به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

تعدد برنامه‌ها در منوي Open with ممکن است آزاردهنده باشد. در اين ترفند قصد داريم روشي را با هم بررسي کنيم که براحتي بتوانيم برنامه‌هاي زائدي که از آنها خيلي استفاده نمي‌شود را از منوي Open with حذف کنيم. براي شروع به رجيستري ويندوز رجوع مي‌کنيم.

 بعد به مسير زير مي‌رويم:‌

HKEY_CURRENT_USER \Software \Microsoft \Windows \CurrentVersion \ Explorer \FileExts\

از زيرکليد‌ها پسوند فايل مورد نظر را انتخاب مي‌کنيم. مثلا wmv، در فهرست سمت چپ ليست برنامه‌هايي که مي‌توانند فايل wmv را پخش کنند و در منوي Open with مربوط به فايل wmv هستند مشاهده مي‌شود. با حذف هرکدام از کليد‌ها مي‌توانيم نام برنامه مورد نظر را از منوي Open With حذف کنيم. اين‌که کدام کليد در سمت راست مربوط به کدام برنامه ‌است را مي‌توان از روي مقدار کليدي که در واقع اسم فايل اجرايي برنامه مورد نظر است فهميد. براي مثال wmplayer.exe مربوط‌بهWindows Media Player است.

براي اين‌که متوجه شويد کافيست اسم فايل اجرايي را در درايو C ويندوز جستجو کنيد و سپس با اجرا کردن فايل اجرايي آن متوجه شويد کدام فايل اجرايي مربوط به کدام برنامه‌ است.

ادامه مطلب
پنج شنبه 28 مرداد 1389  - 9:37 AM
بتازگي اينتل به‌بازار آمدن پردازنده‌هاي 32نانومتري سري Core بسيار كم مصرف * يا CULV خود را براي لپ‌تاپ‌هاي فراقابل‌حمل (Ultra-portable) اعلام كرد. بنا بر ادعاي اينتل در پايگاه وب خود، اين لپ‌تاپ‌ها 32درصد باريك‌تر و سريع‌تر از نسل پيشين خود هستند. داشتن تلفيقي همزمان از مد و زيبايي ظاهري و كارآيي بالا در لپ‌تاپ‌ها، سال‌هاست كه به‌صورت آرزويي دست‌نيافتني براي مصرف‌كنندگان درآمده بود كه با ارائه پردازنده‌هاي فوق توسط اينتل در سال 2010 براي نوت بوك‌هاي بسيارلاغر (Ultra-thin) كه هر دو گزينه شكيل بودن و كارآيي را داراست اين آرزو محقق خواهد شد.

پيشتازي اينتل در فناوري پردازش و تركيب آن با طراحي و معماري پيشرفته امروزي موجب دستيابي به لپ‌تاپ‌هايي به‌مراتب باريك‌تر، سبك‌تر و پرسرعت‌تر از مدل‌ها و نسل‌هاي پيشين آن شده است كه باتري‌هايي با طول‌ عمر بيشتر نيز دارند. به‌اين ترتيب نه‌تنها لپ‌تاپ‌ها فراقابل‌حمل‌تر مي‌شوند بلكه با برخورداري از پردازنده‌هاي جديد، كاربران زمان پاسخگويي و انتظار كمتري را تجربه مي‌كنند.

اين پردازنده‌هاي جديد CULV تراشه گرافيكي 2هسته‌اي به‌صورت تعبيه شده روي خود دارند. اين گزينه آنها را قادر مي‌سازد كه از قدرت و انرژي كارآمدتر و مديريت دماي بهتري برخوردار باشند. اينتل ادعا مي‌كند مصرف انرژي را در آنها تا 15درصد كاهش داده است. اين تراشه جديد همچنين با كاربردي سنگين تنها 17وات كشش جريان دارد كه پيشرفت قابل توجهي است.

همه فناوري‌هاي اصلي عمده Core i

3 اينتل در اين رده جديد نيز پديدار و گنجانيده شده‌اند؛ از جمله تقويت توربو كه هنگام استفاده از برنامه‌هاي نرم‌افزاري كاربردي (كه براي استفاده از هسته‌هاي متعدد پردازشي بهينه‌سازي نشده‌اند)، برخي از هسته‌ها و از جمله هسته گرافيكي تعبيه‌شده اچ‌دي اينتل را اوركلاك كرده و بقيه را غيرفعال مي‌كند.

همچنين اين شركت مجموعه تراشه جديد موبايل سري5 خود را نيز براي استفاده در لپ‌تاپ‌هاي بسيار كم‌مصرف (ULV) به بازار معرفي كرده است كه نويدبخش ارتقاي كيفيت تصاوير ويدئو و قابليت‌هاي صوتي است. اينتل ادعا مي‌كند كه توانسته توجه و علاقه بيش از 40غول صنعت توليد رايانه (از جمله ايسر، اسوس، لنووو و ام‌اس‌آي) را به‌سوي فناوري جديد خود جلب كند، اما جاي شگفتي است كه چرا در اين اعلاميه اپل، دل، سامسونگ و اچ‌پي غايبند و نامي از آنها برده نشده است. به‌ هرحال انتظارمي‌رود همه آنها بزودي به اين فناوري روي آورده و آن‌را در لپ‌تاپ‌هاي توليدي خود به‌كار ببرند.كليك

ادامه مطلب
پنج شنبه 28 مرداد 1389  - 9:35 AM

گاه در رايانه‌هاي ما مساله‌اي هست كه بسياري از كاربران هرگز به آن توجه نمي‌كنند و شايد اصلا هيچ‌گاه متوجه آن نيز نمي‌شوند. براي مثال يك ماژول حافظه رم 4گيگابايتي خريده‌ايد كه بايد مطابق برچسب روي آن كه PC2-8500 CL5 است با سرعت 1066مگاهرتز كار كند، اما هنگاهي كه آن‌را با نرم‌افزار CPU-Z امتحان مي‌كنيد، نشان مي‌دهد با سرعت يك ماژول PC2-6400 كه سرعت آن 800 مگاهرتز است كار مي‌كند، نه 1066مگاهرتز. تنها يك دليل اصلي براي آن وجود دارد و آن‌هم عدم‌تطابق با مادربورد است.

براي تضمين بوت شدن صددرصد هر رايانه ماژول‌هاي رم طوري برنامه‌ريزي شده‌اند كه وقتي براي اولين‌بار رم را روي مادربورد نصب مي‌كنيد به بايوس (BIOS) آن يك سرعت معمولي را كه همه مادربوردها از آن پشتيباني مي‌كنند، اعلام كنند.

ما در اينجا براي شما شرح مي‌دهيم كه چه كاري بايد انجام دهيد تا اين حافظه رم با سرعت صحيح اصلي خود كار كند. رايانه خود را بوت كرده و وارد بايوس شويد و تنظيمات حافظه را پيدا كنيد. اين تنظيمات ممكن است در مادربوردهاي مختلف فرق كنند. شما بايد تنظيمات پيشين SPD را باطل كرده و به‌صورت دستي سرعت را روي 1066 مگاهرتز تنظيم كنيد. به ياد داشته باشيد كه مادربورد بايد از تنظيمات زمان‌بندي (Timing) و ولتاژ رم شما پشتيباني كند. ولتاژ استاندارد رم‌هاي DDR

2، 8/1ولت است اما رم شما براي اين‌كه با سرعت 1066 مگاهرتز كار كند نياز به 2/2ولت ولتاژ دارد. اين به‌معناي آن است كه شما بايد ولتاژ حافظه را در بايوس افزايش دهيد و اين قابليتي است كه در همه مادربوردها يافت نمي‌شود. در صورتي‌كه مادربورد شما اجازه استفاده از آن حد ولتاژ را به شما ندهد، مجبوريد از مقدار ولتاژ كمتري مثلا 1/2ولت كه ممكن است حداكثر ولتاژ مجاز مادربورد شما باشد استفاده كنيد. در اين‌صورت بايد به‌دنبال گزينه‌اي بگرديد كه بتوانيد زمان‌بندي SPD را غيرفعال كنيد تا تنظيمات دستي زمان‌بندي فعال شود. سپس به‌دنبال تنظيمات نسبت نرخ دي‌رم (DRAM ratio) بگرديد تا مگاهرتز آن‌را روي 1066مگاهرتز بياوريد. اگر خوش‌شانس باشيد اين تنظيمات به 2نوع كنترل‌هاي استاندارد و پيشرفته تقسيم شده‌اند.

پس از آن به‌دنبال كنترل‌هاي زمان‌بندي بگرديد. مثلا اگر ترتيب اين تنظيمات زمان‌بندي مرحله نهفتگي (latency timing) براي رم شما

15-5-5-5 باشد، تنظيمات بايوس را نيز به مقادير صحيح تغيير دهيد. پس در صورت امكان تنظيم دستي هرگز آنها را در حالت خودكار (Auto) رها نكنيد. اما اگر بايوس شما اين‌طور نبود چاره‌اي نيست جز اين‌كه تنظيم پيشرفته زمان‌بندي را روي حالت خودكار بگذاريد.

در پايان تغييرات انجام شده را ذخيره كرده و سيستم را ريبوت كنيد. حال بايد مشاهده كنيد كه CPU-Z سرعت ماژول‌هاي رم را صحيح يعني 1066مگاهرتز گزارش مي‌دهد.كليك

ادامه مطلب
پنج شنبه 28 مرداد 1389  - 9:34 AM

شركت سيسكو که توليدکننده تجهيزات شبکه است و در زمينه طراحي محصولات مربوط به شبکه و ارتباطات فعاليت دارد، در ابتدا فقط روترهاي چند پروتکل توليد مي‌کرد ولي امروزه محصولات سيسکو را در همه جا از اتاق نشيمن گرفته تا شرکت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات شبکه مي‌توان پيدا کرد.

از سوي ديگر توجه به اين واقعيت که امروزه هکرها توانسته‌اند خود را به‌عنوان بخشي از دنياي ارتباطات و شبکه‌ها به همه بقبولانند، اهميت موضوع مقابله با هک و نفوذ براي شرکت معظمي همچون سيسکو بيش از پيش نمودار مي‌گردد. شايد در اين خصوص نقش آقاي جان استوارت مدير ارشد امنيتي سيسکو، که وظيفه تامين امنيت محصولات اين شرکت را برعهده دارد، بيش از ديگران خودنمايي کند. به‌گزارش ايتنا به‌نقل از eSecurityPlanet آقاي استوارت درصدد است براي تامين امنيت محصولات سيسکو راهکارهاي جديدي را پياده سازد.

وي مي‌گويد: «ما بايد با اين نظريه که ايرادات امنيتي هميشه وجود خواهند داشت زندگي کنيم و با آن کنار بياييم. ما بايد بر اساس چنين چارچوبي طراحي و توليد کنيم؛ يعني به‌کارگيري شيوه مديريتي قوي براي حصول اطمينان از اين‌که در پايان، محصولات توليدشده حتي‌المقدر از امنيت قابل قبولي برخوردار است.»

وي سياست جديد امنيتي سيسکو را مبتني بر چند ديدگاه مي‌داند. نخست اين‌که دانستن همه چيز براي سيسکو امکان‌پذير نيست و اين شرکت نمي‌تواند تمام آسيب‌پذيري‌ها را کشف كند. دوم آن‌كه بايد بکوشيم پيش از نفوذگران، باگ‌ها را شناسايي کنيم، چه با تلاش‌هاي خودمان و چه با استفاده از کمک‌هايي که از بيرون به ما مي‌شود. وي بر همين اساس اهميت جست ‌و جوي مداوم براي يافتن باگ‌هاي امنيتي را گوشزد کرده و گفته است: «اين تصور که شما در اين زمينه هر چه را که لازم بوده انجام داده‌ايد، يک اشتباه است. ما هرگز از جستجو باز نمي‌ايستيم.»

ادامه مطلب
پنج شنبه 28 مرداد 1389  - 9:29 AM
از زمان معرفي آيپد به بازار، پرسش‌هايي ذهن مردم دنيا را به خود مشغول كرده است، از جمله اين‌كه:

آيا آيپد يك انقلاب ديجيتالي ديگر در جهان برپا كرده است؟

آيا به بازار آمدن آيپد مايوس‌كننده بود؟

 

آيا آيپد هم يك رايانه همراه لوحه‌اي معمولي است كه صفحه كليد درست و حسابي ندارد؟

پاسخ همه اين پرسش‌ها به‌نوعي مثبت است. نظر عامه مصرف‌كنندگان اين است كه اين دستگاه انقلابي در مرور در وب برپا كرده است. وسيله‌اي كه خلاقانه ساخته شده اما كار با آن يك مقدار مايوس‌كننده هم هست. از طرفي اگرچه صفحه كليد درست‌ و حسابي ندارد اما ميزان اهميت آن بستگي به اين دارد كه شما آن‌را براي چه منظوري به‌كار برده و چه انتظاراتي از آن داشته باشيد.

بقيه در ادامه
 
ادامه مطلب
پنج شنبه 28 مرداد 1389  - 9:27 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 73

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899995
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی