به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

حركت مارها روي سطوح مختلف ازجمله سطوح شني و صخره‌اي همواره براي دانشمندان علوم زيست‌شناسي مملو از راز و هيجان بوده است.

از مدت‌ها پيش آنها متوجه اين موضوع شده‌اند كه مارها به نوعي با تنه زدن يا هل دادن سطوح به حركت خود ادامه مي‌دهند، اما نكته عجيب اين است كه آنها حركت ماهرانه خود را بدون كوچك‌ترين كمك جانبي انجام مي‌دهند. بي‌نقص بودن اين حركات موجب شده تا دانشمندان خود را در برابر يك راز ديگر از مجموعه حيات طبيعي تصور كنند. آنها سال‌هاست كه براي طراحي و ساخت روبات‌هاي مارشكل و به‌كارگيري آنها در عمليات امداد و نجات، حركت ماهرانه مارها را به دقت زير نظر گرفته‌اند. به تازگي تحقيقات مشترك گروهي از دانشمندان دانشگاه نيويورك و انستيتو فناوري جورجيا پاسخ اين معما را ارائه كرده است. در حقيقت اين مطالعه علمي توضيح كاملي براي اين منظور است كه چگونه اصطحكاك توليد شده ميان پوست مار و سطوح مختلف و تركيب آن با پديده غيرقابل مشاهده جابه‌جايي وزن در طول مار به حيوان در حركت سريع كمك مي‌كند.

آنها براي اين منظور مارهاي مختلفي را بيهوش و مقاومتي كه بدن آنها در حين ليز خوردن يا لغزيدن در جهات مختلف روي يك صفحه درجه‌بندي شده توليد مي‌كند را به دقت اندازه‌گيري كردند. آنها دريافتند مار از قسمتي از بدن خود كه از آن به شكم حيوان ياد مي‌شود، در زمان حركت پهلويي يا به عقب براي متصل نگاه داشتن خود به زمين استفاده مي‌كند. اين عضو مهم به حيوان خزنده كمك مي‌كند تا در حين لغزيدن از يك پهلو به پهلوي ديگر همواره حركت رو به جلوي خود را حفظ كند، اما شايد بتوان بخش ديگر اين مطالعه را هيجان‌انگيزتر دانست.

محققان با قرار دادن مار در محلول حاوي ماده ژلاتيني (تا بتوانند حركات مار را به خوبي مشاهده كنند) متوجه شدند اين حيوان با قرار گرفتن در شرايطي كه نيروهاي محيطي به بدنش وارد مي‌شود اين توانايي را دارد تا بخش‌هاي مختلفي از بدنش را اندكي از زمين جدا كند تا نه‌تنها سرعت حركت رو به جلوي خود را حفظ كند، بلكه تاثير نيروهاي محيطي را نيز به حداقل برساند. اين مطالعه و تحقيقات مشابه مي‌توان به دانشمندان در طراحي و ساخت روبات‌هاي مار شكل كمك زيادي كند تا بهترين نمونه‌هاي ممكن براي انجام عمليات امداد و نجات استفاده شود.

ادامه مطلب
سه شنبه 18 خرداد 1389  - 7:41 AM
يكي از مشكلات مسافراني كه سفرهاي هوايي را براي رسيدن به مقصد موردنظرشان انتخاب مي‌كنند، مشكل
اضافه بار چمدان‌هاي آنهاست. به همين دليل اغلب آنها پيش از آن كه عازم فرودگاه شوند وزن همه چيزهايي را كه داخل چمدان خود مي‌گذارند روي صفحه‌اي يادداشت مي‌كنند تا چنانچه وزن چمدان آنها نسبت به سهميه مجاز در نظر گرفته شده براي هر يك از مسافران بيشتر باشد، از بردن برخي چيزهايي كه از نظرشان ضرورت كمتري دارد خودداري كنند، البته اين كار بهتر از اين است كه چمدان‌هاي سنگين را روي ترازوهاي كوچك خانگي قرار دهيد تا وزن تقريبي آنها را محاسبه كنيد، اما از آنجا كه اين مساله همواره مشكلاتي را براي مسافران به همراه داشته و موجب سردرگمي و اضطراب آنها در طول سفر مي‌شود، محققان انگليسي در يك اقدام ابتكاري چمدان‌هاي هوشمندي را طراحي كرده‌اند كه وزن آنها در زير دسته چمدان روي يك صفحه ديجيتالي نشان داده مي‌شود.


در زير دسته اين چمدان‌ها يك صفحه نمايشگر LCD وجوددارد كه وزن دقيق محتواي داخلي چمدان را به شما نشان خواهد داد. جالب است كه در اين چمدان‌ها مي‌توانيد به دلخواه خود حالت‌هاي مختلفي را روي اين صفحه تنظيم كنيد تا وزن اجسام داخل چمدان بر حسب كيلوگرم، پوند و حتي انس نشان داده شود. اگر مي‌خواهيد وزن داخل چمدانتان را محاسبه كنيد فقط كافي است كليد نشانگر وزن را فشار داده و چمدان را به كمك دسته آن از روي زمين بلند كنيد، به اين ترتيب وزن بار داخل چمدان روي نمايشگر LCD زير دسته به نمايش درخواهد آمد. پوشش خارجي چمدان پوششي پلي‌استري بسيار محكم و بادوام است و به رغم اين كه از استحكام نسبتا خوبي برخوردار است، اما بسيار كم‌وزن است و به همين دليل اين نوع چمدان‌ها يكي از انواع چمدان‌هاي سبك‌وزن به شمار مي‌آيند. پوشش داخلي اين چمدان نيز از جنس آسترهاي معمولي است. از آنجا كه اغلب اين چمدان‌ها از نظر ظاهري شبيه به هم هستند سيستمي براي شناسايي فرد دارنده چمدان براي آن طراحي شده كه اين سيستم هوشمند براساس خطوط انتهاي انگشتان و شبيه به عملكرد سيستم‌هاي انگشت‌نگاري، صاحب اصلي چمدان را كه براي نخستين بار اثر انگشت او در حافظه اين چمدان ثبت شده، شناسايي مي‌كند و چنانچه فردي به اشتباه چمدان را برداشته باشد با كشيدن آژيري بلند صاحب چمدان را نسبت به اين موضوع مطلع مي‌كند. ثبت اثر انگشت در حافظه اين نوع چمدان‌ها قابل تغيير است.

جام جم آنلاين

ادامه مطلب
سه شنبه 18 خرداد 1389  - 7:40 AM
در اعماق درياي مديترانه، تلسكوپي قدرتمند كار گذاشته شده است كه دانشمندان به آنچه كه در آينده با آن انجام مي‌دهند و نتايجي كه به دست خواهند آورد اميدهاي زيادي بسته‌اند. هدف اصلي از اين پروژه بزرگ و هيجان‌انگيز تنها يك چيز است: مطالعه نوترينو. نوترينو ذره‌اي بنيادين است كه دانشمندان اميدوارند با مطالعه دقيق آن از بزرگ‌ترين رازهاي كيهان‌شناسي ازجمله سياهچاله‌ها و ابرنواخترها پرده بردارند. اين تلسكوپ كه از آن به عنوان يك تلسكوپ غيرعادي ياد مي‌شود، در اعماق درياي مديترانه و در نزديكي سواحل تولون فرانسه قرار گرفته است. در اين نقطه از زمين، ديدن محيط اطراف عملا غيرممكن است، چون خبري از پرتوهاي خورشيدي نيست و براي اين كار به نورافكن‌هاي قدرتمند نياز است. اين تلسكوپ ANTARES نام دارد و به وسيله خيره شدن به اعماق سياهي به دانشمندان در مطالعه دقيق ناشناخته‌هاي كيهان كمك مي‌كند، اما نكته‌اي كه موجب شده تا بسياري اين تلسكوپ را دستگاهي عجيب در نظر بگيرند اين است كه به جاي خيره شدن به اعماق كيهان به پايين خيره مي‌شود. ردياب‌هاي اين تلسكوپ همواره به سمت مركز زمين قرار داشته و در جستجو و تصويربرداري از ذرات بسيار ريز و مرموزي موسوم به نوترينو هستند. عقيده بر اين است كه با مطالعه داده‌هايي كه از اين طريق به دست مي‌آيد مي‌توان به چشم‌انداز جديدي درخصوص برخي از پيچيده‌ترين رويدادها در عالم دست يافت.

نوترينوها در حقيقت ذراتي هستند با نيروي تخريب‌ خيره‌كننده كه با سرعت بسيار زيادي از درون هر چيزي حتي ديوار، صخره‌هاي كوهستاني، سيارات و ستارگان عبور مي‌كنند، گويي كه چيزي بر سر راهشان وجود ندارد و دقيقا به همين خاطر است كه اخترشناسان تا اين حد به مطالعه آنها علاقه‌مند هستند. اكنون يك پرسش اساسي مطرح مي‌شود: چگونه نوترينوها مي‌توانند اين گونه در محيط سير كنند، اما ديگر ذرات چنين امكاني را ندارد؟ برخلاف بيشتر ذرات، نوترينوها نه‌تنها بي‌بار هستند بلكه هيچ توده‌اي نيز ندارند. از اين رو نيروهاي الكترومغناطيسي نيز نمي‌توانند در مسير نوري آنها خللي ايجاد كنند و تنها اين جاذبه است كه تاثير بسيار جزيي بر آنها مي‌گذارد. اين به آن معناست كه نوترينوها به ندرت با ساير ذراتي كه در عالم و در مسير حركتشان به سمت زمين وجود دارند فعل و انفعالي برقرار مي‌كنند.

مطالعات نشان مي‌دهند تنها يك ذره از هر 10 ميليارد ذره نوترينو در مسير حركت خود به سمت زمين با ذرات ديگري نظير پروتون‌ها يا نوترون‌ها برخورد مي‌كنند و اين در حالي است كه ساير ذرات به مسير خود ادامه مي‌دهند، اما نكته جالب توجه در همين برخوردهاي نادر است. محققان مي‌گويند همين برخوردهاي بسيار نادر حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارند. هنگامي كه يك نوترينو با ذره ديگري برخورد مي‌كند ـ به عنوان مثال در هسته يك اتم ـ ويژگي‌‌هاي خود را نمايان مي‌سازد. اين مشخصه‌ها شامل جهت حركت و جايي كه از آن آمده است هستند و دانشمندان مي‌توانند از اين سرنخ‌ها براي تشخيص اين كه كجا و چگونه توليد شده و در مسير حركت خود به سمت زمين چه موانعي پيش روي داشته‌اند استفاده كنند.

نوترينوها از كجا مي‌آيند؟

 

اين ذرات در خلال بروز حوادث و پديده‌هاي قدرتمندي در كيهان نظير ابرنواخترها يا فعاليت سياهچاله‌ها رها مي‌شوند. با اين حال وجود انبوهي از موانع و همچنين جاذبه سياره‌اي كه در مسير حركت نور توليد شده از اين پديده‌ها وجود دارد موجب مي‌شود تا سطح درك مستقيم دانشمندان از پديده‌هاي مرموزي همچون سياهچاله‌ها و ابرنواخترها بسيار محدود باشد، اما جاي خوشبختي دارد كه نوترينوها مي‌توانند به زمين برسند. آنها به كيهان‌شناسان در دستيابي به سرنخ‌هاي مطمئن درباره اساس پيدايش كيهان و پديده‌هايي نظير سياهچاله‌ها كمك زيادي مي‌كنند. اخترشناسان به آنها به عنوان مسافراني نگاه مي‌كنند كه انبوهي از اطلاعات ارزشمند را به همراه خود به زمين آورده‌اند.

در زير درياي مديترانه چه خبر است؟

 

سطح آبي درياي مديترانه همواره آرام و كم‌تحرك است، اما در زير آن و در بخشي كه به سواحل فرانسه نزديك است اوضاع فرق مي‌كند. در اينجا تلسكوپ آنتارس با مجموعه‌اي از ردياب‌ها و دوربين‌هاي بسيار حساس تمامي برخوردهايي كه ميان نوترينوها و ساير ذرات صورت مي‌گيرد را زير نظر داشته و از آنها مجموعه ارزشمندي از داده‌ها را جمع‌آوري و ثبت مي‌كنند. بخش اصلي اين مجموعه تلسكوپي شامل 900 ردياب است. البته اسكلت اصلي اين تلسكوپ را 12 كابل قوي تشكيل مي‌دهد كه به صورت عمودي در آب قرار گرفته‌اند. هر يك از اين كابل‌ها به 25 سطح مختلف تقسيم شده است و در هر بخش از 3 دوربين بسيار حساس استفاده شده كه نور بسيار ضعيف توليد شده در حين برخورد نوترينوها با ساير ذرات محيطي را ثبت و جمع‌آوري مي‌كنند. اين دوربين‌ها در نقش ردياب‌هاي بسيار حساس و دقيقي عمل مي‌كنند كه با استفاده از كابلي به طول حدودا 38 كيلومتر به ساحل متصل شده‌اند.

ماموريتي ديگر

 

در اعماق درياي مديترانه انبوهي از موجودات دريايي زندگي مي‌كنند كه بشر يا آنها را نشناخته يا درك بسيار محدودي از آنها دارد. بسياري از اين موجودات نورهاي مختلفي از خود توليد مي‌كنند كه همواره براي زيست‌شناسان هيجان‌انگيز بوده است. محققاني كه در پروژه تلسكوپ آنتارس كار مي‌كنند براي شناخت هر چه بهتر اين موجودات استفاده از اين تلسكوپ را انتخابي مناسب مي‌دانند. اين تلسكوپ به جهت برخورداري از مجموعه بزرگي از دوربين‌هاي بسيار حساس مي‌تواند فلش‌هاي نوري بسيار ضعيف توليد شده به وسيله اين موجودات را نيز شناسايي و داده‌هاي ارزشمندي درخصوص آنها ثبت كند، اما در سال 2006 اتفاق جالب‌توجهي روي داد. دانشمنداني كه در پروژه تلسكوپ آنتارس مشغول به فعاليت بودند ناگهان متوجه منبع نوري در اعماق دريا شدند كه نه‌تنها قطع نشده بلكه براي مدت طولاني نيز نورافشاني مي‌كرد. آنها از يكي از شناخته‌شده‌ترين زيست‌شناسان دانشگاه مديترانه در فرانسه يعني كريستيان تامبوريني درخواست كردند تا راز اين منبع نوري را فاش كنند. اين محقق پس از بررسي‌هاي طولاني متوجه شد اين منبع نوري به زنجيره‌اي از باكتري‌هاي نورافشان مربوط مي‌شود كه در آب زندگي كرده و نوري توليد مي‌كنند كه در اعماق تاريك دريا به خوبي ديده مي‌شود. با گذشت يك سال از آن رويداد دانشمندان به تدريج متوجه شدند منبع نوري باكتريايي به تدريج ضعيف شده است، به طوري كه اندازه‌گيري‌هاي دقيق نشان مي‌داد شدت نور با گذشت يك سال به يك‌دهم شدت مشاهده منبع نوري در يك سال پيش از آن رسيده است. با توجه به اين موضوع شگفت‌انگيز هم اكنون گروهي از زيست‌شناسان مشغول بررسي اين پديده شده‌اند. آنها از ابزارهاي بسيار حساسي نظير سيستم‌هاي اندازه‌گيري دما و فشار آب استفاده مي‌كنند كه در مجموعه تلسكوپ آنتارس نصب شده است. به عقيده دانشمندان پروژه تلسكوپ آنتارس نه‌تنها به كيهان‌شناسان در دستيابي به درك بهتر از پديده‌هاي كمتر شناخته‌شده‌اي نظير سياهچاله‌ها كمك مي‌كند بلكه در افزايش دامنه درك زيست‌شناسان از گونه‌هاي ناشناخته اعماق درياي مديترانه نيز نقش قابل توجهي ايفا مي‌كند.

مهدي كيا

ادامه مطلب
سه شنبه 18 خرداد 1389  - 7:36 AM
بدون شك فناوري نانو اين روزها يكي از پرمشغله‌ترين فناوري‌هاي كاربردي در جهان به شمار مي‌آيد و از آنجا كه به محققان اين امكان را داده است تا با نفوذ به اساسي‌ترين بنيان‌هاي ساخت و ساز مواد، هر آنچه را كه مي‌خواهند با هر كيفيتي توليد كنند، روز به روز با اقبال بيشتري مواجه مي‌شود. از توليد روغن موتور گرفته تا شيشه خودرو‌ها و حتي توليد لوازم مختلف آرايشي، فناوري نانو طيف گسترده‌اي از صنايع را متحول كرده است، اما حضور اين فناوري در برخي فناوري‌ها از جذابيت متمايزكننده‌اي نظير ساخت راديوهاي نانويي برخوردار است.

در سال 2007 گروهي از محققان در دانشگاه كاليفرنياي بركلي موفق به ارائه راديوي نانويي شده‌اند كه در مقايسه با تلاش‌هاي قبلي كه در اين زمينه صورت گرفته است، نقاط متمايزكننده خاصي دارد. الكس زتل و تيم همراهش اين راديوي نانويي را با استفاده از تك نانولوله كربني ساخته‌اند كه در يك سيگنال خاص شنوايي تنظيم شده و حتي مي‌تواند آن را تقويت كند و در نهايت آن را به سيگنال صوتي تبديل و نتيجه حاصله را به صورتي به بلندگوي خارجي ارسال كند كه براي گوش انسان قابل شنيدن باشد. ابداع‌كنندگان اين فناوري معتقدند راديويي كه توليد كرده‌اند مي‌تواند مبناي اصلي طيف گسترده‌اي از تحولات بنيادين در صنايع مختلف باشد؛ سيستم‌هاي كم‌شنوايي، تلفن‌هاي همراه، آي‌پدها و سيستم‌هاي مشابهي كه براحتي در مجراي شنوايي قابل نصب خواهند بود. اما آنها جاه‌طلبي‌هاي بزرگ‌تري نيز در سر مي‌پرورانند. به گفته الكس زتل اين امكان وجود دارد كه از اين راديوي نانويي براحتي در دل سلول‌هاي زنده نيز استفاده كرد. اما اين تنها بخشي از اين چشم‌انداز است. از اين فناوري مي‌توان در گسترش تعاملات جاري ميان مغز و بافت‌هاي ماهيچه‌اي و حتي راه‌اندازي سيستم‌هاي كنترل از راه دور راديويي كه در جريان خون شناور هستند نيز استفاده كرد.

الكس زتل در سال‌هاي اخير بيش از 30 پروژه تحقيقاتي را در اين خصوص سرپرستي كرده است و در نظر دارد از يافته‌هاي به دست آمده در دنياي نانو براي طراحي طيف گسترده‌اي از سيستم‌هايي استفاده كند كه هم‌اكنون تنها در ابعاد بزرگ قابل استفاده هستند. البته گرچه او را عمدتا به عنوان ابداع‌كننده اصلي راديوي نانويي مي‌دانند اما در اين كه چه كسي براي نخستين بار راديوي نانويي را ابداع كرد، حرف و حديث‌هاي زيادي وجود دارد. بسياري از كارشناسان بر اين باورند كه سوميو ايجيما ژاپني براي نخستين بار فناوري‌اي را ارائه كرد كه از آن به راديوي نانويي ياد مي‌شود. او در سال 1991 از دستيابي به ريز لوله‌هاي سوزني شكلي از جنس كربن خبر داد كه روي الكترود گرافيتي قرار داشتند كه قوس الكتريكي را توليد مي‌كردند. اين نانولوله‌ها ويژگي‌هاي خيره‌كننده‌اي دارند كه براي اين محقق ژاپني الهام‌بخش طراحي و ساخت نخستين راديوي نانويي در جهان بوده است. مهم‌ترين ويژگي آنها اين است كه مي‌توان چنين فناوري را در ابعاد و اشكال متنوعي ارائه كرد. آنها تك جداره‌اي، دو جداره‌اي و حتي چند ديواره‌اي هستند. برخي صاف و كشيده و برخي نيز خميده‌اند، با اين حال ويژگي خيره‌كننده و مشتركي كه در بين تمام آنها وجود دارد، مقاومت كششي غيرقابل باور آنهاست به طوري‌كه بدون وارد آمدن هيچ‌گونه آسيبي تا حد زيادي از دو سو كش مي‌آيند. الكس زتل درخصوص علت اين پديده مي‌گويد: ‌همه چيز به نيروي خيره‌كننده‌اي باز مي‌گردد كه اتم‌هاي كربني را در كنار هم و در قالب نانولوله نگاه داشته است. اين نيرو قدرتمندترين نيرو در طبيعت به شمار مي‌آيد. از سوي ديگر نانولوله‌ها را مي‌توان هدايت‌كنندگان عالي جريان الكتريسيته عنوان كرد كه حتي اين كار را به مراتب بهتر از مس، نقره يا حتي ابرهادي‌هاي ديگر انجام مي‌دهند. زتل در اين خصوص نيز مي‌گويد:‌ چون در نانولوله‌ها الكترون‌ها به هيچ چيز برخورد نمي‌كنند، نانولوله حقيقتا ساختاري عالي و بدون نقص دارد.

ايده ساخت راديوي نانويي زماني به ذهن الكس زتل خطور كرد كه وي تصميم گرفت ريز سيستم‌هاي حسگري را طراحي كند كه از قابليت مهمي همچون برقراري ارتباط با يكديگر و انتقال مشاهداتشان به هم آن هم به صورت بي‌سيم برخوردار باشند. زتل آينده روشني را براي راديوي نانويي خود متصور است. او مي‌گويد:‌ از اين فناوري مي‌توان براي كنترل و نظارت بر شرايط مختلف زيست محيطي استفاده كرد. از آن گذشته مي‌توان آنها را در اطراف كارخانه‌ها و تاسيسات گوناگون نصب كرد و هر آنچه را كه در اين نقاط مي‌گذرد به صورت بي‌سيم به مركز پردازش داده‌ها منتقل كرد. در ادامه آنهايي كه مجوز استفاده از اين شبكه را دارند مي‌توانند تنها با استفاده از اينترنت به داده‌هاي ثبت شده از سوي اين راديوها دسترسي پيدا كنند.

تيم تحقيقاتي زتل در جريان طراحي اين راديوي نانويي متوجه اين موضوع شد كه اگر يكي از پايانه‌هاي نانولوله كربني را روي سطحي قرار دهيم، سازه‌اي همچون تاق قوس‌داري شكل مي‌گيرد كه تنها از يك سو به ديوار متصل است. زماني كه مولكولي روي پايانه آزاد آن قرار مي‌گيرد، ارتعاشي در نانولوله ايجاد مي‌شود. آنها به اين نتيجه رسيدند كه مولكول‌هاي مختلفي كه جرم متفاوتي دارند، ارتعاشاتي با فركانس‌هاي گوناگون توليد مي‌كنند. زماني كه محققان پي به برخي از اين فركانس‌ها بردند (كه اتفاقا برخي از آنها در باند راديوهاي فعلي نيز وجود دارند) ايده ساخت راديوهاي نانويي بسرعت راه رسيدن به واقعيت را در پيش گرفت.

راديوي نانويي تيم تحقيقاتي زتل از 4 بخش تشكيل شده است: آنتن كه سيگنال‌هاي الكترومغناطيسي را دريافت مي‌كند، تيونري كه فركانس‌هاي خاصي را از طيف گسترده سيگنال‌هاي منتشر شده انتخاب مي‌كند، تقويت‌كننده‌اي كه قدرت سيگنال را بيشتر مي‌كند و يك پياده‌گر (دمدولاتور) كه وظيفه جداسازي سيگنال اطلاعاتي از امواج منتشر شده را دارد. در ادامه سيگنال پردازش شده اطلاعاتي به بلندگوي خارجي منتقل شده تا در آنجا قابليت شنيده شدن را پيدا كند.

كارشناسان با توجه به پيشرفت‌هايي كه در اين زمينه صورت گرفته است، فرآيند تغيير شكل و سيستم عملكرد راديو را در گذر زمان بسيار جالب توجه عنوان مي‌كنند. در دهه 30 ميلادي راديوها ابعاد قابل توجهي داشتند و حتي مي‌توان گفت كه سهم چشمگيري در اشغال فضاي محيطي داشتند، اما بتدريج كوچك‌تر شدند تا در دهه 60 نسل جديدتري از آنها كه جاي بسيار كمي را اشغال مي‌كند، ارائه شدند. با عبور از سال 2000 نسل جديدتر و متحول شده ديگري از آنها به بازارهاي جهاني ارائه شده كه به تنهايي با يك يا دو انگشت در دست قرار مي‌گرفتند اما اكنون و با ساخت راديوهاي نانويي، تحولي بنيادين در اين فرآيند تكاملي ايجاد شده است، جايي كه ساختار راديو همچون امواج راديويي براحتي قابل رؤيت نيست. آنها را تنها با استفاده از ميكروسكوپ‌هاي قدرتمند مي‌توان ديد اما از هم اكنون زمزمه‌هايي درخصوص طراحي راديوهايي حتي كوچك‌تر از ابعاد نانويي به گوش مي‌رسد.

سعيد حسيني

ادامه مطلب
سه شنبه 18 خرداد 1389  - 7:35 AM

سفري به طول هزارفرسنگ با يك گام آغاز مي شود
 

بازنده ها در هر جواب مشكلي را مي بينند، ولي برنده در هر مشكلي جوابي را مي بيند
 

به جاي موفقيت در چيزي كه از آن نفرت دارم، ترجيح مي دهم در چيزي شكست بخورم كه از آن لذت مي برم
 

آن‌چه را که در مزرعه ذهن خود کاشته‌اید درو خواهید کرد
 

اگر در جریان رودخانه صبرت ضعیف باشد هر تکه چوبی مانعی عظیم بر سر راهت خواهد شد
 

آن كه امروز را از دست مي دهد ! فردا را نخواهد يافت
هيچ روزي از امروز با ارزشتر نيست

 

یک ضرب المثل امریکای هست که میگه مشکل که به وجود اومد بگرد راه حلش را پیدا کن نگرد دنبال این که چرا بوجود اومد
 

هرگز به احساساتی که دراولین بر خورد از کسی پیدا می کنید نسنجیده اعتماد نکنید.


تصمیم خداوند از قدرت درک ما خارج است اما همیشه به سود ما می باشد.


علف هرزه چیست ؟گیاهی است که هنوز فوایدش کشف نشده است
 

اگرنمیتوانی با کسی که عاشقش هستی باشی، عاشق کسی باش که با او هستی"

 

از من پرسيد :تو مال منی؟ گفتم:آره!مال خود خودتم. هر كاري دلت مي خواد باهام بكن. گفت :هر كاري؟ گفتم:آره. ............ تنهام گذاشت و رفت

 

همیشه شعله های بزرگ ناشی از جرقه های کوچک است

 

هرگاه بفهمی اهدافت را خودت تعیین می کنی، می فهمی زندگی ات را هم خودت شکل می دهی

 

خود را مقید کنید که از حدانتظاری که دیگران از شما دارند فراتر بروید

 

روح درونی خود را زیباکنید تا شخصیت درونی و بیرونی شما یکی شود

 

اسرار خویش به کسی مگوی زیرا سینه ای که در حفظ راز خود به ستوه اید از سینه دیگران نباید انتظار امانت داشته باشد

 

فردا و دیروزبا هم دست به یکی کردند: دیروز با خاطراتش مرا فریب داد. فردا با وعده هایش مراخواب کرد.
وقتی چشم گشودم امروز هم گذشته بود.

 

دانستن کافی نیست...بایدبه دانسته خود عمل کنید.

ادامه مطلب
سه شنبه 18 خرداد 1389  - 6:43 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 74

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6044398
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی