به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

خريد بلندگو براي کامپيوتر، به‌ويژه وقتي صداي فعلي سيستم‌تان خوب نيست، کاملا ساده است. ممکن است از خود بپرسيد که چرا بايد به‌خود زحمت داد و در مورد خريد بلندگو حتي به آن انديشيد. اما بهتر است به‌ياد داشته باشيم که شناسايي دقيق نيازها پيش از بيرون کشيدن کيف پول از جيب مي‌تواند در خريد بهينه بسيار موثر باشد. بسته به نياز، مي‌توان يک بلندگوي استريوي جمع و جور که روي ميز کار به‌خوبي جا مي‌شود و صداي مناسبي هم دارد را تهيه کرد يا آنکه به‌سراغ بلندگويي با چنداسب‌بخار قدرت رفت و ديوارها را هم لرزاند.

علاقه‌مندان به موسيقي، سينما و همچنين بازي‌خورها ديدگاه‌هاي مختلفي درباره صدا دارند. بنابراين اول سراغ نکات کليدي مي‌رويم که هر شخصي بايد آن‌ها را در ذهن خود مرور کند:

استريو، 1/2 يا صداي فراگير؟

درک اين موضوع نقطه خوبي براش آغاز است. بلندگوهاي استريو تنها از دو بلندگوي چپ و راست تشکيل شده‌اند. بلندگوهاي 1/2 به‌نوعي از بلندگوها گفته مي‌شود که يک ساب‌ووفر هم دارند و صداي فراگير از پنج يا هفت بلندگو به‌علاوه يک ساب‌ووفر تشکيل شده است.

هدف ساب‌ووفر توانايي پخش صداي بيس (Bass) به‌صورت عميق است و صداهايي را پخش مي‌کند که زير 100هرتز فرکانس دارند. يک ساب خوب مي‌تواند صداهاي انفجار در فيلم‌ها و همچنين صداي طبل (Kick)، گيتار بيس، سينتي‌سايزرها و... را به‌خوبي پخش کند.

برخي از بلندگوهاي استريو بدون حضور ساب‌ووفر هم کيفيت خوبي دارند چرا که بلندگوهاي داخلي‌شان مي‌توانند صداي بين 100هرتز تا يك کيلوهرتز را پخش کند.

بلندگوهاي کوچکتر استريو کيفيت بيس کمتري دارند. بلندگوهاي صداي فراگير از يک بلندگوي استريو، يک ساب‌ووفر، يک کانال مرکزي که ديالوگ‌ها را در فيلم کنترل مي‌کند و دو يا چند بلندگو در پشت تماشاچي دارند که صداي محيط را در آن کانال قرار مي‌دهند.

اگر علاقه‌مند به فيلم هستيد، يک اتاق داريد و براي‌تان مهم نيست چه مقدار سيم از زير دست و پايتان رد شود، سيستم صداي فراگير مي‌تواند بهترين تجربه را براي‌تان به‌ارمغان بياورد. از سوي ديگر، بيشتر سيستم‌هاي فراگير مخصوص کامپيوتر، با هدف کاربران بازي‌ها طراحي شده‌اند.

اگر مايل هستيد تنها صداهاي عميق انفجار و شليک در فيلم را بشنويد، قاعدتا يک سيستم 1/2 براي‌تان مناسب خواهد بود و خوشبختانه گزينه‌هاي ارزاني هم هستند در صورتي که سيستم‌هاي 1/2 براي‌تان گران هستند، سراغ بلندگوهاي استريو برويد.

چقدر بايد هزينه کرد؟

حتي اگر از نظر ميزان بودجه در تنگنا هستيد، بلندگوهاي ارزان مي‌توانند تجربه شنيدن صدا را بهبود بخشند. براي شنيدن يک صداي خوب با هزينه پايين مي‌توان تا 50 هرازتومان هزينه کرد، اما براي شنيدن بهترين صدا بهتر است حداقل 500 هزارتومان داشته باشيد، اما خبر خوب اين است که رنج عظيمي از صداهاي مناسب را مي‌توان با يکصدهزارتومان تهيه کرد. به هرحال واضح است که هر چه بيشتر هزينه کنيد، از نظر سخت‌افزاري بلندگوهاي بهتري خريداري خواهيد کرد و صداي محشري خواهيد داشت.

آيا قابليت‌هاي اضافي مهم است؟

وقتي بحث بلندگوهاي کامپيوتري مي‌شود، نياز نيست به قابليت‌هاي اضافه يک بلندگو بيانديشيد اما برخي از ويژگي‌ها هستند که بايد به آن‌ها دقت کنيد: آيا بلندگو کنترل‌کننده بيس و تريبل دارد؟

دکمه سکوت (Mute) دارد؟ آيا براي اتصال يک پخش‌کننده ام‌پي‌تري به‌صورت مجزا ورودي AUX وجود دارد؟ کنترل از راه دور چطور؟ گران بودن يک بلندگو الزاما دليل وجودي تجهيزات جانبي نيست. و بسياري از مدل‌هاي گرانقيمت حتي ريموت‌کنترل هم ندارند.

کجا بلندگو قرار مي‌گيرد؟

اينکه بلندگوها را کجا مي‌خواهيد قرار دهيد نقش بسيار مهمي در انتخاب بلندگوها دارد. قطعا نمي‌توانيد يک ساب‌ووفر به‌اندازه ماموت را در محل کارتان قرار دهيد و انتخاب خردمندان، بلندگوهاي کوچک با صداي واضح و اندک خواهد بود. براي استفاده در منزل استفاده از بلندگوهاي بزرگ‌تر انتخاب بهتري است و اگر کامپيوتر شما مرکز رسانه شما در منزل است، بلندگويي انتخاب کنيد که با بلندتر شدن صدا، صدا را تخريب نکند.

تعداد پورت‌ها در کامپيوتر

اگر کامپيوتر شما تعداد پورت يو‌اس‌بي محدودي دارد، بهتر است بلندگوهاي با سوکت 5/3ميلي‌متري تهيه کنيد. بلندگوهايي که پورت يو‌اس‌بي دارند قادر هستند برخي از نرم‌افزارها از جمله Windows Media Player و iTunes را از طريق دکمه‌هاي فيزيکي روي خود بلندگو کنترل کنند.

ميلاد پيکاني

ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 8:01 AM

اوپن‌سوسه

توزيع اوپن‌سوسه توسط ناول پشتيباني مي‌شود. اين پروژه حدود 5 ‌سال پيش ايجاد شد. تا پيش از آن توسعه توزيع ديگري از همين شرکت به نام سوسه کاملا داخلي دنبال مي‌شد و اين شرکت به‌دنبال آن بود که جامعه کاربران خود را گسترش دهد و به‌همين دليل از دل لينوکس سازماني سوسه لينوکس ديگري به‌نام اوپن‌سوسه در آمد. اوپن سوسه در حال حاضر به‌طور کامل به‌صورت باز توسعه مي‌يابد و تمام بسترهايي که اين پروژه روي آن قرار دارد نيز منبع‌باز هستند. ميزکار پيش‌فرض اوپن‌سوسه KDE است، هر چند از ميز کار گنوم نيز پشتيباني مي‌شود و در برخي از نگارش‌هاي تجاري اين لينوکس، به‌صورت پيش‌فرض نصب است. هر دو اين ميزکارها از قبل بسيار تميز طراحي شده‌اند و توسعه‌دهندگان اين توزيع تلاش مي‌کنند تا با آينده هماهنگ باشند. اوپن‌سوسه بسيار کاربرپسند طراحي شده است، اما در برخي نقاط استفاده دشواري دارد. نصاب آن از لينوکس مينت يا اوبونتو دشوارتر است و کاربران بايد انتخاب‌هاي به‌مراتب زيادي داشته باشند تا لينوکسشان نصب شود. ابزار مديريت سيستم آنکه YaST نام دارد،‌ابزار مفيدي است. مديريت بسته‌ها در آن کارآمد است ولي نصاب آن همانند اوبونتو يا لينوکس مينت تر و تميز نيست. همچنين انتخاب بسته‌ها از مخازن رسمي به‌خوبي دبيان، اوبونتو و فدورا طراحي نشده است.

اين پروژه نيز همانند بيشتر پروژه‌هاي منبع‌بازي که توسط جامعه توسعه مي‌يابد تنها از معماري پردازنده‌هاي

x86 و 64 -x 86 پشتيباني مي‌کند. تمامي نرم‌افزارهايي که به‌صورت پيش‌فرض در اين توزيع وجود دارند منبع‌باز هستند و هيچ کدام از ابزارهاي آن با مجوز تجاري عرضه نشده است. البته نصب کدک‌ها و نرم افزارهاي با مجوز تجاري در اين توزيع سخت نيست و مي‌توان به سادگي آنها را نصب کرد. اوپن سوسه دوره عرضه 8 ماهه دارد و هر کدام از عرضه‌هاي نگارش‌ها تا 18ماه پشتيباني مي‌شوند. بدين ترتيب اوپن‌سوسه با تاريخ عرضه کي‌دي‌ئي و گنوم هماهنگ نمي‌شود و بسته به تاريخ عرضه، تازگي ميزکار نيز تغيير مي‌کند. از آنجايي که دغدغه پايدار بودن نرم‌افزارها در اوپن‌سوسه حرف اول را مي‌زند، بنابراين نمي‌توان انتظار داشت که آخرين فناوري‌هاي نرم‌افزار را در اين توزيع پيدا کرد. اوپن‌سوسه براي کاربران اداري و تجاري که با لينوکس کمابيش آشنا هستند، توزيع مناسبي خواهد بود.

اسلکور

هر چند که اسلکور ديگر يکي از بزرگترين توزيع‌هاي لينوکسي محسوب نمي‌شود، اما بايد آن را هم در اين فهرست گنجاند. اسلکور کهنه‌ترين توزيع لينوکس است که هنوز توسعه مي‌يابد. اين توزيع از معدود توزيع‌هايي است که هنوز به ريشه خود معتقد است و اگر کاربر قديمي آن باشيد، متوجه خواهيد شد که نصاب بسته‌هاي آن يا ابزارهاي مديريتي‌اش نسبت به آن موقع تغيير چنداني نکرده است. اين گزينه هم قوت اسلکور است و هم نقطه ضعف آن. اين توزيع براي کساني که لينوکس را خوب مي‌شناسند، توزيع مناسبي است اما از طرف ديگر براي کاربراني که از خط فرمان و محيط‌هاي متني واهمه دارند، ترسناک است.

از ويژگي‌هاي اين توزيع مي‌توان به شباهت بي‌اندازه اين توزيع به يونيکس اشاره کرد. جامعه کوچک و دوآتشه آن نيز با دانش است و به سؤالات کاربران خوب پاسخ مي‌دهد. اين توزيع خيلي پايدار است و علاقه چنداني به جذب فناوري جديد ندارد. اين توزيع بيشتر از تمام توزيع‌هاي ديگر نرم‌افزار قديمي را حفظ مي‌کند و پايداري برايش بسيار مهم است. اين توزيع هر چند که با ميز کار کي‌دي‌ئي عرضه مي‌شود اما پشتيباني از کي‌دي‌ئي نگارش 4 را تا ابتداي سال جاري ميلادي به تعويق انداخت. اين توزيع به‌هيچ عنوان از گنوم پشتيباني نمي‌کند. از سال 1993 تا کنون، پتريک ولکردينگ (Patrick Volkerding) به‌عنوان حامي اين پروژه فعاليت کرده است. اين توزيع جامعه بزرگي ندارد و بهتر است براي پشتيباني از آن، ديسک‌هاي آن را خريداري کنيد. پشتيباني سخت‌افزاري اسلکور نيز پردازنده‌هاي

x86 و 64 -x 86 است و برخي از پروژه‌هاي جامعه اطلاعاتي آن، پشتيباني از معماري‌هاي SPARC و ديگر معماري‌ها را ممکن کرده است. اسلكور همچنين ابزارهاي زيادي ندارد و براي اينکه بسياري از نرم‌افزارها را در اين توزيع نصب کنيد، مجبور به استفاده از کدهاي منبع و کامپايل خواهيد شد. کاربران قديمي خوب مي‌دانند چطور از قابليت‌هاي اين توزيع استفاده کنند، اما کاربران تازه‌وارد قطعا با مشکلات زيادي روبه‌رو خواهند شد.

اوبونتو

آخرين توزيعي که به آن مي‌پردازيم، اوبونتو است. اوبونتو محبوب‌ترين توزيع لينوکسي است و جامعه اطلاعاتي مقتدري دارد. نصب آن ساده است و هر سوالي که بپرسيد، قبلا شخص ديگري آن را پاسخ داده است.

ميزکار پيش‌فرض آن گنوم است، اما خود اين پروژه ميزکارهاي کي‌دي‌ئي (کوبونتو)، Xfce (اگزوبونتو)، و يک خانواده شلوغ ديگر از توزيع‌هاي بونتودار! را عرضه کرده است. هر چند که بيشتر تأکيد کانونيکال، پشتيبان اوبونتو روي ميزکار گنوم است. هدف اصلي اوبونتو ارائه آخرين فناوري با ساده‌ترين ظاهر است. به‌همين دليل اين شرکت تغييرات زيادي را در آخرين نگارش گنوم انجام مي‌دهد اما کاربران از آن راضي هستند.

همانطور که در بخش دبيان توضيح داده شد، اوبونتو بر اساس دبيان است و از همين پروژه استفاده زيادي مي‌برد. برخلاف دبيان، اوبونتو تاريخ عرضه مشخصي دارد (هر شش‌ماه يک نسخه). همچنين نگارش‌هاي خاصي با عنوان LTS (پشتيباني بلندمدت) منتشر مي‌کند که پشتيباني سه‌ساله دارد و کاربران تجاري عموما از اين نگارش‌ها استفاده مي‌کنند. اوبونتو به‌دنبال عرضه آخرين نرم‌افزارهاي پايدار است و پايداري را فداي آخرين فناوري نمي‌کند. نصب اوبونتو بسيار ساده است و بسياري از گزينه‌ها از پيش انتخاب شده‌اند.

کاربران تازه‌وارد اوبونتو را به باقي توزيع‌ها ترجيح مي‌دهند و اين توزيع حتي مي‌تواند کاربران جدي‌تر را هم نگه دارد. برخي از پيچيدگي‌هاي سيستم از ديد کاربر پنهانند و اين توزيع جز نخستين توزيع‌هايي است که دسترسي کاربر به حساب ريشه (root) را غيرممکن کرده است و فقط از طريق درگاه‌هاي خاصي امکان استفاده از اين حساب را مي‌دهد. برخلاف اوپن‌سوسه اين توزيع ابزار جامع مديريتي ندارد، اما با چند ابزار مشابه همين کار را انجام مي‌دهد.

اين پروژه براي عرضه نرم‌افزارهاي غيرآزاد، روند ميانه‌روي را پيش گرفته است. بسته‌هاي غيرآزاد از جمله فرم‌ورها که براي اجراي صحيح سخت‌افزار نياز هستند در اين سيستم گنجانيده شده است اما به‌صورت پيش‌فرض از کدک‌هاي غير آزاد پشتيباني نمي‌کند. هر چند نصب آنها با اولين اجراي يک فايل صوتي يا تصويري انجام مي‌شود. کانونيکال همچنين يک سرويس را به‌صورت رايگان در اوبونتو قرار داده است. اين سرويس که يک فضاي 2گيگابايتي را در اختيار کاربران قرار مي‌دهد، همچنين يک فروشگاه اينترنتي موسيقي است که کاربران مي‌توانند از طريق آن به دريافت موسيقي و خريد آنلاين بپردازند.

در مجموع اين توزيع يکي از آن توزيع‌هايي است که براي کاربران تازه‌وارد توصيه مي‌شود ولي براي کاربران پيشرفته و هواداران متعصب نرم‌افزارهاي آزاد گزينه مناسبي نيست. به‌طور کل اوبونتو توزيع مناسبي است که به‌خوبي جاي خود را پيدا کرده است. همانند ديگر توزيع‌ها بي‌اشکال نيست ولي براي کساني که تازه به‌درگاه لينوکس وارد مي‌شوند، گزينه خوبي است.

محمدرضا قرباني


ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 7:57 AM
اسپرينت نکســـتل اعلام کرده گوشي‌هاي هوشمند مبتني بر سرويس وايمکس راهي بازار مي‌کند. به‌گزارش موبنا به‌نقل از سلولارنيوز، اسپرينت اعلام کرده اولين گوشي هوشمند مبتني بر وايمکس را از برند HTC با نام EVO 4G راهي بازار کرده است.

برپايه اين گزارش، اين گوشي با قيمت 99/199 دلار راهي بازار شده و علاوه بر پشتيباني از وايمکس از اتصالات 4 G/ 3 G برخوردار است و امکان چت ويدئويي را براي کاربران فراهم مي‌کند.

اين گوشي از سيستم عامل اندرويد گوگل پشتيباني مي کند و داراي صفحه نمايش 3/4 اينچي لمسي TFT با وضوح تصوير 800×480 پيکسل است و از پردازنده يک گيگاهرتزي Snapdragon کوالکام بهره مي‌برد. حافظه داخلي اين گوشي نيز يک گيگابايتي است و از 512مگابايت رم پشتيباني مي‌کند.

ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 7:56 AM
محققان آمریکایی دریافتند که پلنگها، یوزپلنگها و در واقع گربه های بزرگ شیفته عطرهای مردانه هستند و با بو کشیدن این عطرها به سرعت جذب آنها می شوند.

 مهر، یک تیم تحقیقاتی از انجمن حفاظت از حیات وحش باغ وحش "برانکس" در نیویورک با آزمایش بر روی یک ماده ببر سیبریایی به نام "ساشا" دریافتند که یوزپلنگها، ببرها، پلنگها و در کل تمام گربه های بزرگ علاقه زیادی به عطرهای مردانه دارند و به محض حس کردن رایحه این عطرها به سرعت جذب آنها می شوند. بنابراین مردانی که عادت به استفاده از عطر دارند مراقب باشند که یک ببر 200 کیلویی با یک دم دراز را به طرف خود جلب نکنند.

از مدتها قبل دانشمندان می دانستند که حس بویایی گربه سانان بسیار بهتر از حس بویایی انسان عمل می کند. اکنون این محققان با انجام این آزمایش نشان دادند که می توانند برای جذب گونه های گربه سان در حال انقراض و پرورش آنها از عطرهای معروف استفاده کنند.

در این آزمایش، عطرهای مختلف بر روی ساشا آزمایش شد. در این آزمایش به روی یک درخت عطرهای مختلف را پاشیدند و زمان عکس العمل ماده ببر را نسبت به عطر مورد ارزیابی قرار دادند.

نتایج این تحقیقات نشان داد که این ببر به مدت دو ثانیه جذب عطری از محصولات شرکت Estée Lauder ، پانزده ثانیه مجذوب عطری از Revlon ، ده دقیقه جذب عطری از شرکت Nina Ricci و 11 دقیقه و 10 ثانیه شیفته محصولی از "کالوین کلین" شد.

این عطر که بیشترین محبوبیت را نشان داد به گونه ای ساشا را مجذوب خود کرد که حتی از غذا خوردن صرف نظر کرد و برای مدت زمانی کنار درخت نشست و رایحه عطر را استنشاق کرد.

براساس گزارش وال استریت ژورنال، در 14 سال گذشته جانورشناسان و حافظان حیات وحش در حال انقراض به دنبال روشهایی برای جذب و کنترل گربه سانان بوده اند.

اکنون به نظر می رسد که این محققان روشی را برای جذب و مراقبت این حیوانات پیدا کرده باشند. هر چند با اعلام این نتایج این خطر وجود دارد که این حیوانات در معرض سوء استفاده شکارچیان قرار گیرند.
ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 7:48 AM
دانشمندان متوجه شدند مغز انسان، بدن را به اندازه دو سوم بزرگ تر از اندازه اصلی می داند
حتی لاغرترین زنان هم گاهی در مقابل آینه می‌ایستند و می‌پرسند: آیا این لباس من را چاق نشان می‌دهد. اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد علت این موضوع دلیل علمی دارد.
دانشمندان متوجه شدند که تصویری که یک شخص از بدن خود در مغزش می‌سازد معمولا تا دو سوم بزرگ‌تر از آن چیزی است که در واقعیت وجود دارد. به عبارت دیگر مغز تصور می‌کند بدن ما دو سوم از اندازه اصلی خود بزرگ‌تر است.
محققان معتقدند این موضوع می‌تواند دلیل این که چرا حتی زنان لاغر هم خود را چاق تصور می‌کنند توضیح دهد. علاوه بر این دلیل ناهنجاری‌های خوراکی که بعضی از انسان‌ها به آن متبلا هستند نیز توضیح داده می‌شود.
این اثر حتی ممکن است در زنان حتی می‌تواند پر رنگ‌تر از مردان باشد چرا که معمولا ‌آن‌ها نسبت به ظاهر و خصوصا بدن خود حساسیت بیش‌تری دارند.
دکتر مایکل لونگو عصب شناسی که این تحقیقات را انجام داده است در این باره گفت: این یافته‌ها می‌تواند علت ابتلا به بیماری‌های روانی مانند کم‌اشتهایی و مانند آن را می‌توان به طریق علمی توضیح داد.
به همین دلیل است که بسیاری از زنان که در مقابل آینه می‌ایستند و از دیگران می‌شنوند که چاق نیستند نمی‌توانند حرف آن‌ها را باور کنند.
در این تحقیق از داوطلبان خواسته شد تا دست خود را در زیر یک سطح قرار داده و سپس محل ده نقطه مانند نوک انگشتان و بند انگشتان خود را روی سطح تخمین بزنند.
تخمین‌های آن‌ها سپس برای ساخت یک نقشه مغزی از دست استفاده شده و با اندازه و شکل دست اصلی مقایسه شد.
در این تحقیقات مشخص شد اندازه تخمینی شرکت کنندگان در مورد فاصله بین انگشت اشاره و انگشت شست در این تحقیق معمولا 69 درصد بزرگ‌تر از اندازه‌های اصلی است.
طول انگشتان نیز معمولا 27.9 درصد کوتاه‌تر از اندازه حقیقی تخمین زده می‌شود.
این تحقیقات نشان می‌دهد مغز ما معمولا تصویر بزرگ‌تری از اندازه اصلی بدن ما در خود دارد و به همین دلیل است که ما معمولا خود را چاق‌تر از آن چیزی که هستیم تصور می‌کنیم.
ادامه مطلب
چهارشنبه 26 خرداد 1389  - 7:46 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 74

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6025428
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی