به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اين بازي که Real Bowling v1.10 نام دارد براي اولين‌بار و براي گوشي‌هاي موبايل داراي سيستم‌عامل سيمبين سري 60 ويرايش پنجم به بازار آمده و همان‌طور که از نام آن پيداست، مهم‌ترين ويژگي آن، واقعي بودن اين بازي است.

اين بازي داراي محيطي سرگرم‌کننده بوده و از گرافيک قابل قبولي برخوردار است و سعي شده که در آن، قوانين فيزيک در مورد بازي بولينگ به‌خوبي رعايت شود.

فضاي سه‌بعدي Real Bowling v1.10 با توپ‌هاي واقعي آن که با صداهاي طبيعي ادغام شده، محيطي طبيعي را براي شما فراهم کرده است که مي‌توانيد از آن لذت ببريد.

شما مي‌توانيد نوع توپ، رنگ و وزن آن‌را تعيين کنيد و بولينگ را آغاز کنيد. اين تمام کاري است که بايد انجام دهيد.

جذاب‌ترين قسمت اين بازي اين است که شما مي‌توانيد با استفاده از دوربين گوشي تلفن‌همراه خود بازي را انجام دهيد به اين طريق که دستگاه را به سمت چپ و راست تکان داده و پس از تعيين جهت حرکت توپ، ميزان قدرت ضربه را با حرکت گوشي به عقب تعيين کنيد و پس از آن، با حرکت گوشي به سمت جلو، به توپ‌هاي بولينگ ضربه زده و آن‌ها را به شکل‌هاي مختلف پرتاب کنيد. ويژگي‌هاي بازي به شرح زير است:

- دو حالت بازي Arcade و Classic.

- گرافيک سه‌بعدي فوق‌العاده.

- داراي سه کلوپ منحصر به‌فرد بولينگ.

اين بازي را مي‌توانيد از لينک زير دانلود کنيد:

دانلود

بايت
ادامه مطلب
پنج شنبه 27 خرداد 1389  - 7:32 AM

يکي از مشکلات کاربران تلفن‌همراه اين است که دستگاه‌هاي آن‌ها با پخش‌کننده‌هاي موسيقي‌ که به‌صورت پيش‌فرض روي آن‌ها قرار دارند، قادر به پخش فايل‌هاي صوتي و تصويري در فرمت‌هاي مختلف نيستند و نکته جالب توجه اين است که اين فرمت‌ها هر روز جديد و جديدتر مي‌شوند و ما بايد براي سازگاري با اين سيستم‌ها هر از گاهي پخش‌کننده‌هاي جديد را تهيه و روي دستگاه تلفن‌همراه خود نصب کنيم.

يکي از اين نرم‌افزارها که براي تلفن‌هاي‌همراه با سيستم‌عامل سيمبين سري 60 ويرايش سوم و پنجم و حتي ويرايش دوم به بازار آمده و اين توانايي را به گوشي مي‌دهد OggPlay v2.00 (Alpha 0.30) است.

يک نرم‌افزار متن‌باز

OggPlay يک برنامه جهت پخش فايل‌هاي صوتي جهت استفاده در اسمارت‌فون‌هاست.

اين نرم‌افزار در ابتدا براي استفاده در گوشي‌هاي با سيستم‌عامل سيمبين UIQ 2.0 مانند سوني‌اريکسون P800 به بازار آمد ولي بعد از آن تحت ليسانس GPL درآمد و به‌صورت يک پروژه متن‌باز براي گوشي‌هاي تحت سيستم‌عامل سيمبين مورد استفاده قرار گرفت.

با اين امتياز خاص (متن‌باز بودن) بايد منتظر نسخه‌هاي ديگر اين برنامه براي سيستم‌عامل جاوا نيز باشيم.

درباره برنامه

اين برنامه توسط يک برنامه‌نويس به‌نام "استوارت فيشر" نوشته شده است.

اين برنامه‌نويس که شهرت خود را مديون برنامه‌هايي است که براي گوشي‌هاي تلفن‌همراه نوشته است، اخيرا ويرايش جديدي از اين برنامه را ارائه کرده که مي‌تواند در گوشي‌هاي سيمبين سري 60 ويرايش سوم، پنجم و دوم مورد استفاده قرار بگيرد.

مهم‌ترين نکته‌اي که در ويرايش جديد اين برنامه مورد توجه قرار گرفته است، افزودن قابليت پخش ويدئو به اين برنامه است تا افراد بيشتري بتوانند از اين برنامه استفاده کنند.

اين امکان تحت يک کدک جديد امکان پذير است که شرکت گوگل قصد دارد آن‌را تحت قوانين متن‌باز با عنوان Ogg Theora به کاربران ارائه کند.

ويژگي‌هاي اساسي برنامه OggPlay

- پشتيباني از فرمت‌هاي صوتي مانند ogg،oga،flac.mp3،aac،mp4،mpa،wma،mid،amr

- استفاده از پوسته‌هاي Skin متنوع و جذاب.

- قابليت طراحي و ساخت پوسته‌هاي شخصي.

- امکان تعريف کليدهاي کاربري Hotkeys.

- وجود ساعت در برنامه و امکان تنظيم آلارم بيدارباش.

- امکان پخش خودکار Auto play و پخش تصادفي Shuffle play.

- پخش موسيقي با حداکثر صداي ممکن و کيفيت از طريق امکان Volume Boost.

- پخش تراک‌هاي موسيقي بدون فاصله.

- دسترسي به تراک‌هاي موسيقي از طريق نام فايل، نام هنرمند، نام آلبوم و تهيه فهرست پخش.

- رايگان بودن برنامه و عدم نياز به رجيستر کردن.

لينک دانلود اين برنامه به شرح زير است:

علي نيک‌فرجام

ادامه مطلب
پنج شنبه 27 خرداد 1389  - 7:28 AM

وجود رايانه‌ در هر مکاني، دسترسي به جهان اطلاعات را فراهم مي‌آورد. شما با استفاده از رايانه مي‌توانيد با دوستان، اعضاي خانواده و همکاران خود از طريق اينترنت ارتباط برقرار کرده و درباره هر موضوعي که دوست داريد اطلاعات کسب کنيد اما بهره بردن از اين امکانات براي همه مردم راحت نيست.

حتما در اطراف خود با کساني مواجه شده‌ايد که داراي بعضي از معلوليت‌هاي جسمي مانند ناشنوايي، نابينايي و... هستند که باعث مي‌شود تا در کار با رايانه دچار مشکل شوند.

جالب است بدانيد که مايکروسافت در سيستم‌عامل محبوب خود قابليت‌هايي را قرار داده تا به ناتوانان جسمي در جهت استفاده آسان‌تر از رايانه کمک کند.

گروه برنامه‌هاي Ease Of Access

اگر در ويندوزهاي قبلي با قابليت windows accessibility کار کرده باشيد، زماني که در ويندوز 7 به‌سراغ آن برويد متوجه اختلاف چشمگير در ابزارهاي آن نخواهيد شد اما يک‌سري تغييرات جزئي در اين بخش وجود دارد که مي‌تواند براي افرادي که هيچ نوع نقص عضوي ندارند کاربردي باشد.

يکي از ويژگي‌هاي ويندوز 7 Ease Of Access Center است که در نسخه‌هاي قبلي ويندوز وجود نداشته است.

براي دسترسي به اين برنامه‌ها بايد وارد کنترل‌پانل شويد سپس روي آيکون Ease Of Access کليک کنيد. پنجره‌اي برايتان باز مي‌شود که داراي گزينه‌هاي Ease Of Access Center و Speech Recognition است. روي گزينه اول کليک کنيد. اين مرکز خود داراي چهار برنامه است که ما آن‌را شرح خواهيم داد.

برنامه Magnifier: اين برنامه بخشي از صفحه‌نمايش را بزرگ‌نمايي مي‌کند تا اگر چشماني ضعيف داريد بتوانيد حروف را درشت‌تر کنيد تا راحت‌تر ببينيد.

اين برنامه به شما اين امکان را نيز مي‌دهد تا رنگ‌هاي روي صفحه‌نمايش را برعکس کنيد.

با کليک روي start magnifier يک پنجره مستطيل‌شکل بالاي صفحه‌نمايش ظاهر مي‌شود که شما با حرکت موس مي‌توانيد ناحيه مورد نظر خود را به‌صورت بزرگ‌تر در آن مستطيل مشاهده کنيد.

اين برنامه يک نوار وظيفه دارد که شما در آن مي‌توانيد اندازه بزرگ‌نمايي را تا 16 برابر بزرگ‌تر تعيين کنيد.

شما در اين برنامه مي‌توانيد سه حالت را تعريف کنيد.

full screen mode که کل صفحه‌نمايش را بزرگ‌نمايي مي‌کند. حالت lens mode که نواحي اطراف اشاره‌گر موس را بزرگ‌نمايي مي‌کند و docked mode که بخشي از صفحه‌نمايش را بزرگ‌تر و بخشي ديگر را در حالت عادي قرار مي‌دهد. براي انتخاب هر يک از حالات زير در نوار وظيفه، فهرست views را باز کرده و حالت دل‌خواه خود را انتخاب کنيد.

برنامه High Contrast: اين برنامه نيز براي واضح‌ترکردن محتويات روي صفحه‌نمايش کاربرد دارد. براي دسترسي به آن روي گزينه set up high contrast کليک کنيد.

در ويندوز 7 تنها چهار طرح‌واره در اين بخش وجود دارد: white،black،1 و 2.

اين طرح‌واره‌ها تشخيص بخش‌هاي مختلف مانند نوارهاي عنوان، متون، پنجره‌هاي غيرفعال و... روي صفحه‌نمايش را براي بعضي از کاربران آسان‌تر مي‌کنند.

براي انتخاب يک طرح‌واره رنگي با کنتراست بالا بايد روي choose a high contrast theme کليک کنيد.

برنامه Narrator: اين برنامه براي کساني مناسب است که بينايي ضعيفي دارند که به‌جاي آسان‌تر کردن تماشاي روي صفحه‌نمايش، نياز به ديدن را حذف مي‌کند.

اين برنامه، متن روي صفحه را با صداي بلند مي‌خواند اما کار ديگري انجام نمي‌دهد و تنها يک برنامه متن‌خوان معمولي است.

وجود اين برنامه در ويندوز شايد خيلي کاربردي نباشد اما اين امکان را به کاربر مي‌دهد تا يک برنامه پيشرفته‌تر متن‌خوان را نصب کرده و براي خواندن متن صفحه‌‌نمايش از آن استفاده کند.

براي شنيدن روي start narrator کليک کرده و در پنجره‌اي که باز مي‌شود مربع‌هاي مورد نظر خود را تيک‌دار کنيد.

برنامه On-screen keyboard: با استفاده از اين برنامه مي‌توانيد به‌جاي استفاده از يک صفحه‌کليد مرسوم، از يک صفحه‌‌کليد روي صفحه‌نمايش براي انتخاب کليدها بهره بگيريد.

اين برنامه به‌صورت يک پنجره روي صفحه‌نمايش نشان داده مي‌شود و به شما اين امکان را مي‌دهد که از موس به‌جاي زدن کليدهاي صفحه‌کليد بهره بگيريد. حتي از يک يا گروهي از کليدها مي‌توانيد براي رفتن از يک کليد صفحه‌نمايش به کليدهاي ديگر استفاده کنيد.

با کليک روي start on-screen keyboard يک صفحه‌کليد مجازي برايتان ظاهر مي‌شود. براي تنظيم اين صفحه‌کليد مجازي بايد روي گزينه options کليک کنيد.

هانيه تندهوش

ادامه مطلب
پنج شنبه 27 خرداد 1389  - 7:26 AM
 

با نزديک شدن به فصل تابستان، بازي‌دوستان به‌دنبال يافتن بازي‌هاي جديد و يا ارتقاي رايانه‌هاي خود براي اجراي بازي‌هاي روز هستند. در اين ميان کنسول‌ها نيز جايگاه خود را دارند و کم نيستند کساني که به خريد يک کنسول فکر مي‌کنند.

در اين هفته قصد داريم شما را با کنسول نينتندو Wii بيشتر آشنا کنيم.

کنسول Wii محصول شرکت ژاپني نينتندو، يکي از کنسول‌هاي نسل هفتم بازي است.

اين کنسول که پنجمين کنسول خانگي شرکت نينتندو محسوب مي‌شود مي‌تواند تمام بازي‌هاي کنسول قبلي يعني Game Cube را نيز به‌طور کامل اجرا کند، همان‌طور که کنسول‌هاي PlayStation نيز مي‌توانند بازي‌هاي کنسول‌هاي قديمي‌تر از خانواده خود را اجرا کنند.

کنسول Wii از لحاظ ساختار فني، در کنار رقباي جدي خود مانند Xbox 360 به مراتب ضعيف‌تر به‌نظر مي‌رسد.

پردازنده 90 نانومتري اين کنسول، 729 مگاهرتز کلاک مي‌زند؛ در حالي‌که پردازنده سه هسته‌اي Xbox 360 قادر است 2/3 گيگاهرتز کلاک بزند.

حافظه رم Wii تنها 88 مگابايت است در حالي‌که Xbox 360 به حافظه رم 512 مگابايتي از نسل DDR3 و با کلاک 700 مگاهرتز مجهز است اما آن‌چه مسلم است اين است که Wii در طي چند سال گذشته بارها بيني رقباي به ظاهر توانمند خود را به خاک ماليده است و نينتندو را تا حد دومين شرکت گران‌قيمت ژاپني پس از تويوتا بالا برده است.

تا به امروز شرکت نينتندو توانسته است بيش از 70 ميليون دستگاه نينتندو Wii بفروشد.

مايکروسافت در اين‌مدت به فروش 40 ميليون دستگاه Xbox 360 بسنده کرده است. راز اين پيروزي در گيم‌پلي بازي‌هاي Wii است.

در اولين نگاه، بيشتر بازي‌هاي Wii دوستانه و يا به‌قول منتقدان بازي خانوادگي به‌نظر مي‌رسند.

عامل خشونت در بازي‌هاي اين کنسول به‌ندرت ديده مي‌شود و معدود بازي‌هاي خشن اين کنسول نيز براي ايجاد تنوع در بازي‌هاي آن طراحي شده‌اند.

ناگفته نماند که Wii در اين ژانر خاص در کنار PS3 و Xbox 360 حرف زيادي براي گفتن ندارد. در عوض کودکان، خيلي ساده شيفته بازي‌هاي Wii خواهند شد و به‌طور حتم بر سر نوبت بازي با والدين خود کلنجار خواهند رفت و اصرار خواهند داشت!

دومين ويژگي بارز Wii نوع جوي‌استيک‌هاي آن است.

انواع مختلفي از جوي‌استيک‌ها براي اين کنسول طراحي شده است اما جوي‌استيک اصلي اين کنسول که به Wii Remote معروف است، يک جوي‌استيک بي‌سيم است.

اين جوي‌استيک به حرکت حساس است و مي‌تواند حرکت را در سه‌بعد تشخيص دهد.

اين تکنيک، بازيکن را مجبور مي‌کند که در حين اجراي بازي حرکات فيزيکي انجام دهد.

به‌عنوان مثال در يک بازي تنيس اين جوي‌استيک به راکتي مجازي تبديل شده و بازيکن براي ضربه زدن به توپ بايد جوي‌استيک را حرکت دهد.

اين ويژگي مانع از خمودگي و بي‌حرکتي بازيکن در طول انجام بازي مي‌شود و چه بسا تحرک بازيکن در حالت اجراي بازي، بيشتر نيز خواهد شد و مي‌توان از آن به نوعي ورزش الکترونيک واقعي تعبير کرد.

بازي‌هاي ورزشي متنوعي که براي اين کنسول طراحي شده‌اند نيز اين ترکيب را تا به حد اعلا تکميل کرده‌اند.

به‌عنوان مثال بازي Wii Sports تا به امروز نزديک به 61 ميليون نسخه فروش رفته است يعني حتي 20 ميليون بيش از تعداد کنسول‌هاي Xbox 360.

قيمت کنسول Wii و بازي‌هاي آن در مقابل رقباي آن کمتر است و اين موضوع يکي ديگر از دلايل فروش بيشتر اين کنسول محبوب محسوب مي‌شود.

بايت

ادامه مطلب
پنج شنبه 27 خرداد 1389  - 7:24 AM

وارد اينترنت مي شوي، در همان اول ورودت اگر اهل yahoo باشي اولين صفحه اي که باز کني برايت کلي آگهي تبليغاتي باز مي شود که از بعضي‌هايش اصلا سردر نمي آوري، بعضي هايش هم به درد تو نمي خورد ولي وجود دارد، وارد فضاي شخصيت هم که بشوي دور و برت پر است از تبليغات خطي و تصويري که مي آيند و مي روند و محصولات شان را به رخ تو مي کشند. اگر تبليغات تلويزيوني زمان مشخصي دارند و فقط چند ساعتي از وقت 24 ساعته برنامه هاي تلويزيوني را تسخير مي کنند، تبليغات اينترنتي تمام وقت مشغول کار هستند و از پا نمي افتند و از خير پول درآوردن هم نمي‌گذرند. کاربران اينترنت يک طرف ماجرا هستند و طرف ديگر ماجرا شرکت هاي تبليغاتي و سرمايه گذاران تبليغات آنلاين هستند که دوست دارند محصولاتشان را از طريق يک رسانه به دنيا معرفي کنند، يک رسانه جديد که آدم هاي مختلف در هر حالتي که هستند از آن استفاده مي کنند و به آن اعتماد دارند و اتفاقا درگير اين هستند که در همين رسانه نيازهاي شان را تأمين کنند.

بقيه در ادامه


ادامه مطلب
پنج شنبه 27 خرداد 1389  - 7:22 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 74

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6025413
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی