به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

رفتارها- گويا برخي راننده‌هاي مسافربر و حتي راننده‌هاي آژانس‌هاي مسافرتي طي رقابتي سنگين با سنگ‌پاي قزوين قصد دارند با پافشاري روي برخي رفتار‌هاي ناهنجار و غيرقانوني، روي اين سنگ‌سخت را كم كنند

براي نمونه با‌اينكه روشن‌كردن ضبط و راديو منوط به اجازه مسافر است اما اين راننده‌هاي انگشت‌شمار نه‌تنها ضبط را روشن مي‌كنند بلكه گاهي نيز در برابر درخواست مسافر(خاموش‌كردن كه سهل است) مبني بر كم‌كردن صداي آن نيز حسابي از كوره در مي‌روند.

اقدامات متقابل آنها نيز در نوع خود بي‌مانند است. براي نمونه گاهي صداي ضبط را زياد مي‌كنند،گاهي نيز با تعبير تكراري «اگر ناراضي هستيد پياده‌شويد» عذر مسافر را مي‌خواهند. به هر حال به نظر مي‌رسد حقوق مسافران درون‌شهري بايد مورد بازبيني قرار گيرد. ناگفته نماند كه از رفتار مناسب ديگر راننده‌هاي محترم قدرداني مي‌كنيم.

پز طبیعت‌دوستی

بسیاری از افراد وقتی در یک جمع هستند از سفرهای خود به نقاط مختلف کشور و لذت‌بردن از منظره‌های زیبای طبیعت حرف می‌زنند. بسياري اکنون  خود را یکی از حامیان محیط‌زیست و طبیعت می‌دانند اما در واقعیت مشاهده می‌شود برخی افرادی که به مناطق دیدنی کشور سفر می‌کنند به جای لذت‌بردن از طبیعت اقدام به تخریب آن می‌کنند.

براي نمونه کافی است سری به دشت‌لاله‌هاي واژگون منطقه آستانه دهاقان بزنید تا به عمق این مسئله پی‌ببرید. در این منطقه با نصب کلی تابلو و بنر به بازدیدکنندگان برای حفظ طبیعت هشدار داده شده اما بازهم برخی از افراد دسته‌دسته گل‌ها را کنده و با خودشان به شهر و دیارشان می‌برند یا این گل‌های زیبا را زیر پاهایشان له می‌کنند. 

اگر کسانی که خود را طبیعت‌دوست می‌دانند در مقابل  افرادی که طبیعت را تخریب می‌کنند واکنش نشان دهند، دیگر کمتر شاهد چنین مسائلی هستیم. لاله واژگون يكي از اين گونه‌هاي منحصر به فرد است که دشت آن در دهاقان نسبت به 3 سال پيش 70‌درصد بيشتر تخریب شده است.

رعایت مقررات پيش از برخورد

برخي تخلفات رانندگی وجود دارند که می‌توان آنها را عامل اصلی بسیاری از تصادف‌ها دانست. براي نمونه حتما شما هم با رانندگانی مواجه شده‌اید که همیشه در نزدیک‌ترین فاصله ممکن طولی یا به اصطلاح سپر به سپر با خودروهای دیگر رانندگی می‌کنند.

در صورتی که راننده یک خودرو به ویژه در بزرگراه‌ها مجبور به ترمز ناگهانی شود این رانندگان معمولا نمی‌توانند در فرصت مناسب خودروی خود را متوقف کنند و آنگاه باید منتظر یک حادثه ناگوار بود. علاوه بر این، رانندگی‌نکردن بین خطوط و صحبت با تلفن‌همراه هم از آن خلاف‌های تصادف‌ساز به حساب می‌آید. پلیس راهنمایی و رانندگی قرار است از شنبه آینده برخورد با این تخلفات عمده رانندگی را تشدید کند.

137 فعال

اگر چاله‌اي به هر دليلي در كوچه محله‌تان حفر شده است و تا كنون خبري از ماموران  شهرداري براي رفع  آن نشده، قبول كنيد كه گاهي بيشتر تقصير،  به گردن اهالي خود محله است. اگر زودتر به 137 زنگ مي‌زدند شهرداري زودتر اقدام و چاله را درست مي‌كرد و ديگر پاي خودتان در آن نمي‌افتاد يا موتورسواري در آن چپ نمي‌شد.

اين روز‌ها سامانه 137 بعد از چند سال خدمت‌رساني  به وضعيت مناسبي براي جوابگويي به شهروندان يك كلانشهر و رفع مشكلات آنها كه مربوط به حوزه شهرداري مي‌شود، رسيده است.

رسيدگي به مشكل در كمتر از 24 ساعت، تماس با شهروندي كه تقاضاي حل مشكل داشته براي اطلاع از رفع يا عدم رفع مشكل وي، راهنماي مشاوره در حوزه‌هاي مختلف مديريت شهر، برخورد مناسب پاسخگو با تماس گيرنده، انتظار كوتاه در صف‌انتظار تماس‌گيرندگان و ... از خدمات مناسبي است كه سامانه 137 براي مردم انجام مي‌دهد
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 11:25 PM
بخشي از يك شهر تاريخي به نام هرموناسا در منطقه كراسنويار روسيه، به همراه مقادير زيادي از آثار باستاني موجود در آن متعلق به قرن چهارم پيش از ميلاد، به دليل پيشروي آب دريا ناپديد شد.

باستان‌شناسان اعلام كردند، بالا آمدن سطح آب دريا در زمستان گذشته در منطقه كراسنويار، منجر به از دست رفتن نزديك به يك هزار قبر و آرامگاه باستاني متعلق به ساكنان اوليه روسيه شد.

بر اساس آمارهاي سازمان باستان‌شناسي روسيه، طي نيم قرن گذشته، تغييرات سطحي آب دريا در اين منطقه 40 هزار مقبره باستاني را ناپديد كرد ازاينرو كارشناسان درصددند به منظور حفظ و نجات ميراث از دست رفته اين كشور با دعوت از علاقه مندان و كارشناسان مستقل، راهكارهاي جديدي را براي برون رفت از بحران كنوني به عمل آورند.

به گفته مقامات ميراث باستاني منطقه كراسنويار، بسياري از بناهاي باستاني شهر ساحلي هرموناسا به دليل نزديكي با دريا در معرض ناپديد شدن قرار گرفته‌اند. علاوه بر آن گسترش فعاليت سارقان آثار باستاني و افزايش حفاري‌هاي غير مجاز نيز دليل ديگري بر نابودي اين بناها عنوان شده است.

اگر چه برگرداندن ميراث از دست رفته از زير آب امري غير ممكن به نظر مي‌رسد، اما كارشناسان اميدوارند با به وجود آوردن شرايطي خاص در تغييرات آب و هوايي اين منطقه شرايط پديدار شدن آثار مفقود شده را به وجود آورند.

شهر هرموناسا، از شهرهاي قديمي در بوسفور آسيا است كه دوران شكوفايي آن تا قرن چهارم پيش ازميلا بوده وتا پايان قرن 5 پيش از ميلاد نيز يكي از بزرگترين شهرهاي بوسفور آسيا به شمار مي‌رفته است.
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 11:20 PM
اگر پيل‌هاي خورشيدي ارزان‌تر بودند، مي‌توانستند مصرف سوخت‌هاي فسيلي را تا حد بسيار زيادي كاهش دهند، اما استفاده از عناصر كمياب در اين پيل‌ها و همچنين نياز به فرايندهاي پيچيده توليد موجب مي‌شوند تا اين ابزارها گران باشند.
حال تحقيقي كه در آي‌بي‌ام صورت گرفته است، اين ‌گونه مشكلات را حل مي‌كند؛ در پيلي كه آنها ساخته‌اند هم از عناصر ارزان معمولي استفاده شده است و هم اينكه فرايند توليد هزينه بالايي ندارد.

اين پيل‌هاي جديد كه پيل‌هاي «kesterite» نام دارند، با استفاده از يك فناوري چاپي ساخته مي‌شوند؛ در اين روش يك محلول حاوي نانوذرات به روش روكش‌دهي چرخشي روي يك بستر شيشه‌اي نشانده مي‌شود. بنابر گفته محققان آي‌بي‌ام، كارايي اين پيل‌ها نزديك به كارايي پيل‌هاي جاافتاده موجود است.

ديويد ميتزي يكي از محققان آي‌بي‌ام مي‌گويد كه آنها مي‌خواستند، هزينه را كاهش داده و براي پيل‌هاي فتوولتائيك فيلم نازك از عناصري استفاده كنند كه به فراواني يافت مي‌شوند.
در فناوري‌هاي فعلي از عناصر كمياب اينديوم و تلوريوم استفاده مي‌شود. اينديوم بسيار كمياب است، زيرا در توليد ترانزيستورهاي شفاف به كار رفته و تقاضاي زيادي براي آن در توليد نمايشگرهاي مسطح وجود دارد. برعكس، در پيل‌هاي kesterite آي‌بي‌ام از عناصر فراوان قلع، روي، مس، سلنيوم و گوگرد استفاده مي‌شود.

به‌علاوه، توليد اين پيل‌ها ارزان‌تر است؛ براي توليد آنها از يك روش چاپي استفاده مي‌شود كه در آن از محلولي از هيدرازينِ حاوي مس و قلع و نانوذرات روي استفاده مي‌شود. سپس محلول حاضر به روش روكش‌دهي چرخشي روي سطح رسوب داده شده و در حضور بخار سلنيوم يا گوگرد حرارت داده مي‌شود. اين روش بسيار ارزان‌تر از فرايند توليد موجود است كه در آن از روش گران مبتني بر خلأ استفاده مي‌شود.

پيل خورشيدي آي‌بي‌ام

يك گروه تحقيقاتي در دانشكده ملي فناوري Nagaoka در ژاپن در سال 2009 يك پيل kesterite فيلم نازك ساختند كه كارايي آن 8/6 درصد بود. كارايي پيل ساخته شده توسط محققان آي‌بي‌ام 40 درصد بالاتر از نمونه ژاپني است. ميتزي مي‌گويد آنها در حال برنامه‌ريزي براي افزايش كارايي اين پيل‌ها تا بيش از 11 درصد هستند كه مساوي يا بهتر از پيل‌هاي خورشيدي معمولي است.

پيل‌هاي خورشيدي در حال حاضر كمتر از 1/0 درصد الكتريسيته مورد نياز دنيا را تأمين مي‌كنند كه اين امر عمدتاً به‌دليل گران بودن آنها و كميابي عناصري است كه در ساخت آنها استفاده مي‌شوند. پيل خورشيدي آي‌بي‌ام اين امر را تغيير خواهد داد. آي‌بي‌ام اين فناوري را به صورت اختراع ثبت خواهد كرد و مي‌خواهد امتياز استفاده از آن را واگذار نمايد. آنها مي‌گويند آماده همكاري با شركت‌هاي توليدكننده پيل‌هاي فتوولتائيك براي تجاري كردن اين فناوري هستند.

نتايج اين تحقيق در مجله Advanced Materials منتشر شده است.
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 11:18 PM
عرضه جهاني گوشي‌‌هاي هوشمند در سال جاري نسبت به سال گذشته رشد 30 درصدي را پيش‌رو خواهد داشت و در مجموع در سال 2010 ميلادي 8/226 ميليون دستگاه گوشي هوشمند فروخته خواهد شد.

 شركت اپل در فصل نخست سال جاري موفق شد با كاهش قيمت گوشي آيفون و تصاحب سهم بيشتري از بازار شركت RIM، موقعيت بهتري در بازار جهاني گوشي‌هاي هوشمند به‌دست آورد.
شركت اپل كه در فصل نخست سال 2009 ميلادي صاحب 9/10 درصد از بازار جهاني گوشي‌هاي هوشمند بود، اين رقم را در مدت مشابه امسال به 1/16 درصد رساند.
شركت تحقيقاتي IDC ضمن اشاره به مطلب فوق اظهار داشت كه در مقابل، RIM در فصل نخست سال گذشته صاحب 9/20 درصد از بازار جهاني گوشي‌هاي هوشمند بود كه اين رقم در فصل نخست 2010 به 4/19 درصد رسيد.
مركز IDC اعلام كرد كه با توجه به افزايش علاقمندي كاربران براي استفاده از اينترنت موبايلي و خدمات وابسته، در سال جاري ميلادي فروش گوشي‌هاي هوشمند نسبت به سال قبل رشد دو برابري را پيش‌رو خواهد داشت.
در فصل نخست امسال فروش جهاني گوشي‌هاي هوشمند رشد 57 درصدي را تجربه كرد و در مجموع 7/54 ميليون دستگاه گوشي هوشمند در دنيا فروخته شد. در اين دوره زماني 22 درصد از تمام گوشي‌هاي فروخته شده در دنيا را گوشي‌هاي هوشمند تشكيل دادند و به عبارت ديگر، از هر 5 گوشي فروخته شده در دنيا يك دستگاه گوشي هوشمند بود.
كارشناسان پيش‌بيني كرده‌اند كه عرضه جهاني گوشي‌‌هاي هوشمند در سال جاري نسبت به سال گذشته رشد 30 درصدي را پيش‌رو خواهد داشت و در مجموع در سال 2010 ميلادي 8/226 ميليون دستگاه گوشي هوشمند فروخته خواهد شد و 18 درصد بازار جهاني تلفن‌ همراه به اين محصولات اختصاص خواهد يافت. "رامون لياماس " از تحليلگران مركز IDC پيش‌بيني كرده است كه در سال 2014 ميلادي تعداد گوشي‌هاي هوشمند فروخته شده در دنيا به 4/438 ميليون دستگاه خواهد رسيد.
نوكيا كه بزرگترين توليدكننده تلفن‌همراه در دنيا محسوب مي‌شود، در فصل نخست سال جاري ميلادي صاحب 3/39 درصد از بازار جهاني گوشي‌هاي هوشمند بوده است. شركت تايواني HTC كه بزرگترين توليدكننده گوشي‌هاي هوشمند ويندوزي و اندرويدي در دنيا است نيز در اين دوره زماني سهم خود را از اين بازار از 3/4 درصد به 8/4 درصد رساند. شركت موتورولا كه از ديگر توليدكنندگان گوشي‌هاي هوشمند اندرويدي محسوب مي‌شود نيز در سه ماهه اول امسال صاحب 2/4 درصد از اين بازار بود.
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 11:18 PM
منابع آگاه اعلام كردند كه شركت ژاپني نينتندو فروش مدل جديد كسنول بازي خود مبتني بر فناوري 3-D را از مارس 2011 آغاز خواهد كرد.

 مديرعامل شركت ژاپني نينتندو از آغاز طرح جديدي مبتني بر فناوري 3-D خبر داد كه به موجب آن از سرقت‌هاي نرم‌افزاري و تخلفات صورت گرفته در حوزه بازي‌هاي رايانه‌اي جلوگيري مي‌شود.
"ساتورو ايواتا " مديرعامل شركت نينتندو اعلام كرد كه ماه آينده مدل جديد كنسول بازي خود با قابليت جلوگيري از تخلفات بازي‌هاي رايانه‌اي را نمايشگاه بين‌المللي E3 در لس‌آنجلس به نمايش خواهد گذاشت.
به گفته شركت ژاپني توليدكننده بازي‌هاي رايانه Super Mario و Pokemon، فروش اين كنسول بازي جديد از مارس 2011 در بازارهاي جهاني آغاز شود.
سرقت بازي‌هاي رايانه‌اي امروزه به يكي از حادترين مشكلات در حوزه بازي‌هاي رايانه‌اي به خصوص در اروپا و آسيا تبديل شده و باعث شده است تا از درآمدهاي اين صنعت در اروپا به ميزان قابل ملاحظه كاسته شود.
مديرعامل نينتندو هنوز فناوري جديد خود براي مقابله با تخلفات حوزه بازي‌هاي رايانه‌اي را به طور دقيق تشريح نكرده است. اما توضيح داده است كه با اين فناوري جديد به ميزان قابل ملاحظه از تخلفات ياد شده كاسته مي‌شود.
شركت نينتندو هم‌اكنون در حال تكميل مدل جديد كنسول قابل‌حمل خود مبتني بر فناوري 3-D نيز است.
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 11:17 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 84

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5842770
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی