دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

انتظار مادر شهید در «شرف خاک»

کد خبر: ۲۵۱۲۶۰

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۰ - 06August 2017

انتظار مادر شهید در «شرف خاک»

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، «شرف خاک» عنوان کتابی از «مهدی خدادادی» است که طی آن به زندگی «شهید داوود مجیدی» پرداخت شده است.

این کتاب در قطع جیبی منتشر شده که از همین جهت آن را باید جز رمان‌های کوتاه محسوب کرد. نثر این کتاب ساده و روان است و  لفاظی‌های معمول هنری را در خود ندارد. کتاب بیشتر از آنکه به شهید ارتباط پیدا کند در مورد دلتنگی‌ مادر شهید است که در آخر با رسیدن استخوان‌های پسر شهیدش این انتظار به سرانجام می‌رسد.

نویسنده سعی کرده با موجزنویسی اصل واقعه را برای مخاطب بازروایی کند. هر چند این کتاب به شدت داستان‌گو است، اما براساس مستندات و مصاحبه با خانواده و همرزمان شهید مجیدی تنظیم و نوشته شده است.

قسمتی از متن کتاب:

«درب تابوت توسط پرسنل معراج کنار زده شد و نگاه‌ها مبهوت درون تابوت شد. چندپاره استخوان به همراه تسبیح و هر تربت هدیه مادر و جوراب‌های پشمی دستباف عمه به برادرها اطمینان قبلی داد که این پیکر پسر ماه‌جبین خانم است؛ پیکر داوود.

رحمان دل تو دلش نبود، خبر بازگشت داوود در محله و مسجد پیچیده بود. بعد از هشت سال قرار بود دیدار این دو دوست تازه شود. ساک داوود را به دست گرفت و خود را به پیکر رفیقش رساند. پیکر روی دستان جمعیت موج می‌خورد و به سمت منزل پیش می‌رفت. رحمان دوباره آخرین حرف‌های بین خودش و داوود رد و بدل شده بود را مرور می‌کرد و اشک می‌ریخت.

داوود من یه سوالی بپرسم؟

بپرس

من یه سوال می‌پرسم مردونه جواب بده؛ ما که داریم میریم عملیات خداییش خداییش تو قلبا دوست داری شهید بشی؟

رحمان به ارواح خاک پدرت من میخوام شهید بشم، تو چی؟

من!؟ من حرکتم رو کردم اومدم، ولی اگه بگم دوست دارم شهید بشم دروغ گفتم. من حرکت کردم به سمت خدا، حالا هر چی خودش بخواد.

داوود مسیرش را انتخاب کرده بود، رحمان با حسرت به سرانجام خوش او فکر می‌کرد.»

«شرف خاک»، برگرفته از زندگی شهید داوود مجیدی، در 104 صفحه به قلم «مهدی خدادادی» نوشته و توسط نشر «نارگل» در 3000 نسخه و به قیمت 60000 ریال منتشر شده است.

 انتهای پیام/ 161


ادامه مطلب

[ یک شنبه 15 مرداد 1396  ] [ 1:35 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

خلبانی با 3 هزار ساعت پرواز جنگی

شهید عباس بابایی با بیش از ‌3 هزار ساعت پرواز با انواع هواپیماهای جنگنده، قسمت اعظم وقت خود را در پروازهای عملیاتی، قرارگاه‌ها و جبهه‌های جنگ در غرب و جنوب کشور سپری کرد.

کد خبر: ۲۵۱۲۷۴

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۴ - 06August 2017

خلبانی با 3 هزار ساعت پرواز جنگیبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، عباس بابایی سال ‌١٣٢٩ در شهر قزوین متولد شد. دوره ابتدایی و متوسطه را در همان شهر به تحصیل پرداخت و در سال ‌١٣٤٨ به دانشکده خلبانی نیروی هوایی راه یافت و پس از گذراندن دوره آموزش مقدماتی، برای تکمیل دوره به آمریکا اعزام شد.


توصیف یک آمریکایی از روحیات عباس بابایی

عباس در سال ‌١٣٤٩ برای گذراندن دوره خلبانی به آمریکا رفت. طبق مقررات دانشکده می‌بایست به مدت 2 ماه با یکی از دانشجویان آمریکایی هم اتاق می‌شد. آمریکایی‌ها در ظاهر هدف از این برنامه را پیشرفت دانشجویان در روند فراگیری زبان انگلیسی عنوان می‌کردند اما واقعیت چیز دیگری بود. چون عباس در همان شرایط تمام واجبات دینی خود را انجام می‌داد و از بی‌بند و باری موجود در جامعه آمریکا بیزار بود. هم اتاقی او در گزارشی که از ویژگی‌ها و روحیات عباس نوشته، یادآور می‌شود که بابایی فردی منزوی و در برخوردها، نسبت به آداب و هنجارهای اجتماعی بی‌تفاوت است. از رفتار او بر می‌آید که نسبت به فرهنگ غرب دارای موضع منفی است و شدیداً به فرهنگ سنتی ایران پایبند است.

همچنین اشاره کرده که او به گوشه‌ای می‌رود و با خودش حرف می‌زند که منظور او نماز و دعا خواندن عباس بوده است.

نماز عباس بابایی و احترام ژنرال آمریکایی

خود عباس ماجرای فارغ‌التحصیلی از دانشکده خلبانی آمریکا را چنین تعریف کرده است: «دوره خلبانی ما در آمریکا تمام شده بود، اما به خاطر گزارشاتی که در پرونده خدمتم درج شده بود، تکلیفم روشن نبود و به من گواهینامه نمی‌دادند تا این که روزی به دفتر مسئول دانشکده که یک ژنرال آمریکایی بود، احضار شدم. به اتاقش رفتم و احترام گذاشتم. او از من خواست که بنشینم. پرونده من در مقابلش و روی میز بود. ژنرال آخرین فردی بود که می‌بایستی نسبت به قبول و یا رد شدنم اظهارنظر می‌کرد.

او پرسش‌هایی کرد که من پاسخش را دادم. از سؤال‌های ژنرال برمی‌آمد که نظر خوشی نسبت به من ندارد. این ملاقات ارتباط مستقیمی با آبرو و حیثیت من داشت زیرا احساس می‌کردم که رنج 2 سال دوری از خانواده و شوق برنامه‌هایی که برای زندگی آینده‌ام در دل داشتم همه در یک لحظه در حال محو شدن است و باید دست خالی و بدون دریافت گواهینامه خلبانی به ایران برگردم. در همین فکر بودم که در اتاق به صدا درآمد و شخصی اجازه خواست تا داخل شود. او ضمن احترام، از ژنرال خواست تا برای انجام کار مهمی به خارج از اتاق برود، با رفتن ژنرال، من لحظاتی را در اتاق تنها ماندم.

به ساعتم نگاه کردم، وقت نماز ظهر بود. با خود گفتم، کاش در اینجا نبودم و می‌توانستم نماز را اول وقت بخوانم. انتظارم برای آمدن ژنرال طولانی شد. گفتم که هیچ کار مهمی بالاتر از نماز نیست، همین جا نماز را می‌خوانم. ان‌شاالله تا نمازم تمام شود، او نخواهد آمد. به گوشه‌ای از اتاق رفتم و روزنامه‌ای را که همراه داشتم به زمین انداختم و مشغول نماز خواندن شدم. در حال خواندن نماز بودم که متوجه شدم ژنرال وارد اتاق شده است. با خود گفتم چه کنم؟ نماز را ادامه بدهم یا بشکنم؟ بالاخره گفتم، نمازم را ادامه می‌دهم، هرچه خدا بخواهد همان خواهد شد. نماز را تمام کردم و در حالی که بر روی صندلی می‌نشستم از ژنرال معذرت‌خواهی کردم. ژنرال پس از چند لحظه سکوت، نگاه معناداری به من کرد و گفت: چه می‌کردی؟

گفتم: عبادت می‌کردم.

گفت: بیشتر توضیح بده.

گفتم: در دین ما دستور بر این است که در ساعت‌های معین از شبانه‌روز باید با خداوند به نیایش بپردازیم و در این ساعت زمان آن فرا رسیده بود، من هم از نبودن شما در اتاق استفاده کردم و این واجب دینی را انجام دادم.

ژنرال با توضیحات من سری تکان داد و گفت: همه این مطالبی که در پرونده تو آمده مثل این که راجع به همین کارهاست، این طور نیست؟ پاسخ دادم: بله همین طور است. لبخند زد. از نوع نگاهش پیدا بود که از صداقت و پایبندی من به سنت و فرهنگ و رنگ نباختنم در برابر تجدد جامعه آمریکا خوشش آمده است. با چهره‌ای بشاش خودنویس را از جیبش بیرون آورد و پرونده‌ام را امضا کرد. سپس با حالتی احترام‌آمیز از جا برخاست و دستش را به سوی من دراز کرد و گفت: به شما تبریک می‌گویم. شما قبول شدید. برای شما آرزوی موفقیت دارم. من هم متقابلاً از او تشکر کردم. احترام گذاشتم و از اتاق خارج شدم. آن روز به اولین محل خلوتی که رسیدم به پاس این نعمت بزرگی که خداوند به من عطا کرده بود، 2 رکعت نماز شکر خواندم.»

ورود هواپیماهای اف-۱۴

با ورود هواپیماهای پیشرفته اف – ‌١٤ به نیروی هوایی، بابایی که جزو خلبان‌های تیزهوش و ماهر در پرواز با هواپیمای شکاری اف – ‌٥ بود، به همراه تعداد دیگری از همکاران برای پرواز با هواپیمای اف–۱۴ انتخاب و به پایگاه هوایی اصفهان منتقل شد.

با اوج‌گیری مبارزات علیه نظام ستمشاهی، بابایی به عنوان یکی از پرسنل انقلابی نیروی هوایی، در جمع دیگر افراد متعهد ارتش به میدان مبارزه وارد شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وی گذشته از انجام وظایف روزمره، به عنوان سرپرست انجمن اسلامی پایگاه، به پاسداری از دستاوردهای پرشکوه انقلاب اسلامی پرداخت.

بابایی با دارا بودن تعهد، ایمان، تخصص و مدیریت اسلامی چنان درخشید که شایستگی فرماندهی وی محرز و در تاریخ ‌۱۳۶۰.۵.۷ فرماندهی پایگاه هشتم هوایی بر عهده او گذاشته شد.

فرماندهی آبادگر

به هنگام فرماندهی پایگاه، با استفاده از امکانات موجود در آن، به عمران و آبادانی روستاهای مستضعف‌نشین حومه پایگاه و شهر اصفهان پرداخت و با تأمین آب آشامیدنی و بهداشتی، برق و احداث حمام و دیگر ملزومات بهداشتی و آموزشی در این روستا، گذشته از تقویت خط سازندگی انقلاب اسلامی، در روند هرچه مردمی کردن ارتش و پیوند هرچه بیشتر ارتش با مردم خدمات شایان توجهی را انجام داد.

بابایی، با کفایت، لیاقت و تعهد بی‌پایانی که در زمان تصدی فرماندهی پایگاه اصفهان از خود نشان داد، در تاریخ ۱۳۶۲.۲.۹ با ارتقا به درجه سرهنگی به سمت معاون عملیات نیروی هوایی منصوب و به تهران منتقل شد.

3 هزار ساعت پرواز جنگی

او با روحیه شهادت‌طلبی به همراه شجاعت و ایثاری که در طول سالها در جبهه‌های نور و شرف به نمایش گذاشت، صفحات نوین و زرینی به تاریخ دفاع مقدس و نیروهای هوایی ارتش نگاشت و با بیش از ‌3 هزار ساعت پرواز با انواع هواپیماهای جنگنده، قسمت اعظم وقت خویش را در پروازهای عملیاتی و یا قرارگاه‌ها و جبهه‌های جنگ در غرب و جنوب کشور سپری کرد و به همین ترتیب چهره آشنای «بسیجیان» و یار وفادار فرماندهان قرارگاه‌های عملیاتی بود و تنها از سال ‌١٣٦٤ تا هنگام شهادت، بیش از ‌٦٠ مأموریت جنگی را با موفقیت کامل به انجام رسانید.

برای پیشرفت سریع عملیات‌ها و حسن انجام امور، تنها به نظارت اکتفا نمی‌کرد، بلکه شخصاً پیشگام می‌شد و در جمیع مأموریت‌های جنگی طراحی شده، برای آگاهی از مشکلات و خطرات احتمالی، اولین خلبان بود که شرکت می‌کرد.

سرلشکر بابایی به علت لیاقت و رشادت‌هایی که در دفاع از نظام، سرکوبی و دفع تجاوزات دشمنان از خود بروز داد، در تاریخ ‌۶۶.۲.۸، به درجه سرتیپی مفتخر شد.

سرتیپ بابایی معاون عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به هنگام بازگشت از یک مأموریت برون مرزی، هدف گلوله ضد هوایی قرار گرفت و به شهادت رسید.

شرح شهادت

عباس بابایی صبح روز پانزدهم مردادماه(روز عید قربان) سال 1366 به همراه یکی از خلبانان نیروی هوایی (سرهنگ نادری) به منظور شناسایی منطقه و تعیین راه کار اجرای عملیات، با یک فروند هواپیمای آموزشی اف–۵ از پایگاه هوایی تبریز به پرواز درآمد و وارد آسمان عراق شد. پس از انجام مأموریت، به هنگام بازگشت، در آسمان خطوط مرزی، هدف گلوله‌های تیربار ضد هوایی قرار گرفت و از ناحیه سر مجروح شد و بلافاصله به شهادت رسید.

یکی از راویان مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ درباره این واقعه نوشته است: «به دنبال اصابت گلوله به هواپیمای سرتیپ بابایی و اختلالی که در ارتباط هواپیما و پایگاه تبریز به وجود آمد، پایگاه مزبور به رابط هوایی سپاه اعلام کرد که یک فروند هواپیمای خودی در منطقه مرزی سقوط کرد؛ برای کمک به یافتن خلبان و لاشه آن هر چه سریعتر اقدام کنید. مدت کوتاهی از اعلام این موضوع نگذشته بود که فرد مذکور مجدداً تماس گرفت و در حالی که گریه امانش نمی‌داد، گفت: هواپیمای مورد نظر توسط خلبان به زمین نشست ولی یکی از سرنشینان آن به علت اصابت تیر در داخل کابین به شهادت رسیده است.»

راوی در مورد بازتاب شهادت بابایی در جمع برادران سپاه نوشته است: «برخی فرماندهان ارشد سپاه در جلسه‌ای مشغول بررسی عملیات بودند که تلفنی خبر شهادت تیمسار بابایی به اطلاع برادر رحیم (سرلشکر رحیم صفوی) رسید. با شنیدن این خبر، جلسه تعطیل شد و اشک در چشمان حاضرین به خصوص آنان که آشنایی بیشتری با شهید بابایی داشتند، حلقه زد.»

نقل شده که وی چند روز قبل از شهادت در پاسخ پافشاری‌های بیش از حد دوستانش جهت عزیمت به مراسم حج گفته بود: «تا عید قربان خودم را به شما می‌رسانم.»

بابایی در هنگام شهادت ‌٣٧ سال داشت. او اسوه‌ای بود که از کودکی تا واپسین لحظات عمر گرانقدرش همواره با فداکاری و ایثار زندگی کرد و سرانجام نیز در روز عید قربان، به آرزوی بزرگ خود که مقام شهادت بود نائل شد و نام پرآوازه‌اش در تاریخ پرافتخار ایران جاودانه شد.

 

منبع: ایسنا 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 15 مرداد 1396  ] [ 1:35 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مراسم اجتماع بزرگ مدافعان حرم در اردبیل برگزار می‌شود

مراسم اجتماع مدافعان حرم و یادواره شهید «علی سیفی»، شامگاه جمعه 20 مردادماه در اردبیل برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۵۱۲۶۸

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۵ - 06August 2017

به گزارش دفاع پرس از اردبیل، مراسم اجتماع بزرگ مدافعان حرم و یادواره شهید «علی سیفی»، شامگاه جمعه 20 مردادماه  بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد «منصوریه» اردبیل برگزار می‌شود.

این مراسم نورانی با حضور خانواده‌های معزز شهدای مدافع حرم، جانبازان و ایثارگران و عموم مردم همراه با سخنرانی حجت‌الاسلام «سید‌ابراهیم میرعباس‌زاده» و مدیحه‌سرایی ذاکرین اهل بیت (ع) «نریمان پناهی»، «اسلام میرزایی» و «نادر جوادی» برگزار خواهد شد.

مراسم اجتماع بزرگ مدافعان حرم برگزار می‌شود 

انتهای پیام/ 151


ادامه مطلب

[ یک شنبه 15 مرداد 1396  ] [ 1:35 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

وصیت‌نامه شهید عباس بابایی/ شهیدی که از شهدا خجالت می‌کشید وصیت‌نامه بنویسد

شهید بابایی در وصیت‌نامه خود آورده است: به خدا قسم من از شهدا و خانواده شهدا خجالت می‌کشم وصيت‌نامه بنويسم. حال سخنانم را برای خدا در چند جمله ان شاءالله خلاصه می‌کنم.

کد خبر: ۲۵۰۶۱۷

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸ - 06August 2017

15 مرداد منتشر شود/ وصیت‌نامه شهید عباس بابایی/ شهیدی که از شهدا خجالت می‌کشید وصیت‌نامه بنویسد

به گزارش خبرنگار ساجد، شهید «عباس بابایی» 4 آذر 1329 در قزوین دیده به جهان گشود. وی خلبان نیروی هوایی ارتش بود. شهید بابایی در زمان شهادت سمت معاون عملیات نیروی هوایی را عهده دار بود. وی در 15 مرداد 1366 در سردشت به درجه شهادت نائل آمد.

 

وصیت‌نامه شهید «عباس بابایی»

 

«بسم الله الرحمن الرحيم

انا لله و انا اليه راجعون
خدايا، خدايا، تو را به جان مهدی (عج) تا انقلاب مهدی (عج) خمينی را نگهدار.

 

به خدا قسم من از شهدا و خانواده شهدا خجالت می‌کشم وصيت‌نامه بنويسم. حال سخنانم را برای خدا در چند جمله ان شاءالله خلاصه می‌کنم.

 

خدايا مرگ مرا و فرزندان و همسرم را شهادت قرار بده.
خدايا، همسر و فرزندانم را به تو می‌سپارم.
خدايا، در اين دنيا چيزی ندارم، هرچه هست از آن توست.
پدر و مادر عزيزم، ما خيلی به اين انقلاب بدهکاريم.

 

عباس بابایی

61.4.22
21 ماه مبارک رمضان»

 

انتهای پیام/ 111


ادامه مطلب

[ یک شنبه 15 مرداد 1396  ] [ 1:35 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فریب ابرقدرت‌ها را نخورید

خبرنگار شهید «غلامرضا نامدارمحمدی» در بخشی از وصیتنامه خود نوشته است: قدر این نایب امام زمان (عج) [امام خمینی] را بدانید و اگر خدمتش مشرف شدید سلام من حقیر را نیز به او برسانید و هرگز فریب منافقین و ابرقدرت‌ها را نخورید.

کد خبر: ۲۵۱۲۶۳

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰ - 06August 2017

باید اول خود را ساخت بعد سعادت شهادت رابه گزارش دفاع پرس از کرمان، «غلامرضا نامدارمحمدی» یکی از 10  خبرنگار شهید عرصه رسانه استان کرمان است. آنچه که در زیر می‌خوانید بخشی از زندگی‌نامه و وصیت‌نامه این خبرنگار شهید به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار است که در ادامه می‌خوانید.

خبرنگار شهید غلامرضا نامدارمحمدی در سال 1341 در تاریخ 17 بهمن در یکی از محلات قدیمی تهران متولد شد. غلامرضا با برادر بزرگش محمدحسین که او نیز به درجه رفیع شهادت نائل شده است بیشتر می‌جوشید زیرا تفاوت سنی ایشان دو سال بیشتر نبود و انگار از همان کودکی بیشتر همدیگر را می‌فهمیدند.

کم کم جریانات انقلاب شکل گرفت و این دو برادر با شور و حال عجیبی در تظاهرات و فعالیت‌های انقلابی شرکت کردند. آنها حتی در بعضی از تظاهرات‌های مهم تهران مانند 17 شهریور و روزهای پیروزی انقلاب به تهران می‌رفتند و در آنجا در تظاهرات شرکت می‌کردند.

با پیروزی انقلاب، غلامرضا در جهاد کرمان مشغول به کار شد و اواخر سال 58 وارد سپاه تهران شد و با شروع جنگ تحمیلی به جبهه رفت. کار در نشریه «پیام انقلاب» به عنوان خبرنگار و عکاس از دیگر زوایای زندگی سراسر افتخار غلامرضا بود.

غلامرضا در 23 اسفند 63 در حالی که مشغول تهیه عکس از رشادت رزمندگان اسلام بود در جزیره مجنون در اثر انفجار خمپاره به شهادت رسید.

بخشی از مناجاتنامه شهید غلامرضا نامدارمحمدی

الهی! این بدن من مملوک توست ملک توست ان‌شاءالله که عبد توست.

با آن هر چه می‌خواهی معامله کن، اگر می‌خواهی آن را بسوزانی بسوزان.

اگر می‌خواهی آن را تکه‌تکه کنی تکه‌تکه کن. اگر می‌خواهی آن را بی‌سر کنی چنین کن.

اگر می‌خواهی این پیکر را مانند مولایم اباعبدالله (ع) لگدمال ستوران کنی چنین کن و اگر می‌خواهی مانند عباس (ع) عموی تشنگان حسین بدنم را بی‌دست و پا کنی چنین کن و اگر می‌خواهی ...

ولی از تو تقاضایی دارم، تو را به عزت زهرای مرضیه (س) با این بدن عاصی قهر مکن.

چرا که اگر بدانم تو از عذابم لذت می‌بری بسم‌الله.

اگر بدانم تو با دیدن بدن سوخته‌ام شادان می‌شوی بسم‌الله.

اگر بدانم تو با بدن بی‌سرم خرسند می‌شوی بسم‌الله.

کور باد آن چشمی که غیر تو را ببیند و برای غیر تو ببیند.

کور باد آن گوشی که برای غیر تو بشنود و غیر کلام تو را بشنود.

بریده باد آن دستی که برای غیر تو حرکت کند.

بخشی از وصیتنامه شهید غلامرضا نامدارمحمدی 

پدر و مادر عزیز و برادران و خواهران گرامی شما را به آن چیزی وصیت می‌کنم که علی ابن ابیطالب (ع) هنگام مرگ چنین وصیت نمود «اوصیکم عبادالله بتقوی الله و نظم امرکم».

تقوای خدا را پیشه کنید تا خیلی از حجاب‌ها از پیش چشم شما برداشته شود.

همیشه با خودم می‌گفتم آیا می‌شود روزی من نیز به فیض کامل شهادت نائل شوم و دین خود را به اسلام و انقلاب و امام ادا کنم؟

گاهی می‌گفتم خیر نمی‌توانم، چون تا سعادت نباشد شهادت نیست، پس من سعادتش را ندارم و گاهی نیز دل خود را تسکین داده و می‌گفتم می‌شود مگر آنها که شهید شده‌اند غیر از ما بوده‌اند فقط آنها خود را خالص «الله» کردند و متقی شدند و بعد «مهاجر الی‌الله» گشتند. پس باید اول خود را ساخت یعنی اول باید سعادت را کسب نمود و بعد شهادت را.

نکته‌ای که لازم می‌دانم تذکر دهم این است که من این راه را با شناخت کامل انتخاب کرده‌ام و هیچ زور و اجباری در انتخاب این راه در کار نبوده است.

از تمام دوستان و عزیزان و مخصوصاً پدر و مادر و برادران و خواهرانم خواهشمندم مرا ببخشند و چنانچه از من رنج و ناراحتی به آنها رسیده است آن را به بزرگی خود ببخشند.

ضمناً دعای خیر برای من عاصی فراموش نکنید، از چیزهایی که در قلب من جا دارد این امام عزیز است که خدا می‌داند همیشه با خدای خود می‌گفتم که اگر می‌خواهی امام را به نزد خود ببری ای خدا، اول مرا بمیران چرا که نمی‌توانم غم از دست دادن او را تحمل کنم. لذا از شما عزیزان که شاید این وصیتنامه را می‌خوانید می‌خواهم که امام عزیزمان را تنها نگذارید و قدر این نایب امام زمان (عج) را بدانید و اگر خدمتش مشرف شدید سلام من حقیر را نیز به او برسانید و هرگز فریب منافقین و ابرقدرت‌ها را نخورید.

انتهای پیام/ 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 15 مرداد 1396  ] [ 1:35 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکر پدر شهید «قدیر سرلک» تشییع می‌شود

مراسم تشییع پیکر پدر شهید مدافع حرم «قدیر سرلک» دوشنبه 16 مرداد ماه در شهرک رضویه تهران برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۵۱۲۷۷

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵ - 06August 2017

فردا؛ تشییع پیکر پدر شهید «قدیر سرلک»

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، کربلایی «عبدالحسین سرلک» پدر شهید مدافع حرم «قدیر سرلک» روز گذشته در جوار حرم علی بن موسی الرضا (ع) در اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.

مراسم تشییع پیکر این پدر شهیدف فردا دوشنبه 16 مرداد ماه از ساعت 9 صبح از مقابل منزل وی واقع در بزرگراه امام رضا (ع)، شهرک رضویه، خیابان برادران معروف، کوچه شهید مطلبی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 141


ادامه مطلب

[ یک شنبه 15 مرداد 1396  ] [ 1:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

وصیت‌نامه شهید عبدالرضا کرمی/ هر انقلابی دو چهره دارد یکی خون و دیگری قیام

شهید کرمی در وصیت‌نامه خود آورده است: «طبق گفته‌ شهید بهشتی هر انقلابی دو چهره دارد یکی خون و دیگری قیام. یک عده باید کاری حسینی کنید و عده‌ دیگر باید کاری زینبی کنید و حافظ خون شهدا باشید و از دستاوردهای انقلاب حفاظت کنید.»

کد خبر: ۲۵۱۲۷۹

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۲ - 06August 2017

وصیت‌نامه شهید عبدالرضا کرمی/ هر انقلابی دو چهره دارد یکی خون و دیگری قیام

به گزارش خبرنگار ساجد، شهید «عبدالرضا کرمی» یکم مرداد 1343 در شهرستان هرسین دیده به جهان گشود. وی دانشجوی رشته مدیریت بود. شهید کرمی با آغاز جنگ تحمیلی عازم جبهه شد. عبدالرضا سرانجام در 16 مرداد 1366 طی عملیات نصر 7 در سردشت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 

وصیت‌نامه شهید «عبدالرضا کرمی»

 

«با سلام و درود فراوان به محضر ولی عصر امام زمان (عج) و امام امت خمینی بت‌شکن زمینه ساز ظهور حضرت مهدی (عج) و امت شهیدپرور ایران، امتی که در طول 7 سال در جنگی نابرابر که صدام به فرمان شرق و غرب آغازگر آن بوده چنان کوهی استوار در برابر صدام و عمال پوسیده‌ او مقاومت و ایثار از خود نشان داد.

 

بار الهی سوگند به نام با جلالت که این بار خالصانه رو به سوی تو آورده‌ام بپذیر مرا یا الله و من ای خدا بندۀ ضعیف و درمانده‌ام تویی که امر فرموده‌ای که برای انجام حوائج و رفع مشکلات به درگاهت دعا کنم من هم امرت را اطاعت کردم و به حضورت به حالت ذلت و عبودیت افتاده من بنده‌ی ذلیل و ناتوان درگاهت با این که بارها توبه‌ام را شکستم باز با روی گشاده مرا پذیرفتی و به من لطف کردی و با این که نتوانستم حق بندگی خود را ادا کنم ولی تو حق پروردگاری خود را ادا نمودی و مرا و زبانم را به حمد و ثنای خود آشنا ساختی و باطنم را با دوستی خود آشنا کردی و علاقه‌ام را به 14 معصومت افزون کردی.

 

 ای کسانی که به این دنیای پست دل بستگی دارید بدانید «الدنیا دار المجاز و الاخره دارالقرار» این دنیا رفتنی است و به گفته‌ی پیامبر اکرم (ص) «الدنیا رأس کل خطیئه» حب دنیا منشاء هر پستی و پلیدی است و باید به فکر توشه آخرت بود و مرگی که از آن فرار می‌کنید بالاخره گریبان شما را خواهد گرفت.

 

«قل ان الموت الذی تفرون منه فانۀ ملاقیکم ثم  تردون الی عالم الغیب و الشهاده  فینبئکم بما کنتم تعملون» پس چه بهتر که این مرگ در راه رضای خدا و به خاطر خدا باشد زیرا «ان الله یجب الذین یقاتلون فی سبیله صفاً کانهم بنیان مرصوص» طبق گفته‌ شهید بهشتی هر انقلابی دو چهره دارد یکی خون و دیگری قیام. یک عده باید کاری حسینی کنید و عده‌ دیگر باید کاری زینبی کنید و حافظ خون شهدا باشید و از دستاوردهای انقلاب حفاظت کنید و از همه مهمتر رهبرعظیم و بت شکن زمان و منجی عالم اسلام را تنها نگذارید براستی که عزت و شرف و سربلندی کشور و ملتمان در پی مجاهدات و رهنمودهای پیر جماران است و قدر این نعمت عظیم الهی را بدانید در غیر این صورت این نعمت به نقمت تبدیل خواهد گردید.

 

(ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم)»

 

انتهای پیام/ 111


ادامه مطلب

[ یک شنبه 15 مرداد 1396  ] [ 1:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهید «عباس بابایی» یاور و منجی مظلومان بود

جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه شهید «عباس بابایی» از دوران کودکی دارای روحی بزرگ بود، گفت: وی یاور و منجی مظلومان بود.

کد خبر: ۲۵۱۲۹۸

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۴ - 06August 2017

شهید «عباس بابایی» یاور و منجی مظلومان بود

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، حجت الاسلام و المسلمین «احمد جلیلی صفت» جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در مراسم سی‌امین سالگرد شهادت امیر خلبان «عباس بابایی» اظهار داشت: باید به گونه‌ای عمل کنیم که اگر شهدا از ما پرسیدند بعد از ما چه کردید؟ به آن‌ها بگوییم در این دوران سنگر شما را حفظ و از عزت، ولایت، ملت، دین و آبروی جامعه دفاع کردیم.

وی با اشاره به اینکه محبوبیت و شهرت عباس بابایی دیواره‌های ملی را شکست و او را وارد عرصه بین المللی کرد، افزود: آنچه که باعث این مهم شد، اخلاق، تفکر و سیره ولایی عباس بابایی بود.

حجت الاسلام جلیلی صفت تصریح کرد: عباس بابایی از دوران کودکی دارای روح بزرگ و جوانمردانه بود؛ هنگامی که متوجه شد مستخدم مدرسه به دلیل کهولت سن و عدم کارآیی، کار و منبع درآمد خود را از دست‌ می‌دهد، روزانه ساعتی را برای کمک به وی و نظافت مدرسه اختصاص می‌داد.

وی بیان داشت: روح و فکر عباس آسمانی بود و از این رو یاور و منجی مظلومان بود. از این رو باید به زندگی شهید بابایی به عنوان یک الگوی حقیقی خلیفة اللهی پرداخته شود. شهید بابایی در میدان رزم و عملیات‌های مختلف دشمن را تارو مار کرد، لذا نسل در نسل آبی پوشان نیروی هوایی به ایشان افتخار می‌کنند.

جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش عنوان کرد: شهید بابایی نمونه انسان متواضع، فروتن و با اخلاق بود که به زیارت کعبه خاکی نرفت اما با انجام ماموریت و تکلیف خود به ملکوت اعلی عروج و حقیقت الهی را طواف کرد.
 

در این مراسم، امیر سرتیپ «سید عبدالرحیم موسوی» جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سرتیپ «علی عبداللهی» معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح، امیر سرتیپ خلبان «حسن شاه صفی» فرمانده نیروی هوایی ارتش و سردار سرتیپ «سید مسعود جزایری» معاون ستاد کل نیروهای مسلح نیز حضور دارند.

 

انتهای پیام/ 221 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 15 مرداد 1396  ] [ 1:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

جشنواره شعر مدافعان حرم برگزار می‌شود

جشنواره شعر مدافعان حرم با تقدیر از برگزیدگان شهریورماه امسال برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۵۱۲۹۴

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۹ - 06August 2017

 

جشنواره شعر مدافعان حرم برگزار می‌شودبه گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، نخستین جشنواره شعر «پاسداشت مدافعان حرم» شهریور ماه برگزار می‌شود و مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا 15 شهریورماه سال 96 خواهد بود.

علاقه‌مندان شرکت در این جشنواره می‌توانند سه اثر در قالب های مختلف شعری را به نشانی اینترنتی جشنوارهwww.modafein.org و یا به نشانی تلگرامی @modafein_orgارسال کنند.

آیین اختتامیه جشنواره 29 شهریور ماه طی مراسمی با حضور مدافعان حرم، خانواده شهدای مدافع حرم، جمعی از مسئولین کشوری و لشکری و داوران برگزیده جشنواره با تقدیر از برگزیدگان و اهدای لوح یادبود و جایزه به آنان در برج میلاد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 141


ادامه مطلب

[ یک شنبه 15 مرداد 1396  ] [ 1:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهدا و خانواده شهدا ارزش‌های معنوی انقلاب و نظام هستند

سرهنگ «احمد ثمره حسینی» گفت: شهدا و خانواده شهدا ارزش‌های معنوی انقلاب و نظام هستند، که تکریم آنان وظیفه تمامی مسئولان است.

کد خبر: ۲۵۱۲۷۸

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۷ - 06August 2017

به گزارش دفاع پرس از زاهدان، سرهنگ «احمد ثمره حسینی» فرمانده انتظامی شهرستان «خاش» به همراه جانشین اداره عقیدتی سیاسی این یگان، با خانواده شهیدان «جمعه جمالزهی»، «بخشوک گمشازهی» و «مهیم ریگی» دیدار کردند.

سرهنگ ثمره حسینی در این دیدار اظهار داشت: شهدا و خانواده شهدا ارزش‌های معنوی انقلاب و نظام هستند که تکریم آنان وظیفه تمامی مسئولان است. 

وی با بیان اینکه دشمنان در فکر کمرنگ کردن فرهنگ ایثار و شهادت هستند، تصریح کرد: خون ملت ایران در راه حفظ نظام و کشور، با شهید و شهدا عجین شده و ما نیز به نوبه خود نخواهیم گذاشت این ارزش معنوی کمرنگ شود.

 شهدا و خانواده شهدا، ارزش‌های معنوی انقلاب و نظام هستند

فرمانده انتظامی شهرستان خاش افزود: مردم خونگرم و ولایتمدار شهرستان خاش برای خانواده شهدا ارزش زیادی قائل هستند و نیز شهیدان و خانواده شهدا را الگوی خوبی برای ادامه راه زندگی خود می‌دانند، لذا همچنان روحیه شهادت طلبی در سطح جامعه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به فرمایش گوهربار رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «شهدا ستارگان راه هستند» تصریح کرد: همگان باید به وصیت‌نامه‌ها و توصیه‌های شهدای گران‌قدر عمل کنند و آن را سرلوحه زندگی خود قرار دهند. 

سرهنگ ثمره حسینی خاطرنشان کرد: شهدا نام‌آوران تاریخ بشریت هستند و به همین دلیل با فداکاری و ایثارگری‌های خود در راه خدا، بزرگ‌ترین پیام آزادی را در تاریخ بشریت جاودانه کردند.

 

شهدا و خانواده شهدا، ارزش‌های معنوی انقلاب و نظام هستند

وی بیان کرد: خانواده‌های شهدا، ولی نعمت ما هستند و عملکرد امروز مسئولان، بدون شک زیر نظر این خانواده‌های گران‌قدر است و دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران ادای دین به آنان و زمینه‌ساز گسترش فرهنگ قدردانی و ارج نهادن به مقام و منزلت خانواده شهدا است.

فرمانده انتظامی شهرستان خاش خاطرنشان کرد: امروز خانواده شهدا، جایگاه و نقش خوبی در جامعه ما دارند و حضور ما در بین شما برای خودسازی، و قوت قلبی برای دفاع از حریم امنیت جامعه بوده تا ان‌شاءالله شرمنده شهدا نباشیم.

خاطرنشان می‌شود در پایان این دیدار، به رسم تجلیل از مقام این سه شهید والامقام، هدایایی به رسم یادبود به خانواده این شهدای والامقام اهدا شد.

شهدا و خانواده شهدا، ارزش‌های معنوی انقلاب و نظام هستند 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ یک شنبه 15 مرداد 1396  ] [ 1:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ > ]