به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

مهر: مهندسان رایانه ای از این پس به جای استفاده از مدارهای معمولی و رایج سیلیکونی که نیازمند جریان الکتریکی هستند، می توانند از ویژگی های منحصر به فرد دی ان ای، مولکول دو گانه مارپیچی که اطلاعات حیات را در خود پنهان کرده است، بهره ببرند.

 

به گفته "کریس دویر" استادیار الکتریک و مهندسی رایانه در دانشگاه "دوک" تکنولوژی های کنونی به محدودیتهای فیزیکی رسیده اند دویر به تازگی نشان داده است می توان با ترکیب ساده قطعاتی از دی ان ای و دیگر مولکولها بیلیونها ساختار کلوچه مانند ریز و یکسان به وجود آورد.

 

سپس می توان از این نانو ساختارها برای ساختن اساس تجهیزات زیست پزشکی و رایانه محاسباتی که نیازمند مدار هستند، استفاده کرد نکته کلیدی در امکان پذیر بودن استفاده از این نانو ساختارها توانایی آنها در تغییر حالت سریع میان صفر و یک است، فرایند بنیادین دو دوئی فعال بودن یا غیر فعال بودن که محاسبات رایانه ای را امکان پذیر می سازند.

 

می توان از نور برای تحریک واکنشهای دو دوئی مشابهی در کلیدهای دی ان ای که نسبت به ساختارهای سیلیکونی از سرعت بالاتری برخورداراند، استفاده کرد.

 

دویر می گوید: "زمانی که نور بر روی کروموفورها یا رنگ سازهای مولکولی تابش داده می شوند، این سلولها نور را جذب کرده و الکترونهای آن را تحریک می کنند، سپس انرژی آزاد شده به کروموفورهای نزدیک انتقال پیدا کرده و جذب آنها می شود و سپس طول موجهای مختلفی از نور را ساطع می کند این به آن معنی است که میان نور ورودی و نور خروجی تفاوت وجود دارد. به گفته دویر این اولین نمایش فرایندی چنین فعال و سریع در سطح مولکولی است.

 

ساخت رایانه ها با کمک قطعات زنده

 

دانشمندان معتقدند با استفاده از چنین ساختارهای زیستی می توان رایانه های ارزان قیمتی را در حجم نامحدودی تولید کرد. بر همین اساس در صورتی که از این شیوه زیستی استفاده شود، در طول یک روز یک دانشجو بر روی نیمکت کلاس درسش می تواند تعداد بسیار بیشتری از مدارهای منطقی را در مقایسه با کل خروجی یک ماه مدارهای سیلیکونی صنعت رایانه جهان تولید کند.

 

دی ان ای مولکولی است که به خوبی شناسایی شده و از دو رشته نوکلئوتیدی تشکیل شده است. قطعات دی ان ای تغییر یافته می توانند به ارزانی و با قرار دادن جفتهای دی ان ای در هر ترتیبی با یکدیگر ترکیب شوند محققان برای بررسی فرایندی که پس از ترکیب شدن تکه های دی ان ای در یک مخزن رخ می دهد، پازلی را طراحی کردند.

 

"دویر" می گوید: "این فرایند درست مشابه انداختن تکه های یک پازل درون یک جعبه و تکان دادن جعبه است، این قطعات درون جعبه به تدریج همسایه های خود را برای شکل دادن به ساختار کلی پازل پیدا می کنند، آنچه ما انجام دادیم نیز ریختن بیلیونها قطعه پازل در کنار یکدیگر و به وجود آوردن فرصتی برای شکل گرفتن بیلیونها کپی از این قطعات پازل بود."

 

در مطالعه اخیر مدار ساخته شده از پازلهای کلوچه مانند از 16 تکه برخوردار بوده اند که کروموفورها در راس آنها قرار داشته اند با استفاده از این عناصر کوچک و یا با ایجاد قطعات بزرگتر می توان مدارهای بسیار پیچیده تری را به وجود آورد.

 

بر اساس گزارش ان بی سی، در راستای استفاده محاسباتی از این نانو ساختارها دانشمندان اعلام کرده اند از آنجایی که این نانوساختارها اساسا حسگر به شمار می روند، کاربردهای زیست پزشکی فراوانی را می توان برای آنها تعریف کرد. این نانو ساختارها می توانند به گونه ای ساخته شوند تا در برابر پروتئینهای مختلفی که نشانگرهای بیماری های مختلف به شمار می روند، از خود واکنش نشان دهند.

ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 11:13 PM

1. آلبرت اینشتین (Albert Einstein) در کودکی دچار بیماری دیسلسیک بود. یعنی معنی و مفهوم کلمات و عبارات را درست تشخیص نمی داد. معلم آلبرت اینشتین او را عقب مانده ذهنی، غیر اجتماعی و همیشه غرق در رویاهای احمقانه توصیف می کرد، ضمنا وی دوبار در امتحانات کنکور دانشگاه پلی تکنیک زوریخ مردود شد!

گشت روزانه 
http://dailytour.wordpress.com

 
   

2. توماس ادیسون (Thomas Alva Edison) که معلمانش از آموزش او در مدرسه عاجز مانده بودند در تمام طول تحصیل کم ترین نمره ها را از درس فیزیک می گرفت ولی همین شخص بعدها موفق شد بیش از هزار وصد وپنجاه اختراع به جامعه بشریت عرضه کند که بیشتر آنها در زمینه علم فیزیک بوده است!

گشت روزانه 
http://dailytour.wordpress.com

 
 

 

3. بتهون (Ludwig van Beethoven) معلم او می گفت در طول زندگیش “اوچیزی یاد نخواهد گرفت”

گشت روزانه 
http://dailytour.wordpress.com

 
 

 

4. پیکاسو (Pablo Picasso) یکی از معروفترین نقاشان جهان بدون کمک و حضور پدرش که در زمان امتحانات کنارش می نشست نمی توانست در درس هایش نمره قبولی کسب کند!

گشت روزانه 
http://dailytour.wordpress.com

 
 

 

5. هیلتون (Conrad Nicholson Hilton) که مالک بیش از 300هتل در سرتاسر دنیاست در دوران کودکی برای گذران زندگی مجبور بود کف سالن‌ها و هتل ها را طی بکشد!

گشت روزانه 
http://dailytour.wordpress.com

 
 

 

6. جیمز وات (James Watt) که مخترع ماشین بخار بود فردی کودن توصیفش می کردند!

گشت روزانه 
http://dailytour.wordpress.com

 
 

 

7. امیل زولا (Émile François Zola) نویسنده بزرگ فرانسوی دانش آموزی تنبل بود که در مدرسه از درس ادبیات معمولا نمره صفر می گرفت!

گشت روزانه 
http://dailytour.wordpress.com

 
 

 

8. ناپلئون بناپارت (Napoleon Bonaparte) مدرسه خود را با رتبه 42 به عنوان یک دانش آموز غیر ممتاز ترک کرد!

گشت روزانه 
http://dailytour.wordpress.com

 
 

 

9. لویی پاستور (Louis Pasteur) در مدرسه یک محصل متوسط بود و در دوره لیسانس در درس شیمی بین 22 نفر رتبه 22 را کسب کرد!

گشت روزانه 
http://dailytour.wordpress.com

ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 11:10 PM

اگر بتوانیم شخصیت افراد را پیش از داشتن رابطه با آنها بشناسیم و یا حداقل در مورد چگونگی رفتار و اخلاق آنها حدس هایی بزنیم بدون شک این شناخت تاثیرات زیادی در رابطه ما داشته و کمک های فراوانی به ما خواهد کرد. معمولا انسان ها برای به دست آوردن شناخت بیشتر از دوستان و اطرافیان خود و یا شناخت سطحی از کسانی که برای اولین بار با آنها رو به رو می شوند به گزینه های مختلفی پناه می برند که حدس زدن شخصیت طرف مقابل از روی لباس پوشیدن، امضا و یا شیوه دست دادن او از جمله این امور است. شناخت شخصیت افراد از روی رنگ چشم گزینه جدیدی است که در روابط انسانی بی تاثیر نبوده و چنانچه درست به کار رود مشکلات زیادی را حل خواهد کرد. رنگ چشم سبز رنگ چشم آبیرنگ چشم مشکیرنگ چشم قهوه ایرنگ چشم خاکستریرنگ چشم عسلی

در اینجا با عنایت به حسی که امکان دارد شما را ترغیب نماید تا در بعضی مواقع شناخت بیشتری نسبت به اطرافیان خود داشته باشید، به بررسی انواع رنگ چشم و شخصیت دارندگان آن می پردازیم:

رنگ چشم سبز نشان دهنده آن است که صاحبان آن شخصیتی قوی و اراده ای بالا دارند. در تصمیم گیری ها، خیلی محکم عمل کرده و تا حدی خود رای و مغرور هستند. این افراد اعتماد به نفس بالایی دارند و در کمک به دیگران سعی می کنند تا آخرین توان خود را مصرف کنند.

دارندگان چشم های آبی دارای نگاهی عمیق بوده و شخصیتی حساس و شفاف دارند. این افراد به راحتی فکر و نظر خود را به دیگران تحمیل می کنند و به همین نسبت جرات و شجاعت وی‍ژه ای هم به خرج می دهند. قابل توجه است که بیشتر چشم آبی ها طبیعت و احساساتی هنری و ملموس دارند.

صاحبان چشمان مشکی انسان هایی رویایی هستند که در فضای شاعرانه ای زندگی می کنند و همچنین بسیار دست و دل باز هستند. بسیار سعی می کنند با هر چه دارند به دیگران کمک کنند. این افراد همچنین دارای خلق و خوی اجتماعی و احساسات ظریف هستند.

چشم قهوه ای، سنبل مهربانی و محبت است و هر چه تیره تر باشد مهر و محبت صاحبش بیشتر است. چشم قهوه ای ها بسیار خون سردند و هر چه را که می خواهند به راحتی تصاحب می کنند. چنین به نظر می رسد که این افراد معنای عصبانیت را نمی شناسند و از آرامشی تمام نشدنی بهره مند هستند.

صاحبان چشم های خاکستری دو دسته هستند، یا از شخصیتی آرام و با اعتماد به نفس برخوردارند و یا شخصیتی عصبی و انقلابی دارند و همیشه به دنبال آرامش می گردند ولی در مجموع انسان هایی سرسخت و سنگین دل هستند.

با وجود اینکه چشم عسلی ها انسان هایی خوش قلب هستند ولی با دیگران صریح نیستند. این افراد همیشه به دنبال دوست می گردند. چشم عسلی ها معمولا از کودکی روی پای خود بزرگ شده و دوست ندارند به دیگران تکیه کنند.

ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 11:08 PM
مجموعه سوالاتی که شب خواستگاری معمولآ پرسیده می شود! (مجموعه سوالات امتحانی شب خواستگاری)

▪ بخش اول:
ـ سؤالات مربوط به آینده زندگی
۱) به نظر شما مهمترین عامل موفقیت در زندگی چیست؟
۲) ملاک خوشبختی و موفقیت را در چه می بینید؟
۳) افکار مذهبی همسرتان و خانواده او، چقدر برای شما اهمیت دارد؟
۴) چه صفاتی را برای همسر آینده خود لازم می بینید؟
۵) نظر شما در مورد مراسم عقد و عروسی چیست؟
۶) نظر شما در مورد مهریه چیست؟
۷) زندگی در شهری دیگر را چگونه می بینید؟
۸) آیا آمادگی دارید کمبودهای اقتصادی همسرتان و خانواده او را نادیده بگیرید؟ تا چه حد؟

 

▪ بخش دوم:
ـ سؤالات مربوط به خانواده همسر
۱- از نظر اجتماعی، خانواده شما چه ایده هایی دارند؟(مثلاً در مورد جامعه، مردم، مشکلات و...)
۲- سطح فرهنگی و طرز تفکر خانواده خود را چگونه ارزیابی می کنید؟
۳- خانواده شما چقدر مذهبی هستند؟
۴- خانواده شما سنتی هستند یا متجدد و یا معمولی؟
۵- خانواده شما شاد و پر جنب و جوش هستند یا ساکت و آرام؟
۶- خانواده شما مرد سالار است یا زن سالار یا شایسته سالار؟

▪ بخش سوم:
ـ سؤالات مربوط به مسائل اقتصادی
۱) انتظارات اقتصادی شما از همسرتان تا چه اندازه است؟
۲) نظر شما در مورد کار کردن همسرتان در خارج از منزل چیست؟
۳) چه کاری را برای اشتغال انتخاب خواهید کرد؟
۴) تصور شما از صرفه جویی چیست؟
۵) چقدر معتقد به صرفه جویی و قناعت در منزل هستید؟
۶) شما مایلید همسر شما در خرید لوازم زندگی، چه مسائلی را رعایت نماید؟

▪ بخش چهارم:
ـ سوالات مربوط به مسائل فرهنگی
۱) تحصیلات شما چقدر است؟
۲) آیا قصد ادامه تحصیل دارید یا خیر؟ در چه رشته ای و از چه طریقی و در کجا؟
۳) در طول سال چند کتاب غیر درسی مطالعه میکنید؟
۴) مطالعات شما اغلب در چه زمینه هایی بوده است؟
۵) بهترین کتابهایی که تاکنون خوانده اید را اگر ممکن است نام ببرید؟
۶) معمولاً چه نشریاتی را مطالعه می کنید؟
۷) اگر ممکن است چند نفر از شخصیتهای مورد نظر و احترامتان[ شخصیتهای فرهنگی، مذهبی، هنری، سیاسی و...] را نام ببرید و دلیل محترم بودن آنها نزد شما چیست؟

▪ بخش پنجم:

ـ سؤالات مربوط به مسائل روحی و عاطفی
۱) از چه نوع افرادی احساس انزجار و ناراحتی می کنید؟ چرا؟
۲) اجتماعی بودن در نظر شما یعنی چه؟
۳) خودتان را تا چه اندازه ای اجتماعی می دانید؟
۴) در اصلاح دیگران چگونه عمل می کنید و نوع واکنشهای شما در مقابل مشکلات چگونه است؟
۵) چقدر خود را خونسرد می دانید؟
۶) منطقی بودن را چه می دانید؟
۷) چقدر در زندگی خود را منطقی میدانید؟
۸) واقع گرا هستید یا احساساتی؟
۹) بیشتر تأثیر گذارید یا تأثیر پذیر؟ به چه میزان؟
۱۰) چه چیزهایی موجب ناراحتی و عصبانیت شما می شود؟
۱۱) در مواقع عصبانیت چه می کنید؟
۱۲) دروغ گفتن را در چه مواردی جایز می دانید؟
۱۳) در چه مسائلی سختگیر هستید؟
۱۴) آیا انتقاد پذیر هستید؟در مقابل انتقاد چه عکس العملی از خود نشان می دهید؟
۱۵) چگونه از دیگران انتقاد می کنید؟
۱۶) در اکثر اوقات شاد هستید یا افسرده؟
۱۷) در زندگی چگونه تصمیم می گیرید؟ تا چه اندازه قدرت تصمیم گیری دارید؟
۱۸) در مسائل اساسی زندگی شخصیتان، خودتان تصمیم می گیرید یا خانواده تان؟

▪ بخش ششم:

ـ سؤالات مربوط به مسائل مذهبی
۱) اعتقادتان به خدا چگونه است؟ آیا این اعتقاد توانسته شما را از گناه باز دارد؟
۲) آشنایی شما با مسائل و دستورات مذهبی چقدر است؟
۳) آیا مایل هستید همسر شما تمایلات مذهبی داشته باشد یا خیر؟
۴) رعایت حجاب را تا چه اندازه ضروری می دانید؟ تا چه حد آن را رعایت می کنید؟دلیل آن چیست؟
۵) چقدر با قرآن آشنا هستید؟

▪ بخش هفتم:

ـ سؤالات مربوط به روابط خانوادگی
۱) میزان دلبستگی شما به پدر و مادرتان تا چه حد است؟
۲) پدر و مادر شما چگونه با شما برخورد می کنند؟
۳) چقدر در فامیل و خانواده محبوبیت دارید؟ دلیل آن چیست؟
۴) عکس العمل والدین شما در مقابل شکستهای شما در زندگی چگونه است؟

▪ بخش هشتم:

ـ اساسی ترین سؤالات خواستگاری
۱) چه توقعاتی از زندگی آینده خود دارید؟
۲) چه توقعاتی از همسر آینده خود دارید؟
۳) آرزوهای بزرگ شما چیست؟
۴) مشکلات را چگونه و تا چه حد تحمل می کنید؟
چه سئوالاتی در جلسات آشنایی دختر و پسر جهت خواستگاری و ازدواج باید مطرح شود:
من بیشتر دوست دارم به جای ماهی به شما ماهیگیری را یاد بدهم. یعنی نحوه سئوال ساختن را می گویم، سئوال را خودتان طرح کنید .
نکاتی وجود دارد که در طرح سئوالات جلسات خواستگاری ، شناسایی دختران و پسران در رابطه هایشان یا ....، کمک می کند که فرد شناخت عقلانی ( نه احساسی) نسبت به طرفش کسب کند باید دارای شرایطی باشد که بعضی از آنها به قرار ذیل است:
۱) فکر نکنیم که سئوالات باید استاندارد شده و از پیش تعیین شده و با جوابهای مشخص باشد، باید هنگام گفتگو مانند آدم آهنی خشک نباشیم و سعی کنیم سئوالات را در همان جلسه نسبت به هرچیزی که مبهم هست، طرح کنیم.
۲) سئوالات کلی برای شروع خوبست ولی فایده های آن اندک هستند. مثلا این سئوالات:
نظر شما در مورد حجاب چیست؟
- شما چه توقعی از همسر آیند ه ات داری؟
- شما نظرت در مورد اخلاق و ایمان چیه؟
- میعارهای شما برای ازدواج چیست؟
- شما چه نقشی برای زن در خانواده ، یا چه نقشی برای مرد در خانواده قائل هستید؟
چون سئوالات این چنین کلی، حتما جواب کلی دارد و جوابهای کلی چون مبهم و ناشفاف هستند ، طرفین همانطور که دوست دارند بر اساس ذهنیات خود تفسیر می کنند و این مفهوم شناخت از یکدیگر را با تحریف روبرو می سازد
۳) به جای سئوالات کلی، سعی کنید مفاهیم را به زودی به طرف مصداق ها و مثالهای عینی بکشانید، و با طرح مسئله فرد را در موقعیت قرار دهید. موقعیت هایی که هر روز در زندگی خانوادگی افراد پیش می آید و زوجین نسبت به آن واکنش احساس، فکری یا رفتاری نشان می دهند.

شما بهتر است به عنوان مثال به جای اینکه این سئوال کلی را بپرسید که نظرتان در مورد حجاب چیست؟ می توانید سئوالات جزئی زیر را بپرسید؟
▪ آیا آقایان هم باید حجاب داشته باشند؟ اگر بلی چند تا مثال بزنید؟
▪ آیا شما خانواده ای را دیده اید که به خاطر رعایت نکردن حجاب از طرف مرد گسسته شده است؟
▪ آیا به نظر شما برای حجاب خانم حتما چادر ضروریست؟
▪ آیا مانتو و مقنعه را حجاب می دانید؟
▪ آیا روسری و لباس پوشیده مثل بلوز و شلوار حجاب هست؟
▪ آیا خانم می تواند بین افراد نزدیک مثل پسر عمو، دوست ، پسر خاله، یا اقوام بدون روسری باشه؟
▪ آیا تفاوتی بین پوششی که خانم با شوهرش داره و پوششی که با پسر خاله اش داره وجود داره، تفاوتش چیه؟
▪ آیا به فرض پذیرش حجاب مورد نظر شما، کار خانم در محیط هایی که کاملا مردانه هست ، مثل یک کارخانه یا معدن یا ...، اشکالی داره؟
▪ آیا یک آقا یا یک خانم پس از ازدواج می تواند یک ارتباط عاطفی با جنس مخالف داشته باشه ؟ سطح این ارتباط را مثال بزنید؟ حدودش چقدر است؟
▪ آیا برای یک خانم دست دادن به یک اقوام نزدیک مثل پسر عمه را می پذیرید؟
▪ آیا خنده ، شوخی، و سر به سر گذاشتن یک آقایی را که ازدواج کرده با خانمهای دوست و فامیل را قبول دارید، یا همین مورد را در مورد خانمها می پذیرید؟

و صدها سئوال از این دست که تمرکزشان بر جزئیات هست؟ یعنی مثالهایی که در زندگی های مختلف کم و بیش ممکن است پیش بیاید.
(این به شما بستگی دارد که سئوالهای را جزئی و با مثال و متناسب با حال و احوال خود طرح کنید)

۴) حال که در بند یک متوجه شدیم سئوال کلی نباشه و قابل انعطاف باشه و از پاسخ سئوالات قبلی در بیاید و در سئوال دوم هم جزئی سازی و شفاف سازی را گفتیم نوبت به این می رسد که این سئوالات جزئی و دقیق و عملیات را حول چه محورهایی تهیه کنیم.
بعضی از مهمترین محورها اینها هستند:

الف) سئوالات در خصوص مسئولیت پذیری و انجام وظایف فرد
مثلا شغلش، تحصیلاتش، وظایف دوستی و خانوادگی که به گردن داشته و .....
یعنی ما نمی پرسیم آیا شما مسئولیت پذیرید یا نه ، ما سئوالات دقیقی را نسبت به زندگی قبلی فرد طرح می کنیم که در صددیم که آیا فرد مسئولیت پذیر بوده است یا نه ؟
مثلا:
شما در چه تاریخی سرباز شدید، کی به سربازی رفتید؟ آیا غیبت هم داشتید؟
آیا در انجام کارها در خانواده با پدر و مادرتان مشاجراتی داشتید، آیا آنها کارهایی را به زور از شما می خواستند؟ رفتار همکارنتان با شما چگونه است؟ ( معمولا افرادی که با خانواده و همکار و ....، دیگران مشاجره دارند و ناسازگارند کسانی هستند که نسبت به انجام وظایف و مسئولیت های خود کوتاهی می کنند)

ب) سئوالتی در مورد ثبات فکری و احساسی فرد
مثلا:
با سئوالتی متوجه شوید که آیا او شغل عوض کرده است؟ رشته تحصیلی خود را جابجا کرده؟ آیا با دوستان هر چند وقت یکبار قطع رابطه می کند؟ آیا به تناسب سنش چه چیزی اندوخته ؟ مثلا یک آقای ۲۷ ساله چه میزان تحصیلات داره ، چه میزان سرمایه داره ، چه میزان تخصص داره و ....؟ چون این فرد حداقل ۷ سال از بهترین زمان جوانی را در اختیار داشته در ازای آن چه اندوخته است؟ ( این سئوال با سئوالات سنتی والدینی که فقط به داشته های فرد توجه دارند متفاوت هست، مثلا ممکن است این فرد ۷ سال کار کرده و سرمایه خود را خرج درمان پدر بیمارش کرده و اکنون هیچ ندارد ، ولی این فرد با ثبات هست. چون داشته هایش برای ما مهم نیست ، بلکه گذران عمرش و ثباتش در کار و زندگیش برای ما مهم هست)
- کسی که معلوم نیست جوانی خود را چه کرده ، نه تحصیلاتش مشخصه، نه سرمایه اش و نه هنر و تخصصش ، این نقطه منفی در ثبات اوست.
- همچنین سئوال از رابطه های عاطفی او به طور مشخص مهم هست. آیا او دوست پسر یا دختری داشته؟ چند تا؟ تا چه اندازه در این رابطه ها پیش رفته است؟ و....،

ج) انعطاف پذیری
این بند هم بسیار مهم هست، ما باید با طرح سئوالاتی متوجه بشویم این فرد تا چه میزان خاصیت لاستیکی و کششی دارد و حاضر به انعطاف و تغییر در نظراتش هست.
به این سئوال توجه کنید:
اگر ما آماده شده ایم به یک مسافرت راس ساعت ۱۸ برویم، ناگهان تلفن زنگ می زند و یکی از اقوام که از شهرستان آمده اند، خواهان آدرس دقیق منزل ما هستند که به میهمانی ما بیایند، در این هنگام شما چه کار می کنید؟
نحوه پاسخگویی به این سئوال مهم هست نه خود جواب.
اگر فرد بگوید به آنها می گوییم برنامه مسافرت داریم و نمی توانیم در خدمت شما باشیم.( این نشانه عدم انعطاف هست)
اگر فرد بگوید به آنها می گوییم قدمتان روی چشم بفرمائید( این هم نشانه عدم انعطاف هست)
در حالیکه فرد منعطف به راههای دیگری به غیر از بلی یا خیر نیز توجه دارد. مثلا می گوید:
باید ببینم سفر ما چقدر اهمیت داره؟ آن فامیل کیست؟ ضرورت میهمانی او چیست؟ تاثیر رفتن به این سفر روی ما چقدر هست؟ و ....، یعنی بررسی همه جوانب و جوابی شبیه این:
به او می گوییم قصد سفر داریم، اما خیلی دوست داریم در خدمت شما باشیم ، لذا تا ساعت

۱۸ که وقت حرکت ماست می توانیم در خدمتتون باشیم. یا اینکه ما می توانیم هفته آینده این سفر را برویم لذا خوشحال می شویم در خدمتتون باشیم.
( فراموش نکنید اینها مثال هستند، شما می توانید مسائل دیگری را طرح کنید ، حتی گذشته فرد هم نشان می دهد که او در برابر مشکلاتی که در حوزه شغلی ، تحصیلی و خانوادگی داشته هست تا چه اندازه انعطاف پذیر و سازگار بوده است)
نکته مهم اینست که از نشانه های عدم انعطاف پذیری، عدم رابطه صحیح فرد با خانواده ، دوستان، همکاران و ...هست. یعنی کسی که نتوانسته است نسبت به خواسته های خود در قبال والدینش انعطاف نشان دهد، حتما در برابر همسر هم دارای انعطاف نخواهد بود.

د) تقسیم وظایف و نقش زن و مرد
شما می توانید با مثالهایی کارهایی را که در خانواده هست را مطرح کنید و از طرفتون بخواهید بگوید چه کسی این کارها را باید انجام دهد. خرید، تصمیم گیری، کارهای منزل ، نگهداری بچه ، ادامه تحصیل، تفریحات و ....

هـ) مسائل اقتصادی خانواده
این بند هم باید با سئوالات ریز و جزئی همراه باشد. مثلا میزان خرجی که برای جشن عروسی در نظر دارید و نوع تالار آن را مشخص کنید؟ محل مسکونی چگونه است ، کجاست؟ مشترک هست ؟ شخصی هست؟ اجاره ای هست؟ موقعیت جغرافیایی آن ؟
درآمدهای زن و مرد چگونه در خانواده هزینه می شود؟ تصمیم گیرنده کیست؟

و) میزان استقلال یا وابستگی فرد
مثالهایی فرضی بزنید که مثلا شما دوست دارید در شهر دیگری زندگی کنید، نظر او را جویا شوید؟
سئوالهای فرضی مطرح کنید که مادر و پدر شما یا مادر و پدر وی توصیه ای به شما دارند، شما باید چگونه با آنها برخورد کنید.
یا سئوالهایی از این قبیل: فکر می کنید هر چند روز یکبار باید به خانواده هایمان یا اقوام خود سر بزنیم؟
یا سئوالهایی از این دست که آیا پس از ازدواج مسافرت یا تفریح یکی از همسران بدون طرف دیگر به همراه دوست را می پذیرید؟ چند بار در سال یا ماه؟

ز) صفات شخصی و روانی:

افسردگی، پرخاشگری، اضطراب، وسواس، سوء ظن، زودرنجی، کج خلقی، تنهایی، ترس ها، سابقه های بستری و درمان و .... جزء مهمترین مسائلی هست که باید بررسی شود،( شاید بررسی این بند یکی از ضرورتهایی هست که دختر و پسر باید به روانشناس مراجعه کنند). اما اگر خودشان قصد بررسی داشتند باید نشانه های این اختلالات را بشناسند، و با سئوال و دقت در نشانه ها و علائم این اختلالات پی به مشکل ببرند.
همچنین صفاتی مثل خسیس بودن( حسابگر)، ولخرج بودن( دست و دلباز)، بی خیال (اجتماعی بودن )، منزوی و بی علاقه به تفریح، (اهل تفکر و مطالعه بودن)، پیگیر بودن( سمج)، سهل انگار نبودن( سخت گیر نبودن)و ....، جزء مسائلی هست که می تواند با مثالهای عملیاتی پرسیده شود. فراموش نکنید در سئوالات باید معادل مثبت صفات را که در پرانتز قرار دادم بپرسید، چون ممکن است فرد موضع بگیرد. مثلا شما به فرد بگوئید شما بیشتر حسابگر هستید یا دست و دلباز ؟ تا فرد هر کدام را انتخاب کرد احساس بدی نداشته باشد.

ح) مسائل اعتقادی و اخلاقی:

این سئوالات را بر اساس آنچه خود هستید، باید طراحی کنید، اگر به مواردی اعتقاد ندارید، باید با طرح سئوالهای متناسب و ریز بررسی کنید که فرد مقابل در این زمینه در تعارض با شما نباشد مثل مسئله حجاب که توضیح دادم.
این سئوال را دقت کنید:
▪ آیا وقتی ما در دورن و در دلمون خدا را قبول داریم و رفتار خوبی داریم ، حتما باید دقیقا نمازمان را هم سروقت بخوانیم، حالا اگر نخواندیم مشکلی پیش می آید؟
▪ آیا آرایش خانم بیرون از منزل مشکلی ایجاد می کند؟
▪ آیا شما هم با این موافقید که خانمها برای بیرون رفتن از منزل باید از شوهرانشان اجازه بگیرند؟
چه وقت می شود دروغ گفت؟ دروغ مصلحتی چیه؟ چند تا مثال از دروغهای مصلحتی؟

ط) دوستان

اگر بتوانید از طریق سئوال یا تحقیق بر دوستان فرد احاطه پیدا کنید و مورد شناسایی قرار دهید ، مسائل زیادی در مورد همسر آینده خود متوجه خواهید شد.
سئوالاتی از این قبیل چند تا دوست صمیمی دارید؟ ( تعداد زیاد آن نشانه برونگرا بودن و تعداد کم آن نشاندهنده حساسیت ، زودرنج بودن و درونگرا بودن هست)
با کدام دوستت صمیمی هستید و او چه خصوصیت جالی داره؟( پیش بینی اینکه اگر بخواهی در آینده خیلی خوب در کنار آن طاقت بیاوری باید چنین باشی)
با کدام دوستت ارتباط کمتری داری ، یا خوشت نمی آید، چه صفاتی داره؟ ( مهم از این نظر که اگر چنین هستی، در زندگی با این فرد مشکل دار خواهی شد)

ی) خانواده فرد

سئوالات دقیق از خصیصه های مختلف خانواده و تعلقات آنها ، تحصیلات، فرهنگ، شغل ، و فرزندان دیگر خانواده که ازدواج کرده اند و نحوه ارتباط عروسها و دامادههای آنها با خانواده و ...، هم به شناسایی شما نسبت به این خانواده بیشتر کمک می کند.

ک) بیماریهای جسمی، معلولیت ها و .... در فرد و خانواده اشان

این مورد باید مستقیم سئوال شود. خیلی ها در جلسات شناسایی دروغ نمی گویند، اما ملزم به این نیست که همه چیز را بگویند. مثلا اگر بپرسی شمابیماری مزمن یا حادی داشته ای؟ جواب صحیح می دهند، اما اگر نپرسی ضرورتی برای توضیح این موارد در خود نمی بینند.
( البته اگر سلامتی جسمی همسر آینده اتان در تصمیم گیری اتان موثر هست)

ل) برنامه تفریحات، سرگرمی و برنامه ها برای ارتباطات درون خانواده

شما باید متوجه بشوید همسر آینده شما، خانواده را فدای کار می کند، یا کار را فدای تفریحات و خوشگذارنی می کند یا .....
سئوال در مورد تفریحات قبلی او نیز به شما نموداری از روش او را ارائه می دهد..

م) و سئوالات زیادی در مورد هر یک از معیارهای ازدواج که به صورت عینی و دقیق و انعطاف پذیر و شفاف طرح شود را می توان مطرح کرد. هماطور که قبلا گفته بودم، باید مفاهیم تئوری و زیر بنایی معیارهای ازدواج را خوب بشناسید تا خوب بتوانید بر اساس آن نسبت به فرد مقابل خود شناسایی حاصل کنید، باز توصیه می کنم که مقالات بخش ازدواج سایت همدردی را به دقت مطالعه فرمائید، مخصوصا مقاله « اگر چنین هستید، صبر کنید ازدواج نکنید» این بار این مقاله را از دیدگاه دیگری بخوانید.
از این دیدگاه بخوانید که بر اساس بندهای آن سئوالات عینی در بیاورید و متوجه شوید ، آیا همسر شما زمان ازدواجش فرا رسیده است، یا فردی هست از نظر احساس و فکری کودک و از نظر سنی بالغ)

● در خاتمه توصیه دیگری هم دارم.
از آنجا که خیلی مسائل شناسایی در ازدواج مهم هستند، اگر بتوانید به همراه هم به مشاور خانواده مراجعه کنید، و نظر او را نیز بگیرید، کمک زیادی در تصمیم گیری به شما می شود.

موسسۀ روانشناختی کاریزما مشاور
ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 11:06 PM

سرانجام نهمين دوره رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال ايران چهارشنبه به پايان رسيد و تيم هاي اول تا هجدهم مشخص شدند.

به گزارش ايسنا، سپاهان قهرمان اين دوره از رقابتها شد و تيم ذوب آهن به مقام دوم دست يافت. در حالي که بالاي جدول کاملا اصفهاني است، دو تيم سرخ و آبي پايتخت يعني استقلال و پرسپوليس در رده هاي سوم و چهارم قرار گرفتند.

دو تيم اول جدول از اصفهان، سه تيم دوم جدول از تهران و تيم ششم جدول از استان قم است. در رده هفتم جدول تيم تراکتورسازي تبريز با هواداران پورشورش قرار گرفته که با توجه به اينکه تازه به ليگ برتر صعود کرده بود در رده خوبي قرار گرفت.

تيم‌هاي هشتم و نهم جدول تيم هاي نارنجي پوش ليگ برتر بودند. سايپا و مس در حالي که در ميانه هاي فصل سقوط بدي داشتند اما توانستند خودشان را بالا بکشند و از خطر سقوط نجات يابند.

در اين ميان مس با حضور در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا در کوران بيشتري قرار گرفته بود و شايد حضور در اين رقابتها که با صعود از مرحله مقدماتي همراه بود باعث ماندن اين تيم در ليگ برتر شد.

در رده دهم جدول تيم اهوازي فولاد قرار گرفته که در مقاطعي که مجيد جلالي با اين تيم به مشکل خورده بود خطر سقوط حتي اين تيم را تهديد کرده بود اما فولادي ها در چند بازي درخشان ظاهر شدند تا به ليگ يک سقوط نکنند و برعکس تيم همشهري شان استقلال اهواز در ليگ برتر ماندني شد.

در اين ميان تيم يازدهم و دوازدهم از لحاظ رنگ و شکل لباس شبيه هم هستند اما با اين تفاوت که پيکان امتيازات لازم را جمع کرده بود و دغدغه اي براي سقوط نداشت اما ملوان يکي از کانديداهاي سقوط بود اما در نهايت اين تيم در رده دوازدهم قرار گرفت و پيکان در رده يازدهم. اما از رده هاي سيزدهم تا هيجدهم جدول رقابت‌هاي به مراتب حساس تري از بالاي جدول را شاهد بوديم. شاهين بوشهر، پاس همدان، راه آهن شهر ري، مقاومت سپاسي، ابومسلم مشهد و استقلال اهواز براي سقوط نکردن به ليگ يک جنگيدند و جنگيدند.

شاهين به لطف هواداران پورشورش در بوشهر باقي ماند و پاس همدان با گل دقيقه‌هاي پاياني بازي مقابل تراکتورسازي در ليگ برتر ماندني شد. راه آهن هم با تساوي دراماتيک روز آخر مقابل مقاومت سپاسي در ليگ برتر باقي ماند تا تيم‌هاي مقاومت سپاسي، ابومسلم مشهد و استقلال اهواز به ليگ يک سقوط کنند.

 در اين ميان سپاهان با نوزده برد بيشترين برد را از آن خود کرد و همراه با ذوب آهن کمترين باخت را داشت، در حالي که ذوب آهن و سپاهان در کمترين باخت با عدد پنج با هم شريک بودند اما در گلي که سپاهان در بازي آخر مقابل پرسپوليس دريافت کرد باعث شد تا بهترين خط دفاعي از آن ذوب آهن با 29 گل خورده شود و سپاهان با سي گل در رده دوم قرار گيرد، البته در خط حمله سپاهان با 67 گل زده بهترين خط حمله را در اختيار دارد و تيم هاي فولاد و مس با 31 گل زده کمترين گل زده را داشتند.

استقلال اهواز با 18 باخت بيشترين باخت را داراست، همچنين بدترين خط دفاعي باز هم از آن تيم استقلال اهواز بود که با 60 گل خورده آمار شگفت انگيزي را بر جاي گذاشت.

بيشترين تساوي از آن تيم فولاد خوزستان با 15 تساوي و کمترين تساوي از آن تيم‌هاي صباي قم، مس و استقلال اهواز با 9 تساوي است.

کمترين برد هم از آن دو تيم استقلال اهواز و ابومسلم با 7 برد بود که به ليگ يک سقوط کردند.از لحاط تفاضل گل هم سپاهان با 37+ بهترين تفاضل گل را داشت و استقلال اهواز با 22- بدترين تفاضل گل را در اختيار داشت و در کل بهترين آمارها از آن سپاهان، تيم قهرمان و صدر جدولي است و بدترين آمارها از آن استقلال اهواز ته جدولي است. ضمن اين که اختلاف امتيازهاي تيم اول و دوم جدول پس از مدتها در تاريخ ليگ برتر به شش امتياز رسيد، اين در حالي بود که در چند سال گذشته، روز آخر رقابت‌هاي ليگ برتر از حساسيت بالايي برخوردار بود و قهرمان معمولا در همين روز تعيين مي شد اما امسال سپاهان از دو هفته پيش از پايان رقابهاي ليگ برتر قهرماني اش مشخص شد.

ادامه مطلب
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  - 11:05 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 84

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5823186
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی