به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

یکی از انواع خدمات الکترونیکی که امروزه، بانک‌ها به مشتریان خود ارائه می‌دهند، «بانکداری همراه» یا «موبایل بانکینگ» است. این فناوری، به صاحبان حساب‌های بانکی، این امکان را می‌دهد تا توسط گوشی تلفن همراه خود به حساب بانکی خود دسترسی پیدا کنند و برخی از تراکنش‌های مالی خود را از این طریق به انجام برسانند. بعضی از این تراکنش‌ها به شرح زیر می‌باشند:

  • اطلاع از مانده حساب
  • اطلاع از چند تراکنش آخر حساب
  • انتقال وجه بین حساب‌ها
  • پرداخت قبوض آب، برق، گاز، تلفن
  • خرید شارژ سیم‌کارت همراه اول و ایرانسل

با اینکه اکثر بانک‌های ایرانی این سرویس را ارائه می‌دهند و با وجود اینکه سرویس‌های ارائه شده، حالت عمومی دارند و اکثر خانوارها به آن‌ها نیازمندند، اما متاسفانه به نظر می‌رسد که اکثر مردم با این سرویس‌ها آشنایی ندارند و یا از آن به طور معمول استفاده نمی‌کنند. توصیه می‌کنم، در صورتی که از همراه بانک استفاده نمی‌کنید، پس از خواندن این خطوط، چند دقیقه از وقت‌تان را جهت نصب و فعال‌سازی نرم افزار همراه بانک صرف نمائید. مطمئن هستم که از این کار هرگز پشیمان نخواهید شد!

برای یافتن نرم افزار موبایل بانکینگ، بانک مورد نظر خود را از لیست زیر انتخاب کنید و روی لینک آن کلیک نمائید تا به صفحه بانکداری همراه آن راهنمائی شوید. در این صفحه، علاوه بر نرم افزار مربوطه، راهنمای گام به گام استفاده از نرم افزار را نیز خواهید یافت:

بانک اقتصادنوینبانک پارسیانپست بانکبانک تجارتبانک توسعه صادرات - بانک سپه

بانک سینابانک صادراتبانک صنعت و معدنبانک مسکنبانک ملتبانک ملی

اگر شما خواننده‌ی این خطوط هستید، پس شکی نیست که توانایی استفاده از همراه بانک را نیز دارید. علاوه بر آن از شما انتظار می‌رود که برای داشتن جامعه‌ای پیشرفته‌تر، به گسترش استفاده از این ابزار نوین در میان اطرافیان‌تان بکوشید.

ادامه مطلب
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389  - 12:37 PM

زنگ خطر یک لحظه هم قطع نمی‌شد. فرمانده ناو فضایی در حالی که تلاش داشت فرامین لازم و صحیح  برای سایر فضانوردان و خدمه پروازی را در ذهن خود مرور کند، متوجه چراغ سبز ارتباط با ایستگاه زمینی شد، فرصت را غنیمت شمرد و فوراً پیام فرستاد:"ایستگاه زمینی،ما یک مشکل داریم".

مأموریت آنها به دلایلی طولانی شده بود و به همین دلیل بود که آب اشامیدنی، اکسیژن و سوخت مورد نیاز برای انجام مانورهای فضایی کشتی کیهانی‌اشان تمام شده بود. زنگ خطر نیز به آنها گوشزد می‌کرد که باید به سرعت هوای تازه به سفینه تزریق شود. چند دقیقه‌ای طول کشید تا مرکز کنترل زمینی پاسخ دهد. آنها می‌بایست مسیر خود را به سمت یک پمپ سوخت فضایی کج می‌کردند. نزدیکترین پمپ سوخت فضایی که تقریباً در مسیر آنها قرار داشت، روی خرده‌سیارکی بنا شده بود که کارهای ساختمانی و تأسیساتی آن به تازگی به اتمام رسیده بود و بنابراین آنها نخستین مشتریان این ایستگاه سوخت‌گیری فضایی بودند.

خرده‌سیارک‌ ایتوکاوا که توسط کاوشگر فضایی هایابوسا ملاقات شده است 
فاقد منابع یخ آب است
خرده‌سیارک‌ ایتوکاوا که توسط کاوشگر فضایی هایابوسا ملاقات شده است فاقد منابع یخ آب است.

این داستان خیالی با واقعیت سفرهای فضایی بسیار فاصله دارد اما امروزه و پس از تأیید وجود آب در برخی از خرده‌سیارک‌ها، دانشمندان فضایی واقعاً مشغول کار بر روی ایده خارق‌العاده‌ای هستند که بر مبنای آن فضانوردان آینده که راهی هدف‌های دوردست در منظومه شمسی می‌شوند، قادر خواهند بود مخازن سوخت، اکسیژن و آب مورد نیاز خود را از منابع آبی این اجرام کم‌جرم فضایی (خرده‌سیارک‌ها) پر نمایند.

آب علاوه بر اینکه خیلی ساده می‌تواند به منظور نوشیدن و شستشو به کار برده شود، به علت اتمهای تشکیل‌دهنده خود که عبارتند از هیدروژن و اکسیژن، می‌تواند به عنوان منبعی برای تولید اکسیژن مورد نیاز فضانوردان جهت تنفس و سوخت مصرفی فضاپیماها نیز مورد استفاده قرار گیرد.

 با توجه به در دسترس بودن انرژی تابشی خورشید حتی در دوردستهای منظومه شمسی ، می‌توان به وجود برق دائمی در یک فضاپیمای آینده اطمینان داشت. از دروس فیزیک و شیمی دوران مدرسه نیز می‌دانیم که با داشتن آب و برق و با استفاده از ابزار بسیار ساده، می‌توان آب را به اتمهای تشکیل دهنده آن یعنی هیدروژن و اکسیژن الکترولیز نمود. اکسیژن علاوه بر اینکه می‌تواند به عنوان هوای تنفسی فضانوردان مورد استفاده قرار گیرد، این قابلیت را نیز دارد که در  ترکیب مجدد با هیدروژن انرژی فراوانی آزاد نماید. این انرژی را می‌توان برای انجام مانورهای فضایی و یا تصحیحات مداری در موتورهای فضایی مورد استفاده قرار داد.

حال تصور کنید که خرده‌سیارکی در میانه راه زمین تا مقصدی دوردست در فضا قرار داشته باشد. جایی که بتوان هر بار در آنجا توقفی داشت. با این حساب می‌توان به سادگی تأسیسات لازم برای یک پمپ سوخت فضایی را روی این خرده‌سیارک بنا نمود. تأسیساتی تمام اتوماتیک که انرژی خورشیدی را دریافت  و به الکتریسیته تبدیل خواهد کرد ( تأمین برق در فضا ). سپس با استفاده از این انرژی الکتریکی، یخ آب موجود در خرده‌سیارک را با یک اجاق میکروویو، درست مشابه همانی که شما در منزل دارید، ذوب کرده و در ادامه آب حاصله را با یک دستگاه ساده الکترولیز به هیدروژن و اکسیژن خواهد شکاند و در انتها هیدروژن و اکسیژن به دست آمده را در مخازن جدا از هم ذخیره خواهد کرد.

تصویری خیالی از یک ایستگاه سوختگیری فضایی

خوب همه چیز محیا است، شما به عنوان فضانوردی که راهی مقصدی طولانی برای مثال به اقمار سیاره مشتری هستید، می‌توانید با توقفی کوتاه در این پمپ سوخت فضایی، مخازن سفینه خود را از هیدروژن و اکسیژن پر نموده و به سفر خود ادامه دهید.

در این بین نباید فراموش کنید که عملیات سوخت‌گیری سفینه، تحت شرایط جاذبه بسیار اندک خرده‌سیارک  صورت پذیرفته است و این به معنی صرفه‌جویی بسیار در مصرف سوخت جهت فرار از گرانش ناچیز این جرم کوچک سماوی است.

خرده‌سیارکی که منابع غنی یخ آب داشته باشد از دو نظر حائز توجه ویژه است. اول اینکه خرده‌سیارک برخلاف دنباله‌دارها دارای مداری مشخص و جایگاهی معلوم در بین اجرام منظومه شمسی هستند و می‌توان روی بودن آنها مثلاً در مداری بین زمین تا مریخ و یا مریخ تا مشتری برای همیشه حساب باز کرد. امتیازی که دنباله‌دارها فاقد آن هستند. امتیاز دوم که قبلاً نیز ذکر آن رفت به جرم ناچیز و طبیعتاً گرانش بسیار اندک خرده‌سیارکها مربوط است که باعث می‌شود عملیات پهلو گرفتن، سوخت‌گیری و پرواز مجدد ناو فضایی با صرف مقدار ناچیزی انرژی قابل انجام باشد. با این شرایط در سفر طولانی انسان و یا رباتهای کاوشگر فضایی به مقاصدی دوردست همچون سیاره کیوان (زحل) و یا لبه‌های منظومه شمسی، می‌توان روی توقفی کوتاه در یک پمپ سوخت فضایی حساب ویژه باز کرد، نفسی گرفت و به بقیه این راه طولانی اندیشید.

اما موضوعی که باعث شده تا ایده ایستگاه‌های سوخت‌گیری فضایی امروزه تا این درجه اهمیت یابند، کشف بزرگی است که اوایل پاییز گذشته توسط اطلاعات به دست آمده از تلسکوپ فروسرخ ناسا واقع در جزایر هاوایی، انجام گرفته است. در هفتم اکتبر سال 2009 میلادی هنگامی‌که اطلاعات رصد خرده سیارک تمیس-24 (بیست و چهارمین خرده سیارک کشف شده جهان که برای اولین بار توسط ستاره‌شناسی ایتالیایی به نام آنیبال دی گاسپاریس در سال 1853 رصد شده است) توسط دانشمندان رصدخانه فروسرخ ناسا بررسی می‌شد، در کمال تعجب آثار و شواهدی به دست آمد که نشان می‌داد این خرده‌سیارک با لایه‌ای از یخ آب پوشیده شده است. دانشمندان عقیده دارند که منشاء اصلی این یخ لایه‌های زیرین خرده‌سیارک تمیس-24 ( Themis-24 ) است. یخ سطحی قسمتی از خرده‌سیارک که رو به خورشید قرار می‌گیرد، تصعید شده اما بلافاصله توسط آب لایه‌های زیرین جایگزین می‌گردد.

تصویر شبیه‌سازی شده از موقعیت خرده‌سیارک‌های منظومه شمسی
تصویر شبیه‌سازی شده از موقعیت خرده‌سیارک‌های منظومه شمسی


تمیس-24 (Themis-24) بزرگترین عضو خانواده خرده‌سیارکهای تمیس است که در لبه بیرونی کمربند اصلی خرده‌سیارک‌ها، جایی در میانه راه بین سیاره بهرام (مریخ) و سیاره غول‌پیکر برجیس (مشتری) قرار گرفته است. گمان می‌رود که با توجه به یافتن یخ آب در سطح این خرده‌سیارک ، بتوان منابع آبی دیگری، مخصوصاً در خانواده خرده‌سیارک‌های تمیس پیدا کرد. در این صورت می‌توان به زودی شاهد قدم‌های اولیه طرح بزرگ نخستین پمپ‌بنزین فضایی در ماورای مدار مریخ بود.

ادامه مطلب
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389  - 12:26 PM
  یک علاقه‌مند وسواسی با یک سال جستجوی مداوم، توانسته نقشه‌ای تهیه کند که بلندترین ساختمان‌های تمام کشورهای دنیا را نشان می‌دهد. فکر می‌کنید بیشترین تعداد آسمان‌خراش‌ها در کدام قاره واقع شده‌اند

http://www.konjkav.com/27.2.89/tall_buildings2.JPG

نقشه‌های متعدد و متفاوتی از جهان، بر اساس ویژگی‌های جغرافیایی گرفته تا آلودگی و جمعیت وجود دارد. اما نقشه جدیدی که با پشتکار یک تهیه‌کننده وسواسی دستاوردهای مهندسی تهیه شده، ویژگی منحصر به فردی دارد؛ این نقشه بر اساس ساختمان‌های بلند دنیا تهیه شده و شما می‌توانید با استفاده از آن، بلندترین ساختمان هر کشور را پیدا کنید.

 

به گزارش وایرد، طراح گمنام این نقشه،‌ که با اسم مستعار ضربه سگ سیاه، آن را روی اینترنت قرار داده است، در این باره می‌نویسد: «من تمام سال گذشته را دیوانه‌وار در حال مطالعه کشورهای مختلف دنیا بودم تا بتوانم بلندترین ساختمان هر کدام را برای این نقشه پیدا کنم. من از تمام منابع در دسترس در اینترنت استفاده کردم و سعی کردم تا ایی که امکان داشت ارتفاع دقیق آن‌ها را هم ذکر کنم».

 
http://www.konjkav.com/27.2.89/map.jpg

 

در پایان کار، می‌توانید مطمئن باشید که بلندترین ساختمان اوگاندا، کامپالا هیلتون نام دارد که 90 متر ارتفاع دارد. حتی می‌توانید بدانید که در ترنیداد و توباگو، برج‌های بین‌المللی واترفرانت توانسته‌اند به این نقشه راه پیدا کنند که 120 متر ارتفاع دارند.

 

بلندترین ساختمان دنیا، آسمان‌خراش دبی به نام برج خلیفه است که بیش از 828 متر ارتفاع دارد و از تمام ساختمان‌های بلند دنیا یک سر و گردن بلندتر است. اگر به نظرتان قابل قبول یا منطقی نمی‌رسد، می‌توانید از فضا به آن نگاه کنید! عکس زیر که توسط یکی از ماهواره‌های ژئوآی گرفته شده، وضوحی به اندازه نیم متر دارد.

 

برای استفاده از این نقشه باید نرم‌افزار گوگل ارث را روی رایانه خود نصب کرده باشید.

 
http://www.konjkav.com/27.2.89/burj_far.jpg
 
ادامه مطلب
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389  - 12:14 PM
نامه مرحوم آیت‌الله محمدتقی بهجت با عنوان «قبله‌گا‌ها» خطاب به پدر بزرگوارش در تاریخ 7 ذی‌القعده سال 1347 هجری قمری نوشته شده است.

احترام به والدین در دین اسلام و مکتب تشیع از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و در این میان فقها و علما، گوی سبقت را از دیگران ربوده‌اند.

نقل است که مرحوم بهجت هنگامی که در نجف اشرف تحصیل می‌کرد، بیش از پرداختن به تحصیل، به عبادت می‌پرداخت و ساعت‌های مدید را در حرم امیرالمؤمنین (ع) می‌گذراند. طلاب مدرسه علمیه نجف که نگران سلامتی ایشان بودند، گزارش این رفتار را به پدرش دادند و پدر نیز نامه‌ای به فرزند خود نوشت و فقط اجازه یک‌بار زیارت حرم حضرت علی (ع) در روز را برای فرزند صادر کرد.پس از این نامه بود که آیت‌الله بهجت علی‌رغم میل باطنی، به منظور جلب رضایت پدر، از عبادت بسیار خود کاست تا به تحصیل بپردازد. البته پس از این ماجرا، پدر مرحوم بهجت بار دیگر اجازه زیارت و توقف در حرم حضرت علی (ع) را به میزان معمول به فرزند داد.

 

 

http://www.khabaronline.ir/images/2010/5/02_25_.jpg
ادامه مطلب
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389  - 12:10 PM

عروس و داماد از عاقد روباتیک گفتند روبات 1.2 متری I-Fairy برای اولین بار در تاریخ صنعت روباتیک به عنوان عاقد در مراسم عروسی در ژاپن حضور یافت و مراسم عقد میان دو فعال صنعت روباتیک را اجرا کرد

زمانی که عروس با لباس سفید و مجللش وارد راهرو شد تقریبا تمامی حاضران مجلس به جز عاقد مراسم از جا برخاستند زیرا عاقد بر روی صندلی مخصوصش پیچ شده بود .

 

این مراسم عقد که توسط روباتی 1.2 متری با چشمهایی درخشان و موهایی پلاستیکی انجام شد در واقع اولین مراسم عقدی است که در تاریخ توسط یک روبات اجرا شده است. این مراسم تاریخی در رستورانی در مرکز توکیو برگزار شد و I-Fairy عاقد برای حضور در این مراسم حلقه هایی از گل را به تن کرده بود. از سویی دیگر کابلهای هادی از بخش زیرین روبات خارج شده و چند متر دورتر به زیر پرده سیاه رنگی هدایت شده بود. جایی که مردی بر روی رایانه اش خم شده بود و دستورهای لازم را برای روبات ارسال می کرد .

 

ژاپن یکی از پیشرفته ترین صنایع روباتیک جهان را دارا است و در کنار آن فعالیتهای دولت این کشور نیز در راستای حمایت از این صنعت برای پیشرفت آن در آینده است. امروزه مدلهای صنعتی در کارخانه ها جا افتاده و عادی به شمار می روند اما به تازگی شرکتهای ژاپنی حرکتی را برای وارد کردن روباتها به زندگی روزمره انسان آغاز کرده اند .

  ربات عاقد

 

شرکت هوندا روبات متحرکی به شکل یک کودک ساخته است و دیگر شرکتها نیزروباتهایی را برای سرگرم کردن سالخوردگان یا شرکت در بازی بیسبال ابداعکرده اند. شرکت Kokoro که هدف نهایی اش "نفوذ به دل انسانها" است  نیزدایناسور روباتیک عظیمی را ویژه نمایشگاهها ساخته و روباتهای انسان نماییکه می توانند لبخند بزنند یا بخندند را ابداع کرده است.

 

"ساتوکو اینوئه" عروس این مراسم تاریخی که یکی از کارمندان شرکت سازنده I-Fairy نیز به شمار می رود می گوید: "مراسم خیلی جالبی بود. به نظر منژاپنیها به شدت باور دارند که روباتها دوستشان هستند. آنهایی که در صنایعروباتیک فعالیت دارند این موضوع را به خوبی احساس و درک می کنند اما بیشترمردم روباتهایی را در کنار خود می خواهند که بتواند به گونه ای به آنهاخدمت کند."

 

همچنین "توموهیرو شیباتا" 42 ساله، داماد مراسم که به عنوان استادعلوم روباتیک در موسسه علوم و تکنولوژی نارا فعالیت دارد می گوید: "بهتربود این روبات کمی هوشمندتر باشد اما I-Fairy در ابراز کردن احساساتشبسیار خوب است."

 

 

بر اساس گزارش AP، روبات I-Fairy با قیمت 68 هزار دلار در بازاربهفروش می رسد و به گفته سخنگوی شرکت Kokoro سه نمونه از آن در سنگاپور،آمریکا وژاپن مورد استفاده قرار گرفته اند. بازوی این روبات از 18 نوعحرکت برخوردار است و معمولاحرکات و صداهای برنامه ریزی شده را تکرار میکند.

  

 

ربات

ادامه مطلب
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389  - 12:05 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 84

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6027045
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی