به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

   مايكروسافت با هدف افزايش سهم بينگ در دنياي موتورهاي جستجو درصدد تسخير گوشي هاي تلفن همراه ساخت شركت هاي مختلف است.

  اين شركت به تازگي قرارداد تازه اي با موتورولا منعقد كرده تا موتور جستجوي بينگ به عنوان موتور جستجوي پيش فرض در گوشي هاي موتورولا به نمايش درآيد.
جالب آنكه بينگ قرار است به موتور جستجوي پيش فرض گوشي هايي مبدل شود كه در آنها از سيستم عامل آندرويد گوگل استفاده شده است.
در اولين گام گوشي هاي مجهز به بينگ به عنوان موتور جستجوي پيش فرض در كشور چين عرضه مي شوند و در ادامه اين گوشي ها در چند كشور ديگر جهان نيز در دسترس قرار مي گيرند.
البته كاربران در صورت تمايل مي توانند به طور دستي موتور جستجوي گوگل را بر روي اين گوشي ها نصب كرده و از امكانات آن استفاده كنند.
موتورولا هم اكنون به طور پيش فرض از موتور جستجوي ياهو بر روي برخي گوشي هاي خود استفاده مي كند و در اين زمينه قبلا قراردادي را با ياهو منعقد كرده بود.
موتورولا اميدوار است عقد اين قرارداد به افزايش سهم آن در بازار تلفن همراه نيز كمك كند.
ادامه مطلب
یک شنبه 23 اسفند 1388  - 10:43 PM
   شركت موزيلا روز گذشته به كاربران مرورگر اينترنتي فايرفاكس توصيه كرد هر چه سريع‌تر جديدترين نسخه از اين مرورگر موسوم به نسخه 3.6 را بارگذاري و نصب كنند.

  اين شركت همچنين از روز گذشته به طور خودكار پيام هايي را براي كاربران اين مرورگر به نمايش درمي آورد تا در صورتي كه از نسخه هاي قديمي اين مرورگر استفاده مي كنند، هر چه سريع تر به استفاده از نسخه جديد آن روي بياورند.
پيش از اين در اواسط سال 2009 نيز موزيلا از كاربران خود خواسته بود تا نسخه 3.5 اين مرورگر را بارگذاري و نصب كنند. كاربران در صورت تمايل مي توانند بلافاصله نسخه جديد را بارگذاري كنند يا اين كار را به آينده موكول كنند.
نسخه نهايي فايرفاكس 3.6 در تاريخ 21 ژانويه آماده شد و در دسترس قرار گرفت و كاربران از آن زمان مي توانستند در صورت تمايل اين نسخه را بارگذاري كنند.
ثبات و امنيت بيشتر و افزونه هاي متنوع از جمله مهم ترين امكانات اين نسخه از فايرفاكس محسوب مي شود.
ادامه مطلب
یک شنبه 23 اسفند 1388  - 10:42 PM
  كنسول بازي Xbox مايكروسافت شش ماه پيش غيرقابل اتكاءترين كنسول بازي ويديويي لقب گرفت، اما امروز همين كنسول رقباي خود از شركت هاي سوني و نينتندو را پشت سر گذاشته است.

  احتمال وقوع مشكل در هنگام اجراي بازي هاي ويديويي توسط اين كنسول 8 برابر كنسول Wii نينتندو و دو برابر كنسول PlayStation 3 سوني است، اما Xbox در حال حاضر در صدر فهرست فروش است.
ميزان فروش اين كنسول براي اولين بار از سال 2007 بدين سو در ماه فوريه سال جاري ميلادي نسبت به دو رقيب اصلي خود بيشتر بوده است. بر اساس بررسي هاي The NPD Group در اين ماه 422 هزار واحد از Xbox 360 ، 360100 واحد از PS3سوني و 397.900 واحد از Wii شركت نينتندو به فروش رفته كه در نوع خود بسيار جالب توجه و بي نظير است.
آخرين بار در سپتامبر سال 2007 و به دنبال عرضه بازي Halo3 از سوي مايكروسافت كنسول Xbox 360 به چنين موفقيتي دست يافت.
اگر چه كنسول PS3 سوني از نظر ميزان فروش در رتبه سوم است اما ميزان فروش اين كنسول هر سال به طور متوسط 30 درصد افزايش مي يابد.
به نظر مي رسد بازاريابي گسترده مايكروسافت و عرضه چند عنوان بازي جديد در موفقيت كنسول Xbox 360 تاثير اساسي داشته است.
ادامه مطلب
یک شنبه 23 اسفند 1388  - 10:41 PM
  يكي ديگر از انواع بازي هاي آنلاين كه به مرور زمان شكل گرفتند، سرويس‌هاي تجاري موسوم به اشتراك گذاري زمان بودند.

  از دهه 80 بدين سو برخي شركت هاي تجاري كه بخشي از ظرفيت سخت افزاري رايانه هايشان بدون استفاده مي ماند، تصميم گرفتند براي كسب درآمد اين ظرفيت ها را به فروش برسانند و بدين شكل بخشي از هزينه صرف شده براي خريد سخت افزارهاي ياد شده را جبران كنند.
با افزايش و رونق چنين پديده اي حتي سرويس هايي شكل گرفت كه براي مدت زمان مشخص ظرفيت يك رايانه را براي استفاده در اختيار يك مشتري قرار مي داد. مشتريان اين سرويس ها معمولا صاحبان مشاغلي بودند كه پول لازم براي خريد چنين سخت افزارهاي پيشرفته اي را نداشتند يا نياز آنها به اين سخت افزارها چنان زياد و هميشگي نبود كه بخواهند برايش پول فراوان پرداخت كنند.
در سال 1979، دو شركت نوپا كه به همين منظور تاسيس شده بودند دسترسي به سيستم هاي خود براي مشتريان حقيقي و شركت هاي تجاري كوچك را ممكن كردند تا از اين سيستم ها براي ارائه خدمات متنوع آنلاين استفاده شود. اگر چه در وهله اول اين سرويس ها براي اجراي برنامه هاي مختلف خدماتي، تجاري و اداري مورد استفاده قرار مي گرفتند، اما كم كم استفاده از آنها براي تبادل ايميل، چت كردن و سرانجام اجراي بازي هاي ويديويي نيز متداول شد و كار به جايي رسيد كه در هر يك از اين سيستم ها يك سرويس اختصاصي بازي وجود داشت.
يكي از پيامدهاي مهم راه اندازي چنين سرويس هايي آشنا شدن عموم مردم با مفهوم و پديده بازي هاي ويديويي بود. در حالي كه تا آن زمان استفاده از بازي هاي آنلاين و گروهي مختص محيط هاي دانشگاهي و برخي شركت هاي تجاري بود، اما با راه اندازي سرويس هاي به اشتراك گذاري زمان، براي اولين بار عموم مردم با مفهوم بازي هاي ويديويي و به خصوص بازي هاي آنلاين و گروهي ويديويي آشنا شدند.
در سال 1984 شركت CompuServe يك بازي به نام Islands of Kesmai را عرضه كرد. اين بازي يك بازي تجاري چند نفره نقش آفريني بود كه به طور آنلاين و گروهي قابل اجرا بود. Islands of Kesmai از گرافيك ASCII بر روي نمايشگر استفاده مي كرد تا نقشه هايي از محل قرار گيري شخصيت ها، تحركات آنها و ديگر جزييات ترسيم شود.
در آن زمان هزينه اجراي اين بازي به طور آنلاين هر ساعت 6 دلار بود كه اگر چه در حال حاضر بالا تلقي مي شود، اما در آن زمان با توجه به نوپا بودن پديده بازي هاي آنلاين چندان زياد نبود.
پس از اين بازي سر وكله بازي Habitat پيدا شد. اين اولين تلاش براي عرضه يك بازي جامع و پيشرفته آنلاين و شكل دادن به يك جامعه آنلاين محسوب مي شود. بازي ياد شده از نظر گرافيكي هم پيشرفته تر بود و به جاي گرافيك مبتني بر كدهاي اسكي تلاش شده بود تا از امكانات واقعي و دقيق گرافيكي در آن استفاده شود.
البته محيط اين بازي سه بعدي نبود و در آن از تكنيك هاي امروزي طراحي بازي هاي ويديويي هم خبري نبود. بازي ياد شده هم از جمله بازي هاي نقش آفريني محسوب مي شد كه داستان جذابش مي توانست بسياري از افراد را جذب خود كند. اين بازي سرانجام در سال 1988 كنار گذاشته شد، اما در سال هاي بعد بازي هاي ديگري كه البته پيچيده تر از آن بودند نيز طراحي شده و در دسترس عموم قرار گرفتند كه از جمله آنها مي توان به Club Caribe اشاره كرد.
در سال 1987، شركت Kesmai _ همان شركتي كه بازي Islands of Kesmai را عرضه كرده بود- بازي Air Warrior را روانه بازار كرد. اين بازي يك شبيه ساز گرافيكي پرواز بود كه براي نبردهاي هوايي هم قابل استفاده بوده و در آن از يك چارچوب گرافيكي تازه براي هدايت بازي استفاده شده بود. اين بازي بر روي رايانه هاي اپل شركت مكينتاش، آتاري و كمودور آميگا قابل اجرا بود و همين مساله از جمله عوامل اصلي موفقيت آن محسوب مي شد.
اين بازي به مرور زمان به چندين سرويس آنلاين ديگر مانند Delphi، CRIS، CompuServe، America Online، Earthlink, GameStorm ، CompuLink اضافه شد.
در سال هاي بعد شركت Kesmai چند نسخه پيشرفته تر و جديد از بازي Air Warrior عرضه كرد. در سال 1997 ، براي اولين بار دو نسخه سازگار با ويندوز و مك اين بازي بر روي اينترنت در دسترس عموم قرار گرفت. در سال 1999 شركت Kesmai توسط شركت مشهور EA خريداري شد و اين شركت كنترل سرورهاي اين بازي را خود در اختيار گرفت و اين بازي تا مدتي محبوبيت خود را حفظ كرد. اما آخرين سرورهاي اجراي بازي ياد شده در تاريخ 7 دسامبر 2001 تعطيل شدند.
علت آن بود كه كيفيت و پيچيدگي بازي هاي ويديويي تا بدان حد افزايش يافته بود كه بازي هايي مانند Air Warrior در برابر آنها ساده و پيش پاافتاده تلقي مي شدند.
ادامه مطلب
یک شنبه 23 اسفند 1388  - 10:32 PM
  گوگل روز گذشته اعلام كرد كاربران سرويس جستجوي محصولات اين شركت از اين پس مي توانند با استفاده از تلفن همراه محصول مورد نظر خود را نزديك‌ترين فروشگاه محلي خريداري كنند.

  اين قابليت كه به تازگي به تلفن هاي همراه افزوده شده به كاربران امكان مي دهد با استفاده از تلفن همراه محصولات مختلف نرم افزاري و سخت افزاري مختلف گوگل را پيدا كرده و به اين نكته نيز پي ببرند كه چند فروشگاه در نزديكي محل سكونت آنها اين محصولات را عرضه مي كنند.
گوگل براي تسريع در فروش محصولات خود با چندين فروشگاه زنجيره اي مشهور در آمريكا قراردادهايي را منعقد كرده و قصد دارد تعداد اين فروشگاه ها را در آينده باز هم افزايش دهد.
در سرويس به روز شده در كنار لينك هاي محصولاتي كه فروشگاه هاي محلي آنها را عرضه مي كنند نقطه آبي رنگي قرار داده شده كه با كليك كردن بر روي آن اطلاعات مورد نياز قابل دسترس خواهد بود.
اين سرويس بر روي گوشي هاي آيفون، پالم و آندرويد قابل دسترس است.
ادامه مطلب
یک شنبه 23 اسفند 1388  - 10:30 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 60

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6025735
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی