پیکر دو شهید مدافع حرم در اراک تشییع میشود
سرهنگ پاسدار «عزتالله نظم آبادی» از تشییع دو شهید مدافع حرم از لشکر فاطمیون در روز پنجشنبه (22 تیرماه) در اراک خبر داد.
کد خبر: ۲۴۷۲۵۱
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۷ - 11July 2017
به گزارش دفاع پرس از استان مرکزی به نقل از روابط عمومی سپاه «روحالله» استان مرکزی، سرهنگ پاسدار «عزتالله نظم آبادی» اظهار داشت: شهیدان «کاظم خاوری» و «حسین ابراهیمی» دو شهید مدافع حرم از لشکر فاطمیون هستند، که حین نبرد با دشمنان در سوریه به شهادت رسیدند و پیکر پاکشان چهارشنبه (21 تیرماه) وارد اراک میشود.
وی افزود: این شهدا در منطقه «شیخ هلال» سوریه و در درگیری با گروهک تروریستی داعش به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
مسئول روابط عمومی سپاه روحالله استان مرکزی تصریح کرد: مراسم استقبال و شبی با شهدا، شامگاه چهارشنبه 21 تیرماه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد علیابن ابیطالب (ع) کوی علیابن ابیطالب (ع) برگزار میشود.
سرهنگ پاسدار نظم آبادی با اشاره به مراسم تشییع این شهیدان والامقام گفت: آیین تشییع پیکر این شهیدان نیز روز پنجشنبه ساعت 9 با حضور مردم ولایتمدار و شهید پرور اراک از میدان شهدای این شهر به سمت گلزار شهدا برگزار میشود.
وی ادامه داد: همچنین آیین گرامیداشت این شهدای والامقام نیز عصر همان روز در مسجد علیابن ابیطالب (ع) واقع در کوی علیابن ابیطالب (ع) برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
[ سه شنبه 20 تیر 1396 ] [ 5:30 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
مجموعه شعر شهید ماشاءالله صفاری با عنوان «شاعر در دیار خویش غریب» با حضور جمعی از شاعران و منتقدان ادبی و همچنین فرزند شهید صفاری در حوزه هنری نقد و بررسی شد. کد خبر: ۲۴۷۲۷۴ تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۴ - 11July 2017 به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، «علیرضا قزوه» نویسنده و شاعر معاصر حوزه انقلاب و دفاع مقدس، در این نشست عنوان کرد: بزرگانی مثل شهید صفاری که در حوزه شعر فعالیت می کردند و در جبهههای جنگ حضور داشتند، آبروی ما شاعران هستند؛ چون واقعا حضور پررنگ و با برکتی در جنگ داشتند و با علم و آگاهی بر اینکه چه خطراتی آنها را تهدید میکند به جبهههای جنگ رفتند و شهید شدند. در پایان این مراسم لوح یادبودی از سوی حوزه هنری و هدیهای از سوی بسیج هنرمندان به فرزند شهید صفاری اهدا شد. انتهای پیام/121
[ سه شنبه 20 تیر 1396 ] [ 5:29 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
اکنون بیش از دو ماه از اسارت سرباز هنگ مرزی میرجاوه توسط گروهک تروریستی جیشالعدل میگذرد. شاید زمان آب و جارو کردن کوچههای ایرانزمین برای بازگشت «سعید براتی» نزدیک باشد. کد خبر: ۲۴۷۲۸۰ تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۶ - 11July 2017 به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، مادر کاسهای آب پشت سرِ پسرش ریخت و با دعا راهیاش کرد. روزهای تعطیل عید نوروز، «سعید براتی» تازه از دوران آموزشی خدمت سربازی بازگشته بود و باید ششم فروردین ماه خود را به «هنگ مرزی میرجاوه» در استان سیستان و بلوچستان معرفی میکرد. خانواده سعید، اهل شهر آشخانه خراسان شمالیاند که از سه سال پیش در تهران سکونت دارند. منبع: نوید شاهد
[ سه شنبه 20 تیر 1396 ] [ 5:28 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
مراسم اربعین شهادت مدافع حرم «فریدون احمدی» چهارشنبه 21 تیرماه در کرمانشاه برگزار میشود. کد خبر: ۲۴۶۹۱۷ تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۳ - 11July 2017 به گزارش دفاع پرس از کرمانشاه، مراسم اربعین شهادت مدافع حرم «فریدون احمدی» چهارشنبه 21 تیرماه ساعت 16 الی 18 در مسجد نورالحسین (ع) واقع در کرمانشاه برگزار میشود. این مراسم نورانی با حضور خانوادههای معزز شهدای مدافع حرم، جانبازان و ایثارگران و عموم مردم همراه با مدیحهسرایی ذاکرین اهل بیت (ع) برگزار خواهد شد. به گزارش دفاع پرس، سرگرد پاسدار مدافع حرم «فریدون احمدی» که برای دفاع از حریم آلالله عازم سوریه شده بود در نبرد با تروریستهای تکفیری داعش به شهادت رسید. انتهای پیام/ 151
قزوه: حضور شاعران در جنگ پررنگ بود/ براتیپور: «صفاری» شهادتش را پیشبینی کرده بود
قزوه اضافه کرد: ما وصیت شهدا را که میخوانیم میبینیم آنها بیش از همه روی مسئله ولایت تاکید داشتند. در جایی از همین کتاب هم من دیدم که نویسنده به بحث ولایت اشاره کرده بود. در واقع پیام همه شهدا در بحث ولایت جدی بود.
وی با اشاره به مجموعه شعر شهید صفاری خاطرنشان کرد: ممکن است بخشی از اشعار این کتاب تعارض هم داشته باشد ولی همین موضوع نشان از هوشیاری شاعر و استفاده از فضاهای تازه دارد. این شاعر در استفاده از قالبهای فراموش شده مانند بحر طویل و تک بیتها هم بسیار هوشمندانه عمل کرده است.
«عباسعلی براتیپور» شاعر پیشکسوت نیز در سخنانی کوتاه گفت: از واحد ادبیات حوزه هنری که واقعا به یاد این بزرگان بودند، تشکر میکنم. نکته جالب شهید صفاری این بود که این عزیز بزرگوار شهادت خودش را پیشبینی کرده بود و میدانست چه زمانی به شهادت میرسد.
وی خاطرنشان کرد: این باعث افتخار ما شاعران است که به هر جهت از تبار شاعران، بزرگانی داشتیم که با سلاح قلم و با سلاح تفنگ به جبههها رفتند و برای حفظ آرمانهای انقلاب اسلامی و همچنین دفاع از میهن اسلامی به درجه رفیع شهادت رسیدند.
در ادامه این مراسم اسماعیل امینی، از دیگر شاعران حاضر در این نشست، اظهار داشت: من کتاب را تصادفا خواندم و بعد از خواندن آن به نکته ای رسیدم و آن اصطلاحی است که همیشه مرحوم زرینکوب از آن استفاده میکرد و میگفت گونهای از شعر هست که ممکن است به لحاظ تکنیکی و صورت، بتوانیم روی ضعفهای آن انگشت بگذاریم و چون آئینه زندگی است و به نوعی بی واسطه نقل شده به همین خاطر ارجمندی شعر را دارد. اگر این موضوع با دانش ادبی همراه شود، از درون آن یک شاعر درجه یک میتوان درآورد و اگر نشود بازهم ماده شعر را دارد؛ چون تجربههای شخصی و روحیات انسانی را میتواند ثبت و بیان کند.
وی ادامه داد: مرحوم زرینکوب گونه دیگری از شعر را نام بردهاند که میگوید کسانی درعرصه شعر هستند که تکنیک بلدند و زبان را خوب میفهمند اما به دلیل اینکه تجربه زیستی چندانی ندارند، شعرشان هیچ نشانی از عواطف انسانی و حیات را ندارد. چون فقط صورت دارد و همین صورتش آدم را به حیرت میاندازد اما در عوض عواطف انسانی ندارد، بنابراین قابل تعمیم و ماندگار هم نیست. اگر بشود میان این دو گونه از شعر آشتی برقرار شود، یعنی شعری باشد که هم صداقت داشته باشد و هم قوت زبانی داشته باشد حاصلش شعر ارجمندی میشود. به نظرم یکی از بخشهای کتاب شهید صفاری به همین شکل بود و من وقتی کتاب را دیدم بلافاصله این نکته به ذهنم رسید. ما باید این گونه مسائل را در کارمان الگو قرار بدهیم.
وی تاکید کرد: جان مایه شاعری آموختنی نیست ولی تکنیکهای آن آموختنی است. این چیزی است که همیشه شاعران جوان از من سوال میکنند و من به آن تاکید میکنم. خیلی از شاعران سواد و امکانات لازم را دارند اما چون جان مایه شاعری ندارند، موفق نمیشوند اما در مقابل بزرگانی بودهاند که جان مایه شاعری داشتند اما نیازمند این بودند که با فنون و تکنیکهای شاعری آشنا شوند. به نظرم این کتاب از این نظر این ویژگی را داشت.
در ادامه فرزند شهید ماشاءالله صفاری ضمن تشکر از حضور شاعران و سایر همکاران در این نشست گفت: کاش دست نوشته پدرم را میآوردم تا از آن استفاده شود. این کتاب درواقع چکیدهای کوچک از اشعار پدرم بود. خود ایشان در دست نوشتههایش عنوان کرده بود که تخصصش در فیالبداهه گفتن بود و خیلی وقت شعر گفتن نداشت؛ بنابراین اصل بداهه گفتن روش اصلی ایشان در شعر بود. همچنین ایشان قبل از انقلاب هم حوزه اصلی کارش طنز بود؛ به طوری که بیش از 80 درصد کارهایش در حوزه طنز بود.
«ناصر فیض» در این نشست یادآور شد: آنچه که از این کتاب نظر مرا جلب کرد این بود که چقدر این شاعر با همه چیز با صداقت برخورد کرده است و هیچ تلاشی برای رندی نداشته است.
وی اضافه کرد: شعرا طیف خاصی هستند، بنابراین برخی شعرهایشان معنی خاصی دارد؛ به نوعی که حتی گاهی نمیتوان دوره برخی از شاعران را تشخیص داد. عناصری هم که در این کتاب استفاده شده بیشتراز شعر کلاسیک است اما در عین حال کمی از مسائل روز حرفزده است و همچنین در شعرهایش به طرف شوخ طبعی رفته است.
این شاعر تاکید کرد: اشعار این شاعر واقعا قابل فهم است. کم هستند شاعرانی که شعرهایشان اینقدر ساده و همه فهم باشد.
«موسی بیدج» از دیگر شاعران حاضر در این نشست بود که در سخنانی کوتاه اظهار کرد: در طول تاریخ شاعرانی که همیشه در کناررزمندگان حضور داشته باشند داشته ایم. اما وقتی هم که جلوتر میآییم میبینیم که به عنوان مثال در جنگ میان ایران و عراق هم شاعران زیادی داشتیم که در جنگ حضور داشتند و شهید شدند. اما نباید شاعران بزرگی مانند مرحوم قیصر امینپور را نادیده گرفت که در جبه نجنگیدند اما با کلمه جنگیدند و در راه اندیشه و قلم شهید شدند.
نشست نقد و بررسی مجموعه شعر «شاعری در دیار خویش غریب» سروده شهید ماشاءالله صفاری، مشهور به (بندی سیرجانی) با حضور جمعی از شاعران و منتقدان ادبی همچون: سعید بیابانکی، شیرینعلی گل مرادی، مریوان شلمچهای، عبدالرحیم سعیدی راد درحوزه هنری برگزار شد.
شهید ماشاءالله صفاری، متولد1326 سیرجان کرمان، در نوجوانی حافظ قرآن کریم و در جوانی کشتیگیر بود. وی در روزهای قبل از انقلاب جزو مبارزین با رژیم طاغوت بود. بندی در 20 آذر 1364 در منطقه هورالهویزه به شهادت رسید.
ادامه مطلب
کوچههای میهن چشمبه راهِ سرباز اسیر ایرانی
«همه ما در خانه مادربزرگ سعید در آشخانه بودیم و او دائم و به شوخی میگفت من شهید میشوم. به من میگفت اگر شهید شدم از من تعریف نکنی و هی نگویی پسر من چنین بود و چنان، از من تعریف نکن! الان به خاطر همین حرفهایش من از او چیزی نمیگویم و ساکت ایستادهام.» این آخرین خاطرات مادر سعید از اوست؛ خاطراتی که او را از هفتم فروردین تا کنون به سکوت کشانده است.
نخستین خبرهای ناگوار برای خانواده براتی این بود: «ششم فروردین 1396 تیمی از هنگ مرزی میرجاوه مورد حمله گروهک تروریستی «جیشالعدل» قرار گرفت. 6 سرباز و 3 نیروی مرزبانی به شهادت رسیدند و 2 سرباز هم راهی بیمارستانی در زاهدان شدند اما اثری از سعید براتی سرباز 24 ساله پیدا نشده است.»
خانواده براتی ثانیه به ثانیه اخبار حادثه تروریستی میرجاوه را پیگیری میکردند تا بالاخره دهم اردیبهشت از زبان سرباز مجروح این حادثه، پی به اسارت فرزند مجروح خود بردند. چشمانتظاری و لحظات پر بیم و امید در خلال اخبار و پیامهای مسئولان که حادثه تروریستی را محکوم میکردند، ادامه داشت تا آن که خبری مبنی بر به شهادت رسیدن سرباز مفقود شده به نقل از «معاون سیاسی امنیتی استان خراسان شمالی» منتشر شد. هرچند ساعتی بعد، این خبر تکذیب شد اما خانواده سعید حدس زدند که دیگر فرزندشان را زنده نخواهند یافت. این مساله به شدت بر نگرانیهای این خانواده افزود.
در همین شرایط که مسئولان اخبار ضد و نقیض از زنده بودن سرباز مفقود وطن منتشر میکردند، وزیر امور خارجه ایران به همراه یک هیئت رسمی برای پیگیری وضعیت سرباز ربوده شده حادثه میرجاوه و بازگرداندن پیکرهای مرزبانانی که سالها قبل توسط تروریستها ربوده شده و به شهادت رسیده بودند، به پاکستان سفر کرد تا شاید بتوان با کمک مقامات این کشور مشکل را حل کرد. پیگیریهایی که همچنان ادامه دارد.
اردیبهشت، در میان روزهای سرنوشتساز انتخابات ریاست جمهوری که پیگیری دیپلماتیک آزادی سعید از چنگال تروریستها را تحت تاثیر قرار داده بود، خبری در سایت مرکز امور ایثارگران ناجا منتشر شد مبنی بر اینکه سردار شریعتی جانشین معاونت نیروی انسانی ناجا و سرهنگ عبدی، مسئول مرکز امور ایثارگران ناجا با حضور در منزل پدری «سرباز وظیفه سعید براتی» به دلجویی از آنها پرداختند و ضمن مطلع کردن آنها از روند اقدامات ناجا برای بازگشت فرزندشان به میهن، این خانواده را به صبر و مقاومت توصیه کردند.
در خلال اخبار مختلف درباره این سرباز اسیر ایرانی، «موزه صلح تهران» به صورت جدی موضوع درخواست آزادی برای این سرباز ربوده شده را در شبکههای اجتماعی منتشر کرد به طوری که انتشار پوستری که بر آن نوشته شده است: «سرباز بیگناه وطن، سعید براتی را آزاد کنید» سبب توجه بیشتر مسئولان و عموم مردم به این مساله شده است. پیامهای امیدوارانه، محبتآمیز و دعاهای مردم ایران در شبکههای اجتماعی برای خانواده سعید دلگرم کننده است.
همچنین، به تازگی دکتر «اردشیر نوریان» به عنوان نماینده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همراه با «طیبه سیاوشی» نماینده شهر تهران در مجلس شورای اسلامی به دیدار خانواده براتی رفتند و قول دادهاند که مجلس برای فراهم نمودن شرایط آزادی سرباز رزمنده مرزبانی سعید براتی پیگیریهای جدی خواهد داشت.
اکنون بیش از دو ماه از اسارت سرباز مجروح ایرانی توسط گروهک تروریستی میگذرد و آن چه در کنار همه حمایتهای مردمی میتواند مرهمی برای روزهای پر التهاب خانواده براتی باشد، مشارکت و پیگیری تمامی مقامات کشور برای آزادی و بازگرداندن سعید به کشور است تا مردم ما مطمئن شوند که دولتمردان و سرداران این سرزمین، امانتدار شایستهای برای فرزندان سربازشان هستند. شاید زمان آب و جارو کردن کوچههای ایرانزمین برای بازگشت سرباز اسیر وطن «سعید براتی» نزدیک باشد!
ادامه مطلب
برگزاری آیین گرامیداشت شهید «فریدون احمدی» در کرمانشاه
ادامه مطلب