی اظهار کرد: از آنجایی که مسجد پایگاه و نهاد پرورش نیروهای دینی و انقلابی است، احیای کارکردهای مسجد، گامی موثر و ارزشمند در جهت میل به تمدن اسلامی است، لذا شایسته است سازمانها و نهادهای اجتماعی مرتبط با امور مساجد که می‌توانند نقشی ویژه در تربیت کارکردهای مختلف مسجد نقش اعم از عبادی، عقیدتی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... داشته باشند، همت بیشتری از خود نشان دهند.

پیرهادی درباره هدف اجرای طرح محله مسجدمحور گفت: معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه سه با همکاری مرکز رسیدگی به امور مساجد ناحیه شهید مطهری، ائمه جماعات، رابطین مساجد و بسیجی‌ها  اقدام به تدوین و اجرای طرح محله مسجدمحور در قرارگاه شهید میثمی کرده است که در دو سال گذشته این طرح را با هدف احیای مسجد با عنوان کانون اصلی جامعه پیاده شده است.

وی با بیان این مطلب که برای اجرای این طرح در گام نخست، دو سال و نیم مطالعاتی میدانی برای احصای مشکلات و کاستی‌های مساجد، علل عدم گرایش جوانان و نوجوانان به مساجد و عدم مشارکت آنان در فعالیتهای مسجد صورت گرفت، یادآور شد: در جریان این مطالعات شاخصها و ویژگی‌های محله مسجدمحور احصا شد تا در برنامه‌ای منسجم در قرارگاه شهید میثمی اجرای آن آغاز شود.

بیشتر مساجد نیاز به بهبود کارکردها دارند

دبیر قرارگاه فرهنگی شهید عبدالله میثمی با بیان اینکه در سال نخست اجرای این طرح، 650 نفر و در سال دوم هزار 650 نفر از نوجوانان جذب مساجد شدند، بیان کرد: جذب این تعداد از نوجوانان در این مدت زمان نشان از رشدی 2/5 برابری است. در این طرح سعی شده است علاوه بر تمرکز بر روی مبانی سبک زندگی اسلامی، برنامه‌هایی مناسب در حوزه فعالیتهای اوقات فراغت، آموزشی، دینی، بصیرتی، اخلاقی و مسائل مبتلابه زندگی مردم نیز داشته باشیم. اکثر مساجد نیاز به بهبود کارکردها دارند و از این طریق، فعالیتهای پایگاه‌های بسیج نیز در حال تقویت است.

پیرهادی خاطرنشان کرد: یکی از اقداماتمان تلاش در زمینه انجام فعالیتهای مساجد با محوریت ائمه جماعات بوده است تا مشکلات مردم در محله توسط مسجد و ائمه جماعات از طریق قرارگاه‌های جهادی مسجد حل شود، حتی در برخی مساجد برخوردار از صندوق قرض‌الحسنه برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است تا نقاط قوت آنها تقویت و نقاط ضعفشان برطرف شود و از آنجایی که در برخی مساجد صندوقهای قرض‌الحسنه وجود ندارد، برنامه‌ریزی‌هایی برای ایجاد این صندوقها در حال پیگیری است که تمام این فعالیتها در پویایی مساجد نقشی به سزا خواهد داشت.

منبع: تسنیم


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:52 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تخصص شهید سیاح طاهری، موازنه قدرت را در سوریه تغییر داد

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، علی اکبر پورجمشیدیان برادر دو شهید به نام های مهدی و جلال پورجمشیدیان است که در دوران دفاع مقدس به درجه شهادت نائل آمدند. پورجمشیدیان در لشکر 27 حضرت رسول (ص) آغاز به خدمت کرد تا اینکه در سال 1361 به لشکر 31 همیشه پیروز عاشورا آمد و در کنار شهید مهدی باکری به دفاع از اسلام و انقلاب پرداخت.

وی بعد از پایان جنگ به عنوان مسئول نظارت نمایندگی نیروی زمینی سپاه، مسئول حقوقی بازرسی نیروی زمینی سپاه و مدتی در بنیاد تعاون سپاه خدمت کرد. پورجمشیدیان از همرزمان سیاح طاهری در همان روزهای حصر آبادان بوده است و پس از آن نیز همکار او در بازرسی نیروزی زمینی سپاه پاسداران می‌شود.

سردار پورجمشیدیان در روزهای سخت زلزله ارسباران مسئول سپاه آذربایجان بود و خاطراتی خواندنی از روزهای حضور شهید سیاح طاهری در مناطق زلزله زده دارد. حضوری که برای عمران و ساخت و ساز نبوده بلکه برای برگزاری جشن و شادی و تقویت روحیه کودکان و نوجوانان بازمانده و داغدیده بوده است.

سیاح طاهری و پورجمشیدیان در روزهای سرنوشت‌ساز نبرد سوریه نیز همرزم هم بوده‌اند.

چرا شهید سیاح دوباره به کار نظامی روی آورد و تلاش کرد که در جبهه سوریه و مقاومت فعالیت کند؟ مگر با کار فرهنگی راضی نمی‌شد؟ شهید طاهری با اجرای جشنواره دانش‌آموزی فیلم دفاع مقدس و مسابقه‌های کتابخوانی کار مهمی انجام می‌داد. چرا به این نتیجه رسید که تاثیر حضور در جبهه مقاومت از کارهای فرهنگی‌اش بیشتر است؟

شهید سیاح موقعیت‌شناس بود. یعنی موقعیت را به خوبی درک می‌کرد و سعی می‌کرد از فرصت‌ها حداکثر استفاده را ببرد. برخی مواقع هم شرایط امروز دنیای اسلام و انقلاب را هم باید در نظر بگیریم. جبهه مقاومت و نقشی که برخی افراد می‌توانند در آن داشته باشند را باید در نظر بگیریم. شهید سیاح یکی از کسانی است که به عنوان بهترین گزینه می‌توانست در عرصه مقاومت نقش‌آفرینی کند.

سیاح طاهری علاوه بر آموزش نظامی، مبلغ فرهنگ انقلاب و مقاومت میان جوانان کشورهای دیگر بود

او یکی از اولین کسانی که به کمک مردم لبنان و حزب‌الله رفت. وقتی حزب‌الله در اوج مظلومیت و تنهایی بود و رژیم صهیونیستی تا مرکز لبنان آمده بود، شهید سیاح خودش را به رزمنده‌ها رساند. او در آنموقع به لبنان رفت و به رزمندگان استفاده از موشک و سلاح‌های ضد زره را آموزش داد. سیاح طاهری اصالتاً عرب‌زبان بود. این آشنایی به زبان عربی خیلی در ارتباط با جوانان سوریه و حزب الله لبنان کمک می‌کرد. جبهه مقاومت یک جنبه‌اش بخش فعالیت‌های نظامی است اما درصد بالایی از کارها، فرهنگی و مسئله انتقال فرهنگ انقلاب است.

کار بزرگی که بچه‌های ما در جبهه‌ها انجام می‌دهند، انتقال فرهنگ مقاومت به جوانان سوریه و بقیه جوانانی است که از کشورهای دیگر آمده‌اند. این انتقال فرهنگ کار امثال شهید سیاح است. مثلاً من به دلیل این که تسلط به زبان عربی نداشتم، نمی‌توانستم ارتباط دقیقی برقرار کنم. شهید سیاح دو کار را هم‌زمان انجام می‌داد؛ آموزش نظامی و کار فرهنگی.

درست است که وارد جبهه نظامی شده است اما نقش فرهنگی خود را هم‌چنان حفظ کرده است. سیاح ارتباطات فرهنگی‌اش را حفظ کرد و حتی تا همین اواخر با گلزار شهدای آبادان مرتبط بود و کار می‌کرد. ارتباطش با آن تیم فرهنگی که در گلزار کار می‌کنند را حفظ کرده بود. خودم در جبهه مقاومت دیدم که شهید سیاح حکم پدر را برای جوانان سوری و لبنانی داشت. شهید سیاح تنها منحصر به آموزش ضد زره و موشک نبود بلکه هم‌زمان روحیه انقلاب را در جوانان دیگر کشورها تقویت می‌کرد.

خیلی سخت است که 30 سال در موشک و ضد زره استخوان خرد کرده باشی اما خودت را یک بسیجی معمولی معرفی کنی و زیر نظر یک جوان 25 ساله فعالیت کنی

سیاح طاهری بصورت گمنام به سوریه رفت. یعنی نرفت آنجا بگوید «من می‌توانم فرمانده یا سرتیپ باشم»؛ گمنام رفت و اعلام کرد می‌تواند در موشک و ضد زره آموزش دهد. لباس بسیجی پوشید و کارش را انجام داد. به عنوان یک بسیجی که مهارتی دارد و در اختیار بقیه قرار می‌دهد، او را می شناختند. دنبال پست و مقام و ... نبود. این نکته مهمی است. برای کسی که 30 سال در یک تخصصی استخوان خرد کرده است، خیلی سخت است که در سن 60 سالگی زیر نظر یک جوان 25 ساله کار کند.

وقتی به سوریه رفتم دیدم که شهید سیاح با این عظمت و سابقه و تخصص زیر نظر کسانی بود که شبیه فرزندان خودش بودند. خیلی کار می‌خواهد که در آنجا پا بر روی نفس خود بگذاری و نگویی که فرمانده بخش‌های مختلف سپاه بوده‌ای.

 اولین باری که شهید سیاح به سوریه می‌رود فرمانده تانک می‌شود.فرمانده یک تانک!

بله؛ همین‌طور است. هر کاری که فکر می‌کرد روی زمین است و می‌تواند انجام دهد را برعهده می‌گرفت. او کسی است که می‌تواند 100 تانک را فرماندهی و مدیریت کند. خیلی باید بر نفس خود مسلط بود تا بتوان این چیزها را پذیرفت. بعدها به همرزمانش شخصیت سیاح طاهری را معرفی کردم و همه مبهوت مانده بودند که او با این تخصص عالی چرا باید خودش را یک بسیجی معمولی معرفی کند؟

حضور و تحرک شهید سیاح در جبه سوریه فوق العاده بود. وقتی آدم پابه سن می‌گذارد تحرکش کمتر می‌شود اما در سخت‌ترین شرایط که در سوریه گرفتار می‌شدم می‌دیدم که سیاح طاهری پیدایش می‌شود؛ جایی می‌آمد که حتی مسئولیت او نبود؛ چون احساس می‌کرد الآن آنجا خطر است و دشمن در حال نزدیک شدن است، اقدام می‌کرد.

در سخت‌ترین شرایط جنگ خودش را رساند و موازنه دو جبهه را تغییر داد

در جنوب غرب حلب درگیر جنگ بسیار سختی حوالی روستای شغیدله بودیم. احساس کردم بچه‌های موشکی‌مان هم چندان موفقیتی ندارند. آتش یک لحظه قطع نمی‌شد و رفت و آمد رزمنده ها سخت بود. دیدم در آن آتش و سختی شهید سیاح خودش را به بچه‌ها رساند. بعد از احوالپرسی بلافاصله به دنبال این بود که چکار کند تا فشار را کاهش دهد. خب او یک بلندی را انتخاب کرد و با تیمش در آنجا مستقر شد. شروع به شلیک موشک کرد و اصلا شرایط آن جبهه را با تخصصش تغییر داد. حضور او و دوستانش که از کشورهای دیگر هم بودند، شرایط را متحول کرد.

جانباز 70درصد بود، اگر گوشه خانه هم فوت می‌کرد بازهم شهید بود/به معرکه آمد تا در مبارزه مستقیم و رو در روی دشمن جانش را تقدیم کند

شهید سیاح جانباز 70 درصد بود و اگر در خانه می‌نشست و در سن 90-80 سالگی از دنیا می‌رفت باز هم شهید بود؛ اما عشق به شهادت چیز دیگری است. عشق به شهادت و روحیه ایثارگری و انگیزه این که در راه خدا جانش را فدا کند، همواره همراهش بود. امید به این داشت که یک روز این جان را در مبارزه مستقیم با دشمنان اسلام تقدیم کند.

همسر شهید سیاح هم این نکته را گفت که حاج سعید دوست داشت در معرکه شهید شود.

شهادت در معرکه لطف و صفای دیگری دارد. مزه‌اش را تا حدودی چشیده بود چون جانباز بود.

ماجرای شهید مصطفی صدرزاده و شهید سیاح طاهری در لشگر فاطمیون

شهید سیاح طاهری هم انگار با برادران افغانستانی و رزمندگان لشگر فاطمیون اعزام شدند، مثل شهید صدرزاده.

 بله همینطور است. یکی از کسانی که شهید سیاح زیر نظر او کار می‌کرد همین شهید صدرزاده بود. شهید عمار(محمدحسین محمدخانی) هم نمونه‌ دیگری بود که مدتی حاج سعید زیر نظر او فعالیت می‌کرد. من از طریق اینها متوجه شدم که حاج سعید در سوریه است. 4- 3 جوان بودند که بعید می‌دانم 30 سال داشته باشند، آنها مثل فرزندان شهید سیاح بودند. صحبت شد و نام سیاح را آوردند و متوجه شدم که حاج سعید در سوریه است.

سیاح از هنرهای خوب خداوند بود تا بفهمیم یک انسان چقدر می‌تواند رشد کند

شهید صدرزاده در فاطمیون بود و شهید عمار با بچه‌های عراقی کار می‌کرد. شهید سیاح انسان بزرگی بود. او از هنرهای خوب خداوند بود تا ما بفهمیم انسان تا چه اندازه می‌تواند رشد کند.

تصویری که پشت سرتان است مربوط به چه سالی و کجا است؟

این تصویر برای سال 1391 است و در گلزار شهدای آبادان گرفته شده است. هر سال که راهیان نور می‌رفتم به گلزار شهدای آبادان و شهید سیاح طاهری سر می‌زدم. حاج سعید در گلزار شهدا بود و برای مردم و علاقمندان روایتگری می‌کرد.

ساماندهی گلزار شهدای آبادان را شهید سیاح انجام داده است؟

بله؛ فضای مسقفی است که همه زحمات آن را حاج سعید کشید. شهید سیاح اعتقاد داشت که خیلی از کاروان‌های راهیان نور به این گلزار شهدا سر نمی‌زنند و اگر یک بار بروند حتما عاشق آن می‌شوند. شهید سیاح برای معرفی این مجموعه خصوصاً آن 171 شهید گمنام اقدام و روایت‌گری می‌کرد.

مادر حاج سعید کوه صبر و استقامت است، آرام نشست و گفت: «شهادت حق سعید بود»

پدر و مادر حاج سعید ساکن آبادان هستند. با آنها آشنایی دارید؟

من پدر و مادرش را نمی‌شناختم. ای کاش شما به آبادان بروید و آنها را ببینید. واقعاً احساس کردم از آن مادر چنین پسری بعید نیست. مادری در اوج استقامت و کوه صبر بود. پدر بزرگوارش هم چنین بود. مادرش با آرامش نشست و گفت شهادت حق سعید بود. روحیه فوق‌العاده‌ای داشت.

شهید طاهری کاروان‌های مختلفی را به کربلا برده است. تا به حال همراه او بوده‌اید؟

نه؛ من اصلاً کربلا نرفتم. هنوز روزی‌ام نشده است.

ماجرای فیلمی از سرلشگر سلیمانی و سردار پورجمشیدیان در جبهه‌های مقاومت

پس از یکی از پیروزی‌های جبهه مقاومت فیلمی از سرلشگر سلیمانی منتشر شد که انگار شما هم در آن حضور دارید. درست است؟

بله. آنجا شهر الحاضر در حلب سوریه است. نیم ساعت بود که ما وارد شهر شده بودیم. حاج قاسم بسرعت آمد با رزمندگان عراقی، سوری، لبنانی و ایرانی دیدار کرد و به آنها خداقوت گفت. الحاضر شهر فوق‌العاده مهمی است که اکنون دست نیروهای مقاومت است.

منبع:مشرق


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:52 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

هنرمندان بسیجی باید در برابر نفوذ فرهنگی دشمن «نفوذناپذیر» باشند

به گزارش دفاع پرس از قم، سردار «محمدرضا نقدی» در همایش مسئولان کانون‌های بسیج هنرمندان سراسر کشور که در مسجد مقدس جمکران برگزار شد، اظهار داشت: هنرمندان بسیجی باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند که جبهه محکم‌ و قدرتمند و با نفوذی دارند که جبهه فرهنگ و هنر است و باید این سنگر را حفظ کنند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه دشمن در راه تضعیف نظام از هیچ کوششی دریغ  نمی‌کند، افزود: به برکت وجود جوانان مؤمن و انقلابی کشورمان توانسته به عالی‌ترین درجات علمی و فرهنگی برسد و توجه دنیا را به خود جلب کند.

وی با بیان اینکه گروه تروریستی داعش چهره ناپسندی از اسلام به‌نمایش گذاشته‌ است، عنوان داشت: گروه‌های تکفیری تلاش می‌کنند ملت‌های جهان گرایشی به اسلام نداشته باشند درحالی‌که حرکت به سمت اسلام باقدرت بیشتر در حال انجام است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه دشمن از حمله نظامی ناامید شده و تلاش می‌کند به وسیله فرهنگ و هنر نفوذ کند، تصریح کرد: دشمن به هیچ‌کدام از اهداف خود در راستای مقابله با کشورمان نرسیده و امروز تهاجم فرهنگی را در دستور کار قرار داده است، هنرمندان بسیجی باید نفوذناپذیر باشند و ضربه محکمی را به دشمن وارد کنند.

سردار نقدی با اشاره به برنامه ریزی دشمن برای ضربه زدن به کشورمان گفت: پس از تهاجم فرهنگی دشمن، بیشترین مسئولیت برای مبارزه بر عهده هنرمندان است و در این زمینه باید پیشگام باشند.

وی جلب توجه هنرمندان برای حضور در خارج را یکی از اهداف دشمن دانست و افزود: دشمن در این زمینه اقدامات زیادی انجام می‌دهد، هنرمندان کشورمان باید با حرکت در مسیر انقلاب اسلامی فریب دشمن را نخورده و نقشه دشمن را نقش بر آب کنند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر لزوم ولایت‌مداری هنرمندان خاطرنشان کرد: افرادی که در عرصه هنر فعالیت می‌کنند باید انتظارات مقام معظم رهبری در حوزه هنر را محقق کنند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فعالیت 5 میلیون دانش آموز بسیجی در 100 هزار واحد آموزشی

به گزارش دفاع پرس از قم، «قاسم حبیب زاده» در دومین دوره آموزشی دانش آموزان بسیجی در قم خاطرنشان ساخت: در ایام تابستان برنامه‌های مختلف مهارتی و بصیرتی برای دانش آموزان بسیجی در قالب دوره‌های آموزشی و اردوها برگزار می‌شود.

وی افزود: 100 هزار مدرسه راهنمایی، متوسطه نیز در برنامه‌های بسیج دانش آموزی فعال هستند.

جانشین سازمان بسیج دانش آموزی با اشاره به برنامه‌های مهارتی و بصیرتی گفت: 105 هزار تن از بسیجیان در مقطع دبیرستان در این دوره‌ها که به صورت کارگاهی و کلاسی برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: این دوره‌ها با هدف افزایش بصیرت و حضور فعال دانش آموزان بسیجی در اجتماع برگزار می‌شود تا به عنوان یاران انقلاب اسلامی مفاهیم انقلابی و دستاوردهای آن را تبیین کنند.

حبیب زاده خاطرنشان کرد: در این دوره‌ها روش‌های مدیریت تریبون آزاد، بیانیه نویسی، مناظره و برنامه‌های فرهنگی ارائه می‌شود.

دومین دوره آموزشی از روز 30 مردادماه با اجرای برنامه‌های مختلف در قم آغاز شده و تا سوم شهریور ماه ادامه دارد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

نباید به فضاسازی علیه مدافعان حرم ساکت بود

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، ویژه برنامه مدافعان حرم در نشست سالیانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور با حضور حسن شمشادی خبرنگار سابق ایران در سوریه، سردار سعید قاسمی و مداح اهل بیت نریمانی و همچنین حضور خانواده سه شهید از تبعه افغانستان برگزار شد.

شمشادی با اشاره به  وضعیت کشور سوریه و وضعیت جنگ در این منطقه  گفت: چهار سال قبل وضعیت سوریه این چنین نبود و تروریستها تا چند صد متری حرم حضرت زینب و تا چند صد متری دفتر بشاراسد پیش رفته بودند ولی اکنون که من اینجا صحبت می‌کنم، نمی‌گویم کل سوریه در دست بشار اسد است، اما وضعیت سوریه به کلی تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه مدافعان حرم مظلوم هستند، عنوان کرد: شهدای مدافع حرم و خانواده‌های شهدای حرم مظلوم‌ترهستند و شما باید با حضور فعال در شبکه‌های اجتماعی، حتی حضور فعال در جمع  حقیقی دوستان و خانواده‌هایتان اگر حرف نامربوطی در خصوص مدافعان حرم شنیدید نباید سکوت کرده و  اگرسکوت کنیم، خیانت کرده‌ایم و این آرامش را مدیون مدافعان حرم هستیم.

در پایان این مراسم از خانواده‌های معظم شهدای مدافع حرم تجلیل شد و هدایایی با حضور سردار سعید قاسمی، شمشادی، نریمانی و حجت الاسلام متوسل به آنان اهدا شد.

منبع:تسنیم


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:50 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم استان مازندران، شامگاه جمعه 5 شهریور بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار می‌شود.

این مراسم با حضور خانواده‌های معزز شهدای مدافع حرم و مردم شهید پرور استان مازندران، همراه با سخنرانی جانباز مدافع حرم علی حسنعلی‌زاده و مدیحه‌سرایی ذاکر اهل بیت(ع)، سیدایمان حسینی در روستای خلیل آباد از توابع شهرستان بندپی شرقی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 151


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:50 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

بسیج همچون دوران دفاع مقدس باید در خط مقدم نبرد با دشمن باشد

به گزارش دفاع پرس از قم، سید محمد حسینی در گردهمایی مدیران کانون‌های بسیج هنرمندان کشور در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم تاکید کرد:‌ اقدامات خصمانه دشمن امروز از جنگ سخت و نیمه سخت و حتی جنگ نرم فراتر رفته است و این موضوع تقویت عزم و اراده نیروهای انقلابی و ارزشی برای بی اثر کردن نقشه‌های دشمن را می‌طلبد.

وی با اشاره به سخن دبیرکل ناتو مبنی بر تغییر روش جنگ از حالت نظامی به مجازی و سایبری خاطرنشان کرد: دشمن امروز روش جنگ ترکیبی را به کار گرفته و از همه ابزارهای این سه جنگ یاد شده با طرح انواع شبهه‌ها و القائات استفاده می‌کند و متاسفانه برخی نیز در داخل با او همنوایی کرده و زمینه ساز طرح‌ها و برنامه‌های دشمن می‌شوند.

حسینی در ادامه اضافه کرد: از این رو رسالت نیروهای انقلاب مضاعف و دو چندان است، و از جانب آنها باید بیش از گذشته کار و تلاش شود و اگر این نیروها به وظیفه خود عمل نکنند هر مقدار هم که رهبر فرزانه انقلاب روشنگری کنند، کفایت نمی‌کند.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: همانطور که در دوران دفاع مقدس حضرت امام به عنوان فرمانده کل قوا بیانات و رهنمودهای خود را ارایه می‌کردند، و یکایک بسیجی‌ها در خط مقدم حضور داشتند، امروز نیز چنین وضعیتی باید باشد، و الا تجربه‌های تلخ تاریخی که برای عبرت و درس آموزی فرا روی ما قرار داده شده دوباره تکرار می‌شود.

حسینی با بیان اینکه دشمنی‌های دشمنان کاملا آشکار است و جای هیچ گونه شگفتی و تعجبی در این خصوص وجود ندارد، گفت: آن چیزی که مهم است، جبهه خودی است که باید از انسجام کافی برخوردار باشد.

وی با اشاره به جایگاه و نقش ویژه هنرمندان در تقابل با توطئه‌های فرهنگی دشمن، گفت: رسالت افرادی که از استعداد و توانمندی برخوردار هستند، از افراد عادی خطیرتر است.

حسینی با بیان اینکه فارغ از بحث قدرت و زور بازو، فکر و اندیشه یک شاعر و یا متفکر نیز در جنگ بسیار موثر است، افزود: در جنگ نرم برای عواملی همچون فکر اندیشه و توانمندی‌های هنری باید حساب ویژه‌ای باز شود.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای بهره گیری از سینما، تئاتر، هنرهای تجسمی، انیمیشن و بازی‌های رایانه‌ای و شعر و ادبیات برای نفوذ فرهنگی خود به درون جامعه، افزود: فعالیت در این عرصه‌ها نیازمند یک برنامه ریزی سنگین و منسجم است و نمی‌شود با یک حرکت عادی اثرهای آن را خنثی کنیم.

وی با انتقاد از رویکردها و دیدگاه‌هایی که با وادادگی در برابر اوضاع اقتصادی و سیاسی موجود در جهان خواستار پذیرش این شرایط به عنوان یک واقعیت محض هستند، گفت: اگر ما حامی و طرفدار فرهنگ مقاومت هستیم، مسئولیت سنگینی را بر عهده داریم.

حسینی با تاکید بر اینکه مهمترین مساله در جنگ، دشمن شناسی است، گفت: اگر دشمن را خوب نشناسیم و شگردها و شیوه‌های آن را نیز نتوانیم برای مردم تبیین کنیم بر ما غلبه پیدا می‌کند، و در مقابل اگر این روش‌ها را به خوبی بیان کنیم مشت دشمن را باز کردیم و شگردهایش دیگر نمی‌تواند اثرگذار باشد.

وی با بیان اینکه مردم عادی اگر به ترفندهای دشمن آگاهی نداشته باشند، به طور حتم تحت تاثیر آن قرار می‌گیرند، افزود: با توجه به گستردگی کارهایی که در این زمینه باید انجام شود، هماهنگی و تقسیم کار بین نیروهای ارزشی ضروری است.

گردهمایی مسئولان کانون‌های فرهنگی بسیج هنرمندان با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مهارتی و مجموعه برنامه‌های مختلف فرهنگی تا چهارم شهریورماه ادامه پیدا می‌کند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش دفاع پرس از استان مرکزی، محمد بهاروند در دیدار با خانواده شهیدان غلامی از شهدای کارمند ساوه با اشاره به ایثارگری و صبر خانواده‌های شهداء اظهار کرد: خانواده‌های معظم شهداء همچون نگینی درخشان برای نظام مقدس جمهوری اسلامی به شمار می‌آیند که با وجود از دست دادن فرزندان خود در راه میهن عزیز همچنان با حضور محکم خود دنباله روی آرمان‌های امام خمینی(ره) بوده و از ارزش‌های انقلاب اسلامی پاسداری می‌کنند.

وی افزود: در واقع حضور خانواده‌های شهداء برای کشور همچون سرمایه‌هایی عظیم است که با تکیه بر آن می‌توان در مقابل تمامی دشمنان ایستادگی و مقاومت کرد.

فرماندار ساوه تصریح کرد: خون‌های ریخته شده تمامی شهداء سبب شده که امروز مقاومت اسلامی کشور ما الگویی کامل و بارز برای سایر ملل آزادی خواه بوده و در کشورهایی نظیر لبنان، فلسطین، سوریه و عراق نمونه های آن مشاهده می‌شود.

بهاروند با اشاره به پاسداشت خون شهداء در جامعه گفت: آنچه که امروز از امنیت و آرامش در جامعه می‌بینیم به سبب جانفشانی و مجاهدت شهدا است که همواره باید قدردان این ایثارگری‌ها باشیم.

زهرا پرگو مادر شهیدان غلامی نیز در ادامه این دیدار با تاکید بر تبعیت از آرمان‌های امام راحل گفت: حرکت در مسیر ولایت فقیه و تبعیت از رهنمودهای امام راحل مهمترین خواسته ما خانواده‌های شهداء است.

وی ادامه داد: فرزندان من محمد و حسین غلامی هر دو از همان دروان کودکی با آموزه‌های دینی خود را مانوس کرده بودند و بارها عزم خودشان به منظور حضور در جبهه‌های نبرد جزم کرده بودند که سرانجام نیز با شهادت به آرزوی دیرینه‌شان دست یافتند.

مادر شهیدان غلامی تصریح کرد: خانواده‌های شهداء نیز همچون فرزندان شهید خود همواره تا پای جان در برابر آرمان‌های انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستادگی کرده و از آنها دفاع می‌کنند.

شهید حسین غلامی در یازدهم دی ماه 1335 چشم به جهان گشود و با عضویت بسیج کارمندی فرمانداری ساوه از لشگر 17 علی ابن ابی طالب به جبهه‌های نبرد اعزام و در تاریخ 31 تیرماه 1364 در عملیات رمضان در پاسگاه زید به شهادت رسید و برادر وی محمد غلامی متولد 27 آذرماه 1340 از طریق عضویت در بسیج دانش آموزی شهرستان ساوه به جبهه اعزام و سرانجام در 13 آذر60 درعملیات طریق القدس در منطقه بستان شهد شیرین شهادت را نوشید.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 80 ] [ 81 ] [ 82 ] [ 83 ] [ 84 ] [ 85 ] [ 86 ] [ 87 ] [ 88 ] [ 89 ] [ > ]