به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

فارس،‌ مهم ترين مشخصه رايانه هاي اين نسل گذار از لامپ هاي خلا به سوي ترانزيستورها و در ادامه مدارهاي مجتمع يا آي سي است.
تا سال 1959، ترازيستورها به طور پراكنده در رايانه ها مورد استفاده قرار مي گرفتند ولي از آغاز دهه 60 استفاده از آنها به ميزان چشمگيري افزايش يافت و اعتماد به آنها بيشتر و بيشتر شد. در نتيجه رايانه هايي كه با لامپ هاي خلا ساخته مي شدند روز به روز غيررقابتي تر شدند و به تدريج از دور خارج گرديدند.
از سوي ديگر حافظه هاي مورد استفاده در رايانه ها هم هر روز تغيير مي كردند و حافظه هاي داراي هسته مغناطيسي جاي خود را به حافظه هاي ساخته شده از نيمه هادي ها مي دادند. در نتيجه ابعاد و هزينه ساخت اين حافظه ها به ميزان چشمگيري كاهش يافت و در مصرف برق رايانه ها صرفه جويي قال توجهي صورت گرفت.
در نهايت و با گذشت دو دهه هزينه ساخت مدارهاي مجتمع تا بدان حد كاهش يافت كه طراحي رايانه هايي براي استفاده در منازل هم ممكن شد و سرانجام رايانه هاي شخصي و خانگي هم پا به عرصه وجود گذاشتند.
استفاده از رايانه ها همزمان با عرضه رايانه هاي نسل سوم به طور قابل توجهي افزايش يافت. ريزتراشه ها يا مدارهاي مجتمع كه توسط جك كلر كيبلي اختراع شدند نقش مهمي در اين زمينه ايفا كردند. استفاده از ريزتراشه ها در رايانه ها از سال 1965 شروع شد.
شركت آي بي ام در رايانه سيستم 360 خود از مدارهاي مجتمع هايبريد يا داراي كاركرد دوگانه استفاده كرد. در اين رايانه ها در كنار سيستم ها يا وسايل جامد موسوم به solid-state از سيم هاي مجزايي نيز به صورت فرعي استفاده شده بود.
اولين آي سي در سال 1958 پا به عرصه وجود گذاشت. اما تكميل آي سي ها و استفاده از آنها در رايانه ها تا سال 1963 به طول انجاميد. سازمان فضايي ناسا از جمله اولين مؤسساتي بود كه در رايانه هدايت كننده فضاپيماي آپولو از آي سي استفاده كرد. همچنين ارتش آمريكا هم براي هدايت موشك هاي بالستيك بين قاره اي خود موسوم به LGM-30 از آي سي استفاده كرد.
در سال 1971 ابررايانه Illiac IV پا به عرصه وجود گذاشت كه در آن زمان سريع ترين رايانه كل جهان محسوب مي شد. در اين ابررايانه از 64 پردازنده اطلاعات كه به صورت موازي عمل مي كردند استفاده شده بود.
از ابتداي دهه 70 ميلادي اندك اندك رايانه هاي mainframe هم از راه رسيدند. System/360 ازجمله مشهورترين اين رايانه ها بود كه از ظرفيت زيادي براي ذخيره سازي اطلاعات و قدرت مناسبي براي پردازش اطلاعات برخوردار بود. آي سي ها زمينه را براي طراحي و توسعه رايانه هاي كوچك تر هم فراهم كردند. ميني كامپيوترها يا رايانه هاي كوچك كه در دهه هاي 60 و 70 از راه رسيدند از جمله دستاوردهاي مهم ابداع آي سي و ترانزيستور بودند.
با معرفي اين رايانه ها عده بيشتري از مردم با قدرت و توان رايانه ها آشنا شدند. رايانه هاي كوچك نه تنها از نظر ابعاد كوچك و مناسب بودند، بلكه قادر به استفاده از حوزه هاي گوناگون صنعت، خدمات و تجارت بودند و باعث شدند آرام آرام استفاده از رايانه ها در موسسات دولتي و عمومي هم باب شود.
در اين سال ها آي بي ام رايانه PDP و VAX را عرضه كرد كه بسيار مشهور شدند. دومين شركتي كه در اين حوزه فعال شد، Digital Equipment Corporation نام داشت كه از سخت افزارهاي كوچك تر و مطمئن تري استفاده مي كرد. به تدريج بر روي اين رايانه ها سيستم عامل يونيكس نصب شد و استفاده از رايانه ها باز هم بيشتر شد.
به تدريج آي سي ها باز هم پيشرفته تر و قدرتمندتر شدند و در نهايت پردازشگر هاي بسيار كوچكي از راه رسيدند كه حتي براي هدايت جنگنده هاي جت هم مورد استفاده قرار مي گرفتند. پردازنده هاي ياد شده توسط استيو گلر، ري هالت و گروهي متشكل از محققان موسسات Garrett AiResearch و American Microsystems طراحي شدند.
ادامه مطلب
سه شنبه 25 خرداد 1389  - 10:37 PM
كارشناسان شركت مايكروسافت موفق به ساخت سيستم جديدي شده‌اند كه مي‌تواند در شرايطي كه شبكه رايانه‌اي در حالت آماده‌باش به‌سر مي‌برد يا خاموش است، ميزان مصرف انرژي در آن را به حداقل برساند.

 مايكروسافت هم‌اكنون اين سيستم كاربردي را براي 50 كارمند فعال در ساختمان 99 دفتر مركزي خود به كار گرفته است و تلاش مي‌كند تا به واسطه آن، ميزان مصرف انرژي در دفاتر خود را پايين بياورد.
كارشناسان مايكروسافت در گزارشي توضيح دادند: مطالعات مختلف انجام شده به ما نشان داد كه بيشتر رايانه‌هاي موجود در سازمان‌ها و شركت‌ها صرف نظر از نحوه فعاليت كاربران مورد استفاده قرار مي‌گيرند و به صورت دايم روشن هستند. ما در "مركز تحقيقات مايكروسافت " دريافتيم كه صدها رايانه روميزي به صورت شبانه روزي روشن هستند كه اين مسئله باعث هدر رفتن پول و انرژي مي‌شود.
بر اين اساس، ساخت سيستم هوشمند خاموش كننده رايانه‌ها در زماني كه از آن‌ها استفاده نمي‌شود، مي‌تواند سالانه ميليون‌ها دلار در هزينه‌هاي صرفه‌جويي كند و مصرف انرژي را به حداقل برساند.
سيستم جديد هوشمند مايكروسافت به دستگاه‌هاي متصل به شبكه امكان مي‌دهد وقتي كه مورد استفاده قرار نمي‌گيرند، به صورت خودكار خاموش شوند و زماني كه كاربر يا مدير شبكه قصد استفاده از آن را دارد، به صورت خوكار فعاليت خود را مجدداً آغاز كنند.
ادامه مطلب
سه شنبه 25 خرداد 1389  - 10:36 PM
شركت نوكيا به منظور جذب هرچه بيشتر جوانان و نوجوانان گوشي جديدي را با نام X5-01 را روانه بازار كرده است كه به شكل مربع ساخته شده و شامل صفحه‌كليد كامل كشويي مي‌شود.

 نوكيا اين گوشي را با عنوان "ابزار موبايلي مخصوص شبكه‌هاي اجتماعي " معرفي كرده و توضيح داده است كه آن را با قابليت پشتيباني از سيستم ارسال پيام‌هاي فوري اينترنتي(IM)، خدمات گسترده پست الكترونيكي و ابزارهاي ويژه براي ورود مستقيم به شبكه‌هاي اجتماعي در اختيار كاربران مي‌گذارد.
قرار است كه اين گوشي در مرحله نخست با قيمت 200 دلار در اواخر سال جاري ميلادي وارد كشور اندونزي شود كه البته هنوز زمان ورود آن به آمريكا و ديگر كشورهاي جهان مشخص نشده است.
اين گوشي كه به طور خاص براي جوانان طراحي شده است، شامل سومين ويرايش از نسخه S60 سيستم‌عامل سيمبين مي‌شود و در رنگ‌هاي مختلف از صورتي روشن گرفته تا سبز و آبي در بازار به فروش مي‌رسد. گوشي مربع جوان‌پسند نوكيا شامل 200 مگابايت حافظه داخلي مي‌شود و براي آن قابليت پشتيباني از كارت حافظه microSD تا 32 گيگابايت در نظر گرفته شده است.
اين گوشي دوربين ديجيتالي 5 مگاپيكسلي دارد و از ديگر قابليت‌هاي آن مي‌توان به صفحه‌كليد كامل QWERTY كشويي براي افزايش سرعت تايپ پيامك‌ها و كليدهاي اختصاصي براي پخش موسيقي اشاره كرد.
اين گوشي فنلاندي شباهت زيادي به گوشي هوشمند Kin One دارد كه در ماه آوريل توسط شركت مايكروسافت معرفي شد. گوشي Kin مايكروسافت نيز شامل قابليت‌هاي پيشرفته براي شبكه‌هاي اجتماعي و اينترنتي مي‌شد.
ادامه مطلب
سه شنبه 25 خرداد 1389  - 10:35 PM
منافقين امروز نيز با عناويني مانند نگاه و قرائت جديد و نو از اسلام و امام(ره) و... براي سرپوش گذاشتن به "تجديدنظرطلبي مذهبي " و "فرار از مفاهيم پايه و اصولي "، به ترويج نوع جديدي از "اسلام ماسوني " و همسو با مطلوبيت‌هاي امپرياليسم و صهيونيسم مي‌پردازند.


در مطالعات جامعه‌شناختي- فكري، برخي انديشه‌ها پس از دوره‌هاي زماني به بازتوليد شكل جديدي از خود مي‌رسند و با وسعت جديدي خود را مطرح مي‌كنند. جاذبه‌ها و مزيت‌هاي مادي كه ريشه در ارزش‌هاي اصيل ندارند، منطق تكرار اين انديشه‌هاست كه بعد غير الهي انسان بدان كشش و تمايل دارد. كيش شخصيت، قدرتطلبي، اصالت‌هاي باندي و سهولت‌هاي سطحي‌نگري و رفاه‌طلبي، بخشي از اين جاذبه‌ها و كشش‌هاست كه در محيط‌هاي مناسب و شخصيت‌هاي مهيا، زمينه نمو و احيا پيدا مي‌كنند. اين پديده اختصاص به جغرافيا و ملت خاصي ندارد و در يك دوره زماني محدود نيز باقي نمي‌ماند.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
دوشنبه 24 خرداد 1389  - 9:11 PM
عصر تهاجم فرهنگي

عصر امام باقر و امام صادق (ع) را مي توان به حق عصر تهاجم فرهنگي ناميد كه هويت جامعه اسلامي و تمدن اسلامي را در معرض نيستي و نابودي قرارداده بود. هر چند كه در عصر پيامبر (ص) تا عصر امام سجاد (ع) تنوع فرهنگي با فتح سرزمين هاي ديگر و يا روي آوري مردم به اسلام، خود را به خوبي نشان داده بود و افزون بر فرهنگ تمدني مجوسي و مسيحي، فرهنگ هاي كلان و عمده ديگري چون فرهنگ مشركان و يهوديان و نيز خرده فرهنگ هاي جزيي و علمي و روشي ديگر نيز وجود داشت بطوري كه برخي از آن ها حتي انتسابي به آسمان نداشته و تنها متأثر از دانشمندي و يا فيلسوفي بوده است مانند انديشه هاي فلاسفه اسكندريه در مصر و پهلويان ايراني و بوداييان هندي و كنفسوسيان چيني، اما با اين همه حضور سريع و رشد و شكوفايي ناگهاني اسلام به فرهنگ ها و تمدن هاي ديگر اين فرصت را نداده بود تا خود را براي مقابله مهيا كنند.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
دوشنبه 24 خرداد 1389  - 9:10 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 74

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6038270
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی