دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

شهیدی که برات شهادتش را در خواب از امام حسین (ع) گرفت

شهید محمد ایزدی‌نیک قبل از شهادتش خواب دید که در صفی امام حسین (ع) را ملاقات کرد و او را در آغوش کشید و از حضرت خواست تا او را شفاعت کند.

کد خبر: ۲۵۶۵۱۹

تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۶ - 11September 2017

خواب خوب دیدار با امام حسین(ع) که راه نجات شهید شد

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، فروردین سال ۱۳۴۶، مصادف با شب عید قربان، در تهران، خدا به خانواده ایزدی‌نیک، پسری عطا کرد که نامش را محمد گذاشتند و بعدها قربانی راه امام حسین علیه‌السلام شد.

محمد، سه خواهر بزرگتر از خودش داشت و فرزند آخر و تک پسر خانواده بود، از همان ابتدا تحت تربیت ویژه‌ مادر و پدری مذهبی، انقلابی و زحمتکش قرار گرفت و به گفته‌ مادرش، محمد از همان کودکی با همه‌ بچه‌های دور و برش فرق داشت.

در دبستان به دلیل اخلاق و رفتار زیبا و ویژه‌ای که داشت، مورد تشویق مدیر مدرسه قرار گرفت. در سال سوم دبستان بود که از بی بندوباری معلمش به مادرش شکایت کرد، گریه می‌کرد و می‌‌گفت که دیگر نمی‌خواهم سر کلاسی درس بخوانم که معلمش بی‌حجاب است و چند روزی به مدرسه نرفت. مادر چندین بار با مسئولین مدرسه ماجرا را در میان گذاشت ولی اثری حاصل نشد، تا اینکه با اصرار زیاد محمد، تصمیم به تغییر مدرسه‌اش گرفتند که با مخالفت مدیر مدرسه مواجه شدند، مدیر نمی‌خواست که وجود چنین دانش‌آموزی را از دست بدهد، ولی بالاخره محمد را به مدرسه‌ دیگری انتقال دادند.

دوره‌ راهنمایی را در مدرسه‌ اسلامی جعفری آغاز کرد، کلاس اول راهنمایی بود که انقلاب پا گرفت، محمد مانند بسیاری از همسنگرانش در راهپیمایی‌ها و تظاهرات ضد رژیم شرکت می‌کرد و به فعالیت‌های انقلابی می‌پرداخت.

اوایل دبیرستان بود که تصمیم گرفت به جبهه برود، چرا که یکسالی بود از آغاز جنگ تحمیلی می گذشت، ولی با مخالفت شدید مسئولین سپاه و مدرسه مواجه شد، زیرا هنوز سن او به حد قانونی نرسیده بود. به همین دلیل، بهترین راه را برای خدمت به انقلاب، در درس خواندن یافت و این راه را پی گرفت و آن سال را هم با معدل خیلی خوبی قبول شد، اما دل بی‌قرارش آرام نمی‌گرفت و برای رفتن به جبهه به هر دری می‌زد.

سرانجام تصمیم گرفت که در بسیج عضو شود و از آن طریق به جبهه اعزام شود. روی همین نیت به مسئولین پایگاه ولی اعظم (سنگلجی) مراجعه کرد و پس از پذیرش به بسیج راه یافت. او حالا در دو سنگر درس و بسیج مشغول به خدمت بود. در کلاس‌های عقیدتی و سیاسی و نظامی بسیج شرکت فعال داشت، به طوری که فرد نمونه‌ این کلاس‌ها شناخته شد و برای او از طرف سپاه جوایزی در نظر گرفتند که بعد از شهادتش به خانواده‌اش اهدا شد.

در نهایت محمد اواخر سال ۶۱ توانست از طریق بسیج بعد از یک ماه آموزش، به کردستان اعزام شود، در شهر بوکان چهار ماه خدمت و با ناملایمات آنجا دست و پنجه نرم کرد، تا اینکه در روز نیمه شعبان سال ۶۲ به تهران بازگشت و بعد از استراحت در ماه مبارک رمضان در تابستان شروع به خواندن دوباره درس کرد و در عرض دو ماه، سال دوم تجربی را با معدل خوبی به پایان رساند. این کار او زبانزد همگان و مسئولین مدرسه و کلیه آشنایان بود به طوری‌ که خیلی‌ها این موضوع را باور نمی‌کردند و این اتفاقات همت و انگیزه‌ والای محمد را به رخ همگان کشید.

با آغاز سال تحصیلی جدید او در مدرسه نیز، به فعالیت‌های سیاسی و مذهبی خود ادامه داد و در کنار درس، از طرف دبیرستان با مراکزی چون جهاد، وزارت ارشاد، کانون معراج، انجمن اسلامی در ارتباط بود ولی بعد از بازگشت از بوکان در سر خود سودایی دیگر داشت و گویی او دیگر مرغی در قفس بود.

 

حدود دو ماه قبل از حرکت او به جبهه، شب جمعه‌ای در خواب دیده بود که یک صف طولانی تشکیل شده و می‌گویند هرکس که می‌خواهد مولایش حسین(ع) را ملاقات کند، به صف بایستد، ایشان به مادرش گفته بود که من از همه جلوتر بودم که خدمت آقا رسیدم، امام حسین(ع) خیلی جوان و زیبا، لباس رزم پوشیده بودند و من رفتم جلو و ایشان را بوسیدم و گفتم آقا مرا شفاعت کنید، امام حسین هم تبسمی کردند و مرا در بغل گرفتند و در این وقت از شدت ذوق دیدار آقا از خواب پریدم. بعد از این جریان به زیارت حضرت رضا علیه‌السلام مشرف شد و به تهران بازگشته و از آنجا عازم جبهه شد.

در روز بیستم اسفند ۶۲، بعد از جلب رضایت از پدر و مادرش و حلالیت طلبیدن از همه، با خداحافظی گرم و معنی داری از طریق پایگاه مقداد به کربلای ایران، جبهه‌های جنوب روانه شد و در آنجا نیز آن طوری‌که همرزمانش نقل می‌کنند مدتی در انتظامات پادگان خدمت کرد و با تلاش و پشتکارش سرانجام به گروهان والعادیات از گردان قمر بنی هاشم راه پیدا کرده و رشادتهای بسیاری از خود نشان داد.

در عملیاتی ایذایی، کمک تیربارچی بود که با مجروح شدن تیربارچی، در ساعات اولیه عملیات، مسئولیت تیربار را بر عهده می‌گیرد و از میدان مین، پل صراط این دنیا، گذشته و خود را به نزدیکی کانال‌های دشمن رسانده تا دوشکای آنان را خاموش کند، تا اینکه با اصابت گلوله‌های دشمن بعثی به فیض ‌شهادت نائل می‌آید و پیکر او روی زمین می‌افتد. به علت اینکه گروه امداد دسته، قبلا مجروح یا شهید شده بودند، امکان انتقال وی به پشت خط ممکن نمی‌شود و پیکر مطهرش در منطقه می‌ماند. فردای آن شب باران شدیدی می‌بارد و همه جا را زیر آب می‌برد و بدن محمد آقا به واسطه‌ سنگینی مهمات تیربار، در زیر آب می‌ماند و مفقود الاثر می‌شود.

انتهای پیام/ 141


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 شهریور 1396  ] [ 4:30 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام در ایلام

مراسم تشییع و تدفین یک شهید گمنام دفاع مقدس در استان ایلام برگزار شد.

کد خبر: ۲۵۶۶۷۷

تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۲ - 11September 2017

برگزاری مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام در ایلامبه گزارش دفاع پرس از ایلام، مراسم تشییع و تدفین یک شهید گمنام دفاع مقدس روز دوشنبه 20 شهریورماه با حضور خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران در سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام برگزار شد.

سرهنگ «محمد‌رضا شرفبیانی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ایلام در این مراسم اظهار داشت: شهدا با نثار جان خویش امنیت ما را تامین کردند.

وی در ادامه گفت: مطالب زیادی در خصوص حاجت گرفتن مردم از شهدای گمنام بیان می‌شود که خود در طول حضور در اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس استان، شاهد و ناظر این قضایا بوده‌ام.

این شهید گمنام اسفندماه سال 1363 در عملیات بدر به شهادت رسید. پیکر پاک این شهید در شرق دجله تفحص شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 شهریور 1396  ] [ 4:30 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مسجد «شهدای مدافع حرم» به یاد شهید محسن حججی احداث می‌شود

گروه جهادی شهید کاظمی (محل فعالیت‌های شهید محسن حججی) اقدام به برگزاری اردوی جهادی در مناطق فریدونشهر کرده و قرار است مسجدی به نام شهدای مدافع حرم در این منطقه تاسیس شود.

کد خبر: ۲۵۶۶۷۰

تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۶ - 11September 2017

پر شدن جای خالی شهید حججی در اردوی جهادی با احداث مسجد «شهدای مدافع حرم»

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، موسسه فرهنگی و گروه جهادی شهید کاظمی عملیات اجرایی اردوی جهادی در مناطق فریدونشهر را با حضور جهادگران این موسسه جهت انجام فعالیت های فرهنگی، عمرانی و آموزشی برگزار خواهد کرد.

این گروه جهادی قرار بود در روز عرفه با حضور شهید محسن حججی به روستای کمرون از روستاهای محروم پشت‌کوه فریدون شهر اعزام شوند که به علت شهادت این جهادگر در دفاع از حریم و حرم اهل بیت (ع) در سوریه به تعویق افتاد؛ اما با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به زودی این گروه جهادی به منطقه مورد نظر اعزام خواهند شد و با همکاری همرزمان شهید در لشکر زرهی 8 نجف اشرف کلنگ ساخت مسجدی را به نام شهدای مدافع حرم و به یاد شهید حججی و شهید مدافع حرم قدیر سرلک خواهند زد.

مراحل پایانی نقشه‌برداری زمین مسجد توسط گروه پیشرو انجام شده و منابع و مصالح لازم در حال تهیه و انتقال به این روستا است.

همچنین احداث جاده برای روستای حیران که با 100 خانوار، فاقد جاده، آب آشامیدنی سالم، برق و... هستند، در دستور کار این گروه جهادی قرار گرفته و با جدیت از طریق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) و دولت در دست پیگیری است.

گروه جهادی شهید کاظمی از مردم، نیروهای مسلح و دولتمردان محترم بخاطر همکاری های شایسته ای که به یاد و نام شهید حججی در این منطقه محروم آغاز شده و این مناطق محروم مورد توجه قرار گرفته، تشکر ویژه کرده و از پیشگاه خداوند متعال برایشان اجر جزیل مسئلت نموده است.

انتهای پیام/ 141


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 شهریور 1396  ] [ 4:30 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

بازسازی گلدسته‌های زیارتگاه شهدای هویزه

گلدسته‌های زیارتگاه شهدای هویزه پس از 34 سال، به همت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در حال بازسازی است.

کد خبر: ۲۵۶۶۸۴

تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۹ - 11September 2017

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، گلدسته‌های زیارتگاه شهدای هویزه با گذشت بیش از 34 سال از عمر مفید آن، در اثر گرمای شدید و تندبادهای فصلی، ترک برداشته و قوام خود را از دست داده‌ بودند لذا متولیان امر و هیات امنای این زیارتگاه با توجه به نظر کارشناسان و مشاوران میراث فرهنگی و حفظ آثار، برای جلوگیری از فروریختگی و ریزش آن بر سر زوار، کار تخریب آنها را آغاز کردند.

گلدسته‌های زیارتگاه شهدای هویزه با همان فرم و سبک معماری قبلی توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در حال بازسازی است.

بنا بر این گزارش، هویزه در جنوب غربی سوسنگرد در استان خوزستان قرار دارد. نیروهای عراقی پس از عملیات نصر و شهادت دانشجویان پیرو خط امام و نیروهای داوطلب منطقه، محاصره هویزه را تشدید و در 27 دی ماه 59 آن را اشغال و شهر را کاملا تخریب کردند.

شهر هویزه در تاریخ 18 اردیبهشت 61 در مرحله دوم عملیات بیت المقدس، آزاد شد. یادمان شهدای هویزه در 25 کیلومتری شهر هویزه ـ مزار شهید حسین علم الهدی و یارانش ـ امروز زیارتگاه راهیان سرزمین نور است.

بازسازی گلدسته‌های زیارتگاه شهدای هویزه

 

بازسازی گلدسته‌های زیارتگاه شهدای هویزه

 

بازسازی گلدسته‌های زیارتگاه شهدای هویزه

 

بازسازی گلدسته‌های زیارتگاه شهدای هویزه

 

بازسازی گلدسته‌های زیارتگاه شهدای هویزه

انتهای پیام/ 131


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 شهریور 1396  ] [ 4:30 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهید روح‌الله حسینی در وصیتنامه‌اش هم فقرا را فراموش نکرده بود

شهید روح‌الله حسینی در وصیتنامه‌اش نوشت: «به مستمندان کمک کنید تا مبادا سر گرسنه بر زمین بگذارند و لباس مناسب برای حفظ آبرو نداشته باشند.»

کد خبر: ۲۵۶۷۰۲

تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۹ - 11September 2017

حتی در وصیتنامه‌اش فقرا را فراموش نکرده بودبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، بخشندگی و دغدغه مستمندان را داشتن از صفاتی هستند که کم و بیش همه شهدا از آن برخوردارند. یعنی بخشنده بودند که توانستند از جانشان بگذرند و هستی‌شان را فدای حضرت دوست کنند.

 

شهید روح الله حسینی قیداری هم در وصیتنامه‌اش نوشته بود: «به مستمندان کمک کنید تا مبادا سر گرسنه بر زمین بگذارند و لباس مناسبی برای حفظ آبروداری نداشته باشند.» روح‌الله جوانی 18 ساله بود که این چنین دغدغه مستمندان را داشت. یعنی تمامی یاران روح الله موسوی خمینی این چنین بودند که توانستند تا پای جان در جبهه استضعاف در برابر استکبار بایستند و بجنگند و به شهادت برسند. متن زیر روایت‌های سیده رقیه حسینی قیداری از اقوام شهید است که از ما درخواست کرد مجالی در اختیارش بگذاریم تا اندکی از خصایل اخلاقی پسرعموی شهیدش را بازگو کند.

سربه‌زیر و بخشنده

روح‌الله پسرعمویم بود. متولد سال 1348 در شهرستان پلدختر. جوان مؤدب و سربه‌زیری بود که در محیط مسجد رشد کرد و مذهبی و انقلابی بار آمد. تا آنجا که به یاد دارم، پسرعمو کاری به کار کسی نداشت. چشمان پاکی داشت که زبانزد فامیل و آشنایان بود. همه کسانی که او را می‌شناختند دوستش داشتند. ذات پاکش باعث شده بود از همان دوران نوجوانی به فکر دیگران باشد. زمان جنگ که شهرهای مرزی مورد حمله دشمن قرار می‌گرفتند و مردم اوضاع مساعدی نداشتند، روح‌الله داوطلبانه با ماشین وسایل مورد احتیاج مردم و روستاییان را حمل می‌کرد.

دایی و خواهرزاده

پسرعمو روح‌الله با دایی‌اش رابطه خیلی خوبی داشت. بیشتر دوست بودند تا دایی و خواهرزاده. هر دویشان در یک کارخانه کار می‌کردند و قرار گذاشته بودند نیمی از درآمدشان را برای خودشان بردارند و نصف دیگر را برای افراد نیازمند کنار بگذارند. روح‌الله پول‌هایی که به این منظور کنار می‌گذاشت را جمع می‌کرد و به وقتش گره‌ای از زندگی مستمندی می‌گشود. یکی از خصوصیات پسرعمو این بود که در کنار درس (که تا مقطع دیپلم خوانده بود) ورزش هم می‌کرد. اعتقاد داشت در کنار درس آدم باید جسمش را هم قوی کند. یعنی سعی می‌کرد همه جنبه‌های مثبت را در زندگی‌اش تقویت کند. اگر درس می‌خواند، از هیئت‌های مذهبی غافل نمی‌شد. اگر هیئت می‌رفت، از ورزش کردن غافل نمی‌شد. همین طور اگر قرار بود کار کند و کمک خرج خانواده‌اش باشد، تصمیم گرفت به جبهه هم برود و از همه مردم کشورش دفاع کند.

وصیتنامه و فقرا

روح‌الله و دایی‌اش با هم به جبهه رفتند. در چند عملیات شرکت کردند و عاقبت در سال 66 وقتی که پسرعمو روح‌الله فقط 18 سال داشت، در جریان بمباران دشمن به شهادت رسید. یادم است در وصیتنامه‌اش نوشته بود: «به مستمندان کمک کنید تا گرسنه و بی‌لباس نباشند. نماز و روزه را هرگز ترک نکنید و ‌ای پدر و مادرم برای من اشک نریزید تا دشمن‌شاد نشویم. هرگاه فقیری یا نیازمندی را دیدید، برای رضای خدا کمکش کنید...» روح الله حتی در وصیتنامه‌اش هم مستمندان را فراموش نکرده بود. او از جمله آدم‌هایی بود که دیگران را به خودش ترجیح می‌داد و همین بخشندگی و دغدغه‌مند بودن باعث شد سعادت شهادت پیدا کند.

بخشنده بود که از جان گذشت

الان که 30 سال از شهادت پسرعمو می‌گذرد، گاهی به گذشته برمی‌گردم و به خلقیات این جوان 18 ساله فکر می‌کنم. به اینکه او سن و سال زیادی نداشت، اما چقدر عمیق فکر می‌کرد و به برداشت خوبی از زندگی رسیده بود. به نظرم می‌رسد روح‌الله همه مردم را دوست داشت و آنقدر بخشنده بود که توانست از جانش بگذرد. امثال او نمونه‌ای از جوان‌های پاک این سرزمین هستند که امنیت و آرامشمان را مدیون ایثار و بخشندگی‌شان هستیم. روح‌الله شهید مظلومی است که تا حالا مطلبی از او منتشر نشده است.


پسر عمو روح‌الله مثل خیلی از جوان‌های دیگر آرزوهایی برای خودش داشت، اما رفت تا ما به آرزوهایمان برسیم. حداقل کاری که می‌شود برای این شهدا کرد، نوشتن زندگینامه و مرام و مسلکشان است تا در این شلوغی‌های زمانه اندکی به خودمان بیاییم و راه را پیدا کنیم.

منبع: روزنامه جوان


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 شهریور 1396  ] [ 4:29 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پيام تسليت استاندار مازندران به مناسبت درگذشت پدر شهيدان «محمدزاده»

در پی درگذشت «حسینجان محمدزاده» پدر شهیدان «ابوالقاسم، ابوالحسن و هادی محمدزاده» پیام تسلیتی از سوی استاندار مازندران منتشر شد.
کد خبر: ۲۵۶۶۹۴
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۴ - 11September 2017
 
پيام تسليت استاندار مازندران به مناسبت درگذشت پدر شهيدان «محمدزاده»به گزارش دفاع پرس از مازندران به نقل از روابط عمومي استانداری مازندران، در پی درگذشت «حسینجان محمدزاده» پدر شهیدان «ابوالقاسم، ابوالحسن و هادی محمدزاده» پیام تسلیتی از سوی «ربیع فلاح جلودار» استاندار مازندران منتشر شد که در  ادامه می‌خوانید:

درگذشت حاج حسینجان محمدزاده پدر شهیدان «ابوالقاسم، ابوالحسن و هادی محمدزاده» که پس از تحمل یک دوره بیماری دعوت حق را لبیک گفته و به فرزندان برومندش پیوست، موجب تالم و تاثر شد.

پدران معظم شهدا الگوهای راستین وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، شهدای والامقام و اسوه پایداری در مسیر ولایت فقیه و موجب عزت و اعتبار نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

مرحوم «حسینجان» از جمله این پدران عزتمند و انقلابی بود که با تقدیم عزیزترین گوهرهای حیات خویش به رسالت الهی و انقلابی خویش عمل کرد.

بنده با نهایت تاثر و تالم، درگذشت حاج «حسینجان محمدزاده» پدر مجاهد سه شهید گرانقدر را که با بصیرت و استواری در سال‌های پس از شهادت عزیزانشان در مسیر عشق، ارادت و دلدادگی به رهبر معظم انقلاب اسلامی، درس ولایتمداری، ایمان و مجاهدت را به مردم ولایتمدار و شهیدپرور استان به ویژه شهرستان محمودآباد آموخت، تسلیت گفته، آمرزش و رضوان الهی برای آن زنده یاد و صبر جمیل و اجر جزیل برای بازماندگان از خداوند سبحان مسالت دارم.

شهید ابوالحسن محمدزاده چهارم دی ماه سال 65 در منطقه ام الرصاص، شهید ابوالقاسم محمدزاده 23 اسفند سال 63 در عملیات بدر در منطقه مجنون و شهید هادی محمدزاده در 17 مرداد 64 در منطقه هورالعظیم به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 شهریور 1396  ] [ 4:29 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

وصیت تلویحی شهید محمد نیک‌بین به شهید همت در یک نامه

متن نامه اختصاصی شهید نیک‌بین به فرمانده‌ خود شهید محمدابراهیم همت منتشر شد.

کد خبر: ۲۵۶۶۸۸

تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۹ - 11September 2017

نامه اختصاصی شهید محمد نیک‌بین به شهید همت

به گزارش خبرنگار ساجد، شهید «محمد نیک‌بین» 20 اردیبهشت 1341 به دنیا آمد و با آغاز جنگ تحمیلی عازم جبهه شد. وی جانشینی فرمانده گردان کمیل، از لشکر 27 را برعهده داشت.

 

شهید نیک‌بین سرانجام در چهارم اسفند 62 طی عملیات خیبر به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکر وی پس از 15 سال به میهن بازگشت و در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.


نامه اختصاصی شهید «محمد نیک‌بین»


«سخنی با برادر حاج ابراهیم همت، فرمانده لشکر 27 محمد رسول‌الله (ص)

 

سلام بر تو ای فرمانده خوب، سلام بر تو رزمنده خالص، سلام بر تو ای برادر مومن، سلام بر تو ای یار با وفای امام و حاج احمد متوسلیان


بنده شما را خیلی دوست داشتم برادر عزیزم، در ادامه جنگ همچنان که تاکنون استوار و شکست‌ناپذیر بودی، مقاوم بایست و تا کربلا و نجف و قدس و مکه معظمه پرچم «لا اله الا الله» را برافراشته نمایید و تو را به خدا سعی کنید فرماندهانی مثل چراغی، و حاجی‌پور و معصومی و سایر فرماندهان شهید لشکر تحویل اجتماع بدهید و برادران سپاه را کاملا توجیه کنید که جنگ ادامه دارد و به آنان توصیه فرمایید که چشم محرومین دنیا به بچه‌های بسیج و سپاه است و بگویید بروید تا کربلا که در انتظار است.


برادر همت هر وقت که کربلا رفتی از عوض بنده زیارت نما و بنده در صورت توفیق شهادت، قول می‌دهم که شما را شفاعت نمایم.


والسلام 
محمد نیک‌بین


62/12/3

 

ساعت 11/15 قبل از ظهر، شب عملیات خیبر»

 

انتهای پیام/ 111


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 شهریور 1396  ] [ 4:29 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

وصیت‌نامه شهید الیاس سودی/ توصیه شهید به دوستانش در تزکیه نفس

شهید سودی در وصیت‌نامه خود آورده است: راه شهدا را ادامه دهید در معنای قرآن بکوشید و تفکر کنید، خودتان را تزکیه کنید، در همه حال امام را دعا کنید.

کد خبر: ۲۵۶۶۵۲

تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۲ - 11September 2017

وصیت‌نامه شهید الیاس سودی/ توصیه شهید به دوستانش در تزکیه نفس

به گزارش خبرنگار ساجد، شهید «الیاس سودی» سال 1345 در تهران چشم به جهان گشود. وی تحصیلاتش را تا مقطع دبیرستان ادامه داد و با آغاز جنگ تحمیلی عازم جبهه شد. شهید سودی سرانجام 12 آبان 62 در منطقه پنجوین عراق به درجه رفیع شهادت نائل آمد.


وصیت‌نامه شهید «الیاس سودی»


«رب اغفرلی و لوالدی و لمن دخل بیتی مومنا و للمومنین و المومنات و لا تزد الظالمین الا تبارا»
بار الها مرا و پدر و مادرم و هر که با ایمان به خانه من داخل شود و همه مردان و زنان با ایمان عالم را ببخش و بیامرز و ستمکاران را جز بر هلاک و عذابشان نیفزای.


پدر و مادر عزیز و گرامیم اگر در این عمر کوتاه به شما جسارتی کرده‌ام و یا شما را رنجانده‌ام مرا به لطف و کرم خودتان ببخشید و مرا حلال کنید و از خداوند برای من طلب آمورزش نمایید، و تو ای مادر عزیزم تو را به پهلوی شکسته حضرت فاطمه (س) شیرت را حلالم کن و خطاهایم را ببخش و تو ای پدر بزرگوارم گناهانم را عفو کن و از تقصیر من در گذر و از تو می‌خواهم برای من نماز قضا و روزه قضا در حد توانایی بگیر و یا به دیگران بگو که برای من به جا آورند.


برادران عزیزم: اکنون رسالت شما سنگین است، سلاح بر دست گیرید و به میدان نبرد بروید و سنگر خالی مرا پر کنید و به جمع مجاهدان بپیوندید و نگذارید سنگرها خالی بماند و ضد انقلاب خوشحال بشود، در ضمن مرا حلال کنید و از اشتباهات من درگذرید و به فرمایشات امام گوش فرا دهید و مقید اسلام عزیز باشید، قرآن را زیاد بخوانید زیرا که قرآن بهار دل‌هاست و پیام خون مرا به دیگران برسانید از خدا برای من طلب آمرزش کنید، سرباز اسلام و جانباز امام باشید.

 

خواهران گرامیم: در نماز به یاد خدا باشید فرزندان خوب الهی تربیت کنید به جبهه‌ها کمک نمایید و زیاد مطالعه کنید و عاری از گناه باشید، حجاب را صد در صد رعایت کنید، می‌دانم که حتما این کار را می‌کنید، مبلغ خون شهیدان باشید. در شهادت من کمتر گریان باشید و صبر پیشه کنید و نگذارید مامان زیاد گریه کند تا ضد انقلاب خوشحال شود و اگر کسی به شما تبریک و تسلیت گفت فقط تبریک او را بپذیرید. و ناراحتی به خود راه ندهید، امام را دعا کنید زیرا او معشوق من است. فریاد دل من است و رئیس العلماء هم اوست و نائب ولی‌عصر امام زمان (عج) می‌باشد مرا حلال کنید و گناهانم را ببخشید.


دوستانم: راه شهدا را ادامه دهید در معنای قرآن بکوشید و تفکر کنید کتاب‌های حضرات طباطبایی، دستغیب و مطهری را زیاد بخوانید، خودتان را تزکیه کنید، اشتباهات مرا ببخشید و در همه حال امام را دعا کنید و این نوید را به خانواده عزیز می‌دهم و همچنین به دوستان و فامیل‌ها و دیگران که به وصیت‌های من عمل می‌کنند، نوید می‌دهم که اگر در روز قیامت توانستم در گرفتن دستتان تک تک شما به اذن خداوند کوتاهی نکنم و در آن روز به خصوص خانواده‌ام را فراموش نکنم.


ای امام زمان (عج): ای آقا و ای امام بر حق، ای فرزند فاطمه و علی، عالم از فراغت همه گریان است و دیده جوانان در دیدارت خونین و شیعیان از دوریت غمگین و دشمنان شادان و امام ای سرور آزادگان و ای امام عصر از خداوند متعال خواهان ظهورت هستم تا قلب شیعیان خندان، خشم دشمانت دور، اسلام احیاء و کفر نابود گردد.


اگر بار گران بودیم و رفتیم 
اگر نامهربان بودیم و رفتیم 
که ما بی‌خانمان بودیم و رفتیم 
شما با خانه‌هایتان بمانید


این وصیت‌نامه را در مراسم یادبود من خوانده شود.


خدایا، خدایا تا انقلاب مهدیت خمینی را نگهدار
والسلام 
و من الله التوفیق»


انتهای پیام/ 111


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 شهریور 1396  ] [ 4:29 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکر شهید «عبدالخالق فرزادیان» در یاسوج تشییع شد

پیکر شهید «عبدالخالق فرزادیان» با حضور گسترده مردم شهیدپرور شهر یاسوج تشییع شد.

کد خبر: ۲۵۶۶۹۸

تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰ - 11September 2017

پیکر شهید «عبدالخالق فرزادیان» در یاسوج تشییع شدبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از یاسوج، پیکر شهید «عبدالخالق  فرزادیان» ظهر امروز دوشنبه با حضور جمعی از مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد و اقشار مختلف مردم شهیدپرور شهر یاسوج تشییع شد.

حجت‌الاسلام «سید امان‌الله حسینی‌صدر» امام جمعه موقت شهر یاسوج در این آیین اظهار داشت: امیدواریم خداوند به همه ما توفیق بدهد تا بتوانیم وظایف سربازیمان را مانند شهید فرزادیان انجام دهیم.

وی با تقدیر از حضور باشکوه مردم و مسئولان در مراسم تشییع شهید فرزادیان، افزود: از مأموران انتظامی استان که جانشان را برای برقراری امنیت پایدار در نقاط مختلف استان در طبق اخلاص گذاشتند، سپاسگزاریم.

حسینی‌صدر با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) که فرموند: «کسی که به عمر طولانی خوشحال شود در هنگام مرگ محزون است» گفت: کسی که به وسعت خانه دل بندد، از تنگی قبر محزون می‌آید و کسی که گناه می‌کند و خوشحال است در زمان روز محزون می‌شود.

امام جمعه موقت یاسوج بیان کرد: کسانی که به خوردن مال حرام دلخوش هستند و مانند اشراری که آرامش را به هم می‌زنند، باید به سختی با آنها برخورد شود.

وی عنوان کرد: خرد و کلان از امنیت دفاع می‌کنند و برای حفظ آن از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند، لذا باید از نیروی انتظامی استان تشکر ویژه کنیم.

حسینی‌صدر با تأکید بر دستگیری قاتل شهید فرزادیان، تصریح کرد: از دستگاه قضایی درخواست می‌کنیم در این پرونده از اطاله دادرسی جلوگیری شده و رسیدگی به پرونده در اسرع وقت انجام گیرد.

سرگرد فرزادیان رئیس دایره عملیات ویژه پلیس آگاهی یاسوج که در درگیری و تعقیب و گریز با سارق حرفه‌ای و شرور مسلح در یکی از روستاهای شهرستان گچساران به شهادت رسیده بود پس از اقامه نماز، برای خاکسپاری به زادگاهش روستای «سپیدار مرکزی» منتقل شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 شهریور 1396  ] [ 4:29 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اولین تیتر راه شهدا «اطاعت از ولایت فقیه» است

«سردار کریمیان» در هشتمین همایش سراسری تجلیل از مداحان شهید و ایثارگر کشور در تبریز گفت: امروز ما مانده‌‌ایم و رسالتی عظیم و مسئولیتی دشوار به نام پیام رسانی، سرباز ولایت ماندن بسیار سخت است اگرچه بسیاری مدعی هستند اما سرباز نیستند، راه شهدا اولین تیترش اطاعت از ولایت فقیه است.

کد خبر: ۲۵۶۶۶۴

تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۸ - 11September 2017

اولین تیتر راه شهدا اطاعت از ولایت فقیه استبه گزارش دفاع پرس از آذربایجان شرقی، سرتیپ دوم پاسدار  «غلام‌‌عسکر کریمیان» فرمانده سپاه عاشورا پیش از ظهر امروز در هشتمین همایش سراسری تجلیل از مداحان شهید و ایثارگر کشور در تبریز با بیان اینکه محل خیزش و سر منشأ روحیه و عملکرد انقلاب ما، فرهنگ عاشورایی است، خاطرنشان ساخت: حرکت امام ما الهام گرفته از حرکت امام حسین است که قیام حسینیان علیه یزیدیان بوده و هنوز هم ادامه دارد.


وی ادامه داد: دسته‌‌بندی و سطح‌‌بندی شهدا به لحاظ اجر و قرب در دست امثال بنده نیست و خداست که آن‌ها را دسته‌‌بندی می‌کند اما از دید بنده شهیدان مداح جزو عزیزترین شهدا می‌‌باشند، چراکه شورآفرینی در عشق به اباعبدالله (ع) و اقدام عملی در جبهه‌‌ها توأمان باعث می‌شود اثرگذارترین باشند.


فرمانده سپاه عاشورا با اعلام اینکه اساس حرکت بسیاری از رزمنده‌‌ها، داشتن روحیه سلحشوری است و منشاء این سلحشوری‌‌ها عشق حسینی می‌‌باشد، ابراز داشت: به قول شهید آوینی آن‌هایی که می‌خواهند ما را بشناسند تاریخ کربلا را بخوانند، در نسل سوم و چهارم انقلاب که دشمن بیشترین هجمه را بر روی آن‌ها داشت اکنون مدافعان حرم تربیت شده‌‌اند.


وی تاکید کرد: به نظرم تعبیر مدافعان حرم برای این عاشقان کم است زیرا آن‌ها تنها مدافع حرم نیستند؛ هدفِ نگهداری از انقلاب و پیروی از راه پیامبر ائمه اطهار است که باعث شده در این جبهه‌‌ها حضور پیدا کنیم.


این رزمنده دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه شهید «عباس عبداللهی» که به عنوان نماد این همایش در حال معرفی است از پاسداران عاشق بود، یادآور شد: در هر نبردی که می‌خواستیم وارد شویم شهید عبداللهی نفر اول بود و اینها سربازان واقعی حسین زمان ما، امام زمان ما و رهبر انقلاب بودند.


وی به عدم بازگشت پیکر شهید حاج‌‌ «عباس عبداللهی» اشاره و بیان داشت: غم بزرگی است که پدر را از دست بدهیم و حتی پیکرش برنگردد، هنوز خانواده ایشان چشم انتظار پیکر حاج عباس هستند اما فرزند ایشان به من گفت ما می‌خواهیم پیکر پدرمان برگردد اما اگر قرار است برای این پیکر باج بدهیم این پیکر را نمی‌خواهیم، این همان فرهنگ عاشورا و تربیت زینبی است.


سردار کریمیان با بیان اینکه در شب عملیات خیبر شهید باکری رزمنده‌‌ها را جمع می‌کند و می‌گوید راه بازگشتی وجود ندارد و هرکس می‌خواهد نیاید، تصریح کرد: این جریان آیا غیر از شب عاشورا را تداعی می‌کند؟ و جالب اینجاست که تعدادی از رزمنده‌‌ها به این موضوع معترض می‌‌شوند که مگر ما برای رفتن آمده بودیم که حرف شهادت شد برویم؟ اگر شب عاشورا عده‌‌ای رفتند و قلیلی ماندند، در شب عملیات خیبر عاشوراییان هیچ کسی نرفت.


وی اذعان داشت: امروز ما مانده‌‌ایم و رسالتی عظیم و مسئولیتی دشوار به نام پیام رسانی، سرباز ولایت ماندن بسیار سخت است اگرچه بسیاری مدعی هستند اما سرباز نیستند، راه شهدا اولین تیترش اطاعت از ولایت فقیه است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 شهریور 1396  ] [ 4:28 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ]