به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اتحادیه اروپا می‌خواهد برای کاربران اینترنت، حق قانونی «به فراموشی سپرده شدن» بگیرد. اما طبیعت اینترنت اجازه نمی‌دهد که حریم خصوصی افراد واقعا رعایت شود. آیا این قانون تازه،‌ متفاوت خواهد بود؟

بهنوش خرم‌روز:‌ اتحادیه اروپا عزم خود را جزم کرده تا قانونی را به تصویب برساند که بر اساس آن، کاربران اینترنت از حق به فراموشی سپرده شدن در دنیای اینترنت برخوردار شوند. اما به نظر می‌رسد حرف زدن در این مورد خیلی از عمل کردن ساده‌تر باشد. 

به گزارش نیوساینتیست، کمیسر عدالت اتحادیه اروپا،‌ ویویان ردینگ،‌ در پارلمان این اتحادیه گفته که وب‌سایت‌ها باید به مردم امکان کنترل بیشتری روی اطلاعاتشان بدهند. وی می‌گوید:‌ «من می‌خواهم مشخصا این موضوع را روشن کنم که مردم باید حق حذف کردن اطلاعاتشان از اینترنت را داشته باشند و اصلا کافی نیست که فقط چنین امکانی در اختیار داشته باشند. این باید یک حق قانونی باشد.»

ردینگ همچنین به سایت‌ها هشدار داده که باید از قوانین اتحادیه اروپا پیروی کنند و قدرت بیشتری برای ناظران حریم خصوصی ملی قایل شوند. به گفته وی، وقتی وب‌سایتی در اروپا میلیون‌ها کاربر فعال دارد، باید به قوانین اتحادیه اروپا احترام بگذارد.

خب،‌ شاید این موضوع خیلی روشن باشد و در واقع خیلی‌ها با این جمله موافق باشند که وب‌سایت‌ها باید به حریم خصوصی کاربرانشان احترام بگذارند، ‌اما طبیعت اینترنت باعث می‌شود که چنین قوانینی خیلی زود به دست فراموشی سپرده شوند،‌ چون در واقعیت، چه‌طور می‌توان حد و مرزی را برای اطلاعاتی که روی اینترنت گذاشته می‌شوند تعیین کرد؟ وقتی شما اطلاعاتی را روی اینترنت به اشتراک می‌گذارید،‌ به سادگی کپی می‌شود و به طور گسترده‌ای هم پخش می‌شود. خب، اگر اطلاعات اصلی را کاملا پاک هم کنید، باز هر کسی ممکن است در جای دیگری نسخه‌ای از آن را پیدا کند. اگر عکس یا فیلم خجالت‌آوری از کسی روی اینترنت گذاشته شود،‌ اصلا نمی‌توان فهمید که تا چه حد پخش شده و همه کپی‌ها را نمی‌توان از بین برد.

البته شاید وضع قانون برای حفظ حریم خصوصی کاربران اینترنت غیرعملی باشد،‌ اما فناوری، گزینه‌های دیگری را هم در اختیار ما قرار داده است. برای مثال،‌ اوائل امسال گروهی آلمانی تکنیکی ساختند که توسط آن می‌توان برای عکس‌ها تاریخ انقضا مشخص کرد. این تکنیک که اکسپایر (انقضا) نامیده شده، عکس‌ها را با کلیدی رمزگذاری می‌کند که باعث می‌شود فقط تا قبل از زمان خاصی،‌ آن عکس قابل دیدن باشد.

با این حال این روش هم صددرصد جواب نمی‌دهد. اگر کسی قبل از زمان انقضا به عکس دسترسی داشته باشد، کپی کردن آن و بعد هم پخش کردن آن اصلا کار سختی نیست. شاید تنها راه مطمئن برای حفظ حریم شخصی و جلوگیری از پخش شدن اطلاعاتی که نمی‌خواهیم، این باشد که اصلا از اول اطلاعاتمان را روی اینترنت به اشتراک نگذاریم.

ادامه مطلب
شنبه 28 اسفند 1389  - 9:58 PM
عرضه Nokia C7 با اپراتور T-Mobile


این گوشی با نام C۷ و با اپراتور T-Mobile عرضه می‌شود.

در صورت عرضه این گوشی با همکاری T-Mobile، به احتمال زیاد این آخرین باری خواهد بود که این شرکت از سیستم عاملی غیر از ویندوز استفاده می‌کند و شاید بتوان گفت با این گوشی سیستم عامل مخصوص نوکیا یعنی Symbian ۳ به تاریخ خواهد پیوست.

به گزارش ایتنا، محصول جدید نوکیا با ظاهری بسیار زیبا، صفحه لمسی و بدنه فلزی عرضه می‌شود.

کاربران این گوشی می‌توانند با عقد قرار با اپراتور T-Mobile به مبلغ ۸۰ دلار این گوشی را به خانه ببرند.

صفحه نمایش ۳.۵ اینچی این گوشی از نوع Clear Black AMOLED و دوربین آن با قدرت ۸ مگاپیکسل است.

Nokia C۷ برای اولین بار به همراه C۶ نزدیک به سپتامبر ۲۰۱۰ معرفی شده بود اما زمان دقیق عرضه آن نامشخص بود.

Nokia C۷ T-Mobile قرار است در ۶ آوریل امسال روانه بازار شود.
ادامه مطلب
شنبه 28 اسفند 1389  - 9:55 PM
خرید جدید گوگل برای YouTube
سایت YouTube به عنوان بزرگترین سایت به اشتراک‌گذاری که چند سال پیش با قیمتی افشانه‌ای توسط گوگل خریداری شده بود، کیفیت تصویری خود را ارتقاء خواهد داد.

به گزارش ایتنا، گوگل قصد دارد با خرید شرکت ایرلندی Green Parrot Pictures و استفاده از امکانات آن، کیفیت تصاویر YouTube را افزایش دهد.

این شرکت ایرلندی با همکاری در ساخت فیلم‌هایی همچون Lord of the Rings، X-Men، و Spiderman توانایی‌‌های تصویری خود را به اثبات رسانده بود.

این شرکت قرار است نویزهای و لرزش‌های تصویری در ویدئوهای YouTube را از بین ببرد و با ابزارهای خود کیفیت ویدئوها را بهبود دهد.

بسیاری از ویدئوهای موجود در YouTube با تلفن‌های همراه بی کیفیت گرفته شده‌اند و اکنون بهبود تصاویر آنها لازم به نظر می‌رسد.

با این اقدام، علاوه بر ارتقاء کیفیت ویدئوها، پهنای باند کمتری نیز اشغال می‌شود و بارگذاری ویدئوها سریعتر انجام می‌شود.
ادامه مطلب
شنبه 28 اسفند 1389  - 9:51 PM

پنتاگون یک نرم افزار جاسوسی در شبکه های اینترنتی اجتماعی خریداری کرده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، روزنامه گاردین در شماره روز گذشته خود در اینترنت نوشت: ارتش امریکا در حال تولید نرم افزاری است که به ان امکان خواهد داد به طور سری پایگاههای رسانه های اجتماعی از قبیل فیس بوک و توئیتر را با استفاده از شخصیت های اینترنتی دروغین دستکاری کند تا بتواند بر مکالمات اینترنتی اعمال نفوذ کند و تبلیغات امریکا گرایانه را گسترش دهد.

یک شرکت مستقر در کالیفرنیا به نام انترپید(Ntrepid) قراردادی برای راه اندازی یک سرویس مدیریت شخصیتی اینترنتی ‌ با فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام) که بر عملیات مسلحانه امریکا در خاورمیانه و اسیای میانه نظارت دارد ، منعقد کرده است.

این نرم افزار به یک عضو ارتش امریکا امکان می دهد تا ده هویت مجزا را در سراسر جهان تحت کنترل داشته باشد.

کارشناسان اینترنتی این پروژه دو میلیون و هفتصد هزار دلاری را به تلاش های چین برای کنترل و محدود کردن ازادی بیان در اینترنت تشبیه کرده است.

منتقدان احتمالا شکایت خواهند کرد که این طرح به ارتش امریکا امکان می دهد در مکالمات اینترنتی اجماع کاذب ایجاد کند ، نظرات ناخوشایند را کنار بزند و مانع از انتشار تفسیرها یا گزارش هایی شود که با اهداف ان مطابقت ندارد.

افشای طرح ارتش امریکا برای ایجاد شخصیت های اینترنتی کاذب همچنین می تواند دیگر دولتها، شرکتهای خصوصی و سازمان های غیردولتی را به چنین کاری ترغیب کند. در قرارداد سنتکام تصریح شده است هر شخصیت اینترنتی کاذب باید از سابقه و تاریخچه قانع کننده و جزئیات تکمیلی برخوردار باشد که اینکه تا پنجاه کنترل کننده مستقر در امریکا باید بتوانند از محل کارشان هویت های کاذب را کنترل کنند بدون انکه از شناسایی توسط دشمنان خبره هراس داشته باشند. سخنگوی سنتکام گفت، این فن اوری از فعالیت های وبلاگی محرمانه در پایگاههای اینترنتی خارجی زبان پشتیبانی می کند تا اینکه سنتکام امادگی مقابله با افراط گرایی خشونت امیز و تبیلغات دشمنان در خارج از امریکا را داشته باشد. وی گفت هیچ مداخله ای به زبان انگلیسی صورت نخواهد گرفت چون خطاب قرار دادن مخاطبان امریکایی با چنین فن اوری غیرقانونی خواهد بود.

از جمله زبانهایی که برای این منظور استفاده می شود عبارتند از: زبانهای عربی، فارسی، اردو و پشتو. این نرم افزار به محض تولید به پرسنل نظامی امریکا امکان خواهد داد از یک محل به طور بیست و چهار ساعته به مکالمات اینترنتی جدید با هر تعداد پیام هماهنگ شده فیس بوک، توئیتر، وبلاگها و چت روم ها و دیگر مداخلات پاسخ دهند.

جزئیات این قرارداد حاکی از ان است که این محل پایگاه نیروی هوایی مک دیل در نزدیکی تامپا در فلوریدا خواهد بود که مرکز فرماندهی عملیات ویژه امریکا است. گفته می شود این طرح جدید بخشی از عملیات موسوم به اُ ئی وی است که اولین بار در عراق برضد محافل متعدد مورد استفاده اعضای القاعده و ارتباطات اینترنتی شورشیان به کار گرفته شد.

فرماندهان عالی رتبه امریکا ان برنامه را یک ابزار حیاتی در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی می دانند. سنتکام واگذاری ان قرارداد را به شرکت مستقر در لس انجلس تایید کرد اما امکان تماس با مقامات شرکت انترپید میسر نشد. معلوم نیست ایا یک برنامه مدیریت شخصیت ناقض قانون انگلیس خواهد بود یا نه.

کارشناسان حقوقی می گویند چنین برنامه ای مغایر با قانون جعل و تقلب مصوب ۱۹۸۱ است که طبق ان هر فردی در صورت ساخت یک ابزار کاذب با قصد اصیل نشان دادن ان به دیگران گناهکار خواهد بود.

ادامه مطلب
شنبه 28 اسفند 1389  - 3:44 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 6

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5823202
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی