به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

بررسي تجربه يک‌ساله شرکت مايکروسافت در پروژه موتور جست‌وجوي بينگ، بيانگر ظرايف قابل توجهي است.

قريب يک‌سال پيش در چنين ايامي، تبليغات مايکروسافت چنين جلوه مي‌کرد که قرار است يک موتور جديد جست‌وجوي اينترنتي ارائه شود که مي‌تواند فصلي نو در حوزه موتورهاي جست‌وجو باشد.

تاکيد فراوان تبليغات مايکروسافت در مورد دسته‌بندي نتايج جست‌وجو مويد اين ادعا بود اما با گذشت يک‌سال، بينگ تنها 5 درصد از بازار را به‌دست آورد.

با تمامي اين نکات، همه مديران مايکروسافت، يک‌سالگي فرزند جديدشان را جشن گرفتند.

از سوي ديگر تلاش قابل توجه مايکروسافت، دست‌کم تاکنون نتوانسته است به تهديدي براي گوگل تبديل شود يعني آن چيزي که در مورد مواجهه گوگل و ياهو روي داد، هنوز در مواجهه مايکروسافت و گوگل رخ نداده است.

اگر روزي گوگل ياهو را شکست داد، نه فقط به‌خاطر قدرتمندي گوگل بود بلکه ضعف روزافزون ياهو بود که راه را براي گوگل باز کرد؛ همچنان که قدرت روزافزون گوگل نيز راه را بر پيروزي مايکروسافت سد کرده است!

مجموعه اين اتفاقات ما را به 2 نکته زير مي‌رساند:

1. در مبارزه و رقابت هيچ‌گاه نبايد خسته شد و بايد هميشه ادامه داد؛ حتي اگر پروژه‌اي شکست بخورد، پروژه ديگري بايد آغاز شود.

2. رقبا هيچ‌گاه نمي‌توانند ما را شکست دهند مگر هنگامي که ما خودمان راه را براي آن‌ها هموار کنيم.بايت

ادامه مطلب
چهارشنبه 30 تیر 1389  - 3:05 PM

http://oxenti.com/www/wp-content/uploads/2009/07/windows8_thumb.jpg

در روزهاي اخير که انتشار ويندوز 7 همه فناوري‌هاي سخت‌افزاري و نرم‌افزاري جهان را تحت شعاع خود قرار داده و تقريبا همه را مجبور به تحسين کرده است، صحبت‌هايي حول پروژه جديد مايکروسافت يعني ويندوز 8 به گوش مي‌رسد که بسيار جالب توجه است.

اين سيستم‌عامل در دست ساخت مايکروسافت که طبق اعلام قبلي در آينده‌اي نه چندان دور رونمايي خواهد شد، اين روزها به داغ‌ترين تاپيک فروم‌ها و سايت‌هاي فناوري اطلاعات تبديل شده است.

جرقه شروع بحث ويندوز 8 از زمان لو رفتن اسناد و اطلاعات در مورد اين پروژه زده شد به طوري‌که مسئولان دست‌اندرکار پروژه را نيز مجبور به اظهار نظر کرد.

طبق اطلاعات منتشر شده در منابع گوناگون، اين سيستم‌عامل را مجهز به امکاناتي چون ارتباط سريع‌تر با استفاده از USB 3.0 و بلوتوث ۳، رمزگذاري کامل هاردديسک، حساسيت نسبت به نور محيط و تشخيص چهره کاربر براي لاگين و لاگ‌اوت کردن توصيف مي‌کنند.

طبق نظر کارشناسان اگر چه قبل از اين شرکت‌هايي مانند Hp و Asus هم از فناوري تشخيص چهره در محصولاتشان استفاده کرده‌اند اما به اين زودي نمي‌توان در مورد کيفيت محصول آتي مايکروسافت اظهار نظر کرد.

از نکات بسيار جنجالي منتشر شده در مورد ويندوز جديد مايکروسافت مي‌توان به تصميم اين شرکت در مورد ارائه سخت‌افزار همراه نرم‌افزار نيز اشاره کرد که مي‌تواند گام بسيار بزرگ و اساسي در عرصه سيستم‌هاي‌عامل باشد.

در واقع اين اتفاق در سال‌هاي اخير در شرکت اپل رخ داد و يکي از عوامل موفقيت و درآمد خوب اين شرکت شد.

گفته مي‌شود مايکروسافت علاوه بر ديگر قطعات رايانه قصد دارد با همکاري شرکت ويرجين کار سخت‌افزار Wifi اين محصول را انجام دهد.

از ديگر مزاياي اين نسخه ويندوز مي‌توان به مرورگر معروف اينترنت‌اکسپلورر اشاره کرد که قرار است نسخه نهم آن همراه با اين محصول عرضه شود.

بيان اين ويژگي‌ها و توضيحات مختصر در مورد اين ويندوز، حواشي زيادي را به‌دنبال داشت به طوري که مايکل چري از کاربران رايانه‌ها و مردم خواست که با ديدن تصاوير منتشر شده از ويندوز 8 در مورد آن زود قضاوت نکنند.

اين تحليلگر و صاحب‌نظر ارشد شرکت Directions on Microsoft با بيان اين‌که ممکن است تصاوير منتشر شده مربوط به ويندوز 8 نباشد، از مردم خواست تا درباره اين پروژه قضاوت نکند.

لازم به ذکر است که يکي از شگردهاي شرکت‌هاي رايانه‌اي بزرگ جهان انتشار مطالب جنجالي در مورد پروژه‌هاي آتي خود است تا با استفاده از آن، توجه جهانيان را به محصول خود جلب کرده و حداکثر تبليغات را انجام دهند چيزي که در مورد نسل جديد آيفون شرکت اپل هم اتفاق افتاد.

سيد صالح پژمان

ادامه مطلب
چهارشنبه 30 تیر 1389  - 2:59 PM

مجموعه بازي‌هاي Brothers in Arms اين‌بار با سطح گرافيک قانع‌کننده و ماجراهاي هيجان‌انگيزي در طي جنگ جهاني دوم به بازار آمده است.

اين بازي محصول شرکت گيم‌لافت است که به‌خاطر توليد بازي‌هاي خيره‌کننده براي گوشي‌هاي تلفن‌همراه و رايانه‌هاي جيبي مشهور است.

از اين جهت اين بازي را براي معرفي در اين شماره انتخاب کرده‌ايم که بازي فوق از طرف شرکت توليدکننده به‌عنوان برترين محصول سال شرکت انتخاب شده است.

شما مي‌توانيد با نصب اين بازي روي گوشي تلفن‌همراه يا رايانه جيبي‌تان از يک بازي تک‌نفره لذت ببريد و يا به‌همراه پنج نفر ديگر در شبکه آن‌را انجام دهيد.

سعي شده است که تمام عناصر هر محيط به‌طور ظريفي با واقعيت سازگار باشد و در کنار گرافيک سه‌بعدي بازي، محيطي هيجان‌انگيز جذاب را براي شما فراهم کند.

ويژگي‌هاي اين بازي به شرح زير است:

1. ابزارآلات نظامي جديد افزوده شده به بازي که از لحاظ عملي شباهت بسياري به سلاح‌هاي واقعي دارند.

2. قابليت‌هاي جديد کاراکتر اصلي بازي مانند پريدن داخل تانک، رانندگي کاميون، خلباني گلايدر و....

3. صحنه‌هاي اکشن نبرد که با برداشت از برترين فيلم‌هاي سينمايي ساخته شده است.

4. محيط‌هاي چندگانه بازي که براي مبارزه انتخاب شده‌اند.

5. گرافيک خيره‌کننده سه‌بعدي که با توجه به امکانات تلفن‌همراه بسيار عالي هماهنگ شده است.

6. سازگار با سيستم‌عامل سيمبين سري 60 ويرايش سوم.

Download

بايت

ادامه مطلب
چهارشنبه 30 تیر 1389  - 2:53 PM

قالب کلي براي نصب اين‌گونه نرم‌افزارها به‌صورت rpm -hiv PACKAGE.RPM است که بايد همراه با دسترسي ريشه اجرا شود.

در صورتي‌که علاقه‌منديد جزئيات نصب نرم‌افزار را به هنگام نصب آن مشاهده کنيد مي‌توانيد به هنگام نصب آن به‌جاي سوئيچ i از vv استفاده کنيد.

براي به‌روز کردن بسته‌هاي نرم‌افزاري، همان دستور نصب نرم‌افزار از طريق خط فرمان را وارد کرده و فقط به‌جاي سوئيچ i از U استفاده کنيد.

براي ديدن محتواي داخل بسته RPM، همان دستور نصب نرم‌افزار از طريق خط فرمان را وارد کرده و فقط به‌جاي سوئيچ hiv (به‌وسيله اين سوئيچ، بسته مورد نظر بسيار ساده نصب خواهد شد) از ql استفاده کنيد.

در صورتي‌که نرم‌افزاري را نمي‌خواهيد و تمايل داريد آن‌را پاک کنيد مي‌توانيد همان دستور نصب نرم‌افزار را وارد کرده و فقط به‌جاي سوئيچ hiv از e استفاده ‌کنيد.

براي مشاهده مستندات ذخيره شده در سيستم‌عامل به هنگام نصب نرم‌افزار، همان دستور نصب نرم‌افزار از طريق خط فرمان را وارد کرده و فقط به‌جاي سوئيچ hiv از qd استفاده کنيد.

در برخي موارد پيش مي‌آيد که به هنگام نصب نرم‌افزار، سيستم‌عامل به شما خطاي dependencies يا وابستگي نشان مي‌دهد؛ به اين منظور که قبل از نصب اين نرم‌افزار بايد مثلا يک library با نامي که مشخص مي‌کند را نصب کنيد.

براي اين‌که سيستم‌عامل اين خطا را ناديده بگيرد و نرم‌افزار را نصب کند، دستور نصب نرم‌افزار را استفاده کنيد و فقط در انتهاي دستور، سوئيچ nodeps-- را تايپ کنيد.

توجه داشته باشيد در صورتي‌که نرم‌افزاري را به اين طريق نصب کرديد ممکن است بعد از نصب، کار نکرده يا خوب کار نکند چرا که به‌صورت استاندارد نصب نشده است.

محمدجواد مهدوي

ادامه مطلب
چهارشنبه 30 تیر 1389  - 2:45 PM
آندروييد در مسير محبوبيت

زماني که گوگل سيستم‌عامل متن‌باز خود را با نام آندروييد براي گوشي‌هاي تلفن‌همراه منتشر کرد شايد کمتر کسي فکر مي‌کرد که روزي بتواند در کنار رقباي بزرگي چون آيفون و سيمبين سهمي از بازار را از آن خود کند.

اين پلت‌فرم متن‌باز در ماه مي ميلادي امسال مقام چهارم از نظر محبوب‌ترين سيستم‌عامل براي گوشي‌هاي هوشمند را در آمريکا کسب کرد.

بنا به گزارش pcworld شرکت تحقيقاتي Comscore براساس يک بررسي جديد اعلام کرده که سيستم‌عامل آندروييد شرکت گوگل در ماه مي ميلادي حدود 13 درصد از بازار گوشي‌هاي هوشمند آمريکا را در دست دارد که در مقايسه با ماه فوريه که تنها 9 درصد بوده، افزايش چشمگيري را داشته است.

جالب است بدانيد که محبوبيت آندروييد عاملي شد تا شرکت RIM که توليد‌کننده گوشي‌هاي هوشمند بلک‌بري است و به انحصاري بودن خود افتخار مي‌کند با کاهش محبوبيت نزد کاربران مواجه شود.

اين شرکت که هنوز هم محبوب‌ترين گوشي‌هاي هوشمند را براي کاربران آمريکايي توليد مي‌کند، در ماه فوريه امسال 1/42 درصد از سهم بازار را در اختيار داشت و در ماه مي سهم آن به رقم 7/41 درصد کاهش پيدا کرد.

گوشي‌هاي هوشمند اپل که اين روزها با ارائه جديدترين مدل خود سر و صدايي را به پا کرده،‌ در دوره زماني مذکور 1 درصد از محبوبيت خود را از دست داده‌ است و در نهايت سهم اين شرکت از بازار گوشي‌هاي هوشمند در آمريکا در ماه مي به 4/24 درصد رسيد.

در اين رقابت، شرکت مايکروسافت که در حال حاضر عنوان سومين توليدکننده سيستم‌عامل گوشي‌هاي هوشمند در آمريکا را دارد، 2/13 درصد اين بازار را در اختيار داشته و در مقايسه با ديگر شرکت‌ها محبوبيت خود را حفظ کرده است.

بنا به گفته شرکت تحقيقاتي Comscore شرکت گوگل با سياست خاص خود مبني بر فراهم کردن شرايطي مناسب براي توليد گوشي‌هاي مختلف با نسخه‌هاي مختلف آندروييد و نيز ارائه خدمات اينترنتي مخصوص اين پلت‌فرم توانسته در مسير کسب محبوبيت، سرعت بسيار بالايي را در بازار جهاني گوشي‌هاي هوشمند داشته باشد.

هانيه تندهوش

حتما با سيستم‌عامل سيمبين آشنا هستيد؛ اين پلت‌فرم که حاصل تلاش دو شرکت نوکيا و سوني‌اريکسون است، در سال اخير با اعلام شجاعانه خود در جهت متن‌باز شدن، محبوبيتي بيش ‌از پيش را در بين کاربران کسب کرد.

شرکت بزرگ نوکيا که بيشترين سهم را در سيمبين داشت با ارائه کردن اين پلت‌فرم روي گوشي‌هاي محبوب سري N توانست در سهم بازار اين سيستم‌عامل نقش مهمي را ايفا کند.

روند رقابت با پلت‌فرم‌هاي قدرتمندي چون اپل و بلک‌بري، سيمبين را به سمتي پيش برد تا نوکيا در سال 2008 با شجاعت تمام، گام‌هايي را در جهت متن‌باز کردن سيمبين بردارد.

اين شرکت در اولين اقدام خود بنياد توسعه سيمبين را تشکيل داد و در آخر در چهارم فوريه سال 2010 ميلادي اعلام کرد که تمام کدهاي سيمبين به‌صورت متن‌باز و براساس مجوز EPL در اختيار عموم قرار خواهد گرفت.

در آن برهه از زمان همه خبرگزاري‌ها از اين اتفاق بزرگ گفتند و آن‌را عاملي براي برتري سيمبين دانستند اما ديگر دير شده بود زيرا بنياد سيمبين آن‌قدر کند اين تصميم را گرفت و اعلام کرد که پلت‌فرم‌هاي ديگري مانند "مايمو" هواداران لينوکس و جامعه متن‌باز را تحت تاثير خود قرار داده بودند و در اين شرايط ديگر کار براي سيمبين راحت نبود.

در هفته گذشته شرکت نوکيا اعلام کرد که گوشي N8، آخرين محصول آن‌ها در اين سري است که از سيمبين استفاده خواهد کرد.

داوسون سخنگوي رسمي شرکت نوکيا اعلام کرده که در آينده گوشي‌هاي سري N نوکيا برپايه پلت‌فرم متن‌باز "Meego" خواهد بود.

اين خبر با تمام کوتاهي، اتفاق بزرگي را در جهان متن‌باز رقم مي‌زند. اگر چه مدتي قبل در خبرگزاري‌ها خوانديم که متن‌باز شدن سيمبين به‌عنوان بزرگ‌ترين اتفاق جهان متن‌باز به‌حساب مي‌آيد اما در حال حاضر اين اتفاق بزرگ به نفع دوستان لينوکسي و متن‌باز خود به کنار مي‌رود تا شايد پلت‌فرم Meego بتواند افتخار ديگر جنبش متن‌باز شود. سيمبين پيشگام و قرباني پلت‌فرم‌هاي متن‌باز گوشي‌هاي هوشمند شد و با اين‌کار خود در تاريخ متن‌باز نقش به‌سزايي را بازي کرد.

Meego سيستم‌عامل مبتني بر لينوکس است که توسط اينتل و نوکيا در کنگره موبايل 2010 معرفي شد و ترکيبي از دو پروژه موبلين و مايمو از اين دو شرکت است.

با اضافه شدن Meego به پلت‌فرم گوشي‌ها در کنار آندروييد، ليمو و پالم، سهم لينوکس در جهان تلفن‌هاي‌همراه روندي تصاعدي خواهد داشت؛ سهمي که از سال گذشته تا امسال از 5/8 درصد به 14 درصد رسيده است.

ادامه مطلب
چهارشنبه 30 تیر 1389  - 2:43 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 77

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6002353
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی