به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

دانشمندان با استفاده از تلسكوپ جديد هاوايي قاتلان سيارك‌ها را شناسايي مي‌كنند.

 دانشمندان با استفاده از تلسكوپ جديد نصب شده در هاوايي قصد دارند، قاتلان سيارك‌ها را شناسايي و پيدا كنند.
دانشمندان بر اين باورند كه اين تلسكوپ، بزرگ‌ترين دوربين ديجيتالي دنيا را دارد.
مؤسسه ستاره‌شناسي دانشگاه هاوايي اعلام كرد: هم اكنون با استفاده از تلسكوپ جديد نصب شده در هاوايي مي‌توانيم اتفاقات را در كيهان بيش از پيش رصد كنيم.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، كيفيت تصاوير دوربين‌ اين تلسكوپ يك هزار و 400 مگا پيكسل است.
تيم تحقيقاتي متشكل از 9 مركز تحقيقاتي در آمريكا، آلمان، بريتانيا و تايوان مطالعات روي پيدا كردن قاتلان سيارك‌ها را دنبال خواهند كرد.
ادامه مطلب
شنبه 29 خرداد 1389  - 12:54 PM
يك گروه تحقيقاتي از چهار دانشگاه مختلف استراليا دريافتند كه خواص نور منتشرشده از يك نانوالماس محصورشده كاملاً با نوري كه از ذرات درشت ايجاد شود، متفاوت است. اين يافته مي‌تواند به توسعه روش‌هاي تصويربرداري زيستي مورداستفاده در درمان و رديابي فرايندهاي زيستي پيچيده كمك شاياني كند.

محققان استراليايي براي اولين بار موفق به مشاهده‌ يك پرتو چشمك‌زن شدند كه از يك نانوذره‌ الماس محصور شده منتشر مي‌شود، آنها همچنين پي بردند كه ويژگي‌هاي اين پرتو تفاوت بسياري با پرتوهاي منتشرشده از دانه‌هاي الماس بزرگ‌تر دارد. اين يافته سرنخ خوبي براي درك چگونگي تغيير نور در اثر تغيير اندازه‌ بلور است.

ميكروافزاره‌هاي نانولوله‌اي، با جنگل‌هايي از نانولوله‌هاي كربني رشد يافته داخل خلل و فرج، مي‌توانند به‌عنوان فيلتر يا حاملي براي كاتاليست‌ها عمل كنند.

در الماس‌هاي دانه‌درشت، انتشار نور يا فلورسانس بسيار پايدار است؛ اما وقتي اتم‌ها در نانوذرات الماس به دام مي‌افتند، رفتارشان متفاوت خواهد بود. اين گروه تحقيقاتي مشاهده كرد كه رفتار غير منظم فلورسانس در نانوذرات الماس با كپسوله كردن آنها در يك غلاف پليمري كاملاً تغيير مي‌كند.

تابش نانوذرات الماس در تصويربرداري زيستي قابل استفاده است؛ به‌طوري كه با اتصال آنها به مولكول‌هاي زيستي نظير پروتئين، امكان رديابي پروتئين در بدن ايجاد مي‌شود. به‌طور كلي پروتئين‌ها قابل مشاهده نيستند و از اين رو با اتصال آنها به ماده‌اي منور مانند نانوالماس مي‌توان ديد كه اين پروتئين‌ها به كجا مي‌روند و چه زمان شروع به حركت مي‌كنند.

هم‌اكنون از مواد فلورسانس براي اين كار استفاده مي‌شود كه به‌دليل سمي بودن و يا خاموش شدن گاه و بي‌گاه، مشكل ايجاد مي‌كند؛ اين در حالي است كه نانوذرات الماس بسيار پايدار بوده، سميت كمتري دارند و به دليل ابعاد كوچكشان تداخلي در فرايندهاي زيستي نخواهند داشت. بنابراين با استفاده از اين مواد مي‌توان گام بزرگي به‌سوي تصويربرداري زيستي برداشت.

نتايج اين پژوهش در نشريه‌ Nature Nanotechnology به چاپ رسيده است.فارس
ادامه مطلب
شنبه 29 خرداد 1389  - 12:53 PM
گزارش‌هاي منتشر شده از سوي منابع آگاه حاكي از آن است كه مدل جديد گوشي هوشمند اپل موسوم به "آيفون 4 " كه قرار است هفته جاري عرضه شود، 512 مگابايت رم دارد كه اين رقم دو برابر رم آيفون 3GS و رايانه لوحي iPad است.

 اين ميزان رم به گوشي هوشمند آيفون 4 امكان مي‌دهد تا به راحتي امكان اجراي چند برنامه به صورت همزمان را فراهم كند.
اين خبر نخستين بار در سايت خبري MacRumors منتشر شد و سايت كامپيوتر‌ورلد هم‌اكنون در گزارشي مجزا آن را تاييد كرده است.
بر اساس اين گزارش، اپل هفته گذشته طي كنفرانسي كه توسعه‌دهندگان نرم‌افزاري در آن حضور داشتند اعلام كرد كه از اين پس مي‌توانند برنامه‌هاي سنگين‌تر و پيشرفته‌تر را براي گوشي آيفون 4 توليد كنند.
"استيو جابز " مديرعامل شركت اپل اعلام كرد كه آيفون 4 از تاريخ 24 ژوئن وارد بازار آمريكا مي‌شود.
دو مدل اوليه گوشي هوشمند اپل موسوم به آيفون و آيفون 3G كه در سال‌هاي 2007 و 2008 وارد بازار شدند، شامل رم 128 مگابايتي مي‌شدند. شركت اپل سال گذشته گوشي هوشمند آيفون 3GS را با رم 256 مگابايتي وارد بازار كرد.
ادامه مطلب
شنبه 29 خرداد 1389  - 12:52 PM
كشور چين كه پيش‌ از اين قابليت‌هاي خود در حوزه ابركامپيوترها را به اثبات رسانده بود، اعلام كرده با استفاده از فناوري‌هاي رايانه‌اي خانگي قصد توليد نسل جديد دستگاه‌هاي پيشرفته و هوشمند را دارد.

 چين ماه گذشته دومين ابركامپيوتر برتر دنيا را معرفي كرد تا نشان دهد كه در اين زمينه نيز به موفقيت رسيده است.
سرعت اين ابركامپيوتر 271/1 پتافلاپ در ثانيه اعلام شده بود كه به عبارت ديگر اين ابركامپيوتر در هر ثانيه مي‌توانست 271/1 تريليون محاسبه را انجام دهد. اين دستگاه پس از ابركامپيوتر Jaguar قرار دارد كه در وزارت انرژي آمريكا مورد استفاده قرار مي‌گيرد. سرعت ابركامپيوتر Jaguar كه در شركت IBM ساخته شده 75/1 پتافلاپ است.
به گفته "لي جون " مديرعامل شركت Dawnin صاحب دومين ابركامپيوتر پرسرعت جهان، اين دستگاه موسوم به Nebulae توسط گروهي از مهندسان جوان چيني ساخته شده است كه بيشتر آن‌ها كمتر از 20 سال دارند.
با توجه به اين موفقيت، مقامات ارشد دولت چين هم‌اكنون اعلام كرده‌اند كه قصد دارند در ابركامپيوترهاي خود به جاي استفاده از پردازنده‌هاي اينتل از پردازنده‌هاي چيني كه در شركت BLX IC Design توليد شده است، استفاده كنند.
اين شركت توليدكننده سري پردازنده‌هاي Godson مبتني بر ساختار MIPS محسوب مي‌شود و بهترين پردازنده‌اي است كه تاكنون در كشور چين توليد شده است.
رايانه‌هاي فوق سريع مبتني بر اين پردازنده‌ها كه به طور عمده در شهر شانگهاي توليد مي‌شوند، در كمتر از 10 سازمان چيني مورد استفاده قرار مي‌گيرند.
ادامه مطلب
شنبه 29 خرداد 1389  - 12:52 PM
يك شركت رايانه‌اي ابزار خود براي به اشتراك گذاري محتوا را به روز كرده و به كاركنان آنها امكان داده به طور مشترك و دسته جمعي بر روي طرح هاي مشترك كار كنند بدون آنكه نيازي به حضور فيزيكي در كنار هم داشته باشند.

 شركت زوهو مي گويد اين ابزار موسوم به زوهو ويكي 2، به كاربران امكان مي دهد تا در فضاي مجازي ابزار كار فردي براي تك تك افراد به وجود آورند و هر فرد مي تواند پرتالي مجازي براي خود در وب به وجود آورد و اقدامات مورد نظر را انجام دهد.
در هر پرتال امكانات كنترلي متنوع و سيستم هاي متنوع براي به اشتراك گذاري وظايف و امور مختلف پيش بيني شده است. شخصي سازي پرتال هر كاربر و سازگار نمودن آن با امكانات سايت هاي مختلف وب 2 مساله ديگري است كه به آن توجه شده است.
ارائه سرويس هايي از اين دست برقراري ارتباط امن و منعطف ميان كاركنان شركت هاي مختلف تجاري و نهادهاي اداري را در نقاط مختلف جهان ممكن كرده و به ميزان قابل توجهي از هزينه ها مي كاهد. هنوز هزينه استفاده از سرويس هاي جديد اعلام نشده است.
ادامه مطلب
شنبه 29 خرداد 1389  - 12:51 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 74

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6007760
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی