به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

1 – در بين اعضاي خانواده جمله " به من چه " يا " به تو چه " رد و بدل نمي شود، چرا که اعضاء، به گفتگو و مشورت منطقي اعتقاد دارند و احساس مسئوليت مي کنند.

2 – افراد به يکديگر اعتماد دارند و از اين اعتماد سوء استفاده نمي کنند و اعتماد را يکي از پايدارترين ويژگي هاي ازدواج موفق و خانواده موفق مي دانند.

3 – تا جايي که امکان دارد با هم هستند و در مهماني ها يا کارهاي مربوط به خانواده تنها نمي روند. آنها، همدلي، همکاري، همفکري، هماهنگي را بقاي خانواده خوشبخت مي دانند.

4 – با هم اتحاد دارند ؛ در مسائل مختلف با گفتگو و مشورت به تفاهم مي رسند و سعي مي کنند اگر سوء تفاهم به وجود آمد، آن را در درون خود بدون اينکه کسي بفهمد، حل کنند.

5 – به سليقه ها و عقايد يکديگر آگاه بوده، به آن احترام گذاشته و رعايـت مي کنند.

6 – نسبت به هم شرم مذموم ندارند ؛ يعني خواسته هاي طبيعي خودشان را بدون نگراني يا خشونت ابراز مي کنند.

7 – به حريم يکديگر احترام گذاشته و از حدود مشخص شده خود فراتر نمي روند.

8 – نگران سلامت روحي و جسمي يکديگر بوده و از هم مراقبت مي کنند، اگر چنانچه مشکلي به وجود آيد سعي وافر در حل مشکل دارند.

9 –بيشتر اوقات، لحظات خوشي را که با يکديگر بوده اند، مرور مي کنند . دنبال خاطرات تلخ نيستند . دوست دارند هميشه در خوشي، شادي و نشاط زندگي کنند.

10 – براي فاميل و همسايه هاي خود، اهميت قائل اند و پذيراي فاميل يکديگرند.

11 – از امور مالي يکديگر خبر دارند و چيزي را از همديگر پنهان نمي کنند، صرفه جويي و پس انداز کردن جزء برنامه هاي اقتصادي خانواده هاي خوشبخت است.

12 – براي رشد يکديگر تلاش کرده و زمينه پيشرفت خانواده را فراهم کنند.

13 – افراد، به هم افقي نگاه مي کنند نه عمودي ؛ يعني هيچ کس خود را برتر از ديگري و در مقام قدرت نمي بيند. ديکتاتوري، زور و قدرت طلبي حاکم نيست.

14 – همه اعضاي خانواده احساس برنده بودن، موفق بودن و اميد داشتن مي کنند و خودشان را در زندگي برنده مي دانند.

15 – در کنار هم، احساس امنيت و آرامش مي کنند نه ترس، اضطراب، تنش و يا درگيري.

16 – علاقه، عشق، محبت، صفا و يکدلي خود را نسبت به هم ابراز مي کنند، هم در رفتار و هم در گفتار.

17 – از يکديگر انتظار بيجا و توقع نامناسب ندارند. توقعي مناسب و در حد توان از همديگر دارند.

18 – اگر مشکلي پيش آيد به راه حل فکر مي کنند و به دنبال مقصر و گناهکار نمي گردند. دست به علت يابي و ريشه يابي آن مشکل مي زنند، و راه حل منطقي ارائه مي دهند.

19 – مرد، پيوسته به اين مسئله مي انديشد که چه کنم تا همسرم خوشحال باشد و راضي به زندگي باشد، و زن مي انديشد که چه کنم تا شوهرم راحت بوده و خوشحال باشد.

20 – زن و شوهر، به خاطر همديگر زندگي مي کنند ؛ اول خود بعد ديگران. زندگي آنها به خاطر بچه ها يا ترس از طلاق و حرف مردم نيست.

21 – زن و مرد، مي توانند هر روز به دنياي اختصاصي يکديگر نزديکتر شوند، کار به مسائل خصوصي و زندگي ديگران ندارند.

22 – با درخواست هاي يکديگر برخورد مثبت و منطقي دارند.

23 – زن و مرد در کنار يکديگر هستند نه رو در رو و رقيب يکديگر، آنها رفيق هم هستند و واکنش منفي از خود نشان نمي دهند.

24 – خانواده هاي خوشبخت، تلاش دارند که بچه هاي خوب و خوشبختي نيز به جامعه تحويل دهند.
ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 8:30 AM

مشكل كوچك‌بودن فضا مشكلي است كه امروزه افراد زيادي با آن مواجه هستند به‌همين دليل در‌خصوص حل اين‌مشكل و مبارزه با آن مكررا صحبت كرده‌ايم و ايده‌هايي براي شما ارائه داده‌ايم، اين مطالب آن‌قدر مهم هستند كه تكرار و بيان مكرر آن‌ها خالي از‌ لطف نيست و گاهي نيز يادآوري و تاكيد بر‌اهميت آن‌ها لازم است.
دراين مطلب نيز سعي داريم مهم‌ترين نكات را در‌اين زمينه خيلي كوتاه براي‌تان مطرح سازيم.

1. آينه‌هايي در سايز‌بزرگ بر ديوارها بياويزيد. اين‌كار به‌طرز شگفت‌انگيزي سبب مي‌شود تا اتاق بسيار بزرگ‌تر از آن‌چه هست جلوه كند. آويختن آينه‌هاي دكوري كوچك‌تر برديوار نيز‌چنين تاثيري را دارند، هم‌چنين مي‌تواند در گوشه‌هاي اتاق آينه را بر‌كف اتاق نصب كنيد.

2. همواره اتاق را مرتب و جمع‌ و ‌جور نگه‌ داريد و هرچيزي را پس از استفاده سريعا سرجاي خود قرار‌دهيد. شلوغ و ريخت و پاش بودن اتاق سبب مي‌شود فضا گرفته و كوچك‌تر به‌نظر برسد.

3. تنها وسايل را در اتاق قرار دهيد كه وجودشان لازم و ضروري است و از قرار‌دادن وسايل غيرضروري در فضاي كوچك جدا بپرهيزيد. هم‌چنين از ساده‌ترين و ظريف‌ترين نوع ممكن وسايل و اثاثيه در اتاق كوچك استفاده كنيد و آن‌ها را دور اتاق بچينيد نه وسط آن‌.
ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 8:27 AM

پرکاری یک نوع اعتیاد است و باید درمان شود. بسیار خوب، شاید به جدیت الکلیسم یا دیگر بیماریهای اعتیادی نباشد، اما در حقیقت نوعی اعتیاد محسوب می شود.
اولین بار در سال ۱۹۷۱ وین استس در کتاب خود این واژه را به کار برد. از آن پس، معنی این کلمه به وسیله اشخاصی که زندگی را بدون معنی می پنداشتند، سرمشق شده است. اما معتاد به پرکالری قابل سرزنش نیست. در حقیقت، در فرهنگ ما به شیوه های مختلف پرکاری تشویق شده است.
شاید، زمان آن باشد که درباره کار بیماری فکری جدی بکنیم. هر چند که اغلب، این واژه به طور نامناسبی استفاده می شود تا یک فرد پر انرژی را توصیف کند که به کارش مقید می شود و محظوظ آن می شود، و در عین حال رابطه ای خوب با خانواده و همکاران خود دارد. بنابراین، چه می شود اگر از کار بیماری خود و فرد مورد علاقه خود مطمئن نباشید.
با پاسخ به سئوالات زیر متوجه کار بیماری خود یا دیگران خواهید شد.
ـ اگر شما کار نکنید، آیا دنیای شما از بین خواهد رفت؟
ـ آیا فکر می کنید تنها شما از عهده کارها برمی آیید؟
ـ آیا از پرکاری خسته و رنجور می شوید؟
ـ آیا اضافه کاری منجر به داشتن رابطه نامناسب با اطرافیان شما می شود؟
اگر پاسخ شما به بیشتر سئوالات بالا مثبت باشد، شما به گونه ای مبتلا به کار بیماری هستید.
مثل همه اعتیادها، می توان کار بیماری را تحت کنترل در آورد.
اولا، باید قدرت هیچ کاری نکردن را دوباره کشف کنید.
جوانی خود را به یاد بیاورید. در آن زمان ساعت ها می نشستید و خود را سرگرم می ساختید. خوب، شاید الان هم باید چند لحظه ای بنشینید و استراحت کنید. کودکان هرگز نمی نشینند و کاری انجام نمی دهند، مگر اینکه خراب کاری کرده باشند. این دو مورد را می توان در بزرگسالی هم به کار گرفت، البته با کمی تغییر. من هرگز توصیه نمی کنم که ساعت ها بدون هدف بنشینید و روزن های پوست خود را بشمارید. بلکه توصیه می کنم که هر چند وقت یکبار استراحت داشته باشید.
سپس، در هوای تازه بنشینید و از صدای پرندگان، بوی گل ها و شکوفه ها لذت ببرید.
شاید این صحبت های کلیشه ای باشند اما واقعا انجام این کارها به انسان آرامشی خاص می بخشند.
در آخر، ورزش کنید و گاهی ورزش های کششی را انجام بدهید.
شایان ذکر است که بدن سالم، بدن خوشحال است. اما تناسب اندام فقط یک سوم هدف ذهن بدن و روح سالم است. سعی کنید توازنی بین کارهای خود برقرار سازید و به خودتان توجه داشته باشید.
کار بیماران باید بپذیرند که پرکاری تلاشی است برای کنترل پیامد هر موقعیتی، که خیلی از مواقع خارج از کنترل هستند.
در زندگی باید به چیزهایی که امکان دارند فکر کنیم، نه اینکه چیزهایی که می توان کنترل کرد، که به طور غیر حتم دور از دسترس هستند.
ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 8:26 AM

نقشه زمین گوگل جدیدی که برای نمایش تاثیر احتمالی افزایش چهار درجه سلسیوس دما طراحی شده، از سوی وزیران دولت انگلیس عرضه شد.

این نقشه تعاملی به مردم امکان می‌دهد تغییرات چشمگیری را مشاهده کنند که ممکن است درصورت انجام نگرفتن اقدام موثر برای محدود کردن انتشار گازهای گلخانه‌یی، به وقوع بپیوندند.

تغییرات قابل توجه شامل دمای بالاتر خشکی در مقایسه با دریا و افزایش حرارت فوق‌العاده در منطقه اطراف قطب شمال است. این نقشه با استفاده از تحلیل‌های یک مرکز پژوهش تغییرات جوی مورد حمایت دولت انگلیس که به دولت این کشور و دانشندان دیگر در این زمینه مشاوره می‌دهد، ایجاد شده است.

وزیر انرژی و تغییرات جوی انگلیس با رونمایی این نقشه اظهار کرد که این نقشه قاطعیت دولت را برای عمل در برابر تغییرات جوی خطرناک صورت گرفته از سوی بشر تقویت می‌کند.

نقشه جدید به نشانی www.fco.gov.uk/google-earth-4degrees.kml قابل مشاهده است و برای مشاهده آن ابتدا باید برنامه زمین گوگل نصب شده باشد.ايسنا

ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 7:58 AM

مایکروسافت با اضافه کردن فیس بوک به اوت لوک، امکان مشاهده به‌روزرسانی‌های وضعیت، تصاویر و پیام‌های ارسال شده از سوی دوستان را برای کاربران خود در این شبکه اجتماعی و در برنامه ای‌میل معروفش فراهم کرد.

 اوت لوک اکنون به کاربران برنامه ای‌میل مایکروسافت امکان می‌دهد تصاویر پروفایل و فعالیت دوستانشان در فیس بوک را در کادری به‌نام People Pane مشاهده کنند.

مایکروسافت با استفاده از یک ویژگی به نام "متصل کننده اجتماعی اوت لوک" دو شبکه اجتماعی دیگر مای اسپیس و LinkedIn را در ماه فوریه در اوت لوک قرار داد.

به گفته مدیر محصول گروه آفیس مایکروسافت، متصل‌کننده اجتماعی اوت لوک یک شبکه اجتماعی دیگر را به سرویس‌های موجود اضافه نمی‌کند و تنها برای افراد پرمشغله دسترسی راحت به پیام‌های دوستانشان را فراهم می‌کند.

کاربران اوت لوک 2003 و 2007 می‌توانند جدیدترین نسخه متصل‌کننده اجتماعی اوت لوک را از مرکز دانلود مایکروسافت دانلود کنند، در حالی که کاربران اوت لوک 2010 آن را از طریق به‌روزرسانی مایکروسافت دریافت می‌کنند.ايسنا

ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 7:58 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 77

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5840639
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی