دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

روایتی از مقاومت شهید «حسین علم‌الهدی» در برابر متجاوزین بعثی

«سیدمحمد علم‌الهدی» برادر شهید حسین علم‌الهدی روایتی از مقاومت این شهید در برابر تجاوز رژیم بعثی صدام را بیان کرد.

کد خبر: ۲۶۴۷۹۹

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۹ - 03November 2017

روایتی از مقاومت شهید «حسین علم‌الهدی» در برابر متجاوزین

«سیدمحمد علم‌الهدی» برادر شهید حسین علم‌الهدی با حضور در غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، در گفت‌و‌گو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، اظهار داشت: ما پنج برادر و پنج خواهر بودیم. حسین دیپلم ریاضی را در سال ۱۳۵۶ با معدل خوب دریافت کرد البته او در ۱۴ سالگی به دلیل فعالیت‌های ضد شاه در ساواک پرونده داشت.

وی افزود: حسین گفت «هر جایی رشته تاریخ قبول شوم، آنجا می‌روم چون یکی از علت‌های عقب ماندگی کشورهای جهان سوم، عدم آگاهی از تاریخ و تمدن کشورهاست» برادرم در رشته تاریخ و دانشگاه مشهد پذیرفته شد. از آنجایی که بچه ناآرامی بود از لحظه های زندگی خود استفاده می کرد.

برادر شهید حسین علم‌الهدی گفت: برادر من عاشق نهج البلاغه بود. او در مشهد با بچه های انقلابی آشنا شده بود و در تظاهرات شرکت می کرد. ضمن درس خواندن، با بازاری‌ها هم دوست شده بود و در کلاس های درس آیت الله خامنه ای شرکت می کرد.

علم‌الهدی با بیان خاطره‌ای تصریح کرد: وقتی شهید علم‌الهدی متوجه شد مردم اهواز شب‌ها بر روی پشت‌بام خانه‌هایشان حاضر نمی‌شوند تا هم کلام با مردم ایران، فریاد «الله اکبر» بگویند، متعجب شده بود. در یک شب زمستان او به مسجد رفته بود و با بلندگوی مسجد اعلام کرد «مردم اهواز! بپا خیزید امروز در سراسر کشور بانگ الله اکبر است؛ چرا شما ساکت نشسته‌اید».

وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی او هر روز صبح، در رادیو اهواز 15 دقیقه برای مردم صحبت می‌کرد. تاکید داشت که امروز روز امتحان الهی است. ما تصویر می‌کردیم جنگ دو سه ماه طول خواهد کشید و کسی فکر نمی کرد اینقدر طولانی شود.

برادر شهید حسین علم‌الهدی بیان کرد: بعد از شهادت یکی از دوستان حسین به اسم گندم‌کار، ایشان گفتند که من باید به هویزه بروم. حسین 30 روز در هویزه بود. صدام سه بار به سوسنگرد حمله کرده بود که موفق نشده بود. حسین، بسیجی ها و علاقمندان به انقلاب را جمع کرد و سوار قطار شدند و به خدمت امام (ره) رسیدند. حاج صادق آهنگران بچه‌محل ما بود و حسین گفت باید شما بیایید خدمت امام خمینی(ره) و مداحی کنید. اولین مداحی آهنگران برای دفاع مقدس آن روزها با شعر «ای شهیدان به خون غلطان خوزستان درود» بود که در محضر امام خواند.

علم‌الهدی بیان کرد: رژیم بعثی پس از شکست در یک عملیات، تدارکات زیادی دیده بود و نیروهای حسین که 60 نفر بودند در محاصره قرار گرفتند و یکی پس از دیگری به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/ 121


ادامه مطلب

[ جمعه 12 آبان 1396  ] [ 3:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهدا الگوهایی هستند که باید به جامعه معرفی شوند

مدیر روابط عمومی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس راه شهدا را حرکت به سمت عزت و اقتدار دانست و گفت: این عزت را مدیون رشادت ها و ایثارگری های دوران مبارزه با رژیم گذشته و دفاع مقدس هستیم.

کد خبر: ۲۶۴۸۱۴

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶ - 03November 2017

شهدا الگوهایی هستند که باید به جامعه معرفی شوند

«اصغر رضوانی» مدیر روابط عمومی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با حضور در غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دفاع پرس در زمینه نقش رسانه در ترویج فرهنگ ایثار و  شهادت، اظهار داشت: رسانه جایگاه بسیار مهم و اساسی در حوزه فرهنگ‌سازی دارد؛ اما زمانی که صحبت از فرهنگ ایثار و شهادت می‌شود، رسالت رسانه مضاعف می‌گردد؛ پیش‌تر حضور رسانه‌های دیداری و شنیداری در حوزه  فرهنگ ایثار و مقاومت پررنگ تر بود، متاسفانه با گذشت زمان، رسانه ها کم‌تر به این حوزه پرداخته‌اند.


رضوانی تصریح کرد: ممکن است علت این باشد که امروزه مردم دغدغه دفاع مقدس نداشته باشند؛ اما جریان مقاومت و مدافعان حرم، نقش بسزایی در این بیداری داشته است.


وی راه شهدا را حرکت به سمت عزت و اقتدار دانست و افزود: این عزت را مدیون رشادت ها و ایثارگری های دوران مبارزه با رژیم گذشته و دفاع مقدس هستیم.


رضوانی با اشاره به تاثیر فضای مجازی در این زمینه، تاکید کرد: مساله‌ای که امروز بیشتر قابل تامل است، توجه به همین ظرفیت ها است؛ در جریان شهادت شهید «محسن حججی» مشخص شد، فضای مجازی چه ظرفیت هایی دارد؛ باید از این ظرفیت ها جهت فرهنگ سازی استفاده کنیم؛ زیرا در غیر این صورت، این ظرفیت ها به سمت و سوی دیگری خواهند رفت.


مدیر روابط عمومی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افزود: امروز افراد، کم‌تر برای تماشای تلوزیون زمان دارند و بیشتر با تلفن همراه فعالیت های خود را انجام می دهند و حتی ممکن است یک تابلوی تبلیغاتی، در سطح شهر کاربرد و کارکرد تلفن همراه را نداشته باشد. استفاده از ابزار جدید و ظرفیت موجود در آن، می تواند کمک قابل توجهی به شناخت نسل جدید از فرهنگ ایثار و شهادت کند.


وی تصریح کرد: فراتر از فرهنگ ایثار و شهادت به معنای خاص خود، باید به دنبال ترویج معنای عام آن باشیم. ایثار در معنای عام، همان فداکاری است که امروزه در جامعه کم‌تر شاهد آن هستیم؛ مقدم داشتن منافع جمعی بر منافع فردی که دغدغه تمام شهدا بوده است،  باید در دستور کار رسانه ها قرار گیرد و برای رسیدن به اوج این قله، باید جانبازان، آزادگان و ایثارگران را به مردم معرفی کنیم.


مدیر روابط عمومی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب دفاع مقدس تاکید کرد: همانطور که مباحث ایثار و شهادت مظلوم واقع شده اند، نمایشگاه های مرتبط با این فرهنگ نیز ممکن است مورد توجه کمتری قرار گیرند. مراسماتی که مردم خود در آن دخیل باشند، بازدهی بهتری خواهد داشت.


رضوانی در پایان گفت: نباید شهدا را اسطوره کنیم، جایگاه اسطوره یک جایگاه دست نیافتنی است. شهدا زمینی بودند که آسمانی شدند؛ آنها از همین نسل و خاک بودند. وظیفه ما این است که بدنبال این باشیم که نشان دهیم چه شد که همت، شهید همت شد، باکری که یک شهردار بود، تبدیل به یک الگوی اخلاقی شد؛ همچنین امثال شهدای مدافع حرم الگو هستند و باید به جامعه معرفی شوند.

 

گفت‌وگو از حانیه حجازی

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ جمعه 12 آبان 1396  ] [ 3:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

«دفاع مقدس» تجربه «تکرار شدنی» برای مبارزه با آمریکاست

اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم با صدور بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن یوم الله 13 آبان اعلام کرد: دوران دفاع مقدس، تجربه عملی، قابل تکرار و ارزشمند برای مبارزه با آمریکا محسوب می‌شود.

کد خبر: ۲۶۴۸۰۳

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۴ - 03November 2017

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، در بیانیه اداره کل حفظ آثار و  نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم به مناسبت فرارسیدن روز ملی مبارزه با استکبار جهانی آمده است: سالروز یوم الله 13 آبان بار دیگر شعار استکبارستیزی و نفی نظام سلطه را به عنوان یکی از مفاهیم بنیادین اسلام ناب محمدی(ص) و استراتژی بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی بر پیشانی رفیع این نظام به نظاره نشاند؛ شعاری که به عنوان امر به معروف و نهی از منکر در کلام و سیره نورانی خاندان عصمت و طهارت (ع) بخصوص سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ثبت و ضبط است و بارها در قول و فعل وجود باعظمت امام بزرگوار امت و نایب برحق ایشان به عنوان بزرگترین «معروف» انقلاب مورد تاکید قرار گرفته است.

این بیانیه افزوده است: یوم الله 13 آبان تبیین این حقیقت روشن است که ایستادگی در برابر جریان باطل هیچگاه و با هیچ بهانه ای تعطیل نمی شود و بنا بر آموزه های نورانی قرآن کریم، خداوند هیچگونه راه نفوذ و تسلط کفار بر مسلمین را باز نگذاشته و این اصل یکی از اصول مهم حاکم بر مناسبات اسلامی با دیگر کشورهاست که سوابق تاریخی آن نیز در فتوای تاریخی تحریم تنباکو توسط میرزای شیرازی و نفی قانون کاپیتولاسیون توسط امام خمینی(ره) به خوبی مشهود است.

در فراز دیگری از بیانیه با اشاره به سخن گهربار امام راحل(ره) که: «تا شرک و کفر هست، مبارزه هست و تا مبارزه هست، ما هستیم»، تصریح کرده است: این سخن به وضوح بیانگر این موضوع است که نفی استکبار و نمادهای آن بخصوص آمریکا و رژیم صهیونیستی از اصولی ترین مولفه های اندیشه بنیانگذار جمهوری اسلامی بوده و نظام اسلامی در سخت ترین توطئه های آمریکایی - صهیونیستی هیچگاه از مبارزه با ظلم کوتاه نیامده است؛ امروز بر همه جهانیان اثبات شده که هر چند پیراهن کالبد نظام سلطه در گذر زمان عوض می شود، اما در ذات خویش همان یاغی وحشی ای هست که جنایتهای بی شمار تاریخ معاصر را رقم زده است.

بیانیه اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم با اشاره به تقارن 13 آبان با آمادگی میلیونی مردم برای حضور در پیاده روی اربعین افزوده است: روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، امسال اما شور و نوای دیگری دارد؛ آمادگی عاشقان حسینی(ع) برای حضور میلیونی در پیاده روی بزرگ اربعین و تجلی ندای باصلابت «هیهات مناالذله» از یک سو و بغض فروخفته ملت مسلمان ایران از یاوه گویی های سردمداران آمریکایی که چهره واقعی خباثت آلود خویش را به وضوح به جهانیان نشان دادند از سوی دیگر، عزم و اراده همگانی را برای ایستادگی و ثبات قدم در مقابله با عهدشکنان و یاوه گویان آمریکایی و کودک کشان صهیونیستی و اذناب و دنباله های آنان راسخ تر کرده تا نشان دهند برای تحقق آرمان های مقدس نظام جمهوری اسلامی در همه عرصه ها، با حضور و اتحاد و همدلی و تبعیت از رهنمودهای امام و رهبر فرزانه و هوشیار خویش از هیچ مجاهدت و مبارزه و استقامتی فروگذار نخواهند کرد.

بیانیه مزبور با اشاره به چرایی ثبت 13 آبان در تاریخ انقلاب خاطرنشان کرده است: سه حادثه مهم تاریخی تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در سال 1343، شهادت دانش آموزان و نوجوانان نوپای انقلابی در سال 1357 و تسخیر غرورانگیز لانه جاسوسی آمریکا در سال 1358 به عنوان انقلاب دوم، روز 13 آبان را در تاریخ انقلاب ماندگار کرد، همچنین استمرار راهپیمایی های سراسری هر ساله ملت بزرگ ایران در روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در محکومیت جنایت‌ها و خیانت‌های آمریکا و همدستانش جلوه های باشکوهی را از مقاومت و پایداری در برابر آمریکا به عنوان ام الفساد قرن، پدید آورده است.

فراز دیگری از بیانیه با اشاره به توطئه های آمریکا در طول سال های متمادی عنوان کرده است: آمریکای جنایتکار در کنار ایجاد آشوب در کشورهای محتلف جهان، بارها به نقش ننگین خود در کودتای 28 مرداد، حمایت از رژیم طاغوت و به خاک و خون کشیدن جوانان، پشتیبانی همه جانبه از رژیم بعثی صدام در جنگ تحمیلی و حمایت از ترورهای کور منافقین و سایر اعمال شوم دیگر اعتراف کرده و نقض عهد و تمدید تحریم های ظالمانه، ارائه تعاریف خودخواسته از واژه تروریسم و حمایت صریح از جریان های تروریستی و تکفیری در منطقه و جرم و جنایات بسیار دیگر را در پرونده ننگین خود دارد.

بیانیه با اشاره به دوران گرانبهای دفاع مقدس تاکید کرده است: ملت بزرگ و قهرمان ایران اسلامی شاهد رشادت و ایثارگری و شهادت نوجوانان و جوانان غیور، کارآمد و رشید خود همچون شهید بزرگوار «محمدحسین فهمیده» و دیگر شهیدان عزیز در صحنه های مبارزه با حملات و جنایات رژیم بعثی در دوران دفاع مقدس بود که سیره عملی رزمندگان اسلام به همراه حضور مردم در آن دوران طلایی، تجربه ای ارزشمند، عملی و قابل تکرار برای مبارزه با نظام استکباری بخصوص آمریکا محسوب می شود.

بیانیه همچنین با اشاره به ضرورت «دشمن شناسی» برای ادامه دادن راه شهیدان عنوان کرده است: حماسه رزمندگان اسلام در دوران شهادت و ایثار امروز در رزم رزمندگان و شهدای مدافع حرم تجلی پیدا کرده و همه اینها با الهام از آموزه های نهضت سرخ حسینی(ع) پدید آمده است؛ رهروی این مسیر جز با فهم درست مسائل، ایستادگی قاطع در برابر زورگویان و شناخت و فراموش نکردن آمریکا به عنوان دشمن خبیث و اصلی و شماره یک ملت، میسر نمی شود و به تعبیر مقام معظم رهبری، کوتاه آمدن در مقابل آمریکایی‌ها، آنها را جَری و گستاخ می‌کند.

فراز دیگری از بیانیه اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس قم با اشاره به همنوایی شعار «مرگ بر آمریکا» و «هیهات مناالذله» یادآور شده است: راهپیمایی یوم الله 13 آبان، طنین فریادهای «هیهات منا الذله» سرها و حلقوم های بریده شهیدان مظلوم حملات گروهک های تروریستی و شهدای مظلوم و غریب مدافع حرم است که آمیخته با شعار همیشگی «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر صهیونیسم»، لرزه بر اندام نظام سلطه می اندازد، امید واهی آنان را به نفوذ در بدنه مرصوص انقلاب به یاس مبدل می سازد و بار دیگر نزدیک شدن به موعد تحقق وعده های الهی مبنی بر انحطاط ظلم و استکبار و سرافرازی مظلومان عالم را به جهانیان نوید می دهد.

بیانیه در بخش پایانی خود با تاکید بر حضور در راهپیمایی 13 آبان چنین عنوان نموده است: این روز را که به نوعی پاسداشت راه و مسیر و آرمان شهدای بزرگوار انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و شهدای عزیز مدافع حرم است، گرامی می داریم و همراه و همگام با اراده های پولادین و شعارهای دشمن شکن، از نظام سلطه تا رسیدن به صبح فلاح و فرج بیزاری می جوییم؛ ان شاءالله همه ارکان نظام و مسئولان خدمتگزار و بخصوص نیروهای مسلح، تجلی خدمت به مردم را به عنوان بزرگترین جلوه مبارزه با آمریکا، در تلاش مستمر برای تحقق رهنمودهای ولایت و دفاع جانانه از ارزش های والای انقلاب اسلامی، رسیدن به خودکفایی همه جانبه، عزت روزافزون نظام و ایستادگی قاطع در برابر زورگویان تجلی بخشند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ جمعه 12 آبان 1396  ] [ 3:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

حضور پدر و مادر شهید «امیرحسام ذوالعلی» در غرفه خبرگزاری دفاع مقدس

پدر و مادر شهید فتنه «امیرحسام ذوالعلی» با حضور در بیست‌ و‌ سومین دوره نمایشگاه مطبوعات کشور از غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در این نمایشگاه بازدید کرد.

کد خبر: ۲۶۴۸۲۳

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۱ - 03November 2017

حضور پدر و مادر شهید «امیرحسام ذوالعلی» در غرفه خبرگزاری دفاع مقدس

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، پدر و مادر شهید فتنه «امیرحسام ذوالعلی» امروز (جمعه 12 آبان‌ ماه) با حضور در بیست‌ و‌ سومین دوره نمایشگاه مطبوعات کشور از غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در این نمایشگاه بازدید کرد.

بنابراین گزارش، خبرگزاری دفاع مقدس با دو غرفه در بیست‌ و‌‌ سومین دوره نمایشگاه مطبوعات کشور حضور یافته است که علاقه‌مندان می‌توانند جهت بازدید از غرفه‌های این خبرگزاری از ساعت 9:30 الی 20 هر روز از تاریخ 5 لغایت 12 آبان‌ماه به مصلای امام خمینی (ره)،‌ سالن اصلی، شماره 233، بخش خبرگزاری‌ها مراجعه کنند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ جمعه 12 آبان 1396  ] [ 3:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

لزوم ساخت و نمایش فیلم‌های دفاع مقدسی توسط سینماگران و رسانه‌ملی

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: نمایش حماسه‌های دوران دفاع مقدس نباید محدود به هفته خاصی باشد و باید در طول سال نشان داده شود.

کد خبر: ۲۶۴۸۱۵

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۸ - 03November 2017

ی«بهمن دان» بازیگر سینما و تلویزیون با حضور در غرفه خبرگزاری  دفاع مقدس در بیست‌ و‌ سومین دوره نمایشگاه مطبوعات کشور در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس با بیان اینکه در  حوزه دفاع مقدس تولیدات کافی نداشته‌ایم، اظهار داشت: «دفاع مقدس» در ساخت و عرضه تولیدات فرهنگی ارزشی مورد بی‌مهری واقع شده است.

وی به دو عامل مهم و تاریخی کشور اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس نباید از یاد برود.

بهمن دان با بیان اینکه جنگ خوشایند هیچ کشوری نیست و خشونت و ویرانی را در پی دارد، گفت: دوران هشت سال جنگ تحمیلی برای ما به دفاع مقدس تبدیل شد و برکات بسیاری برای کشور به دنیال داشت. رزمندگان در دوران دفاع مقدس با کم‌ترین امکانات در برابر دشمن ایستادگی کردند و به دنیا نشان دادند که برای صیانت از اسلام و دفاع از خاک از گران بهاترین سرمایه‌شان از جان خود گذشتند.

این بازیگر سینما و تلویزیون با اشاره به اینکه بعد از دوران دفاع مقدس نتوانستیم دین خود را به شهدا ادا کنیم، افزود: در موضوع هنر و سینما کارهای ارزشی در مورد شهدا و دفاع مقدس تولید شده است، اما کافی نیست، بودجه‌های کلان صرف ساخت و تولید فیلم هایی می‌شود که هیچ پیام و دستاوردی برای مردم ندارد.

دان گفت: اینکه صدا وسیما در هفته دفاع مقدس حماسه حماسه‌سازان دوران جنگ را به نمایش بکشد قابل تحسین است اما نباید این حرکت ارزشی مختص به یک هفته باشد. باید در طول سال به یاد رزمندگان و شهدای دوران دفاع مقدس باشیم.

وی تولید سریال‌های دفاع مقدسی را عاملی برای انتقال وقایع جنگ تحمیلی به نسل‌های آینده برشمرد و گفت:جزئیات و هرآنچه در عملیات‌های دوران دفاع مقدس انجام گرفت را باید در فیلم‌ها به تصویر بکشند تا نسل آینده متوجه تمام وقایع دفاع مقدس بشود.

انتهای پیام/ 151


ادامه مطلب

[ جمعه 12 آبان 1396  ] [ 3:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ورزشکاران در زمینه معرفی فرهنگ شهدا موثر باشند

مربی سابق باشگاه استقلال گفت: باشگاه های ما به خصوص باشگاه پرطرفدار پرسپولیس و استقلال می توانند در این زمینه فرهنگ سازی کنند.

کد خبر: ۲۶۴۸۲۹

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۹ - 03November 2017

ورزشکاران در زمینه معرفی فرهنگ شهدا موثر باشند«پرویز مظلومی» مربی سابق تیم استقلال تهران با حضور در غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات کشور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دفاع پرس در رابطه با  ادای احترام بازیکنان فوتبال به شهدا اظهار داشت: انجام این کار از سوی ورزشکاران بسیار خوب است و خوشبختانه امروزه ما شاهد نهادینه شدن ادای احترام به شهدا در بین جوانان هستیم.

 

وی در ادامه افزود: باشگاه های ما به خصوص باشگاه پرطرفدار پرسپولیس و استقلال می توانند در این زمینه فرهنگ سازی کنند.

 

گفت‌وگو از مهتاب شیخ انصاری

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ جمعه 12 آبان 1396  ] [ 3:20 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکرهای 54 شهید دفاع مقدس در تهران تشییع شدند

پیکرهای مطهر 54 شهید دوران دفاع مقدس دقایقی پیش و پس از نماز جمعه تهران در این شهر تشییع شدند.

کد خبر: ۲۶۴۸۳۶

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۰ - 03November 2017

پیکرهای 54 شهید دفاع مقدس در تهران تشییع شدندبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، پیکرهای مطهر 54 شهید دوران دفاع مقدس که از نیروهای انتظامی بودند، پس از نماز جمعه امروز تهران از روبروی دانشگاه تهران تا پل حافظ تشییع شدند.

 

در این مراسم جمع بسیاری از مردم و مسئولان و به خصوص فرماندهان و پرسنل نیروی انتظامی حضور داشتند.

 

این شهدا در دوران دفاع مقدس و در منطقه زبیدات آسمانی شدند و چندی پیش پیکرهای آنان تفحص شد.

 

انتهای پیام/ 121 


ادامه مطلب

[ جمعه 12 آبان 1396  ] [ 3:20 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهدا از پرسنل ژاندارمری سابق بودند

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به تشییع پیکرهای 54 شهید دوران دفاع مقدس گفت: این شهدا از نیروهای ژاندارمری سابق جمهوری اسلامی ایران بودند که در روزهای پایانی جنگ در منطقه «زبیدات» به شهادت رسیدند.

کد خبر: ۲۶۴۸۳۸

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴ - 03November 2017

شهدا از پرسنل ژاندارمری سابق بودند

به گزارش خبرنگار اجتماعی دفاع پرس، سردار سرتیپ «حسین اشتری» فرمانده نیروی انتظامی کشور در حاشیه مراسم تشییع پیکرهای شهدای تازه تفحص شده ژاندارمری سابق در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: از 119 شهید تازه تفحص شده تعداد 54 شهید متعلق به ژاندارمری سابق جمهوری اسلامی ایران بوده که در روزهای پایانی دفاع مقدس در منطقه زبیدات به شهادت رسیدند و بعد از 29 سال پیکر مطهر آن‌ها به میهن اسلامی بازگشت و تقدیم خانواده‌های این شهدا شد.

 

وی افزود: اینجا با همه شهدا به ویژه این شهدای بزرگوار نیروی انتظامی میثاق می‌بندیم که راه آن‌ها را ادامه می‌دهیم؛ یعنی راه شهدا که پیروی از مقام معظم رهبری و خدمت بیشتر به مردم عزیز برای ایجاد امنیت و آسایش بیشتر است را ادامه خواهیم داد.


انتهای پیام/231


ادامه مطلب

[ جمعه 12 آبان 1396  ] [ 3:20 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ترویج فرهنگ دفاع مقدس نیاز به کار هنرمندانه دارد

نویسنده و کارگردان تئاتر دفاع مقدس گفت: برای ساخت آثار هنری نیازمند یاری مسوولان هستیم. بودجه ای که به این بخش اختصاص داده می‌شود، پاسخگوی نیاز هنرمندان نیست؛ لذا افراد کمی پیدا می شوند که با هزینه کردن از خود و فقط از روی علاقه به سمت این حوزه می روند.

کد خبر: ۲۶۴۸۳۹

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۸ - 03November 2017

ترویج فرهنگ دفاع مقدس نیاز به کار هنرمندانه دارد

«حمیدرضا نعیمی» نویسنده و کارگردان تئاتر دفاع مقدس ضمن بازدید از بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات با حضور در غرفه خبرگزاری دفاع مقدس و گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دفاع پرس درخصوص رویه دولت در حمایت از تئاتر دفاع مقدس اظهار  داشت: متاسفانه حمایت و همیاری لازم از سمت دولت در ارتباط با هنر دفاع مقدس صورت نمی‌گیرد و بعضا برخورد‌های جناحی دیده می شود. بسیاری از هنرمندان به خصوص فیلم‌‌نامه‌نویس‌ها و کارگردان‌ها از ترس همین برخورد‌های جناحی به سراغ این موضوع نمی‌روند.


نعیمی با اشاره به تاثیر هنر بر فرهنگ‌سازی ادامه داد: با نگاه به سینمای غرب و آمریکا می‌توان دید که این کشورها با سینما و هنر خود آنقدر قوی عمل کرده اند که فرهنگ غرب را به مردم جهان منتقل کرده اند؛ ما باید از شیوه آن‌ها تجربه کسب کرده و فرهنگ غنی و تاریخی خود را به جامعه انتقال دهیم.


نویسنده و کارگردان تئاتر دفاع مقدس تصریح کرد: دفاع مقدس موضوعی است که می‌توان با دیدگاه‌های متفاوتی به آن ورود پیدا کرد؛ زیبایی‌های عاطفی فراوانی در زندگی شهدا و رزمندگان ما وجود دارد که باید به تصویر کشیده شود.


وی با اشاره به حمایت از هنرمندان حوزه دفاع مقدس تاکید کرد: برای ساخت آثار هنری نیازمند یاری مسوولان هستیم. بودجه ای که به این بخش اختصاص داده می‌شود، پاسخگوی نیاز هنرمندان نیست؛ لذا افراد کمی پیدا می شوند که با هزینه کردن از خود و فقط از روی علاقه به سمت این حوزه می روند.


نعیمی در پایان تاکید کرد: این کم لطفی است که برای کارهای هنری دفاع مقدس به سراغ بازیگران تازه کار و دیده نشده می‌رویم؛ برای جذب مخاطب باید از هنرمندان شناخته شده و معروف بهره بگیریم تا اثرگذاری آن افزایش یابد.


گفت‌وگو از ریحانه حجازی


انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ جمعه 12 آبان 1396  ] [ 3:20 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

نامگذاری میادین و معابر شهر تهران به نام شهدای مدافع حرم

معاون شهرداری تهران گفت: شورای شهر و شهرداری تلاش دارند در قالب برنامه‌هایی شهدای مدافع حرم را به مردم تهران معرفی کنند که یکی از آن برنامه‌ها نامگذاری میادین و معابر به نام این شهدای گرانقدر است.

کد خبر: ۲۶۴۸۲۰

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶ - 03November 2017

 

برنامه‌های شهرداری تهران در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت«ابراهیم شیخ» معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی دفاع پرس اظهار داشت: شهید ارغوانی از  شهدای مدافع حرم از کارمندان شهرداری تهران بود که در ابتدای خدمتم به دیدار خانواده شهید رسیدم و عرض ادب، احترام و فروتنی خودم و کارکنان شهرداری تهران را به خانواده این شهید عرض کردم.

شیخ به برنامه های شهرداری تهران در خصوص ترویج فرهنگ ایثار اشاره کرد و گفت: 800 نفر از فرزندان شهید در شهرداری تهران استخدام شده اند. برنامه داریم از ظرفیت های فرزندان شهدا استفاده کنیم، تعداد قابل ملاحظه ای از ایثارگران نیز در شهرداری تهران حضور دارند. برنامه‌های موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پر رونق‌تر خواهد شد و در بهشت زهرای تهران(س) برنامه های ویژه ای برای تروبج فرهنگ ایثار برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: شهدا از همه وجودشان گذشتند تا بتوانیم امروز آزاد باشیم. ارزش های وجودی آن ها را با هیچ کلامی نمی شود، عنوان کرد.

شیخ با تاکید بر اینکه نباید شهدا را مستمسک برنامه های سیاسی قرار دهیم، تصریح کرد: اگر به شهدا علاقه داریم باید برای پایداری و گسترش ارزش های آنان کار کنیم.

وی یکی از راه های گسترش یاد و نام شهدا را نام گذاری خیابان ها و میادین به نام شهدا دانست و در این باره بیان داشت: هم شورای اسلامی شهر تهران و هم مدیران شهرداری تهران خود را وفادار به ارزش های دفاع مقدس و انقلاب اسلامی می دانند. همانطور که ورودی شهرداری را به تصویر شهید ارغوانی مزین کرده ایم تلاش برای معرفی صدها شهید مدافع حرم دیگر و ده ها هزار شهید شهر تهران خواهیم داشت.

انتهای پیام/ 141


ادامه مطلب

[ جمعه 12 آبان 1396  ] [ 3:20 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ > ]