دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

دانشنامه کارشناسی شهید مدافع حرم به پدرش اهداء شد

دانشنامه کارشناسی «حسین مشتاقی» شهید مدافع حرم، از سوی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه تقدیم پدرش شد.

کد خبر: ۲۳۶۰۶۷

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۲ - 18April 2017

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، پدر شهید والامقام «حسین مشتاقی» در دیدار با «داریوش خادمی شورمستی»، سرپرست واحد سوادکوه ضمن قدردانی از حضور وی در دیدار نوروزی با خانواده شهید «مشتاقی»، از هیات رئیسه دانشگاه جهت شرکت در اولین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم دعوت کرد.

وی زمان مراسم اولین سالگرد شهادت شهید مشتاقی را 15 اردیبهشت 96 در شهرستان نکا اعلام کرد.

رئیس واحد سوادکوه با عرض تبریک و تسلیت مجدد به خانواده شهید «مشتاقی»، مدرک دانشنامه کارشناسی ناپیوسته «حسین مشتاقی» شهید مدافع حرم و دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه را به پدر بزرگوار شهید تقدیم کرد.

گفتنی است که شهید «مشتاقی» دانشجوی ترم آخر رشته تربیت بدنی بوده که پس از اتمام امتحانات پایان ترم در‌پی امر ولایت و دفاع از حریم اهل بیت به جنگ علیه تکفیری‌ها رفت و در منطقه عملیاتی خانطومان سوریه به درجه رفیع شهادت نائل شد.

منبع: ایسکانیوز


ادامه مطلب

[ سه شنبه 29 فروردین 1396  ] [ 6:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

وداع با پیکر مطهر شهید فاطمیون+ عکس

مراسم وداع با پیکر مطهر شهید فاطمیون، امروز (سه شنبه) 29 فروردین ماه 96 در معراج شهدای مرکز برگزار شد.

کد خبر: ۲۳۶۰۷۴

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۰ - 18April 2017

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع پرس،مراسم وداع با پیکر مطهر «مجتبی رضایی»، شهید فاطمیون، امروز (سه شنبه) 29 فروردین ماه 96 در معراج شهدای مرکز برگزار شد.

 

«مجتبی رضایی» یکی از رزمندگان افغانستانی لشکر فاطمیون است که چندی پیش برای دفاع از حریم اهل بیت عصمت و طهارت(ع) داوطلبانه راهی سوریه شد و توسط تروریست‌های تکفیری به شهادت رسید.

اعضای خانواده این شهید مدافع حرم امروز با حضور در معراج شهدای مرکز با پیکر مطهر شهیدشان برای آخرین بار دیدار و وداع کردند.

 

وداع با پیکر مطهر شهید فاطمیون+ عکس 

منبع: تسنیم 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 29 فروردین 1396  ] [ 6:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تصاویر/ برگزاری مراسم رژه روز ارتش در تبریز (3)

همزمان با روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و روز حماسه‌آفرینی‌های نیروی زمینی قهرمان، مراسم رژه نیروهای مسلح در تبریز برگزار شد.

کد خبر: ۲۳۵۹۷۳

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۷ - 18April 2017


ادامه مطلب

[ سه شنبه 29 فروردین 1396  ] [ 6:33 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دنیا برای «علی» اهمیتی نداشت

«رزمندگان ما زمان جنگ هیچ چیز را برای خود نمی‌خواستند؛ نه زن، نه بچه، نه پول و نه حقوق. زمانی که علی شهید شد من تازه متوجه شدم که دو سال عیدی خود را که دو سکه بود نگرفته بود و اصلا به دنیا اهمیت نمی‌داد.»

کد خبر: ۲۳۵۲۶۴

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲ - 14April 2017

شهید «علی محسنی» رزمنده‌ای بی ادعابه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، شهید «علی محسنی» ورزشکار و قاری قرآن بود که در ادامه در خصوص بخش های از زندگی ایشان به روایت همسرش را می‌خوانید: آشنایی ما همزمان با درگیری‌ها‌ی کردستان بود. آن زمان من جزو انجمن اسلامی مدرسه بودم و به دلیل مذهبی بودن وی و فعالیت‌های من اعتقادات دینی نقش به سزایی در ازدواجمان داشت.

 

معیارشان برای انتخاب همسر الگوگیری از حضرت زهرا (س) بود. او در زندگی از الگوهای مذهبی پیروی می‌کرد، در میان سخنانش هرگز از مسائل مادی حرفی نمی‌زد. عقدمان در تهران به شکل سنتی بود، یک گروه بودیم که امام (ره) خطبه عقدمان را خواندند، همان زمان علی دعا کرد که خداوند فرزندانی صالح به ما عطا کند. مهریه‌ام را به نیت 14 معصوم 14 سکه گذاشته و ازدواج ما یک ازدواج اسلامی بود.

 

وقتی جنگ آغاز شد علی در غائله کردستان بود. او دانشجوی سال آخر مهندسی عمران و در دانشگاه خواجه نصیر تحصیل می‌کرد. فعالیت علی از بنیاد مسکن در شمیران شروع شد و در ابتدای حضورش در جبهه جذب نیروهای مهندسی عمران شد که قرار بود پل و جاده‌ احداث کنند.

 

زمانی که علی می‌خواست به جنگ برود، ایشان را همراهی کردم، به ارومیه جاده مهاباد که خیلی خطرناک بود رفتیم. زندگی در غربت در حالی که زبان آن منطقه را نمی‌دانستم سخت بود. البته من و فرزندم یک سال در تهران ماندیم. رفت و آمد برای علی مشکل بود. احتمال این که جانش را در مسیر از دست بدهد، وجود داشت. به همین خاطر به ارومیه رفتیم در خانه‌های سازمانی مستقر شدیم و سه سال از زندگی‌ مشترکمان در غربت گذشت.

 

علی غرب کشور را پوشش می‌داد. قبل از آغاز عملیات باید کارهای تدارکات را انجام می‌داد، تا نیروها بتوانند از روی پل‌ و جاده‌ها عبور کنند. علی انسان شایسته‌ای بود و همه دوستش داشتند و قدرش را می‌دانستند.

 

آن زمان احتمال شهادت علی را می‌دادم. تقریبا سال پنجم یعنی سال آخر از زندگیمان بود که دقیقا متوجه شدم که علی می‌خواهد شهید بشود. به دو علت به شهادت علی فکر می‌کردم، یکی از این علت‌ها این بود که، چندبار وصیت‌نامه او را دیدم خیلی ناراحت شدم وقتی ناراحتی من را می‌دید وصیت‌نامه را پاره می‌کرد و می‌گفت: «این‌ها رو جدی نگیر». و یکی اینکه، مرتب می‌گفت: «جوانانمون دارند تو این کوه‌ها از سرما یخ می‌زنند». فشار کار روی او خیلی زیاد بود واقعا احساس می‌کردم که علی دیگه از ما نیست، فکرش جای دیگری بود. حتی بعدش مادرم هم خواب دیدند که من خیلی ناراحتم و همسرم مجروح شده است.

 

حاج آقا بینازاده رئیس عقیدتی مذهبی پادگان می‌گفت: «به نوعی به ما هم گفته که بعید می‌دونم که بتوانم بیش‌تر از یک سال دیگر دوام بیاورم فکر می‌کنم مناطقی که می‌روم خیلی خطرناک است، احساس می‌کنم که شهید می‌شوم فقط نمی‌دانم زن و بچه‌ام را چکار کنم». حاج آقا با او صحبت می‌کرد که آرامش کند، و می‌گفت: «علی جان جنگ است، وظیفه اصلی ما جنگیدن با دشمن است».

 

رزمندگان ما زمان جنگ هیچی را برای خود نمی‌خواستند نه زن، نه بچه، نه پول و نه حقوق، زمانی که علی شهید شد من تازه فهمیدم که دو سال این بنده خدا عیدی‌ خود را که دو تا سکه بود نگرفته بود، اصلا به دنیا اهمیت نمی‌داد.

 

علی خیلی مظلوم بود من همیشه مظلومیتش را در ذهن دارم. او تحصیل کرده و ورزشکار بود، کمربند مشکی در کاراته، و ذهن ریاضی و اعداد و ارقام را داشت، در بهترین دانشگاه تهران درس می‌خواند، او اهل قرآن و قاری قرآن بود ولی من همیشه چهره مظلومش جلوی چشمانم هست که همیشه ناراحت بود که چگونه به این مملکت خدمت کند او می‌گفت: «زمانی هم که جنگ تمام شود من اصلا حاضر نیستم در تهران بمانم و به سیستان و بلوچستان می‌روم که در آن‌جا خدمت کنم».

 

علی بخاطر روحیه من در آن شهر غریب با دو بچه کوچک در مورد شهادتش چیزی نمی‌گفت، حتی من را با ادامه تحصیل سرگرم می‌کرد. من داشتم برای کنکور آماده می‌شدم و او همینطور من را به خواندن تشویق می‌کرد. وقتی که وقت آزاد داشت حتی اگر نیم ساعتم هم بود ماشین می‌گرفت و به من رانندگی یاد می‌داد تا بتوانم گواهینامه خود را بگیرم. از همه فرصت‌ها استفاده می‌کرد که من را سرگرم کند، ولی خودم احساس می‌کردم که همسرم دیگر مال زمین نیست و باید آسمانی شود. پسرم آن زمان 4 ساله و دخترم یک ساله بود که پدرشان شهید شد.

 

او برای سرکشی با ماشین واحد مهندسی به خاک حاج عمران رفته بود، چند دقیقه قبل جایش را با راننده که مسن بود عوض کرد، که در همان زمان ماشین‌شان را از دور زدند. علی شهید و راننده از ناحیه چشم مجروح شد. راننده مرتب می‌گفت: «من باید به جای مهندس شهید می‌شدم». ما 5 سال بیشتر زندگی نکردیم از اردیبهشت 60 تا اردیبهشت 65 که علی شهید شد.

 

به من گفته بودند که مجروح شده با هلی‌کوپتر به بیمارستان بقیة الله که مال مجروحین بود فرستادنش و باید به تهران بروید، آقای هاشمی که رئیس مجلس و مسئول تدارکات آن قسمت بود به دنبال من و بچه‌‌هایم آمده بود، وی تا تهران با من صحبت می‌کردند که چیزی نیست مجروح شدند. وقتی که به تهران رسیدیم، در منزل برادر همسرم فهمیدم که علی شهید شده است.

 

انتهای پیام/181 


ادامه مطلب

[ جمعه 25 فروردین 1396  ] [ 8:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات1 ]

روزشمار دفاع مقدس (25 فروردین)

25 فروردین 1396 خورشیدی برابر با 16 رجب 1438 هجری و 14 آوریل 2017 میلادی

کد خبر: ۲۳۴۵۱۷

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۰ - 14April 2017

روزشمار دفاع مقدس (25 فروردین)

رویدادهای مهم این روز در تقویم خورشیدی (25 فروردین)

• شهادت شهید رضا چراغی، فرمانده لشکر محمد رسول الله (ص) (1362 ه.ش)

• اجرای عملیات نامنظم فتح 5 در شمال سلیمانیه توسط سپاه پاسداران (1366 ه.ش)

• اجرای عملیات نصر 1 در غرب بانه توسط سپاه (1366 ه.ش)

• روز بزرگداشت عطار نیشابوری

رویدادهای مهم این روز در تقویم هجری (16 رجب)

• درگذشت «ابن بنّاء» دانشمند علوم قرآنی (470 ه.ق)


ادامه مطلب

[ جمعه 25 فروردین 1396  ] [ 8:25 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزشمار دفاع مقدس (20 فروردین)

20 فروردین 1396 خورشیدی برابر با 11 رجب 1438 هجری و 9 آوریل 2017 میلادی

کد خبر: ۲۳۴۰۱۸

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۰ - 09April 2017

روزشمار دفاع مقدس (20 فروردین)

رویدادهای مهم این روز در تقویم خورشیدی (20 فروردین)

• قطع رابطه سیاسی ایران با آمریکا (1359 ه.ش)

• عملیات والفجر 1 (شمال غرب فکه) (1362 ه.ش)

• شهادت شهید مطلب غلامی (1365 ه.ش)

• عملیات کربلای 9 در قصر شیرین توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران (1366 ه.ش)

• شهادت هنرمند متعهد و سید شهیدان اهل قلم شهید «سید مرتضی آوینی» (1372 ه.ش)

• رحلت عالم نامی و فقیه جلیل، آیت الله «سید مرتضی حسینی مرعشی نجفی» (1375 ه.ش)

• روز هنر انقلاب اسلامی

• روز ملی فناوری هسته‌ای


ادامه مطلب

[ یک شنبه 20 فروردین 1396  ] [ 10:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم مجتبی یداللهی

مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم «مجتبی یداللهی» و یادبود شهدای آستان مقدس امام‌زاده اسماعیل (ع) شهریار برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۳۴۴۹۳

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۶ - 09April 2017

بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهیدمدافع حرم«مجتبی یداللهی»به گزارش دفاع پرس از تهران، مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم مجتبی یداللهی اولین و جوان‌ترین شهید مدافع حرم ارتش جمهوری اسلامی و همچنین بزرگداشت شهدای آستان مقدس امام‌زاده اسماعیل (ع) شهرستان شهریار، عصر روز پنج‌شنبه 24 فروردین‌ماه در این آستان مقدس برگزار خواهد شد.

 

سخنران این مراسم امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی خواهد بود.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ یک شنبه 20 فروردین 1396  ] [ 10:14 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

هوشمندی برابر جریان نفاق پیام شهادت صیاد شیرازی است

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای با گرامی‌داشت یاد شهید سپهبد صیاد شیرازی تصریح کرد: هوشمندی و هوشیاری برابر جریان نفاق و بازنمایی جنایات تروریستی گروهک منافقین از پیام‌های شهادت آن فرمانده ولایی و انقلابی است.

کد خبر: ۲۳۴۵۰۳

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۸ - 09April 2017

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با گرامیداشت 21 فروردین ماه هجدهمین سالگرد شهادت امیر سپهبد «علی صیاد شیرازی» در بیانیه‌ای آورده است: شهید علی صیاد شیرازی از شخصیت ها و فرماندهان ممتاز و برجسته نظامی بود که با برخورداری از ویژگی های اخلاقی، رفتاری و مدیریتی قابل تحسین نزد آحاد نیروهای مسلح و نیروهای مدافع انقلاب و نظام اسلامی و مردم ایران از محبوبیت و تأثیرگذاری ویژه ای بهره‌مند بود.

 

این بیانیه می افزاید: ایمان، تعهد، ولایت­پذیری، ژرف اندیشی، قاطعیت و روحیه جهادی و انقلابی­گری آن فرمانده خردمند در طول دوران خدمت و نقش­ آفرینی در ارتش و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ایشان را الگویی سازنده و الهام‌­بخش قرار داده بود، به گونه ­ای که با گذشت 18 سال از شهادت مظلومانه و غم ­انگیز وی، هنوز یاد و خاطره کارکردهای سنجیده و هدفمند وی مورد تأسی نقش ­آفرینان عرصه‌های دفاع و حراست از استقلال، تمامیت ارضی و آرمان‌های نظام اسلامی است.

 

این بیانیه تلاش­های صادقانه و مخلصانه شهید بسیجی علی صیاد شیرازی در تقویت وحدت، هم ­افزایی و هماهنگی بین ارتش و سپاه را در دوران دفاع مقدس و پس از آن مقطع، نشانگر نگاه راهبردی و عمیق وی به اهداف شوم دشمن و آینده نیروهای مسلح کشور قلمداد و تصریح کرده است: هوشمندی و درایت شهید علی صیاد شیرازی، نقشه­ ها و توطئه­ های شیطانی جبهه دشمنان انقلاب اسلامی به ویژه منافقین کوردل بعنوان ستون پنجم و مزدوران وطنی استکبار جهانی را در فتنه ­انگیزی بین نیروهای مسلح و مدافعین انقلاب ناکارآمد کرده بود و سرانجام تأثیرگذاری آن امیر سرافراز در این عرصه و نیز کینه توزی ناشی از قاطعیت و صلابت آن فرمانده انقلابی در برخورد با گروهک منافقین طی دوران جنگ تحمیلی، او را هدف جنایت تروریستی این گروهک منفور و پلید قرار داد.

 

این بیانیه در پایان با تعظیم به مقام شامخ شهید گرانقدر امیر سرافراز سپهبد علی صیاد شیرازی و سایر شهیدان حماسه ساز و افتخارآفرین انقلاب و میهن اسلامی تأکید کرده است: هرچند این فرمانده شجاع، مؤمن، انقلابی و سرباز فداکار ولایت و رهبری در بین نیروهای مسلح نیست اما نام، یاد و کارنامه درخشان آن شخصیت والا و گرانقدر در روند تاریخ ایران اسلامی، هدایت­گر آحاد نیروهای مسلح کشورمان در عرصه­های مختلف صیانت از آرمان های انقلاب و نظام و حراست از استقلال و تمامیت ارضی و عزت و شرف ایران اسلامی خواهد بود و ملت بزرگ ایران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی با تأسی به وصایای گهربار رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (رحمة الله علیه) و شهیدان گرانقدر و در سایه منویات و فرامین مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه­ای عزیز (مدظله العالی) قدرشناس افتخارآفرینان و حماسه ­آفرینان صحنه­ های دفاع از دین، فرهنگ و تمامیت ارضی و استقلال کشور خواهند بود و همچون همیشه با حضور پرشور و آگاهانه خود در صحنه ­های حساس و سرنوشت از جمله انتخابات، یأس و ناامیدی را در اردوگاه دشمنان و استکبار جهانی رقم خواهند زد.

 

انتهای پیام/ 141


ادامه مطلب

[ یک شنبه 20 فروردین 1396  ] [ 10:13 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

همه مردم ایران نسبت به شهید آوینی تعلق خاطر دارند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: خصیصه بارز شهید آوینی این بود که همواره خود را در متن جامعه می‌دید؛ به همین علت است که اکنون همه مردم ایران نسبت به این شهید بزرگوار احساس تعلق خاطر دارند.

کد خبر: ۲۳۴۵۰۲

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰ - 09April 2017

همه مردم ایران نسبت به شهید آوینی تعلق خاطر دارندبه گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس، سردار «غلامحسین غیب پرور» در آستانه سالروز شهادت شهید آوینی، شب گذشته در دیدار صمیمانه با خانواده شهید آوینی به هنر متعهدانه این شهید سرافراز اشاره کرد و اظهار داشت: سید مرتضی آوینی هنرمندی بود که در عرصه فرهنگ جامعه اسلامی ایران ماندگار شد.

وی افزود: راه اعتلای جامعه توجه به مردم است و این اصل از جمله خصیصه‌های بارز شهید آوینی بود که همواره خود را در متن جامعه می‌دید به همین علت است که اکنون همه مردم ایران نسبت به این شهید بزرگوار احساس تعلق خاطر دارند.

سردار غیب پرور با بیان اینکه آوینی از عرفان خاصی برخوردار بود که در امتداد منش رهبران الهی است، گفت: رهبران الهی تلاش می‌کنند عرفان شخصی خود را تبدیل به عرفان اجتماعی کنند و این کاری بود که شهید آوینی نیز برای آن تلاش می‌کرد.

وی با اشاره به وظیفه بسیج هنرمندان در شناسایی و معرفی هنرمندان متعهد از جنس شهید آوینی به مردم، بیان داشت: باید تلاش کنیم شخصیت شهید آوینی به طور جامع به مردم معرفی شود و از ارائه مقاطع محدودی از زندگی آن شهید گرانقدر پرهیز کنیم تا بلکه بتوانیم منظومه زندگی او را که برای خواص و عامه مردم قابل الگوبرداری است، ارائه دهیم.

در این دیدار که تنی چند از هنرمندان متعهد کشور نیز حضور یافته بودند، همسر شهید آوینی با بیان برخی ویژگی‌های سید مرتضی آوینی، عنوان کرد: سید مرتضی برای اینکه محبوب قلوب مردم شود کاری نکرد و اگر امروز می‌بینیم که او در عرصه فرهنگ جامعه مانا شده است به خاطر تعهدی بود که از دورن او می‌جوشید.

وی با بیان اینکه شهید آوینی مسائل جامعه را خوب می‌دید و خوب بیان می‌کرد، افزود: این نعمت خدادادی به سید مرتضی بود که مسائل را خوب درک می‌کرد و در راستای تبلیغ دین خدا تعهدی از جنس جوشش درونی داشت.

وی تاکید کرد: مانایی شهید آوینی از تلاش من یا کسان دیگری نیست بلکه ماندگاری سید مرتضی از تعهد او به اسلام و مردم بود.

انتهای پیام/231


ادامه مطلب

[ یک شنبه 20 فروردین 1396  ] [ 10:13 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ولایتمداری بارزترین ویژگی شهید صیاد شیرازی بود

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: دین‌داری و ولایت‌مداری بارزترین ویژگی شهید صیاد شیرازی بود.

کد خبر: ۲۳۴۵۰۱

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۳ - 09April 2017

شهید صیاد شیرازی شان بزرگی در دین داری و ولایت مداری دارد

به گزارش دفاع پرس از آذربایجان شرقی، آیت‌الله مجتهد شبستری  نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز اظهار داشت: هر کشور و ملتی علاوه بر تدوین کتاب‌هایی درباره معارف، مقررات و فرهنگ خود، یک کار مهم و اساسی که باید انجام دهد، معرفی و نشان دادن الگو به نسل موجود و نسل های آینده است که این کار بسیار مفید و موثر می‌باشد؛ بر همین اساس قرآن کریم می‌فرماید: «عمل رسول‌الله (ص) الگو و اسوه است.»


وی افزود: در هر رسته و از هر صنف، الگوهایی وجود دارد که غیر از آن معارف و بحث‌های نظری است. اگر درباره هر موضوعی الگویی نشان داده شود این روش خیلی موثرتر از سایر شیوه‌ها است و اگر بخواهیم در دوران دفاع مقدس و بعد از پیروزی انقلاب اسوه‌ها و الگوهایی را به نسل جوان معرفی کنیم بدون شک یکی از این الگوها  شهید صیاد شیرازی است.


امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: بنده زمانی که نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بودم، علاوه بر جلسات عمومی که داشتیم جلسه خاصی دیگری داشتیم که معروف بود به جلسه عقلا که فرماندهان جنگ می‌آمدند گزارش‌های جنگ را می‌دادند.


آیت‌الله مجتهد شبستری بیان کرد: یادم می‌آید که شهید صیاد شیرازی می‌آمد با آن احترام و گرایشات دینی که داشت، با ذوق و شوق گزارشات خود را می‌داد؛ در آن جلسات کسانی بودند که سوال می‌کردند این جنگ چه بود؟ تا کی ادامه پیدا می‌کند؟ که وی با آن شور و شوقی که داشت می‌گفت: «اگر این جنگ ده‌ها سال طول بکشد ما مقاومت می‌کنیم، تا آن موقعی که امام بفرماید، ارتش خستگی ندارد.» این شهامت و این علاقه آن شهید بزگوار که بیان می‌کرد که حاضر است تا آخر و تا زمانی که امام بگویند بجنگد، برای ما ستودنی بود.


نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: حضرت امام کاظم (ع) فرمودند: «مردی از قم قیام خواهد کرد؛ انسان‌هایی دور ایشان را می‌گیرند مثل قطعات آهن دور او جمع می شوند و از جنگ خسته نمی شوند و بیم و ترسی ندارند.» شهید صیاد ما را به یاد این حدیث می آورد که آن مرد همان امام است و آن افراد هم انسان هایی مثل شهید صیاد، باکری ها و ... هستند.


وی افزود: به هر حال در آن جلسه، ما از بیانات ایشان و از آن شوق و عشق و علاقه ی ایشان به امام و رهبری استفاده می کردیم؛ می دانستیم ایشان یکی از معتمین ارتش، اهل نماز و نماز شب و دارای روحیه ی استقامت و سلحشوری است.


امام جمعه تبریز با اشاره به تشییع جنازه شهید صیاد شیرازی و اقامه نماز مقام معظم رهبری بر پیکر این شهید تصریح کرد:  سابقه نداشت و یا من ندیدم که رهبری خم شود و تابوت کسی را ببوسد.


وی در پایان با بیان اینکه دین‌داری و ولایت‌مداری بارزترین ویژگی شهید صیاد شیرازی بود، گفت: ما در ارتش چنین افرادی داشته ایم که باید سرمشق برای مردم و سایر نظامیان بشود. 


انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ یک شنبه 20 فروردین 1396  ] [ 10:12 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ > ]