به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

در اين بخش، مجموعه‌اي از پيغام‌هاي خطا جمع‌آوري شده است که ممکن است کاربران تلفن‌هاي‌همراه با سيستم‌عامل سيمبين سري 60 ويرايش سوم و پنجم در هنگام نصب بازي‌ها و نرم‌افزارها با آن‌ها مواجه شوند و در ادامه، راه‌حل‌هاي احتمالي اين خطاها نيز ارائه مي‌شود.

Certificate error Contact the application supplier

اين پيغام زماني نمايش داده مي‌شود که کاربر قصددارد يک برنامه "ساين نشده" را نصب کند.

توجه داشته باشيد که عمل ساين کردن، براي سيستم‌عامل سيمبين سري 60 ويرايش سوم يک امر ضروري است، بنابراين شما مي‌توانيد برنامه مورد نظرتان را پيش از نصب، از طريق اينترنت ساين کنيد و يا اين‌که گوشي خود را هک کنيد.

Unable to install. Constrained by the certificate

نمايش اين پيغام در مواقعي است که کاربر قصد اجراکردن فايل نصب برنامه‌اي را دارد که پيش از اين توسط يک کاربر براي گوشي ديگري ساين شده است.

به ياد داشته باشيد که شما بايد IMEI مخصوص گوشي خود را براي Symbiansing.com ارسال کنيد تا مجوز نصب را دريافت کنيد و نمي‌توانيد اين مجوز را روي دستگاه‌هاي ديگر اعمال کنيد.

Required application access not granted

مجوز نصبي که براي برنامه دريافت کرده‌ايد مي‌تواند براي نصب ساير برنامه‌ها روي گوشي شخصي شما مورد استفاده قرار بگيرد. به‌عنوان مثال اگر شما از يک برنامه ساين‌کننده استفاده مي‌کنيد، تنها مي‌توانيد برنامه‌هاي پايه‌اي مانند مرورگرهاي همراه را توسط آن ساين کنيد.

براي حل اين مشکل مي‌توانيد از ابزارهاي هک استفاده کنيد.

Unable to install

زمان نمايش اين پيغام هنگامي است که فايل نصب برنامه شما اطلاعات خود را در شاخه‌هاي برنامه‌هاي ديگر کپي مي‌کند. به‌عنوان مثال در شاخه‌هايي مانند c:privateuid. البته اين يک موضوع کاملا تخصصي است و جزو ايرادهاي سيستم‌عامل سيمبين به‌حساب مي‌آيد که در نسخه‌هاي بعدي رفع شده است.

Unknown file format

وقتي فايل نصب برنامه‌اي را که به حافظه گوشي انتقال داده‌ايد با سيستم‌عامل آن گوشي متناسب نيست، فايل اجرا نمي‌شود و اين پيغام نمايش داده مي‌شود بنابراين براي ادامه کار اصرار نورزيد.

بايت

ادامه مطلب
جمعه 31 اردیبهشت 1389  - 11:29 AM

هرکدام از نگارش‌هاي ويندوز، امکانات، ابزار و انواعي از برنامه‌هاي جديد و بهينه شده را براي شما فراهم مي‌کند.

ويندوز 7 نيز مانند ويندوزهاي قبلي تعداد بسيار زيادي برنامه را در خود دارد که ممکن است شما با بعضي از آن‌ها آشنا باشيد.

در اين ويندوز جديد برخي از برنامه‌هاي قبلي حذف شده و در عوض تعدادي برنامه جديد براي کاربران ويندوز ارائه شده است که ما در اين شماره قصد داريم تا شما را با برخي از برنامه‌هاي اساسي و خدماتي آن آشنا کنيم.

Internet Explorer 8: آخرين نسخه از "اينترنت‌اکسپلورر" که در شماره‌هاي گذشته برايتان معرفي کرديم، نسخه هشتم آن است که همراه با نصب ويندوز 7 روي رايانه شما نصب مي‌شود.

اين نگارش امکانات فراواني را براي شما فراهم کرده است.

همان‌طور که مي‌دانيد اينترنت‌اکسپلورر که ساخته شرکت مايکروسافت است هنوز هم در بازار رقابت مرورگرها پرطرفدارترين مرورگر است اما اين اواخر مرورگر فايرفاکس مورد استقبال قابل توجهي از سوي کاربران قرار گرفته است که اين خود براي مايکروسافت، زنگ خطري است.

از امکانات جديد اکسپلورر 8، امکان برقراري ارتباط اين مرورگر با برنامه‌هاي اداري مشهوري مانند Microsoft office word

windows live windows ،live writer است.

Desktop Gadget Gallery: اين برنامه جديد به‌جاي برنامه windows sidebar که در ويندوز ويستا برايتان معرفي کرديم قرار گرفته است.

در اين برنامه، گجت‌هايي را مي‌توانيد پيدا کنيد که انواعي از اطلاعات را به‌طور مستقيم روي دسک‌تاپ به‌نمايش درمي‌آورند.

اين گجت‌ها را مي‌توانيد به هر مکاني از دسک‌تاپ انتقال دهيد و نحوه نمايش آن‌را به دل‌خواه و سليقه خود تنظيم کنيد.

اين گجت‌ها عبارتند از clock ،calendar ،weather slide show و.... گجت‌ها امکانات سودمندي را فراهم مي‌سازند. به‌عنوان مثال با ابزارک weather مي‌توانيد وضعيت آب‌‌وهواي شهر محل اقامت خود و چند شهر ديگر را به‌طور هم‌زمان در دسک‌تاپ ببينيد.

Windows update: اين برنامه مهم در ويندوز، سايت Microsoft update را زيرنظر مي‌گيرد و هرگونه به‌روز رساني در زمينه سيستم‌عامل، برنامه‌هاي کاربردي نصب شده روي رايانه و درايورهاي متصل به سيستمتان را به اطلاع شما مي‌رساند.

Windows media center: مايکروسافت براي افرادي که مي‌خواهند يک سرور رسانه‌اي خانگي اختصاصي برپا کنند، يک نسخه مجزاي ويندوز را با نام media center عرضه کرده است.

اين‌بار اين برنامه به‌صورت توکار در ويندوز 7 قرار گرفته است تا هر کاربري که علاقه و دانش فني استفاده از آن‌را داشته باشد از آن بهره بگيرد.

با استفاده از اين برنامه شما مي‌توانيد فيلم، برنامه‌هاي تلويزيوني ضبط شده و اسلايدهاي آرشيو عکس خود را روي صفحه‌نمايش رايانه تماشا کنيد.

اگر رايانه شما يک کارت تيونر تلويزيون و يا يک دستگاه اکسترنال تيونر تلويزيون داشته باشد، شبکه‌هاي تلويزيوني مختلف را نيز مي‌توانيد از روي مانيتور رايانه خود تماشا کنيد.

Windows DVD Maker: يک برنامه ساده ويندوز است که با آن مي‌توانيد DVDهاي حرفه‌اي از عکس‌ها، ويدئوها و آهنگ‌هاي خود بسازيد و براي آن‌ها تيتراژ و جلوه‌هاي ويژه درست کنيد.

اين برنامه، يک نرم‌افزار عالي و کاربردي است که به‌عنوان مثال براي ساخت قطعات اسلايدي و ويدئويي از کودکان خردسالتان روي DVD براي هديه به اقوام و دوستان به‌کار مي‌رود.

Math Input panel: اين برنامه براي کاربران تبلت‌ پي‌سي طراحي شده است.

در اين برنامه جديد مي‌توانيد معادله‌هاي ساده و پيچيده رياضي را به متن تبديل کنيد.

اين برنامه از جبر، هندسه تحليلي، حساب، آمار و بسياري ديگر از انواع رياضيات پشتيباني مي‌کند.

Sticky notes: از اين برنامه مي‌توانيد براي الصاق يادداشت روي دسک‌تاپ رايانه بهره بگيريد و درست مانند يک برچسب کاغذي که حاوي يک يادداشت است، آن‌را به رايانه يا ميز خود بچسبانيد.

Snipping tool: با استفاده از اين برنامه کاربردي مي‌توانيد عکس‌هايي را از نواحي مختلف صفحه‌نمايش تهيه کنيد.

براي هر عکس مي‌توانيد حاشيه دست‌نويس اضافه کنيد و آن‌را به فرمت‌هاي HTML PNG ،GIF يا JPEG ذخيره کنيد و آن‌را از طريق پست الکترونيک در داخل پنجره اين برنامه براي دوستان و آشنايان خود ارسال کنيد.

هانيه تندهوش

ادامه مطلب
جمعه 31 اردیبهشت 1389  - 9:51 AM

در اين ترفند با انجام مراحلي نه چندان طولاني قادر خواهيد بود کنترل‌پنل رايانه را در My Computer داشته باشيد.

براي اين‌کار لازم است فرمان regedit را در مجري برنامه‌هاي ويندوز درج کرده و با زدن کليد Enter ويرايشگر رجيستري رايانه را بگشاييد.

در اين قسمت به آدرس زير مراجعه کنيد:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoft

WindowsCurrentVersionExplorerMyComputerNameSpace

در اين بخش لازم است کليد جديدي را ايجاد کنيد و نام آن‌را دقيقا مانند عبارت زير بناميد:

26EE0668-A00A-44D7-9371-BEB064C98683

در اين مرحله با ذخيره اين تنظيمات، بستن ويرايشگر رجيستري و راه‌اندازي مجدد رايانه، تغييرات مورد نظر شما در ويندوز اعمال خواهد شد.

در صورتي‌که مايل به بازگرداني تنظيمات رايانه به حالت قبل هستيد، کليد مورد نظر را حذف کنيد.

در انتها براي جلوگيري از بروز هرگونه مشکل در هسته اصلي رجيستري رايانه پيشنهاد مي‌کنيم از رجيستري خود نسخه پشتيبان تهيه کنيد.

به مرکز فرمان‌هاي 7 توجه کنيد

يکي از مهم‌ترين قسمت‌هايي که در ويندوز 7 اعتنايي به آن نمي‌شود قسمت فرمان‌هاي ويندوز 7 است.

اين قسمت که Action Center نام دارد، تمامي مشکلاتي که در رايانه شما رخ داده و در ويندوز مشاهده شود را در خود ثبت مي‌کند. به‌عنوان مثال اگر برنامه‌اي در هنگام اجرا دچار مشکل شود، در اين قسمت ثبت مي‌شود و کاربر با استفاده از اين قسمت مي‌تواند در مورد راه‌حل‌هاي درست و کارشناسي جست‌وجو کند.

بايت

ادامه مطلب
جمعه 31 اردیبهشت 1389  - 9:44 AM

خطرناک‌ترين بدافزارها، جديدترين بدافزارها هستند چرا که هنوز آنتي‌ويروس‌ها آن‌ها را شناسايي نکرده‌اند و رايانه‌ها در مقابل آن‌ها آسيب‌پذير مي‌باشند.

بنا به گزارش آزمايشگاه امنيتي مايکروسافت، بدافزار Win32/Alureon.H در حال‌ حاضر يکي از جديدترين و خطرناک‌ترين بدافزار‌هاي شايع در جهان رايانه‌هاست.

نسخه مشابهي از همين بدافزار براي سيستم‌عامل‌هاي مکينتاش شايع شده است و اين بدافزار منحصر به ويندوز نيست اما کاربران ويندوز، قربانيان اصلي اين بدافزار هستند.

اين بدافزار عضوي از خانواده Win32/Alureon يا Zlob است که به‌تازگي در طي چند روز گذشته به‌روزرساني شده است و هنوز بيشتر آنتي‌ويروس‌ها قادر به شناسايي آن نيستند.

اين بدافزار مانند يک تروجان‌دانلودر عمل مي‌کند و مي‌تواند شرايط را براي ورود بدافزار‌هاي ديگر و آسيب‌پذيرتر کردن سيستم‌عامل ويندوز آماده کند.

اين بدافزار علائم خاصي دارد که کاربر با شناسايي اين علائم مي‌تواند به وجود اين بدافزار در رايانه پي ببرد.

تغيير DNS يا Domain name System رايانه، يکي از عمومي‌ترين فعاليت‌هايي است که تمام اعضاي اين خانواده از بدافزار انجام مي‌دهند.

تغيير DNS رايانه منتهي به هدايت کاربر به سايت‌هاي ناخواسته مي‌شود. علاوه بر اين‌که تمامي اين سايت‌ها‌ حاوي بدافزار‌هايي ديگري هستند که ممکن است رايانه را آلوده‌تر کنند.

در صورتي‌که رايانه عضوي از يک شبکه باشد، بدافزار پس از انتقال يافتن از طريق راه‌هاي موجود به رايانه‌هاي ديگر، در شبکه نيز اختلالاتي ايجاد مي‌کند.

اين بدافزار دائما مرورگر را باز مي‌کند و صفحات تبليغاتي نمايش مي‌دهد.

معمولا بنر‌هاي صفحات تبليغاتي که به‌وسيله اين بدافزار نمايش داده مي‌شوند، به بدافزار‌هاي ديگر منتهي مي‌شوند.

اين بدافزار، درايور سخت‌افزار‌هاي نصب شده روي رايانه را هدف قرار مي‌دهد و دستکاري آن‌ها ممکن است برخي از قطعات سخت‌افزاري رايانه را از کار بيندازد.

در اثر اين بدافزار حتي ممکن است رايانه در محيط ويندوز ديگر قادر به شناسايي هاردديسک نباشد و بديهي است که اين اتفاق مانع از بوت شدن سيستم‌عامل خواهد شد.

اختلالات گرافيکي و تغيير تنظيمات کارت‌گرافيک رايانه نيز يکي ديگر از نتايج تغيير درايور‌هاي سيستم است.

اين بدافزار با اجراي برنامه کوچکي به نام atnvrsinstall.exe يک سپر قرمزرنگ دقيقا شبيه به سيستم امنيتي مايکروسافت در System Tray ويندوز ايجاد کرده و راهنمايي‌هاي نادرستي به کاربر ارائه مي‌کند. علاوه بر اين فايروال ويندوز و به‌روز رساني ويندوز نيز Disable مي‌شود.

به‌طور کلي همه اعضاي اين خانواده، سارق اطلاعات محسوب مي‌شوند.

شايد همه فعاليت‌هاي ظاهري و اشکالات فني حاصل از حضور اين بدافزار در رايانه بسيار ناخوشايند باشد اما بزرگ‌ترين آسيبي که ممکن است از اين چنين بدافزاري ببينيد اين است که اطلاعات شما را به سرقت ببرد.

مهم‌ترين هدف اين بدافزار به سرقت بردن اطلاعات بانکي کاربر است اما ممکن است که اطلاعات پست الکترونيک و ديگر نام‌هاي کاربري شما نيز توسط اين بدافزار سرقت شود.

کليد‌هاي رجيستري زير باعث مي‌شود که اين بدافزار با تغيير نام DNS رايانه کاربر بتواند مسير‌هاي مرورگر را شناسايي و کنترل کند.

* Modify registry value:

"DhcpNameServer" Under subkey:

HKLMSystemCurrentControlSetServicesTcpipParameters

* Modify registry values:

"NameServer" "DhcpNameServer"

under certain subkeys of the

subkey:

HKLMSYSTEM

CurrentControlSetServicesTcpipParametersInterfaces

مقاديري که به اين کليد‌ها اختصاص داده مي‌شود دو IP مختلف است.

گاهي در بعضي از رايانه‌هاي ايمن‌تر که بدافزار قادر به تغيير DNS نيست، همين تنظيمات در تنظيمات پروکسي مرورگر اعمال مي‌شود.

معمولا بزرگ‌ترين قرباني اين‌چنين حملاتي کاربران مرورگر IE هستند چرا که تنظيمات اين مرورگر با تنظيمات اتصالات سيستم‌عامل ويندوز گره خورده است.

اين بدافزار از طريق فلش‌مموري منتقل نمي‌شود و مي‌توان با استفاده از Task Manager آن‌را از فهرست پردازش‌ها حذف کرد اگرچه اين‌کار فايده چنداني ندارد چرا که تا زماني که اين بدافزار در فهرست سرويس‌هاي مقيم در حافظه وجود داشته باشد، بدافزار همچنان به کار خود ادامه خواهد داد.

کسري پاک‌نيت

ادامه مطلب
جمعه 31 اردیبهشت 1389  - 9:43 AM
زندگي شهري و هزار جور...

زندگي شهري بسياري موارد را به زندگي شهروندان تحميل مي‌کند. هر چند اين تحميل‌کردن‌ها لزوما بد نيست. يکي از مواردي که شهروندان در زندگي با آن روبه‌رو هستند، "مسير" است.

مسيرها و خيابان‌ها گاه آن‌چنان پيچيده مي‌شوند که براي خلاصي از آن‌ها به تجربه حرفه‌اي شهروندي نياز است! البته مديران شهري براي کساني که تجربه‌هاي اين‌چنيني ندارند نيز فکري کرده‌اند.

اگر شما به‌جاي يکي از شرکت‌هاي بزرگ در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات بوديد، چه ايده‌اي را در اين زمينه مطرح مي‌کرديد.

فناوري‌هاي مسيريابي که به نرم‌افزارهاي ناوبري نيز معروف هستند، پس از کشتي‌ها و هواپيما‌ها تاکنون هميشه براي خودروها استفاده شده است. آيا اين خدمات که با استفاده از بسترهاي متنوعي مانند شبکه‌هاي راديويي و فناوري جي‌پي‌اس ارائه مي‌شود، هميشه بايد مخصوص خودروها باشد؟ آيا نمي‌شود خدمات ويژه‌اي براي موتورسوارها، دوچرخه‌سوارها و حتي عابران پياده ارائه داد؟

ما دوچرخه‌سوارها را دوست داريم

شرکت گوگل به‌تازگي از ارائه خدمات مسيريابي ويژه دوچرخه‌سواران خبر داده است.

دوچرخه‌سواران مي‌توانند با دانلود Google Maps 4.2 از اين نرم‌افزار تنها به‌عنوان مسيرياب و يا به‌عنوان نرم‌افزار کامل نقشه موبايل خود استفاده کنند.

گوگل آرزو کرده است که با استفاده از اين خدمات، شمار تصادفات دوچرخه‌سوارها کاهش يابد.

نقشه‌ها و مسيرهاي Google Maps 4.2 در مرحله آزمايشي هستند. اين نقشه‌ها و مسير‌ها تنها مربوط به کشور آمريکاست و مخصوص گوشي‌هاي تلفن‌همراهي است که از نسخه 1.6 و به بالاي سيستم‌عامل آندروئيد استفاده کنند.

در اين نقشه‌ها سعي شده است از تنوع کافي در رنگ‌آميزي نقشه نيز استفاده شود. البته اين بسته نرم‌افزاري علاوه بر نقشه‌برداري دوچرخه دوستانه، ميان‌بر آسان جديدي بر روي صفحه اصلي‌اش براي رانندگان دارد.

بايت

ادامه مطلب
جمعه 31 اردیبهشت 1389  - 7:43 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 84

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822693
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی