به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

شرکت OmniVision Technologies محصول جديدي را با نام OV2720 معرفي کرده است که کوچک‌ترين حسگر تصويري CMOS براي دوربين‌هاي ديجيتالي باکيفيت(HD) در دنيا محسوب مي‌شود.


اين حسگر پيشرفته مخصوص نوت‌بوک‌ها، نت‌بوک‌ها و وب‌کم‌ها ساخته شده است. شرکت OmniVision در زمينه توسعه فناوري دوربين براي تلفن‌هاي همراه، لپ‌تاپ‌ها، وب‌کم‌ها و دوربين‌هاي ويديويي فعاليت مي‌کند.


اين دوربين کوچک و باريک يک حسگر را در خود جا داده که اندازه آن حدود 6/1 اينچ است و امکان تصويربرداري با کيفيت 1080 پيکسل HP با سرعت 30 فريم در ثانيه را فراهم مي‌کند. اين حسگر بر پايه فناوري جديدي ساخته شده است که شرکت OmniVision آن را "فناوري روشنايي 4/1 ميکرون OmniBSI" مي‌نامد. اين فناوري مي‌تواند تصاوير ويديويي HD را با کيفيت عالي متناسب براي برگزاري کنفرانس‌هاي ويديويي ارايه دهد.


حسگر OV2720 از ساختار و سيستم‌هاي کنترلي مبتني بر چند پلتفورم نيز پشتيباني مي‌کند و بر اين اساس شرکت‌ها مي‌توانند اين دوربين ديجيتالي را در انواع محصولات خود مورد استفاده قرار دهند.


حسگر OV2720 هم‌اکنون مراحل آزمايش را با موفقيت پشت سر گذاشته است و شرکت سازنده در نظر دارد آن را از ژوئن 2010 به توليد انبوه برساند.
ادامه مطلب
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389  - 11:55 PM
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، مراجعه کاربران به سایتهای خارجی برای دریافت اطلاعات را موجب کاهش سرعت اینترنت در کشور عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، صابر فیضی ظهر سه‌شنبه در مراسم افتتاح همزمان 115 پروژه مخابراتی به مناسبت هفته ارتباطات در استان قم، با بیان این که پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل بحث زیر ساختی نیست، بیان داشت: علت پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل این است که کاربران برای دریافت اطلاعات در زمینه‌های مختلف عمدتا به سایت‌های خارج از کشور مراجعه می‌کنند.

وی کمبود محتوا در داخل کشور را علت اصلی مراجعه کاربران به سایت‌های خارج از کشور عنوان کرد و افزود: کاربران اینترنتی در داخل کشور برای دریافت اطلاعات مثلا در زمینه دارو و یا یک نوع گیاه عمتدا از سایت‌های خارجی استفاده می‌کنند و این امر باعث شده تا برقراری ارتباط اینترنتی برای دریافت اطلاعات با خارج از کشور پانصد برابر ارتباطات تلفنی با خارج از کشور باشد.
ادامه مطلب
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389  - 11:49 PM
در هفته ای که گذشت صندوق های سرمایه گذاری پیشتاز ، بانک اقتصاد نوین و ممتاز به ترتیب با 3.11 ، 2.71 و 2.46 درصد بازدهی مثبت در هفته گذشته در جایگاه برترین صندوق های سرمایه گذاری قرار گرفتند .
 

گفتنی است :صندوق های سرمایه گذاری بورسیران و گنجینه بهمن به ترتیب با 1.71 و 1.44 درصد بازدهی در هفته گذشته در رتبه های بعدی این رده بندی قرار دارند .

 

در همین راستا ، صندوق سرمایه گذاری پیشتاز که مدیریت آن بر عهده شرکت کارگزاری مفید است توانسته در طی ماه گذشته از 3.86 درصد بازدهی مثبت برخوردار شود به گونه ای که ، طی 448 روز کاری از عمر صندوق ، ارزش خالص هر واحد سرمایه گذاری ( NAV ) را با رقم 2 میلیون و 294 هزار و 891 ريال اعلام کرده است .

 

بر همین اساس ، کم بازده ترین صندوق های سرمایه گذاری شامل کارگزاری بانک سپه ، بانک مسکن و بورس 24 به ترتیب با 2.72- ، 2.12- و 1.99- درصد بازدهی منفی در هفته گذشته شناخته شده اند .

 

خاطرنشان می شود صندوق های سرمایه گذاری بانک ملی ایران و شاداب به ترتیب با 1.65- و 0.97- درصد بازدهی منفی در جایگاه های بعدی این رتبه بندی در هفتۀ اخیر معرفی شده اند .

ادامه مطلب
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389  - 11:46 PM
 سی دی یک بازی رایانه ای با عنوان"مبارزه با سران فتنه"در برخی از شهرستانهای استان اصفهان پخش شد.

به گزارش ایرنا، در این بازی رایانه ای یک هواپیمای جنگده اهدافی را هدف قرار می دهد که به شکل سر "موسوی"،"خاتمی"و "کروبی"‌طراحی شده است.


دراین بازی سر شخصیتهای ذکرشده نیز اقدام به شلیک و پاسخگوی به حمله ی هواپیما می کند.


سی دی این بازی که منبع تهیه و انتشار آن مشخص نیست،طی چند روز گذشته در برخی از شهرستانهای استان اصفهان مشاهده شده است.



ادامه مطلب
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389  - 11:28 PM
 پیش از اینکه استنباط خود را در این باره ذکر کنیم لازم است ‏یک نکته را یادآورى کنیم.آن نکته این است که معناى لغوى «حجاب‏» که در عصر ما این کلمه براى پوشش زن معروف شده است چیست؟ 


 کلمه «حجاب‏» هم به معنى پوشیدن است و هم به معنى پرده و حاجب.بیشتر، استعمالش به معنى پرده است.این کلمه از آن جهت مفهوم پوشش مى‏دهد که پرده وسیله پوشش است، و شاید بتوان گفت که به حسب اصل لغت هر پوششى حجاب نیست، آن پوشش «حجاب‏» نامیده مى‏شود که از طریق پشت پرده واقع شدن صورت گیرد.در قرآن کریم در داستان سلیمان غروب خورشید را این طور توصیف مى‏کند: حتى توارت بالحجاب (1) یعنى تا آن وقتى که خورشید در پشت پرده مخفى شد. پرده حاجز میان قلب و شکم را «حجاب‏» مى‏نامند.

در دستورى که امیر المؤمنین علیه السلام به مالک اشتر نوشته است مى‏فرماید: «فلا تطولن احتجابک عن رعیتک‏» (2) یعنى در میان مردم باش، کمتر خود را در اندرون خانه خود از مردم پنهان کن; حاجب و دربان تو را از مردم جدا نکند، بلکه خودت را در معرض ملاقات و تماس مردم قرار بده تا ضعیفان و بیچارگان بتوانند نیازمندیها و شکایات خود را به گوش تو برسانند و تو نیز از جریان امور بى اطلاع نمانى.

ابن خلدون در مقدمه خویش فصلى دارد تحت عنوان «فصل فی الحجاب کیف یقع فى الدول و انه یعظم عند الهرم‏» .در این فصل بیان مى‏کند که حکومتها در بدو تشکیل میان خود و مردم حائل و فاصله‏اى قرار نمى‏دهند ولى تدریجا حائل و پرده میان حاکم و مردم ضخیم‏تر مى‏شود تا بالاخره عواقب ناگوارى به وجود مى‏آورد.ابن خلدون کلمه «حجاب‏» را به معنى پرده و حائل (نه پوشش) به کار برده است.

استعمال کلمه «حجاب‏» در مورد پوشش زن یک اصطلاح نسبتا جدید است.در قدیم و مخصوصا در اصطلاح فقها کلمه «ستر» که به معنى پوشش است‏به کار رفته است.فقها چه در کتاب الصلوة و چه در کتاب النکاح که متعرض این مطلب شده‏اند کلمه «ستر» را به کار برده‏اند نه کلمه «حجاب‏» را.

بهتر این بود که این کلمه عوض نمى‏شد و ما همیشه همان کلمه «پوشش‏» را به کار مى‏بردیم، زیرا چنانکه گفتیم معنى شایع لغت «حجاب‏» پرده است و اگر در مورد پوشش به کار برده مى‏شود به اعتبار پشت پرده واقع شدن زن است و همین امر موجب شده که عده زیادى گمان کنند که اسلام خواسته است زن همیشه پشت پرده و در خانه محبوس باشد و بیرون نرود.

وظیفه پوشش که اسلام براى زنان مقرر کرده است‏بدین معنى نیست که از خانه بیرون نروند.زندانى کردن و حبس زن در اسلام مطرح نیست.در برخى از کشورهاى قدیم مثل ایران قدیم و هند چنین چیزهایى وجود داشته است ولى در اسلام وجود ندارد. پوشش زن در اسلام این است که زن در معاشرت خود با مردان بدن خود را بپوشاند و به جلوه‏گرى و خودنمایى نپردازد.آیات مربوطه همین معنى را ذکر مى‏کند و فتواى فقها هم مؤید همین مطلب است و ما حدود این پوشش را با استفاده از قرآن و منابع سنت ذکر خواهیم کرد.در آیات مربوطه لغت «حجاب‏» به کار نرفته است. آیاتى که در این باره هست، چه در سوره مبارکه نور و چه در سوره مبارکه احزاب، حدود پوشش و تماسهاى زن و مرد را ذکر کرده است‏بدون آنکه کلمه «حجاب‏» را به کار برده باشد. آیه‏اى که در آن کلمه «حجاب‏» به کار رفته است مربوط است‏به زنان پیغمبر اسلام.

 مى‏دانیم که در قرآن کریم درباره زنان پیغمبر دستورهاى خاصى وارد شده است. اولین آیه خطاب به زنان پیغمبر با این جمله آغاز مى‏شود: یا نساء النبى لستن کاحد من النساء یعنى شما با سایر زنان فرق دارید.اسلام عنایت‏خاصى داشته است که زنان پیغمبر، چه در زمان حیات آن حضرت و چه بعد از وفات ایشان، در خانه‏هاى خود بمانند، و در این جهت‏بیشتر منظورهاى اجتماعى و سیاسى در کار بوده است. قرآن کریم صریحا به زنان پیغمبر مى‏گوید: و قرن فى بیوتکن یعنى در خانه‏هاى خود بمانید. اسلام مى‏خواسته است «امهات المؤمنین‏» که خواه ناخواه احترام زیادى در میان مسلمانان داشتند از احترام خود سوء استفاده نکنند و احیانا ابزار عناصر خودخواه و ماجراجو در مسائل سیاسى و اجتماعى واقع نشوند.و چنانکه مى‏دانیم یکى از امهات المؤمنین (عایشه) که از این دستور تخلف کرد ماجراهاى سیاسى ناگوارى براى جهان اسلام به وجود آورد.خود او همیشه اظهار تاسف مى‏کرد و مى‏گفت دوست داشتم فرزندان زیادى از پیغمبر مى‏داشتم و مى‏مردند اما به چنین ماجرایى دست نمى‏زدم.

 سر اینکه زنان پیغمبر ممنوع شدند از اینکه بعد از آن حضرت با شخص دیگرى ازدواج کنند به نظر من همین است; یعنى شوهر بعدى از شهرت و احترام زنش سوء استفاده مى‏کرد و ماجراها مى‏آفرید.بنابر این اگر درباره زنان پیغمبر دستور اکیدتر و شدیدترى وجود داشته باشد بدین جهت است.

 به هر حال آیه‏اى که در آن آیه کلمه «حجاب‏» به کار رفته آیه‏53 از سوره احزاب است که مى‏فرماید: و اذا سالتموهن متاعا فاسالوهن من وراء حجاب یعنى اگر از آنها متاع و کالاى مورد نیازى مطالبه مى‏کنید از پشت پرده از آنها بخواهید.در اصطلاح تاریخ و حدیث اسلامى هر جا نام «آیه حجاب‏» آمده است مثلا گفته شده قبل از نزول آیه حجاب چنان بود و بعد از نزول آیه حجاب چنین شد، مقصود این آیه است که مربوط به زنان پیغمبر است (3) ، نه آیات سوره نور که مى‏فرماید:

 قل للمؤمنین یغضوا من ابصارهم

- الى آخر -

قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن .

یا آیه سوره احزاب که مى‏فرماید:

یدنین علیهن من جلابیبهن الى آخر.

اما اینکه چطور در عصر اخیر به جاى اصطلاح رایج فقها یعنى ستر و پوشش کلمه حجاب و پرده و پردگى شایع شده است‏براى من مجهول است، و شاید از ناحیه اشتباه کردن حجاب اسلامى به حجابهایى که در سایر ملل مرسوم بوده است‏باشد.

منبع:کتاب: مجموعه آثار جلد 19 صفحه 429

ادامه مطلب
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389  - 11:24 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 84

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6008679
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی