دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

روزشمار دفاع مقدس (30 تیر)

30 تیر 1396 هجری شمسی برابر با 26 شوال 1438 هجری قمری و 21 جولای 2017 میلادی

کد خبر: ۲۴۴۳۴۱

تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۱ - 21July 2017

روزشمار دفاع مقدس (30 تیر)

رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی (30 تیر)

• آغاز مرحله سوم عملیات رمضان (1361 ه.ش)

• شهادت شهید اسماعیل قهرمانی، جانشین لشکر 27 محمد رسول‌ الله (1361 ه.ش)

• شهادت شهید محسن زهتاب سپاه سقز در درگیری با ضد انقلابیون (1366 ه.ش)

• شهادت شهید عباس عاصمی در برخورد با تله دشمن در ارتفاعات جاسوسان و زبروبنه (1390 ه.ش)

• شهادت شهید علی اکبر جمراسی در برخورد با تله دشمن در ارتفاعات جاسوسان و زبروبنه (1390 ه.ش)

• شهادت شهید محمود احمدی تبار در برخورد با تله دشمن در ارتفاعات جاسوسان و زبروبنه (1390 ه.ش)


ادامه مطلب

[ جمعه 30 تیر 1396  ] [ 5:05 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری یادواره شهدای گمنام در مسجد اعظم تهران

مراسم گرامی‌داشت شهدای گمنام شامگاه شنبه 31 تیرماه در مسجد اعظم تهران برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۴۸۶۲۴

تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۳ - 21July 2017

برگزاری یادواره شهدای گمنام در مسجد اعظم تهران

به گزارش دفاع پرس از تهران، یادواره شهدای گمنام، شامگاه شنبه 31 تیرماه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد اعظم تهران واقع در میدان شهید نامجو، خیابان شیخ‌صفی، بعد از چهار راه شیخان برگزار می‌شود.

این مراسم نورانی با حضور خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران و عموم مردم همراه با سخنرانی حجت‌الاسلام «سیدمصطفی محمدی» و مدیحه‌سرایی ذاکر اهل بیت (ع) «مرتضی سلمانی» برگزار خواهد شد.

انتنهای پیام/ 151


ادامه مطلب

[ جمعه 30 تیر 1396  ] [ 5:05 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهادت یکی از فرماندهان دریابانی

سرهنگ غلامرضا صادقی فرمانده پایگاه دریابانی جاسک در جریان پیگیری برنامه ویژه نیروی انتظامی در مقابله با قاچاقچیان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

کد خبر: ۲۴۸۸۱۸

تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۹ - 21July 2017

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از مازندران، شب گذشته سرهنگ غلامرضا صادقی فرمانده پایگاه دریابانی جاسک در جریان پیگیری برنامه ویژه نیروی انتظامی در مقابله با قاچاقچیان، در تعقب و گریز قاچاقچیان مشروبات الکلی دچار سانحه واژگونی خودرو می‌شود که وی در لحظه واژگونی و بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست می‌دهد.

راننده وی نیز که به شدت زخمی می‌شود با آمبولانس به بیمارستان خاتم‌الانبیاء بندرعباس منتقل می‌شود.

این حادثه در جاده سیریک به میناب و در محدوده روستای زیارت رخ داده است که قاچاقچیان قصد داشتند با استفاده از تاریکی شب اقدام به انتقال محموله‌های قاچاق از مسیر دریا به داخل کشور کنند.

سیریک در فاصله ۱۴۵ کیلومتری شرق بندرعباس و بر کرانه سواحل مکران قرار گرفته است.

گفتنی است سرهنگ غلامرضا صادقی از اهالی ساری بوده است.


ادامه مطلب

[ جمعه 30 تیر 1396  ] [ 5:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

حضور پیکر مطهر سردار شهید «رفیعی» در دانشگاه فردوسی اثر گزار خواهد بود

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خطاب به فرزندان شهید رفیعی گفت: کار پسندیده ­ای کردید که پیکر مطهر شهید رفیعی را بعد از شناسایی، از دانشگاه فردوسی منتقل نکردید. باید مزار این شهید زیارتگاهی برای دانشجویان باشد که اگر این امر محقق شود حضور شهید در دانشگاه اثرگذار خواهد بود.

کد خبر: ۲۴۸۸۱۳

تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۲ - 21July 2017

حضور پیکر مطهر سردار شهید «رفیعی» در دانشگاه فردوسی اثر گزار خواهد بودبه گزارش دفاع پرس از مشهد، سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با حضور در منزل سردار شهید «ابوالفضل رفیعی» جانشین فرمانده لشگر 5 نصر که پیکر مطهرش به تازگی احراز هویت شده است با خانواده وی دیدار کرد.

 

سردار کارگر در این دیدار خطاب به فرزندان شهید رفیعی اظهار داشت: کار پسندیده ­ای کردید که پیکر مطهر شهید رفیعی را بعد از شناسایی، از دانشگاه فردوسی منتقل نکردید. باید مزار این شهید زیارتگاهی برای دانشجویان باشد که اگر این امر محقق شود حضور شهید در دانشگاه اثرگذار خواهد بود.

 

وی افزود: برای آشنایی بهتر دانشجویان با سردار شهید ابوالفضل رفیعی شرحی از زندگی این شهید والامقام به صورت سنگ نوشته تهیه و در معرض دید دانشجویانی که به زیارت این شهید عالی قدر می ­آیند قرار بگیرد.

در این دیدار که سردار باقرزاده رئیس کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح نیز حضور داشت تأکید کرد: با حضور پیکر مطهر شهید رفیعی در دانشگاه فردوسی یک استاد به اساتید دانشگاه اضافه شد. دانشجویان باید با همین نگاه پای درس این استاد بنشینند و بهره ببرند.

وی افزود: شهدای گمنام در هر منطقه از کشور به خاک سپرده شوند تریبون ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خواهند بود.

در این دیدار که سردار نجاتی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان رضوی رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس را همراهی می­ کرد خاطراتی از شهید ابوالفضل رفیعی را بیان کرد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ جمعه 30 تیر 1396  ] [ 5:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مدافعان حرم نبودند در داخل کشور امنیت نداشتیم

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه اگر مدافعان حرم نبودند در داخل کشور امنیت نداشتیم، گفت: ما به خانواده شهدای مدافع حرم و فرزندانتان افتخار می­ کنیم. اینکه فرزندی را تربیت کنید و بعد برای دفاع از ارزش ها عازم کشور دیگری بشود خیلی ارزشمند است. مدافعین حرم از خودگذشتگی نشان دادند و عازم سوریه شدند.

کد خبر: ۲۴۸۸۱۶

تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۳ - 21July 2017

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از مشهد، در پی شهادت ستوان سوم سید مهدی جودی ثانی در راه دفاع از حرم آل الله سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، سردار باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، سردار نجاتی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان رضوی و امیر زارع جانشین فرمانده قرارگاه منطقه­ ای شمال شرق با حضور در منزل این شهید مدافع حرم با خانواده وی دیدار و گفتگو کردند.

سردار کارگر در این دیدار اظهار داشت: خدا به شما صبر بدهد که البته این صبر را داده است. اگر فرزندان شما نبودند ما در داخل کشور امنیت نداشتیم.

وی افزود: ما به شما و فرزندانتان افتخار می­ کنیم. اینکه فرزندی را تربیت کنید بعد برای دفاع از ارزشها عازم کشور دیگری بشود خیلی ارزشمند است. مدافعین حرم از خودگذشتگی نشان دادند و عازم سوریه شدند.

سردار باقرزاده نیز در این دیدار اظهار داشت: نیروی های مدافع حرم مایه عزت و سربلندی هستند و در دفاع از حرم آل الله سنگ تمام گذاشتند.

وی ادامه داد: نیروهای ارتش جمهوری اسلامی و دیگر رزمندگان مدافع حرم که عازم سوریه می­ شوند همگی به صورت داوطلبانه و خود جوش است.

پدر شهید در این دیدار گفت: به سید مهدی زمانی که می­ خواست عازم سوریه شود گفتم:«پسرم شما را ارزان بدست نیاوردم مراقب خودت باش و برای اینکه بیشتر خدمت کنی آنجا می­ روی مواظب خودت باش». در ادامه به پسرم گفتم:«با روحیه­ ای که از تو سراغ دارم به سوریه بسنده نخواهی کرد و برای نابودی اسرائیل هم در جهاد شرکت خواهی کرد».

وی ادامه داد: من دلم از آخرین لحظات روز عاشورا که سید و سالار شهیدان به شهادت رسید می­لرزد و نمی­ خواهم دوباره آن واقعه تکرار شود.

پدر شهید مدافع حرم گفت: پشتوانه دشمن، سیم و زر است ولی پشتوانه ما قلب­مان است. سید مهدی آبروی ارتش بود که تقدیم رهبر انقلاب کردم.

گفتنی است ستوان سوم سید مهدی جودی، جمعی رسته توپخانه تیپ ۳۷۷ نیروی زمینی ارتش در قوچان در 12 تیر 1362 متولد و در صبح روز سه شنبه، ۲۰ تیر سالجاری در شهر حلب سوریه در راه دفاع از حرم حضرت زینب (س) به فیض شهادت نائل آمد و مدال افتخار هشتمین شهید مدافع حرم ارتش و سومین شهید مدافع حرم قرارگاه منطقه ای شمال شرق را از آن خود کرد.

این شهید والامقام در تیرماه متولد شد و در تیرماه به استخدام ارتش درآمد و در تیرماه آسمانی شد.

انتهای پیام/ 


ادامه مطلب

[ جمعه 30 تیر 1396  ] [ 5:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

رونمایی از کتاب 11 جلدی خاطرات «حمید داودآبادی» در هفته دفاع مقدس

خاطرات «حمید داودآبادی» نویسنده و رزمنده دفاع مقدس که توسط نشر یا زهرا (س) در 11 جلد تدوین شده است، در هفته دفاع مقدس رونمایی می‌شود.

کد خبر: ۲۴۸۸۲۷

تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷ - 21July 2017

رونمایی از کتاب 11 جلدی خاطرات «حمید داودآبادی» در هفته دفاع مقدس

«حمید داودآبادی» رزمنده و نویسنده دوران دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس با اشاره به انتشار کتاب‌های جدید خود در حوزه دفاع مقدس، اظهار داشت: خاطرات خودم از دوران کودکی، پیروزی انقلاب تا پایان دوران دفاع مقدس در 11 جلد به زودی از سوی انتشارات یا زهرا (س) منتشر می‌شود.

 

وی ادامه داد: این کتاب قرار بود در نمایشگاه کتاب رونمایی شود اما آماده انتشار نبود، به همین جهت کتاب در هفته دفاع مقدس رونمایی خواهد شد.

 

داودآبادی خاطرنشان کرد: همچنین کتاب کمین جولای 82 با اطلاعات کامل‌تر آماده چاپ است اما هنوز انتشارات آن مشخص نشده است.

 

این نویسنده دفاع مقدس با بیان اینکه برای نخستین بار کتابی در خصوص زندگی یک شهید مدافع حرم در دست تالیف دارم، گفت: روزی خواهر شهید مدافع حرم «عباس کردانی» با من تماس گرفت و درخواست کرد در خصوص زندگی برادر شهیدش کتابی بنویسم. ابتدا به جهت اینکه چند کتاب همزمان در دست کار داشتم، قبول نکردم. خواهر شهید ادامه داد که برادرم کتاب‌های شما را مطالعه می‌کرد و علاقه زیادی به قلم شما داشت به همین خاطر علاقمندم که شما کتاب زندگی نامه عباس را بنویسید.

 

وی افزود: پذیرفتم که کتاب زندگی نامه شهید کردانی را بنویسم. زمانی که زندگی نامه شهید را خواندم، غبطه خوردم که چرا در زمان حیات وی با هم ملاقات نداشتیم. این شهید بزرگوار فرد با بصیرتی بود. این کتاب نیز از سوی انتشارات شهید کاظمی به زودی منتشر خواهد شد.

 

داودآبادی عنوان کرد: خاطرات خودم را از روزهای بعد از جنگ به ویژه از حوادث دهه 70 را نیز نوشته‌ام.

 

وی ادامه داد: در شیوه خاطره نویسی سعی کردم سند، تاریخ و اسم را مدنظر داشته باشم زیرا معتقدم خاطره‌ای که سند ندارد، ارزش نداشته و تاثیرگذار نیست.

 

انتهای پیام/131


ادامه مطلب

[ جمعه 30 تیر 1396  ] [ 5:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تشییع پیکر فرمانده شهید پایگاه دریابانی جاسک از هرمزگان تا ساری

پیکر شهید «غلامرضا صادقی‌فر» فرمانده پایگاه دریابانی جاسک، امروز در سیریک و فردا در ستاد انتظامی هرمزگان تشییع و پس از آن برای تشییع و خاکسپاری به زادگاهش شهر ساری منتقل خواهد شد.

کد خبر: ۲۴۸۸۲۸

تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۶ - 21July 2017

تشییع پیکر فرمانده شهید پایگاه دریابانی جاسک از هرمزگان تا ساری

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از مازندران، پیکر شهید «غلامرضا صادقی‌فر» فرمانده پایگاه دریابانی جاسک در هرمزگان که شب پنجشنبه در تعقیب و گریز قاچاقچیان مشروبات الکلی به شهادت رسید، امروز بعد از نماز جمعه در شهر سیریک هرمزگان تشییع می‌شود.

 

همچنین پیکر این شهید مدافع وطن ساعت 7:30 صبح فردا (شنبه) در ستاد انتظامی هرمزگان تشییع و پس از آن برای تشییع و خاکسپاری به زادگاهش شهر ساری منتقل خواهد شد.

 

بر اساس این گزارش در این حادثه که در جاده سیریک به میناب در محدوده روستای زیارت اتفاق افتاد راننده وی که به شدت زخمی شد به بیمارستان خاتم‌الانبیاء بندرعباس منتقل شد.

 

گفتنی است این حادثه زمانی رخ داد که قاچاقچیان قصد داشتند با استفاده از تاریکی شب اقدام به انتقال محموله‌های قاچاق از مسیر دریا به داخل کشور کنند.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ جمعه 30 تیر 1396  ] [ 5:03 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

در اسارت کومله‌ها؛ از این روستا به آن روستا

«یدالله خدادادی» از آزادگانی است که تجربه اسارت را نه در زندان‌های مخوف حزب بعث که در روستاهای کردستان ایران و عراق و از این روستا به آن روستا تجربه کرده است.

کد خبر: ۲۴۸۸۲۶

تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۱ - 21July 2017

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، خاطرات آزادگان و اسرای سال‌های نخست انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی که با تحمل، مشقت‌ها و سختی‌های فراوان همراه بوده، همواره می‌تواند یکی از ارکان اصلی در انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل‌های بعدی باشد؛ برای آشنایی بیشتر با خاطرات آزادگان به گفت‌وگو با «یدالله خدادادی» یکی از آزاده‌های آن دوران پرداختیم که در ادامه ماحصل آن را می‌خوانید:

 

با آغاز جنگ تحمیلی تصمیم گرفتم برای گذراندن خدمت سربازی عازم جبهه شوم، به طور پنهانی مراحل اعزامم را طی کردم، می‌دانستم که اگر با خانواده مطرح کنم؛ با مخالفت شدید آنها روبه‌رو می‌شوم. بعد از دوره آموزشی به کردستان اعزام شدم.  

 

ماجرای آزادی اسرای دفاع مقدس از زندان کومله‌ها

 

5 مهر سال 59 به همراه 50 نفر با 2 اتوبوس راهی سنندج شدیم، در مسیر پاسگاهی بود، فرمانده از ماشین پیاده شد، افسر جوانی به سمتش آمد، از او سوال کرد که آیا امنیت جاده را تامین می‌کند، افسر پاسخ داد که جاده هیچ امنیتی ندارد و نیرویی هم ندارند که همراهمان بفرستند، بهتر است که به عقب بازگردیم. فرمانده در فکر فرو رفت و بعد از کمی مکث، گفت: ماموریت دارم تا بچه‌ها را به سنندج برسانم، به مسیرمان ادامه می‌دهیم.

 

کومله‎‌ها ماشین را به رگبار بستند

 

 جلوتر که رفتیم، هوا تقریبا رو به تاریکی بود، ناگهان افراد مسلحی که لباس کردی بر تن داشتند به ماشینمان فرمان ایست دادند؛ راننده اتوبوس، با سرعت به مسیر خودش ادامه داد که کردها ماشین را به رگبار بستند و چند نفر از بچه‌ها زخمی شدند، راننده مجبور شد که ماشین را متوقف کند. 

 

فردی به داخل اتوبوس آمد و به سمت راننده رفت و سیلی محکمی به صورت او زد و گفت: نمی‌توانی از دستمان فرار کنی. دستور داد که همه به قسمت عقب اتوبوس برویم، از فرمانده سوال‌های بسیاری پرسیدند، بچه‌ها را به صف کردند و برای هر نفر یک مراقب گذاشتند تا نتوانیم فرار کنیم. بعد از کمی پیاده‌روی به روستایی رسیدیم، به مسجد روستا رفتیم، سفره‌ای برایمان پهن کردند، خیلی گرسنه بودیم، فرمانده که سر سفره نشسته بود اشاره‌ای کرد که غذا نخوریم، می‌ترسید بچه‌ها را مسموم کنند. 

 

ماجرای آزادی اسرای دفاع مقدس از زندان کومله‌ها

 

تقریبا یک ماه از روستایی به روستای دیگر می‌رفتیم، بعضی از روزها 24 ساعت پیاده‌روی می‌کردیم تا به روستایی برسیم، توانمان را از دست داده بودیم و راه فراری هم نداشتیم، هر چه از آن‌ها سوال می‌پرسیدیم که ما را کجا می‌برید، فقط می‌گفتند شما را باید مبادله کنیم. 

 

پنج ماه بدون آنکه کسی از ما اطلاعی داشته باشد، اسیر بودیم 

 

بعد از یک ماه به زندانی در میان جنگل رسیدیم، حدود پنج ماه در زندان سرد و تاریک و بدون هیچ امکاناتی اسیر بودیم، تقریبا از همه جا نا امید بودیم، هر شب فکر می‌کردم که به شوق جنگیدن با نیروی دشمن و آزادی وطن عازم جبهه شده بودم؛ اما نتوانستم حتی یک روز هم به جبهه بروم و اسیر نیروهای دشمن بودم، فکر می‌کردم دیگر خانواده‌ام را نمی‌بینم، روزها و شب‌ها با همین فکرها یکی پس از دیگری سپری می‌شد.  

برای گذراندن اوقاتمان از آن‌ها خواستیم قرآن در اختیارمان بگذراند، اما گفتند که در کتاب‌خانه قرآن ندارند و مقداری کتاب دیگر در اختیارمان قرار دادند تا مطالعه کنیم و کتاب خواندن تنها تفریحمان بود. به غیر از زمان‌های غذا خوردن هیچ مکالمه‌ای بین ما و آنها برقرار نمی‌شد. فقط می‌گفتند تا فرا رسیدن زمان مبادله باید اینجا بمانید، حرفهایشان را باور نمی‌کردیم، کسی از اسیر شدنمان اطلاعی نداشت.

 

ماجرای آزادی اسرای دفاع مقدس از زندان کومله‌ها

 

پنج ماه از مدت اسارتمان گذشته بود که به صفمان کردند و گفتند، می‌خواهند ما را در عوض پس گرفتن چند تن از نیروهایشان مبادله کنند، به طرف منطقه کوهستانی حرکت کردیم، چند روزی به جلو می‌رفتیم و دوباره برمی‌گشتیم، می‌گفتند هنوز زمانش نرسیده است، احساس ترس می‌کردیم، اعتمادی به حرف‌هایشان نداشتیم، سرانجام در یک روز که در گروهای ده نفره مبادله صورت گرفت، آزاد شدیم. به خانه که بازگشتیم، خانواده‌هایمان فکر می‌کردند که شهید شده‌ایم و حتی خانواده بعضی از بچه‌ها برایشان مراسم ختم نیز برگزار کرده بودند.

 

بعد از 10 روز مرخصی به شوق جنگ با نیروی دشمن و گذراندن خدمت سربازی به جبهه بازگشتم و به گردان 255 تانک اعزام شدم و تامین امنیت جاده مریوان و سنندج را نیز برعهده داشتیم. و بعد از مدتی در عملیات آزادسازی قصرشیرین نیز شرکت کردم.

 

انتهای پیام/ 111


ادامه مطلب

[ جمعه 30 تیر 1396  ] [ 5:03 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تا زود دیر نشده، همدیگر را دریابیم

درگذشت بزرگانی چون کاسه‌ساز، تلنگری است به همه ما که تا هستیم قدر یکدیگر را بدانیم.

کد خبر: ۲۴۸۸۳۰

تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۲ - 21July 2017

تا زود دیر نشده، همدیگر را دریابیمگروه فرهنگ و هنر دفاع پرس ـ حامد افروغ؛ خبر درگذشت حبیب الله کاسه ساز، چون دیگر یاران فرهنگی انقلاب برای دغدغه‌مندان مسائل فرهنگی و انقلابی سنگین بود. مرحوم کاسه‌ساز که کارنامه پر و پیمانی از خود به جا گذاشته بود، در مدت فعالیت هنری خود توانسته بود به بخشی از نیازهای فرهنگی انقلاب و دفاع مقدس بپردازد و باری را از روی دوش سایر فعالان این حوزه بردارد. کارنامه‌ای که نشان از علاقه‌مندی و دغدغه زیاد این هنرمند فقید نسبت به اسلام و انقلاب داشت.

 

به قول قدیمی‌ها، مرگ حق است، اما آنچه که بیش از نفس فقدان این دست هنرمندان سنگین می‌نماید، پر کردن جای خالی آن‌هاست. در میان جامعه فرهنگی امروز که دغدغه‌ها و آمالش را مسائلی به خود اختصاص داده که اغلب یا در تضاد با افکار و اندیشه انقلاب است یا بی تفاوت نسبت به آن، وجود امثال کاسه ساز نعمتی است که باید تا هستند قدر دانسته شوند.

 

متاسفانه در جبهه فرهنگی انقلاب چند پارگی‌هایی که از مسائلی چون خوداجتهادی، اعتقاد کم به کار گروهی و حتی بعضا منیت‌ها بوجود آمده‌اند، اجازه نمی‌دهد تا قدر داشته‌ها را آن طور که باید بدانیم. جبهه فرهنگی انقلاب پیش از آن که به تولیدات فرهنگی نیاز داشته باشد، به اخلاق فرهنگی نیاز دارد. اخلاقی که مدعی نیستی آن نیستیم اما باید بر ضعف آن اذعان کنیم.

 

جبهه فرهنگی انقلاب برای پوشش همه حوزه‌های مورد نیاز، ناگزیر از تشریک مساعی و تجربیات همه نیروهای خود است. از بازیگران و تهیه کنندگان و کارگردانان گرفته تا سایر هنرهای مربوطه مثل تجسمی و نقاشی. 

 

نمی‌توان از روحیه انقلابی گفت اما بزرگترین شاخصه آن که اخلاق و وحدت است، غفلت کرد. هر چه بیشتر در این دو حوزه به تقویت خود بپردازیم، بیشتر از برکات آن متنعم می‌شویم و کمتر ضربه می‌خوریم. در جامعه هنری امروز که اخلاق و سیره اسلامی کمرنگ‌تر از همیشه رخ نشان داده و فقط شعار، خلاهای آن را پر کرده، باید فکری اندیشید تا از همه ظرفیت جبهه فرهنگی انقلاب برای پر کردن خلاهای جامعه بهره برد.

 

امید است که در کنار تاثر و تالم برای فقدان دوستانی چون کاسه ساز، تلنگری بخوریم برای حفظ و حراست از گنجینه‌های انسانی باقی مانده برای انقلاب.

 

انتهای پیام/ 112


ادامه مطلب

[ جمعه 30 تیر 1396  ] [ 5:03 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دعای ندبه شهر کرمان با حضور شهید گمنام برگزار شد

مراسم دعای ندبه مسجد صاحب الزمان (عج)، با حضور پیکر یک شهید گمنام برگزار شد.

کد خبر: ۲۴۸۸۳۳

تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹ - 21July 2017

به گزارش دفاع پرس از کرمان، آیین پرفیض دعای ندبه صبح امروز (30 تیر ماه) با حضور مردم متدین شهر کرمان در مسجد صاحب الزمان (عج) این شهر برگزار شد و میهمان ویژه این مراسم یک شهید گمنام بود.

 

 دعای ندبه شهر کرمان با حضور شهید گمنام برگزار شد

 

همچنین امشب مراسم وداع با پیکر این شهید گمنام در معراج شهدا برگزار و آیین تشییع و خاکسپاری پیکر این شهید روز شنبه 31 تیرماه در شهرک هوانیروز کرمان برگزار می‌شود.

 

گفتنی است این شهید گمنام 20 ساله و در سال 1367 در عملیات بیت المقدس5 (منطقه پنجوین) به شهادت رسیده است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ جمعه 30 تیر 1396  ] [ 5:03 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ]