
البته بايد توجه داشت كه در كنار مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي مردم علاقه زيادي به تصاوير سهبعدي نشان ميدهند و در اين ميان فروش فيلم سهبعدي Avatar تاكنون ركورد بيسابقهاي را به ثبت رسانده است.
تاكيد اصلي سوني در بازار سهبعدي مربوط به كشور آمريكا ميشود كه روز گذشته 7 مدل از تلويزيونهاي سهبعدي جديد سوني وارد آن شد.
دو مدل از بهترين تلويزيونهاي سهبعدي كه سوني در اين اقدام وارد بازار كرده است شامل مدلهاي 60 و 52 اينچي ميشوند كه به ترتيب با قيمت 5 و 4 هزار دلار به فروش ميىسند. دو تلويزيون ديگر از اين سري محصولات نيز با اندازههاي 55 و 40 اينچ با قيمت 3400 و 2100 دلار به فروش ميرسند.
تمامي تلويزيونهايي كه سوني هماكنون عرضه كرده است براي پخش سهبعدي تصاوير نياز به دستگاه گيرنده و عينكهاي مخصوص دارند كه در مدلهاي 60 و 52 اينچي اين دستگاه و عينك همراه با تلويزيون عرضه ميشود و در ديگر مدلها كاربران بايد به صورت جداگانه آنها را خريداري كنند.
علاوه بر اين تلويزيونها، سوني نخستين بازيهاي سهبعدي خود براي كنسول PlayStation 3 را نيز عرضه كرده است. اين بازيها مبتني بر ديسكهاي بلو-ري اجرا ميشوند و كيفيت بسيار بالايي دارند. شركت سوني اين بازيها را كه از فروشگاه اينترنتي PlayStation Store قابل بارگذاري هستند، با نامهاي WipEout HD، Super Stardust HD، PAIN و MotorStorm Pacific Rift عرضه كرده است.