به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اگر درگاه‌هاي اتصال رايانه و يا دستگاه‌هاي الکترونيکي شما گرد و خاک بگيرد و اين موضوع باعث شود تا در اتصال يو‌اس‌بي و يا ديگر لوازم الکترونيکي به‌رايانه خود با مشکل مواجه شويد، اولين گام و بهترين کاري که به‌عنوان کمک‌هاي اوليه مي‌توانيد انجام دهيد، پاک کردن گرد و خاک و زدودن آلودگي‌ها از درگاههاي اتصال رايانه و دستگاه‌هاي ديگر است که مراحل آن را به اين ترتيب براي شما شرح مي دهيم:

اول از همه سخت افزار خود را خاموش کنيد. اگر با اولين نگاه توانستيد تشخيص دهيد که کدام درگاه اتصال خيلي کثيف بوده و مشکل ساز شده است، يک پنس کوچک و يک گوش پاک کن برداشته و با دقت و به آرامي سعي کنيد تا جايي که مي‌توانيد آلودگي و گرد و خاک‌ها را خارج کنيد. چربي‌ها و مواد چسبنده ديگر باقيمانده را مي‌توانيد با استفاده از اسپري‌ها و محلول‌هاي ديگر پاک‌کننده مخصوص اتصالات الکترونيکي (کنتاکت شور) و گوش پاک کن تميز، پاک کنيد. اما دقت کنيد که درگاه‌هاي لن (اترنت)، سريال و... پين‌هاي کوچک و ظريفي در داخل خود دارند که اگر در هنگام تميز کردن اين درگاه‌ها برخورد فيزيکي شديد و توام با بي‌دقتي با اين پين‌ها صورت بگيرد، ممکن است موجب کج شدن و يا شکستگي آنها و خرابي و وارد آمدن صدمه جدي به آن درگاه اتصال شود. بنابراين با نگاه کردن به داخل درگاه اتصال و انجام حرکت‌هاي دقيق و آرام عمل تميز کردن را انجام داده و از حرکت‌هاي شديد بي‌هدف و چرخاندن گوش پاک کن و پنس و اشياي ديگر در داخل درگاه هاي اتصال خودداري کنيد.

استفاده از اسپري‌هاي تميزکننده پرفشار (که برخي از آنها داراي لوله‌هاي ظريف و بلندي جهت تميز کردن داخل وسايل هستند) و باد فشار قوي نيز پس از انجام مرحله اول مي‌تواند پاک کردن بهينه درگاه‌هاي اتصال موثر باشد. هرگز از گاز فندگ و يا هر ماده اشتعال‌زاي ديگري براي اين کار استفاده نکنيد که بسيار خطرناک است و حتي ايجاد يک جرقه مي‌تواند موجب مشتعل شدن آن و رخداد انفجار و آتش‌سوزي شود.

کار را با يک بار پاكسازي نهايي به‌وسيله گوش پاک کن آغشته به الکل سفيد و يا مواد پاک کننده مخصوص خاتمه داده و دستگاه را چند ساعت به حال خود رها کنيد و اجازه دهيد تا درگاه اتصال آن خشک شود. پس از انجام اين مراحل به‌طور حتم دستگاه شما و درگاه‌هاي اتصال آن آماده به‌کارند.

ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 8:14 AM
آفيس تازه‌به‌بازار آمده 2010، امکانات بسيار جالب توجهي دارد که جايگزين استفاده همزمان از چند نرم‌افزار را مي‌شود. يکي از آن‌ها امکان بريدن عکس‌ها جهت استفاده بخش خاصي از تصوير در يک متن است. اين ويژگي آفيس در ورد، اکسل و پاورپوينت کاربرد دارد. گام نخست ساده است، براي قراردادن يک تصوير در ورد، کافي است روي تب Insert کليک کرده و دکمه Picture را انتخاب کنيد.

حالا روي تب Format کليک کنيد و بعد از ميان دکمه‌ها Crop را انتخاب کنيد. هر کدام از چهارگوشه تصوير را که مي‌خواهيد به داخل بکشيد. مشاهده مي‌کنيد که بخشي از تصوير تيره‌تر خواهد شد که در تصوير نهايي نخواهد بود. اگر بخواهيد از چهارگوشه به يک ميزان تصوير را ببريد، کليد Ctrl را نگه داريد. همچنين مي‌توان تصوير زير ناحيه برش را با نگه داشتن کليک و تکان دادن تنظيم کرد. براي تاييد عمليات برش کافي است کليد Esc را بزنيد يا هر کجاي بيرون ناحيه برش را کليک کنيد. همچنين با کليک راست روي تصوير و وارد نمودن مقادير Width و Height مي‌توانيد طول و عرض تصوير را به‌صورت دستي انتخاب کنيد. علاوه بر اين تنظيمات مي‌توان برش را به‌شکلي غير از مربع در آورد و مثلا تصوير بيضي‌شکلي ايجاد کرد.

ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 8:13 AM
اگر نمايشگر شما عريض است و مي‌خواهيد از فضاي اينترنت اکسپلورر خود بهتر استفاده کنيد، بهتر است محيط اينترنت اکسپلورر را با کمک پلاگين زير به دونيم تقسيم کنيد تا علاوه‌بر جلوگيري از فضاي از دست رفته، بتوانيد دو سايت را کنار يکديگر داشته باشيد. براي اين‌کار نياز به NET Framework .

نگارش2 يا بالاتر داريد. ويندوز اکس‌پي، ويستا و هفت به‌صورت پيش‌فرض فريم‌ورک دات‌نت با نگارش? و بالاتر را در خود نصب دارند. براي شروع ابتدا به لينک زير رفته و پلاگين IE Split را دانلود کنيد.

download

پس از اين که اين پلاگين را نصب کرديد، نوار ابزار جديدي را مشاهده مي‌کنيد که به‌مرورگرتان افزوده شده است. همان‌طور که مشاهده مي‌کنيد دو نوار آدرس براي دو تب مختلف نشان داده شده است که در نگاه اول کار کردن با آن دشوار به‌نظر مي‌رسد اما بعد از مدتي به آن عادت خواهيد کرد. همچنين در صورتي که بعد از نصب بخواهيد IESplit را حذف کنيد و يک صفحه را به‌صورت کامل مشاهده کنيد، کافي است روي دکمه ضربدر نوار ابزار‌ آن کليک کنيد.

ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 8:10 AM
سال‌هاست که انواع و اقسام پردازنده‌ها به‌رغم توصيه‌هاي اکيد و هشدارهاي صريح شرکت‌هاي توليدکننده AMD، اينتل و VIA توسط کاربران حرفه‌اي و بازي‌خورها اورکلاک شده و اخبار و دستورالعمل‌هاي آن نيز به‌طور مرتب در سايت‌هاي اينترنتي و نشريات مربوط به رايانه منتشر مي‌شود.

اما به‌تازگي اينتل در يک اقدام حيرت‌انگيز، دست به يک عمل بي‌سابقه زده و همه سنت‌هاي پيشين در نهي و انکار قابليت و امکان اورکلاک (Overclocking) پردازنده‌هاي خود را زير پا گذاشته و همزمان با نمايش معماري و طراحي پردازنده‌هاي جديد سري K، براي اولين‌بار آغاز به عرضه و نمايش قابليت‌هاي اورکلاک در اين پردازنده‌هاي توليدي خود کرده است. هدف اينتل از اين کار نه‌تنها ارائه نمايشي از کارآيي و مصرف پايين توام پردازنده‌ها جهت جذب اقشار کاربران تجاري و عادي، بلکه نمايش فناوري پردازش برتر و داراي امکان استفاده سهل و آسان از قطعات سخت‌افزاري براي کاربران علاقه‌مند و بازي‌خورهاي حرفه‌اي بود. پردازنده نگارش بي‌نهايت

Core i7 980X نخستين پردازنده از سري توليدات جديد اينتل است که براي اولين‌بار گردانندگان و سکان‌داران اينتل آن‌را رسما به‌عنوان يک پردازنده قابل انطباق با اورکلاک معرفي کردند. پردازنده‌هاي نگارش «بي‌نهايت» به‌طور سنتي قفل‌باز بوده و دستکاري و تغيير تنظيمات آنها از همان ابتدا با آساني بسيار صورت مي‌گرفته و زماني که معماري نهالم اينتل براي همگان قابل دسترس شد، اين شركت با گنجانيدن اين ويژگي در آن، دوباره اقدام به احياي آن كرد.

پردازنده‌هاي قفل ‌باز جديد

ابتدا بد نيست كمي درباره اصطلاحات اورکلاک و قفل‌باز بگوييم. قسمت بزرگي از يک پردازنده قفل‌باز تشكيل شده از تعداد زيادي کليد (سوئيچ) قابل تنظيم و کنترل توسط کاربران سطح بالا است. به‌عنوان مثال، اورکلاک کردن پردازنده جديد

Core i7-860 مستلزم اين است که شما اجبارا سيکل پايه ساعت آن‌را به بيش از مقدار از پيش تعيين شده 133مگاهرتز افزايش بدهيد که نتيجه آن افزايش فرکانس کل پردازنده است. تنها مالتي‌پلاير قابل تنظيم آن از نظر مفهوم کارآيي، متعلق به افزاينده بسامد حافظه آن است که در مواقع مورد لزوم، کاربران قادرند براي در اختيار داشتن پايداري به‌وسيله پايين نگهداشتن بسامد حافظه از آن جلوگيري کنند. اصولا مدت زماني است که کاربران اين اصل مهارتي را در مورد پردازنده‌هاي غيرقفل‌باز Core i7/Core i5 تجربه کرده و نتيجه خوبي هم از آن گرفته‌اند. اما اينتل تصميم گرفت با يک اقدام هوشمندانه دامنه توليد پردازنده‌هاي قفل‌باز را فراتر از پردازنده‌هاي گران‌قيمتي نظير Core i7   980-X با قيمت 999 دلاري گسترش دهد. امروز مي‌خواهيم به بررسي پردازنده‌هاي سري جديد K اينتل که اولين نمونه‌هاي آن Core i7-875K و Core i5-655K هستند پرداخته و نگاهي به آنها بيندازيم.

پردازنده‌هاي جديد سري K اينتل

1- مزايا و نحوه عملکرد

هر دو پردازنده جديد، خصوصياتي چون حافظه اصلي، هسته سيکل ساعت و تنظيمات برق و قدرت کاملا قابل تنظيم DDR3 را به‌همراه دارند. اين امر به آن معناست که شما قادر خواهيد بود افزاينده‌هاي فركانس هر دو پردازنده را به بالا يا پايين‌تر از مقادير از پيش تعيين‌شده‌شان در راستاي برپاسازي و دستيابي به تعادل ميان سرعت و پايداري، افزايش يا کاهش دهيد. خبر مهم ديگر در مورد آنها اين است که شما مي‌توانيد در زمان نياز به کارآيي، بسامد حالت توربيني (Turbo Mode Frequncy) آنها را براي کاهش سرعت اين قطعات سري K، بسادگي تنظيم کنيد. همچنين اين توانايي را خواهيد داشت تا در هنگام نياز، نيروي برق بسيار بيشتري را با فشار به سوي پردازنده گسيل کنيد که حتي ولتاژهايشان نيز در مقياس با حالت توربيني آنها داراي آهنگ تعادلي موزون بيشتري هستند.

 

2- ساختار پردازنده Core i7-875K

از نظر ساختاري، اين پردازنده‌ها به هيچ‌وجه براي شما ناشناخته نبوده و درست مشابه پردازنده‌هاي ديگر لينفيلد (Lynfield) هستند که اساس معماري آنها فناوري 45نانومتري با فرآيند

+Hi K است که در توليد نسل‌هاي پيشين نيز به‌کار رفته و در توليد اين سري جديد نيز تکرار شده است. اين تراشه يک پردازنده 4هسته‌اي با قابليت ابرچندنخي (هايپر تريدينگ) از پيش فعال‌شده است كه 8 مگابايت حافظه نهان و تنظيم‌کننده DDR3-1333 دو کاناله داشته و داراي 16 گذرگاه PCIe 2.0 كارشده روي قطعه کوچک سيليکوني (داي) است. مقدار بسامد پايه Core i7-875K تا 93/2گيگاهرتز رسيده که با استفاده از حالت توربيني تا سطح 6/3گيگاهرتز نيز قابل افزايش است.  

3- ساختار پردازنده

Core i5-655K

اين پردازنده يک تراشه از نوع Clarckdale است که متشکل از يک پردازنده دو هسته‌اي 32نانومتري ابرچندنخي‌شده و يک گرافيک تلفيقي اينتل HD و يک تراشه تنظيم‌کننده حافظه تعبيه‌شده در داخل يک مجموعه مشترک است. اين تراشه داراي 4مگابايت حافظه نهان است، اما از تنظيم‌کننده حافظه 2کاناله و پياده‌سازي PCIe مشابه با پردازنده‌هاي لينفيلد برخوردار است. سرعت سيکل ساعت پايه آن 2/3گيگاهرتز با يک بسامد توربوي 46/3گيگاهرتزي به‌صورت پيش‌تنظيم است. تفاوت اساسي سري K پردازنده‌هاي لينفيلد و کلارک‌ديل با نسل قديم‌شان ويژگي استثنايي قفل‌باز شدن آنها توسط کارخانه توليدکننده است. خبر خوش ديگر در مورد آنها، قيمت مناسبشان است. قيمت

Core i7-875K حدود 342دلار و Core i5-655K نيز 216دلار است که در مقايسه با قيمت روز پردازنده Core i7-870 يعني 500دلار، قيمت بسيار مناسبي است. البته انتظار مي‌رود اينتل به‌زودي Core i7-870 را از چرخه توليد پردازنده‌هاي خود خارج کرده و در نتيجه، قيمت فروش آن نيز در بازار به‌سرعت کاهش يابد.

مادربوردهاي سازگار با اين پردازنده‌ها

مادربوردهاي مخصوص اين دو پردازنده جديد از سري مادربوردهاي سوکت

LGA 1156 هستند و آزمايش‌هاي ما درباره هر دوي آنها چه نوع لينفيلد و چه نوع کلارک ديل، انطباق‌شان را تقريبا با هر نوع مادربورد سوکت LGA   1156 موجود در بازار تائيد مي‌کند. ما تصميم گرفتيم براي آزمايش مادربورد سري P55 خود اينتل يعني DP55KG را به‌کار ببريم و دليل اين امر چيزي نبود جز توصيه خود اينتل و بايوس کاملا به‌روز شده آن. با اين‌که پيش از اين شخصا تجربه زيادي با مادربوردهاي اينتل نداشته‌ام، اما بايد بگويم که تجربه لذت‌بخش استفاده از آن، بايوس تقويت شده از پيش، تنظيمات خوبش و قابل اطمينان بودن آن در هنگام بوت شدن و کار، واقعا حيرت‌انگيز است. اين بورد از گزينه‌هاي خوبي جهت تنظيمات براي ولتاژهاي بالا، حالت توربيني، سرعت سيکل ساعت پايه و همچنين افزاينده حافظه و خلاصه هر چيزي که شما براي داشتن تجربه‌اي خوب از يک اورکلاک نياز داريد، برخوردار است. البته اين گفته ما به‌هيچ‌وجه به اين معنا نيست که مادربوردهاي ديگر منطبق و مناسب کار با پردازنده‌هاي 875K و 655K نيستند، زيرا توليدکنندگان برندهاي ديگر مادربورد مانند ايسوس، گيگابايت و ام‌اس‌آي نيز اعلام کرده‌اند که پشتيباني از اين پردازنده‌ها را در آخرين نسخه‌هاي بايوس به‌روز شده انتشار يافته‌شان گنجانيده‌اند. پس پردازنده‌هاي سري K نيز بايد از نظر اورکلاک بخوبي Core i7-980X با آنها کار کنند.

جمع‌بندي

بايد در نظر داشت که پيش از هر چيز انتظار کاربران از اين پردازنده‌هاي جديد اين است که پيش از گام‌ نهادن در دنياي اورکلاک، مجموعه کاملي از کارآيي‌ها و توانايي‌هايشان در کاربردهاي عادي و روزمره را ارائه دهند. البته بر اساس آزمايش‌هايي كه ما انجام داديم، بايد بگوييم که نتايج حاصله درست مطابق انتظاري بود که از آنها داشتيم. زيرا پردازنده‌هاي جديد 

Corei7-875K و Corei5-655K دوشادوش پردازنده‌هاي بر اساس هسته ديگر اينتل که بر اساس سرعت‌هاي سيکل ساعت پايه کار مي‌کنند، در حرکت بوده و کارآيي اين دو نوع تراشه جديد نيز دقيقا به‌خوبي آنهاست.

جواد ودودزاده

ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 8:05 AM
برنامه‌ها انواع و اقسام مختلف دارند. بسياري از آن‌ها برنامه‌هاي ديتابيسي هستند که داده‌هاي مشخصي را ذخيره و بازيابي مي‌کنند که از ميان اين‌ها مي‌توان به نرم‌افزارهاي حسابداري که معروف‌ترين نرم‌افزارها در ايران به‌شمار مي‌آيد اشاره کرد. برخي از آن‌ها روي انواع فايل‌ها کار مي‌کنند و مبدل هستند و برخي ديگر، نرم‌افزارهاي تصميم‌گيرنده و مديريتي هستند. استفاده از الگوريتم براي حل مشکلات طبيعي، يکي از جالب‌ترين چالش‌هايي است که ذهن يک برنامه‌نويس را به‌خود مشغول مي‌سازد. مساله زير را در نظر بگيريد:‌

در يک شهر تعدادي ايستگاه آتش‌نشاني وجود دارد که در سطح شهر پراکنده هستند. ساكنين از فاصله بسيار زياد بين خانه‌هاي مشخص و نزديكترين ايستگاه شكايت دارند. بنابراين ايستگاه جديد ساخته مي‌شود. شما بايد محل ايستگاه جديد را طوري مشخص كنيد که به خانه‌هايي که دورترين هستند، نزديک‌تر باشد. اين شهر حدود 500تقاطع دارد كه به وسيله جاده‌هايي با طول‌هاي مختلف به هم وصل شده‌اند.

حداكثر 20 قسمت از جاده را در يك تقاطع معين تقسيم مي‌كند. محل قرار گرفتن خانه‌ها و ايستگاه‌هاي آتش نشاني شبيه مورد توجه هستند كه در تقاطع‌ها (چهارراه ها) واقع شده باشند.

به علاوه ما اين را برعهده مي گيريم كه حداقل يك خانه است كه از هر تقاطع استفاده مي‌كند. ممكن است بيش از يك ايستگاه آتش نشاني در هر تقاطع وجود داشته باشد.

به‌اين ترتيب بايد روشي ارائه دهيم که ايستگاه آتش‌نشاني در محلي قرار بگيرد که دسترسي به آن براي همه آسان باشد، داده‌هاي ورودي مساله ما از فرمت زير پيروي مي‌کنند:

1 6

2

1 2 10

2 3 10

3 4 10

4 5 10

5 6 10

6 1 10

خط اول نشان‌دهنده‌ اين است که ما ? تقاطع داريم و يک ايستگاه آتش‌نشاني که در خانه شماره ? قرار دارد، و خطوط بعدي تقاطع‌ها را مشخص مي‌کند، خب چگونه محل مناسب ايستگاه آتش‌نشاني را پيدا کنيم؟

راه‌حل

بياييد فرض کنيم که ايستگاه جديد در تقاطع اول قرار مي‌گيرد، حال بيايد ببينيم فاصله خانه‌هاي خيابان‌ها در وضعيت فعلي چطور خواهد بود؟ (البته به اين نکته‌ بايد توجه داشته‌باشيم که تقاطعي که در آن ايستگاه آتش‌نشاني وجود دارد محاسبه نمي‌شود.) در اين حالت، تقاطع ششم با فاصله 10 کيلومتري، تقاطع پنجم با فاصله 20 کيلومتري، تقاطع چهارم با فاصله 20 کيلومتري از ايستگاه دوم، و تقاطع سوم با فاصله 10کيلومتري از ايستگاه دوم قرار مي‌گيرد.

در‌واقع مجموع فواصلي که اين ايستگاه‌هاي آتش‌نشاني پوشش مي‌دهند به عدد ?? خواهيم رسيد. کافي است براي بار بعدي، ايستگاه فرضي را در تقاطع سوم بگذاريم و اعداد را محاسبه کنيم. اين بار نيز مجموع فواصل عدد ?? خواهد بود. براي ديگر تقاطع‌ها مقادير زير به‌دست مي‌آيد:

 

تقاطع چهارم: 50

 

تقاطع پنجم: 40

 

تقاطع ششم:   60

کوچکترين مجموع عدد براي هر تقاطع نشان دهنده مکان دقيق قرار گرفتن ايستگاه آتش نشاني است.

به‌عبارت ديگر در حل اين مساله، همواره با گرافي مشابه با شکل زير سر و کار داريم (اين گراف با توجه به فرضيات مساله قبلي طراحي شده است.) که در آن رئوس گراف نمايانگر تقاطع‌ها و يال‌ها نمايانگر طول خيابان‌ها هستند.

وزن هر يال نيز، نمايانگر فاصله‌اي است که شهروندان تا سر تقاطع (محل قرارگيري ايستگاه آتش‌نشاني) دارند.

از آنجايي که در ورودي، سه عدد تقاطع مبدا، تقاطع مقصد و طول تقاطع را مي‌گيريم و قبل‌تر از آن، شماره تقاطع‌هايي که در آن ايستگاه‌هاي آتش‌نشاني وجود دارند را دريافت کرده‌ايم، مي‌توانيم با الگوريتمي مشابه الگوريتم زير، به يافتن نتيجه بپردازيم.

int fire_stations[n];

int num_fire_stations;

get_num_fire_stations();

foreach ( num_fire_stations) {

fire_station[n+1] = get_fire_stations();

}

for (i = 0; i « num_stations; i++) {

current_station = 0;

if (current_station != fire_station[i]) {

mark_fire_station();

results[i] = count_distances();

}}

min_result = 9999999;

for (i = 0 ; I « num_stations; i++) {

min_result = (min_result « results[i]) ? min_result: results[i];

}

اميربهاءالدين سبط‌الشيخ

ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 8:03 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 74

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6025414
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی