اگر کارگردان بودم زندگی «شهید بهروز مرادی» را میساختم
نویسنده کتاب دفاع مقدس گفت: اگر من کارگردان بودم زندگی «شهید بهروز مرادی» را میساختم چراکه شخصیت بسیار مهجوری است و آنطور که شایسته است به زندگی ایشان پرداخته نشده است.
کد خبر: ۱۰۶۱۱۵
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱ - 28September 2016
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، لیلا سادات باقری نویسنده و روزنامه نگار در برنامه «شابک» گفت: در نوجوانی دوست داشتم خبرنگار شوم و به آرزویم رسیدم و از خبرنگاری به نویسندگی رسیدم. نویسندگی در حوزه دفاع مقدس کار بسیار سختی است چرا که به نوعی تاریخ نگاری محسوب میشود.
وی ادامه داد: هنگام نوشتن رمان دست نویسنده بازتر است اما زمانی که نویسنده بخواهد از آدم های جنگ بنویسد یک تعهد خاصی دارد و باید بیشتر وسواس داشته باشد. کتاب «دا» و «من قاتل پسرتان هستم» و مجموعه کتاب های «نیمه پنهان» انتشارات روایت فتح از جمله کتاب هایی هستند که باید هر ایرانی در مورد دفاع مقدس بخواند.
باقری در ارتباط با انتخاب حوزه دفاع مقدس عنوان کرد: حوزه دفاع مقدس را برای نوشتن انتخاب کردم چراکه آدم ها جنگ بسیار دوست داشتنی هستند و حرف هایی برای گفتن و شنیدن و نوشتن دارند. در حال حاضر آفت شباهت گریبان گیر کتاب های حوزه دفاع مقدس شده و برخی کتاب ها بسیار به هم شباهت دارند. اما یکی از جذاب ترین کتاب هایی که تا کنون چندین بار خوانده ام و باز هم می خوانم کتاب «ارمیا» از رضا امیرخانی است.
این نویسنده گفت: اگر من کارگردان بودم زندگی «شهید بهروز مرادی» را می ساختم چراکه شخصیت بسیار مهجوری است و آنطور که شایسته است به زندگی ایشان پرداخته نشده و اینکه یکی از حماسه سازان بزرگ دفاع مقدس است.
باقری با اشاره به آرزوی کتابی خود خاطرنشان کرد: به نظرم جوانان امروز به خوبی نتوانسته اند با دفاع مقدس و ارزش ها ارتباط برقرار کنند و شاید یکی از دلایل آن کم کاری نویسندگان در این حوزه باشد اما نمی توان غفلت خود این نسل را نادیده گرفت. انگار این نسل بسیار سرگرم مسائلی غیر از دغدغه های جوانان انقلابی هستند. امیدوارم تمام مردم هرشب قبل از خواب چند برگ کتاب بخوانند.
معرفی و متنخوانی کتاب «دخترشینا» به قلم بهناز ضرابی زاده از دیگر بخش های برنامه «شابک» بود.
منبع: تسنیم
ادامه مطلب
[ چهارشنبه 7 مهر 1395 ] [ 4:24 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
برگزیدگان سومین جشنواره تجسمی بسیج هنرمندان در قم معرفی شدند برگزیدگان سومین جشنواره تجسمی بسیج طی مراسمی همزمان با هفته دفاع مقدس در سالن سوره حوزه هنری قم تقدیر شدند. کد خبر: ۱۰۵۹۹۹ تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۲ - 28September 2016 به گزارشدفاع پرساز قم، همزمان با هفته دفاع مقدس، اختتامیه سومین جشنواره هنرهای تجسمی بسیج و آیین تقدیر از برگزیدگان جشنواره در سالن سوره حوزه هنری استان قم برگزار شد. در این مراسم که با حضور بیطرفان معاون اجرایی سپاه قم، علامه مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان و معصومه سادات بهرامی مسئول بخش تجسمی بسیج هنرمندان قم برگزار شد، مسعود نجابتی، هنرمند گرافیست کشور طی سخنانی،اظهار داشت: پس از انقلاب، عرصه برای فعالیت هنرمندان باز شد و عموم هنرمندان توانستند به موضوعات دلخواهشان بپردازند تا اقشار مختلف بتوانند به سطح عالی هنر دست یابند. وی ادامه داد: بسیج هنرمندان بهعنوان یک نهاد هنری مردمی، باید بتواند به سطح عالی هنر دست یابد. در مراسم اختتامیه نیز، از مجدالدین معلمی بهعنوان مدیری متعهد در عرصه فرهنگ و هنر و مسعود نجابتی بهعنوان گرافیست متعهد و انقلابی تقدیر به عمل آمد. برگزیدگان سومین جشنوارهی هنرهای تجسمی بسیج هنرمندان استان قم به ترتیب زیر معرفی و از آنها تقدیر شد: در بخش نقاشی، سید علی موسوی قافله باشی، زهرا معلمی و فهیمه قربانی، به ترتیب رتبهی اول تا سوم را کسب کردند و از امیر مهدی گلمحمدی و آرزو فخارزاده تقدیر شد. در بخش پوستر نیز از مجتبی قانونی، محسن هیزجی، عاطفه عبداللهزاده، محدثه عیوضی، زین العابدین جوی تقدیر به عمل آمد. در بخش نگارگری، محبوبه عزتی، محمد رضا پارسا، الهام فتحعلی بیگی و زهرا بیاتی مورد تقدیر قرار گرفتند و احسان چراغی به عنوان برگزیده بخش کاریکاتور مورد تقدیر واقع شد، ضمن آنکه از عباس محمد جو بخاطر خلق آثاری موفق در بخش پوستر، کاریکاتور و نقاشی برگزیده جشنواره شد. در پایان لازم به ذکر است، آثار برگزیده شامل موضوعاتی از قبیل: دفاع مقدس، شهید، شهادت و شهادت طلبی، عاشورا، جنگ نرم، شبکههای اجتماعی و داعش بود. انتهای پیام/
[ چهارشنبه 7 مهر 1395 ] [ 4:24 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
رزمندگان دفاع مقدس خاطراتشان را بازگو کنند مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس قزوین گفت: رزمندگان دفاع مقدس خاطراتشان را بازگو کنند و تصاویر و اسناد دفاع مقدس را برای حفظ در مرکز فرهنگی دفاع مقدس در اختیار خادمین خود در اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس قرار دهند. کد خبر: ۱۰۶۰۴۲ تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۸ - 28September 2016 به گزارشدفاع پرساز قزوین، سرهنگ پاسدار مهدی طاهرخانی در همایش رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: پیشکسوتان و رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس، بزرگترین گنجینه هشت سال جهاد و مقاومت هستند. طاهرخانی با تشریح چرایی ضرورت حفظ آثار دفاع مقدس و نشر ارزشهای دفاع مقدس یادآور شد: پیشکسوتان و رزمندگان، مهمترین رکن حفاظت از دستآوردها هستند، چراکه وجود این رزمندگان و پیشکسوتان دوران هشت سال دفاع مقدس، بزرگترین سرمایهگذاری برای نسلهای آینده است. مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قزوین، عنوان کرد: آگاهی دادن به نسلهای آینده و نسل امروز یکی از موارد مهم، ضروری و انکارناپذیر در راستای وظایف مسؤولان است که باید بهکارگیری پیشکسوتان دوران هشت سال دفاع مقدس مورد توجه قرار گیرد. وی افزود: ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قزوین در دو سال اخیر به ترتیب 15 و 10 کتاب در حوزه خاطرات رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس چاپ کرده است که با مشارکت رزمندگان و پیشکسوتان این عرصه از سالهای آینده میتواند، نقش قابل توجهی ایفا کند. این مسؤول با اشاره به نقش رزمندگان و پیشکسوتان در دوران هشت دفاع مقدس، مطرح کرد: استان قزوین در دوران هشت سال دفاع مقدس افتخارات بسیاری داشت که شهیدان مهم و عظیمالشأنی همچون سرلشکر شهید عباس بابایی، شهید حسنپور و سید آزادگان شهید ابوترابی است که باید آنها را نه تنها به مردم این استان بلکه به آزادیخواهان و جهادگران معرفی کرد. مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قزوین با اشاره به برنامههای این ادارهکل، گفت: نشر و گسترش خاطرات دفاع مقدس در قالب چاپ کتب، تدوین دایرة المعارف دفاع مقدس استان و همچنین، تلاش برای احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس از جمله مهمترین فعالیتهای ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس این استان است. مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان قزوین، تصریح کرد: رزمندگان دفاع مقدس خاطراتشان را بازگو کنند و تصاویر و اسناد دفاع مقدس را برای حفظ در مرکز فرهنگی دفاع مقدس، در اختیار خادمین خود در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس قرار دهند. طاهرخانی خاطرنشان کرد: برای پیشبرد بهتر برنامههای هفته دفاع مقدس و اقدامات ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قزوین از تمام رزمندگان و پیشکسوتان برای مشارکت دعوت میشود. وی ادامه داد: باید قدر رزمندگان و ایثارگران را به عنوان گنجینههای دفاع مقدس درک کرده و آن را برای عموم مردم تبیین کرد. سرهنگ طاهرخانی در پایان خواستار مشارکت فعالان عرصه دفاع مقدس در حوزه معرفی آن دوران به نسل امروز و نسلهای آینده شد. انتهای پیام /
[ چهارشنبه 7 مهر 1395 ] [ 4:23 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
فردا؛ آغاز رزمایشهای گردانهای «بیت المقدس» و «کوثر» در کشور جانشین سازمان بسیج مستضعفین از آغاز رزمایشهای گردانهای «بیتالمقدس» و «کوثر» در کشور خبر داد و گفت: فردا و پس فردا این رزمایشها در استانهای زنجان و خراسان رضوی برگزار میشود و باقی استانها در نوبت اجرا هستند. کد خبر: ۱۰۶۱۲۰ تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۱ - 28September 2016 سردار «علی فضلی» جانشین سازمان بسیج مستضعفین در گفتوگو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس در خصوص برگزاری رزمایشهای بسیج اظهار داشت: رزمایشهای گردانهای «بیت المقدس» و «کوثر» هرساله پس از احصای آموزشهای تئوری و عملی توسط نیروها، متناسب با تهدیدات بومی هر استان برگزار میشود. وی در ادامه از آغاز سلسله رزمایشهای بسیج در سال جاری از فردا و پس فردا در استانهای خراسان رضوی و زنجان خبر داد و افزود: هفته آینده نیز این رزمایش در استانهای آذربایجان غربی و شرقی اجرا میشود. باقی استانها نیز در نوبت برگزاری هستند. فضلی عنوان کرد: بخش اعظمی از این رزمایشها، روزهای 13 و 14 آبان در 13 استان کشور اجرا میشود. جانشین سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه رزمایشها به دو گونه متمرکز و غیرمتمرکز برپا میشود، تصریح کرد: 700 هزار نفر در قالب یک هزار و 916 گردان بیت المقدس و 217 گردان کوثر در برپایی این رزمایشها حضور خواهند داشت. ضمن اینکه رزمایشها امسال ممکن است تا ابتدای سال آینده ادامه داشته باشد. وی در پایان از تغییر تاکتیک در سلسله رزمایشهای آتی خبر داد و گفت: جزئیات آن در هنگام برگزاری رزمایشها اعلام خواهد شد.
[ چهارشنبه 7 مهر 1395 ] [ 4:22 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
کشاورزان رزمندگان خط مقدم جنگ اقتصادی هستند نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، کشاورزان را رزمندگان خط مقدم جبهه اقتصادی امروز دانست و گفت: شهیدان با رفتار جهادی خود توانستند، سبب پیروزی هشت سال جنگ تحمیلی شوند. کد خبر: ۱۰۵۹۷۵ تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸ - 28September 2016 به گزارشدفاع پرس از استان مرکزی، آیت الله حاج شیخ حسن عالمی در بیست و هشتمین گردهمایی سنگرسازان بیسنگر و چهاردهمین یادواره 75 شهید وزارت جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه،اظهار داشت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و توسعه آن در جامعه و همچنین، آشنایی نسل های بعدی کشور با تاریخ هشت سال جنگ تحمیلی به طور قطع می تواند، کشوری مقاوم و همیشه پیروز در برابر دشمنان بسازد. وی افزود: شهید،تنها محدود به یک زمان و عصر خاص نیست، بلکه الگویی با بصیرت برای تمامی دوران است که با مراجعه به آن می توان به معرفت های دینی و اخلاقی دست یافت. نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: همواره آیات بسیاری در قرآن کریم به جایگاه بلند شهید و مقام رفیع شهادت اشاره دارد. آیت الله عالمی با اشاره به انتقال مفاهیم ایثار و شهادت به جوانان در جامعه، خاطرنشان کرد: شهداء، در واقع گنج های گران بهای کشور هستند که انتقال ارزش ها و آرمان های آنان به نسل های بعدی می تواند، خنثی سازی توطئه های دشمنان را ممکن شود. وی ادامه داد: یکی از تکالیف مهم برای نسل پس از جنگ، تجلیل از مجاهدت های ایثارگران و جانبازان و همینطور برگزاری یادمان های شهداء است که در این حوزه، نیروهای جهادی باید با تلاشی مجدانه در این مسیر وارد شوند. نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی،گفت: 75 شهید جهاد استان مرکزی می توانند، همچون چراغ راهی، روشنگر مسیر جهادگران استان باشند و آنها می توانند، برای پیشبرد اهدافشان به وجود مقدس و پاک این ارواح طیبه اقتدا کنند. آیت الله عالمی با اشاره به انجام کارهای جهادی به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی،خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب در ارتباط با کار جهادی می فرمایند، هرکجا که کارها با فرهنگ جهادی آغاز شود، در نهایت به نتیجه مطلوب دست خواهد یافت و در زمینه اقتصاد مقاومتی نیز، ما باید با الگوپذیری از شهدا، با فرهنگ جهادی وارد میدان مبارزهی اقتصادی شده و سبب تحقق اقتصاد مقاومتی شویم. وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از اتفاقات خوب برای استان مرکزی، دستیابی رتبهی نخست در بخش کشاورزی بود که این همان حرکت در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی است. انتهای پیام/
[ چهارشنبه 7 مهر 1395 ] [ 4:22 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
گره زدن انقلاب به راه شهدا شرط موفقیت ما است فرمانده سپاه امام رضا(ع) گفت: شرط موفقیت ما این است که سرنوشت انقلاب را با خون و راه شهدا گره بزنیم. کد خبر: ۱۰۶۰۶۴ تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۷ - 28September 2016 به گزارشدفاع پرساز خراسان رضوی، سردار یعقوبعلی نظری فرمانده سپاه امام رضا(ع) در جمع پاسداران سپاه بجستان، اظهار داشت: هشت سال دفاع مقدس حاصل تلاش، مجاهدت و ایثار ملت ایران در راستای انقلاب اسلامی است که مردم پشت سر امام مجاهد، خون ها تقدیم کردند تا نهضت شکل گرفت و به پیروزی رسید. وی افزود: بالاترین هزینه ای که ملت در این مقطع برای حفاظت و حراست از ارزش های انقلاب پرداخت کرد، خون بیش از ۲۰۰ هزار شهید بود که تقدیم این نظام و انقلاب شد. سردار نظری ضمن ابراز خرسندی از زیارت پدر سه شهید فاضل بجستانی، تصریح کرد: کار ساده ای نیست از جوان خود بگذری. ما این صحنه و این گذشتن ها را به کرار در زمان جنگ و ۸ سال دفاع مقدس به چشم دیدم. فرمانده سپاه امام رضا (ع) با اشاره به اینکه ساختمان نماز خانه سپاه که امروز با مشارکت وکمک پدر شهیدان فاضل افتتاح شد، اذعان داشت: این پدر شهید یک روز در جبهه با اهداء فرزندان خود سرمایه گذاری برای نظام کرد و امروز در سنگری دیگر و برای خدمت به این نظام با سرمایه گذاری باعث خوشحالی مردم شد. وی افزود: دستاورد های ۸ سال دفاع مقدس این میدان را برجسته کرد و سرمایه گذاری پدر شهدا خوب نتیجه داد و سرمایه هایشان چندین برابر شد. سردار نظری ادامه داد: جایگاه شهدا برتر است و فقط می توان با شهادت به این جایگاه دست پیدا کرد. ثمره و دستاورد این شهادت ها، حفظ نظام مقدس اسلامی است که به لطف خداوند پایه های آن روز به روز مستحکم تر می شود. فرمانده سپاه امام رضا(ع) اظهار داشت: سرمایه گذاری شهدا امروز به بار نشست و با قدرتی که ایران در منطقه به لطف همین خون ها بدست آورد دشمنان این کشور و در رأس آنها، امریکا به خودش جرأت حتی نزدیک شدن به سربازان این کشور را ندهد. شما دیدید که چگونه و ذلیلانه افسران امریکایی توسط سربازان این کشور دستگیر شدند. این ذلت ها نتیجه خون شهدا در ۸سال دفاع مقدس است که امروز منجر به این اقتدار شده است. سردار نظری خاطر نشان کرد: در این برهه زمانی ایران به یک کشور تأثیر گذار در منطقه و جهان تبدیل شده است که این نتیجه سرمایه گذاری شهدا و خانواده های آنها در هشت سال دفاع مقدس است. وی افزود: در این مقطع ایران به یک الگو شاخص، نظام اسلامی تبدیل شده است و به سبب رشادت ها و ایثار گری ها حفظ شده و نتیجه این مجاهدت ها شکل گیری فرهنگی به نام فرهنگ دفاع مقدس است که به عنوان الگوی حرکتی ما در انقلاب اسلامی است. آنچه در این خصوص مهم و مورد مطالبه خانواده شهدا است حرکت دولتمردان بر اساس این الگوی شاخص است. فرمانده سپاه امام رضا(ع) با تأکید به اینکه باید خط امام و شهدا را ادامه داد، اذعان کرد: ما نمی توانیم خون ۲۰۰ هزار شهید را نادیده بگیریم. نبرد با استکبار، کفر و ظالم در عرصه جنگ سخت و نرم از یک اصول تبعیت می کند که باید این اصول حاکم بر همه میدان ها، پیاده سازی شود. وی افزود: ما نباید از دشمن تبعیت کنیم و امید به دشمن ببندیم و دست نیاز به سمتش دراز کنیم حفظ این مولفه از دستاوردهای دفاع مقدس و خون شهدا است. سردار نظری تصریح کرد: شرط موفقیت ما این است که سرنوشت انقلاب را با خون و راه شهدا گره بزنیم. فرمانده سپاه امام رضا خاطر نشان کرد: دشمن در عرصه فرهنگی فقط ابزار نوین در اختیار دارد و ما از ابزار محکم تری همچون مراسمات مذهبی و توسل به ائمه برخوردار هستیم. در این سفر، سردار نظری فرمانده سپاه امام رضا(ع) به همراه اسحاق فاضل بجستانی پدر معظم شهیدان؛«مهدی»؛ «حمید» و «مجید»بیت الزهرای شهیدان فاضل بجستانی» نماز خانه سپاه بجستان» با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون ریال و مساحتی حدود 320 متر افتتاح کرد. انتهای پیام/
[ چهارشنبه 7 مهر 1395 ] [ 4:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
تازه های پژوهشی موسسه روایت سیره شهدا در قم رونمایی شد همزمان با هفتمین روز از هفته دفاع مقدس، تازه های پژوهشی منتشر شده در زمینه شهدا رونمایی شد. کد خبر: ۱۰۵۹۹۲ تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۶ - 28September 2016 به گزارشدفاع پرساز قم، سه اثر در حوزه دفاع مقدس به نام های « روایت نامه »، « کام داد » و « روایتگر » از تازه های پژوهشی موسسه روایت سیره شهدا در قم رونمایی شد. حجت الاسلام محمدباقر نادم، معاون پژوهشی و مطالعات راهبردی مؤسسه روایت سیره شهدا در مراسم رونمایی از محصولات پژوهشی مؤسسه روایت سیره شهدا که در سالن جلسات این مؤسسه برگزار شد، با اشاره به کتاب روایتنامه، اظهار داشت: این کتاب، مجموعه موضوعاتی است که رهبر معظم انقلاب در طول 37 سالی که از پیروزمندی شکوهمند انقلاب اسلامی سپری شده است، در زمینه فرهنگ جهاد و شهادت بیان کردند، که به صورت الفبایی جمعآوری شده است. وی خاطرنشان کرد: استقامت، دشمنستیزی، آتش بس، بصیرت، جانبازی و جهاد از کلیدواژههای رهبر معظم انقلاب است و در واقع منظومه فکری ایشان، در زمینه دفاع مقدس و انقلاب در این کتاب ترسیم شده است. نادم افزود: کتابهای دفاع مقدس با نگاه تخصصی و کاربردی در زمینه روایتگری، روانشناسی، برخورد با جوانان و نوجوانان، نیازمندیها و شبهات است. معاون پژوهشی و مطالعات راهبردی مؤسسه روایت سیره شهدا با اشاره به استفاده از تاریخ شفاهی،تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در زمینه تاریخنگاری شفاهی جنگ تأکید کردند، به همین دلیل از راویان جانباز برای تألیف کتابها استفاده شده، این افراد جنگ را از نزدیک مشاهده کردهاند، بنابراین مستندات مناسبی را میتوانند بازگو کنند. حجتالاسلام ابوالفضل نورانی، نویسنده کتاب « کام دادا » و « روایتگر » نیز در این مراسم، عنوان کرد: کتاب کام دادا، بر اساس تأکیدات و فرمایشات رهبری که بیان داشتند، دشمن درباره مسائل مهم اجتماعی به تحریف میپردازد و در مورد دفاع مقدس نیز، این تحریفات را دارد، تالیف شده است. وی خاطرنشان کرد: دشمنان میخواستند، وقایع جنگ قابل دسترس نباشد، بنابراین، سعی شده در این کتاب بدون هیچ اغراقگویی، فضای معنوی شهادت رزمندگان ترسیم شود. راوی و نویسنده دفاع مقدس با بیان اینکه خانوادههای رزمندگان از حوادث جبهه آگاهی ندارند، خاطرنشان کرد: زندگی در جبهه از ابتدا تا انتها در کتاب کام دادا بیان شده، بنابراین شرایط رزم، شهادت و زندگی در جبهه را دربرمیگیرد.
[ چهارشنبه 7 مهر 1395 ] [ 4:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
مجید اخلاقی مجید اخلاقی مجید اخلاقی در آغازین روز بهار سال 1347 در روستای مایان علیا از توابع شهرستان مشهد در خانواده ای مستضعف و مذهبی دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی را در روستای زادگاه خود سپری کرد و سپس به اتفاق خانواده به مشهد عزیمت نمود و تحصیلات راهنمایی را در آن جا همراه با کار کردن در کنار پدر گذراند. تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
[ چهارشنبه 7 مهر 1395 ] [ 9:51 AM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
سیدهادی اخلاقی سیدهادی اخلاقی سید هادی در یکی از روزهای سال 1343 در شهرستان جهرم (از توابع فارس) به دنیا آمد. روزهای پر نشاط کودکی را در دامان پر مهر خانواده ای از سلاله پاک نبی (ص) و تحت تعالیم اسلامی و قرآنی پدر و مادری با ایمان گذراند، 7 ساله بود که با دلی پر ایمان و پر شوق راهی دبستان طالقانی شد و تحصیلات خود را تا پایان دوره دبیرستان ادامه داد. در همین دوران با شروع جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق در لبیک به ندای هل من ناصر ینصرنی حسین زمان خمینی کبیر (ره) مردانه لباس رزم پوشید و از طریق بسیج راهی جبهه های نبرد حق علیه باطل گشت. تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
[ چهارشنبه 7 مهر 1395 ] [ 9:51 AM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
3 شب با شهیدان مدافع حرم در جوار شهدای گمنام یادواره شهدای یزد از 6 لغایت 8 مهر ماه با حضور خانوادههای شهدای مدافع حرم در جوار مزار شهدای گمنام یزد برگزار میشود. کد خبر: ۱۰۵۸۵۸ تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۵ - 27September 2016 به گزارش خبرنگار حماسه و جهاددفاعپرس، یادواره شهدای گمنام، 264 شهید کارمند استان یزد و شهدای وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در یزد برگزار میشود. این یادواره همراه با برپایی نمایشگاه فرهنگی مذهبی و برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب (انسان انقلابی) از 6 لغایت 8 مهر ماه ساعت 19 با حضور خانوادههای شهدای مدافع حرم و «حسن شمشادی» خبرنگار سابق صدا و سیما در سوریه در جوار مزار شهید گمنام برگزار خواهد شد. برنامه های این سه شب به شرح زیر میباشد: شب اول: حضور خانواده پنج شهید مدافع حرم تیپ فاطمیون از یزد و سخنرانی «حجت الاسلام سید حسین آقامیری» شب دوم: حضور خانواده شهید مدافع حرم «محمد اینانلو» و سخنرانی «حجت الاسلام سید محمود نبویان» شب سوم: خانواده شهید مدافع حرم «مهدی نوروزی» و سخنرانی «حجت الاسلام جواد نصراللهپور» انتهای پیام/ 131
ادامه مطلب
ادامه مطلب
انتهای پیام/241
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
زندگینامه
نام پدر: احمد
تاریخ تولد: 1347/01/01
محل تولد: ایران - خراسان - مشهد - مايان عليا
تاریخ شهادت: 1365/10/11
محل شهادت: فاو
طول مدت حیات: 18 سال
مزار شهید: گلزارشهدای مشهد
وی اولین فرزند خانواده بود و جهت تأمین معاش خانواده بسیار تلاش می کرد. روزها به مدرسه می رفت و عصرها در کارگاه شیشه بری کار می کرد. از اوایل پیروزی انقلاب به عضویت بسیج درآمد و جهت دفاع از انقلاب، نگهبانی و پاسداری می داد. با این که سن کمی داشت، به جبهه عشق می ورزید و مدام عزم رفتن به مناطق جنگی داشت اما خانواده اش به دلیل این که پدرش بیمار و از کار افتاده بود، از رفتن او جلوگیری می کردند اما او طاقت نیاورد و از طریق ستاد پشتیبانی جنگ جهادسازندگی عازم جبهه شد و در تاریخ 11 دي ماه 1365 در منطقه ی فاو بر اثر موج انفجار و غرق شدن در آب، در سنّ 18 سالگی به درجه ی رفیع شهادت نایل آمد.
پيکر پاکش را در گلزار شهداي مشهد به خاک سپردند.
ادامه مطلب
زندگینامه
وصیت نامه
نام پدر: -
تاریخ تولد: - / - /1343
محل تولد: ایران - فارس - جهرم
تاریخ شهادت: 1366/12/25
محل شهادت: خرمان و حلبچه
طول مدت حیات: 23 سال
مزار شهید: -
عملیات های متعددی از جمله فتح المبین، رمضان، نصر 4، و کربلای 5 شاهد حضور دلاورانه سید هادی بود. او در جبهه و جنگ هرگز از ادامه تحصیل غافل نبود و در رشته علوم تربیتی دانشگاه شیراز ادامه تحصیل داد. مناطق جنگی دهلران، کوشک، ایلام و جبهه های جنوب صحنه حماسه سازی های این سرباز راه حق بود و سرانجام پس از بارها زخمی شدن در راه دفاع از میهن اسلامی روز بیست و پنجم اسفندماه سال 1366 در حالی که فرماندهی گروهان علی بن ابیطالب (ع) از گردان ابوذر را بر عهده داشت در حین عملیات والفجر 10 و در سن 23 سالگی بعد از بمباران رژیم بعثی عراق در جبهه حلبچه و خرمان عاشقانه نداء حق را لبیک گفت و به سوی عرش اعلی پر گشود.
ادامه مطلب
ادامه مطلب