دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

ماجرای خدمت جهادی دو شهید که راه‌گشای آنان بعد از شهادت شد

همسر شهید بلباسی در بیان خاطره‌ای به یکی از دوستان شهید گفته بود که دیشب خواب محمد را دیدم، پرسیدم حال و روزت چطور است؟ گفت حالم خیلی خوب و شرایط عالی است. هرجا به مشکلی برمی‌خورم به دو نکته اشاره می‌کنم و رد می‌شوم؛ یکی خیریه صاحب الزمان که در مازندران تاسیس کردم و دیگری فعالیت‎‌های جهادی که انجام دادم.

کد خبر: ۲۳۸۵۷۵

تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۹ - 08May 2017

ماجرای خدمت جهادی دو شهید که راه گشای آنان بعد شهادت شدبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، در احادیث و روایات بسیاری از ائمه (ع) و نیز در قرآن کریم مکرر بر خدمت‌رسانی به مردم تاکید شده است؛ خدمتی که پاداش اخروی و دنیوی را برای عمل کننده به آن در پی دارد و باعث برطرف کردن بسیاری از گرفتاری های عمل کننده به آن می شود. شاید صدقه دادن و احادیث بسیاری که در این باب آمده است، نمونه کوچکی از سفارش اولیاءالله و خداوند به این امر باشد.

بسیاری از شهدا به عنوان ایثارگران و جان فشانان راه دین نه تنها در راه حفظ ارزش ها و آرمان ها، بلکه در صحنه های مختلف اجتماعی از جمله کمک به مردم و محرومین پیش قدم بوده اند، حضور بسیاری از شهدای دیروز و امروز در صحنه کمک به آبادی و آبادانی گویای این نکته است که شهدا از سازندگی برای مردم به ساختن نفس خود رسیدند که توانستند بالاترین مرتبه حیات را از آن خود کنند.

در ادامه به دو خاطره از حضور جهادی شهدا در عرصه آبادی و آبادانی کشور و نتیجه آن اشاره می کنیم.

 

مطلق از جهادگران عرصه اردوهای جهادی کشور در خاطره ای گفت: شهید بلباسی بخشی از عمرش را در راه خدمت جهادی و در اردوهای جهادی صرف کرد و قرارگاه علمدار کربلای مازندران را بنیان گذاشت، مدتی هم در راهیان نور خدمت کرد و اواخر عمرش به عنوان مدافع حرم به جبهه سوریه رفت.

همسر شهید بلباسی پش از عید با یکی از دوستان شهید که او هم از فعالین حوزه راهیان نور مازندران است تماس می گیرد و ماجرای خواب عجیبی که از شهید دیده بود را تعریف می کند.

همسر شهید بلباسی گفته بود که دیشب خواب محمد را دیدم، پرسیدم حال و روزت چطور است؟ گفت حالم خیلی خوب است و شرایط عالی است، هرجا به مشکلی برمی خورم به دو نکته اشاره می کنم و رد می شوم. یکی خیریه صاحب الزمان که در مازندران تاسیس کردم و دیگری فعالیت های جهادی که انجام دادم.

دوست شهید می گفت جالب است همه شهید بلباسی را به کار در راهیان نور و حضور در جبهه سوریه به عنوان مدافع حرم می شناسند ولی آنجایی که کارش گره می خورد به کار جهادی اشاره می کند.

 

غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین در بیان خاطره ای به نقل از سردار نصرالله فتحیان بنیانگذار بهداری رزم در هشت سال دفاع مقدس گفت: سردار فتحیان تعریف می کرد «چند ساعت بعد از اینکه  زلزله بم رخ داد شهید احمد کاظمی با من تماس گرفت. آن زمان من رئیس دفتر سرلشکر صفوی بودم. گفت می خواهیم با سردار قاسم سلیمانی برای کمک رسانی به بم برویم. از من خواست تا به سرلشکر صفوی بگویم که گفتم ایشان خواب است. سردار کاظمی گفت پس بیدارش نکنید، ما به بم می رویم و شما خودت ماجرا را به ایشان بگو.

صبح موضوع را به سرلشکر صفوی اطلاع دادم. اول که ناراحت شد چرا زودتر خبر ندادم تا همراه بقیه به بم برود بعد هم به سرعت به بم رفت. وقتی رسید دید شهید کاظمی یک سر برانکاردی را گرفته و سرش دیگر در دست حاج قاسم است و در حال جا به جا کردن مجروحین هستند.

در اربعین شهادت شهید کاظمی او را در خواب دیدم. احوالش را پرسیدم گفت خوبم، ادامه داد که ماجرای بم را به خاطر داری؟ کاری که آنجا انجام دادیم اینجا نتیجه داد.» این حرف را شهید کاظمی ای زد که در عرصه نبرد هشت ساله و در فتح خرمشهر و در عرصه های نظامی اثرگذار بود، با این وجود حرفی از آن نمی زند و به خدمت جهادی اشاره می کند.

انتهای پیام/ 141 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  ] [ 5:05 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

نخستین کنگره ملی شعر ویژه سرود، ترانه و تصنیف دفاع مقدس فراخوان داد

نخستین کنگره ملی شعر ویژه سرود، ترانه و تصنیف دفاع مقدس برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند تا بیست و پنجم اردیبهشت‌ماه آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند.

کد خبر: ۲۳۸۶۱۹

تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۱ - 08May 2017

نخستین کنگره ملی شعر ویژه سرود، ترانه و تصنیف دفاع مقدس فراخوان دادبه گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، نخستین کنگره ملی شعر ویژه سرود، ترانه و تصنیف دفاع مقدس از سوی سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برگزار می‌شود.


این کنگره با هدف کمک به ایجاد فضای ذهنی و زبانی نو در متن سرودها، ترانه‌ها و تصنیف‌ها و توسع موضوعی گفتمان دفاع مقدس در این حوزه، تأمین بخشی از متن سرود، ترانه و تصنیف مورد نیاز جهت تولید آثار موسیقایی دفاع مقدس، شناسایی استعدادها و ارزیابی توان ادبی کشور در حوزه سرود، ترانه و تصنیف دفاع مقدس، انتشار مجموعه‌ای مکتوب از سرودها، ترانه‌ها و تصنیف‌های ارسالی به کنگره و تولید آثار موسیقایی از سرودها، ترانه‌ها و تصنیف‌های منتخب کنگره برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند در مجموعه موضوعات مرتبط با آن با ترسیم افق تازه در نگاه به مضامین و برقراری پیوند بین مسائل روز کشور و جهان اسلام، دفاع مقدس و فرهنگ مبارزه و شهادت و ایثار در این کنگره شرکت کنند.

در فراخوان این کنگره آمده است: دبیرخانه از آثار تمامی شاعران و ترانه‌سرایان کشور بدون هیچ محدودیتی استقبال می‌کند. آثار ارسالی لازم است در یکی از قالب‌های سرود، ترانه و تصنیف سروده شده و قابلیت تلفیق با موسیقی داشته باشد.

مهلت ارسال برای دبیرخانه تا بیست و پنجم اردیبهشت‌ماه در نظر گرفته شده و به برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا می‌شود. اختتامیه کنگره نیز همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به نشانی t.hamaseh@honaredefa.ir و یا به نشانی تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد، نبش کوچه یکم، پلاک 4(صندوق پستی 1615-15875) ارسال کنند یا با شماره 09123275759 تماس بگیرند.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  ] [ 5:05 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

نویسندگان دفاع‌مقدس با خاطره‌نویسی ورزیده نمی‌شوند

نویسنده کشورمان گفت: در مجامع ادبیاتی حرفه‌ای نویسندگان ما کم می‌آورند چون کمتر روی رمان و داستان کار کرده‌اند. خاطره‌نویسی و زندگینامه‌نویسی خیلی راحت‌تر از خلق یک رمان یا حتی یک داستان کوتاه است.

کد خبر: ۲۳۸۶۲۲

تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۷ - 08May 2017

نویسندگان دفاع‌مقدس با خاطره‌نویسی ورزیده نمی‌شوندبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، توجه بیش از اندازهبه حوزه خاطره‌نگاری در چند سال اخیر سبب شده تا ادبیاتداستانی دفاع مقدس به محاق برود. امروز کوچه پس‌کوچه‌هایرمان و ادبیات دفاع مقدس روزهای سوت و کوری را تجربه می‌کندو ادامه این روند آسیب‌های جدی به این حوزه خواهد زد. اکبرصحرایی از نویسندگان باسابقه کشور که در پنجمین دوره جایزهادبی جلال آل احمد عنوان برگزیده را کسب کرد به آسیب‌شناسیسیاست‌های فرهنگی کشور در حوزه ادبیات دفاع مقدسمی‌پردازد که در ادامه می‌خوانید.


برای شروع وضعیت امروز ادبیات دفاع مقدس را با توجه به انتشار کتاب‌های مختلف در چند سال اخیر چطورارزیابی می‌کنید؟

 

برای بررسی سیر ادبیات دفاع مقدس باید بگویم که در یک برهه از زمان خیلی زیاد به این حوزه پرداخته شد. ناشران ونهادهای فرهنگی که متولی کار بودند توجه زیادی به این بخش نشان دادند. جشنواره‌های زیادی برگزار شد و مشخص بود توجه زیادی به این ژانر ادبی می‌شود اما متأسفانه در چند سال اخیر افت محسوسی در حمایت از ادبیات دفاع مقدس احساس می‌شود و نهادهای مختلفی که به این حوزه می‌پرداختند و با هزینه کردن نویسندگان مختلفی را جذب می‌کردندفروکش کرده است. این رویه به ناشر و انتشارات هم برمی‌گردد.

 

همین طور که انتشاراتی‌های زیادی چه دولتی و چه خصوصی به این حوزه می‌پرداختند. اما در این چند ساله خیلی کم بهاین حوزه می‌پردازند و از این موضوع فاصله گرفته‌اند. سرمایه‌گذاری‌ها هم افت محسوسی داشته و به نظرم به سمتیمی‌رود که یک آب باریکه‌ای برای برخی نهادها و نویسندگان حرفه‌ای بماند که در این حوزه فعالیت می‌کنند. الان کسانی کهحرفه‌ای‌تر هستند در این حوزه مانده‌اند و کار می‌کنند.

 

تعطیلی انتخاب کتاب دفاع مقدس و جشنواره‌های دیگر ادبیات دفاع مقدس نشانه دیگری از این بی‌توجهی است. فکر می‌کنماین فضا به سمتی رفته که باید احساس خطر کرد و اگر رویه بخواهد به همین شکل ادامه پیدا کند ادبیات پایداری و دفاع  مقدس از نفس خواهد افتاد.


البته با وجود احساس خطری که اشاره می‌کنید باید اذعان کرد در چند سال اخیر مخاطبان بیشتر جذب ادبیاتدفاع مقدس شده‌اند و کیفیت آثار نوشتاری هم بالاتر رفته و این ارتقا یک نقطه مثبت به شمار می‌رود.


این ارتقا حس می‌شود و طبیعی است وقتی در حوزه‌ای سرمایه و هزینه شود و جشنواره‌های زیادی برگزار شود افرادمتعددی جذب خواهند شد که در این میان نویسنده‌های متوسط‌نویس و حتی کسانی که خیلی در این حوزه تخصصی ندارند هم وارد شوند. مسئله‌ای که متأسفانه در ادبیات دفاع مقدس زیاد اتفاق افتاده و شاهد بوده‌ایم این است که هر استانیکتاب‌هایی در سال بیرون می‌داد که کیفیت لازم را نداشت که همین یک آسیب بود.

 

الان سرمایه‌گذاری کمتری صورت می‌گیرد و همین می‌تواند این حسن را داشته باشد که نویسندگان حرفه‌ای باقی بمانند کهبه تبع آن کیفیت آثار بالا خواهد رفت. چون در این صورت نویسنده مجبور است کاری بنویسد که ناشر خصوصی را مجاب به چاپ و خواننده را جذب کتابش کند. اما در کنار این حسن این خطر هم احساس می‌شود که نویسندگان جوانی که واردمی‌شدند و ممکن بود کارهای خوبی هم بنویسند را از دست می‌دهیم. البته من فکر می‌کنم رشته ادبیات دفاع مقدس،باریک و نخ‌مانند شود ولی پاره شدن و بریدنش بعید است.

 

همچنین این موضوع دست نویسندگانی که با امتیازهای دولتی و حکومتی آثار نه چندان قابل قبولی می‌نوشتندرا کوتاه می‌کند؟


این کاملاً درست است و در آخر حرفه‌ای‌ها خواهند ماند. خودم اعتقاد دارم خیلی افراد متوسط‌نویس وارد این حوزه شدند،کتاب‌هایی منتشر کردند که حتی باعث شد کیفیت کار ضربه بخورد ولی ادامه روند فعلی هم قطعاً به ادبیات دفاع مقدسآسیب می‌زند. چون این حوزه به تزریق و حمایت نیاز دارد. نویسندگی در حوزه ادبیات دفاع مقدس با حوزه‌های دیگر تفاوت  دارد.

 

نویسنده‌ای که تازه می‌خواهد کار کند و از جنگ بنویسند نیاز به تحقیق و تفحص دارد و وقتی سرمایه‌ای پشت این قضیهنباشد ممکن است کمتر نویسنده‌ای به این سمت بیاید. بنابراین من می‌گویم نه آن سیاست‌های حمایتی قبلی درست بوده و نه رها کردن فعلی صحیح است. باید حد میانه‌ای در نظر گرفته شود. ادبیات دفاع مقدس متولی باهوشی که سرمایه‌گذاریحرفه‌ای کند و خواهان بازگشت سرمایه باشد می‌خواهد. نه اینکه چندین نهاد در یک استان میلیاردها سرمایه کنند و بهخروجی مناسبی دست پیدا نکنند. این کاری کاملاً اشتباه است.


بخش خصوصی تا چه اندازه می‌تواند وارد این حوزه شود و از کتاب‌های ادبیات دفاع مقدس حمایت کند؟ اصلاً آیاحاضر به سرمایه‌گذاری در این بخش هستند؟


من فکر می‌کنم اگر بخش خصوصی بخواهد وارد گود شود می‌تواند سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام دهد. پنج، ششانتشاراتی دولتی مثل علمی، فرهنگی و به نشر، مدام از من کار انقلاب و دفاع مقدس می‌خواستند و من فرصت نمی‌کردم با همه‌شان کار کنم. بخش خصوصی متأسفانه سرمایه‌گذاری کمتری کرده است. ادبیات دفاع مقدس کودک نوپایی است کهتازه راه افتاده و اگر به حال خودش رهایش کنیم زمین خواهد خورد. نیاز است بخش خصوصی تقویت و حمایت شود ولی نبایدمثل سابق که به اسم بخش خصوصی کتاب چاپ می‌شد و برای برخی دکانی باز شده بود شود. در بخش خصوصی بایدفکری در نظرگرفته شود چون نیاز هست آنها هم به این سمت بیایند.

 

چند سالی است موج انتشار کتاب‌های خاطره‌نگاری سبب شده کتاب‌های داستانی و رمان دفاع مقدس مهجور و غریب بمانند. به نظرتان ادامه این روند چه آسیب‌هایی به حوزه ادبیات و رمان دفاع مقدس خواهد زد؟


اتفاقاً چند روز پیش انتشارات سوره مهر برنامه‌هایش را برایم فرستاد و هنگامی که نگاه کردم دیدم چقدر کم به حوزه داستان پرداخته‌اند و بیشتر به سمت خاطره‌نویسی و تاریخ شفاهی رفته‌اند. این کار را سوره مهر آغاز کرده که بد هم نبوده ولی به نظر می‌رسد این کفه شدید به سمت خاطرات شفاهی پیش رفته و ادبیات داستانی مهجور مانده است. این دو کار باید در عرض هم پیش برود و ما نباید داستان و رمان را فراموش کنیم. در چند سال اخیر دوستان نویسنده کمتر وارد حوزه ادبیات و رمان دفاع مقدس شده‌اند که مهم‌ترین دلیلش توجه بیش از حد به حوزه تاریخ شفاهی بوده است.


این بی‌توجهی چه آسیب‌هایی به حوزه ادبیات داستانی خواهد زد؟


فرض کنید ما می‌خواهیم اورانیوم بسازیم ولی دستگاه اصلی برای تولید اورانیوم را نداریم. خاطرات شفاهی تا جایی جوابگو است و آقا هم اشاره کردند که ما در داستان ادبیات دفاع مقدس کتابی مثل «جنگ و صلح» نداریم یا کم داریم. داستان و رمان در ادبیات ماندگار است و نهایتاً این ضعف روی فیلم‌ها و دیگر شاخه‌های ادبی تأثیر خواهد گذاشت. ما نیاز داریم به سمت داستان و ادبیات برویم. گاهی اوقات نویسندگانمان متهم می‌شوند که ادبیات ندارند چون فقط به تاریخ شفاهیمی‌پردازند. نتیجه این کار باعث می‌شود نویسندگانمان ورزیده نشوند

.
به نظر می‌رسد خاطره‌نگاری برای نویسندگان راحت‌تر باشد و خوانندگان هم ارتباط بهتری با کتاب‌ها برقرار کنندو راحت‌تر با شخصیت‌ها همذات‌پنداری کنند؟

 

در حوزه تاریخ شفاهی خواننده عام داریم که نکته خوبی است. ما در این حوزه خواننده حرفه‌ای نداریم چون می‌گوید داستان و رمان ندارید. ادبیات خاص و حرفه‌ای خواننده خاص خودش را دارد و ادبیات دفاع مقدس در اینجا خلأ دارد. لذا در مجامعادبیاتی حرفه‌ای نویسندگانمان کم می‌آورند چون کمتر روی رمان و داستان کار کرده‌اند. خاطره‌نویسی و زندگینامه‌نویسیخیلی راحت‌تر از خلق یک رمان یا حتی یک داستان کوتاه است. نویسندگان هم از این موضوع استقبال می‌کنند و خیلیزودتر کار را هم تحویل می‌دهند ولی یک داستان شاید یکی دوسال طول بکشد و در آخر فرجامش مشخص نباشد. در کنارمخاطب عام باید مخاطب خاصمان را هم داشته باشیم.


با توجه به این موضوع هر چه حوزه رمان را از دست بدهیم بحث ترجمه و صدور ادبیات دفاع مقدس بهکشورهای دیگر را از دست می‌دهیم. به نظر می‌رسد با از دست دادن این حوزه خاص، سهممان از بازار ترجمه را هم از دست بدهیم؟


نتیجه آن کمبود ادبیات داستانی همین هم خواهد شد و در ترجمه دچار مشکل خواهیم شد. الان در بحث ترجمه هر چهداریم از آثار گذشته مثل کتاب «شطرنج با ماشین قیامت» و «سفر به گرای 270 درجه» است و غیر از اینها کتاب شاخصدیگری نداریم. این نشان می‌دهد وقتی ادبیات داستانی داریم ترجمه هم جان می‌گیرد. ما چه بخواهیم و چه نخواهیمخوانش جهان روی ادبیات داستانی است. اگر این روند ادامه پیدا کند ما نمی‌توانیم نویسندگان قدری در این حوزه جذب کنیم.

 

هر چه توجه به ادبیات داستانی کمتر شود ما یکسری نویسنده خوب را از دست می‌دهیم و در طولانی‌مدت چیزی برای ارائهنخواهیم داشت. این به نگاه متولیان و مسئولان ادبیات کشور مثل ارشاد، حوزه هنری، بنیاد حفظ آثار و نهادهای دیگربرمی‌گردد. این مراکز به پرورش نسلی از نویسندگان خوب قائل نیستند. جنگ شد و در دل جنگ ناگهان 50، 60 نویسنده به وجود آمد اما الان جوانان اگر دو کار دفاع مقدسی انجام دهند از این حوزه جدا می‌شوند و سر از ادبیات روشنفکری و اجتماعیدر می‌آورند.

 

این آسیب‌شناسی می‌خواهد و چرا ما که پول و سرمایه و کلی نهاد فرهنگی داریم الان وضعیتمان این است. این نشانمی‌دهد ما منفعل هستیم و جایی کار ایراد دارد و اگر آسیب‌شناسی نشود ادبیات دفاع مقدسمان آسیب‌های جدی خواهددید. الان دولت اصلاح‌طلب و اصولگرا می‌آیند و می‌روند، هیچ تفاوتی در این حوزه ایجاد نمی‌شود و در نهایت هیچ کسیحمایت نمی‌کند. الان شما یک نویسنده متعهد را ببینید که دلش از مسئولان فرهنگی خون نباشد. الان ادبیات داستانی ما حالت سرگردانی دارد و اگر متولی‌ای نخواهد نجاتش دهد در آینده دچار مشکل خواهد شد. متأسفانه امکانات، پول و سرمایهاست ولی برنامه و استراتژی و به قول حضرت آقا کار مهندسی شده در این حوزه وجود ندارد. همتی برای اصلاح این وضع وجود ندارد و انگار مسئولان فرهنگی به خواب رفته‌اند.

 

اگر بخشی از سرمایه‌گذاری که در سینمای دفاع مقدس داشته‌ایم را در ادبیات دفاع مقدس انجام دهیم وبخشی از بودجه را برای ادبیات واریز کنیم نتیجه خیلی بهتری خواهیم گرفت؟


بله، شما به یک فیلم یا سریال دفاع مقدسی نگاه کنید که بودجه‌اش با 10 سال ادبیات کشور برابری می‌کند. بعد جالب است کتابی که 20 سال نوشته شده هنوز تأثیرگذار است ولی آن فیلم خاموش می‌شود و می‌رود. من یک بار در جشنوارهادبی دیدم جایزه‌ها را خیلی دست پایین گرفته‌اند که همانجا گفتم شما برای حاشیه جشنواره صدها میلیون تومان خرجمی‌کنید ولی برای کمک یک میلیونی به یک نویسنده و ناشر خودتان را اذیت می‌کنید. ما بلد نیستیم کجا هزینه کنیم.می‌آییم یک سریال ضعیف را با بودجه میلیاردی می‌سازیم بعد برای دادن 5 میلیون به یک نویسنده جوان خساست به خرجمی‌دهیم.

 

این نشان می‌دهد یک جای کار می‌لنگد. شما در حوزه فرهنگ هر کاری بخواهید بکنید به ادبیات مربوط است و به نوعیادبیات مادر فرهنگ است. الان ساختار متولیان فرهنگی کشور بیمار است، باید برنامه‌ریزی شود و این ساختار تعریف شود.باید از مدارس و دانشگاه‌ها شروع کنیم. امروز در مدارس و دانشگاه‌ها ضعف داریم و چنین بخشی وجود ندارد. الان 100 کتابما کتاب سال دفاع مقدس شده و 100 نویسنده بوده‌اند و الان این نویسندگان کجا هستند؟ چه کسی صدایشان زده ورویشان سرمایه‌گذاری کرده است؟ 

 

منبع: روزنامه جوان 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  ] [ 5:05 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

کتاب «ام‌الرصاص تا خان‌طومان» در راه نمایشگاه کتاب

کتاب «ام‌الرصاص تا خان‌طومان» توسط نشر شهید کاظمی در نمایشگاه کتاب تهران ارائه خواهد شد.

کد خبر: ۲۳۸۶۲۳

تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۴ - 08May 2017

کتاب «ام‌الرصاص تا خان‌طومان» در راه نمایشگاه کتاببه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، کتاب ام الرصاص تا خان طومان، نوشته مصیب معصومیان در روزهای آینده توسط نشر شهید کاظمی در سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می شود.


کتاب فوق خاطرات دفاع مقدس از جمله عملیات کربلای چهار در ام الرصاص و حماسه خان طومان می باشد، نویسنده سعی کرده تمام وقایع خان طومان را به نگارش درآورد. این کتاب 500 صفحه ای در سالگرد استانی شهدای خان طومان در مصلی امام خمینی ساری امروز(18 اردیبهشت ماه)رونمایی می شود و در روزهای آتی در نمایشگاه کتاب در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.

برشی از متن کتاب:


هر لحظه، انتظار می‌کشیدم که تیری جایی از بدنم را بشکافد. امّا انگار هیچ تیری بی‌هدف و مقصود به کسی برخورد نمی‌کرد؛ مثل برگ درختی که بدون اراده حق، بر زمین نمی‌افتد.


ستون ما در حال پیشروی بود. از ام‌الرصاص به سمت ام‌البابی در حرکت بودیم. رگبارهای دشمن لحظه‌ای متوقف نمی‌شد. ستون شهدا در کنار ما روی زمین افتاده بودند. آن‌هایی که زخمی شده بودند، به ما روحیه و قوّت قلب می‌دادند. آن‌ها فریاد می‌زدند: برید جلو! برید کمک کنید به امام زمان! برید اون‌هارو به درک واصل کنید!»


کمی جلوتر رفتیم؛ امّا ناگهان متوجه شدیم که دشمن ما را محاصره کرده است! .....

انتشارات شهید کاظمی در سالن A3 راهروی 5 غرفه 1 در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب واقع شده است.

سی‌امین دوره نمایشگاه کتاب تهران از روز سیزدهم تا بیست و سوم میزبان علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی در شهر آفتاب است.

 

منبع: تسنیم 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  ] [ 5:05 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تجدید میثاق تبریزی‌ها با شهید «صادق عدالت‌اکبری»

یادواره شهید مدافع حرم «صادق عدالت‌اکبری» دوشنبه 18 اردیبهشت‌ماه در تبریز برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۳۸۶۲۰

تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷ - 08May 2017

تجدید میثاق تبریزی ها با شهید «صادق عدالت اکبری»

به گزارش دفاع پرس از تبریز، مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم «صادق عدالت‌اکبری» شامگاه دوشنبه 18 اردیبهشت‌ماه بعد از نماز مغرب و عشا در منزل شهید واقع در تبریز، خیابان حضرت ولی‌عصر (عج)، خیابان باختر، کوی مهدی، پلاک یک برگزار می‌شود.

این مراسم نورانی با حضور خانواده‌های معظم شهدای مدافع حرم، جانبازان و ایثارگران و عموم مردم همراه با سخنرانی حجت‌الاسلام جعفر طالبی و مدیحه‌سرایی ذاکرین اهل بیت (ع) کربلایی عبداللهیان و بهنام فرج‌پور برگزار خواهد شد.

به گزارش دفاع پرس، مدافع حرم «صادق عدالت‌اکبری» در راه دفاع از حرم حضرت زینب (س) و در نبرد با تروریست‌های تکفیری داعش در سوریه به شهادت رسید.

انتهای پیام/ 151


ادامه مطلب

[ دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  ] [ 5:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یادمان شهدای گمنام تاکستان افتتاح می‌شود

مراسم رونمایی از یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد تاکستان پنجشنبه 21 اردیبهشت‌ برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۳۸۶۲۷

تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۷ - 08May 2017

یادمان شهدای گمنام تاکستان افتتاح می‌شودبه گزارش دفاع پرس از قزوین، هم‌زمان با شب میلاد حضرت ولی عصر (عج)  مراسم افتتاح یادمان شهدای گمنام و پنجمین سالگرد تدفین دو شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان برگزار می‌شود.

در این برنامه که با عنوان همایش بزرگ انقلابیون جوان شهرستان تاکستان برگزار می‌شود، سردار فرجیان‌زاده از فرماندهان دفاع مقدس سخنرانی می‌کند.

این مراسم پنجشنبه 21 اردیبهشت‌ماه از ساعت 14 به همت بسیج دانشجویی در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  ] [ 5:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دلنوشته‌ خانواده شهید مدافع حرم در سالروز تولد فرزندشان+ عکس

خانواده شهید عباس دانشگر در سالروز تولد فرزند شهیدشان دلنوشته‌ای را خطاب به فرزندشان نوشته‌اند.

کد خبر: ۲۳۸۶۳۷

تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۲ - 08May 2017

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، شهید عباس دانشگر متولد 72.2.18 یکی از جوان‌ترین شهدای مدافع حرم حضرت زینب(س) است که بیستم خردادماه سال 95 طی عملیات مستشاری در نبرد با تروریست های تکفیری در سوریه به فیض شهادت نائل شد.


تصاویر این جوان 24 ساله در قامت شهید مدافع حرم به‌خاطر ظاهر کم‌سن و سال او در عکس‌هایش، حسرت راهی را که رفته است بر دل خیلی‌ها گذاشته است. او  به خاطر ویژگی های درونی اش، پس از شهادت به الگوی «جوان مومن انقلابی» برای جوانان تبدیل شد و بسیاری از جوانان از اقصی نقاط کشور علاقه خاصی نسبت به این شهید پیدا کرده اند.

حال به مناسبت اولین سالروز تولد شهید عباس دانشگر پس از شهادتش خانواده این شهید والامقام دل‌نوشته ای را خطاب به فرزندش نوشته است:

«پروانه برای پروانه شدن به تنیدن ابریشم به دور خود محتاج است که اگر نپیچد می میرد و آن ابریشم است که از کرمی چاق و زشت پروانه ای می‌سازد زیبا و حیرت آور...

حکمتش را اما خیلی ها نمی دانند... حکمت زیبایی پروانه به محبوس نگه داشتن خود هرچند در مدتی کوتاه از دست پرظلم دنیاست...

عباس جان نمی دانم از کی پیله به دور خود دمیدی... نمی دانم کی پروانه شدی و رفتی و تا دیگر نباشی اما هستی! این ماییم که نیستیم. شهید سیدمرتضی آوینی می گفت پندار شما زمینیان ایراد دارد آسمانیان زنده اند و هرگز نخواهند مرد و هر روز زنده تر از دیروز.

پروانه ات اما می دانم در آن دشت حسابی گل کرده بود، بوی زهرا(س) می‌دادی پسر تو کجا و پهلو سوراخ شده کجا؟ میخ در شده بود تاوی که بردت عباس اما نبردت نگهت داشت.

امروز سالگرد بیست و چهارمین بهار عمر جوان مومن انقلابی در روز تولد علی اکبر حسین(ع) است. مردم! علی اکبرها در میدان رزم اند و رجز می خوانند حواسمان باشد زندگیمان را مدیون چه کسانی هستیم.

ای زنده تر از همه زندگان عالم ای بزرگتر از همه بزرگان هستی دستگیر این دستان آلوده به دنیا باش. ما راه را از بیراه گم کردیم و چشم امیدمان به همان خواب های مادریست که یک روز تو را از عصاره وجودش سیر می کرد و دیگر روزش را در غم ندیدنت می گرید...

تولدت مبارک عباس جان...»

 

دلنوشته‌ خانواده شهید مدافع حرم در سالروز تولد فرزندشان+ عکس 

 

منبع: تسنیم 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  ] [ 5:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری آیین گرامی‌داشت شهدای گمنام در تهران

مراسم بزرگداشت شهدای گمنام دوشنبه 18 اردیبهشت‌ماه در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۳۸۶۳۴

تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶ - 08May 2017

برگزاری آیین گرامی‌داشت شهدای گمنام

به گزارش دفاع پرس از تهران، مراسم گرامی‌داشت شهدای گمنام شامگاه دوشنبه 18 اردیبهشت‌ماه ساعت 21 در هیئت حیدریون واقع در تهران، میدان حسین‌آباد، خیابان جوانشیر برگزار می‌شود.

این مراسم نورانی با حضور خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران و عموم مردم همراه با سخنرانی حجت‌الاسلام محمدرضا نجفی‌نژاد و مدیحه‌سرایی ذاکرین اهل بیت (ع) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 151


ادامه مطلب

[ دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  ] [ 5:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تهران میزبان برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم

مراسم گرامی‌داشت شهدای مدافع حرم سه‌شنبه 19 اردیبهشت‌ماه در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۳۸۶۳۸

تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۶ - 08May 2017

تهران میزبان برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم

به گزارش دفاع پرس از تهران، مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم شامگاه سه‌شنبه 19 اردیبهشت‌ماه ساعت 21:30 در حسینیه ارباب حسین (ع) واقع در تهران، میدان امام حسین (ع)، خیابان دماوند برگزار می‌شود.

این مراسم نورانی با حضور خانواده‌های معزز شهدای مدافع حرم، جانبازان و ایثارگران و عموم مردم همراه با سخنرانی حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی‌مطلق و مدیحه‌سرایی ذاکر اهل بیت (ع) کاظم غفارنژاد و محمد کمیل برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 151 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  ] [ 5:03 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری یادواره شهدای حسینیه بین‌الحرمین در ساری

مراسم گرامی‌داشت شهدای حسینیه بین‌الحرمین سه‌شنبه 19 اردیبهشت‌ماه در ساری برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۳۸۶۴۳

تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۲ - 08May 2017

برگزاری یادواره شهدای حسینیه بین‌الحرمین

به گزارش دفاع پرس از مازندران، مراسم گرامی‌داشت شهدای حسینیه بین‌الحرمین شامگاه سه‌شنبه 19 اردیبهشت‌ماه ساعت 21 در این حسینیه واقع در ساری، بلوار کشاورز، ابتدای کوی طالقانی برگزار می‌شود.

این مراسم با حضور خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران و عموم مردم همراه با سخنرانی حجت‌الاسلام سیدصادق موسوی و مدیحه‌سرایی ذاکرین اهل بیت (ع) کربلایی حسین خدادادی و کربلایی عمار رضایی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 151


ادامه مطلب

[ دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  ] [ 5:03 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ > ]