دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

نامه شهید علی رفیق‌دوست/ شعار رزمندگان زیارت یا شهادت است

شهید رفیق‌دوست در نامه خود آورده است: اکنون شعار رزمندگان این است یا زیارت یا شهادت یعنی این عملیات عقب‌نشینی ندارد، امیدوارم خداوند یار و یاور رزمندگان در هنگام حمله باشد.

کد خبر: ۲۶۳۲۳۵

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰ - 01November 2017

دپو /// منتشر نشود/// نامه شهید علی رفیق‌دوست/ شعار رزمندگان این است یا زیارت یا شهادتبه گزارش خبرنگار ساجد، شهید «علی رفیق‌دوست» 17 فروردین 1343 در تهران چشم به جهان گشود. وی با آغاز جنگ تحمیلی عازم جبهه حق علیه باطل شد و سرانجام در تاریخ 24 فروردین 1362 طی عملیات والفجر یک به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

این شهید والامقام نامه‌ای را خطاب به خانواده خود نوشته است که در ادامه می‌خوانید:

«بسمه تعالی

پدر و مادر گرامیم سلام علیکم

اصبروا و صابروا و رابطو ان الله یحب الصابرین (آیه‌ی 200 سوره‌ی آل عمران)

از این که در نوشتن نامه مدتی تعلل کردم عذر می‌خواهم چون هر آن امکان داشت به علت درست نشدن کارم به تهران برگردم ولی احمدالله الان که ساعت چهار بعدازظهر است و من در میدان راه‌آهن اندیمشک نشسته‌ام کارم جهت ماندن تا پایان عملیات و در صورت سالم ماندن درست شده است و بالاخره خدا این منت را بر من گذاشت که در راهش در سپاه اسلام بمانم و در حمله شرکت کنم احتمالا این نامه آخرین نامه‌ای است که از من دریافت می‌کنید چون اگر حمله شروع بشود وقت نامه نویسی ندارم و بعد از آن هم یا به تهران می‌آیم یا می‌آورندم امیدوارم از این گونه رک گفتن غمگین و ناراحت نشوید بالاخره زندگی و مرگ ما دست خداست و چه بهتر از این که مرگ انسان شهادت در راه خدا باشد. البته من از خدا خواسته‌ام که زنده برگردم چون من در تهران کارهایم را نیمه تمام ول کردم و آمده‌ام باید برای اتمام آن‌ها چند روزی به آن‌ها برسم که تا ببینم خدا چه می‌خواهد.

پدر گرامی از رسیدن نامه‌ پر محبت و گرم و تعلیم دهنده‌تان خیلی مسرور شدم البته مسائلی را که در نامه‌تان نوشته بودید در مورد رزمندگان حقیقی اسلام صدق می‌کند نه من انسان برای جندالله شدن خیلی باید زحمت بکشید هر کسی مثل من را نمی‌توان مصداق آیه‌ای که ذکر کرده بودید در اول نامه حساب کرد ولی امید داریم که به آن مقام برسیم چند روزی روی نوشته‌هاتان فکر می‌کردم خواسته بودید از حال و هوای جبهه بنویسم حال و هوایش آن گونه است که من حدود یک هفته است ناامید شده بودم از اینکه کارم درست بشود آمدن خود به تهران را ساعت به ساعت عقب می‌انداختم تا بیشتر در هوای جبهه در میان شهدای آینده نفس بکشم وقتی شب در دعای دسته جمعی می‌نشینی و گریه‌ها و ندبه‌ها را می‌بینی و سینه‌زنی‌های عاشقانه و خالصانه را می‌نگری نمی‌توانی خود را راضی کنی که از این مسائل جدا شوی بطور مثال دیشب وقتی بیرون چادر دراز کشیده بودم از گردان همسایه‌ی ما که چند صد متر با ما فاصله دارد صدای سینه‌زنی و اشک ریختن و التماس کردن می‌آمد که تا ساعت 12 نخوابیدم آنچنان زاری می‌کنند بدرگاه قادر متعال که دل سنگ گون ما آب می‌شود.

چند شب پیش در یکی از گردان‌ها (حمزه سیدالشهدا) بعد از سینه‌زنی چند نفر یک نمونه خواب دیده بودند که همه مثل هم بود که یکی به آن‌ها گفته بود قرآن را باز کنید که وقتی این بچه‌ها قرآن را باز کرده بودند همه آیه‌هایی را دیده بودند که نوید فتح می‌داد و من امیدوارم این حمله با پیروزی شروع شود و با پیروزی ادامه یابد. در جبهه بعد از عملیات مقدماتی والفجر و اکنون شعار رزمندگان این است یا زیارت یا شهادت یعنی این عملیات عقب نشینی ندارد امیدوارم خداوند یار و یاور رزمندگان در هنگام حمله باشد.

و اما مامان با اینکه می‌دانم خیلی نگرانی ولی با این همه ماندم امیدوارم با یاد کردن خدا قلب خود را مطمئن گردانی سلمی چطوره دلم می‌خواست ببینمش امیدوارم سالم باشد از روزی که اینجا آمدم تا امروز خوردم و خوابیدم و برای درست شدن کارم دویدم، احوالم خیلی خیلی خوب است و امیدوارم که شما هم خیلی خوب باشی دل شور زدن را کنار بگذار و فقط دعا کن که پیروزی‌های ما به دعاهای مردم است.

اما آقا رضا، سلام علیکم و رحمت الله حالت که خوب است فقط به درست بیشتر برس فکر بسیج رفتن را تا پایان سوم راهنمایی از فکرت بیرون کن در کارهای منزل بیشتر کمک کن امیدوارم سلامت باشید و اگر خبری از من رسید خوددار باشید و صبر کنید به نادره و مجید آقا و ناهید و آقا مهدی و مادرجون سلام برسانید مادرجون را سلام مخصوص برسانید صبور باشید.

علی 62/1/20»

انتهای پیام/ 181


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 10 آبان 1396  ] [ 3:11 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یزد میزبان برگزاری یادواره شهید «خواجه‌رضایی»

مراسم سالگرد شهادت «حبیب‌الله خواجه‌رضایی» پنج‌شنبه 11 آبان‌ماه در یزد برگزار می‌شود.
کد خبر: ۲۶۴۴۷۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۳ - 01November 2017
 
یزد میزبان برگزاری یادواره شهید «خواجه رضایی»به گزارش دفاع پرس از یزد، مراسم سالگرد شهادت «حبیب‌الله خواجه‌رضایی» پنج‌شنبه 11 آبان‌ماه به مدت 7 شب بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در منزل برادر شهید واقع در یزد، بلوار 17 شهریور، کوچه دبیرستان شاهد (نسیم سبحان) کوچه شهید شفاعت برگزار خواهد شد.

 این مراسم با حضور خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان، ایثارگران و عموم مردم همراه با مدیحه‌سرایی ذاکرین اهل بیت (ع) منعقد می‌شود.

 انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 10 آبان 1396  ] [ 3:11 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فرهنگ دفاع مقدس فرهنگ ملی ایران است

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فرهنگ دفاع مقدس، فرهنگ فداکاری، فرهنگ گذشت و معنویت باید زنده باشد و این‌ها مسائلی نیست که فقط مربوط به دوران جنگ باشد، در شرایط عادی همه مردم باید دارای چنین فرهنگی باشند.

کد خبر: ۲۶۴۵۰۳

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۹ - 01November 2017

فرهنگ دفاع مقدس فرهنگ ملی ایران استسید محمد حسینی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در بیست‌ و سومین دوره نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گفت‌و‌گو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس اظهار داشت: برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس و بازگو کردن خاطرات آن  دوران کارهای فرهنگی انجام شده اما این اکتفا نمی‌کند. باید سوژه‌های منحصربه فرد جنگ تحمیلی را برای نسل جوان را برجسته‌ تر کنیم.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دولت باید در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بیش از گذشته تلاش کنند. اگر نیروهای فداکاری امثال شهید حججی و دهه‌ هفتادی‌ها نبودند کشور با مشکل مواجه می‌شد.

انتهای پیام/ 181


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 10 آبان 1396  ] [ 3:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

کتاب دفاع مقدسی «خطبه‌های مقاومت» دزفول منتشر شد

کتاب «خطبه‌های مقاومت» با محتوای روزشمار نماز جمعه‌های شهر دزفول در دوران دفاع مقدس انتشار یافت.

کد خبر: ۲۶۴۴۷۱

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴ - 01November 2017

کتاب دفاع مقدسی «خطبه‌های مقاومت» دزفول منتشر شدبه گزارش دفاع پرس از خوزستان، سرهنگ پاسدار «بهزاد جولایی»  مدیر مرکز فرهنگی دفاع مقدس دزفول در خصوص کتاب «خطبه‌های مقاومت» اظهار داشت: این اثر فاخر و ارزشمند با همت و مشارکت واحد ادبیات و اسناد و پژوهش مرکز فرهنگی دفاع مقدس دزفول و با تالیف «محمدحسین درچین» به زیور چاپ آراسته شده و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

 

وی افزود: در دوران دفاع مقدس مردم متدین و انقلابی دزفول، زیر موشک باران‌های متعدد رژیم بعث قدمی پا پس ننهادند و هر جمعه نیز نماز جماعت این شهر با صلابت هر چه تمام‌تر برگزار می‌شد و روحانی بزرگوار این شهر حضرت آیت‌الله «سید مجدالدین قاضی دزفولی» نیز نقش مهم و بی‌بدیلی در استحکام و پایداری مردم داشت و خود نیز با برپا کردن نماز جمعه و جماعات و سخنرانی‌های انقلابی‌اش بر وحدت و ایستادگی مردم اصرار می‌ورزید و این کتاب به روز شمار نماز جمعه‌های شهر مقاوم دزفول در هشت سال دفاع مقدس پرداخته است.

 

این مسئول گفت: از مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان خوزستان و واحد ادبیات و انتشارات اداره کل نیز بابت حمایت و مشارکت در چاپ کتب دفاع مقدسی دزفول تشکر می‌کنم و امیدوارم که بتوانیم آثار فاخر دیگری را نیز تقدیم علاقه‌مندان به فرهنگ ناب دفاع مقدس کنیم.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 10 آبان 1396  ] [ 3:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دفاع مقدس الگوی بارز پدافند غیرعامل است

اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم با صدور بیانیه‌ای به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، دوران دفاع مقدس را بارزترین الگوی عملی پدافند غیرعامل خواند.

کد خبر: ۲۶۴۵۱۲

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۷ - 01November 2017

دفاع مقدس الگوی بارز پدافند غیر عامل استبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، در بیانیه اداره کل حفظ آثار و  نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم به مناسبت ششم تا دوازدهم آبان، هفته پدافند غیرعامل آمده است، این هفته یادآور تدبیر مقام معظم رهبری در سال 82 مبنی بر تشکیل سازمان «پدافند غیر عامل» است.

این بیانیه با یادآوری مفهوم پدافند غیرعامل افزوده است: «پدافند غيرعامل» در اصطلاح به مجموعه اقداماتي گفته می‌شود که با بهره‌گیری و رعایت آنها می‌توان بدون استفاده از جنگ افزار، از بروز خسارات مالی به تجهيزات و تاسيسات حياتی و حساس کشور اعم از نظامی و غيرنظامی، به ویژه تلفات انسانی جلوگيری کرده و يا ميزان اين خسارات و تلفات را به حداقل ممكن كاهش داد.

بیانیه با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل به عنوان یکی از ارکان دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران در کنار بازدارندگی و آمادگی قدرت دفاعی محسوب می شود، عنوان کرده است: این نوع از پدافند از یک سو به ارتقاء پایداری امنیت ملی، کاهش آسیب پذیری، تسهیل مدیریت بحران و تداوم و استمرار خدمات ضروری در مقابل اقدامات خصمانه دشمن منجر شده و از سوی دیگر بستری برای شناسایی، کنترل تاثیر تهدیدها، مدیریت و کاهش و به صفر رساندن آن‌هاست.

در فراز دیگری از بیانیه اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس قم با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل آمده است: از آنجا که هر کشوری كه به مسائل دفاعي، فرصت‌ها و ‌تهديدات نيانديشد، به طور قطع در معرض خطر و محكوم به شکست است، در نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز تحقق و اجرایی شدن تمام اصول پدافند غیرعامل و دفاع همه جانبه یک رسالت و مسئولیت همگانی و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیانیه همچنین افزوده است: ایمن‌سازی و کاهش یا عدم آسیب پذیری زیرساخت‌های مورد نیاز مردم و جامعه یکی از اصلی‌ترین اهداف پدافند غیرعامل است، لذا هم باید فرهنگ و مشارکت عمومی در اجرای آن را از روش‌های گوناگون به آحاد مردم شناساند و هم در زمینه عملیاتی کردن پدافند غیر عامل با روحیه «جهادی» کار کرد، زیرا هرگونه کوتاهی از سوی مسئولان و مردم با بروز حادثه و عملی شدن تهدید خسارات جبران‌ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

بیانیه مزبور با یادآوری سال‌های حماسه و ایثار خاطرنشان کرده است: رزمندگان اسلام در دوران هشت سال دفاع مقدس با اتکال به خداوند، رهبری امام خمینی، حضور مردم و با کمترین امکانات، شعار «ما می‌توانیم» را جامه عمل پوشانده و در برابر تهدیدات و حملات دشمن بعثی تحت حمایت استکبار جهانی، شجاعانه ایستادگی و دیوان زرینی از اقدامات پدافند غیر عامل را ثبت کردند که امروز بهره‌گیری از تجربیات و ظرفیت‌های آن دوران پرافتخار می‌تواند بهترین الگو برای اجرای اصول پدافند غیر عامل باشد.

بخش دیگری از این بیانیه، تقویت ژن دفاعی را ماموریت مهم پدافند غیرعامل برشمرده و تاکید کرده است: فلسفه وجودی، تدابیر و تعاریف مربوط به «پدافند غیر عامل» به وضوح نشان می‌دهد که این مهم به طور کامل در صدد فعال‌سازی ژن‌ها و سلول های دفاعی کالبد رشید نظام مقدس اسلامی در برابر تهدیدات محتلف دشمنان است و از خاکریزهای دفاع مقدس گرفته تا مراقبت از زیرساخت های جامعه و مقابله با جلوه‌های مختلف جنگ نرم در جامعه بخصوص خانواده‌ها و تهدیدات بین جنگ نرم و سخت و دیگر شکل‌های پیچیده آن را در فضاهای سایبری در بر می‌گیرد.

بیانیه مزبور ادامه یافته است: از مولفه‌های اصلی قدرت نرم نظام اسلامی در برابر دسیسه‌های پنهان و پیدای نظام سلطه، تمسک به تعالیم حیات‌بخش اسلام، قرآن، مکتب اهل بیت(ع) و آموزهای فرهنگ انتظار و نهضت سرخ حسینی(ع)، وحدت و همدلی دولت و ملت و همچنین عمل به رهنمودها و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی است که ایشان همواره خطرات و تهدیدات دشمنان را در عرصه‌های گوناگون به کرّات گوشزد نموده اند.

فراز پایانی بیانیه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا تاکید کرده است: برای پاسداشت امنیت پایداری که به واسطه خون پاک شهیدان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای عرصه امنیت و شهیدان والامقام دفاع از حرم های اهل بیت(ع) و مجاهدت ایثارگران گرانقدر و حضور پرشور مردم همیشه در صحنه بدست آمده، باید با شناخت کامل توطئه و مکر دشمنان عنود و جدی گرفتن اهداف و تهدیدات شوم آنها، از این امنیت مثال‌زدنی در راستای حرکت سرافرازانه و پیروزمندانه تا سپیده دم صبح ظهور به خوبی حراست کرد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 10 آبان 1396  ] [ 3:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

خاطرات رزمندگان یک سند بدون واسطه تلقی می‌شود

رییس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس گفت: کسانی که ناظر در صحنه جنگ بودند، امروز یک سند بدون واسطه از دفاع مقدس هستند که سیاست‌گذاری در خصوص بهره‌مندی از این امر بر عهده سازمان اسناد دفاع مقدس است.

کد خبر: ۲۶۴۵۲۳

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲ - 01November 2017

خاطرات رزمندگان یک سند بدون واسطه تلقی می‌شودبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، سردار «غلامرضا علاماتی» رییس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس در همایش تاریخ شفاهی به سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: تاریخ شفاهی دفاع مقدس یکی از موضوعات با ارزش و جزو اسناد دفاع مقدس محسوب می‌شود.

وی افزود: کسانی که ناظر در صحنه جنگ بودند، امروز یک سند بدون واسطه از دفاع مقدس هستند که سیاست‌گذاری در خصوص بهره‌مندی از این امر بر عهده سازمان اسناد دفاع مقدس است.

سردار علاماتی خاطرنشان کرد: بالغ بر 2 میلیون رزمنده در دوران دفاع مقدس حضور داشتند، اگر هر نفر یک ساعت خاطره ضبط کرده بودند، امروز یک آرشیو غنی داشتیم. در حالی که متاسفانه زیر یک درصد تاریخ شفاهی از دوران دفاع مقدس در دست داریم. این یک فاجعه است. این آمار به این معنی است که نتوانستیم آن گنج نهفته در سینه رزمندگان را استخراج کنیم.

رییس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس گفت: سیاست گذاری جهت ثبت تاریخ شفاهی در تمامی ادارات کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در استان‌ها صورت گرفته و باید برای ثبت تاریخ شفاهی سایر بخش‌های سازمان‌های لشکری و کشوری برنامه‌ریزی صورت گیرد.

انتهای پیام/ 131


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 10 آبان 1396  ] [ 3:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهدا با بصیرت خود اجازه ندادند حوادث تأسف انگیز دوران امام علی (ع) تکرار شود

امام جمعه شهرستان گرمی در یادواره شهدای فصل پاییز و دانش آموز شهرستان اردبیل گفت: ما باید از حوادث دوران امام علی (ع) عبرت بگیریم و این شهدای دفاع مقدس بودند که با بصیرت خود اجازه ندادند حوادث تأسف انگیز دوران حضرت علی (ع) تکرار شود.

کد خبر: ۲۶۴۵۲۱

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰ - 01November 2017

شهدا با بصیرت خود اجازه ندادند حوادث تأسف انگیز دوران امام علی (ع) تکرار شودبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از اردبیل، یادواره 226 شهید فصل پاییز و 333 شهید دانش آموز شهرستان اردبیل قبل از ظهر امروز 100 آبان از ساعت 10 صبح در مسجد قدس اردبیل برگزار شد.

 

در این مراسم که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، فرماندهان انتظامی و نظامی، خانواده های شهدا، دانش آموزان و مردم علاقه‌مند برگزار شد، حجت‌الاسلام «یدالله صفری» امام جمعه شهرستان گرمی با اشاره به اینکه شهدا با نثار خون خود، هم به درجه رفیع شهادت نایل آمدند و هم اینکه درخت نوپای نظام مقدس جمهوری اسلامی را آبیاری و آن را به عنوان امانتی گران بها به دست ما سپردند. 

 

صفری با تأکید بر اینکه شهدا با نثار جان خود در قبال حفظ و ماندگاری نظام مقدس ایران اسلامی، حجت را بر ما تمام کردند گفت: نظام اسلامی نظام ارزش‌ها، نظامی الهی و بر پایه مبانی انسانیت است و در آخرت از ما در قبال آن سؤال خواهد شد.

 

این روحانی رزمنده دوران دفاع مقدس در ادامه افزود: امانت نظام جمهوری اسلامی حاصل و امانت داغ مادران بی فرزند، پدران قد خمیده و فرزندان پدر ندیده است و نیز امانت جانبازانی است که عمری با درد و رنج زندگی می‌‌کنند.

 

امام جمعه گرمی با بیان اینکه تاریخ گواهی خواهد داد که فرزندان غیور این مرز و بوم در آزمونی مشابه آزمون یاران امام علی (ع) قرار گرفتند و علی زمان خود را با بصیرت انقلابی خود تنها نگذاشتند و ما باید از حوادث دوران امام علی (ع) عبرت بگیریم و این شهدا بودند که با بصیرت خود اجازه ندادند حوادث تأسف انگیز دوران امام علی (ع) تکرار شود.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 10 آبان 1396  ] [ 3:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برای خلق تابلوی شهید حججی از قرآن مدد گرفتم

خالق تابلوی «اثر انگشت» درباره شهید حججی با تشریح چگونگی پرداختن به این موضوع گفت: برای خلق تابلوی شهید حججی به قرآن متوسل شدم که آیه‌ای از سوره نور مقابلم قرار گرفت مبنی بر اینکه «کسانی که با من تجارت می‌کنند من تجارت آن‌ها را خریدارم» و این مسئله باعث قوت قلب من شد.

کد خبر: ۲۶۴۵۱۸

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۲ - 01November 2017

برای خلق تابلوی شهید حججی از قرآن مدد گرفتم

«مجتبی مومن» هنرمند و خالق تابلوی شهید حججی با حضور در غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، در گفت‌و‌گو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، درباره نحوه خلق تابلوی «اثر انگشت» اظهار داشت: شهید حججی یک نماد ملی است و ذهن من جرقه‌ی زد که باید کاری انجام دهم که از فعالیت‌های گذشته‌ای که برای شهدا انجام داده‌ام متمایز باشد و با مدد شهید حججی فکری به ذهنم رسید تا با ضربات اثر انگشت چهره شهید حججی را کار کنم.


هنرمند و خالق تابلوی شهید حججی تصریح کرد: سپاه شهرستان سبزوار درخواست کرد تا مردم نیز در طراحی این تابلوی نقاشی شریک باشند و این تابلو را در مزار شهدای شهرستان سبزوار قرار دادیم و مردم این شهرستان با افتخار اثر انگشت خودشات را پای این تصویر به ثبت رساندند. تابلوی شهید حججی مردم را پای کار آورد.

انتهای پیام/ 121


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 10 آبان 1396  ] [ 3:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عکس شهدا را بیشتر از تفکر شهدا ترویج داده‌ایم/ به تفکر «شهید همت» نیازمندیم

مداح و ذاکر اهل بیت علیهم السلام با بیان اینکه عکس شهدا را بیشتر از تفکر شهدا ترویج داده‌ایم، گفت: ما جوانان به تفکر «شهید همت» نیازمندیم.

کد خبر: ۲۶۴۵۵۳

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۸ - 01November 2017

عکس شهدا را بیشتر از تفکر شهدا ترویج داده‌ایم/ به تفکر «شهید همت» نیازمندیم

«محمدحسین پویانفر» مداح و ذاکر اهل بیت علیهم السلام با حضور در غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، در گفت‌و‌گو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، با اشاره به وظیفه مداحان، اظهار داشت: بزرگترین وظیفه ما در قالب شعر، نوحه و روضه‌هایی که در هیئت‌ می‌خوانیم، حق‌طلب بار آوردن جوانان است.

وی افزود: آدمی که حسینی تربیت شود، حق‌طلب و استکبارستیز است و در مقابل ظلم مقابله می‌کند و ناخودآگاه بصیرت در او به وجود می‌آید که باید کجا وارد میدان شود. مهترین وظیفه مداح تاکید بر حق‌طلبی است. کسی که حق‌طلب بارآید در بزنگاه‌ها پای حق ایستادگی می‌کند.

پویانفر نسل امروز را به دور از تفکر دانست و تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های امروز من جوانان امروز است که از فضای تفکر دور شده‌اند. تفکر دفاع مقدس می‌تواند برای جوانان ما الگو باشد. اینکه یک مادر با چه تفکری فرزند خود را تربیت کرده و او را راهی جبهه کرده، باید مورد الگوبرداری قرار گیرد.

این مداح و ذاکر اهل بیت علیهم السلام افزود: عکس شهدا را بیشتر از تفکر شهدا ترویج داده‌ایم. همان قدری که برای اتوبان شهید همت هزینه شده است باید صرف ترویج تفکر شهید همت می‌شد. جوانان که در اتوبان شهید همت رانندگی می‌کند، فقط عکس همت را دیده است در صورتی که ما جوانان نیازمند تفکر «شهید همت» هستیم.

وی خطاب به فعالین رسانه‌ای گفت: همه کسانی که مسئولیت و یا فعالیتی در رسانه دارند، وظیفه دارند تفکر دفاع مقدس را ترویج دهند.

گفت‌و‌گو از احسان ذاکری

انتهای پیام/ 121


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 10 آبان 1396  ] [ 3:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مستند جدیدم درباره مادر شهیدی است که باشگاه فوتبال دارد/ سعی می‌کنم کار را به جشنواره عمار برسانم

مستندساز مشهدی گفت: مستند جدیدم درباره مادر ۸۰ ساله 2 شهید است که بنیان‌گذار یک تیم فوتبال در روستا است.

کد خبر: ۲۶۴۵۶۵

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۵ - 01November 2017

مستندم درباره مادر شهیدی است که باشگاه فوتبال دارد/ سعی می‌کنم کار را به جشنواره عمار برسانمبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، علی محمد خانیکی فیلمساز مشهدی در سخنانی درباره اثر جدید خود گفت: موضوع مستند جدیدم در مورد مادر شهیدی است که در یکی از روستاهای اطراف فریمان زندگی می‌کند. این پیرزن ۸۰ ساله بنیان‌گذار یک تیم فوتبال در روستا است که توانسته رتبه منطقه را هم کسب کند.


وی اضافه کرد: تولید این مستند از آذرماه سال گذشته آغاز شده است، اما زمان دقیقی برای نهایی شدن کار نداریم چراکه برای ساخت مستند، در مقاطع مختلف زمانی باید به روستای محل زندگی این مادر شهید برویم تا تصویربرداری‌های لازم را انجام دهیم.

خانیکی در ادامه سخنانش بیان کرد: این مادر شهید ۸۰ ساله، علاوه بر کشاورزی و بافندگی، هر سال در دهه پایانی ماه صفر از روستای محل زندگی خود به سمت مشهد مقدس پیاده‌روی می‌کند.

وی تاکید کرد: اگر روند کار برای تصویربرداری‌های در نظر گرفته شده، طبق برنامه و به موقع پیش برود، این مستند که هنوز عنوانی برای آن انتخاب نشده است، تا آذر ماه آماده نمایش می‌شود.

این مستندساز خاطرنشان کرد: بُعد مسافت، عمده سختی و مشکلی است که در مسیر ساخت این مستند با آن روبرو هستیم، برای هر جلسه فیلمبرداری، باید حدود ۱۰۰ - ۱۵۰ کیلومتر را برای رسیدن به روستا طی کنیم.


خانیکی تصریح کرد: این مستند را که با هزینه شخصی تولید می‌کنم، ابتدا برای جشنواره عمار می‌فرستم تا بعد از آن، زمینه‌ای هم برای پخش در رسانه ملی داشته باشد.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 10 آبان 1396  ] [ 3:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ > ]