به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

پژوهشگران معتقدند خندیدن، یکی از قدیمی ترین راه هایی ست که بشر برای برقراری ارتباط با دیگران استفاده می کند.
میمون ها، سگ ها و موش ها هم می خندند.
بچه ها پیش از حرف آمدن، می خندند.
هیچ کس خندیدن را به بچه ها یاد نمی دهد.
سی بی سی، تلویزیون دولتی کانادا در گزارش اخیر خود به پدیده خنده و یافته های پژوهشگران درمورد خنده پرداخته است.
آدم ها معمولا ناخودآگاه، با ریتمی منحصر به فرد و دربخش خاصی از مکالمه می خندند.
رابرت پراوین، عصب شناس و پژوهشگری که چندین دهه در مورد خندیدن تحقیق کرده است می گوید ممکن است آدم ها با شنیدن یک جوک شروع به خندیدن کنند، اما جای شگفتی است که فقط در ده تا پانزده درصد موارد خندیدن آدم ها به خاطر شنیدن یک مسئله طنزآمیز است.
خندیدن به جای این که واکنشی نسبت به یک جوک باشد، بیشتر به واکنش های اجتماعی مرتبط است.

پراوین می گوید: «خندیدن یک پدیده اجتماعی ست و وجود یک فرد دیگر، از ضروریات خندیدن است».
پراوین که استاد دانشگاه مریلند است طی سال ها پژوهش دریافته است که اساساً همه گروه های زبانی از طریق یک جور«هاهاها» می خندند و الگوی مولد خنده درمغز انسان سبب تولید صدای خنده می شود و حتی اگر به زبان های چینی، انگلیسی و فرانسه صحبت کنند هم خنده را درک می کنند.
پراوین تاکید می کند هر «ها» حدود یک پانزدهم ثانیه طول می کشد و هر یک پنجم ثانیه تکرار می شود و اگر فرد سریع تر و یا آهسته تر بخندد، صدای آن شباهتی به آوای خنده نخواهد داشت.
پراوین، نویسنده کتاب «خنده: یک تحقیق علمی» می گوید: «افراد ناشنوا بدون توانایی شنیدن می خندند و افرادی که در حال صحبت با تلفن همراه هستند بدون دیدن طرف مکالمه خود می خندند و این امر نشان دهنده آن است که خنده به یک حس ویژه وابسته نیست و به ارتباطات اجتماعی بستگی دارد.

ژاک پانکسپ، استاد روانشناسی دانشگاه بولینگ گرین می گوید: «خندیدن نشانه شادی و ارتباط مثبت و خوشایند با زندگی است. خنده، پدیده ای کاملا اجتماعی ست».
خندیدن فقط خاص انسان ها نیست. شامپانزه ها هم همدیگر را قلقلک می دهند و حتی وقتی یک شامپازه، تظاهر به قلقلک شامپانزه دیگری می کند، می خندد.

پانکسپ می گوید اگر موش ها را قلقلک بدهیم، می خندند و با این که ظاهراً باورنکردنی به نظرمی رسد، اما نشریه های علمی هم مقاله هایی در این مورد منتشرکرده اند.
وی با اشاره به نوارهای ویدئویی صحنه قلقلک موش ها می گوید موض ها عاشق قلقلک هستند و برای اینکه بیشتر قلقلک داده شوند، بارها به دست پژوهشگران بازمی گردند.
پانکسپ و دانشمندان دیگر با مطالعه موش ها درمی یابند که به هنگام خندیدن چه پدیده ای در مغز رخ می دهد و در نهایت به ریشه ناراحتی و غصه های انسان نیز پی خواهند برد.

جفری برگدورف، استاد مهندسی پزشکی دانشگاه نورث وسترن دریافته است که خندیدن در موش ها نوعی فاکتور شیمیایی رشد تولید می کند که شبیه انسولین است و به عنوان یک عامل ضد افسردگی و کاهش دهنده نگرانی و اضطراب عمل می کند.

برگدورف معتقد است که احتمالاً پدیده مشابهی هم در بدن انسان رخ می دهد. این امر، برای پزشکان فرصتی فراهم می کند تا با هدف قرار دادن مغزانسان با مواد شیمیایی جدید، داروهای ضد افسردگی و ضد اضطراب تولید کنند.

دکتر مارگارت استوبر، استاد روان درمانی دپارتمان پزشکی دانشگاه لس آنجلس که در مورد نقش خنده بر سلامت بیماران خود تحقیق کرده، دریافته است که روحیه افراد با خندیدن بهتر می شود اما خندیدن صرف برای بهبود کامل بیماران مبتلا به افسردگی کافی نیست
ادامه مطلب
شنبه 28 فروردین 1389  - 7:37 AM

0406-iphone-942.jpg

این روزها اینترنت پر شده از تصویر آی.فونی که ساعت آن روی ۹:۴۲ است. تصویر قبلی اپل که اینترنت را پر کرده بود، آی.پدی بود که ساعت را ۹:۴۱ نشان می‌داد. جریان چیست؟ این ساعت‌هابه اندازه کافی به هم نزدیک هستند تا احتمال عمدی بودن را تقویت کنند ولی هر دو هم دقیقا یک چیز نیستند تا نظریه «ساعت ثابت برای اسکرین شات» را نفی کنند. پس داستان از چه قرار است؟ ‏ 
‏ 
ظاهرا چند روز قبل یک وبلاگنویس در این باره از سخنگوی اپل در این مورد سوال می‌کند ولی جواب دقیقی نمی‌گیرد. مدتی بعد منینگ (از نویسندگان سایت سیکرت لب اسکات فورستالقائم مقام اجرایی نرم افزارهای آی.فون را در فروشگاه اپل پالو آلتو می‌بیند. ‏ 
‏ 
منینگ جلو می‌رود و از فورستال در این مورد سوال می‌کند. جواب این است: ‏ 
‏ 

«ما برنامه معرفی محصولات را طوری تنظیم می‌کنیم که نمایش بزرگ تقریبا چهل دقیقه بعد از شروع صحبت اتفاق بیافتد. وقتی که تصویر بزرگ محصول روی پرده می‌افتد، ما می‌خواهیم ساعت روی آن تقریبا درست و مطابق با ساعت بینندگان باشد. این را هم می‌دانیم که معمولا برنامه یکی دو دقیقه بیشتر از چیزی که برنامه ریزی کرده‌ایم طول می‌کشد.» ‏ 
‏ 
«پس چند دقیقه هم به ساعت اصلی اضافه می‌کنید؟» ‏ 
‏ 

0406-ipad-941.jpg

«بعله و در مورد آیفون دو دقیقه اضافه کردیم و همه چیز خوب پیش رفت. برای آیپد یک دقیقه وقت بیشتر در نظر گرفتیم و این راز ساعت ۹:۴۱ است.» ‏
ادامه مطلب
شنبه 28 فروردین 1389  - 7:36 AM

شرکت آلمانی “Neofonie” یک تابلت روانه بازار کرده است که به نوعی رقیب سرسخت iPad به حساب می‌آید.

این تابلت که WePad” “نام دارد دارای صفحه نمایش بزرگتر از آی پد به همراه وب کم و دو پورت usb برای ارتباط با سایر گجت‌ها نیز است.

مدیر این شرکت که در برلین قرار دارد اظهار امیدواری کرده است که با درخواست تجدید نظر در قانون نشر الکترونیکی ،ناشران امکان فروش محتوای خود را در پلاتفرم  WiPad داشته باشند بدون اینکه به قوانین دست و پاگیری نیاز باشد.

از مشخصات فنی این تابلت می توان به پردازنده ۱٫۶۶ گیگاهرتزی اینتل اتم N450 T،صفحه نمایش ۱۱٫۶ اینچی با رزولویشن ۷۶۸ * ۱۳۶۶ پیکسل ، ه کارت گرافیکی GMA 3150 و کارت خوان چند منظوره اشاره کرد.

برنامه های مخصوص این تابلت که بر پایه پلاتفرم آندروئید بنا شده است درفروشگاه این تابلت با نام

“WePad app store” در دسترس کاربران است.

این تابلت که دارای قیمتی در حدود ۴۵۰ یورو است دارای عمر باطری در حدود ۶ ساعت نیز استو شاید بتوان عرضه این تابلت را به نوعی جنگ تابلت اروپایی با تابلت امریکایی iPad دانست.

ادامه مطلب
شنبه 28 فروردین 1389  - 7:23 AM

اینتل نرم‌افزار در دست طراحی را به نمایش گذاشت که قادر است تحت شرایط بسیار کنترل‌شده با خواندن امواج مغزی نشان دهد شخص به چه چیزی فکر می‌کند.

به گزارش ایسنا، این نرم‌افزار از سوی شرکت فن‌آوری اینتل در کنفرانس "تک هیون" این شرکت در منهتن به نمایش گذاشته شد.

این سازنده تراشه با دانشگاه کارنگی ملون و دانشگاه پترزبورگ سرگرم همکاری است تا نرم‌افزار و رابط کاربری برای تبدیل امواج مغزی اسکن شده از ام ار آی به چیزی قابل تشخیص توسط رایانه‌ها طراحی کند.

با اینکه هنوز تحقیقات در مراحل اولیه به سر می‌برد اما این فن‌آوری برای محققان بسیار امیدوارکننده به نظر می‌رسد. در یک آزمایش مقدماتی انجام گرفته از سوی یکی از محققان ارشد لابراتوار اینتل، این سیستم مغز یک فرد را اسکن کرد، در حالیکه واژه‌های مشخص در ذهن فرد مانند خانه و انباری را نشان می‌داد.

این اسکن نشان داد برخی از واژه‌ها الگوهای بسیار مشابهی از فعالیت مغزی را ایجاد می‌کنند، در حالیکه واژه‌های دیگر سطح متفاوتی از فعالیت را به دنبال دارند. این نرم‌افزار از الگوهای مشابه و غیرمشابه برای پی بردن به آنچه مغز انسان می‌اندیشد استفاده می‌کند.

در مرحله بعد پس از این که رایانه الگوهای مغزی تولید شده با واژه‌های مختلف را مورد تحلیل قرار داد، از فرد مورد آزمایش خواسته شد به یکی از دو واژه جدید فکر کند. چالش پیش روی رایانه تشخیص واژه مورد تفکر فرد بر مبنای اسکن قبلی مغز بود که در این آزمایش نیز رایانه از مجموع 10 امتیاز کل آن را به دست آورد.

بر اساس این گزارش با ساخت این نرم‌افزار ممکن است آینده‌ای که در آن انسان‌ها تنها با فکر کردن، رایانه و دستگاه‌های دیگر را کنترل کنند، چندان دور نباشد.

ادامه مطلب
شنبه 28 فروردین 1389  - 7:03 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5870545
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی