به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

به نظر بنده هر شغلی برای خودش نشانه هایی دارد و با توجه به آن نشانه ها می توان گفت فلان کس فلان کاره است . مثلا آدمی که لباسش سیاه است و دستاش روغنی و حسابی هم عصبانی رو می شود گفت که دکتره … ای وای اشتباه شد … می شود گفت مکانیک خودروست و الی ماشالله .

اگر برنامه نویس بودن را به عنوان شغل در نظر بگیریم پس این شغل نیز برای خود دارای نشانه هایی می باشد . در اینجا قصد دارم نشانه ها و علائم برنامه نویس بودن را در 9 بند عرض نمایم .

اگر در دورو برتان کسی این 9 تا علائم رو داشت هر چه زودتر وی رو به نزدیک ترین کلینیک عصاب منتقل نمایید :

۱- به نور خورشید حساسیت دارد

http://rlv.zcache.com/warning_programmer_hat-p148634644612738618qz14_400.jpg

برنامه نویس جماعت کلا به نور خورشید حساسیت دارند و اصلا نمی توانند در زیر نور خورشید به بازی و یا راه رفتند بپردازند . اگر روزی با برنامه نویسی رفتید به پارک و مشاهده کردید که نمی تواند در زیر نور خورشید بایستد او را ملامت نکنید چونکه او به نور خورشید عادت ندارد.


۲-گاهی دارای حالات روحی نامتعادل می باشد


۳- بدنش قدرت دفاعی ندارد

همانطور که مستحضر می باشید انسان دارای یک سیستم دفاعی می باشد که بدن را در مقابل ویروس ها و … محافظت می کند ولی برنامه نویس از این قاعده مستثنی می باشد و اکثر مواقع مریض می باشد . شما همیشه شاهد این هستید که در طول ۳۶۵ روز یک سال برناه نویس دماغش را بالا می کشد . همیشه در موقع بیدار شدن از خواب احساس گلو درد دارد . خلاصه ویروس ها علاوه بر اینکه در کامپیوتر ها هستند در بدن برنامه نویس ها هم جولان می دهند .

۴- هیچ مهارتی در زمینه زندگی واقعی ندارند

یک برنامه نویس واقعی عمرا بتواند روغن موتور یک ماشین را عوض کند و یا یک برنامه نویس واقعی عمرا بتواند برای یک وعده خود غذا تهیه کند (البته به غیر از نیمرو یا خانواده نیمرو و یا همبرگر ) .

۵- اجتماعی بودن در حد صفر – کامپیوتر > بشر

این مورد بهترین نشانه برای شناسایی یک برنامه نویس واقعی است . برنامه نویس رفت و آمد نمی کنه . به مجالس ترحیم و عروسی نمی رود . به جای تلفن از ایمیل استفاده می کند . دوست دختری ندارد . در سایت های فیس بوک و امثال الهم فعالیت ندارد . کلا در مجامع گوشه گیر است و … . اصلا او یک فرد اجتماعی نمی باشد . او را می توان هم تراز مرتاض های هندی که تارک دنیا هستند دانست.


۶- احساس میکند باهوش تر از دیگران هست

برنامه نویس همیشه فکر می کند بسیار باهوش تر از دیگران است و احساس برتری به دیگران دارد . بدلیل اینکه دیگران نمی دانند Delegate چیست ؟ و یا دیگران نمی دانند که تریگر چیست … البته در بسیاری از موارد مشاهده شده است که این حس کاذب می باشد .

7- مد و ظاهر == null

این مورد هم باعث شناخته شدن برنامه نویس ها می شود . برنامه نویس معمولا سر خود را شانه نمی کند و معمولا دارای سری نامرتب می باشد. از لحاظ لباس هم در ساده ترین حالت می باشد.

8تاس بودن

(بدون شرح )

9- چشم های پف کرده

این مورد هم که به دلیل استفاده 18 ساعته در هر روز از کامپیوتر می باشد .

نکته آخر : اگر شما هم برنامه می نویسید یعنی کد تایپ می کنید , ولی لزوما این نشانگر این نیست که شما یک برنامه نویس می باشید . برنامه نویس بودن به همین سادگی ها که فکر می کنید هم نیست . علاوه بر این که شما باید مسلط به زبان های برنامه نویسی باشید ,  باید دارای این 9 نشانه هم باشید .

ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 3:20 PM
  

اگر شما میخواهید یک سیستم جمع کنید و بالاترین مدل و بهترین مدل سخت افزار ها را میخواهید تهیه کنید ، یکی از بهترین جا ها برای آشنایی با بهترین سخت افزار ها اینترنت هست ، پس در اینصورت شما میتوانید در اینترنت به دنبال نقد و برسی انواع سخت افزار ها بگردید ، البته باید اطمینان از سایت داشته باشید که مطالب اش درست هست. در اینجا ما به شما ۵ سایت را معرفی میکنیم و اطمینان میدهیم که میتوانید در آنها بهترین نقد و برسی های مربوط به سخت افزار ها را بخوانید.

قبل از بازدید از این سایت ها باید چند چیز را در نظر بگیرید، اول کیفیت سایت ، یعنی به چه کیفیتی مطالب خودش را ارائه میدهد. دوم مقدار، یعنی در سایت چه مقدار مطالب وجود دارد و گستردگی سایت چقدر هست. سوم روش ، یعنی روش ارائه و نوع برسی سخت افزار ها چگونه هست.

اغلب مردم وقتی که میخواهند از یک قطعه سخت افزار اطلاعات کسب کنند اول به جستجوی گوگل میروند. ولی در این مواقع ممکنه به مطالب های نا درست بر خورد کنند و نداند که آن مطلب درست است یا خیر. حالا ما اینجا به شما سایت های معروف و مطمئنی را معرفی میکنیم تا شما با اطمینان از آن سخت افزار اطلاعات کسب کنید.

Tom’s Hardware Reviews

این سایت یک سایت نقد قطعات کامپیوتری انگلیسی هست. نقد و برسی قطعاتی که در این سایت وجود دارد اغلب خوب هستند و در مورد اطلاعات که به شما میدهد صادق هست. همچنین این سایت را میتوانید به چندین زبان دیگر مشاهده کنید.

در این سایت میتوانید کامل ترین نقد و برسی قطعات را بخوانید ، و این کامل بودن نقد بررسی ها به شما احساس خوبی میدهد. به جزء خواندن نقد بررسی میتوانید اطلاعات فنی و مقایسه یک سخت افزار با یک سخت افزار دیگر هم در این سایت مشاهده کنید.

همانطور که در عکس بالا میبینید در این سایت میتوانید مطالب گوناگونی در مورد قطعات کامپیوتری یافت کنید. در بعضی وقت ها این سایت ماهنامه منتشر میکند و در آن مطالب مفیدی وجود دارد ، مثله بررسی بهترین کارت گرافیک های دنیا.

در مجموع ، سایت Tom’s یک سایت خوب هست ، اما در بعضی از قسمت های سایت احساس کمبود میشود. اگر چه شکل و ظاهر سایت ساده هست و سازماندهی خوبی دارد ، ولی بعضی وقت ها هنگام جستجو به مشکل بر میخورید. البته خیلی از افراد از سیستم جستجو برای بدست آورد مطالب استفاده نمیکنند.

Overclockers Club

Overclockers Club یکی دیگر از منابع بزرگ اطلاعاتی هست. این سایت هم مانند سایت Tom’s اطلاعات مربوط به برسی سخت افزار ها را دارد و میتوانید از نقد و برسی های جدید این سایت استفاده کنید. در این سایت همچنین مطالب خوب و مفیدی در رابطه با اورکلاک موجود هست و میتوانید به وسیله کلیک روی Guides که روی نوار ابزار هست اطلاعات بیشتری بدست بیاورید.

در این سایت به راحتی میتوانید مطالب مربوط به اورکلاک سخت افزار ها را پیدا کنید و از آنها استفاده کنید ، اگر میخواهید از نقد و برسی های این سایت استفاده کنید روی گزینه Reviews کلیک کنید.

اگر شما دنبال یک قطعه خاص سخت افزاری هستید ، شما میتوانید به قسمت جستجوی سایت رفته و نام قطعه مورد نظر خود را وارد کنید.
نقد و برسی ها در این سایت بسیار خوب انجام میگیرد ، و در یک صفحه اطلاعات و آمار را به شما نشان میدهد.

یکی دیگر از امکانات این سایت که به شما ارائه میدهد ، تست قطعات سخت افزاری هست، این امکانات را میتوانید در عکس زیر ببینید.

در سایت Overclockers Club دیگر خبری از مشکلات جستجوی قطعات مانند سایت Tom’s نیست. و به نظر من جستجو یکی از بهترین امکانات یک سایت هست.

HardOCP

HardOCP هم باز یک سایت بزرگ از نظر نقد برسی انواع قطعات کامپیوتری هست. و تفاوت آن در شکل ظاهری هست. این سایت دارای منو های زیبا و کشویی هست و با کلیک کردن روی آنها میتوانید از قسمت ها بیشتر سایت با خبر شوید.

این صفحه به شما کمک میکند تا بهتر با سایت آشنا شوید.
نقد و برسی ها در این سایت به خوبی انجام شده ، به صورتی که هر کسی میتواند این مطالب را بخواند و از آنها چیز یاد بگیرد. در این سایت اطلاعات مربوط به تمام کامپیوتر ها و قطعات ارائه میشود ، از جمله وسایل خنک کننده کامپیوتر.

یکی دیگر از ویژگی های این سایت این است که در مقالات از کلمات طنز و عکس های جالب استفاده میشود ، و در کنار خواندن مطالب این سایت برای شما یک تفریح هم به وجود می آید.

در این سایت بعضی امکانات مثله benchmark ها و تست ها دیده نمیشود و یک نقطه ضعف برای سایت محسوب میشود. به همین دلیل من اگر بخواهم از سایت HardOCP استفاده کنم فقط به آن تکیه نمیکنم و آن را به عنوان مکمل انتخاب میکنم.

Legion Hardware

باز یک سایت بزرگ نقد و برسی سخت افزار ها. این سایت هدف اش در نقد فنی و دقیق سخت افزار ها میباشد ، این سایت به درد کسانی میخورد که میخواهند از قطعات کامپیوتری اطلاعات کسب کنند یا یک کامپیوتر جدید بخرند. این سایت مطالب فوق العاده زیادی دارد و من تا این لحظه هیچ سایتی را ندیده ام که به این مقدار مطلب داشته باشد.

روی گزینه Hardware کلیک کنید ، این گزینه در بالای صفحه وجود دارد ، و پس از کلیک کردن یک صفحه ای نمایش داده میشود که بخش های مختلف سایت در آن نشان داده میشود.

و پس از کلیک روی یکی از این قسمت ها یک لیست برای شما آماده میشود و در آن اسم مدل های سخت افزاری نمایش داده میشود ، برای مثال اگر روی کارت گرافیک کلیک کنید چنین صفحه ای را میبینید.

در این لیست مقالاتی وجود دارد که هر مقاله در یک دسته مرتب شده است. ، و میتوانید ترتیب نمایش مقالات را به انتخاب خود عوض کنید.

کیفیت مطالب در سایت Legion Hardware فوقالعاده هست و همچنین در کنار کیفیت مقدار مطالب هم نیز بسیار هست. این سایت به گونه ای طراحی شده هست که هم میتوانید از آن به صورت ساده استفاده کنید و هم به صورت حرفه ای. جستجو در بین مقالات این سایت بسیار راحت هست و به سادگی میتوانید مطلب خود را پیدا کنید.

Hardware Canucks

آخرین سایت نقد و برسی که میخواهم به شما معرفی کنم Hardware Canucks هست. این سایت یک سایت کانادایی هست. بخش نقد قطعات کامپیوتری این سایت بسیار گسترده هست ، و هر مطلبی حتی در مورد لوازم الکترونیکی در این سایت وجود دارد.

روش و نقد و برسی این سایت کاملا خوب هست ، و benchmark های زیادی در این سایت وجود دارد. این سایت برای کسانی که اطلاعات از قطعات جدید میخواهند مناسب است.

جستجو در این سایت کمی مشکل هست و از آنجا که نوع سایت به گونه ای ساخته شده است که احتیاج به جستجو داریم این باعث ضعف در سایت میشود.
یکی دیگر از ویژگی های این سایت ، مقایسه قطعات سخت افزاری از نظر قیمت هست که این باعث افزایش امکانات برسی قطعات در سایت می شود و خیلی خوب هست.

البته اینها تمام سایت های نقد و برسی قطعات سخت افزاری نبودند ، و هر کس از یک سایت به خاطر چیز های که از آن خوشش می آیید استفاده میکند و مورد علاقه اش میشود. همه این سایت های که به شما معرفی کردیم برای افراد مبتدی که میخواهند با اینجور سایت ها آشنا بشوند مناسب هست و میتوانند از آنها استفاده کنند.

ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 3:14 PM
 

بعد از تقویم گوگل، حالا نوبت نقشه گوگل است تا صاحب آزمایشگاه شود. نقشه گوگل نیز چند روزی است که صاحب آزمایشگاه شده است. این آزمایشگاه که در حال حاضر میزبان ۹ نرم‌افزار است قابلیت‌های جالب و مفیدی را به نقشه گوگل اضافه می‌کند. گوگل زمانی آزمایشگاه‌ها را به نرم‌افزارهای خود اضافه می‌کند که می‌خواهد امکان جدیدی را مورد آزمایش قرار دهد، اینجا نیز اوضاع درست بر همین منوال است، گوگل قصد دارد امکاناتی را به نقشه خود اضافه کند و از آنجا که تصمیم گیرنده اصلی در گوگل داده‌های جمع‌آوری شده در میان عملیات تست یک نرم‌افزار یا سرویس است، این بار نیز این آزمایشگاه برای بررسی مقبولیت این نرم‌افزارها ایجاد شده است.

امکانات موجود در آزمایشگاه گوگل به شرح زیرند:

  • Drag ‘n’ Zoom، این امکان به کاربر اجازه می‌دهد که با انتخاب یک منطقه از نقشه روی آن نقشه Zoom کند.

  • Aerial Imagery، این امکان به شما اجازه می‌دهد تا عکس‌های هوایی مکان‌هایی خاص را مشاهده کنید، افزونه اضافه شده در اولین فعالسازی اعلام می‌کند که مناطق کمی را می‌توان با این دید مشاهده کرد ولی دیدن این مناطق کم نیز خالی از لطف نیست.

  • Back to Beta، یک برچسب Beta را به زیر نام Google Maps اضافه می‌کند.
  • Where in the world game، این نرم‌افزار بیشتر یک بازی است که در آن از شما نام یک منطقه مشخص شده روی نقشه پرسیده می‌شود و از شما می‌خواهد تا آن را حدس بزنید.

  • Rotatable maps، این نرم‌افزار به شما اجازه می‌دهد تا در بعضی از مناطق نقشه را بچرخانید.

  • What’s around here، این افزونه به شما اجازه می‌دهد تا گوگل را به صورت محلی جستجو کنید و نتایج را روی نقشه مشاهده کنید، می‌توانید از * برای جستجوی همه چیز استفاده کنید و در این صورت جستجوهایی که در این محل بیشتر از همه انجام شده‌اند نمایش داده می‌شوند.

  • LatLng Tooltip، این افزونه طول و عرض جغرافیایی را برای شما روی نقشه نمایش می‌دهد
  • LatLng Maker، این افزونه طول و عرض جغرافیایی یک نقطه را روی نقشه ثبت می‌کند.

  • Smart Zoom، این افزونه مانع بزرگنمایی بیش از حد نقشه توسط شما می‌شود و تا به پیغام “بیشتر از این امکان بزرگنمایی وجود ندارد روبرو نشوید”
ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 2:34 PM
 مایکروسافت در حوزه نرم افزار یک  شرکت کاملاً موفق و  مدل اقتصادی مناسبی در دنیای نرم افزار است. نه تنها در زمینه سیستم عامل بلکه در دیگر زمینه مانند بازیهای کامپیوتری، نرم افزارهای اداری، نرم افزارهای توسعه و... مایکروسافت همواره محصولات چشمگیری عرضه کرده است. شاید در مقایسه با دیگر شرکتهای موفق دنیای نرم افزار مایکروسافت خلاق و مبتکر نبوده اما کیفیت ، پشتیبانی و نحوه عرضه محصولاتش به موفقیت این شرکت کمک زیادی کرده است. از شرکتی با عظمت مایکروسافت انتظار می رود که اینترنت و وب را نیز در نظر داشته و برای پیدا کردن بازارهای جدید و کسب جایگاه برتر تلاش کند اما نگاهی به فعالیتهای مایکروسافت نشان میدهد که این شرکت از نوعی ضعف در درک وب برخوردار بوده است. شاید بزرگترین سایت مایکروسافت برای جلب کاربران اینترنتی سایت MSN بود که چیزی شبیه یاهو بود و اگر پشتیبانی مرورگر این و پیش فرض بودن این سایت برای کاربران ویندوز نبود شاید این سایت موفقیت چندانی نداشت. در سایت MSN خلاقیت و ابتکار خاصی دیده نمی شد و جالب آنکه این سایت حتی بعد از موفقیت اولیه گوگل همچنان نتایج جستجو خود را از شرکت دیگری می گرفت و مدتی طول کشید که مایکروسافت متوجه بازار مالی موتورهای جستجوگر شود و زمانی به این نتیجه رسید که دیگر دیر شده بود. خرید شرکتهای ارائه خدمات جستجو نیز کمکی به این شرکت نکرد و حتی تلاش مایکروسافت و تبلیغ فراوانی که برای ارائه یک جستجوگر جدید راه انداخت نیز نتوانست کاربران وب را راضی کند . گویی نوعی گیجی در مایکروسافت در عرضه موتور جستجوگر دیده می شود . ابتدا آنرا تحت عنوان MSN تبلیغ کرد و سپس با هیاهوی فراوان آنرا Live نامید در حالیکه نتایج جستجو چندان فرقی با MSN نداشت و بعد از اینکه کلی از کاربران خود را از نام MSN به Live هدایت کرد مجددا نام جستجوگر خود را تغییر داد و اینبار آنرا Bing نامید. در واقع مایکروسافت حتی در ارائه یک برند برای جستجو نیز چندان موفق نبوده است چه رسد به نتایج جستجویی که با استقبال مواجه شود.
مایکروسافت در دیگر عرصه ها مانند شبکه های اجتماعی و وبلاگ نویسی نیز اگر چه محصولاتی عرضه کرده ( مانند لایو اسپیس و...) وتوانسته  کاربران زیادی را جلب کند اما در مقایسه با سایتهای موفق (مانند MySpace یا facebook ) عملا موفقیت خاصی نداشته است.
محصولاتی که مایکروسافت برای جلب کاربران وب عرضه کرده بیشتر کپی برداری از سایتهای موفق بوده و گویی مایکروسافت صرفاً تلاش میکند در این بازارها نامی از این شرکت هم باشد تا اینکه اراده قدرتمندی برای رقابت با سایتهای موفق وب در سیاست این شرکت مشاهده شود.

منبع : وبلاگ عليرضا شيرازي
ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 2:31 PM
 

کاربرانی که با لپ‌تاپ کار می‌کنند، معمولا با مشکلی مشترک روبه‌رو هستند و آن، کمی طول عمر باتری و خالی شدن سریع آن است. چشمک زدن چراغ باتری و شنیدن صدای هشدار هنگام اتمام شارژ آن، آن هم دقیقا زمانی که در حال انجام کار مهمی هستیم، یکی از لحظه‌های ناخوشایند کار با لپ‌تاپ است. حالا در نظر بگیرید در شرایطی باشیم که امکان شارژ باتری هم فراهم نباشد، آنوقت است که دیگر هیچ کاری از دستتان بر نمی‌آید.

همان‌طور که می‌دانید، در دفترچه‌های راهنمای همراه لپ‌تاپ، معمولا چگونگی استفاده‌ی بهینه از باتری، نحوه‌ی افزایش طول عمر و مدت استفاده از آن، توسط سازنده‌ی دستگاه درج شده است. اما این دستورالعمل‌ها یا خیلی کلی نوشته شده یا بسیار پیچیده و مبهم‌اند. بنابراین لازم است نکته‌هایی مهم و اساسی درباره‌ی شیوه‌های صحیح استفاده از باتری‌ها و هم‌چنین افزایش طول عمر آن‌ها، در اختیار صاحبان این کامپیوترهای اغواگر قرار گیرند. بی‌دلیل نیست که می‌گویند: «تمام لطف استفاده از لپ‌تاپ به باتری آن است!»

پس اگر شما هم یکی از همین کامپیوترها را در اختیار دارید و با مشکل خالی شدن سریع باتری آن مواجه‌اید، یا از شنیدن صدای هشدار کاهش توان باتری و چشمک پیاپی چراغ اُفت برق بیزار هستید، یا اگر از این که طول عمر واقعی باتری لپ‌تاپ‌تان از آن‌چه کارخانه‌ی سازنده اعلام کرده کم‌تر است، این مقاله را تا انتها بخوانید.

‏در مورد مشکلات ذکر شده، می‌توان دلایل متعددی را برشمرد. یکی از مهم ترین آن‌ها، استفاده‌ی بیش از حد و بی‌مورد منابع سیستم است. باید به یاد داشته باشید که انجام چند کار سنگین به طور هم زمان، فشار زیادی به پردازنده‌ی مرکزی، حافظه‌ی اصلی و سخت‌دیسک کامپیوترتان وارد خواهد کرد و باعث می‌شود توان زیادی از باتری ارزشمندتان مصرف شود.

‏تصور کنید پشت لپ تاپ خود نشسته و مدام از خالی شدن سریع باتری آن شکایت می‌کنید و غر می‌زنید. پس از کلی بررسی متوجه می‌شوید در آن واحد هم در حال کار با برنامه‌ی Word ‏هستید، هم در حال رتوش کردن عکس در فتوشاپ، در ضمن در حال خواندن نامه‌های خود و بازدید از چندین سایت مختلف هم هستید. از همه جالب‌تر این که هم زمان در حال تحکیم استحکامات خود در بازی وارکرافت ‏و فرستادن نیروهای خود به سمت پایگاه دشمن هستید! خوب با این تفاصیل آیا فکر می‌کنید توانی هم برای باتری نگون‌بخت لپ‌تاپ‌تان باقی خواهد ماند؟!

‏اما با توجه به آن‌چه گفته شد، می‌توان با به کارگیری چند روش ساده و در عین حال کارآمد، بسیاری از مشکلات به وجود آمده برای باتری لپ‌تاپ را برطرف کرد. در ادامه، به شرح این روش‌ها می‌پردازیم.

‏به یاد داشته باشید هنگامی که برای کار با لپ‌تاپ، از برق شهری به جای باتری استفاده می‌کنید و قصد شارژ آن را ندارید، بهتر است باتری را از دستگاه خارج کنید زیرا قرار داشتن مداوم باتری در حالت شارژ کامل و عدم استفاده از آن برای مدت طولانی، موجب کاهش عمر مفید باتری خواهد شد. هم‌چنین باتری‌هایی که به دفعات و با فاصله‌ی زمانی کوتاه (بدون این که سطح توان آن‌ها به سطح لازم برای شارژ مجدد رسیده باشند) شارژ شوند نیز به همین درد مبتلا شده و دچار کاهش عمر خواهند شد. بنابراین لازم است تعداد دفعات شارژ را محدود کرده و فقط در صورت نیاز، باتری را در معرض شارژ قرار دهید.

‏علاوه بر این، قرار داشتن باتری در محیط‌های گرم، پرگرد و غبار و مرطوب نیز از مواردی هستند که تا حدود زیادی باعث آسیب دیدن و کاهش عمر مفید آن می‌شود. هم‌چنین دقت داشته باشید در هر بار کار با باتری، باید تا آن‌جا که ممکن است آن را خالی کرد (البته نه به‌طور کامل) و آن‌گاه آن را مجددا شارژ نمود.

‏درمورد باتری‌های نو نیز لازم است قبل از کار، آن‌ها را یک‌بار به‌طور کامل شارژ و خالی کرد تا در آینده کارایی بیش‌تری را از آن‌ها شاهد باشیم.

چند توصیهی مفید 

‏حتما برای‌تان پیش آمده است که هنگام کار با لپ‌تاپ مجبور شده باشید فقط از باتری استفاده کنید. معمولا در این مواقع دیدن شکلک مربوط به باتری در سینی ویندوز که نشان می‌دهد شارژ آن در حال اتمام است، باعث فشار روحی و اضطراب‌تان خواهد شد. در این وضعیت اگر کارتان هم نیمه‌تمام باشد، شرایط بسیار سخت‌تر و طاقت فرسا می‌شود. اما جای نگرانی نیست، چون با به کار بردن چند روش ساده و مفید می‌توان زمان استفاده از توان باتری را بالا برد و آن را برای شرایط بحرانی آماده و مهیا نگه داشت.

‏اولین و بهترین روش برای افزایش توان و کارایی باتری، بهینه‌سازی مشخصه ها و قابلیت‌های مدیریت توان لپ‌تاپ‌تان است. برای انجام این کاره می تو انید از تنظیمات Power Options ‏در پانل کنترل استفاده کنید. پس از دو بار کلیک روی شکلPower Options ، در پنجره ی باز شده به زبانه‌ی Power Schemes ‏بروید. در این زبانه دو نوع تنظیم متفاوت وجود دارد. یکی از این تنظیمات برای هنگامی است که کامپیوتر شما به برق وصل است و دیگری برای زمانی است که از باتری استفاده می کنید.

 

Power Options در ویندوز اکس‌پی

در قسمت Power Schemes ‏تعدادی گزینه برای انتخاب و استفاده در موقعیت‌های مختلف وجود دارد. اگر روی منوی بازشوی این قسمت کلیک کنید، با فهرستی از گزینه‌ها مانندPortable/Laptop ،Minimal Power Management ‏ و Max Battery ‏روبه‌رو می‌شوید. با انتخاب هر یک از این گزینه‌ها، گروهی از تنظیمات متفاوت برای موقعیت‌های گوناگون در اختیار شماست.

‏به این ترتیب می‌توانید با اعمال تنظیمات مورد نظرتان، آمادگی سیستم خود را برای شرایط کاری سخت و مختلف بالاتر ببرید. برای مثال، اگر هنگام کار با لپ‌تاپ از باتری استفاده می کنید می‌توانید تغییرات مورد نظر خود را برای خاموش شدن نمایشگر و سخت دیسک‌ها اعمال نمایید. در این حالت، هنگام عدم استفاده از لپ‌تاپ بعد از زمان تعیین شده، نمایشگر و سخت‌دیسک ‏سیستم به‌طور خودکار خاموش خواهند شد.

‏در این‌جا، هم‌چنین این امکان نیز وجود دارد که پس از اعمال تغییرات مورد نظر، با کلیک روی گزینه‌یSave As ‏، تمامی تنظیمات جدید را تحت پروفایل جدیدی ذخیره کنید تا برای دفعات بعد بتوانید به راحتی از آن استفاده نمایید.

 

Power Options در ویندوز ۷ با قابلیت های بیشتر از اکس پی

چند توصیه و راهکار ویژه

‏۱- کارهای گرافیکی سنگین مانند انجام بازی و یا حتا دیدن فیلم‌های دی‌وی‌دی، فشار زیادی به لپ‌تاپ وارد می‌کنند و به شدت از توان باتری می کاهند. بنابراین در این مواقع بهتر است به جای باتری از برق شهری استفاده کنید.

۲- ‏لپ‌تاپ‌ها هنگامی که میزان برق باتری آن‌ها پایین بیاید و به حد تعریف شده برسد، هشدار صوتی می‌دهند. در زبانه‌ی Alarms ‏واقع در پنجره‌یPower Options ، امکاناتی برای تنظیم هشدارهای صوتی مربوط به کاهش توان باتری تعبیه شده‌است. در این زبانه دو نوع هشدار برای انتخاب وجود دارد: «هشدار کم بودن شارژ باتری» (Low battery alarm ‏) و «هشدار بحرانی بودن شارژ باتری»(Critical battery alarm).

 

نمایش میزان شارژ باتری در ویندوز ۷

‏با انتخاب و اعمال تنظیمات خاص هر یک از این دو هشدار، زمان اعلام اخطار براساس درصد برق موجود در باتری مشخص می‌شود. برای مثال، اگر سطح برق باتری در حالت Low battery alarm ‏روی ۱۰٪ ‏قرار گیرد، هنگامی که مقدار برق موجود در باتری به این سطح برسد، به کاربر هشدار داده می‌شود (همین حالت برای هشدار «بحرانی بودن شارژ باتری» هم صدق می کند).

 

‏هم‌چنین، این امکان نیز به کاربر داده می‌شود تا نوع هشدار را براساس پیغام صوتی و یا پیغام متنی تنظیم کند.

۳- در برخی از لپ‌تاپ‌ها برنامه یا تنظیماتی وجود دارد که با استفاده و اعمال تغییرات در آن‌ها، می‌توان میزان روشنایی صفحه‌نمایش را کم یا زیاد کرد. صفحه نمایش LCD ‏یکی از بزرگ‌ترین مصرف کنندگان توان باتری است. بنابراین کاهش میزان روشنایی آن، کمک زیادی به حفظ توان باتری خواهد کرد.

۴- هنگام کار با لپ‌تاپ، در مواقعی که نیاز به برخی از قطعات آن ندارید، می‌توانید آن‌ها را از کار بیندازید تا توان بیش‌تری از باتری را صرفه‌جویی کنید. برای انجام این کار باید مسیر زیر را طی کنید:

Control Panel\System

‏سپس به زبانه‌ی Hardware ‏بروید و روی دکمه‌ی Hardware Profiles ‏کلیک کنید. آن‌گاه در صفحه‌ی باز شده، پروفایل مورد نظر خود را تعریف کنید. برای مثال، اگر هنگام کار به دیسک‌گردان سی‌دی یا دی‌وی‌دی نیاز ندارید، می‌توانید برای حفظ توان باتری پروفایل مربوط به غیرفعال‌سازی آن را ایجاد کنید.

۵- یکی دیگر از راه‌های استفاده‌ی حداکثر و بهینه از میزان برق باتری، قطع ارتباط تمام لوازم جانبی غیرضروری از لپ‌تاپ است. برای مثال، اگر چند دستگاه جانبی USB ‏متصل به لپ‌تاپ دارید، می‌توانید آن‌ها را از دستگاه خود جدا کنید.

البته این تنظیمات مخصوص ویندوز اکس‌پی است که با کمی تغییرات در ویندوز ویستا یا ۷، قابل اعمال است.

‏۶- با رفتن به زبانه‌یAdvanced ‏ (Control Panel\Power Options) می‌توانید تعیین کنید هنگام بستن در لپ‌تاپ یا فشار دکمه‌ی خاموش، کامپیوتر  Shut down‏شده یا در وضعیت Stand by، یا… قرار گیرد.

۷- اگر می‌خواهید باتری لپ‌تاپ را خارج از لپ‌تاپ برای مدتی بدون استفاده نگه دارید و از آن استفاده نکنید، بهتر است میزان شارژ آن را در سطح ۴۰ ‏درصد حفظ کنید تا این که به‌طور کامل، به مرور تخلیه شود.

۸- ‏تا حد ممکن در یک زمان، چند برنامه را با هم اجرا نکنید. هم‌چنین بهتر است مراقب باشید پنجره‌های متعددی از برنامه‌ها باز نباشند. بنابراین آن‌هایی را که غیرضروری هستند ببندید تا توان کم‌تری از حافظه و پردازنده‌ی مرکزی سیستم‌تان مصرف شود.

۹- ‏در صورت امکان به مقدار حافظه‌ی‌اصلی (RAM) سیستم خود بیفزایید. این کار باعث می‌شود از فشار بیش از حد به سخت‌دیسک کاسته شود.

 

قابلیت های متنوع تنظیم power options در ویندوز۷

رفتن به وضعیت «آماده به کار» یا وضعیت «خواب زمستانی»

‏زمانی که از لپ‌تاپ خود استفاده نمی‌کنید و قصد خاموش کردن کامل آن را نیز ندارید، دو انتخاب پیش روی شماست: وضعیت «آماده به کار» (Stand by‏) یا «خواب زمستانی» ( Hibernate).

در وضعیت «خواب زمستانی»، تصویری (Image) از فایل ها، پوشه‌ها و برنامه‌هایی که در زمان انتخاب این وضعیت، باز یا در حال اجرا بوده‌اند روی سخت‌دیسک ثبت می‌شود. سپس سیستم به حالت خواب زمستانی فرو می‌رود. اکنون هر زمان که کامپیوتر را روشن کنید، سیستم بوت شده و دقیقا به همان وضعیت و شکل قبلی خود باز می‌گردد. سرعت بوت در این حالت بستگی به میزان داده‌ها و اطلاعات ذخیره شده (در حین خواب زمستانی) در سخت‌دیسک دارد، ولی معمولا روشن شدن سیستم در وضعیت «خواب زمستانی» ‏سریع‌تر از حالت معمولی آن است.

‏اگر بخواهیم از لحاظ صرفه‌جویی برق مصرفی به این دو وضعیت نگاه کنیم، وضعیت «آماده به کار» برای زمانی که قصد دارید از کامپیوتر برای دو ساعت یا بیش‌تر استفاده نکنید، بهتر به نظر می‌رسد. چون این وضعیت باعث می‌شود سیستم در حالت «برق کاهش یافته» (Reduced-Power) قرار گرفته و در صورت نیاز به ادامه‌ی کار، سریع‌تر شروع به کار کند. اما اگر قصد دارید فعالیت سیستم برای دوره‌ی زمانی طولانی‌تر، مثلا برای یک شب متوقف نگه‌داشته شود، بهترین انتخاب، وضعیت «خواب زمستانی» خواهد بود.

آن‌چه باید در پایان به خاطر سپرد

  • ‏عمر مفید و کاری باتری‌های لپ‌تاپ معمولا ۵۰۰ تا ۶۰۰ دوره‌ی کامل شارژ و تخلیه را در بر می‌گیرد.بنابراین می‌توان گفت اگر توأماً از برق باتری و برق شهری برای کار با لپ‌تاپ استفاده می‌کنید، عمر باتری حدود ۳ ‏سال (شاید هم کمی بیش‌تر) خواهد بود.
  • باید توجه داشت باتری‌های قابل شارژ به مرور زمان مستهلک شده و زمان شارژ آن‌ها کاهش می‌یابد. برای مثال، عملکرد باتری‌های نو که در ابتدای عمرشان حدود ۶ ساعت شارژ باقی می‌مانند، به مرور زمان تحلیل یافته و ممکن است در اواخر عمرشان فقط بین ۱ ‏تا ۲ ‏ساعت شارژ بمانند.
  • همان‌طور که قبلا گفتیم، در لپ‌تاپ‌های امروزی شکلکی در سینی ویندوز قرار دارد که مدت زمان باقی‌مانده از شارژ باتری را به اطلاع کاربر می‌رساند. بنابراین می‌توان با آگاهی از این زمان، قبل از اتمام کامل شارژ، آن ‏را مجددا شارژ کرد.
  • از گرم شدن بیش از حد باتری و قرار دادن آن در محیط‌های بسیار گرم و مرطوب اجتناب کنید.
  • همان‌طور که قبلا گفته شد، اگر به جای شارژ کامل باتری، آن را به دفعات و برای مدت کوتاه در معرض شارژ قرار دهید، باتری به مرور زمان مستهلک شده و از عمر مفید آن کاسته می‌شود.
  • یکی از راه‌های اصلی برای افزایش عمر باتری لپ‌تاپ، کم کردن تعداد دفعات شارژ است. برای مثال، هنگامی که امکان بهره‌گیری از برق شهری (در خانه یا محل کار) برای کار وجود دارد، بهتر است به جای باتری از همان برق شهری استفاده کنید.
  • هنگامی که از باتری لپ‌تاپ استفاده می‌کنید، تمام قابلیت‌های مربوط به صرفه‌جویی توان را به کار ببندید تا امکان استفاده‌ی بهینه را از بیش‌ترین زمان و توان ممکن باتری شارژ شده پیدا کنید. هم‌چنین فراموش نکنید که همیشه قبل از شارژ مجدد باتری، از حداکثر توان ممکن آن استفاده کنید.

امیدواریم با به کار بستن این توصیه‌ها بتوانید بخش زیادی از مشکلات کار با لپ‌تاپ‌ها و کاهش عمر باتری آن‌ها را حل کنید.

ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 2:26 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 50

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5826649
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی