دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

اکیپ پزشکی 70 نفره در خدمت راهیان نور مازندران

مسئول بهداری ستاد راهیان نور سپاه کربلا و نماینده معاونت بهداشت و درمان سپاه کربلا گفت: کل اکیپ پزشکی که با ما همکاری کردند 70 نفر بوده‌اند که شامل پزشک عمومی، پرستار برادر و خواهر، تکنسین دارو، تکنسین اتاق بی هوشی ، راننده آمبولانس هستند.
کد خبر: ۲۳۳۰۴۲
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۱ - 24March 2017
 

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از مازندران، قربان حقی مسئول بهداری ستاد راهیان نور سپاه کربلا و نماینده معاونت بهداشت  و درمان سپاه کربلا به حضور و استقرار اکیپ درمانی و بهداشتی سپاه کربلا در مناطق عملیاتی  اشاره کرد و اظهار داشت:  بهترین مکان برای خانه تکانی روح و روان و صیقل دادن قلب و رسیدن به یک آرامش خاص روحی  حضور در راهیان نور است  و ما به عنوان خادم الشهدا در این مکان حاضر شدیم تا از نظر معنوی به یک آرامش معنوی برسیم.

حقی با اشاره به شروع فعالیت بهداری در مناطق عملیاتی جنوب از یک مهر و همزمان با شروع اعزام کاروان های دانش آموزی، افزود: معاونت بهداشت و درمان سپاه کربلا با همکاری دانشگاه علوم و پزشکی مازندران ،سازمان تامین اجتماعی ،جمعیت هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی بابل جهت رفاه حال زائرین که به کربلای ایران در جنوب سفر می کنند مشغول ارائه خدمات پزشکی است.

 مسئول بهداری ستاد راهیان نور سپاه کربلا  با بیان این نکته که  اکیپ های کامل پزشکی از یک اسفند در اردوگاه شهدای مازندران در خرمشهر، اردوگاه  شهید جعفر زاده اندیمشک و یادمان  هفت تپه مستقر هستند گفت: در هر دوره اکیپ های پزشکی شامل  14 نفر پزشک عمومی، پرستاران خواهر و برادر ،ماما ،بهیار ، تکنسین اتاق عمل و بیهوشی و راننده آمبولانس که  عمل های جراحی سرپایی، گچ گیری و جراحی های کوچک را هم انجام می دهند، حضور فعال دارند.

نماینده معاونت بهداشت و درمان سپاه کربلا با اشاره به مراجعه 1850 نفر بیمار در بازه زمانی یک اسفند الی 3 فروردین 96 ، بیان داشت : حدود 17 میلیون تومان دارو مصرف شده و با هماهنگی های انجام شده بیمارهای بدحال  بعد از معالجه ی ابتدایی به  بیمارستان ولیعصر خرمشهر اعزام شدند.

 حقی با اشاره به اینکه خدمات  ما با هدف رفاه حال زائرین است ادامه داد :  از فعالیت ها و برنامه های دیگر اکیپ پزشکی  سم پاشی محوطه و کلرسنجی  آب های اردوگاه ها و یادمان ها و بازدید و نظارت بر نحوه ی  پخت و  پز و سرکشی مستمر از یادمان هفت تپه و اردوگاه های شهدای خرمشهر و شهید جعفرزاده اندیمشک است.

وی با اشاره به این موضوع که چنین امکانی وجود ندارد که تمام داروهای مورد نیاز برای همه ی بیماری ها را در این بهداری داشته باشیم به مردم و زائرین توصیه کرد که حدالامکان  آنهایی که بیماری های خاص ، قلبی و مزمن  دارند به این مناطق نیایند  و اگر هم قصد حضور در این سفر معنوی را دارند داروهای خود را همراه داشته باشند.

این مسئول تعداد پزشک هایی را که از  اول مهر تا سوم فروردین  در مناطق عملیاتی حضور داشتند را حدود 15 پزشک  اعلام و گفت:  کل اکیپ پزشکی که با ما همکاری کردند  70 نفر  بوده اند که شامل پزشک عمومی، پرستار برادر و خواهر، تکنسین دارو، تکنسین اتاق بی هوشی ، راننده آمبولانس هستند.

 نماینده معاونت بهداشت و درمان با اشاره به تفاهم نامه ی منعقد شده بین ستاد راهیان  نور با بیمارستان ها، گفت: هماهنگی ها بین ما و بیمارستان ها نسبت به سال های قبل بسیار بهتر شده است و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

حقی ادامه داد: ما نسبت به سال های قبل مسمومیت زیادی نداریم و فقط چند مورد مسمومیت غذایی اعلام شده است که آن هم به دلیل خرید از  دستفروش ها بوده است.

وی در پایان با تشکر از دانشگاه علوم پزشکی، جمعیت هلال احمر، سازمان تامین اجتماعی ، دانشگاه علوم پزشکی بابل در همکاری های لازم  و ارسال  تجهیزات دارویی  و اعزام اکیپ های پزشکی بیان داشت:  تمام اکیپ پزشکی  و دارو و تجهیرات اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک توسط  سازمان تامین اجتماعی استان و امکانات پزشکی و اکیپ اردوگاه شهدای مازندران خرمشهر و هفت تپه  توسط دانشگاه علوم پزشکی مازندران، جمعیت هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی بابل تامین می شود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ جمعه 4 فروردین 1396  ] [ 8:35 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

کتاب خاطرات سردار سلیمانی به چاپ رسید

دو عنوان کتاب از مجموعه خاطرات سردار سلیمانی از دوران دفاع مقدس به‌نام‌های «هجوم به تهاجم» و «نبرد سید جابر» به چاپ رسید.

کد خبر: ۲۳۳۰۴۰

تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷ - 24March 2017

کتاب خاطرات سردار سلیمانی به چاپ رسیدبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، کتاب‌های «هجوم به تهاجم» و «نبرد سید جابر» از مجموعه خاطرات سردار سلیمانی از دوران دفاع مقدس که توسط نویسنده کرمانی کتب دفاع مقدس، عباس میرزایی جمع‌آوری شده، اواخر اسفند سال 95 به‌همت مؤسسه انتشارات یازهرا‌(س) در تهران به چاپ رسید.

 

مجموعه خاطرات سردار سلیمانی از دوران دفاع مقدس «روزی روزگاری» نام گرفته که کتاب اول با عنوان «هجوم به تهاجم» خاطرات بهمن سال 1360 تا اردیبهشت سال 1361 را از زبان فرمانده وقت لشکر 41 ثارالله روایت می‌کند.

کتاب دوم با عنوان «نبرد سید جابر» روایتگر خاطرات این سرباز دلاور اسلام از اردیبهشت تا تیر ماه سال 1361 است که هر دو کتاب به‌صورت تک‌رنگ و در قطع رقعی و هر یک در حجم 300 صفحه به چاپ رسیده‌اند.

به گزارش تسنیم مجموعهٔ روزی روزگاری قرار است تمام خاطرات سردار سلیمانی را از ابتدای جنگ تحمیلی تا انتها در 16 مجلد روایت کند.

اجرای 11 سفره هفت‌سین در سطح شهر کرمان

علی بابایی اظهار داشت: همزمان با فرا رسیدن سال جدید، 11 سفره هفت‌سین و 22 المان شهری در سطح شهر کرمان اجرا شده است.

وی با بیان اینکه سه سفره‌ هفت‌سین و هشت المان‌ در منطقه یک شهری اجرا شده است، افزود: سفره‌ها و المان‌های مذکور در اکوپارک شهر، یخدان مؤیدی، خیابان شهید تجلی، بوستان‌های جدیدالاحداث گنبد جبلیه، پارک شورا، بوستان کودک و بوستان شهید فرح‌رو نصب شده‌اند.

شهردار کرمان با اشاره به اینکه دو سفره هفت‌سین و 9 المان شهری نیز در منطقه دوی شهر کرمان نصب و اجرا شده است، گفت: المان‌های کتاب، بالن، اسب، آبنمای گردابی، مرد و زن بارانی، آبنمای ماتریس، ساعت، آبنمای موزیکال و المان پلاک شهداء از جمله المان‌های نصب‌شده در سطح منطقه دو محسوب می‌شوند.

وی خاطر‌نشان کرد: سه سفره هفت‌سین نیز در ابتدای خیابان شهید مطهری، پارک حاشیه‌ای‌ ایثار و پارک هزار واقع در سه‌راهی جوپاری در منطقه سه شهری نصب شده است.

بابایی با بیان اینکه سه سفره هفت‌سین و پنج المان نیز در منطقه چهار شهری نصب شده است، تصریح کرد: این سفره‌ها و المان‌های مذکور در میدان خواجوی کرمانی، محدوده دریاچه پردیسان قائم‌(عج)، ابتدای جاده هفت‌باغ، پارک عصای سفید، پارک طبیعت و زیرگذر میدان پژوهش اجرا و نصب شده‌اند.

بازارچه صنایع دستی کرمان در محل یخدان مؤیدی دایر است

مدیر‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان از برپایی بازارچه صنایع دستی کرمان از تاریخ دوم لغایت دوازدهم فروردین ماه سال جاری در محل یخدان مؤیدی کرمان خبر داد.

محمود وفایی با اشاره به اینکه بازارچه صنایع دستی کرمان با 120 غرفه صنایع دستی و سوغات در محل یخدان مؤیدی از تاریخ دوم فروردین ماه سال جاری شروع به کار کرده است، گفت: 20 غرفه از بازارچه مذکور به سوغات اختصاص دارد.

وی به واگذاری غرفه‌های رایگان به تعدادی از هنرمندان در جهت حمایت از آنها اشاره کرد و عنوان کرد: هرساله تعداد زیادی از هنرمندان و صنعتگران این استان جهت حضور در بازارچه‌های نوروزی ابراز علاقه می‌کنند.

مدیر‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با بیان اینکه 23 بازارچه و 500 غرفه صنایع دستی در سرتاسر استان راه‌اندازی شده است، تأکید کرد: این بازارچه‌ها در محل اماکن تاریخی برپا می‌شوند که گردشگران علاوه بر بازدید از این مکانها، از سوغات و صنایع دستی آن شهر دیدن کنند.

منبع: تسنیم


ادامه مطلب

[ جمعه 4 فروردین 1396  ] [ 8:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

افزایش حضور زائران راهیان نور نسبت به سال قبل

دبیر قرارگاه راهیان نور بسیج و سپاه از افزایش ۱۰ درصدی حضور زائران راهیان نور مناطق عملیاتی جنوب کشور نسبت به سال قبل خبر داد.

کد خبر: ۲۳۳۰۵۸

تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۵ - 24March 2017

افزایش حضور زائران راهیان نور نسبت به سال قبلبه گزارش گروه سایررسانه های دفاع پرس،‌ سردار یعقوب سلیمانی دبیر قرارگاه راهیان نور بسیج و سپاه با بیان اینکه راهیان نور در جغرافیای ایران مطرح نمی‌شود و جریانی فراملی و فراجغرافیایی است، اظهار داشت: به لطف خدا فضای جامعه برای حضور اقشار مختف از داخل و خارج کشور فراهم شده است.

وی در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه بیشتر بحث اسکان زائران راهیان نور با بسیج و سپاه است به همین جهت حضور زائران در مناطق عملیاتی دفاع مقدس در یادمان‌ها بر اساس ارزیابیها نسبت به سال گذشته بیشتر بوده و نسبت به سال گذشته 8 الی 10 درصد افزایش داشته است.

سردار سلیمانی افزود: البته با توجه به سخنان مقام معظم رهبری نگاه به راهیان نور نگاه کمی نبوده و به کیفیت حرکت عظیم راهیان نور توجه می‌شود.

دبیر قرارگاه راهیان نور بسیج و سپاه در ادامه مطرح کرد: از جهت فضاسازی در یادمان ها و مناطق عملیاتی نسبت به قبل بهتر شده و بر روی بر خادمین و راویان تاکید بیشتری شده است. همچنین در یادمان والفجر 8 برخی از دستاوردهای جمهوری اسلامی به نمایش درآمده است و از نظر محتوایی با توجه به هدف گذاری در راهیان نور 95-96 شاهد پیشرفت هایی بوده ایم.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/ 


ادامه مطلب

[ جمعه 4 فروردین 1396  ] [ 8:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهید کفائی

کد خبر: ۲۳۲۳۱۱

تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۱ - 24March 2017

شهید کفائی


ادامه مطلب

[ جمعه 4 فروردین 1396  ] [ 8:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تحقق شعارسال نیازمند عزم همگانی است/مهارت‌افزایی اولویت یگان ویژه

فرمانده یگاهای ویژه ناجا با تاکید بر اینکه تحقق شعار سال نیازمند عزم همگانی است، گفت: در کنار توجه به معنویات، ارتقای اخلاق حرفه‌ای و مهارت‌افزایی از اولویت‌های کاری یگان‌های ویژه ناجا است.
کد خبر: ۲۳۳۰۶۶
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۷ - 24March 2017
 

تحقق شعارسال نیازمند عزم همگانی است/مهارت‌افزایی اولویت یگان ویژهبه گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، سردار «حسن کرمی» پیروزی انقلاب اسلامی را مهم ترین رویداد تاریخ معاصر دانست و اظهار داشت: درک و فهم دقیق انقلاب و دستاوردهای این مهم، از وظایف اصلی همگان است.

وی افزود: منویات و تدابیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به ویژه انتخاب شعار سال توسط معظم له در ابتدای هر سال، در واقع نقشه راه و بهترین شیوه صیانت از انقلاب اسلامی  را به ما آموزش می دهد.

فرمانده یگان های  ویژه ناجا در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جاری توسط معظم له به نام اقتصاد مقاومتی،تولید ـ  اشتغال ، بیان کرد: تحقق این شعار مانند یک پازل است که تک تک افراد در آن نقش دارند و باید دید که هرکس چطور می تواند در راستای این شعار حرکت کرده و آن را اجرا و عملی کند.

این مقام ارشد انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه حفظ ارزش های نظام جمهوری اسلامی از اولویت های کاری پلیس به شمار می رود، گفت: با پیروی از رهنمود های ولایت فقیه می توان در مسیر تعالی کشور حرکت کرد.

فرمانده یگان های ویژه ناجا خاطر نشان کرد: رویکرد اجتماعی یگان های ویژه ناجا در سند راهبردی،  کاملا ملموس است و این سند، نقشه راه و چشم انداز پنج ساله ششم  پلیس ویژه،  به شمار می آید.

سردار کرمی اضافه کرد: ما به دنبال ارتقاء اخلاق حرفه ای در بین کارکنان هستیم و رسیدن به این هدف مهم، همکاری و همیاری همه سبز جامگان را می طلبد.

وی مهارت افزایی را یک اصل برشمرد و گفت: توجه به معنویات، آموزش، ارتقاء بیش از پیش آمادگی جسمانی و نظم و انضباط در کارکنان باید چشم گیر باشد و باید در تمام حوزها  شاهد رشد و پیشرفت نسبت به سنوات گذشته باشیم.

انتهای پیام/ 111


ادامه مطلب

[ جمعه 4 فروردین 1396  ] [ 8:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

رگبار گلوله در فجر کربلای پنج

به مادرش گفتند که پسرت محمد تقی در بیمارستان است بیا برویم ملاقات و با آرامش به آنها گفت: نه محمد تقی شهید شده است.
کد خبر: ۲۱۶۳۹۷
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۰ - 22March 2017
 

به گزارش دفاع پرس از همدان، محمدتقی اخوان در آبان ماه سال 1344 در همدان متولد شد و در دوران کودکی برجسته ‌تر از  سایر کودکان بود و استعدادهای عجیبی در وجودش نهفته بود.

 

دوران کودکی او با حکومت ستم‌شاهی همزمان بود در اجتماعات مذهبی شرکت می کرد. با مادرش به روضه و مسجد می ‌رفت. از شاگردان آخوند ملاعلی معصومی (روحانی مبارز معروف همدان) بود و مکبر مسجد آن روحانی بلند پایه نیز شد.

 

بعد از فوت آخوند ملاعلی معصومی دیگر حاضر به مکبری نشد. دوران دبستان را در مدرسه ابتدایی فردوسی سپری کرد و در سن دوازده سالگی پدرش را از دست داد. 

این نوجوان پر تلاش پس از فوت پدر، در کنار تحصیل در بازار مشغول به دست فروشی شد و زندگی را با قناعت تمام سپری کرد و ایام گرم تابستان را نیز با زبان روزه به کارگری می‌ گذراند.

 

محمد تقی به خاطر نمرات درخشانش وارد دبیرستان ابن سینا شد او با هوش سیاسی بالایی که داشت و به خاطر شایستگی برای شورای موسسان اتحادیه انجمن اسلامی همدان انتخاب شد و در این جایگاه در راه انقلاب فعالیت کرد در همان دوران دبیرستان بود که برادرش غلامرضا در سوسنگرد به شهادت رسید و با شهادت برادر عزم محمدتقی و خانواده ‌اش در ادامه راه انقلاب مستحکم‌تر شد.

 

در نماز بسیار خاشع بود به طوری که یکی از فرماندهانش می گفت «نماز شهید اخوان مرا به یاد نماز شهید دستغیب می انداخت» یکی از روزها وقتی برادرش از تهران می ‌آید او را در حال نماز خواندن می ‌بیند و مقداری آب سرد از یقه ‌اش می ‌ریزد. شهید اخوان بدون هیچ عکس ‌العملی نماز را ادامه می دهد و پس از اتمام نماز هیچ سخنی در این باره نمی‌ گوید.

محمدتقی بعد از گرفتن دیپلم و ورود به دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی شیمی ادامه تحصیل داد و در طی تحصیل بارها به جبهه اعزام شد، تا اینکه در سال سوم دانشگاه در عملیات کربلای پنج بر اثر برخورد ترکش و رگبار گلوله در سحرگاه دهم اسفندماه سال 1365 به فیض شهادت نائل آمد و به دوستان شهیدش پیوست.

 

محمدتقی اخوان پس از شهادت به خواب برادرش آمد و با نشان دادن برگه سفیدی گفت: «برادر اگر می ‌توانی نام مرا برای اعزام به جبهه بنویس و می توانی پرونده‌ ام را در باختران بیابی» البته برادرش تعجب می‌ کند که چرا باختران پس از تحقیقات، مشخص می ‌شود که محمد تقی یک بار هم بدون اطلاع خانواده ‌اش به جبهه اعزام شده است.

 

مادر شهید می‌ گفت: چند روز قبل از شهادت محمدتقی در خواب دیدم که انگشتر عقیقی که در انگشت داشتم از دستم افتاد. هرچه به دنبالش گشتم پیدا نکردم تا از خواب پریدم قبلا هم در خواب دیده بودم که تسبیحم پاره شده و دانه‌هایش افتاده که پس از چند روز خبر شهادت برادر بزرگتر محمد تقی را برایم آوردند. مدتی بعد گفتند که پسرت محمد تقی در بیمارستان است بیا برویم ملاقات و من با آرامش به آنها گفتم: نه محمد تقی شهید شده است.

 
 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 2 فروردین 1396  ] [ 7:16 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

خداوندا! گناهانم را با شهادتم ببخش

در بخشی از وصیت نامه سردار شهید «موسی احمدی» آمده است: خداوندا! گناهانم را با شهادتم ببخش و مرا به مقام قرب خویش نزدیک فرما. ملت عزیز قدر امام را بدانید حتی اگر به قیمت جان شما تمام بشود، دست از امام بر ندارید و حرف او را از دل و جان پذیرا باشید.
کد خبر: ۲۳۲۴۷۶
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۰ - 22March 2017
 

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از مازندران، متن کامل وصیت نامه سردار شهید «موسی احمدی» از شهدای شهرستان سوادکوه در ادامه می آید:

بسمه تعالی

ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل امواتا بل احیاءٌعند ربهم یرزقون

گمان نکنید آنهایی که در راه خدا کشته می شوند مرده اند بلکه آنها زنده اند ونزد پروردگار خویش روزی می خورند.  «قرآن کریم»

سلام به رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی واین فرزند شجاع فاطمه زهرا(س) و با سلام ودرود بر امید امت امام وبا سلام درود بر شهدای انقلاب اسلامی ایران  و با سلام درود بر تمامی رزمندگان جبهه توحید امروز به ندای حسین زمانم خمینی بت شکن لبیک سر می دهم وتا آخرین قطره خونم دست از چنین رهبری چنین مکتبی نخواهم کشید .

بفرموده پیغمبر (ص)اولین قطره ی خون شهید که بر زمین زیخته می شود تمام گناهانش پاک می شود.

بارالها! خداوندا! گناهانم را با شهادتم ببخش ومرا به مقام قرب خویش نزدیک فرما.ملت عزیز قدر امام را بدانید حتی اگر به قیمت جان شما تمام بشود، دست از امام برندارید وحرف او را از دل و جان پذیرا باشید.

خداوندا! اگر خون من آن ارزش را دارد که درخت پر ثمر اسلام را آبیاری کند از تو می خواهم که هزاران جان به من بدهی تا در این راه فدا کنم .

اما ای پدر و مادرعزیز! من با میل و رغبت، داوطلبانه به این جهاد مقدس آمده ام تا با همرزمانم پوزه این ابر جنایتکاران را به خاک بمالیم وحق مظلومان گیتی را از ظالمان بگیریم.

خداوندا! پس جانم را وخونم را فقط فدای تو می کنم چون ما متعلق به تو هستیم وپیش پدر و مادرهمچون یک امانت سپرده شده ایم.

خدایا! تویی که به ما نیرو می دهی که مانند آهو از این کوه به آن کوه بالا می رویم تا با رزم دلاورانه مان دشمن نادان ودست نشاندگان مشرق ومغرب نتوانند در خاک کشور اسلامی نفوذ نمایند.

ای پدر ومادرم! هر چند می دانم که بزرگ کردن یک فرزند مشکل است و از بزرگ کردن یک فرزند امید دارید تا بهره ای ببرید ولی چه بهره ای بهتر از اینکه فرزندی را بزرگ کنی و در راه خدا ببخشی که این باعث افتخارهر پدر و مادری باید باشد تا فرزند خودشان را در چنین مسیری(یعنی راه خدا) بفرستند.

پدر جان! در این زمان از طرف خداوند مورد امتحان قرار گرفتیم تا اینکه چقدر به اسلام توجه داریم وصد آفرین بر شما که با این همه کاری که دارید فرزند خودت را به جبهه حق فرستادی، پدرم اگر شهید شدم مجلسی که بر پا می کنید خیلی ساده باشد ودیگر اینکه اگر اشتباهی نسبت به شما انجام داده ام در راه خدا مرا ببخشید.

مادرم! شما مسئولیت زیادی دارید وآن اینکه افراد خانواده را باید خوب بزرگ وخوب تربیت کنی وتحویل جامعه اسلامی بدهید وای مادر عزیزم این را می دانم بزرگ کردن فرزند برای شما زحمت زیادی دارد وامید داری از فرزند خود بهره ای ببری وامیدوارم خداوند به شما جزای خیر بدهد واز تو می خواهم که هرغروب پنج شنبه به مزارم و مزار شهیدان بروید و با ذکر صلوات و فاتحه ای ما را شاد کنید.

در آخر پدر گرامی و مادر عزیزم! برادران بزرگوار وخواهران گرامی ام باید دلیرانه در جلو تشیع جنازه ام قدم بزنید و با مشتهای گره کرده خودتان بر دهان یاوه گویان بزنید ونه اینکه گریه کنید تا دشمن از گریه شما سوء استفاده کند.

تمامی کسانی که از من بدی دیده اند مرا ببخشند و حلالیت می طلبم واز دوستانم می خواهم نسبت به من اگر بدی دیده اند عفو کنند واز تمام فامیلهایم مخصوصاً از دائی ها و خاله ها می خواهم مرا ببخشند .

در پایان از خدای متعال پیروزی رزمندگان اسلام را طلب می کنم وامیدوارم این بنده خویش را وتمامی شهدا را در جوار رحمت واسعه ی خود قرار دهد ان شاءالله تعالی .

با اجازه پدر و مادرم وصیت نامه من را برادر عزیزم محمود احمدی بخواند.

بعد از دفن من این شعار را بگویید: خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگه دار (سه مرتبه)

حال که امام امت (ره) در رضوان الهی آرمیده اند دعا برای تداوم وحفظ را وتمامی شهدا دعا می کنیم برای سلامتی مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای فرزند پاک مطهر رسول الله وذریه خانم فاطمه زهرا (س) صلوات

والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 2 فروردین 1396  ] [ 7:16 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهید امیر حسین سلیمانی مقام

کد خبر: ۲۳۲۲۷۹

تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۱ - 22March 2017

شهید امیر حسین سلیمانی مقام


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 2 فروردین 1396  ] [ 7:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزشمار دفاع مقدس (2 فروردین)

2 فروردین 1396 خورشیدی برابر با 23 جمادی الثانی 1438 هجری و 22 مارس 2017 میلادی

کد خبر: ۲۳۱۸۵۵

تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۰ - 22March 2017

روزشمار دفاع مقدس (2 فروردین)

رویدادهای مهم این روز در تقویم خورشیدی (2 فروردین)

• ضرب و شتم آیت الله «محمدتقی بافقی» در قم به فرمان رضاخان (1306 ه.ش)

• هجوم ماموران ستم شاهی پهلوی به مدرسه فیضیه در قم (1342 ه.ش)

• آغاز مذاكرات گروه سیاسی هیأت اعزامی از تهران به سرپرستی وزیر كشور با گروه‌های سیاسی درگیر در سنندج (1358 ه.ش)

• آغاز عملیات بزرگ فتح المبین، در منطقه دزفول (1361 ه.ش)

• شهادت شهید احمد بذر افشان ابرقویی (1361 ه.ش)

• عید نوروز

• روز جهانی شعر

• روز جهانی آب


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 2 فروردین 1396  ] [ 7:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

«فتح المبین» عملیاتی بی نظیر در تاریخ دفاع مقدس است

جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) عملیات فتح المبین را عملیاتی بی نظیر در تاریخ دوران دفاع مقدس دانست.

کد خبر: ۲۳۲۸۹۶

تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹ - 22March 2017

«فتح المبین» عملیاتی بی نظیر در تاریخ دفاع مقدس استبه گزارش خبرنگار اعزامی دفاع پرس به راهیان نور، امیر سرلشکر  «حسین حسنی سعدی» جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) در مراسم گرامیداشت عملیات فتح المبین که صبح امروز در محل یادمان این عملیات برگزار شد، اظهار داشت: عملیات فتح المبین در روز دوم فروردین سال 1361 انجام شد. این عملیات در ساعت سی دقیقه بامداد آن روز آغاز شد که عملیاتی بی نظیر در تاریخ دفاع مقدس است.

 

وی افزود: رزمندگان در آن عملیات با شور و شوق وصف ناشدنی به دشمنان بعثی متجاوز که خاک کشورمان را به اشغال خود درآورده بودند، تاختند و رزمندگان از ساعت‌ها پیش از آغاز عملیات آماده حمله بودند.

 

امیر حسنی سعدی بیان داشت: پدران و مادران شهدایی که فرزندانشان در این عملیات و در این مناطق آسمانی شدند، بدانند که آن رزمندگان شجاع و عارف با عشق به دفاع از میهن اسلامی ایران جان خود را فدا کردند. عشقی که در لحظه لحظه‌ی عملیات در چهره‌ی آن رزمندگان برای جانفشانی در راه اسلام دیده می‌شد.

 

وی عنوان کرد: با آغاز عملیات رزمندگان توانستند اهداف و مواضع را با دلاوری‌های خود آزاد کنند و به پیشروی بپردازند که یکی از آن‌ها آزادسازی منطقه علی گره زد بود که بسیاری از فرماندهان سپاه و ارتش در آنجا رشادت‌ها و شجاعت‌های بسیاری را از خود نشان دادند. شهیدان قجه‌ای، چراغی و وزوایی از جمله این شجاعان بودند که هیچگاه نامشان را فراموش نمی‌کنم. در جریان آزادسازی منطقه علی گره زد، توپخانه عراق به دست نیروهای خودی افتاد و آن خمپاره‌ها بر سر دشمن متجاوز ریخته شد.

 

جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) در ادامه با بیان اینکه قرارگاه‌هایی در این عملیات نقش هدایت یگان‌ها و نیروها را بر عهده داشتند، گفت: قرارگاه قدس در این عملیات رشادت‌ها و شجاعت‌های بسیاری از خود نشان داد و حماسه آفرید. قرارگاه قدس در برابر حملات و پاتک‌های دشمن عراقی مقاومت‌های جانانه‌ای کرد که در پیشروی دیگر قرارگاه‌ها نقش داشت.

 

وی اضافه کرد: در روز دوم عملیات تلاش دشمن بر این بود تا در منطقه عین خوش معبری را باز کند. قرارگاه کربلا به این نتیجه رسید که با قرارگاه نصر که به اهداف خود دست یافته بود به کمک قرارگاه قدس بروند. گرچه به قرارگاه قدس نرسیدند اما عراق نیز موفق نشد به عین خوش برسد.

 

سرلشکر حسنی سعدی با بیان اینکه در مرحله دوم عملیات نیروهای قرارگاه فتح در تنگه رقابیه عمل کردند، گفت: نیروهای این قرارگاه از جمله شهید احمد کاظمی توانستند به زیبایی عمل کنند و از پشت تنگه را آزاد کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: طی این عملیات بسیاری از لشکرهای ارتش عراق ضربه دیدند. ارتش‌هایی که بسیار پیشرفته بودند و تجهیزات بسیاری داشتند از جمله این‌ها لشکر یک مکانیزه ارتش عراق بود که در جریان عملیات فتح المبین از هم پاشیده شد و اسیر و غنیمت‌های زیادی از این لشکر گرفته شد.

 

این فرمانده ارشد عملیات فتح المبین تصریح کرد: اجرای عملیات فتح المبین 7 روز به طول انجامید که در این 7 روز شاهد مشقت‌ها و مجاهدت‌های بسیاری بودیم و پیروزی در این عملیات بسیار شیرین بود. 

 

وی در پایان از صدا و سیما و سازمان‌های فرهنگی و هنری خواست که فیلمی در خصوص این عملیات ساخته شود تا حماسه‌های انجام شده را به تصویر بکشد و به دنیا نشان داده شود و آن وقت دنیا جرات نخواهد داشت که نگاه چپی به کشور داشته باشد.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 2 فروردین 1396  ] [ 7:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ]