به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

نتایج بررسیهای پژوهشگران انگلیسی نشان می دهد که کلید یک ازدواج موفق و پایدار در این است که مردان ...

نتایج بررسیهای پژوهشگران انگلیسی نشان می‌دهد که کلید یک ازدواج موفق و پایدار در این است که مردان در نظافت خانه به همسران خود کمک کنند.
محققان مدرسه اقتصاد لندن در بررسی‌های خود کشف کردند که راز یک زندگی زناشویی موفق در کارهای خانه نهفته است.
برپایه این بررسی‌ها، مردانی که در برق انداختن کف پوش خانه و نگهداری از فرزندان به همسر خود کمک می‌کنند با کمترین میزان خطر جدا شدن مواجهند.
بی شک این خبر برای مردانی که ترجیح می‌دهند به جای کمک کردن در کارهای خانه، بقای زندگی خود را با خرید یک هدیه تضمین کنند چندان خوشایند نیست.
این محققان به منظور دستیابی به این نتایج سه هزار و 500 زوج انگلیسی دارای فرزندان متولد شده در دهه 70 را مورد بررسی قرار دادند و از آنها سئوالات دقیقی در مورد انجام کارهای خانه، نگهداری از بچه‌ها زمانی که آنها زیر پنج سال داشتند و خرید خانه پرسیدند.
این بررسیها نشان داد که بیش از نیمی از مردان هیچ کاری در خانه انجام نمی‌دادند. در حالی که یک چهارم مصاحبه شوندگان اظهار داشتند که حداقل دو مورد از این تکالیف را انجام می‌دادند. یک چهارم بقیه نیز حداکثر سه یا چهار مورد از این کمکها را می‌کردند.
نتایج این بررسیها حاکی از آن است که حدود هفت درصد از زوجهای شرکت کننده پیش از آنکه فرزندان آنها به سن 10 سالگی برسد از هم جدا شدند و 20 درصد از زوجها نیز تا پیش از رسیدن تولد 16 سالگی فرزند خود جدا شده بودند.
سایر مردانی که در کارهای خانه به ویژه نظافت و نگهداری از فرزندان به همسر خود کمک می‌کردند ازدواج پایدارتری داشتند.
این محققان در این خصوص توضیح دادند: "خطر طلاق در بین مادرانی که بیرون از خانه کار می‌کنند زمانی که مرد در کارهای خانه کمک و از بچه ها مراقبت می‌کند تا حد چشمگیری کاهش می‌یابد (آمار طلاق در بین زنانی که بیرون از خانه کار می‌کنند بسیار بالا است). در حالی که ازدواج‌هایی که در آن پدر کار نمی‌کند و تمام وقت خود را به کارهای خانه اختصاص می‌دهد به همان پایداری ازدواج‌های سنتی است که در آن مرد باید بیرون از خانه کار کند و زن باید به کارهای خانه رسیدگی کند".
نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد با توجه به اینکه انتظارات و توقعات زنان و مردان از سال 1975 تاکنون تغییر کرده است میان رفتار شوهران و ثبات زندگی زناشویی یک ارتباط مستقیم وجود دارد
ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 10:41 PM
شهر لنینگراد در زمان جنگ جهانی دوم از 8 سپتامبر 1941 الی 27 ژانویه 1944 بیش از سه سال در محاصره نیروهای آلمانی قرار داشت به طوری که جریان عادی زندگی در طول این مدت در این شهر بزرگ و تاریخی بطور کل قطع شده بود، آنچه را که مشاهده می کنید ابتکار گرافیکی از "دیروز" و "امروز" شهر لنینگراد ( سن پترزبورگ فعلی) است که سعی شده است تصاویر مشهور و نماهای معروف جنگ جهانی دوم با استفاده از لوکشین های ثابت در طول زمان و عکسهای جدید بازآفرینی شود.

به گزارش پارسینه، عملیات محاصره لنینگراد نتیجه ناکامی گروه ارتش شمال وابسته به نیروی زمینی ارتش آلمان موسوم به ورماخت بود که تصمیم داشت در یک عملیت برق آسا این شهر را متصرف شود اما به دیل شرایط خاص جغرافیائی منطقه و محاصره شهر با عوارض طبیعی مانند رودخانه و مرداب و همچنین مقاومت دلیرانه آحاد جامعه شوروی ارتش آلمان هرگز موفق به فتح آن نشد .

این عملیات برق آسای ارتش آلمان پس از مواجه شدن با خط دفاعی لنینگراد تبدیل به یک جنگ فرسایشی شد که مدت 872 روز طول کشید و در طی این مدت به دلیل اعمال محاصره شهر ، رقمی بیش از 1.100.000 نفر از نفوس این شهر جان خود را ا زدست داد .

این رقم بیشترین تلفات ناشی از محاصره یک شهر در قرن بیستم به حساب می آید . همچنین بیشترین مدت محاصره یک شهر در قرن بیستم به لنینگراد تعلق دارد . پس از پایان محاصره شهر و حضور حاکمیت اتحاد شوروی ، شهر لنینگراد به دلیل جنگ و محاصره طولانی به شهر ارواح تبدیل شده بود. تنها خط تدارکاتی شوروی به مردم لنینگراد از روی دریاچهً یخزدهً لادوگا عبور می کرد .


  



  



  



  
 
ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 6:56 PM

به نقل از پایگاه اینترنتی Msnbc  سیل و لکه بزرگ نفتی که چندی است که در خلیج مکزیک روان شده است دچار وحشت فضانوردان نیز شده است.

این لکه و بحران نفتی زمانی آغاز شد که یک نفتکش بزرگ نفتی متعلق به شرکت “British Petroleum “در ۲۰ آوریل دچار آتش سوزی شد و تمامی سوخت روغن آن به سطح خلیج مکزیک در نزدیکی لوئیزانا آمریکا سرازیر شد و این لکه نفتی بزرگ که هنوز نشتی آن نیز ادامه دارد حیات وحش موجود در خلیج مکزیک را به سختی تهدید می‌کند.

فضانوردان ایستگا فضایی که از دیدن این لکه نفتی بر روی خلیج مکزیک شوک زده بودند در گفتگو با خبرنگاران از طریق کنفرانس ویدیویی آن را بسیار ترسناک توصیف کردند.

“کوتوف” کیهان نورد روسی این ایستگاه در این مورد گفت:”در حدود ۳۰ دقیقه پیش ما از خلیج مکزیک گذشتیم و انچه را که دیدم بسیار ناامید کننده بود و احساس من در مورد این لکه نفتی اصلا جالب نیست”.

در ضمن این فضانوردان به راحتی خاکستر ناشی از فوران عظیم آتشفشان ایسلند را مشاهده می‌کنند و در مورد اثرات زیست محیطی ان نیز نگرانی خود را اظهار داشته‌اند.

گفتنی است که ۵ فضانورد سفینه” آتلانتیس STS-132 “که به مسائل زیست محیطی توجه خاصی دارند  ماموریت دارند که مدارگرد زمین را برای پروازهای فضایی در آینده ای نزدیک بررسی ونهایی کنند  و البته آنها در این هفته واحد پزوهشی کشور روسیه و سخت افزارهای آن را به ایستگاه فضایی مستقر در مدار زمین منتقل می‌کنند.

ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 6:55 PM
آبا می توانستید تصورش را بکنید که ممکن است در آینده لامپ های خانه تان، علاوه بر روشنایی کار تامین اینترنت بی سیم را هم انجام دهند؟ این کاری است که محققان چینی موفق به اجرای آن شده اند. ‏



آنها با استفاده از دیود های LED توانسته اند اطلاعات را از یک لامپ تعبیه شده در سقف با سرعت ۲ مگابیت در ثانیه به لپ تاپ ارسال کنند. با این کار حالا دیودهای LED می توانند هم کار نوردهی را انجام بدهند هم کار انتقال اطلاعات بی سیم را انجام دهند. این روزها قیمت دیودهای LED به سرعت در حال کاهش است و در آینده نزدیک شاهد جایگزین شدن آنها به جای لامپ های کم مصرف فعلی خواهیم بود. بنابراین باید به زودی منتظر فراگیر شدن آنها باشیم. و اگر امکان انتقال اطلاعات توسط آنها هم توسعه پیدا کند این یک مشخصه فوق العاده برای آنها خواهد بود. ‏



شاید محدودیت در فاصله انتقال اطلاعات توسط دیود LED یک عامل منفی محسوب شود. اما چه کسی از داشتن یک روش مکمل برای انتقال اطلاعات در خانه آن هم توسط لامپ ها خوشش نمی آید؟ به خصوص اگر هزینه اضافه ای نداشته باشد. ‏
ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 6:53 PM
دامداران برای خلاص شدن از شر پسماندهای گاوها و شرکت‌های مایکروسافت و گوگل برای تامین انرژی و خلاصی از گرمای اضافی سرورها به راه‌حل مشترکی رسیده‌اند: تولید بیوگاز با ترکیب حرارت سرورها و پسماند گاوها!



بالاخره گاوها هم وارد عرصه کامپیوتری شدند. آن‌ها قرار است با شرکت‌های بزرگی چون گوگل و مایکروسافت شراکت بزرگی راه بیاندازند.

به گزارش نیویورک‌تایمز، این روزها صحبت از ورود مزارع لبنیات‌سازی به عرصه تجارت کامپیوتر است. این کار از طریق کودهایی انجام خواهد شد که از گاوهای ساکن این مزارع تولید می‌شوند. ظاهرا قرار است نیروی مورد نیاز برای مراکز دیتای وسیعی که متعلق به شرکت‌های گوگل و مایکروسافت است، از طریق همین کودها تامین شود!

اما چنین ایده‌ای از کجا شکل گرفت؟ دلیل عمده آن را می‌توان وجود ساختمان‌های مراکز کامپیوتری در نقاط روستایی و نیز تلاش سازندگان لبنیات برای خلاص شدن از شر زائدات گاوهایشان دانست.

شاید راه منطقی این باشد که کشاورزان زمین خود را به شرکت‌های فناوری اجاره دهند تا بتوانند سرمایه‌گذاری خود را در زمینه سیستم‌های تبدیل ضایعات به سوخت جایگزین، تنها در عرض 2 سال برگردانند.

چاندرا کانت دی پاتل، مهندس شرکت اچ‌پی و مدیر آزمایشگاه فناوری اطلاعات پایدار این شرکت، در مقاله‌ای به این موضوع اشاره کرده و نوشته است که استقرار این مراکز دیتا در نقاط روستایی، شانس بزرگی برای کشاورزان خواهد بود.
در سال‌های گذشته بیشتر شرکت‌ها تمایل داشتند مراکز دیتای خود را در شهرها یا نزدیکی مراکز پرجمعیت تاسیس کنند؛ اما کم‌کم پیدا کردن برق ارزان قیمت و یا املاک برای ساختمان‌های جدید به یک مشکل بزرگ تبدیل شد. اما وقتی شبکه‌های انتقال دیتای پرسرعت افزایش یافت، شرکت‌های فناوری هم این شانس را پیدا کردند که از مراکز پرجمعیت فاصله بگیرند. حال اگر این مراکز در نزدیکی مزارع تولید لبنیات هم واقع شوند، اوضاع خیلی بهتری رقم خواهد خورد.

به مزرعه برگردیم و این‌که صاحبان این مزارع سعی زیادی برای خلاص شدن از شر فضولات بدبوی دامی خود می‌کنند و روی به تبدیل کردن آنها به بیوگاز آورده‌اند. اما تولید بیوگاز نیاز به تجهیزات خاصی دارد.

طبق محاسبات اچ‌پی هر ده‌هزار گاو می‌تواند سوخت یک مرکز دیتای یک مگاواتی را تامین کند که این نیز معادل یک مرکز کامپیوتری کوچک است که توسط بانک‌ها استفاده می‌شود. به گفته این شرکت، تجهیزات محاسباتی گرمای زیادی تولید می‌کنند که می‌توانند برای استفاده در تجهیزات ساخت بیوگاز که نیازمند گرما هستند، استفاده شوند. یعنی یک چرخه پرسود برای کشاورز و شرکت‌های فناوری اطلاعات!

چنین چیزی به معنی این است که کشاورزان باید به جای ساختن نیروگاه بیوگازی خودشان با یک شرکت بزرگ شریک شوند.
ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 6:52 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 84

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822471
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی