به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

.«اي دنيا و اي حيات، با همه زيباييهايت با همه مظاهر جلال و جبروتت، با همه كوهها، آسمانها، درياها و صخره هايت، با همه وجود وداع مي كنم. با قلبي سوزان و غم آلود به سوي خدا مي روم و از همه چيز چشم مي پوشم.
اي پاهاي من، مي دانم كه شما چابكيد، مي دانم كه در همه مسابقه ها گوي سبقت را از رقيبان ربوده ايد. مي دانم فداكاريد، مي دانم كه به فرمان من مشتاقانه به سوي شهادت صاعقه وار به حركت درمي آييد. اما من آرزويي بزرگتر دارم، من مي خواهم شما به بلندي طبع بلند شهيدان به حركت درآييد، به قدرت اراده آهنينم محكم باشيد، به سرعت تصميمات و طرحهايم سريع باشيد.
اي پاهاي من، از شما مي خواهم اين پيكر كوچك ولي سنگين از آرزوها و اميدها و مسؤوليتها را به سرعت مطلوب به هر نقطه دلخواه برسانيد و در اين لحظات آخر عمر، آبروي مرا حفظ كنيد. من چند لحظه بعد به شما آرامش مي دهم. آرامش ابدي.
ديگر شما را زحمت نخواهم داد. ديگر شما را استثمار نخواهم كرد، ديگر فشار عالم و آدم و شكنجه روزگار را بر شما تحميل نخواهم كرد. ديگر به شما بي خوابي نخواهم داد. و شما ديگر از خستگي فرياد نخواهيد كرد.
اي پاهاي من، صبور باشيد. تا لحظاتي ديگر راحت خواهيد شد و از درد شكنجه ضجه نخواهيد زد. از بي غذايي، از گرما و سرما شكوه نخواهيد كرد. آرام و آسوده براي هميشه در بستر نرم خاك آسوده خواهيد بود. اما اين لحظات حساس، لحظات وداع با زندگي و عالم، لحظات لقاي پروردگار، لحظات رقص من در برابر مرگ، بايد زيبا باشد... .»
سردار شهيد دكتر مصطفي چمران اين جملات را درست در آخرين دقايق عمر پربركتش بر روي كاغذ نگاشته و پس از آن به سمت قربانگاه عشق «دهلاويه» گام برداشته است.
چمران عزيز، به عنوان مقام ارشد ستاد فرماندهي كل نيروهاي مسلح كشور براي انتخاب فرمانده جديد محور دهلاويه، زير آتش شديد دشمن بعثي وارد منطقه شد و پس از معرفي فرمانده جديد، همه رزمندگان را در آغوش گرفت و آنان را بوسيد و با همه وداع كرد و همراه با فرمانده جديد به نزديكترين نقطه در منطقه دشمن رفت و پس از توجيه و تشريح مواضع دشمن، و نشان دادن نقاط قوت و ضعف، از فرمانده و همراهانش جدا شد و تأكيد كرد كه ديگر كسي اينجا نيايد؛ مي خواهم تنها باشم. اين يك دستور است!
او در يك نبرد جانانه و رو در رو با نيروهاي عراقي، توسط گلوله هاي خمپاره 60 به صورت رگباري مورد هدف قرار گرفت.
شهيد دكتر مصطفي چمران با هدف قرار دادن مواضع دشمن، آخرين درسهاي دفاعي و پدافندي اش را به رزمندگان اسلام ارائه كرد و با تركشهاي داغ و جانسوز خمپاره اي كه در كنارش قلب زمين را شكافته بود، شربت شهادت نوشيد و روح بزرگ و مطهرش تا ابديت پر كشيد. راهش پر رهرو و اهدافش جاودانه باد!


* محمد رضايي
روزنامه قدس
ادامه مطلب
دوشنبه 31 خرداد 1389  - 9:35 AM
پيش‌بيني‌ها حاكي است طي سال جاري ميلادي ميزان خريد خودروهاي الكترونيك كه در آنها از سيستم هاي پيشرفته رايانه‌اي هم استفاده شده افزايش مي يابد.

‌ نگراني از امنيت چرخه تامين نفت، مشكلات روزافزون زيست محيطي حاصل از مصرف سوخت هاي فسيلي و هزينه بالاي اين نوع سوخت ها باعث شده بازار خودروهاي الكترونيكي روز به روز پررونق تر شود.
مؤسسه مشاوره J.D. Power در گزارش تازه خود پيش بيني كرده كه فروش جهاني خودروهاي الكترونيك امسال به 940 هزار واحد برسد. اين رقم در سال 2009 تنها 732 هزار واحد بوده است.
همچنين برآوردها نشان مي دهد در سال 2015 حدود 3 ميليون خودروي الكترونيك به فروش مي رسد.
در صورت افزايش توان ذخيره سازي انرژي توسط باتري خودروهاي برقي و بالاتر رفتن حداكثر سرعت آنها خريد اين خودروها باز هم افزايش يافت.
خودروهاي برقي در حال حاضر تنها براي سفرهاي درون شهري مناسب بوده و براي مسافرت هاي طولاني قابل استفاده نيستند.
ادامه مطلب
یک شنبه 30 خرداد 1389  - 4:57 PM
استاد حوزه علميه سمنان و مسئول امور فرهنگي صنعت آب و برق استان سمنان گفت: امام موسي صدر بزرگ‌ترين شاگرد علامه طباطبايي بود و بسياري از كتب اين عالم جليل‌القدر هم‌اكنون مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

حجت‌الاسلام قدرت‌الله قنبري به مناسبت سالروز رحلت علامه طباطبايي در بيان ويژگي‌هاي ايشان اظهار داشت: علامه سيدمحمدباقر سلطاني‌طباطبايي در سال 1328 شمسي در بروجرد به دنيا آمد و در خرداد ماه سال 376 در قم رحلت كرد.
وي همچنين افزود: ايشان مقدمات و سطوح اوليه درس حوزوي را در بروجرد ‌خواند و به شهر قم وارد شد و از استادان ايشان آيت‌الله خوانساري، فيض، اراكي و بروجردي بودند.
استاد حوزه علميه سمنان گفت: دو سال هم ايشان به نجف اشرف مي‌روند و از دروس آيات عظام ضياء‌الدين عراقي و اصفهاني و شيخ محمدحسين اصفهاني استفاده مي‌كنند و يك سال هم بعد از برگشت در مشهد از درس آيت‌الله ميرزامحمد اصفهاني بهره مي‌برند.
قنبري خاطرنشان كرد: در سال 1359 ايشان رسماً در شهر مقدس قم اقامت مي‌گزينند و درس‌هاي حوزوي خود را دز سطوح عالي حوزه در فقه و اصول آغاز مي‌كنند و همزمان در درس مرحوم بروجردي معروف نيز شركت مي‌كنند.
قنبري ادامه داد: ايشان درس معقول را در محضر آيت‌الله شاه‌آبادي بزرگ خواندند.
وي گفت: آثار ايشان شامل رساله‌اي در استصحاب، رساله‌اي در واجب مطلق و مشروط، كتاب فوايد الفاطمه في‌الاصول در مورد حضرت فاطمه معصومه (س)، رساله‌اي در شرح منظومه ميرزا محمد تنكابني، رساله‌اي در خيارات فقه كه از دروس حوزوي است و رساله‌اي در ادبيات فارسي است و كتب و رسالات ديگري نيز دارند كه ترجمه نشدند و اين‌ها كتاب‌هايي هستند كه ترجمه شد‌ه‌اند و در اختيار علاقه‌مندان قرار گرفته است.
استاد حوزه علميه سمنان گفت: نسب ايشان هم از طريق امام حسن (ع) به علي بن ابيطالب (ع) برمي‌گردد به طوري كه از اين خاندان بزرگان زيادي تحويل جامعه شده و علما و بزرگان و آيات عظامي از اين خاندان پرورش يافته است.
قنبري همچنين افزود: ايشان شاگردان زيادي داشتند ولي از شاگردان معروف ايشان امام موسي صدر است كه در ليبي مفقود شد.
آيت‏الله سيدمحمدباقر سلطاني‌طباطبايي بروجردي فرزند آيت‏الله سيدعلي‏اصغر سلطان‌العلماي بروجردي از علما و بزرگان آن شهر، در سال 1291 شمسي در بروجرد به دنيا آمد.
وي پس از پشت سر گذاشتن مقدمات علوم در زادگاهش راهي قم شد و از محضر استادان بزرگي همچون حضرات آيات سيدمحمدتقي خوانساري، محمد فيض‌قمي و محمدعلي اراكي استفاده كرد.
آيت‏الله سلطاني سپس عازم نجف اشرف شد و در حلقه درس آيات عظام سيدابوالحسن اصفهاني و آقاضياءالدين عراقي شركت كرد و به مدارج والاي علمي دست يافت.
اين عالم رباني پس از آن مدتي در مشهد و در نهايت در قم سكني گزيد و به تدريس فقه و اصول مشغول شد.
آيت‏الله سلطاني در اين سال‏ها همزمان با تدريس، در دروس فقه و اصول آيت‏الله بروجردي و درس معقولِ آيت‏الله شاه‌آبادي شركت مي‏جست و در اين علوم به مدارج بالايي دست يافت.
آيت‏الله سلطاني از آن پس يك‌سره به تدريس و تاليف همت گماشت و شاگردان فاضلي در حوزه علميه قم پرورش داد.
همچنين از اين عالم برجسته آثاري از جمله استصحاب، الفوائد الفاطميه و رساله‏اي در شرح منظومه ميرزا محمد تنكابني بر جاي مانده است.
آيت‏الله سلطاني دوستي ديرينه‏اي با حضرت امام خميني (ره) داشته و حاج احمد خميني نيز داماد ايشان بود. معظم‌له در دوره اول مجلس خبرگان قانون اساسي نيز حضور داشت.
سرانجام اين فقيه اصولي و مدرس برجسته حوزه علميه قم، در 31 خرداد 1376 شمسي در 85 سالگي بدرود حيات گفت و در جوار مرقد مطهر حضرت امام خميني (ره) به خاك سپرده شد.فارس
ادامه مطلب
یک شنبه 30 خرداد 1389  - 4:56 PM
اسوس نيز به جمع توليدكنندگان نت‌بوك بر پايه پلتفرم AMD پيوست.

 اين محصول كه 1015T نام دارد، به نمايشگر 1/10 اينچي با دقت تصوير 600×1024 پيكسل مجهز است و از پردازنده تك‌هسته‌اي AMD V105 برپايه معماري K8 استفاده مي‌كند.
اين پردازنده بر مبناي تكنولوژي 45 نانومتري طراحي و توليد شده است و توان مصرفي آن حداكثر به 9 وات مي رسد.
چيپ‌ست اصلي اين نت‌بوك RS880 است كه به پردازنده گرافيكي HD4200 نيز مجهز شده است.
تا كنون اطلاعاتي از قيمت و زمان عرضه اين محصول به بازار اعلام نشده است.
ادامه مطلب
یک شنبه 30 خرداد 1389  - 4:54 PM
آيت‏الله ميرزا جوادآقا ملكي‌تبريزي در حدود اواخر نيمه اول قرن سيزدهم هجري شمسي در خانواده‏اي متدين در تبريز به دنيا آمد.
وي پس از تحصيلات مقدمات و سطوح حوزه، براي تكميل تحصيلات خود راهي نجف اشرف شد و در محضر عالمان نامداري همچون آخوند خراساني و حاج آقارضا همداني، فقه و اصول را آموخت و در حلقه درس حديث محدث بزرگ، ميرزا حسين نوري حاضر شد.
ميرزا جواد ملكي پس از چندي در محفل عارف سترگ، آخوند ملاحسينقلي همداني قرار گرفت و پاي در سير و سلوك و عرفان و تهذيب نفس نهاد.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
یک شنبه 30 خرداد 1389  - 4:54 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 74

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822497
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی