به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 "استيو بالمر " مديرعامل مايكروسافت طي كنفرانسي در بزرگترين نمايشگاه تلفن‌همراه جهان توضيح داد: اين سيستم‌عامل جديد در كل مربوط به تلفن‌همراه و نحوه برقراري تعامل انسان و دستگاه الكترونيكي مي‌شود.
"سري نرم‌افزارهاي ويندوز فون 7 " همچنين اقدامي است كه طي آن مايكروسافت كنترل بيشتري بر رابط كاربري در گوشي‌هاي هوشمند و نرم‌افزار جامع خود دارد.
بالمر در ادامه صحبت‌هاي خود گفت: ما قصد داريم به نياز كاربران معمولي بهتر از قبل پاسخ دهيم. مي‌خواهيم گام‌هاي محكم‌تري در حوزه پلتفورم‌هاي سخت‌افزاري تلفن‌همراه و رابط‌هاي كاربري برداريم.
شركت مايكروسافت در اين كنفرانس اظهار داشت كه قصد متحول ساختن دنياي نرم‌افزاري در تلفن‌هاي همراه و رايانه‌هاي شخصي نسبت به گذشته را دارد.
"جو بلفيور " مدير مركز "ويندوز فون " در شركت مايكروسافت توضيح داد: تلفن‌هاي همراه شبيه به رايانه‌هاي شخصي هستند؛ اما در عين حال بايد توجه داشته باشيم كه تلفن‌هاي همراه،‌ رايانه‌هاي شخصي نيستند. اين دستگاه‌ها كوچك‌تر و بسيار شخصي‌تر هستند.
براي آنكه رابط كاربري در اين دستگاه‌ها شخصي‌تر شود، مايكروسافت بخشي را با عنوان Live Tiles در سيستم‌عامل موبايلي جديد خود قرار داده است كه امكان شخصي‌تر كردن اين محصول را براي كاربران فراهم مي‌كند. كاربر از طريق اين بخش مي‌تواند به صورت خودكار گوشي خود را از طريق اطلاعات رايانه‌اي يا اينترنتي به‌روز كند.
ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 12:18 PM
  جمال حسيني با اشاره به برنامه‌هاي اين سازمان در زمينه ارتقاي سطح فعاليت‌ها اظهار داشت: اطلاعات كامل متوفيان بهشت معصومه(س) قم وارد سيستم شده و با اين اقدام دسترسي همگان به اطلاعات مورد نظر ميسر مي‌شود.
وي ادامه داد: با تمهيدات انديشيده شده و با راه‌اندازي سيستم ‌الكترونيكي در سازمان بهشت معصومه(س) خدمات رزرو و خريد قبر در آينده نزديك در قم به صورت اينترنتي انجام مي‌شود.
مدير عامل سازمان آرامستان‌هاي شهرداري قم افزود: طراحي اوليه در اين طرح صورت گرفته و نرم‌افزارهاي مورد نياز نيز آماده شده است و ارائه بخش اعظمي از خدمات مختلف به زودي از طريق سايت اين سازمان صورت مي‌گيرد.
حسيني با اشاره به وجود قطعه غنچه‌ها در بهشت معصومه يادآور شد: اين قطعه براي متوفيان زير دو سال در نظر گرفته شده و با توجه به تاملات روحي والدين خدمات به صورت رايگان در اين قطعه ارائه مي‌شود.
وي به وجود پنج سايت بازي كودكان در بهشت معصومه(س) اشاره كرد و گفت: با توجه به حضور كودكان در مراسم‌هاي تشييع و دفن اموات و براي اينكه اين قشر تصور خشن و نامناسبي از محيط قبرستان نداشته باشند اين اماكن براي حضور آنان در نظر گرفته شده است.
مدير عامل سازمان آرامستان‌هاي شهرداري قم خاطرنشان كرد: اميداريم با هماهنگي همه نهاد‌‌ها و دستگاه‌ها به ويژه استانداري تمام اموات فقط در بهشت معصومه(س) دفن شوند و ديگر در قبرستان‌هاي داخل شهر شاهد دفن اموات نباشيم.
حسيني در ادامه اظهار داشت: به طور متوسط روزانه 16 نفر در قم به خاك سپرده مي‌شوند كه نيمي از اين تعداد در آرامستان بهشت معصومه(س) دفن مي‌شوند.
وي با اشاره به 12 پروژه‌ عمراني و خدماتي سازمان بهشت معصومه(س) گفت: اين پروژه‌ها با اعتباري در حدود 13 ميليارد ريال در دست اقدام است كه تا پايان سال اين پروژه‌ها به بهره‌برداري مي‌رسد.
ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 12:15 PM
   صاحبنظران و متخصصاني كه از نمايشگاه مك ورلد 2010 بازديد كرده اند، مي گويند اين نمايشگاه عليرغم غيبت شركت اپل از استقبال خوبي برخوردار بوده و به طور كاملا موفقيت آميزي برگزار شده است.

اين نمايشگاه همه ساله با هدف بررسي آخرين دستاوردها و محصولات نرم افزاري و سرويس هاي مربوط به رايانه هاي مك و محصولات اپل برگزار مي شود.
اپل براي اولين بار در برگزاري اين نمايشگاه هيچ مشاركتي نداشت. استيو جابز رييس اپل هم آخرين بار در سال 2008 در اين نمايشگاه حضور يافته بود.
با اين حال شركت ها و بسياري از شركت كنندگان در اين نمايشگاه معتقدند با توجه به استقبال خوب علاقه‌مندان به رايانه هاي مك و محصولات اپل از اين نمايشگاه سطح كيفي آن در حد رضايت بخشي بوده است.
برگزاري نشست هاي خبري و آموزشي متعدد و استقبال خوب شركت هاي فعال در حوزه هاي مرتبط همراه با تخفيف هاي مناسب شركت هاي حاضر در نمايشگاه از جمله عوامل موفقيت اين نمايشگاه قلمداد مي شود.
مك ورلد همه ساله در نميه دوم ژانويه و پس از برگزاري نمايشگاه مشهور سي اي اس برگزار مي شود.
ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 12:13 PM
 سياست هاي سختگيرانه اپل در قبال فروشگاه آنلاين خود و بلوكه كردن برخي نرم افزارهاي عرضه شده براي فروش در اين فروشگاه موجب واكنش شركت هاي ثالث شده است.

در آخرين اقدام در اين زمينه گروهي متشكل از 24 اپراتور همراه قصد دارند با اتحاد هم به جنگ اپل بروند.
اين اپراتورها مي گويند با همكاري يكديگر فروشگاهي بزرگ و آزاد را در فضاي مجازي به وجود خواهند آورد تا همگان بتوانند به سادگي به نرم افزارهاي مورد علاقه دسترسي داشته باشند.
اپل چندي قبل مانع عرضه يكي از نرم افزارهاي طراحي شده توسط گوگل در اين فروشگاه شد. نرم افزار ياد شده دسترسي به خدمات VoIP را براي كاربران گوشي هاي آيفون ممكن مي كرد. اگر چه اپل در اين زمينه به بهانه هاي مختلفي متوسل شد، اما به نظر مي رسد هراس از محبوبيت محصولات همراه گوگل عامل اصلي اين مخالفت باشد.
كارشناسان معتقدند در صورتي كه اين فروشگاه از تنوع خوبي برخوردار بوده و نيازهاي مختلف كاربران همراه را برطرف كند، با استقبال عمومي مواجه خواهد شد و در اين صورت زنگ خطر براي اپل به صدا درمي ايد.
ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 12:12 PM
 دولت انگلستان تا آخرين روزهاي بقاي رژيم شاه در سال 1357 حامي و مدافع اين رژيم بود.انگليس ركورددار تعداد هيأت هايي است كه در سال 1357 ـ سال اوجگيري انقلاب ـ براي كمك به شاه و اعلام پشتيباني از وي در رويارويي با مردم به تهران مي‌آمدند.
فهرست مهمترين هيأت هاي انگليسي كه در سال 1357 به ايران آمدند به قرار زير است‌:

ـ فروردين 1357: وزير دفاع انگلستان در رأس هيأتي براي ابراز حمايت از رژيم شاه و گفتگو درباره امكان صدور اسلحه به ايران‌، وارد تهران شد.
ـ پنجم خرداد 1357: «هارولد ويلسون‌» نخست وزير سابق انگليس در رأس هيأتي وارد تهران شد و با شاه ديدار و گفتگو كرد.
ـ 15 خرداد 1357: در سالروز قيام 15 خرداد 1342، 10 عضو پارلمان انگليس به همراه 5 عضو حزب كارگر و 5 عضو حزب محافظه كار وارد تهران شدند و با شاه ديدار كردند.
ـ 22 خرداد 1357: «ادوارد هيس‌» نخست وزير اسبق انگلستان در رأس هيأتي وارد ايران شد.
ـ چهارم تير 1357: وزير دفاع انگليس مجدداً در رأس يك هيأت نظامي وارد تهران شد و با شاه ايران دربارة قراردادهاي تأسيسات نظامي اصفهان گفتگو كرد.
ـ بيست و ششم شهريور 1357: جيمز كالاهان نخست وزير وقت انگلستان و رهبر حزب كارگر آن كشور در رأس هيأتي وارد تهران شد و پشتيباني رسمي خود را از شاه اعلام داشت. وي اظهار اميدواري كرد كه برنامه گسترش «فضاي باز سياسي‌» شاه همچنان ادامه يابد. اين سفر تنها 9 روز پس از كشتار مردم در ميدان ژاله (شهدا) تهران در روز جمعه هفدهم شهريور انجام شد.
دولت انگلستان براي حفظ شاه و جلوگيري از سرنگوني كمتر از امريكائيان تلاش نكرد. اين دو كشور، با فعاليت‌هاي مشترك و هماهنگ خويش بيشترين نقش را براي جلوگيري از درهم ريختن شيرازه رژيم متزلزل شاه ايفا مي‌كردند. در سالهاي دهه 1350 ش. سفير انگلستان در ايران نقشي بالاتر از نقش يك مشاور ويژه را در قبال شاه ايفا مي‌كرد.
در موارد بي‌شماري، شاه سفير انگليس را يك راهنماي مطمئن براي خود و تاج و تختش مي‌دانست‌. علاوه بر اين، حجم مبادلات بازرگاني دو كشور طي سالهاي 7-1355 منحني صعودي است. در 1355 ش. ارزش مبادلات بازرگاني ايران وانگليس 495 ميليون ليره استرلينگ، در 1356 ش. 650 ميليون و در سه ماهه اول 1357 ش. 200 ميليون ليره استرلينگ بود.
كتاب خاطرات «آنتوني پارسونز» آخرين سفير انگلستان در ايران قبل از انقلاب‌، مملو از مستنداتي است كه نقش مداخله‌جويانه انگليس در ايران و وابستگي شاه را به لندن به اثبات مي‌رساند. در اول آبان 1357، تلويزيون بي‌.بي‌.سي مصاحبه‌اي با «ديويد اوئن‌» وزير خارجه انگلستان درباره ايران ترتيب داد. در اين برنامه از ديويد اوئن سؤال شد كه چگونه دولت انگليس مي‌تواند حمايت خود از شاه را توجيه كند، در حالي كه خود را با «حقوق بشر» كارتر همراه مي‌داند؟ ديويد اوئن پاسخ داد: «به همان دلائلي كه فكر مي‌كنم پرزيدنت كارتر ارسال پيام پشتيباني خود را از شاه توجيه نمود. ما همواره دوستان صريح اللهجه‌اي بوده‌ايم و بعضي از مسائل حقوق بشر را در ايران مورد انتقاد قرار داده‌ايم‌. من تصور مي‌كنم كه بايد علناً بطورمنصفانه گفته شود كه در ايران اقداماتي درجهت آزادسازي فضاي سياسي انجام گرفته و من معتقدم كه استقرار رژيم ايران به نفع منطقه است‌. به ويژه در حال حاضر به علت تغيير حكومت در افغانستان‌، تشنج در تركيه و نگراني پاكستان از اوضاع افغانستان و اينكه نمي‌داند روابط خود را با شوروي تحكيم كند يا خير، مسأله حضور شاه در ايران اهميت زيادي دارد.»
وزير خارجه انگليس افزود: «ما بايد از شاه حمايت كنيم تا بتواند برنامه‌هاي آزادسازي اوضاع سياسي كشور و مدرنيزه كردن آن را ادامه دهد.» «ديويد اوئن‌» وزير خارجه انگليس همچنين در مصاحبه ديگري كه در آبان 1357 از تلويزيون اين كشور پخش شد در پاسخ به اين سؤال كه انگلستان چگونه حاضر است تحمل كند كه دولت ايران از تانك‌هاي چيفتن انگليسي براي سركوب تظاهرات مردم استفاده كند، گفت‌: «اگر ما وقتي دولت ايران مورد حمله قرار مي‌گيرد خود را كنار بكشيم و بي تفاوت بمانيم‌، چگونه مي‌توانيم از شاه ايران انتظار داشته باشيم كه به خاطر منافع جهان غرب بهاي نفت خود را افزايش ندهد؟»
«پارسونز» پيرامون فلسفه حمايت دولت انگليس از رژيم شاه و تلاش لندن براي جلوگيري از سقوط اين رژيم مي‌نويسد: «... مي‌توان چنين استدلال كرد كه منافع انگلستان در ايران در اواسط دهه 1970 از چنان اهميتي برخوردار بود كه سقوط رژيم مستقيماً به منافع ملي ما زيان مي‌رسانده و مي‌بايست از همه امكانات خود براي جلوگيري از سقوط اين رژيم استفاده كنيم‌.
طبيعت رژيم ايجاب مي‌كردكه براي حداكثر بهره برداري از روابط خود با ايران بيش از پيش به شاه نزديك شويم و از برانگيختن سوءظن او نسبت به خود بپرهيزيم‌. اتخاذ چنين سياستي در آن شرايط بدون ريسك نبود، ولي من هنوز هم معتقدم كه مي‌بايست همين سياست را دنبال مي‌كرديم‌. صاف و پوست كنده واقعيت اين است كه ايران دوران پهلوي براي انگلستان هم يك متحد باارزش و هم يك بازار وسيع و پرمنفعت بود. آرامش نسبي و سياست طرفدار غرب ايران از اواسط دهه 1950 تا اواخر دهه 1970، در دوراني كه تمام منطقه از كشورهاي خاورميانه عربي تا شبه قاره هند آشفته و در معرض خطر نفوذ شوروي و بالقوه براي منافع انگلستان خطرناك بود، ارزش و اهميت زيادي داشت‌.
بطور مثال با خروج نيروهاي انگليسي از خليج فارس در پايان سال 1971، همكاري با ايران براي حفظ امنيت و استقلال كشورهاي اين منطقه يك شرط اساسي به شمار مي‌رفت‌. اگر مسئله قيمت نفت را كنار بگذاريم‌، اطمينان از جريان نفت ايران‌، در شرايطي كه نفت كشورهاي عربي همواره در معرض تهديد تحريم‌، به دلايل سياسي، بود براي انگلستان اهميت فوق العاده‌اي داشت‌. از همه اينها گذشته‌، ايران در فاصله سالهاي 1974 تا 1978 وسيع‌ترين بازار صادرات انگلستان در خاورميانه به شمار مي‌رفت و هزاران ميليون پوند ارز مورد نياز انگلستان را در شرايط دشوار اقتصادي تأمين مي‌كرد. من موارد بسيار ديگري را نيز در زمينه‌هاي سياسي و بازرگاني مي‌توانم نام ببرم و ترديدي ندارم كه اگر ما براساس ارزيابي‌هاي بدبينانه سياست دوپهلو و مبهمي نسبت به شاه درپيش مي‌گرفتيم از بسياري منافع حاصله محروم مي‌مانديم‌. خلاصه كنم‌، ما روي شاه قمار كرديم و ساليان درازي در اين قمار برنده بوديم‌. من از معدل اين سياست متأسف نيستم‌.»
سفير انگلستان در 31 شهريور 1357؛ و در شرايطي كه كمتر از 5 ماه به پايان حيات حكومت پهلوي مانده بود و پس از واقعه 17 شهريور، براي دومين مرتبه با شاه ملاقات كرد و به او اطمينان داد كه دولت انگلستان و امريكا حامي و پشتيبان مواضع وسياست‌ها و اركان رژيم وي مي‌باشند.
«پارسونز» آخرين سفير انگلستان در تهران دربارة اين ديدار مي‌گويد:
«... شاه مي‌خواست مجدداً از پشتيباني انگليس اطمينان حاصل كند و من اين اطمينان رابه او دادم‌. من تأكيد كردم كه بين ما و آمريكائيها در تهران و همچنين بين لندن و واشنگتن در سطوح بالاتر تماس و همكاري نزديك درباره مسائل مربوط به ايران برقرار است و او مي‌تواند اطمينان داشته باشد كه وحدت نظر كاملاً درباره ايران بين ما وجود دارد. من اضافه كردم كه حتي ترديد دارم دولت شوروي هم از فعاليت‌هاي ضدرژيم ايران به طور جدي حمايت نمايد.»
«پارسونز» در جاي ديگري مي‌گويد: «من و سوليوان سفير آمريكا در ملاقاتي كه در اواسط اكتبر (اواخر مهرماه 57) با ژنرال اويسي فرماندار نظامي تهران داشتيم هرگونه شايعات در مورد اينكه امريكا و انگليس باتفاق يكديگر قصد دارند در ايران مبادرت به يك كودتا عليه رژيم شاه كنند تكذيب كرديم‌. ما همچنين تأكيد كرديم كه شايعات مربوط به كاهش پشتيباني انگليس و امريكا از شاه حقيقت ندارد.»
«پارسونز» دربارة ضعف‌ها و خطاهاي محاسبات سياسي دولت متبوع خود نسبت به انقلاب اسلامي مي‌گويد: «آنچه ما را دچار اشتباه كرد و مانع از پيش بيني صحيح سير حوادث بعدي ايران شد، عدم توجه به اين مسئله بود كه يك حادثه مي‌تواند نيروهاي پراكنده مخالف وگروه‌هاي ناراضي را كه تشكلي ندارند براي وصول به هدف مشتركي دور هم جمع كند و از اين جويبارها سيلي بوجود آيد كه سرانجام بنيان رژيم شاه را از زمين بركند. حتي اگر پيش‌بيني به هم پيوستن نيروهاي مخالف براي ما امكان‌پذير بود يك مشت مردم بي اسلحه را در برابر نيروي مجهز و قوي ارتش‌، كه تصور مي‌شد متحد و نسبت به رژيم پهلوي وفادار هستند ناتوان مي‌ديديم و از معنويت و ايمان آنان آگاهي نداشتيم‌. بنابر اين من معتقدم كه ناتواني ما در پيش‌بيني آنچه روي داد از نداشتن اطلاعات كافي ناشي نمي‌شود. بلكه نتيجه عدم توانائي ما در تجزيه و تحليل وتفسير صحيح اطلاعاتي است كه در دست داشتيم‌.»
ادامه مطلب
سه شنبه 27 بهمن 1388  - 12:12 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 50

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5826725
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی