به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

هنوز از بلوتوث3 به‌طور کامل پشيتيباني نشده است که گروه بلوتوث از نگارش چهارم نيز پرده‌برداري کرد؛ نگارشي که نسبت به نگارش پيشين، در زمينه مصرف انرژي و برد بيشتر بهبود پيدا کرده است.

بلوتوث نگارش3 قابليت‌هاي بهينه‌اي داشت که باعث توليد دستگاه‌هاي مختلف ارزان و کاملا نوآورانه شد. اين دستگاه‌ها که در زمينه‌هاي مختلفي از جمله سلامت، ورزش، امنيت و سرگرمي ساخته شدند، کاربردهاي پيچيده بي‌سيم را تنها با منبع انرژي يک باتري سکه‌اي ساعت پياده مي‌کنند.

بلوتوث4 حالا پس از بلوتوث3 آمده است تا امکانات کنوني را بهتر کند. برخي از ويژگي‌هاي بلوتوث4 را با هم مرور مي‌کنيم:

انتقال داده‌ها: فناوري کم‌مصرف بلوتوث از بسته‌هاي داده بسيار کوچکي استفاده مي‌کند که با سرعت يک مگابيت‌برثانيه منتقل مي‌شوند. تمام اتصالات از فناوري انتقال پيچيده‌ Sniff استفاده مي‌کنند تا حد ممکن انرژي لازم براي انتقال داده‌ها کم باشد.

پرش فرکانس: بلوتوث از پرش فرکانس معمولي که در اختيار تمام نگارش‌هاي پيشين بلوتوث است استفاده مي‌کند و اين اقدام تداخل اين سرويس را با ديگر باندهاي فرکانسي از جمله ISM کمتر مي‌کند.

کنترل ميزبان: بلوتوث در کنترل‌کننده خود از هوش مناسبي استفاده کرده است تا ميزبان تنها در صورتي‌که کنترل‌کننده نياز داشته باشد، بيدار شده و به ارائه سرويس بپردازد. به اين ترتيب بيشترين صرفه‌جويي در مصرف انرژي در اين سيستم‌ها وجود خواهد داشت چراکه ميزبان بيشتر از کنترل‌کننده انرژي مصرف مي‌کند.

تاخير: فناوري بلوتوث انتقال داده و همچنين راه‌اندازي اتصال داده‌هاي با نرخ کمتر از 3ميلي‌ثانيه را ممکن کرده است و هر برنامه مي‌تواند طي چند ميلي ثانيه اتصال را برقرار و نسبت به ارسال داده‌ها اقدام کند.

برد: برد بلوتوث4 بيشتر از 100متر پيش‌بيني شده است.

استحکام: تمام بسته‌هاي بلوتوث4 با رمزبندي 24بيتي کد افزونه چرخشي (CRC) رمزگذاري مي‌شوند و نهايت استحکام را در مقابل شنود خواهند داشت.

امنيت بالا: به‌کمک CCM رمزنويسي

AES-128 به‌طور کامل در اين استاندارد پياده‌سازي شده است و بسته‌هاي داده‌اي در اين استاندارد داراي هويت مي‌شوند.

توپولوژي: سيستم بلوتوث از آدرس‌دهي 32بيتي براي هر بسته و هر برد استفاده مي‌کند، به اين ترتيب ميليون‌ها دستگاه مي‌توانند همزمان استفاده شوند. اين فناوري براي اتصال يک‌به‌يک بهينه شده است ولي مي‌توان با توپولوژي ستاره‌اي دستگاه‌هاي مختلف را به يک دستگاه وصل کرد. همچنين داده‌ها به‌کمک تکنيک اتصال و قطع سريع، مي‌توانند در يک توپولوژي مشابه به تبادل داده بپردازند.

فناوري بلوتوث در مقايسه با فناوري ديگر بي‌سيم يعني واي‌فاي قرار دارد. از آنجا که هر دو اين فناوري‌ها در زمينه راه‌اندازي شبکه، چاپ يا انتقال فايل‌ هستند، مي‌توان اين دو فناوري را با هم مقايسه کرد.

واي‌فاي براي استفاده در دستگاه‌هاي ثابت و نرم‌‌افزارهاي مرتبط با آنها است و در واقع، واي‌فاي به‌عنوان جانشين شبکه‌هاي محلي فعلي که از کابل‌هاي اترنت استفاده‌ مي‌کنند به‌وجود آمده است. اما بلوتوث براي دستگاه‌هاي متحرک است و کاربردهاي خاص خود را دارد. يکي از همين کاربردها که به شبکه‌هاي محلي شبيه است، شبکه محيط شخصي (PAN) است. بلوتوث در حيطه فرد به‌شدت مي‌تواند از وجود سيم جلوگيري کند. به‌عنوان مثال در هندزفري‌ها و چاپگرها، فناوري بلوتوث نقش زيادي دارد. همچنين بلوتوث را مي‌توان در فناوري‌هاي خانه هوشمند از جمله ترموستات‌‌هاي کم‌مصرف نيز به‌کار برد. اما واي‌فاي نگارش ديگري از شبکه‌هاي سنتي اترنت است و براي راه‌اندازي يک منبع مشترک ميان چند گره، به پيکربندي نياز دارد. واي‌فاي و بلوتوث هر دو از يک فرکانس راديويي استفاده مي‌کنند اما توان واي‌فاي بيشتر است و در نتيجه ارتباط سريع‌تري شکل گرفته و فاصله بيشتري از ايستگاه پايه پشتيباني مي‌شود.

بلوتوث سه پروفايل عمومي دارد که براي کاربردهاي مختلف، استفاده‌هاي مختلفي مي‌توان دريافت کرد:

بهينه‌سازي در انتقال اطلاعات: که همزمان با عرضه بلوتوث نگارش 1/2 انجام شد و حجم داده اضافي و سرآيند براي انتقال داده‌ها به حداقل کاهش پيدا کرد.

بالابردن سرعت: که همزمان با عرضه بلوتوث نگارش3 معرفي شد و سرعت اتصال بين دستگاه‌هاي بلوتوث را تا 24مگابيت برثانيه افزايش مي‌‌دهد و از سوي ديگر، از استاندارد

802.11 نيز پشتيباني مي‌کند.

بهينه کردن مصرف انرژي: که همزمان با عرضه بلوتوث4 معرفي شد و طي آن، مصرف انرژي دستگاه‌هاي بلوتوث به حد قابل توجهي بين نصف تا يک‌صدم نگارش‌هاي قبلي کاهش خواهد يافت.

در پروفايل بهينه کردن مصرف انرژي، سرعت انتقال داده تا 1مگابيت بر ثانيه است و تنها 5/2ميلي‌وات ساعت برق مصرف مي‌کند.

ميلاد پيکاني

ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 8:06 AM
خريد کارت گرافيک براي کساني که مطالعه زيادي در سخت افزار ندارند، گاه مي‌تواند گيج‌کننده باشد. از اين‌رو بهتر است نگاهي به کارت‌هاي گرافيک خوب بازار با بودجه‌هاي مختلف داشته باشيم.
 

زير 100هزار تومان

رادئون HD

4650

با قيمت حدود 50 هزار تومان، يافتن کارت گرافيکي که بتواند چنين ويژگي‌هايي داشته باشد، بعيد به‌نظر مي‌رسد. پردازنده گرافيکي آن قابليت Overclock شدن را دارد و براي شروع گزينه خوبي است و اگر با گرافيک آن‌بورد مادربرد مقايسه شود، واقعا تفاوت فاحشي را نشان مي‌دهد.

 

رادئون HD

4670

رادئون 4670 بهترين بازدهي و کمترين مصرف برق را در اين بازه قيمتي دارد و اين محصول را به محصولي منطقي تبديل مي‌کند. قيمت آن حدود 65هزارتومان است و بازدهي آن به قيمتش مي‌ارزد. نرخ کلاک پردازنده آن بالا است و اگر به‌دنبال

4650 HD هستيد و کمي بالاتر بردن قيمت اذيت‌تان نمي‌کند، بهتر است اين يکي را انتخاب کنيد. البته بهتر است اشاره کنيم که نزديک‌ترين رقيب اين کارت، GeForce 9600 GSO است که خيلي نمايش قدرتمندي ندارد. متاسفانه 4670 با رم 512مگابايت که قيمت کمتري نسبت به رقيب انويديايي خودش دارد، کمتر در بازار پيدا مي‌شود و بهتر است با حوصله بازار را بگرديد. البته مدل يك‌گيگابايتي آن بيشتر در بازار وجود دارد، ولي قيمت آن حدود 75هزارتومان است و قيمت آن نزديک به جي‌فورس 9600GT است. انتظار مي‌رود که کارت‌هاي گرافيک سري 4600 بعد از اين‌که کارت 5570 در بازار زياد شد، کم‌کم از گردونه رقابت خارج شوند.  

جي‌فورس GT

9600

اين کارت گرافيک واقعا بهترين گزينه براي زير 100هزار تومان است و با رابط حافظه 256بيت و همچنين حافظه سريع DDR

3 ، يک گزينه مناسب به‌شمار مي‌رود. با قيمتي حدود 80هزارتومان مي‌توان آن را از بازار تهيه کرد ولي به‌هرحال کارت گرافيک متعلق به سال 2009 است و مي‌توان اين را به‌خوبي دريافت. بزرگ‌ترين رقيب اين کارت، جي‌فورس 240 GT است که کمابيش وارد قلمرو قيمتي اين کارت شده است. 9600 GT کمي سريع‌تر از نگارش GDDR 5 جي‌فورس 240 GT است و حداقل تا دو سال از نظر اجراي نرم‌افزارهاي سه‌بعدي و بازي‌ها تامين‌کننده است. البته تا زماني که قيمت رادئون 5670 کم نشود، فعلا بهترين گزينه باقي خواهد ماند.

قيمت حدود 100هزارتومان

رادئون HD

4850

اين کارت گرافيک بعد از يک جنجال کوتاه و قيمت بالا، وارد بازه قيمتي 100هزار تومان شده است و اگر شما مي‌خواهيد و مي‌توانيد يک کارت گرافيک در اين حدود بخريد، بهتر است اين کار را بدون خواندن ادامه انجام دهيد، چرا که در اين بازه، هيچ کارت گرافيکي به‌پاي رادئون

4850 HD نخواهد رسيد.  

رادئون HD

5750

قيمت اين کارت گرافيک 512مگابايتي واقعا پايين است و در مقايسه با

4850 HD و جي‌فورس 250 GTS عملکرد بهتري دارد. هر چند که اين کارت گرافيک کمي قيمت بالايي دارد.  

رادئون HD

5770

هر چند که کارت گرافيک جديد رادئون، يعني

5770 HD خيلي از رادئون نسل قديم خود، يعني 4870 سريع‌تر است. اما در خود چيزي دارد که رادئون 4870 ندارد و آن هم پشتيباني کامل از دايرکت‌اکس11 است. به‌هرحال هرچند که 5770 کارت گرافيک عجيب و غريبي نيست، اما از نظر دوام و کارايي کاربرد خوبي دارد.

مهم‌تر از آن اين است که با قيمتي حدود 150هزارتومان سيستم را به‌دست دارندگان جي‌فورس

260 GTX و رادئون 4870 HD مي‌سپارد.

بالاي 150هزارتومان

با پرداخت کمي بيشتر مي‌توان نگارش 512 آن را به‌دست آورد اما مدل يك‌گيگابايتي آن حتي در بالاترين ميزان رزولوشن پردازش تصاوير را به‌صورت نرم انجام مي‌دهد.

بالاي 200هزار تومان

دو کارت گرافيک رادئون 4850 که با حالت CrossFire به‌يکديگر متصل شده‌اند هم کيفيت مناسب دارند و هم هزينه مناسبي دارند. بنابراين اين کارت گرافيک دوبل بهترين پردازش را براي علاقه‌مندان به بازي فراهم خواهد کرد. 200هزارتومان يک جفت کارت 512مگابايتي براي شما دست و پا خواهد کرد، در حالي که با پرداخت 240هزار تومان، مي‌توان مدل 1گيگابايتي از اين کارت را تهيه کرد.

 

رادئون HD

5830

قدرت اين همانند قدرت 4890 است که با هزينه 240هزار تومان به‌فروش مي‌رسد و قابليت تمام کارت‌هاي سري 4800 را داراست. ولي در مقايسه با كراس‌فاير شده کارت 4850 حرف چنداني براي گفتن ندارد.

هرچند با حذف

4890 و 275 GTX از بازار، گزينه بسيار خوبي براي کارت گرافيک در اين بازه قيمتي خواهد بود.

کارت گرافيک با قيمت 300هزار و بيشتر

يک جفت کارت گرافيک رادئون

5770 HD که با يکديگر کراس‌فاير شده باشند، قوي‌ترين کارت گرافيک موجود در بازار با اين نرخ قيمتي را تشکيل مي‌دهند و حتي نسبت به رادئون 5850 از نظر بازدهي قوي‌تر هستند و مرز بين کارت‌‌هاي گرافيک 512مگابايتي و 1گيگابايتي، قيمت حدود 330هزارتوماني است و بالاتر از آن کارت‌هاي گرافيک يک گيگابايتي بيشتر يافت مي‌شوند.  

رادئون HD

5850

بي هيچ دليل خاصي، در اين رنج قيمت، رادئون

5850 HD، طي ماه‌هاي گذشته افزايش قيمت زيادي داشته است. البته جاي اميدواري است که با راه‌حل جديد دايركت‌اكس11 از انويديا که به‌زودي معرفي خواهد شد، قيمت اين کارت‌هاي گرافيکي، به قيمت اوليه خود (حدود 280 دلار) بازگردند.

بدون در نظر گرفتن افزايش قيمت‌ها، هنوز هم 5850 يک بازيگر قدرتمند در دنياي کارت گرافيک است. هيچ نيازي به مادربورد سازگار با كراس‌فاير ندارد، در زمان بلااستفاده بودن برق را کمتر مصرف مي‌کند و مي‌تواند قابليت‌هاي Eyefinity و دايركت‌اكس11 را نيز اجرا کند. اگر 320 هزار تومان براي شما مقدور است و از طرفي نمي‌توانيد از نصب كراس‌فاير رادئون

5770 HD استفاده کنيد، رادئون 5850 HD يک گزينه بسيار مناسب است.  

رادئون HD

5870

با حدود 100 هزار تومان کمتر از قيمت اين کارت، يک جفت رادئون

5770 HD، به‌سادگي مي‌تواند کارايي لازم را در بازي‌هاي مورد توجه روز، برآورده کند. در يک رنج قيمت،رادئون 5870 HD ، به‌سختي فروش مي‌رود ولي اين بدان معنا نيست که اين کارت گرافيکي ضعيف است. اين کارت، داراي سريع‌ترين تک GPU روي زمين است، کمترين استفاده از نيرو را دارد و سخت‌افزار مورد نياز براي شتاب‌دادن به بازي‌هاي برپايه دايركت‌اكس11 را در اختيار دارد. براي افرادي که توانايي تهيه مادربوردي که از كراس‌فاير پشتيباني کند ندارند،مدل جديد رادئون 5870 HD ، بيشتر از يک گزينه خوب است.  

رادئون HD

5970

پردازشگرهاي سايه‌زن! هيچ‌چيز بيشتري نمي‌توانيم درباره 3200 قطعه رندرکننده پرقدرت که سريع‌ترين کارت گرافيک جهان، رادئون

5970 HD، را مي‌سازند، بگوييم. با وجود دو پردازشگر گرافيکي رادئون 5870 HD سوار بر روي بورد اصلي،تنها چيزهايي که مي‌توان از آن گله کرد، کم بودن آن در بازار و همچنين قيمت بالاي آن است. اصولا به‌مرور زمان مشکل عرضه محدود آن برطرف مي‌شود ولي در عمل قيمت آن طي ماه‌هاي گذشته افزايش داشته است! ولي اگر واقعا براي خريد يک کارت گرافيک فوق‌العاده رفته‌ايد، قيمت نبايد براي شما اهميت داشته باشد.

شايان اسدي

ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 8:04 AM
شرکت بازي‌سازي Emerald City بازي فلش آنلاين خود را که از سبک MMORPG بوده، به‌روز کرده است.

بازي اصلي در 4‌ماه ساخته شده بود و نقاط ضعف زيادي داشت. اما در نگارش دوم، بسياري از مشکلات گرافيکي برطرف شده است و بازيکن حقيقتا با يک انيمه زنده روبه‌رو خواهد شد که کنترل کامل کاراکتر را در دست دارد.

 

در اين نگارش، محيط بهتر شده و نيازي به صبر براي لود شدن هر تکه از نقشه نيست. همچنين غول‌آخرهاي نبردها، کاملا متحرک هستند.

نقاط ضعف و امتيازها در نبردها نيز نقش مهمي بازي مي‌کنند و انتخاب درست مهارت‌ها در پيشبرد بازي نقش بيشتري دارد.

بازي 24 کلاس دارد که هر‌کلاس به 4زيرکلاس تقسيم مي‌شود.

به‌علاوه اين‌که اين بازي با يك‌درصد محتوا راه‌اندازي شده است و در درازمدت داستان آن تکميل خواهد شد که به‌اندازه يک مجموعه رمان خواهد بود.

براي پيوستن به اين بازي رايگان و ساختن شخصيت در آن به نشاني زير برويد:‌

http://sacredseasons.com/

ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 8:01 AM
از هنگامي كه بازي دوز (TicTacToe) در سال 1952 براي كامپيوتر ادساك و بازي تنيس براي دو نفر (Tennis for Two) 1958 براي اسيلوسكوپ طراحي شد، صنعت سرگرمي‌هاي نرم‌افزاري راهي كوتاه اما بسيار پربار و پرفراز و فرود را پيموده است كه امروزه گردش مالي صنعت بازي‌هاي ديجيتال جزو پرسودترين صنايع جهان است و حتي از صنعت پرسود سينما نيز پيش افتاده است.

توليد بازي‌هاي نرم‌افزاري تا آنجا گسترش يافته است كه تحليل‌گران آنها را در ژانرهاي گوناگون دسته‌بندي كرده‌اند. به‌طور كلي شركت‌هاي سازنده سرگرمي‌هاي ديجيتال، بازي‌هاي موجود را تا به امروز به 9 سبك مستقل تقسيم‌بندي كرده‌اند:

1- اكشن (Action)

2- ماجراجويي (Adventure)

3- نقش‌آفريني (Role-Playing)

4- راهبردي (Strategic)

5- ورزشي (Sport)

6- مسابقه‌اي (Racing)

7- شبيه‌سازي (Simulation)

8- معمايي (Puzzle)

9- تيراندازي (Shooting)

البته اين سبك‌ها خود به دسته‌هاي گوناگون تقسيم مي‌شوند كه از اين شماره به معرفي آنها خواهيم پرداخت.

بازي‌هاي سبك اكشن

اگر اهل زد و خورد و بزن‌بزن‌هاي نفس‌گير هستيد، حتما بازي هاي سبك اكشن را امتحان كنيد! اين سبك بازي‌ها كه بيشتر بر پايه زد و خورد با سلاح‌هاي سرد و گرم يا مشت و لگد طراحي شده‌اند، يكي از سبك‌هاي محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان به‌شمار مي‌آيند. اين گونه بازي‌ها معمولا داستان‌هايي ساده اما جذاب دارند و خيلي زود شما را با خود همراه مي‌سازند.

دويدن و جست‌وخيز از يك سو به سوي ديگر، رفتن به مكان‌هاي ناشناخته و كشف اسرار پشت درهاي بسته، زد و خوردهاي مهيج و گهگاه نفس‌گير، همه و همه از ويژگي‌هاي بارز اين سبك بازي‌ها محسوب مي‌شوند.

گونه‌هاي بازي‌هاي اكشن

شركت‌هاي سازنده بازي‌ها، خود بازي‌هاي سبك اكشن را نيز به 13 زيرشاخه مهم تقسيم‌بندي مي‌كنند. اين زيرشاخه ها عبارتند از:

 

1- بازي‌هاي اكشن دوبعدي (

2D )  

بازي‌هاي اكشن دوبعدي به‌گونه‌اي از بازي‌ها اطلاق مي‌شود كه معمولا داراي گرافيك‌هاي كارتوني و تخت هستند و فضاي حركتي شخصيت هاي بازي در آن‌ها بسيار محدود بوده و بيشتر حركت‌ها در يك خط مستقيم انجام مي‌گيرد. ساخت اين سبك بازي بيشتر روي دستگاه‌هاي قديمي رواج داشته است. نمونه‌هايي از بازي‌هاي اكشن دو بعدي عبارتند از: Comix Zone ، Sonic و Mario Series.

 

2- بازي‌هاي اكشن سه‌‌بعدي (

3D )

در واقع بازي‌هاي اكشن سه‌بعدي مدل پيشرفته و تكامل‌يافته بازي‌هاي دوبعدي محسوب مي‌شوند كه با ظهور نرم‌افزارها و سخت‌افزارهاي گرافيكي جديد پديد آمده‌اند.

در اين سبك از بازي‌ها محيط و حتي شخصيت‌هاي درون بازي حالتي سه بعدي دارند و براي كاربر امكان حركت در يك فضاي كاملا سه‌بعدي آماده است.

در بازي‌هاي سه‌بعدي، حركت شخصيت‌ها و تاثيرات عوامل محيطي بر آنها، نسبت به بازي‌هاي دوبعدي به‌مراتب ملموس‌تر و زيباتر كار شده است. به‌همين دليل اكشن‌هايي از اين نوع بسيار جذاب و دلچسب هستند.

نمونه‌هايي از بازي‌هاي اكشن سه بعدي عبارتنداز: Bayonetta، Killzone و Dante’s Inferno.

3- بازي‌هاي اكشن-ماجراجويي (Action-adventure)

اين گونه بازي‌ها معمولا براي كساني كه علاقه‌مند هستند تا هنگام زد و خوردهاي بازي، داستان آن را نيز پيگيري كنند، سبك ايده‌آلي به‌شمار مي‌آيد.

شما با بازي در اين سبك، علاوه بر شركت در صحنه‌هاي اكشن، در عمل درگير داستان جذاب بازي نيز خواهيد شد. همراه شدن صحنه‌هاي اکشن با ماجراجويي‌هايي مانند پنهان‌کاري (ورود به محل‌هاي ممنوعه) و حل پازل‌هاي گوناگون، از جمله عناصر تشکيل‌دهنده اين سبک از بازي‌ها به‌شمار مي‌روند.

نمونه‌هايي از بازي هاي اكشن- ماجراجويي عبارتند از: Uncharted ،Tomb Raider و Splinter Cell.

4- بازي‌هاي اكشن كمدي (Comic action)

همان‌طور كه از عنوان اين نوع پيداست، شما در اين گونه بازي‌ها با زد و خورد هاي كمدي، از نوع جنگ و جدل‌هاي درون كارتون‌ها (مانند تام و جري)، فيلم‌ها (جكي چان) و كتاب هاي كميك (مرد عنكبوتي) طرف هستيد.

اگر به درگيري‌هاي درون كارتون‌ها علاقه‌مند هستيد و از ديدن آنها لذت مي‌بريد، نمونه‌هايي بسيار معروف از بازي‌هاي اكشن كمدي عبارتند از: Spider-Man ،Pink Panther و The Incredible Hulk .

 

5- بازي‌هاي اكشن سه‌بعدي از ديد سوم شخص (

3 D Third-person action)

در اين نوع اكشن كه بسيار دلچسب و پرطرفدار نيز هست، شخصيت اصلي بازي به‌صورت كاملا سه‌بعدي در تصوير ديده مي شود.

معمولا در اين نوع بازي‌ها كاربر مي‌تواند تمام جزئيات گرافيكي شخصيت اصلي بازي را به‌دقت ببيند و در طول بازي همواره عكس‌العمل‌هاي او را با جزئيات كامل و دقيق زير نظر داشته باشيد.

نمونه‌هايي از بازي‌هاي اكشن سه‌بعدي از ديد سوم‌شخص عبارتند از: Devil May Cry God of War و Darksiders.

محمود بلالي

ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 7:58 AM
يکي از بهترين چيزهايي که در لينوکس وجود دارد، اين است که به سادگي مي‌توان آن را سفارشي کرد. متاسفانه اگر ندانيد که چه کار مي‌کنيد و حتي گاهي اوقات اگر بدانيد که چه‌کار مي‌کنيد،‌ ممکن است با خرابي روبه‌رو شويد.

اين روش در زماني که اوضاع به‌هم مي‌ريزد و تحت استرس قرار مي‌گيريد، مفيد واقع خواهد شد. همانطور که احتمالا همه مي‌دانند، هر چيزي در لينوکس يک فايل است و تمام تنظيمات هم فايل هستند. در شاخه Home خود، تمام تنظيمات مرتبط با کاربر وجود دارد، بنابراين حذف اين تنظيمات باعث مي‌شود برنامه يا محيط سيستم به حالت پيش‌فرض خود بازگردد.

اگر به رابط گرافيکي خود دسترسي نداريد تا اين فايل‌ها را به‌صورت ساده پاک کنيد يا اصلا صفحه لاگين شما بالا نمي‌آيد که بخواهيد وارد محيط گرافيکي شويد، با فشردن کليدهاي ترکيبي

Ctrl+Alt+F1 وارد محيط خط فرمان شويد. سپس به حساب کاربري خود وارد شويد و دستور زير را بنويسيد:‌

rm -rf .gnome .gnome2 .gconf .gconfd .metacity

با فشردن کليد

Ctrl+Alt+F7 به محيط کار خود بازگرديد. حالا بايد همه‌چيز به‌صورت عادي باشد.

لطفا توجه داشته باشيد که اين دستور تمام تنظيمات مرتبط با گنوم را حذف خواهد کرد، بنابراين اگر مشکل شما از گنوم نباشد، مثلا از کارت گرافيکي يا سرور X و... باشد، اين دستور مشکل شما را حل
نخواهد کرد.

همچنين با برگرداندن تنظيمات گنوم به حالت اول،‌اطلاعات وارده براي اجراي برنامه‌ها از جمله Keyring نيز از بين خواهد رفت.كليك

ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 7:55 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 77

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5833941
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی