به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  حتمأ شما نیز میدانید که در داخل محیط ویندوز و در یک محیط خاص مانند دسکتاپ یا پوشه My Documents نمیتوان دو فولدر با نام یکسان ساخت. چرا که از نظر منطقی و آدرس دهی در داخل ویندوز این کار شدنی نیست. اما هم اکنون قصد داریم ترفندی ساده را به شما معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید در یک محل دو فولدر با یک نام کاملأ یکسان بسازید!

برای اینکار:
از طریق My Computer به محلی که قصد دارید دو فولدر با نام یکسان را بسازید بروید.
با راست کلیک و انتخاب New > Folder فولدر جدیدی ساخته و نام آن را به عنوان مثال Tarfandestan Iran بگذارید.
همان طور که میبینید در این نام بین دو واژه Tarfandestan و Iran یک فاصله توسط Space زده شده است.
حال مجددأ فولدر جدیدی ساخته و نام آن را این بار به صورت زیر قرار دهید:
واژه Tarfandestan را تایپ کنید سپس کلید Alt را گرفته و عدد 255 را وارد کنید (از کلیدهای سمت راست کیبورد استفاده کنید) ، خواهید دید که یک فاصله تایپ خواهد شد. حالا واژه Iran را وارد کنید.
با این کار شما دو فولدر با نام یکسان دارید که ظاهرأ نام یکسانی دارند اما در کاراکترهای وارد شده تفاوت باطنی وجود دارد.
ادامه مطلب
چهارشنبه 28 بهمن 1388  - 7:57 AM
 
محققان با استفاده از شتابگر لابراتوار ملی بروکاون موفق به ایجاد انفجارهای کوچکی شده اند که حاصل آنها ایجاد داغترین ماده در جهان هستی با حرارتی برابر چهار تریلیون درجه سلسیوس است.

به گزارش خبرگزاری مهر، داغترین نقطه در جهان را نمی توان در دره مرگ کالیفرنیا و یا هسته زمین پیدا کرد زیرا این عنوان به یک تونل در عمق 3 متری و پوشیده از برف اختصاص یافته است که در لانگ آیلند نیویورک واقع بوده و تعدادی انفجارهای کوچک و روزانه را در خود نهفته است که شدت این انفجارها از بمب اتم نیز بیشتر است.

این انفجارهای آتشین توسط برخورد دهنده اتمی "لابراتورا ملی بروکاون" رخ داده و موفق به ثبت رکوردی جدید در تولید بالاترین درجه حرارت در جهان شده است به شکلی حرارت انفجارها به چهار تریلیون درجه سلسیوس حرارتی داغتر از هسته خورشید دست پیدا کرده است.

به گفته استیون ویگدور یکی از فیزیکدانان این پروژه حرارت ناشی از این انفجارها بیشتر از همه آن چیزی است که ما درباره جهان هستی می دانیم. محققان قصد ندارند با استفاده از دستاورد جدید خود اسلحه های مخرب تولید کنند زیرا انفجارها در سطح یک اتم بوده و بسیار کوچکتر از چیزی هستند که بتوانند خرابی به بار آورند.

آنها قصد دارند با کمک این انرژی در زمان سفر کرده و اولین میکروثانیه پس از وقوع انفجار بزرگ را شبیه سازی کنند، زمانی که حرارت جهان تازه متولد شده چندین تریلیون درجه بوده است. بر اساس نظریه ها قبل از تولد اولین سیاره، کهکشان و یا حتی اولین اتم فضا مملو از سوپی از ذرات کوچک به نام کوارکها و گلونها بوده است.

اکنون این نظریه ها برای اولین بار به صورت قطعی اثبات شده اند زیرا حرارت بسیار زیاد انفجارهای اتمی که توسط دانشمندان ساخته شده است تایید می کند آنها با موفقیت توانسته اند قطراتی از این سوپ کهنسال و قدیمی را بسازند، ماده ای به نام پلاسمای کوارک- گلون که از حدود 14 میلیارد سال پیش تا کنون در جهان وجود نداشته است.

طرز تهیه سوپ درون اتمی

به گزارش مهر، تهیه چنین ماده ای نیازمند تریلیونها ذره یون طلا است این یونها توسط شتاب دهنده و برخورد دهنده به سرعتی برابر سرعت نور دست پیدا می کنند. دو تابش مملو از این یونهای طلا در دو مسیر متضاد پرتاب می شوند و برخورد ذرات آنها با یکدیگر انفجارهای متعددی را به وجود می آورد. مشاهدات دانشمندان نشان داده است این آزمایش در ثانیه هزاران برخورد و انفجار را به وجود می آورد.

در حرارت ناشی از این برخوردها یونهای طلا از هم پاشیده شده و قطرات پلاسمای بسیار داغ کوارک-گالون را به وجود می آورد که ابعاد این قطرات از یک اتم بزرگتر نخواهد بود. به گفته ویگدور این آزمایش انباشتن مقادیر عظیمی انرژی در ابعادی بسیار کوچک است.

پلاسمای ایجاد شده تنها برای بخشی از ثانیه باقی خواهد ماند. به بیانی دیگر در صورتی که مدت ثانیه به اندازه تمامی سواحل سیاره زمین بود، مدت بقای این پلاسما به اندازه یک دانه شن از تمامی این سواحل خواهد بود.

برخورد دهنده نسبیتی یون سنگین لابراتوار ملی بروکاون یا RHIC در واقع قادر به مشاهده مستقیم این پلاسما نیست بلکه با کمک شواهد به جا مانده از برخورد یونهای طلا از حضور این ماده آگاه می شود. برخورد یونهای طلا تابشهای نورانی بسیار سریعی از خود به جا می گذارند که این تابشها توسط ردیابها به ثبت می رسند با کنار هم قرار گرفتن تعداد مشخصی از این تابشها قادر به ایجاد شدت نوری قابل ردیابی خواهند بود تا بتوان حرارت آنها را اندازه گیری کرد.

بر اساس گزارش فاکس نیوز، این آزمایشها در لابراتوار لانگ آیلند و برخورد دهنده بزرگ هادرون در سوئیس ادامه پیدا خواهد کرد تا دانشمندان به گونه ای بتوانند راز نهفته در پس انفجار بزرگ را کشف کنند.

ادامه مطلب
چهارشنبه 28 بهمن 1388  - 7:54 AM
 چندی است که گوگل Buzz در اختیار کاربران مختلف قرار گرفته و هر کسی در حال تجربه کردن این محصول جدید گوگل است. در آی کلاب هم ترفند های از این پدیده جدید منتشر شده. بیشتر کاربران Buzz قبلا در سایتهای دیگری همچون توییتر، فیس بوک و فرند فید تجربه های مشابهی را داشته اند و هنوز هم بیشتر کاربران از این سه برادر بیشتر از Buzz استفاده می کنند. یکی از دلایل این امر مشکل بودن پیدا کردن دوستانی که در سایتهای دیگر داشته ایم در Buzz است. خب از آنجایی که هر مشکلی یک راه حلی دارد tw2buzz به کمک شما می آید تا بتوانید به سرعت و راحتی دوستان خود در توییتر را به لیست دوستانتان در Buzz اضافه کنید. این سایت لیست دوستان توییتر شما را گرفته و با جستجو در وب اکانت آنها در گوگل پیدا کرده و لیست تمام اکانتهای یافت شده را همراه با یک گزینه connect در اختیارتان می گذارد تا هر کدام را که مایل بودید به لیست دوستان خود در Buzz اضافه کنید.
فعلا استفاده از این سایت با استفاده از دعوتنامه ممکن است که با ثبت ایمیلتان در لیست و مشخص کردن تعداد دعوتنامه های مورد نیاز، در لیست متقاضیان قرار می گیرد. البته این سایت هر از گاهی با استفاده از اکانت توییتر خود تعدادی دعوتنامه منتشر می کند که می توانید برای استفاده از آنها اکانت این سایت را در توییتر دنبال کنید.
پی نوشت: می توانید از کد دعوتنامه L4m3311769 برای ثبت نام استفاده کنید.
ادامه مطلب
چهارشنبه 28 بهمن 1388  - 7:46 AM
 
اولین روز در MWC2010 با نمایش چندین و چند گوشی مختلف و فناوری گوناگون در بارسلونای اسپانیا گشایش یافت. هیاهوی اصلی در روز اول نمایشگاه جدا از تعداد قابل توجه گوشی های جالب و بی نظیر به سمت بخش دیگری از نمایشگاه که خبری از هیچ گوشی جدیدی در آن نبود و در عوض سیستم عامل جدیدی در آن بصورت رسمی به نمایش در آمده بود جلب گردید. بله درست حدس زدید مایکروسافت بلاخره پس از تاخیری طولانی مدت نسخه هفتم از سیستم عامل ویندوز موبایل خود را به نمایش گذاشت. در مقاله پیش رو به این رخداد هیجان انگیز و گوشی های متعددی که در روز اول نمایشگاه بارسلون به نمایش در آمد می پردازیم با ما همراه شوید.

mwc_2010_first_day_01.jpg

خبر تولبد نسخه جدید سیستم عامل ویندوز موبایل از مدتها پیش و در اوائل سال 2009 و در همین نمایشگاه MWC به بیرون درز کرد خبری که تمامی دوستدارن این پاکت پی سی را به تغییرات متعدد و امیدوار کننده در این پوسته نرم افزاری که مدتها بود تغییر چندانی را به خود ندیده بود امیدوار نمود پوسته ساده و خشکی که اندک اندک حوصله تولید کنندگان PDA را نیز سر برده و آنها را به تولید پوسته های جدید برای این نرم افزار ترغیب نموده بود ماجرائی که به ساخت پوسته های TouchFLOو TouchWiz از شرکت های HTC و سامسونگ منجر گردید. این داستان البته با حضور نسخه 6.5 ویندوز موبایل در اواسط سال گذشته اندکی کم رنگ تر گردیده و ظاهر ساده و رسمی ویندوز بلاخره پس از مدتها دچار تغییر شد. حضور نسخه 6.5 با اینکه توانست بار دیگر سرها را به سوی مایکروسافت باز گرداند اما آن چیزی نبود که خیل عظیم کاربران PPC از این شرکت انتظار داشتند داستانی که شباهت غریبی به شکست تمام عیار ویندوز ویستا و اجبار ماکروسافت به انتشار زود هنگام ویندوز Seven دارد شباهتی که به نام این نسخه جدید ویندوز موبایل یعنی نسخه هفت نیز کشیده شده است. اما این بار مسئله کاملا جدی و ماکروسافت صحبت از حضور غریب الوقوع نسخه هفت نموده است.

mwc_2010_first_day_02.jpg
امروز و در خلال جلسه ای که در ساعت 3 بعد از ظهر در یکی از سالن هاین جنبی نمایشگاه بارسلون برگزار گردید استیو بالمر در حالیکه دستها را به کمر زده و پیروزمندانه به حضار لبخند می زد با صدائی گرفته از یکی از مسئولان پروژه ویندوز هفت با نام Joe Belfiore دعوت نمود تا به معرفی نسخه هفتم ویندوز موبایل بپردازد.  این مهندس طراح که به نسبت سابقه خود جوانتر می نمود دارای عنوان Vice President در مایکروسافت بوده و با 20 سال سابقه همکاری با این شرکت و مسئولیت در پروژه هائی همچون طراحی ویندوز های 95، 98 و XP در کنار موارد دیگری همچون media Center و Zune بسیار پر تجربه می نمود البته این تجربه گرانبها بیش از پیش در پرهیز او در بکارگیری اسامی رقبای اصلی این شرکت در لحظات متعدد برنامه و مدیریت کردن مشکلات مختلفی که در حین اجرای زنده پیش می آید به کمک وی شتافته بود. Belfiore در ابتدا با توضیحاتی کلی میزان تغییرات صورت گرفته در این نسخه جدید برای ترکیب مسائل کاری با گزینه های متعدد مولتی مدیائی در قالب یک محیط ساده و در عین حال کاربردی را ترسیم نمود. سپس با کمک یک Prototype که بصورت انحصاری برای این نمایش در نظر گرفته شده بود به معرفی جزء به جزء قسمت های مختلف این سیستم عامل پرداخت.

mwc_2010_first_day_03.jpg
مهمترین و اصلی ترین ویژگی حاضر در این سیستم عامل که در ابتدا معرفی شد Home Screen آن بود جائیکه از چندین آیکون بزرگ و قابل Scroll رو به پائین استفاده شده که مایکروسافت آنها را Live Tile می نامد تفاوت اصلی این آیکون ها با نمونه های مشابه ای که در دیگر پلتفرم های رقبا دیده می شود و از روی نام آن نیز  تا حدودی قابل حدس است به اکتیو بودن و در اصطلاح به Live بودن این آیکون ها باز می گردد جائیکه در این بخش میانبرهای فراوانی به بخش های مختلف گوشی و یا به بخش های مختلف اینترنتی در ارتباط با گوشی وجود دارد که برای آگاهی از تغییرات صورت گرفته در آنها همچون تعداد نامه های رسیده، فعالیت های صورت گرفته در فیس بوک و حتی تغییر عکس آواتر شخصیت مورد علاقه کاربر هیچ احتیاجی به Refresh کردن این صفحه نیست و همه چیز بصورت کاملا Live و زنده پیش روی کاربر قرار می گیرد. تمامی گوشی های ساخته شده با این پلتفرم دارای دو دکمه  Search و Back در طرفین و کلید Start در میانه هستند که کلید جستجو در این قسمت همانطور که کاملا واضح و مبرهن است لینک مستقیمی به جستجوگر Bing در اختیار کاربر قرار می دهد که علاوه بر محتوای آنلاین به جستجوی داخلی و اصطلاحا Local نیز می پردازد.   دیگر گزینه معرفی شده در این برنامه به تقویم جدید با ظاهری مدرن و نمایه های روزانه و هفتگی آن باز می گردد که همه چیز از قرار ملاقات های روزانه تا موارد هفتگی و سالانه بسیار بهتر و سر راست تر از قبل قابل مدیریت می باشند. یکی دیگز از جذابیت های این سیستم عامل جدید هایپرلینک بودن مستقیم آدرس ها و شماره تلفن ها در آن است که چندین و چند کلیک از کلیک های کاربر برای ذخیره اینگونه اطلاعات در بخش های مختلف که نیازمند انتخاب، کلیک، کپی و پیست کردن آنها در Aplication های مربوطه است می کاهد.

mwc_2010_first_day_05.jpg
Bing Map تعریف جدید مایکروسافت از جهت یابی بر پایه GPS است که تفاوت های جالبی با آنچه پیش از این در مدل های گوناگون این فناوری دیده ایم دارد. یکی از جالب ترین این تفاوت ها سوئیچ اتوماتیک بین نمایش نقشه های معمولی و تصاویر ماهواره ای ست بدین صورت که در بالاترین سطح و در حداقل زوم از نقشه های معمولی با جزئیات نوشتاری بروی نقشه استفاده شده و هرچه بیشتر در نقشه زوم می کنیم طبیعتا جزئیات به نمایش در آمده نیز تکمیل تر می گردند تا اینکه از یک مرحله به بعد ناگهان بطور اتوماتیک نقشه های به نمایش در آمده در صفحه به تصاویر ماهواره ای بدل می گردد که بسیار جذاب و گیراست. اما این تمام جذابیت هائی نیست که ویندوز هفت در مسیر یابی ارائه می دهد. در این وضعیت اگر به کمک موتور جستجوی Bing عبارتی را جستجو کنیم نتایج جستجو بر اساس موقعیت فعلی کاربر که در Bing Map ذخیره شده است مرتب می گردد. عبارتی که Belfiore در نمایش امروز و در مقابل حضار جستجو کرد، Sushi بود که موتور جستجو تمامی رستوران های ارائه دهنده این غذا در محدوده وی را همراه با یک نقشه کوچک به نمایش گذاشت و از این هم جالب تر اینکه این نتایج جستجو بر اساس میزان فاصله ای که با موقعیت فعلی شخص دارند مرتب شده اند بدین معنا که نتایج ابتدائی از نزدیک ترین فاصله برخوردارند و نتایج بعدی فاصله بیشتری با شخص دارند. از دیگر قسمت های به نمایش در آمده در این جلسه مرورگر اینترنت گوشی بود که نسخه ای از IE8 حاضر در ویندوز Seven نسخه PC به حساب می آید. این مرورگر که امکان زوم فوق العاده در محتوای آن تعجب برانگیز بود از فناوری Pinch Zoom یا زوم در محتوا با نزدیک کردن دو انگشت بروی صفحه نمایش لمسی نیز پشتیبانی می نمود.

mwc_2010_first_day_06.jpg
اما از همه این موارد که بگذریم مایکروسافت یک مفهوم جدید موسوم به Hubs را نیز به سیستم عامل خود اضافه کرده است. Hub ها آنطور که belfiore توضیح داد در حقیقت پیوندی مستقیم و بدون واسطه بین دنیای داخلی و local گوشی با گزینه های متعدد حاضر در دنیای مجازی ست که همه چیز را گرد شش عنوان کلی خلاصه کرده است این شش Hub که در نسخه جدید ویندوز موبایل گرد آمده اند شامل People (برای قرارگیری افراد مورد نظر کاربر و جستجوی کلیه فعالیت های آنها در موارد متعددی همچون شبکه های اجتماعی، ایمیل ها و ...)، Pictures (برای نمایش عکس های موجود در گوشی و تصاویر آنلاین همچون سایت های به اشتراک گذاری تصاویر و دسترسی سریع)، Office (برای مرور محتوای آفیس)، Music&Video (با شباهت فراوان به آنچه در Zune اتفاق می افتد)، Marketplace (برای دسترسی و خرید برنامه های منطبق با سیستم عامل حدید) و بلاخره Games می گردد که این آخری محلی برای جایگذاری بازی های مبتنی بر Xbox Live این شرکت بوده و از این طریق ارتباط مستقیمی با نتایجی که کاربران از طریق کنسول Xbox ثبت کرده اند نیز ایجاد می گردد

mwc_2010_first_day_07.jpg
اما از خبرهای خوب در ارتباط با ویندوز موبایل حدید که بگذریم یکی دو خبر عجیب و نا امید کننده نیز در ارتباط با آن وجود دارد خبر اول به تصمیم احتمالی مایکروسافت در عدم اجازه به دیگر تولید کننده گان برای تولید پوسته ای مجزا بروی ویندوز جدید باز می گردد که از این لحاظ می بایست خداحافظی تلخی با TouchFLO و TouchWiz نمود و خبر دیگر نکته ای غافلگیر کننده است که چند روز پیش از سوی شرکت Adobe تائید گردید جائیکه در کمال تعجب و تاسف Windows Phone 7 از هیچگونه محتوای مبتنی بر Flash پشتیبانی بعمل نمی آورد! برطبق قول ماکروسافت قرار است سر و کله اولین ویندوز فون ها در تعطیلات سال 2010 یعنی در حدود 10 ماه دیگر در بازار ظاهر شود و شرکت هائی که تا بحال مجوز بکارگیری این سیستم عامل جدید را در محصولات خود بدست آورده اند شامل Dell، Garmin-Asus، HTC، HP، LG، سامسونگ، سونی اریکسون و توشیبا همراه با چیپ ست های شرکت Qualcomm می باشند. علاوه بر این اپراتورهای متعددی نیز قول حضور این سیستم عامل را در محصولات اختصاصی خود در سال آینده داده اند که کلیه نام های بزرگ را می توان در آن پیدا کرد.
Windows Phone 7 با همه سر و صدا و جنجالی که در روز اول به راه انداخت تنها خبر این روز نبود و شرکت های دیگری هم محصولات خود را به معرض نمایش گذاشتند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت:

mwc_2010_first_day_08.jpg
1-HTC: با اینکه کنفرانس خبری اصلی HTC برای روز دوم یعنی امروز برنامه ریزی شده است اما محصولاتی که قرار است در این کنفرانس معرفی شوند ظاهرا همگی از پیش معرفی شده اند این محصولات سه عنوان Bravo، Legend و HD Mini را تشکیل می دهند.

mwc_2010_first_day_09.jpg
-Bravo: این مدل که احتمالا با نام Desire به بازارهای جهانی ارائه خواهد شد بر پایه نسخه 2.1 سیستم عامل Google Sndroid ساخته شده و از صفحه نمایشی 3.7 اینچی با وضوح 800×480 پیکسل از نوع لمسی خازنی و با فناوری AMOLED بهره می برد. دوربین این گوشی 5 مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری HD است و پردازنده یک گیگاهرتزی Snapdragon سرعت بخش این مدل است. حافظه RAM  و فلش Desire به ترتیب 576 و 512 مگابایت است که با پشتیبانی از کارت Micro SD تا 16 گیگابایت دیگر قابل افزایش است. تمامی گزینه های معمول ارتباطی از جمله Wi-Fi و GPS درکنار HSDPA پر سرعت در این مدل حضور دارند. زمان ورود و قیمت این گوشی مواردی هستند که احتمالا امروز بصورت رسمی مشخص می شوند

mwc_2010_first_day_10.jpg
-Legend: این گوشی از شباهت کاملی با مدل Desire برخوردار بوده با این تفاوت که سایز صفحه نمایش به 3.2 اینچ کاهش یافته و فرکانس پردازنده نیز به 600 مگاهرتز تقلیل پیدا کرده است. البته تفاوت های ریز دیگری همچون کاهش میزان RAM به 256 مگابایت نیز در Legend دیده می شود.

mwc_2010_first_day_11.jpg
-HD Mini: مشخصات این گوشی البته به مانند دو مدل دیگر مشخص نیست و باید تا کنفرانس خبری که در ساعت 13:00 به وقت ایران در MWC برقرار می شود منتظر بود تا به مشخصات کامل این مدل دست پیدا کرد اما مشخصاتی که تاکنون برای این گوشی در دسترس است به صفحه نمایش 3.2 اینچی HVGA لمسی مقاومتی، دوربین 5 مگاپیکسلی، سیستم عامل WM6.53 و GPS و Wi-Fi باز می گردد. 

mwc_2010_first_day_12.jpg
2-Acer: غول شماره دو دنیای نوت بوک حالا در دنیای موبایل نیز چندان ناشناخته نیست این شرکت امسال دو PDA و سه نمونه مبتنی بر آندروید را به نمایش گذاشته است. این نمونه ها شامل neoTouch P300، neoTouch P400، beTouch E400، beTouch E110 و بلاخره Liquid e می گردد.

mwc_2010_first_day_13.jpg
-neoTouch P300: این مدل یک نمونه مبتنی بر ویندوز موبایل 6.53 است که از صفحه نمایش 3.2 اینچی WQVGA و صفحه کلید QWERTY کشوئی جانبی برخوردار است. دوربین 3.15 مگاپیکسلی اتوفوکوس، پردازنده 528 مگاهرتزی Qualcomm در کنار 256 مگابایت RAM و 512 مگابایت حافظه فلش دیگر مشخصات این مدل را تشکیل می دهند. Wi-Fi و GPS نز طبیعتا در این مدل حاضرند.

mwc_2010_first_day_14.jpg
-neoTouch P400: این مدل از شباهت بسیار زیادی با مدل قبلی برخوردار است با این تفاوت ها که صفحه کلید QWERTY از آن حذف گردیده و وضوح صفحه نمایش به HVGA ارتقا پیدا کرده است. ارتقا پردازنده به 600 مگاهرتز تنها اختلاف دیگری ست که بروی کاغذ می توان برای این دو گوشی پیدا کرد.

mwc_2010_first_day_15.jpg
-beTouch E400: این مدل یکی از آندروید های ایسر است که بر پایه نسخه 2.1 این سیستم عامل ساخته شده است. صفحه نمایش 3.2 اینچی HVGA، دوربین 3.15 مگاپیکسلی اتوفوکوس، پردازنده 600 مگاهرتزی Qualcomm 7227  و 256 مگابایت حافظه RAM و 512 مگابایت حافظه فلش دیگر گزینه های اصلی E400 را تشکیل می دهند. Wi-Fi و GPS نیز در این مدل حضور دارند.

mwc_2010_first_day_16.jpg
-beTouch E110: این مدل که بر پایه نسخه 1.5 آندروید موسوم به Cupcake ساخته شده است دارای صفحه نمایش 2.8 اینچی QVGA و دوربینی 3.15 مگاپیکسلی ست که ظاهرا فوکوس اتوماتیک در آن دیده نمی شود. پردازنده نچندان آشنای این گوشی از نوع ST Ericsson PNX6715 با فرکانس 416 مگاهرتز است و حافظه RAM و فلش آن نیز هر دو 256 مگابایت هستند. Wi-Fi در این مدل جائی ندارد اما از GPS در آن استفاده شده است.

mwc_2010_first_day_17.jpg
-Liquid e: این مدل همانطور که از نام آن مشخص است آپدیتی از گوشی محبوب Liquid این شرکت است که همچنان از همان صفحه نمایش لمسی خازنی 3.5 اینچی WVGA و دوربین 5 مگاپیکسلی بهره می برد. تغییر اصلی در این مدل به ورژن گوگل آندروید آن باز می گردد که از 1.6 به 2.1 ارتقا پیدا کرده است. تمامی دیگر گزینه ها حاضر در این مدل کاملا دست نخورده باقی مانده اند.

mwc_2010_first_day_18.jpg
3-Motorola: اوضاع برای موتورولا با حضور آندروید های جدید این شرکت آرام آرام در حال تغییر است موتورولا یک محصول جدید در این کلاس را برای MWC آماده کرده است

mwc_2010_first_day_19.jpg
این مدل جدید Quench نام دارد. این مدل که در بازار آمریکا با نام CLIQ TX خوانده می شود در حقیقت نسخه بدون صفحه کلید QWERTY مدل CLIQ محسوب شده و البته هنوز اطلاعات کامل آن منتشر نشده است.

mwc_2010_first_day_20.jpg
4-Garmin-Asus: این اتحاد کوتاه مدت که در خلال همین نمایشگاه در سال گذشته شکل گرفت دو گوشی جدید را برای سال آینده به بازار ارائه خواهند کرد

mwc_2010_first_day_21.jpg
تصاویر این دو گوشی که A50 و M10 نام دارند با اینکه مدتها قبل از نمایشگاه مشخص گردیده بود اما اطلاع چندانی در ارتباط با مشخصات دقیق آن دو وجود ندارد تنها نکته قابل اشاره در این میان به حضور ویندوز موبایل در این مدل ها باز می گردد

mwc_2010_first_day_22.jpg
5-Toshiba: توشیبا را از PDA بسیار بزرگ این شرکت در سال گذشته با نام TG01 به یاد داریم این شرکت امسال نیز با دو محصول جدید با نام های TG02 و K01 به MWC آمده است.

mwc_2010_first_day_23.jpg
TG02 همچنان قطر فوق العاده 9.9 میلیمتری TG01 را حفظ کرده است اما از ارتفاع بحث برانگیز آن 3 میلیمتر کاسته است. TG02 از همان پردازنده یک گیگاهرتزی مدل قبلی استفاده می کند اما صفحه نمایش 4.1 اینچی آن این بار از نوع خازنی ست. در سوی مقابل K01 بدون شک Slim ترین گوشی دارای صفحه کلید QWERTY جانبی ست که تا بحال ساخته شده است این مدل نیز دارای صفحه نمایش 4.1 اینچی AMOLED ست و از پردازنده یک گیگاهرتزی برخوردار است
ادامه مطلب
چهارشنبه 28 بهمن 1388  - 7:41 AM
 

برای اینکه به سوال موضوع این مطلب پاسخ بدم می خواهم که کمی فکر کنید و خودتان را ببرید به زمان تحصیلتان در دوره دبیرستان، راهنمایی یا حتی دبستان. بعد یاد زنگهای انشا بیافتید. آیا اصلا همچین درسی داشته اید؟ آیا زنگهای انشا جزو زنگ تفریح حساب نمی شد؟ آیا برای اینکه انشا بنویسیم از هرجایی سعی می کردیم مطالب را کپی کنیم یا در آخرین لحظه ها، وقتی که زمان زیادی تا شروع کلاس باقی نمانده بود هرچیزی که به کله مان می زد را می نوشتیم؟ بعد بیاید در دوره دانشگاه. وضعیت نوشتن تحقیقها و ارائه مطالب و پروژه ها چطور بوده؟

واقعیت اینست که نوشتن را باید جزو آموخته های یک فرد دانست. در واقع نوشتن، فرقی نمی کند که در زمینه ادبیات باشد یا مطالب فنی، درباره هر موضعی که بخواهید بنویسید باید توانایی  و دانش این کار را داشته باشید. باید بتوانید که افکارتان را در غالب کلمات روی کاغذ بیاورید. باید بدانید که نوشتن هم زمان دوباره یادگیری است. نوشتن مثل بسیاری از کارهای دیگر از روی علاقه و داشتن شور و هیجان این کار شکل می گیرد. شخص باید عقیده داشته باشد که نوشتن مفید است هم برای دیگران و هم برای خودش.

این مقدمه را گفتم تا پاسخ را در موارد زیر بررسی کنم:

۱- کسی برای نوشتن نیست: با توجه به مواردی که گفتم در بسیاری از مواقع کسی وجود ندارد که بتواند در شرکت بنویسد.

۲- بلاگ جای خاطرات شخصی است: شاید وقتی اسم از بلاگ بیاورید بسیاری گمان کنند که منظور همان سایتی است که قرار است در آن از خاطرات و غم و غصه ها و دلمشغولی ها بنویسید. در واقع بسیاری تصور نمی کنند که بلاگ یک نوع ابزار ارتباطی نوین است که می تواند کاربردهای دیگری غیر از مقاصد شخصی هم داشته باشد.

۳- کمبود وقت: معمولا درگیر بودن با کارهای روزمره بهانه خوبی است تا به فعالیتهای دیگر که می تواند مکمل کار ما باشد نرسیم. معمولا در طول روز وقت نمی سازیم چون اصولا وقت را مصرف می کنیم.

۴- هویت شرکتی: اگر شرکت و افرادش دارای هویت نباشند، از دل چنین شرکتی هیچگاه بلاگی متولد نخواهد شد. به شرکتهای ایرانی نگاه کنید! کمتر شرکتی است که یک برچسب مشخص بخاطر ویژگی هایش داشته باشد.

۵- انگیزه: یک نفر که مسئول نوشتن در بلاگ شرکت می شود اول این سوال را می پرسد. من که سرم به اندازه کافی شلوغ هست. اینجا بنویسم که چی؟ این سوال را خودتان باید جواب بدهید.

۶- حقیقت: حقیقت اینه که معمولا در بازار کار، شرکتها اینقدر درگیر فعالیت برای بقا هستند که فرصت پرداختن به نوآوری را ندارند. حقیقت بعدی اینه که چه بخواهیم و چه نخواهیم هنوز خودمان به آن اندازه از بلوغ نرسیده ایم که بتوانیم سطح توقع مخاطب را بالا ببریم. بازار کارمان آنقدر رقابتی نیست که ما را وادار کند از هر روش نوینی برای جذب بیشتر مشتری  و مخاطب استفاده نماییم در نتیجه پایبند روشهای سنتی می مانیم.

۷- حقیقت آخر: یک حقیقت دیگر هم وجود دارد و آن هم اینست که در کشورهای پیشرفته ارزش اطلاع رسانی از طریق اینترنت به اندازه ارزش اطلاع رسانی از طریق رادیو، تلویزیون و روزنامه است. به این دلیل که عموم مردم از اینترنت به عنوان رسانه استفاده می کنند. اما در ایران با توجه به ضریب نفوذ اینترنت و سن مصرف کنندگان اینترنت شرکتها با مخاطبین کمتری روبرو خواهند بود. اگرچه نکته باریکی اینجا وجود دارد و آن اینکه همان مخاطب محدود خود می تواند عامل انتقال بسیار موثری به جامعه ای بزرگتر از مخاطبان باشد.

ادامه مطلب
چهارشنبه 28 بهمن 1388  - 7:33 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 50

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6027295
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی