به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

نتایج یک تحقیق نشان می دهد مردانی که صدای یکنواختی دارند جذابیت بیشتری دارند.
نتایج یک تحقیق نشان میدهد مردانی که صدای یکنواختی دارند جذابیت بیشتری دارند.
محققان معتقدند این نوع صدا با قدرت ، مقاومت و اعتماد به نفس و اطمینان شخص مرتبط است.
نتایج یک تحقیق در دانشگاههای کالیفرنیا و پنسیلوانیا نشان میدهد مردانی که دارای تن صدای ثابت و یکنواختی هستند جذابیت بیشتری دارند و تاثیر بیشتری روی دیگران دارند.
برای انجام این تحقیقات دانشمندان صدای داوطلبین مرد را در شرایط گوناگون تجزیه و تحلیل کردند.تحقیقات آنها نشان داد میزان تغییرات تن صدا که به تغییرات بسامد اصلی معروف است ارتباط موثری با جذابیت و تاثیرگذاری مردان دارد.
کارشناسان معتقدند تن صدای یکنواخت به عنوان نشانه ای از اعتبار و استقلال در انسان ها تکامل پیدا کرده است.به اعتقاد آن ها افرادی مانند جرج کلونی و کلینت ایستوود نمونه هایی از مردانی هستند که دارای تن صدای یکنواخت هستند و به همین دلیل در نظر دیگران جذابیت بیشتری دارند.
فرکانس ثابت در صدای مردان نشان از قدرت مردان دارد در حالی که عواملی مانند ناامیدی باعث افزایش فرکانس و تغییرات صوتی شده و خشونت هم باعث عمیق تر شدن صدا می شود.
همچنین دانشمندان با انجام این تحقیقاتی متوجه شدند افرادی که از بیان مردانه در صحبت های خود استفاده می کنند و برای مثال جملاتی مانند " من از اکثر مردان بزرگ تر و قوی تر هستم " را می گویند جذابیت بیشتری دارند.
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 9:52 AM
تحقیقات جدید نشان می دهد افرادی که ضربان قلب غیرطبیعی دارند با احتمال بیشتری ممکن است به بیماری آلزایمر دچار شوند.
دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند افرادی که دچار فیبریلاسیون دهلیزی یا ضربان قلب نامنظم و غیرطبیعی هستند با احتمال بیشتری ممکن است به دلیل ابتلا به بیماری های عقلی و آلزایمر جان خود را از دست بدهند.

دکتر گری کندی از مرکز پزشکی مانتفیور در نیویورک دراین باره گفت : نتایج تحقیقات ما نشان می دهد که نامنظم بودن ضربان قلب می تواند به عنوان یک فاکتور خطر برای ابتلا به بیماری های عقلی مانند آلزایمر مورد توجه قرار گیرد.در حقیقت این یافته ما را یک قدم دیگر به فهمیدت تاثیرات بیماری های قلبی و عروقی و ابتلا به بیماریهای روانی و زوال عقل نزدیک تر می کند.

آلزایمر یکی از بیماری هایی است که هنوز ما اطلاعات کافی در مورد عوامل و فاکتورهای ایجاد کننده آن نداریم ، بنابراین تحقیقاتی که به ما کمک می کند عوامل تاثیرگذار در ابتلا به این بیماری را شناسایی کنیم اهمیت زیادی دارند و می توانند در کاهش تعداد مبتلایان به این بیماری کمک شایانی به ما کند.

البته این تحقیقات بیان کننده یک رابطه علت و معلولی بین این دو بیماری نیست ، اما بیان می کند که داشتن ضربان قلب نامنظم در ابتلا به آلزایمر موثر است.

محققان برای آن که بهتر به تاثیر بیماری های قلبی پی ببرند مطالعه ای را روی 37 هزار و 25 بیمار که دچار ضربان قلب نامنظم و آلزایمر نبودند انجام دادند.در نهایت دانشمندان متوجه شدند احتمال ابتلا به آلزایمر در بیمارانی که دارای این نارسایی قلبی هستند بالاتر است.

نکته جالب این است که این خطر در افراد جوان بالاتر است و این در حالی است که معمولا آلزایمر در افراد مسن و با بالا رفتن سن خود را نشان می دهد.

دکتر کندی در این باره گفت : به نظر میرسد که بهترین روش برای کاهش تعداد مبتلایان به آلزایمر ، تلاش بیشتر برای کاهش تعداد مبتلایان به بیماریهای قلبی است.این بدان معناست که ما باید تمرکز بیش تری روی ورزش کردن و رژیم های غذایی انسان ها داشته باشیم.داشتن یک رژیم غذایی سالم و تحرک کافی می تواند از ابتلا به بیماری های قلبی و در نتیجه آلزایمر پیشگیری کند.
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 9:49 AM
میانگین سن ازدواج در کشور رو به افزایش است. این پدیده در میان دختران تحصیل کرده، بیش از دیگران به چشم می خورد.

بسیاری کارشناسان، علت اصلی را در رشد تحصیلات دختران می جو یند. تغییر سبک زندگی یا بازنگری در نقش های سنتی نیز از دیگر دلایل تاخیر در ازدواج جوانان ایرانی معرفی می شوند.

 آمارهای رسمی، سن متوسط ازدواج برای پسران را ۲۵ تا ۳۵ و برای دختران ۲۴ تا ۳۰ سال اعلام می  کنند. این میانگین، نشان دهنده ۵ سال افزایش در ۱۰ سال گذشته است. سازمان ملی جوانان از وجود  ۱۵ میلیون جوان مجرد در سنین ازدواج خبر داده  و خواستار رفع موانعی شده است که در راه تشکیل خانواده آنان وجود دارد. این سازمان، موج فراگیر تقاضا برای آموزش عالی را یکی از جدی ترین موانع ازدواج جوانان ایرانی می نامد. نهادهای رسمی دیگر نیز نسبت ۴۰ به ۶۰  ورود پسران به دانشگاه را نگران کننده و عامل عمده عدم توازن در عرضه و تقاضای مربوط به ازدواج می دانند.

 ازدواج، اولویت پنجم زندگی
پدیده تاخیر در ازدواج یکی از پیامدهای دهه های نخست ورود زنان به عرصه کار و اجتماع است. این پدیده منحصر به ایران نیست و در دوره گذار از سنت به مدرنیته در همه جوامع مشاهده می شود. پژوهشی در این زمینه از سوی مرکز مشارکت زنان در ایران نشان می دهد که ازدواج در طبقه بندی آرزوها و برنامه های جوانان، در اولویت پنجم  قرار دارد. نمودارهای رسمی نشان می دهند که گزینه های نخستین پسران و دختران به ترتیب اشتغال و تحصیل هستند. گزینه هایی که برای برخی جوانان، به آرزوهایی دور از دسترس تبدیل شده اند. اما آیا در میان مجموعه ای دلایل فرهنگی و اجتماعی، عامل نهایی تاخیر در ازدواج جوانان، بالا رفتن آمار دختران دانشگاه رفته است؟

دکتر نوشین یاوری، جامعه شناس و همکار سازمان ملل در امور زنان، در این خصوص می گوید: «تحصیلات فاکتور مهمی است، اما دلایل تعیین کننده دیگری نیز وجود دارند. روند تحصیلات در ایران به تحولات اجتماعی پس از آغاز مدرنیزاسیون بازمی گردد. تحصیلات در ایران راهی بود برای کسب موفقیت و ارتقای جایگاه اجتماعی برای کسانی که پشتوانه قوی خانوادگی نداشتند. این روند از زمان رضا شاه شروع شد و با تقسیم اراضی و رشد طبقه متوسط به شکلی محدود ادامه یافت. در این روند، همیشه تعداد دختران دانشجو از پسران کمتر بود و تحصیلات بالا برای آنها در غالب موارد به منظور سرمایه گذاری برای ازدواجی بهتر صورت می گرفت. اما پس از انقلاب که درهای جامعه و دانشگاه به دلیل اسلامی شدن، خواسته یا ناخواسته، روی دختران خانواده های سنتی و شهرستانی باز شد، گروه عظیمی  تازه مزه در اجتماع بودن و تحصیل را چشیدند. این موجب بالا رفتن مطالبات  و نقش دیگری برای آنها شد. آنها می خواستند مستقل باشند؛ کار، درآمد و مسئولیت داشته باشند. همه ی این ها، نظم و تعریف جدیدی را بین زن و مرد و روابط اجتماعی آنها ایجاد کرده اند.»

کشاکش  سنت و تجدد
با این همه، به نظر می رسد که مناسبات زن و مرد در جامعه ایران، هنوز سنتی است و مرد همچنان نقش اول را در سرپرستی و اقتصاد خانواده ایفا می کند. بسیاری دختران دانشگاه رفته، خواهان همسری درس خوانده، پرد رآمد، مدرن و مسئول هستند و خود را در مدیریت خانواده، زیر سایه مرد قرار می دهند.

نوشین یاوری در باره این تناقض می گوید: «ما اکنون در دوران گذار و موقعیتی مملو از تضاد هستیم. هر دو طرز فکر و هر دو استاندارد سنتی و مدرن در خانواده های جوان ما دیده می شوند. در یک خانواده، زن تحصیلکرده است با امکانات شغلی پایین و شوهر تحصیلات زیاد ندارد اما بسیار پردرآمد است. زنی را می بینیم که مستقل است، درآمد و موقعیت اجتماعی دارد، اما در بسیاری موارد انتظار دارد همسرش مسئولیت  اقتصادی خانواده را به صورت کامل بر دوش بکشد. از طرف دیگر مردانی هم هستند که زن تحصیلکرده، فهمیده، صاحب درآمد و مسئول دارند، اما انتظار دارند زن درمقابل شان سکوت کند و آنها تصمیم گیرنده باشند. این تضادها، هم موجب تحول هستند و هم موجب تشنج!»

دختران دانشگاه رفته، جویای استقلال، درآمد و شغلی درخورهستند، اما طبق آمار، بیشتر آنها مغلوب محیط کاری مردانه شده و به مشاغلی تن می دهند که تناسبی با رویاهای آغازین شان ندارد. بیشتر آنان از سطوح میانی کار و درآمد بالاتر نمی روند. نوشین یاوری، دلیل این وضعیت را در سنت قبول هزینه خانواده توسط مرد می داند  و می گوید: «دستاورد تحصیل برای دختران در درجه اول احساس استقلال و میل به کار است. نقش سنتی مرد در جامعه ایران، کسب درآمد و گرداندن خانواده است. هرچند این نقش در ایران امروز دستخوش تغییر شده، اما از نظر ذهنی هنوز چنین تصوری مسلط است. وقتی کمبود کار باشد، دختران به مراتب راحت تر از پسران، شغلی را قبول می کنند که مطابق تخصص شان نیست. علت آن است که درآمد، هدف اصلی آنها نیست. برعکس، نیازهای فرهنگی و سنتی جامعه، روند جذب مردان به درآمد زیاد را تسریع می کند و به همین دلیل خیلی از پسران در ایران در میانه راه ترک تحصیل می کنند یا اصلا به دانشگاه نمی روند، زیرا اساسا  با دانشنامه لیسانس، کار پردرآمدی در انتظارشان نیست.»

سنت گرایی نهادهای رسمی
در عین حال به نظر می رسد که مدیریت کلان جامعه با نگرش خاص خود، می کوشد در کشاکش مربوط به مناسبات قدیمی یا نوین در خانواده، جانب سنت را بگیرد و با اعمال سیاست هایی چون سهمیه بندی جنسیتی رشته های تحصیلی یا نیمه وقت کردن کار زنان، روند طبیعی حضور آنان در جامعه را  دستکاری کند.

نوشین یاوری می گوید: «تناقض اصلی در شکافی است که بین نظرات و آرزوهای جامعه مدنی و دولت وجود دارد. نهادهای اجتماعی و سیاسی رسمی در ایران از واقعیت های جامعه شهری دورند و جامعه شهری ما بسیار پیشرفته تر از آنهاست. نهادهای رسمی ما در قبال این گونه تحولات مقاومت می کنند و با نگاه ایدئولوژیک و سیاسی یا با اراده گرایی در صدد کنترل این تغییرات برمی آیند. شما توجه کنید که قوانین ایران در مورد زنان به مراتب نسبت به رفتارهای اجتماعی موجود عقب ترند. یعنی قدرت و تصمیم گیری و شخصیت زنان در اجتماع  و زندگی واقعی به مراتب از قوانین بیشتر است. نهادهای رسمی اگر بخواهند به جای پذیرش این نوگرایی ها به سبک ایرانی، آنها را کنترل کنند، تنها تناقض ها و ناهماهنگی ها را تشدید می کنند. در حالی که بهتر است از توان خود برای ایجاد تعادل و هارمونی در دوران گذار استفاده کنند.

ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 9:46 AM
 
تومور مغزی باعث کناره‌گیری بازیگر قدیمی سینمای ایران شد

مهین شهابی به دلیل ابتلا به تومور مغزی از فعالیت‌های بازیگری کناره گرفت.

به گزارش فارس، مهین شهابی برای حضور در مجموعه تلویزیونی «وضعیت سفید» به کارگردانی حمید نعمت الله قرارداد بسته بود و مدتی نیز در این سریال بازی کرد اما در اوایل اسفندماه سال گذشته به دلیل بیماری در بیمارستان پارس تهران بستری و پس از مدتی مرخص شد ولی دیگر نتوانست عوامل این سریال را یاری کند و از حضور در این مجموعه تلویزیونی انصراف داد.

نوه این بازیگر قدیمی درباره اوضاع فعلی مهین شهابی گفت: «او بیمار است و وضعیت جسمانی خیلی خوبی ندارد و پزشکان در حال مداوای او هستند. پس از ترخیص مادربزرگم از بیمارستان، ایشان در منزل بستری و تحت نظر پزشک به سر می‌برند.»

وی شایعه ابتلای شهابی به آلزایمر را درست ندانست.

مهین شهابی متولد سال 1315 در شهر تهران است و دوره بازیگری را سال 1339 در هنرکده آناهیتا سپری کرده است. او فعالیت خود در رادیو را از سال 1337 آغاز کرد و شروع فعالیتش در تلویزیون نیز در سال 1339است.

شروع فعالیت سینمایی او در فیلم «ماجرای جنگل» به عنوان بازیگر در سال 1339 بود و حضور در فیلم «گاو» نیز از جمله فعالیت‌های سینمایی او است.

مجموعه تلویزیونی «آینه» یکی از محبوب‌ترین سریال‌هایی است که با حضور مهین شهابی ساخته شد. 

ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 9:44 AM
رمان «ناتور دشت» نوشته جي دي سلينجر پس از چهار سال غيبت مجدداً به ليست كتاب‌هاي جنجالي وارد شد.

 فهرست 10 رماني كه طي يك سال گذشته بيشترين تقاضاها مبني بر توقيف آنها را در پي داشته اند منتشر شده است.
هر ساله ليست ده كتابي كه بيشترين جنجال و تقاضا را براي توقيف در پي داشته اند معرفي مي شود كه رمان «ناتور دشت» يكي از 10 كتاب معرفي شده سال 2009 است.
اين رمان جايگاه ششم اين ليست را از آن خود كرده است. منتقدان معتقدند اين كتاب مطالبي از جمله بحث هاي مذهبي مخالف گروه سني نوجوانان دارد.
اين رمان از زمان اولين انتشار كه 50 سال پيش بوده، همواره با مشكل و انتقاد رو به رو بوده است.
اين رمان در حالي به عنوان يكي از رمان هاي جنجال برانگيز انتخاب شده است كه نويسنده آن 27 ژانويه سال جاري ميلادي درگذشت.
از ديگر كتاب هاي قابل توجه اين ليست سري رمان هاي «گرگ و ميش» نوشته استفاني مه ير است.
رمان «گرگ و ميش» كه از زمان انتشار با استقبال ميليوني علاقه مندان همراه بوده است انتقاد بسياري را نيز در پي داشته است.
منتقدان معتقدند اين سري رمان ها بايد از كتابخانه ها گردآوري شوند.
سري رمان هاي مه ير رتبه پنجم ليست جنجالي ترين كتاب هاي سال 2009 را دارا هستند.
سري رمان هاي «هري پاتر» نوشته جي كي رولينگ كه طي يك دهه گذشته همواره به عنوان كتاب جنجال برانگيز شناخته شده است و رمان فيليپ پولمن در ليست كتاب هاي جنجالي 2009 حضور ندارند.
رتبه اول اين ليست از آن سري رمان هاي «آي ام» نوشته لورن ميراكل است.
«تانگو سه تا مي شود» نوشته پيتر پارنل و جاستين ريچاردسون كه سال گذشته رتبه اول را داشتند، امسال جايگاه دوم اين ليست را دارا است.
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 9:26 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5859647
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی