به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

پسرخاله‌اي داشتم به نام احمد بوجار دولابي كه برادر يك اسير بود و يك برادر بزرگتر داشت به نام عباس كه او هم بارها مجروح شده بود. احمد در يكي دو سالگي پدرش را از دست داده بود و در وضعيتي متوسط به لحاظ مادي و با يتيمي بزرگ شده بود. با سن كمي كه داشت سابقه جنگ و جبهه‌اش زياد بود. حتي آن وقتها شش ماهي در كردستان با گروه جنگ‌هاي نامنظم شهيد چمران گذرانده بود. من به دليل علاقه زيادي كه به او داشتم و مي‌خواستم در كنارم باشد ترتيب عضويتش را در اطلاعات سپاه دادم.
احمد يكي دو سالي را آن اوايل در تهران به كار اجرايي مشغول بود ، در گرماگرم فعاليت‌هاي حزب توده و گروهك هاي ديگر. بعد كه اوضاع داخلي تا حدي سر و سامان گرفت ديگر نتوانست در تهران بماند و با اعزام‌هاي شش ماهه و يك ساله‌اي كه سپاه به منطقه داشت عازم جبهه شد. در آن زمان حاج منصور زماني مسئول اطلاعات لشكر 27 بود. احمد طبق توافقي كه با حاج منصوركرده بود ، در روزهاي عمليات ده بيست روزي به يگان‌هاي رزمي مي رفت؛ عموما هم به گردان حبيب. حاج حسن محقق فرمانده گردان هم به دليل آشنايي و علاقه اي كه به احمد داشت مسئوليت‌هايي به او مي‌سپرد.
احمد چه به هنگام عمليات در گردان رزمي و چه در مواقع ديگر لباس خاكي مي پوشيد و از انجام هر كاري فروگذار نبود. حاج منصور مي‌گفت: احمد با اين اميد كه موقع عمليات اجازه رفتن به گردان را داشته باشد بيشتر از حد توانش كار مي كرد و سعي داشت هميشه رضايت مرا جلب كند.
مدتي بعد وقتي تشكيلات حفاظت اطلاعات قرارگاه خاتم الانبياء شكل گرفت احمد از حفاظت لشگر به قرارگاه منتقل شد. مسئول حفاظت قرارگاه ديگر مثل حاج منصور به راحتي به احمد اجازه رفتن را به گردان نمي داد و احمد از اين موضوع حسابي ناراحت بود. چند بار با گرفتن مرخصي و بهانه‌هاي ديگر موقع عمليات به گردان حبيب رفت. حتي آن اواخر تا فرماندهي گروهان هم پيش رفته بود و چند بار هم مجروح شده بود. اما همچنان بر سر اين موضوع با مسئول حفاظت قرارگاه مشكل داشت.
من پيش از عمليات كربلاي چهار تهران بودم. احمد از قرارگاه تماس گرفت و به من گفت كه با مسئول حفاظت قرارگاه برسر گرفتن مرخصي اختلاف پيدا كرده و درگير شده است!
آن وقتها هميشه مرا در جريان كارهايش قرار مي داد. من هم براي آرام كردنش گفتم: سعي كن مراتب را رعايت كني. به هر حال هر جايي براي خودش ضوابطي دارد. احمد گفت: ضوابط براي من يگان رزم است. من اگر مي‌خواستم كار اداري انجام بدهم در همان تهران مي ماندم.
چند روزي پس از عمليات كربلاي چهار مأموريتي پيش آمد كه بايد به منطقه مي رفتم. آنجا شنيدم كه احمد در عمليات تركش كوچكي به پايش خورده اما در منطقه مانده است. براي ديدنش به لشكر رفتم. تا مرا ديد خوشحال به طرفم آمد و كپي نامه‌اي اداري را از جيبش بيرون آورد و نشانم داد. بعد همانطور كه مي خنديد و خوشحالي مي كرد گفت: "حكم اخراج است! "
نامه را نگاه كردم. از طرف مسئول اطلاعات قرارگاه به كارگزيني نوشته شده بود. بااين مضمون كه با نامبرده احمد به دليل بي نظمي و عدم رعايت ضوابط اداري تسويه حساب شود و ايشان به لشكر جهت هر گونه اقدام مقتضي معرفي مي گردد.
به احمد گفتم: مي داني چكار كردي؟
خنديد و گفت: خودم را اخراج كردم.
گفتم: به اين سادگي ها معلوم نيست دست از سرت بردارند. حالا حالا بايد جواب پس بدهي!
اما احمد كه انگار حكم آزاديش را گرفته باشد مدام مي خنديد و مي گفت: اخراج شدم. اين سند اخراج است. نگهش دار. سند خوبي است.
به هر حال ما يكي دو ساعت بيشتر نمي توانستيم با هم باشيم و من مجبور شدم به كارهاي ديگرم بپردازم و يكي دو روز بعد هم به تهران برگشتم.
همين كه به تهران رسيدم شنيدم عمليات كربلاي پنج آغاز شده است و بعد خبر رسيد كه احمد در همين عمليات با اصابت تركش به سرش شهيد شده است.
كپي آن نامه كارگزيني و به قول احمد "حكم اخراج " را هنوز پس از سالها به عنوان "سند آزادي " او نگه داشته‌ام.

راوي: علي اسدي

ويژه دفاع مقدس در خبرگزاري فارس
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 1:07 PM
گوگل روز گذشته اعلام كرد به كاربران خود امكان مي دهد تا از پاييز سال 2010 از طريق Google Apps به سرويس هاي گوگل ريدر، بلاگر و پيكاسا دسترسي داشته باشند.

 مقامات اين شركت مي گويند در ماه هاي اخير تقاضاهاي فزاينده اي در اين زمينه وجود داشته و گوگل نيز قصد دارد هر چه بيشتر در جهت يكپارچه سازي و هماهنگ سازي سرويس هاي خود گام بردارد.
به نظر مي رسد اين اقدام گوگل با هدف رقابت با ديگر سرويس هاي متنوع تحت وب كه توسط شركت هايي همچون مايكروسافت، آي بي ام، سيسكو صورت مي گيرد انجام مي شود.
گوگل مي گويد در حال طراحي زيرساخت هاي جديدي براي مجموعه Google Apps است تا تمامي سرويس هاي خود را در قالب يك مجموعه جاي دهد. به عنوان مثال با اعمال تغييرات جديد به روز كردن يك وبلاگ از درون محيط Google Apps ممكن خواهد شد.
پشتيباني از اين مجموعه به تدريج توسط گوگل كامل شده و امكانات متنوع نيز به تدريج به ان اضافه مي شوند. Google Apps هم اكنون در نسخه هاي استاندارد، Premier و اموزشي در دسترس بوده و قابل استفاده است.
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 1:07 PM
شركت تحقيقاتي iSuppli بر اساس نتايج حاصل از آخرين بررسي خود اعلام كرد كه نت‌بوك‌ها در سال جاري ميلادي نيز محبوبيت فراواني نزد كاربران خواهند داشت و بر فروش آن‌ها نسبت به سال قبل افزوده خواهد شد.
با وجود روي كار آمدن رايانه لوحي iPad و استقبال گرم كاربران از آن، پيش‌بيني مي‌شود كه نت‌بوك همچنان محبوبيت فراواني داشته باشند و فروش آن‌ها در سال 2010 ميلادي افزايش يابد.
اگر چه رشد عرضه نت‌بوك‌ها در سال جاري نسبت به سال قبل كمتر خواهد بود، اما پيش‌بيني شده است كه فروش اين رايانه‌هاي قابل‌حمل كوچك در سال 2010 ميلادي رشد 5/25 درصدي را پيش‌رو داشته باشند و در مجموع 5/209 ميليون دستگاه از آن‌ها در سراسر دنيا فروخته شود. اين پيش‌بيني‌ها گوياي پايان يافتن جريان بحران اقتصادي و بهبود وضعيت مالي كاربران براي خريد نسل جديد دستگاه‌هاي الكترونيكي و ديجيتالي است.
بازار نوت‌بوك‌ها با اندازه معمولي نيز در سال 2010 رونق خواهد داشت و پيش‌بيني شده است كه در اين سال 5/160 ميليون نوت‌بوك در دنيا فروخته شود. رشد فروش نوت‌بوك‌هاي معمولي در سال جاري نسبت به سال قبل 5/21 درصدي است.
رايانه‌اي قابل‌حمل فوق‌باريك كه بين نوت‌بوك‌ها و نت‌بوك‌ها طبقه‌بندي مي‌شود نيز در سال جاري ميلادي مورد توجه كاربران قرار خواهند گرفت. اين محصولات كه از آن‌ها با نام "نوت‌بوك‌هاي فوق‌باريك " ياد مي‌شود، معمولا بر پايه پردازنده CULV اينتل ساخته مي‌شوند و قيمت آن‌ها بين 400 تا 800 دلار است.
مركز تحقيقاتي IDC پيش‌بيني كرده است كه در سال جاري ميلادي 5/14 ميليون نوت‌بوك فوق‌باريك در دنيا فروخته مي‌شود.
شركت ايسر امسال حاكميت بازار نت‌بوك‌ها را در دست خواهد داشت و سري محصولات Aspire One آن بيش از 37 درصد بازار جهاني نت‌بوك‌ها را از آن خود خواهد كرد. شركت ايسوس نيز كه از ديگر مدعيان اين عرصه محسوب مي‌شود، صاحب 21 درصد بازار نت‌بوك‌ها خواهد بود و پس از آن به‌ترتيب شركت‌هاي اچ‌پي، سامسونگ و دل قرار خواهند گرفت.
پنج شركت مذكور در مجموع 90 درصد بازار جهاني نت‌بوك‌ها را در اختيار خواهند داشت و شركت‌هاي بزرگي مانند لنوو و توشيبا را از اين عرصه بيرون خواهند كرد.
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 1:06 PM
گوگل از تلاش خود براي طراحي يك پلاگين جديد اينترنتي موسوم به O3D خبر داده است.

 پيش از اين هم گوگل در تلاش بود تا فناوري گرافيكي جديدي موسوم به WebGL را براي وب ابداع كند تا مشاهده سه بعدي وب تسهيل شود.
مجموعه اين تلاش ها مشاهده سه بعدي وب را با امكانات نه چندان پيشرفته سخت افزاري ممكن مي كند. ايده اي كه اجراي بسياري از برنامه هاي كاربردي تحت وب را متحول مي كند.
همچنين بايد توجه داشت كه با عملي شدن اين ايده مشاهده و اجراي بازي هاي آنلاين در محيط مجازي نيز بسيار جذاب تر و لذت بخش تر خواهد بود.
O3D در واقع يك رابط كاربري سطح بالاست كه قرار است با تعداد قابل توجهي از مرورگرهاي اينترنتي سازگار باشد. پيش از اين موزيلا نيز درصدد طراحي پلاگين مشابهي براي سه بعدي كردن امكانات مرورگر فايرفاكس بود.
البته طراحي اين پلاگين براي گوگل چالش هايي هم ايجاد كرده و به عنوان مثال اجراي سريع برنامه هاي جاوااسكريپت بر روي آن به علت ماهيت كند و سنگين جاوااسكريپت ممكن نيست.
با اين حال مهندسان گوگل در حال بررسي مساله هستند.
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 1:03 PM
شركت اليمپوس دوربين ديجيتالي جديد خود را با حسگر 3/12 مگاپيكسلي و با نام PEN E-P2 براي كاربران خانگي عرضه كرد.

 اين دوربين ديجيتالي كه به رنگ نقره‌اي ساخته شده است، شامل لنز f3.5-5.6 مي‌شود و قرار است كه در منطقه اروپا از هفته آينده با قيمت 1010 دلار به دست كاربران برسد كه البته هنوز قيمت و زمان عرضه آن به آمريكا اعلام نشده است.
اين دوربين ديجيتالي نخستين محصول از خانواده دوربين‌هاي MFT اليمپوس محسوب مي‌شود كه فناوري تشخيص اجسام در حال حركت و فوكوس خودكار روي آن‌ها را دارد و در عين حال مي‌تواند تصاوير را با كيفيت HD ذخيره كند.
اين دوربين ديجيتالي نيمه‌حرفه‌اي شامل قابليت لرزش‌گير مي‌شود و شركت اليمپوس اعلام كرده است كه كاربران حتي در حالت دويدن نيز مي‌توانند تصاوير باكيفيتي را به كمك آن تهيه كنند.
شركت اليمپوس كه در طي سال‌هاي اخير بخش قابل‌ملاحظه‌اي از سهم خود در بازار جهاني دوربين‌هاي ديجيتالي را از دست داده است، در نظر دارد طي تابستان سال جاري ميلادي ده‌ها مدل جديد از محصولات خود را روانه بازار كند.
ادامه مطلب
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389  - 1:01 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 84

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5843801
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی