به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

نوزادانی که در شب یا در روزهای آخر هفته به دنیا می‌آیند نسبت به نوزادانی که در حین ساعت کاری به دنیا می‌آیند با احتمال بیش‌تری در معرض خطر مرگ قرار دارند.

تحلیل آماری بیش از یک میلیون تولد در اسکاتلند در طول بیش از دو دهه نشان می‌دهد نوزادانی که در هنگام شب به دنیا می‌آیند با احتمال یک سوم بیش‌تر نسبت به نوزادانی که در هنگام روز به دنیا می‌آیند در خطر مرگ قرار دارند.
شاید عملکرد پرسنل بیمارستانی در هنگام شب و هم‌چنین دسترسی به امکانات از دیگر توضیحاتی باشد که بتوان در این مورد بیان کرد.
اکثر کودکان در اثر کمبود اکسیژن می‌میرند
در این گزارش که در نشریه پزشکی بریتانیا به چاپ رسیده است اعلام شده نوزادانی که در بین ساعت 9 تا 17 روز متولد می‌شوند در ساعات نرمال کاری به دنیا می‌آیند.
برای نوزادانی که در ساعت نرمال کاری در هفته به دنیا می‌آیند خطر مرگ کودکان 4.2 نفر در هر 10 هزار است. اما برای نوزادان دیگر خطر مرگ 5.6 نفر در هر 10 هزار نفر است.
محققان بعد از انجام این مطالعات اعلام کردند باید برای بهبود وضعیت و خدمات ارائه شده به مادران در هنگام شب تلاش بیش‌تری صورت گیرد. به هیچ وجه نباید یک کودک به دلیل تولد در غیر ساعت اداری در معرض خطر بیش‌تر قرار داشته باشد.
این بررسی‌ها هم‌چنین نشان می‌دهد یک چهارم مرگ و میر‌ها به دلیل نرسیدن اکسیژن بوده است.
به نظر می‌رسد بهبود سطح مراقبت‌های پزشکی برای زنانی که خارج از ساعات اداری به دنیا می‌آیند می‌تواند در نهایت میزان این مرگ و میرها را کاهش دهد.
البته این موضوع محدود به تعداد مرگ و میرها در هنگام مرگ نمی‌شود. کارشناسان معتقدند عدم تامین امکانات و خدمات پزشکی درست در هنگام تولد می‌تواند مشکلات طولانی مدتی را برای نوزادان به وجود بیاورد که گاهی اوقات تا پایان عمر همراه آن‌ها خواهد بود.
دکتر طاهر محمود نایب رئیس رویال کالج زنان و زایمان در این باره گفت: این آمار ارائه شده واقعا باعث تاسف است. تمام مادران باید در همه ساعات شبانه روز بهترین خدمات پزشکی را برای زایمانشان دریافت کنند.
کودکان ممکن است در ساعات مختلفی در روز به دنیا بیایند و همه آن‌ها باید بهترین خدمات را دریافت کنند. زنده ماندن یا مرگ یک کودک نباید به ساعت تولد او بستگی داشته باشد.

ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 6:54 AM
دیدن چهره‌ای آشنا در لباس پلیس در یک کمدی صامت کوتاه که سال‌ها مفقود بود، باعث شگفتی طرفداران و مورخان سینما شده است.

سال‌ها بود کسی از فیلم «یک دزدگیر» A Thief Catcher تولید سال 1914 خبر نداشت، آن قدر که همه فراموش کرده بودند چارلی چاپلین در این فیلم به نقش یک پلیس‌ لوده با سبیل و تمام ژست و اداهای آشنای خود حضوری کوتاه داشته است.

این فیلم 10 دقیقه‌‌ای پارسال از یک فروش آثار عتیقه در تیلور در ایالت میشیگان سر درآورد. پل گیروکی مورخ سینما فکر می‌کرد صرفا یکی دیگر از کمدی‌های «کی‌استون استودیوز» را خریده است. ماه‌ها گذشت و او این کپی 16 میلی‌متری را ندید.

مارس امسال بود که گیروکی هنگام تماشای فیلم «یک دزدگیر» با بازی فورد استرلینگ، مارک سواین و ادگار کندی، چاپلین را دید که چند اوباش را کتک می‌زند. او در این فیلم حضوری در حدود سه دقیقه دارد.

گیروکی از دوست خود ریچارد رابرتز که او هم کلکسیونر فیلم است، پرسید: «این همان کسی است که فکر می‌کنم؟»

او عکسی از فیلم را برای رابرتز ایمیل کرد. رابرتز پاسخ داد: «شاید، اما باید فیلم را ببینیم.»

گیروکی و رابرتز وقتی در رفتار این شخصیت دقت کردند متوجه شدند او خود چاپلین - یکی از بزرگترین ستاره‌های سال‌های اول سینما - است که در دو بخش یکی از اولین فیلم‌های خود بازی می‌کند.

«یک دزدگیر» روز شنبه در یک جشنواره فیلم‌های کمدی در آرلینگتن در ایالت ویرجینیا به نمایش درمی‌آید که احتمالا اولین نمایش آن پس از سال 1914 است.

گیروکی و رابرتز بخشی از گروهی هستند که خود به آن «مافیای کمدی صامت» می‌گویند. این گروه برگزارکنندگان جشنواره سالانه «اسلپستیکون» هستند که در سالن «روسلین اسپکترم» خارج از واشینگتن برگزار می‌شود.

این جشنواره از روز پنجشنبه آغاز شد و در چهار روز حدود 120 فیلم صامت در آن به نمایش درمی‌آید. نمایش بعضی از تصاویر دیده‌نشده دیگر فیلم‌های چاپلین، بزرگداشت آبوت و کاستلو و نمایش اولین فیلم راسکو «فتی» آربوکل که وسترنی به نام «دستگیری» است، از دیگر برنامه‌های امسال جشنواره اسلپستیکون است.

کشف فیلم «یک دزدگیر» بخصوص از آن جهت اهمیت دارد که پس از 60 سال اولین فیلمی است که به آثار چاپلین اضافه می‌شود.

این فیلم به سرعت از یاد رفت. موسسه فیلم بریتانیا سال 1938 در فیلمشناسی چاپلین «یک دزدگیر» را از قلم انداخت و خود چاپلین هیچگاه در فهرست فیلم‌هایش آن را نگنجاند. او سال 1965 در گفت‌و‌گویی به بازی در نقش پلیس در یکی از آثار کی‌استون اشاره کرد، اما اسم فیلم را نگفت.

برابر با اسناد موجود استودیو کی‌استون هم نام چاپلین را نیاورد. به گفته رابرتز، او احتمالا در آخرین لحظه‌ها به گروه بازیگران فیلم اضافه شده است. «یک دزدگیر» همچنین این افسانه که شخصیت «ولگرد» را خود او خلق کرده، زیر سئوال می‌برد.

چاپلین می‌گفت شخصیت ولگرد سبیلو با لباس‌های شلخته، عصا و کلاه را پیش از ساخت فیلم «گرفتاری عجیب میبل» به طور تصادفی خلق کرد.

رابرتز با اشاره به اینکه چاپلین در فیلم «یک دزدگیر» همان ویژگی‌ها را به نمایش می‌گذارد، این ادعا را «بی‌معنی» می‌داند.

او گفت: «هرچند چاپلین در این فیلم لباس یک پلیس به تن دارد، اما بقیه ویژگی‌ها اینجاست: سبیل، نوع راه رفتن و رفتار. او مدت‌ها بود روی این شخصیت کار می‌کرد.»

کمدین‌های دیگر هم مدعی بودند پیش از چاپلین از شخصیت ولگرد استفاده می‌کردند، اما این ادعاها اکنون خیلی اهمیت ندارد.

رابرتز گفت: «مسئله قابل بحث است. مهم نیست چه کسی این شخصیت را خلق کرد. چاپلین این کار را بهتر از هر کس دیگر انجام داد.»

ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 6:52 AM
پیشگوی بزرگ دنیای آی تی می گوید غبارهای هوشمند دشمن درجه یک امنیت اطلاعات می شود.

ایان پیر سون ضمن بیان این مطلب تاکید کرده غبارهای هوشمند مانند بختک دنیای امنیت را در خواهند نوردید.پیرسون به کمک فوجیتسو و موسسه فیوچریزون با انجام مطالعاتی به این نتیجه رسیده است. وی در این باره می گوید: غبار جاسوس داخل اداره و به بدنه ابزار الکترونیکی چسبانده شده و قبل از اینکه اطلاعات رمز گذاری شوند آنها را به سرقت می برد. غبار هوشمند همچنین می تواند مانند زنگ خطر بفهمد که سیستمی در اداره مورد نظر در حال گرفتن پرینت است و بلافاصله اطلاعات پرینت شده را خوانده و در خود ضبط نماید.

 

از طرف دیگر به گفته پیرسون مال.ور یا کدهای مخرب که درون غبار هوشمند جای می گیرند، مانند مریضی آسم عمل کرده و بیمار و قربانی را مورد هدف قرار می دهند. مریض کسی نیست جز رایانه یا تلفن همراه آلوده ای که می تواند اطلاعات را به بیرون بفرستد.

<!-- Inject Script Filtered -->

 

البته همگان موافق با نظرات پیر سون نیستند. گراهام کلولی مشاور ارشد امنیت در شرکت سوفوز می گوید حرفهای پیرسون پیش از اینکه معتبر باشند خوشایند رسانه ای داشته و از آن می توان بعنوان تیتر مطبوعاتی برای فروش بیشتر استفاده کرد چرا که مطالب اظهار شده تهدیدات واقعی دنیای آی تی نیستند و بیشتر جنبه تخیلاتی دارند. وی از پیرسون می پرسد: که چگونه باید غبار هوشمند را جاسوس کرد؟ آیا باید بالن میکروفون داری را به ذره غبار متصل کرد؟ کلولی می گوید چرا پیرسون نحوه کار غبار هوشمند را توضیح نمی دهد؟

 

کلولی توضیح می دهد که روند رو به رشد کدهای مخرب بیشتر و بیشتر به سمت مال.ور گرایش دارد و نوآوریها در این باره فراتر از ایجاد پا گذاشته است. از پیرسون خواسته شده تا درباره تئوری خود نظر دهد اما وی به دستور فوجیتسو دور از دسترس قرار گرفته است.

 

در دنیای آی تی عده ای بنام فیوچرولوجیست بوده که کارشان پیش گویی درباره آینده دنیای آی تی است، آینده ای که باعث تحول و توسعه مثبت در این عرصه شود. در واقع کارشان دادن الهامات فنی به مهندسان برای خلق محصولات جدید است که به عنوان نمونه آرتور سی کلارک بود که سخنان و نوشته هایش باعث خلق و تولید ماهواره های جئو در جهان شد.

 

غبار هوشمند قرص های خرد شده سیلیکونی در مقیاس ذره بوده که برنامه نویسی شده و جهت انجام کاری خاص مانند ردیابی و ... مورد استفاده قرار می گیرد.

 

به گفته برخی کارشناسان مستقل بر خلاف اظهار نظرات مایوس کننده، تئوری های پیرسون منطبق بر واقعیات رخ داده در جهان آی تی است. برای مثال برنامه ریزی برای شبکیه از طریق لنزهای تماسی فعال (که در فیلم گزارش اقلیت بدان اشاره شده ) و یا هوش مصنوعی که به جای انسان کارهای اداری را انجام می دهد از جمله این موارد به شمار می آید.

 

وضوح تر اینکه پیرسون پیش بینی کرده جهانی شدن تمام شده  به جز برخی صنایع که نیاز به مهارتهای جهانی و ارتباطات فیس در فیس دارد. استفاده بیشتر از سیستم کار از راه دور و محیط کلود کامپیوتینگ از جمله موارد دیگری است که پیرسون بدان اشاره داشته و در جهان امروز رفتن بدان سو را می توانیم مشاهده نماییم

 

بهر حال نقطه نظرات پیرسون دنیای آی تی را دچار تلاطم ساخته و کارشناسان مختلفی در این باره اظهار نظر کرده اند.

ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 6:48 AM
فرزند جانباز دوران دفاع مقدس «اردوان منظم» در نامه خود به پدر آسماني‌اش نوشته است: باباي مهربانم! داروهايت را بخور تا هميشه پيش ما باشي؛ ما به وجود نازنينت احتياج داريم.

 ارژنگ منظم فرزند جانباز دوران دفاع مقدس «اردوان منظم» كه 13 سال از عمرش را با دردهاي پدر جانبازش را درك كرده با زبان نوجواني خود در نامه‌اي به پدر آسماني‌اش نوشته است:
پدر عزيزم سلام. دوست دارم كه هميشه حالت خوب بوده و وجود پرمهرت هميشه تابنده باشد.
مي‌خواهم حرف‌هايم را در اين نامه به شما بگويم؛ نمي‌دانم در جبهه بر شما چه گذشت؛ نديده‌ام كه در جبهه شاهد چه صحنه‌هايي بوده‌ايد و نمي‌دانم درد گلوله‌هاي دشمن چگونه است اما ديده‌ام وقتي مردم جانبازي را مي‌بينند، سعي مي‌كنند به او نزديك شوند و به او احترام بگذارند.
پدر خوبم! مي‌دانم كه خانواده‌ات را از جانت بيشتر دوست داري. مادر مي‌گويد «نبايد كاري كنيد كه پدرتان عصباني شود چون تشنج مي‌گيرد و ديگر دست خودش نيست».
باباي خوبم! وقتي كه عصباني مي‌شوي، در درون قلب كوچك خود باز عشق به تو را مي‌بينم و هر قطره اشكم كه از چشمم جاري مي‌شود، گواهي مي‌دهد كه باز هم تو را دوست دارم. مادر همه چيز را برايمان تعريف كرده كه دست خودت نيست اما وقتي كه مهربان مي‌شوي از همه باباهاي دنيا هم مهربان‌تري. وقتي من و خواهرم را در آغوشت جاي مي‌دهي و ما را مي‌بوسي، تمام غم‌هاي دنيا را فراموش مي‌كنم. باباي مهربانم مواظب خودت باش، من هميشه تو را دوست دارم و ما به تو و وجود نازنينت احتياج داريم. داروهايت را بخور تا هميشه پيش ما باشي؛ خيلي دوستت دارم.
ادامه مطلب
شنبه 26 تیر 1389  - 6:38 AM
به طور كلي مواد سفيدكننده از جمله مواد شيميايي هستند كه از طريق فرآيند شيميايي اكسيداسيون موجب رنگ‌بري يا كمرنگ‌تر شدن اجسام رنگي خواهند شد. انواع مختلفي از مواد سفيدكننده وجود دارد. مواد سفيدكننده كلره اغلب حاوي هيپوكلريت سديم هستند و اين در حالي است كه سفيدكننده‌هاي اكسيژنه داراي پروكسيد هيدروژن يا همان آب اكسيژنه يا به طور كلي تركيبات آزادكننده پروكسيد هستند كه از جمله اين تركيبات مي‌‌توان به پركربنات سديم و پربورات سديم اشاره كرد.

علاوه بر اين در برخي از ديگر انواع سفيدكننده‌ها مواد شيميايي ديگر وجود دارند كه به عنوان عامل سفيدكننده عمل كرده و موجب رنگ‌بري و سفيد شدن مي‌شوند. اگرچه اغلب عوامل اكسيدكننده موجود در سفيدكننده‌ها به عنوان عوامل سفيدكننده شناخته مي‌شوند، اما نتايج به دست آمده از بررسي‌‌هاي انجام شده درباره ويژگي‌‌هاي واكنش‌هاي شيميايي حاكي از آن است كه فرآيندهاي ديگري نيز وجود دارد كه مي‌توانند در رنگ‌بري تاثيرگذار باشند. براي مثال سديم ريتيونيت عامل‌ كاهنده موثري است كه مي‌تواند به عنوان يك عامل سفيدكننده مورد استفاده قرار گيرد. يك ماده سفيدكننده اكسيدكننده از طريق درهم شكستن پيوندهاي شيميايي در گروه رنگساز مولكلولي كه در حقيقت بخشي از مولكول‌‌هاي تشكيل‌دهنده آن ماده است، عمل مي‌كند. با شكسته شدن پيوندهاي شيميايي در اين قسمت از مولكول‌ها، رنگ حقيقي آنها از بين خواهد رفت و به اين ترتيب گروه رنگساز مولكولي بي‌رنگ خواهد شد يا رنگي را بازتاب خواهد كرد كه در خارج از طيف نوري مرئي كه توسط چشم انسان قابل رويت است، قرار مي‌گيرد. مواد سفيدكننده‌ و عوامل كاهنده موجب مي‌شوند كه پيوندهاي دوگانه مولكولي در گروه رنگساز مولكولي شكسته شده و پيوند شيميايي يگانه جديدي جايگزين آن شود. اين تغييرات شيميايي منجر به تغيير خواص نوري مولكول‌ها شده و در نتيجه مولكول‌ها بي‌رنگ خواهند شد. جالب است بدانيد كه علاوه بر تغييرات شيميايي كه موجب بي‌رنگ شدن مواد مي‌شود تغييرات انرژي نيز مي‌‌تواند منجر به ايجاد تغيير و درهم شكستگي پيوندهاي شيميايي و در نتيجه بي‌رنگ شدن مولكول‌ها شود. شايد شنيده باشيد كه لباس‌هاي رنگي كه در معرض تابش مستقيم نور آفتاب قرار مي‌گيرند نيز بتدريج رنگ اصلي خود را از دست مي‌دهند. علت اين پديده اين است كه فوتون‌هاي انرژي موجود در نور آفتاب كه از شدت بسيار زيادي برخوردارند موجب درهم شكسته شدن پيوندهاي شيميايي موجود در مولكول‌هاي رنگساز شده و به اين ترتيب موجب از بين رفتن رنگ اين مولكول‌ها خواهند شد. آب ژاول يا آب اكسيژنه رايج‌ترين ماده سفيدكننده‌اي است كه به عنوان سفيدكننده و ضدعفوني‌كننده مورد استفاده قرار مي‌گيرد. پربورات سديم سفيدكننده‌اي است كه از آن بيشتر در خشكشويي‌ها و همچنين در تركيب پودرهاي ماشين لباسشويي استفاده مي‌شود. در مقايسه قدرت سفيدكنندگي پربورات از آب ژاول كمتر است. علاوه بر اين از موادي مانند الكل، آمونتاك، جوش شيرين، كربنات سديم و تتراكلريد كربن نيز مي‌‌توان به عنوان ماده‌اي با خاصيت رنگبري و پاك‌كنندگي استفاده كرد.

ادامه مطلب
جمعه 25 تیر 1389  - 9:08 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 77

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5840780
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی