به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

شركت كره‌اي سامسونگ از ساخت محصول جديدي خبر داده كه به گفته كارشناسان سريع‌ترين دستگاه دنيا براي پخش ديسك‌هاي پرظرفيت و باكيفيت Blu-ray محسوب مي‌شود.

مركز محصولات نيمه‌هادي سامسونگ طي بيانيه‌اي سري جديد هاردديسك‌ها و درايوهاي نوري خود را معرفي كرد و توضيح داد كه يكي از اين درايوهاي نوري موسوم به SH-B123 سريع‌ترين دستگاه پخش ديسك‌هاي Blu-ray در دنيا محسوب مي‌شود.
اين دستگاه تركيبي كوچك قادر است با سرعت 12X اطلاعات را از روي ديسك‌هاي Blu-ray بخواند كه گفته مي‌شود تاكنون هيچ يك از دستگاه‌هاي مشابه موجود در بازار اين سرعت را نداشته‌اند. سرعت اين درايو نوري براي خواندن اطلاعات از روي ديسك‌هاي DVD و CD نيز به‌ترتيب 16X و 48X است.
اين درايو نوري پرسرعت كه قرار است ماه ژوئيه وارد بازارهاي جهاني شود، شامل دو لنز و دو ليزر ديودي مي‌شود كه بدنه آيروديناميك و زيباي آن صداي دستگاه‌ را تا حد ممكن پايين مي‌آورد.
"جان سوه " مدير گروه فروش ديسك‌هاي نوري سامسونگ طي بيانيه‌اي اعلام كرد: اين سريع‌ترين دستگاه پخش Blu-ray است كه تاكنون در دنيا توليد شده و مي‌تواند خدمات نويني را در اختيار كاربران بگذارد.
دستگاه SH-B123 سامسونگ شامل سيستم رابط Serial ATA، دو مگابايت حافظه موقت و فناوري Cyberlink Trutheater مي‌شود كه اين فناوري به كاربر كمك مي‌كند تصاوير ذخيره شده روي ديسك‌هاي DVD را با بهترين كيفيت(Full HD) مشاهده كند.
شركت سامسونگ هنوز قيمت نهايي اين دستگاه را اعلام نكرده است.
fars
ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 12:27 PM
دستگاه كنترلي جديد سوني مخصوص كنسول بازي PlayStation كه با نام Move شناخته مي‌شود و بر مبناي حسگرهاي نوري ساخته شده از تاريخ 19 سپتامبر در اختيار كاربران قرار مي‌گيرد.

 اين دستگاه كنترلي پيشرفته كه مخصوص كنسول بازي PS3 ساخته شده و هم‌اكنون در نمايشگاه بين‌المللي E3 2010 در معرض ديد عموم قرار گرفته است، از 19 سپتامبر به صورت گسترده وارد بازارهاي جهاني مي‌شود.
شركت سوني اعلام كرده كه اين ارزان‌ترين دستگاه كنترلي بين محصولاتي است كه شركت‌هاي رقيب وارد بازار كرده‌اند يا قصد عرضه آن را دارند. اين دستگاه كنترلي 50 دلار فروخته مي‌شود و با توجه به اينكه كاربر براي كنترل بهتر فضاي بازي مي‌تواند دو عدد از آن‌ها را در اختيار داشته باشد، سوني اعلام كرده است كه با پرداخت 100 دلار و خريد دو دستگاه Move، كاربران بهترين تجربه بازي‌هاي رايانه‌اي را انجام خواهند داد.
شركت مايكروسافت كه روز گذشته در اين نمايشگاه بين‌المللي كنسول بازي جديد خود موسوم به Xbox 360 Slim را معرفي كرد، از طريق دستگاه كنترلي جديد خود كه Kinect نام دارد با Move سوني رقابت مي‌كند.
به گفته سوني كاربران مي‌توانند با پرداخت 50 دلار و خريد يك دستگاه Move، به صورت فيزيكي در بازي‌هايي مانند Tiger Woods PGA Tour Golf حضور يابند. اين افراد همچنين مي‌توانند با پرداخت 100 دلار و خريد دو دستگاه حسي Move كنترل بازي‌هايي مانند Motion Fighters و نسل جديد بازي‌هاي سوني كه در راه است را در دست بگيرند.
با پرداخت 100 دلار هر يك از كاربران مي‌تواند يك دستگاه كنترلي-نوري مبتني بر دوربين هوشمند PlayStation Eye را خريداري كنند كه بر اساس نور منتشر شده از Move حركت مي‌كند كه البته همراه با اين دوربين بازي Sports Champions نيز به صورت رايگان ارايه مي‌شود.
در نهايت، كاربران با پرداخت 400 دلار قادر خواهند بود مدل جديد و پيشرفته كنسول PS3 را با انواع امكانات موجود در آن در اختيار بگيرند.
ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 12:26 PM
هكري كه با همكاري چند نفر ديگر يك نقص امنيتي را در رايانه لوحي آي پد شناسايي كرده بود، روز گذشته توسط FBI در منزل خود در آركانزاس دستگير شد.

 Andrew Auernheimer كه 24 سال سن دارد مقدار قابل توجهي مواد مخدر در منزل خود نگهداري مي كرد كه از نوع كوكايين، اكستازي، ال اس دي بودند.
وي با استفاده از يك نقص در سيستم ارتباطي بي سيم آي پد كه توسط AT&T ارائه مي شود، توانسته بود به مشخصات و آدرس ايميل هزاران كاربر دسترسي پيدا كند، هر چند هنوز هيچ گزارشي دال بر سوءاستفاده از اين اطلاعات گزارش نشده است.
Auernheimer يكي از اعضاي كليدي گروه هكري Goatse Security است كه مدعي است مشكلات امنيتي AT&T را از قبل به اطلاع مديران آن رسانده بود.
قرار است اين فرد به زودي در دادگاه محاكمه شود، اما هنوز زماني براي اين كار اعلام نشده است.
ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 12:25 PM
شركت PTCL كه نخستين خط اينترنتي پاكستان را در سال 1995 راه‌اندازي كرده بود، هم‌اكنون اينترنت خانگي Dial-Up كه اتصال در آن از طريق خطوط ثابت تلفني برقرار مي‌شود را به صورت رايگان در اختيار تمام مردم پاكستان مي‌گذارد.

 فارس، پاكستان نخستين كشور جمهوري اسلامي محسوب مي‌شود كه در جنوب غربي قاره آسيا قرار گرفته و پايتخت آن شهر اسلام‌آباد است. اين كشور كه قسمتي از آن در منطقه خاورميانه قرار گرفته است، حدود 170 ميليون نفر جمعيت دارد و بر اين اساس ششمين كشور پرجمعيت جهان محسوب مي‌شود و پس از اندونزي دومين كشور بزرگ مسلمان در جهان است.
اين كشور طي سال‌هاي اخير سرمايه‌گذاري‌هاي فراواني را در حوزه مخابرات و ارتباطات انجام داده است و در بين كشورهاي همسايه خود سطح نسبتاً قابل قبولي در اين زمينه دارد. در حال حاضر صنعت ارتباطات و مخابرات پاكستان بيشترين رشد را در بين ديگر صنايع اين كشور به خود اختصاص داده است. طبق گزارش رسمي منتشر شده از سوي دولت پاكستان، تا ژوئيه 2009 اين كشور بيش از 54/95 ميليون مشترك تلفن‌همراه داشته است و بر اين اساس، اين كشور بزرگترين بازار تلفن همراه در جنوب آسيا را در اختيار دارد.
شركت مخابراتي Mobilink هم‌اكنون به عنوان بزرگترين عرضه كننده خدمات تلفن‌همراه در اين كشور محسوب مي‌شود كه 55/29 ميليون مشترك دارد و پس از آن شركت‌هاي Telenor با 29/21 ميليون مشترك، Ufone با 05/20 ميليون مشترك، Warid Telecom با 14/18 ميليون مشترك و Zong با 48/6 ميليون مشترك قرار گرفته‌اند.
اما پيشرفت‌ها و سرمايه‌گذاري‌هاي دولت پاكستان در صنعت مخابرات و ارتباطات تنها محدود به بخش تلفن‌همراه نمي‌شود. اين كشور هم‌اكنون يكي از اولويت‌هاي اصلي خود را توسعه خطوط اينترنتي و افزايش دسترسي مردم به اينترنت پرسرعت با هزينه كم قرار داده است.
دسترسي به شبكه اينترنت در كشور پاكستان از دهه 1990 امكان پذير شد كه در آن زمان شركتي موسوم به PTCL براي نخستين بار در سال 1995 شبكه محلي دسترسي به اينترنت را براي كاربران پاكستاني راه‌اندازي كرد.
با اين وجود، ضريب نفوذ اينترنت در كشور پاكستان تا اوايل سال 2006 ميلادي همچنان پايين مانده بود كه پس از آن با يك جهش قابل ملاحظه روبرو شد. اين كشور با تصويب قوانين جديد براي صنعت IT در سال 2006 ميلادي، آزادي عمل بيشتري را براي ورود بخش خصوصي به اين صنعت به وجود آورد و از اين طريق باعث شد وضعيت اقتصادي خود را رونق بخشد.
شركت PTCL كه نخستين خط اينترنتي پاكستان را راه‌اندازي كرده بود، هم‌اكنون اينترنت خانگي Dial-Up كه اتصال در آن از طريق خطوط ثابت تلفني برقرار مي‌شود را به صورت رايگان در اختيار تمام مردم پاكستان مي‌گذارد. خطوط پرسرعت اينترنتي نيز در حال حاضر به صورت گسترده در شهرهاي بزرگ اين كشور عرضه مي‌شود و البته در كنار اين خدمات، خطوط اينترنتي بي‌سيم نيز مدتي است كه در اين كشور رواج يافته و محبوبيت فراواني نزد مردم آن دارد.
اينترنت بي‌سيم پاكستان از طريق شركت WLL Network در اختيار ساكنان شهرهاي بزرگ اين كشور قرار مي‌گيرد و البته شبكه اينترنت بي‌سيم پرسرعت وايمكس نيز در اين كشور گسترش يافته است.
يكي از طرح‌هاي اصلي كه دولت پاكستان براي افزايش دسترسي مردم خود به اينترنت پرسرعت دنبال مي‌كند، راه‌اندازي نسل جديد خطوط كابلي فيبر نوري(FTTU) است. اين پروژه كه توسط شركت Nayatel در شهرهاي بزرگ دنبال مي‌شود، به كاربران امكان مي‌دهد تا با سرعت بسيار بالا به اينترنت دسترسي پيدا كنند و در كنار آن خدمات ديگري را نيز در اختيار بگيرند.
طبق آمار رسمي منتشر شده از سوي مركز مخابرات پاكستان، اين كشور در سال 2008 ميلادي 22 ميليون كاربر اينترنتي داشته است كه اين رقم به صورت چشمگيري در حال افزايش هستند. اما آنچه كه بر تعداد اين كاربران افزوده و باعث افزايش علاقه‌مندي مردم پاكستان به استفاده از اينترنت شده، راه‌اندازي خطوط پهن‌باند در اين كشور است.
نخستين خط پهن‌باند اينترنتي پاكستان در سال 1995 توسط شركت استراليايي Testra با همكاري شركت پاكستاني Designman راه‌اندازي شد. اما اين پروژه براي مدتي متوقف ماند و سرانجام نخستين خط پهن‌باند پاكستان با قابليت استفاده عمومي توسط مردم اين كشور در سال 2000 توسط شركت WorldCall با نام GO4B راه‌اندازي شد.
پس از آن شركت Micro Net در سال 2002 ميلادي نخستين سرويس DSL پاكستان را در شهر اسلام‌آباد راه اندازي كرد. طبق آمارهاي موجود، كشور پاكستان تا پايان سال 2007 ميلادي 128 مركز ارايه خدمات اينترنتي پرسرعت داشته است كه اين رقم هم‌اكنون تا دو برابر افزايش يافته است.
در حال حاضر خدمات اينترنت پرسرعت خطوط پهن باند پاكستان با سرعت 512 كيلوبايت تا 12 مگابيت در ثانيه در شهرهاي مختلف اين كشور ارايه مي‌شود كه اين سرعت بر مبناي اهميت شهرها و تراكم جمعيت در آن‌ها تغيير مي‌كند. كشور پاكستان در حال حاضر 600 هزار مشترك اينترنتي پهن‌باند دارد و بزرگترين شركت‌هاي عرضه كننده اين خدمات در آن با نام‌هاي PTCL، LINKdotNET و Wateen شناخته مي‌شوند.
ديگر شركت‌هايي كه در زمينه ارايه سرويس اينترنت DSL در پاكستان فعاليت مي‌كنند، Micro Net، Nayatel، Maxcom، Multi Net، World Call، Cyber Bet، Garry’s Net، Brain Net و Comsats نام دارند.
از بين شركت‌هاي مذكور، دو مركز PTCL و World Call از طريق شركت پهن‌باند بي‌سيم EV-DO خدمات اينترنت پرسرعت بي‌سيم را در اختيار مشتركان خود مي‌گذارند. سرعت اينترنت در اين شبكه 3 مگابيت در ثانيه است كه امكان بارگذاري آسان فايل‌هاي حجيم و حتي فيلم‌هاي سينمايي از اينترنت را براي كاربران پاكستاني فراهم مي‌كند.
خدمات وايمكس نيز كه اين روزها محبوبيت فراوان در سراسر دنيا دارد، در كشور پاكستان به صورت گسترده عرضه مي‌شود. بر اساس اين خدمات كه توسط شركت‌هاي Wateen، Mobilink، Wi-Trible و Qubee عرضه مي‌شود، كاربران پاكستاني مي‌توانند به صورت بي‌سيم با سرعت 256 كيلوبايت تا يك مگابيت وارد اينترنت شوند كه اين سرعت نيز بر اساس شهرها تغيير مي‌كند.
ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 12:24 PM
هواداران دو آتشه فايرفاکس خوب مي‌دانند که جذابيت‌هاي ظاهري گوگل کروم در سطحي است که فايرفاکس مجبور است نگارش بعدي خود را با ظاهر بسيار بهتري ارائه دهد. يکي از برتري‌هاي گوگل کروم، نيمه محو بودن نوار آدرسش است که فهرست آدرس‌هاي پيشنهادي جلوي خواندن صفحه را نمي‌گيرد. براي اين که فهرست آدرس‌هاي فايرفاکس نيز همانند گوگل شود، با ترفند اين شماره همراه شويد.

فايرفاکس را ببنديد، با وارد کردن آدرس زير در نوار آدرس اکسپلورر ويندوز خود، وارد فولدر پروفايل خود در فايرفاکس شويد:‌

%appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\

فولدري که انتهاي آن نام default دارد را باز کنيد. حالا فايل userChrome.css را باز کنيد. اگر اين فايل را نداريد، فايل userChrome-example.css را باز کنيد.

حالا خطوط زير را به‌انتهاي فايل اضافه کنيد:‌

#PopupAutoCompleteRichResult[type="autocomplete-richlistbox"]

}

    opacity: 0.9 !important;

{

مي‌توان ميزان شفافيت را کمترهم کرد‌ اما

0/9 بيشتر به گوگل کروم شبيه است و همچنين متون روي آن خواناتر هستند. در گام بعدي کافي است فايل usserChrome.css را ذخيره کنيد. اگر اين فايل را با نت‌پد باز کــرده‌ايد، مطــمئن باشيـد که گـــزينه All Files انتخاب شده باشد که با پسوند txt فايل را ذخيره نکنيد. حالا مرورگر خود را باز کنيد و يک کلمه در نوار آدرس خود بنويسيد تا از فهرست نيمه‌شفاف فايرفاکس لذت ببريد.
كليك
ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 8:19 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 74

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6025419
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی