به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

مواد لازم


▪ چغندر با برگ (به جای برگ چغندر که در تهران یافت نمی شود می توان از اسفناج استفاده کرد)
▪ کمی شوید تازه یا خشک
▪ عدس
▪ نخود
▪ پیاز داغ و نعناع داغ فراوان
▪ در صورت تمایل سیرداغ
▪ آرد
▪ سرکه و نمک و فلفل و زردچوبه


طرز تهیه


ابتدا چغندرها را مکعبی خرد کرده همچنین برگ های اون یا اسفناج را نیز خرد کرده با شویدهای خرد شده می گذاریم بپزد. در صورت تمایل می توان کمی سبزی آش هم استفاده کرد ولی اصل شولی با اسفناج و چغندر و شوید است. عدس و نخود را هم جداگانه پخته و وقتی سبزی ها پخته شد به آن اضافه می کنیم. سپس پیازداغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه تفت داده و همراه با نعناع داغ به مواد اضافه می کنیم. سپس آرد را با آب مخلوط کرده و کم کم به آش در حال جوشیدن اضافه می کنیم. این آش از آش رشته غلظت کمتری دارد. در آخر سرکه را اضافه می کنیم. می توان به عنوان چاشنی به آن کمی شکر هم اضافه کرد. مقدار سرکه و شکر بستگی به ذائقه دارد. برخی شولی را ترش و بعضی ترش و شیرین دوست دارند. برخی نیز از قره قوروت به جای سرکه استفاده می کنند.
در قدیم یزدیها (و هم اینک پیروان خوش اشتهای آنها) شولی را به عنوان عصرانه استفاده کرده و بعد از آن نیز مقدار متنابهی چای نبات یا چای و باقلوا یزدی میل می کردند تا طبع سرد شولی را خنثی نمایند.


  دستور پخت شولی به زبان شعر و به لحجه یزدی

همه کار و بارتا بذار کنار

دیگ را اب بکن و بذار رو بار

شوید و جعفری و کمکی تره

اسفناج.چغندرم یادت نره

میتونی حالا عدس رو بریزی

یا از اول همرا سبزی بپزی

شعله زیر دیکو بکن کورک

تا چغندرا بشن پخته ترک

ارد را اب بکن و یاواش یاواش

با سرک کمچلی بریز تو اش

خردکی سرکه یا ابغوره بیریز

تا که مزه شولیت بشه لذیذ

نیم ساتک صبر بکند تا بپزه

مزه پس ده و دلت رو ببره

نمک و ادویه هم قد نیاز

خواستد هم قاطیش کند یخده پیاز

شولی را بریز تو کاسه سفال

بخوری تا که بگیری جون و حال

روی هر کاسه بیریز روغن پیاز

بریزد رو شولی در حد نیاز

غذای سنتی کویر اینه

شولی را بخور پر از ویتامینه

ادامه مطلب
جمعه 23 بهمن 1388  - 11:37 AM
 سادگی و راحتی زبان برنامه نویسی جاوا و همچنین عمومیت آن در میان تمامی تلفن های همراه، باعث شده که روزبه روز بر تعداد این نرم افزارهای مبتنی بر جاوا افزوده شده و افراد بیشتری نسبت به نوشتن برنامه برای گوشی های موبایل توسط این زبان برنامه نویسی اقدام کنند. برنامه نویسان ایرانی هم از این قاعده مستثنا نبوده و نرم افزارهای متنوعی با این سیستم ارائه داده اند. امروز قصد داریم به تعدادی از این برنامه ها بپردازیم. شاید در ظاهر، این برنامه ها کم حجم و یا کم کاربرد به نظر برسند، اما در عمل در بخش هایی از زندگی ما مورد استفاده قرار می گیرند. نصب آنها هم ساده و بی هیچ گونه توضیح و دردسری است.
نرم افزار آشپزی این نرم افزار به شما کمک می کند تا بتوانید به آشپزی بپردازید. اگر در مکان هایی هستید که کسی نیست برای شما آشپزی کند و غذاهای متنوع درست کند و شما نیز سررشته کافی از آن ندارید، این نرم افزار می تواند کمک بزرگی به شما بکند زیرا در آن دستورالعمل چندین نوع غذا، دسر، شیرینی، سوپ و ... آورده شده است. کافیست به منوی اصلی برنامه رفته و قسمت فهرست موضوعات و سپس "آشپزی" را انتخاب کنید. خوردنی های موجود بر اساس رده غذایی آنها دسته بندی شده اند. در هر یک از این دسته بندی ها چندین نوع مختلف غذا موجود است که شما با انتخاب هر کدام از آنها می توانید محتویات آن را مشاهده کنید. محتویات آنها نیز شامل مواد لازم و اولیه و نحوه پختن آنها است که بر طبق اصول آشپزی است. همچنین در قسمت جستجوی آن شما می توانید به دنبال غذای مورد علاقه خود گشته و در صورت موجود بودن آن، در کمترین زمان ممکن به آن دسترسی پیدا کنید. در بخش های آخر نیز فهرستی از 10موضوع آخری که شما به آن مراجعه کرده اید ردیف شده تا دسترسی به آنها آسان تر شود. در قسمت تنظیمات نیز شما می توانید به تغییر نمای ظاهری برنامه پرداخته و یا اقدام به حذف تاریخچه مراجعات خود کنید تا فهرست 10آیتم آخر حذف شود. همچنین می توانید با استفاده از انتخاب صفحه کلید مربوط به گوشی خود، عملکرد و استفاده از این برنامه را برای گوشی خود راحت تر کنید.
نرم افزار تور ایران همان طور که از اسم برنامه پیداست، این نرم افزار در پیدا کردن مکان های گردشگری کشورمان، شما را یاری می کند. در منوی اصلی این نرم افزار قسمتی به نام فهرست موضوعات وجود دارد که با ورود به آن به قسمت استان های ایران منتقل می شوید. مکان های زیارتی و سیاحتی بر اساس استان ها و شهرهای آنها تقسیم بندی شده اند که کافیست ابتدا استان مربوطه را انتخاب و سپس شهر مورد نظر را برگزینید. کلیه مکان های دیدنی آن شهر با توضیحات کافی برای شما شرح داده شده و آدرس هر کدام از آنها نیز در برنامه موجود است. همچنین همانند نرم افزار قبلی این برنامه نیز از قسمت هایی جهت جستجوی مکان مورد نظر شما و همچنین تنظیمات و 10موضوع آخر نیز بهره برده و شما را در بهتر و سریعتر استفاده کردن از این برنامه یاری می دهد.
نرم افزار گنجینه این نرم افزار به گردآوری اسامی و نام های ایرانی پرداخته و فهرست کاملی از آنها را تهیه و در این برنامه گنجانیده است. با استفاده از آن می توانید به راحتی اسامی دلخواه و مورد نظر خود را یافته و از آنها استفاده کنید. همچنین در قسمت تنظیمات آن می توانید اقدام به تعویض فونت برنامه و یا تغییر پوسته آن کنید. همان طور که دیدید نرم افزار ها و برنامه های فوق بسیار ساده بودند آنچنان که توضیحاتی برای آنها به طورکلی وجود نداشت، اما وجود هر کدام از آنها می تواند در مقاطعی کمک بزرگی برای ما باشد. ما نیز هر چند وقت یک بار به معرفی تعدادی از این نرم افزارها خواهیم پرداخت تا معرفی برنامه های بخش موبایل هفته نامه کلیک، صرفا به برنامه پرحجم و غیرفارسی اختصاص نداشته باشد. شما عزیزان نیز در صورتی که تمایل به نصب این نرم افزارها داشتید، می توانید نسخه ای از آنها را توسط آدرس اینترنتی زیر دریافت و روی گوشی خود نصب کنید:267 http://tinyurl.com/click
ادامه مطلب
جمعه 23 بهمن 1388  - 11:16 AM
 گوگل که در ماه ژانویه به دلیل هک شدن توسط هکرهای چینی این کشور را تهدید به متوقف کردن فعالیت خود کرد، چینی ها هم بیکار ننشستند و اقدام به راه اندازی یک موتور جستجوی goojje شبیه گوگل کردند.
موتور جستجوی goojje از ظاهر و طراحی گوگل تقلید شده و حتی لوگوی آن شبییه گوگل است. به این ترتیب گوگل معتقد است goojje به قوانین کپی رایت تجاوز کرده و درصدد است مسوولان این سایت را به دادگاه بکشاند.
وکلای گوگل با ارسال نامه ای به goojje از این وب سایت خواسته اند تا استفاده از این لوگو را متوقف کند. کلمه goojje در زبان چینی به معنای خواهر کوچکتر است و بر این اساس چینی ها از این کلمه برای وب سایت جدید خود کرده اند.
ادامه مطلب
جمعه 23 بهمن 1388  - 11:00 AM
 

این روز ها تقریباً تو موبایل تمام آدم هایی که اهل اینترنت گردی هستند میتونین مرورگر اپرا مینی رو پیدا کنین ! اپرا بدون شک به خاطر ویژگی های خاصش از جمله سرعت بالا در لود کردن صفحات ، فراهم آوردن امکان دسترسی به سایت ها به دور از هرگونه محدودیت ( ! ) و … از جمله محبوب ترین مرورگرها بین کاربرا هستش !

بعضی موقع ها شرایط اجتماعی ، اقتصادی ، سیاسی ، هنری ، فرهنگی کشور به نوعی پیش میره که واقعاً به هیچ سایتی نمیشه دسترسی پیدا کرد و این اوضاع واقعاً کاربر رو کلافه میکنه ! البته بدون شک تمام این اتفاقات تقصیره کشتی های بیگانه ایی هستش که تو خلیج فارس همینجوری لنگرشون رو بدون در نظر گرفتن فیبرهای ما ول میکنن تو آب !

به هر حال وقتی از همه تونل ها رونده میشین و سرعت پایین اجازۀ استفاده از هیچ سرویس دیگه ایی رو بهتون نمیده ، اپرا مینی میتونه به کمک شما بیاد .

روش کار بسیار ساده است فقط قبل از هرچیز به Java Runtime Environment  - JRE احتیاج دارین ! اگه دارین که هیچی اگه ندارین میتونین از اینجا یا اینجا یا اینجا با حجم حدود ۱۵ مگ دانلود کنید

بدون درد و خون ریزی ترین روش ، دانلود کردنه این ( + ) فایله که حاوی microemulator و اپرا مینی میباشد ، هستش ! ( با حجم ۱٫۶۸ مگ )

بعد از دانلود ، باید برنامه رو اینستال کنین ! خب حالا به جایی که برنامه رو اینستل کردین برین و فایل اپرامینی رو اجرا کنین ! با تصویر زیر باید روبرو بشید :

http://www.manilife.net/wp-content/uploads/2009/12/CropperCapture57.jpg

http://www.manilife.net/wp-content/uploads/2009/12/CropperCapture57.jpg

خوب حالا باید یه تغییراتی تو برنامه بدیم که وبگردی برامون راحت تر بشه ! مسیر روبرو رو دنبال کنین :                      Options >Select Device > add

حالا به همون جایی که برنامه رو نصب کردین برین ، داخل فولدر devices بشین و فایل microemu-device-resizable رو انتخاب کنید :

http://www.manilife.net/wp-content/uploads/2009/12/CropperCapture58.jpg

http://www.manilife.net/wp-content/uploads/2009/12/CropperCapture58.jpg

خب حالا مرورگر شما دیگه از اون حالت مینی در اومده ولی  اگه بازم اندازه اش مورد قبولتون نیست میتونین ، عبارت ریسایز رو در پایین پنجره فشار بدین و اندازه مورد نظرتون رو وارد کنید :

http://www.manilife.net/wp-content/uploads/2009/12/CropperCapture59.jpg

http://www.manilife.net/wp-content/uploads/2009/12/CropperCapture59.jpg

خب مرورگر اپرا آمادۀ خدمت گذاری به شماست ! کارکردش کاملاً مثل نسخۀ موبایلش میمونه و هیچ فرقی نداره ! به راحتی میتونین به سایت های مورد نظرتون مثل فیسبوک ، فرندفید و … دسترسی پیدا کنین

http://www.manilife.net/wp-content/uploads/2009/12/freekeyboard.jpg

http://www.manilife.net/wp-content/uploads/2009/12/freekeyboard.jpg

در ضمن اگه قصد لاگین کردن به سایتی رو دارین ، پس از وارد کردن عبارت مورد نظر از F2 برای اوکی کردن و F1 برای کنسل کردن استفاده کنید .

  اگربا مشکل Faild to connect مواجه شدن ، توی صفحه ایی که این ارور رو بهتون میده یه گزینه ایی باید باشه مثل Check connection network ، روش کلیک کنید و بعد از اینکه پیغام اوکی بودن کانکشن رو بهتون داد از منو آدرس صفحۀ مورد نظرتون رو وارد کنید و اینتر رو بزنید ، برای دسترسی به صفحات دیگه نباید مشکلی داشته باشید !
ادامه مطلب
جمعه 23 بهمن 1388  - 10:22 AM
 به نقل از اداره كل اوقاف و امور خيريه خراسان رضوي، مديركل اوقاف و امور خيريه استان در مراسم نواختن زنگ وقف براي نخستين بار در كشور در جمع دانش‌آموزان و مسئولان اظهار داشت: مدرسه‌اي كه در حال حاضر در آن حضور داريد زمين آن از موقوفات بزرگ‌ترين واقف خانم يعني گوهرشادآغا است.
حجت‌الاسلام حجت گنابادي‌نژاد ادامه داد: پس از اينكه گوهرشاد اين زمين را وقف كرد، خانم واقف ديگري اقدام به ساخت اين مدرسه و بناي فرهنگي كرد و همچنين در حال حاضر نويسنده خردسال مشهدي به‌عنوان كوچك‌ترين واقف خانم و در هفته وقف اقدام به ايجاد يك موقوفه فرهنگي نموده است.
وي با بيان اينكه مليكا گلي، نويسنده 10 ساله مشهدي دست به كاري زده كه مي‌تواند براي كل جوانان و خانواده‌ها الگو محسوب شود، اظهار داشت: اين نويسنده خردسال در اقدامي بزرگ حق تاليف مجموعه كتاب‌هايي را كه تاكنون چاپ كرده است، را وقف نموده است.
مدير كل اوقاف و امور خيريه خراسان رضوي افزود: اداره اوقاف از جمع‌آوري حق تاليف كتاب‌هاي اين نويسنده كتاب خريداري كرده و در پرورشگاه‌ها در اختيار كودكان بي سرپرست قرار مي‌دهد.
وي همچنين خطاب به دانش‌آموزان گفت: مجموع دانش‌آموزاني كه در مدرسه ديانت مشغول به تحصيل هستند تا هفتم اسفند ماه امسال بايد انشاء‌هايي را در موضوع وقف نوشته و به اداره اوقاف ارسال كنند، كه از مجموع انشاءها به پنج نفر جوايزي اهدا خواهد شد.
گنابادي‌نژاد اضافه كرد: از مجموع انشاءهايي كه با موضوع وقف نوشته شود در آينده نزديك كتابي چاپ خواهد شد.
در پايان اين مراسم از كتاب "باباي پولدار " نوشته مليكا گلي در مدرسه راهنمايي ديانت رونمايي شد.
ادامه مطلب
جمعه 23 بهمن 1388  - 10:10 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 50

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6040547
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی