به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

با انتشار خبر معادل قرار دادن لفظ جلاله الله در مقابل كلمه اسرائيل در سايت گوگل و برانگيخته شدن احساسات مسلمانان جهان، اين سايت اشتباه خود را تصحيح كرد.

 به نقل از روابط عمومي جمعيت دفاع از ملت فلسطين، با انتشار خبر معادل قرار دادن لفظ جلاله الله در مقابل كلمه اسرائيل در سايت گوگل و برانگيخته شدن احساسات مسلمانان و انسان‌هاي آزاده جهان، اين سايت بلافاصله اشتباه خود را تصحيح كرد.
چندي پيش در بخش ترجمه گوگل (google translate) ترجمه انگليسي لفظ جلاله «الله» معادل كلمه «Israel» شده بود كه اين موضوع اعتراض بسياري را از مسلمانان جهان را برانگيخت.
ادامه مطلب
سه شنبه 29 تیر 1389  - 8:21 PM
شركت اپل كه چندي قبل از نظر ارزش و اعتبار اقتصادي با پشت سر گذاردن مايكروسافت رتبه اول را كسب كرده بود، حال درآستانه ثبت ركورد جديدي در اين زمينه است.

 اين شركت اين شانس را دارد كه در هفته جاري از نظر درآمدي هم مايكروسافت رقيب ديرينه اش را پشت سر بگذارد و يك شگفتي ديگر خلق كند.
بر اساس برآوردهاي Thomson Reuters درآمد اپل در سه ماهه اخير ميلادي 14.62 ميليارد دلار و درآمد مايكروسافت طي همين مدت 15.25 ميليارد دلار خواهد بود و با توجه به اينكه هميشه در پيش بيني ها درصدي از خطا و اشتباه هم وجود دارد، هيچ بعيد نيست كه اپل بتواند از نظر درآمدي براي اولين بار به حاكميت طولاني مدت مايكروسافت خاتمه دهد.
نكته جالب در اين زمينه آن است كه معمولاً نزديك ترين رقباي مايكروسافت از نظر كسب درآمد در ميان شركت هاي آي تي شركت هاي بزرگ توليدكننده رايانه بوده اند و اين در حالي است كه اپل كمتر از 10 درصد از بازار رايانه آمريكا را در اختيار دارد و اين رقم در كشورهاي ديگر جهان به مراتب كمتر و محدودتر است.
علت اصلي موفقيت اپل عرضه محصولاتي همچون آيفون و آي پاد و آي پد و همين طور راه اندازي سرويس هاي متعدد اينترنتي براي فروش نرم افزار و برنامه و موسيقي است كه هر يك توسط رقبا بارها مورد تقليد قرار گرفت.
ادامه مطلب
سه شنبه 29 تیر 1389  - 8:21 PM
تعدادي از استوديوهاي بزرگ فيلم سازي و شركت هاي بزرگ فناوري با همكاري مؤسسات كابلي و تلويزيوني بر سر ويژگي هاي فني يك آرشيو ديجيتال آنلاين به توافق رسيده اند.

 قرار است صدها هزار فيلم سينمايي و برنامه تلويزيوني و ديگر آثار هنري و فرهنگي مشهور جهان در اين آرشيو بزرگ ذخيره شده و خريد و مشاهده محتواي ان براي كاربران اينترنت ممكن شود.
اين سرويس كه UltraViolet نام خواهد گرفت به كاربران امكان مي دهد تا محتواي مورد نياز خود را خريداري كرده و از طريق گوشي هاي هوشمند، رايانه ها، تلويزيون هاي متصل به اينترنت، رايانه هاي لوحي، كنسول هاي بازي به آنها دسترسي داشته باشند.
انعطاف و كارآيي مناسب، آزادي انتخاب و تنوع استثنايي محصولات و آثار قابل دسترس از طريق اين آرشيو استثنايي از هم اكنون باعث شده تا در مورد اين سرويس حساسيت هاي فراواني وجود داشته باشد.
همكاري 58 شركت فيلم سازي، فناوري و چندرسانه اي در اين زمينه هم در نوع خود بي سابقه و قابل توجه است. به نظر مي رسد با راه اندازي اين سرويس ، شركت هاي ارائه دهنده خدمات مشابه و كوچك تر كم كم از دور خارج خواهند شد.
ادامه مطلب
سه شنبه 29 تیر 1389  - 8:20 PM
به تازگي اخباري منتشر شده كه نشان مي‌دهد سوني براي طراحي كنسول بازي جديد خود موسوم به PlayStation 4 شركت انويديا را كنار گذاشته و سراغ شركت اينتل رفته است.

 اين خبر را چندي پيش پايگاه خبري The Inquirer منتشر و ادعا كرد كه قرارداد بين سوني و اينتل براي طراحي كنسول بازي PS4 امضاء شده است.
در تيتر اين مطلب آمده بود كه "اينتل طراحي مي‌كند " و در پايان آن هيچ علامت سوالي قرار نگرفته بود تا اين مسئله در هاله‌اي از ابهام و به صورت شك و ترديد بيان شود.
سايت اينترنتي Tech Radar در اين باره با نماينده شعبه سوني در اروپا گفت‌وگويي را انجام داد و وي در اين باره خاطرنشان كرد: صحبت‌هاي اعلام شده در اين باره پوچ و بي‌معني بوده است و آنچه كه من مطالعه كردم، پس از فيلم "ارباب حلقه‌ها " تا كنون تخيلي‌ترين داستاني بوده كه مشاهده كردم.
اما در اين زمينه بايد توجه داشت كه آيا واقعا سوني به دنبال ساخت كنسول بازي PlayStation 4 است. اين مسئله هنوز به درستي تاييد نشده است و سايت‌هاي اينترنتي مطلبي را در مورد آن منتشر نكرده‌اند.
ادامه مطلب
سه شنبه 29 تیر 1389  - 8:05 PM
از فوريه 2008 به بعد امكان اتصال به اينترنت در مصر با سرعت 8 مگابيت بر ثانيه فراهم شد كه اين شبكه طي دو سال گذشته بسيار گسترش يافته و هم‌اكنون تمامي ساكنان شهرهاي بزرگ مصر به اين سرويس دسترسي دارند.

 كشور مصر در شمال شرقي قاره آفريقا و شبه جزيره سينا كه در قاره آسيا قرار مي‌گيرد، واقع شده و يكي از پرجمعيت‌ترين كشورهاي آفريقايي محسوب مي‌شود. شهر قاهره پايتخت كشور مصر محسوب مي‌شود و اساس گزارش‌هاي موجود، و اكثريت قريب به اتفاق جمعيت 78.7 ميليون نفري آن در كنار رود نيل زندگي مي‌كنند. سواحل رود نيل منطقه‌اي است كه 40 هزار كيلومتر مربع، يعني حدود يك‌بيست‌و‌پنجم اين سرزمين بياباني را تشكيل مي‌دهد.
مصر از موفقيت‌ترين كشورهاي آفريقايي در زمينه توسعه فناوري محسوب مي‌شود و طي سال‌هاي اخير سرمايه‌گذاري‌هاي فراواني را در زمينه گسترش دسترسي مردم به اينترنت پرسرعت انجام داده است. مراكز فعال در خدمات اينترنتي مصر در دو بخش مجزا فعاليت مي‌كنند: شركت‌هاي ارايه دهنده خدمات زيرساخت شبكه‌هاي اينترنتي و مراكز عرضه كننده خدمات اينترنتي.
در حال حاضر پنج شركت raya، NileOnline، TEData، EGYnet و LINKdotNet ارايه زيرساخت‌هاي ارتباطي و اينترنتي در كشور مصر را برعهده دارند و هشت شركت مجزا نيز خدمات اينترنتي را در اختيار ساكنان اين كشور قرار مي‌دهند.
سريع‌ترين سرويس اينترنتي ارايه شده در كشور مصر در فوريه 2008 ارايه شد كه بر اساس آن كاربران بر پايه شبكه ADSL مي‌توانند با سرعت 8 مگابيت در ثانيه وارد اينترنت شوند. اين شبكه طي دو سال گذشته بسيار گسترش يافته است؛ به نحوي كه هم‌اكنون بخش اعظم كاربران خانگي و تجاري در اين كشور از سرويس ياد شده استفاده مي‌كنند.
بازار مراكز عرضه‌كننده خدمات اينترنتي(ISP) مصر بسيار رقابتي است و در كل 220 شركت زيرمجموعه وظيفه ارايه اين خدمات به مردم مصر را برعهده دارند كه خدمات خود را در قابل سرويس اينترنتي اختصاص، Dial-Up، سرويس پيش‌پرداخت و سرويس مبتني بر ارزش افزوده ارايه مي‌دهند. از بين مدل‌هاي مختلف سرويس‌هاي اينترنتي موجود در مصر، شبكه ADSL بيشترين محبوبيت را دارد.
شركت Orascom كه يكي از سهامداران اپراتور تلفن‌همراه MobiNil نيز محسوب مي‌شود، عنوان بزرگترين ارايه دهنده خدمات اينترنتي در مصر را از آن خود كرده است و 75 درصد بازار ISPهاي اين كشور را در اختيار دارد.
به طور كلي گفته مي‌شود كه متوسط سرعت اينترنت در كشور مصر با بيش از 8 ميليون كاربر آنلاين افزون بر 2 مگابيت در ثانيه است در حالي كه حداكثر سرعت اينترنت در ايران با بيش از 20 ميليون كاربر تنها 512 كيلوبيت در ثانيه است. تا مارس 2008 تعداد كاربران اينترنتي مصر برابر با 8 ميليون و 620 هزار نفر معادل 10.5 درصد از كل جمعيت اين كشور بوده است. تعداد كاربران آنلاين مصر تا مارس 2008 كه از اتصال با خطوط پر سرعت پهناي باند استفاده مي‌كردند 427 هزار و 100 نفر بود.
در اين كشور اينترنت بي‌سيم با اتصال از طريق فناوري وايمكس به كاربران عرضه مي‌شود. مصر درحال حاضر بزرگترين بازار اينترنت را در آفريقا دارد و تا سال 2006 به دليل استراتژي اينترنت رايگان بيش از 5 ميليون كاربر اينترنتي داشته است. دولت مصر از سال 2003 تعداد اتصالات پهناي باند را به 24 مگابيت در ثانيه براي دسترسي محدود كاربران خانگي به فناوري +ADSL2 افزايش داد.
درحال حاضر در اين كشور ارايه‌دهندگان اينترنت خدمات اتصال را از طريق شبكه‌هاي IDSL، SDSL، ADSL، ADSL2+ و DSL عرضه مي‌كنند و به صورت مستقل امكان دسترسي به بيش از 295 شبكه بي‌سيم را فراهم مي‌آورند. به طور معمول و همه‌گير حداقل سرعت اينترنت در اين كشور 64 كيلوبيت در ثانيه و حداكثر 8 مگابيت در ثانيه است، درحالي كه حداقل سرعت اينترنت در ايران 56 كيلوبيت و حداكثر 512 كيلوبيت است.
مدت زمان بارگذاري يك فايل 50 مگابايتي با يك مودم 56 كيلوبيت در ثانيه خطوط Dial-Up برابر با يك ساعت و 49 دقيقه و 13 ثانيه است كه اين مدت زمان با استفاده از خطوط ADSL با سرعت 256 كيلوبيت در ثانيه 27 دقيقه و 18 ثانيه، با سرعت 512 كيلوبيتي 13 دقيقه و 39 ثانيه، با سرعت 1500 كيلوبيتي 4 دقيقه و 40 ثانيه و با سرعت 8 هزار كيلوبيتي تنها 51 ثانيه است. همچنين مدت زمان بارگذاري فايلي كه تنها 2 مگابيت حجم دارد در اتصال Dial-Up 56 كيلوبيت در ثانيه برابر با 4 دقيقه و 22 ثانيه است، در حالي كه اين مدت زمان با استفاده از خطوط پر سرعت ADSL با 256 كيلوبيت در ثانيه برابر با يك دقيقه و 5 ثانيه با سرعت 512 كيلوبيت در ثانيه برابر با 32 ثانيه با سرعت 1500 كيلوبيت در ثانيه برابر با 11 ثانيه و با سرعت 8 هزار كيلوبيت در ثانيه(8 مگابيت در ثانيه) كمتر از دو ثانيه است.
در كل، امكان بارگذاري يك فايل متني 500 صفحه اي در فرمت PDF در تمام اين نوع اتصالات ميسر است، اما نكته مهم در تفاوت مدت زماني است كه كاربر براي انجام اين بارگذاري صرف مي‌كند.فارس
ادامه مطلب
سه شنبه 29 تیر 1389  - 8:02 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 77

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5827126
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی