به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

در برنامه‌نويسي وقتي صحبت از مجموعه بزرگي از داده‌ها مي‌شود چه در مورد ذخيره و بازيابي اين اطلاعات در حافظه و چه در مورد پاس دادن آنها به عناصر برنامه، شيوه ذخيره‌سازي و كنترل اين مجموعه از داده‌ها دشوار خواهد شد. ساختمان داده آرايه، يكي از مفيدترين ساختمان‌هاي داده‌اي است كه امروزه در زبان برنامه‌نويسي به‌كار مي‌رود.

 
بقيه در ادامه
 

ادامه مطلب
پنج شنبه 28 مرداد 1389  - 9:24 AM
پايگا‌ه‌هاي داده NoSQL‌ نسل جديدي از پايگاه‌هاي داده هستند كه پشت بسياري از وب‌سايت‌هاي بزرگ و حجيم قرار گرفته‌اند و نوع ديگري از سرويس را نسبت به پايگاه‌هاي داده قديمي‌تر، يعني پايگاه‌هاي داده رابطه‌اي (Relational) ارائه مي‌كنند.

 
بقيه در ادامه
 
ادامه مطلب
پنج شنبه 28 مرداد 1389  - 9:20 AM

در ميان دوستان و آشنايان حتما با كساني برخورد خواهيد كرد كه از پر بودن ايميل‌شان همواره شكايت دارند. عده‌اي هم هستند كه ايميل خود را به‌دليل همين موضوع عوض مي‌كنند. شايد خود شما هم جزو اين دسته از افراد باشيد. ايميل‌ها با عناوين جالب توجه و هوشمندانه همواره سعي در كنترل اطلاعات ما دارند. برخي از اين ايميل‌ها كه كم خطرتر ولي با آزردگي اعصاب همراه هستند، اسپم‌ها هستند.

گاهي اوقات نامه محتوي عكس يا لينكي به يك وب‌سايت را مشاهده مي‌كنيد كه واقعا دوست داريد آن‌را بررسي كنيد. اين آدرس‌ها معمولا به‌صورت رمزگذاري شده مخصوص گيرنده‌هاي نامه هستند و شكل و ساختاري مشابه زير دارند:‌

http://www.domain.com/someplace?ref=123456789

به بخش انتهايي آدرس‌هاي موجود در ايميل خود اگر دقت كنيد معمولا عددي رمزگذاري شده يا تركيبي از عدد و حروف را مشاهده خواهيد كرد. اين اعداد در واقع شناسه كاربراني هستند كه به آنها ايميل اسپم ارسال شده است. بعد از اين‌كه روي لينك كليك كرديد كسي كه ايميل را براي شما مي‌فرستد مطمئن مي‌شود كه شخصي حقيقي آن‌سوي ايميل وجود دارد و ايميل وي را خوانده و حتي برايش جالب بوده است. از اين به بعد آدرس شما در جاي خوبي براي ارسال كننده‌هاي اسپم ذخيره خواهد شد و مرتب انواع و اقسام ايميل‌ها را دريافت خواهيد كرد. يا شايد محتوي نامه ارسالي عكس باشد و به‌ نظر شما عكس‌ها نمي‌توانند اطلاعاتي از شما لو بدهند و بسادگي گزينه Show Images را مي‌زنيد. در اين حالت، تصاوير نيز مي‌توانند با يك كد رمزگذاري شده، اطلاعات شما را بفرستند. كافيست عكسي با لينك زير وجود داشته باشد:

http://www.domain.com/someimage.jpg?ref=123456789

در اين حالت باز هم سرور ارسال كننده هرزنامه متوجه دريافت ايميل از سوي شما خواهد شد. دزدي هويت، مرحله بعدي اطلاعات است. نامه‌هاي بسياري از سوي دزدان هويت ارسال مي‌شود كه بسيار هوشمندانه‌تر بوده و با هدف تخريب‌ بيشتري صورت مي‌گيرد. يكي از اين روش‌ها اعلام برنده شدن در لاتاري‌ها و قرعه‌كشي‌هاي مختلف است.

به‌عنوان مثال، ممكن است يك نامه به‌شما برسد كه خبر از مرگ يكي از لردهاي انگليس را مي‌دهد و قرار است كاخ وي را به ‌شخصي با اين ايميل بدهند يا حتي مي‌گويند شما در قرعه‌كشي 20ميليون دلاري برنده شده‌ايد و بسياري از كاربران، از درستي يا نادرستي ايميل اطلاعي ندارند. بعد از اين‌كه عمليات اوليه را پيگيري مي‌كنيد و مثلا روي لينكي كه در ايميل قرار دارد كليك مي‌كنيد تا جايزه بي‌نظير خود را دريافت كنيد، در مرحله اول اطلاعات خود را از دست داده‌ايد و در مرحله بعدي فرمي باز مي‌شود كه از شما درخواست مي‌كند اطلاعات كامل حساب بانكي خود و همچنين اطلاعات خود را وارد كنيد. دزدي شماره ملي، كارت اعتباري متناسب با آن و همچنين مشخصات كامل فرد، براي بسياري از هكران دنيا كافيست تا سوءاستفاده‌هاي مالي هنگفتي با هويت شما در اينترنت داشته باشند.

از نكاتي كه رعايت آنها ضروري است، اين است كه هرگز ايميلي كه فرستنده آن مشخص نيست را باز نكنيد.

توجه داشته باشيد هر كسي كه اطلاعات بسيار پايه‌اي از شبكه و سرويس‌هاي ايميل داشته باشد،‌ مي‌تواند از طريق سرور شخصي خود، از هر آدرسي براي ‌شما پيغام بفرستد.

بنابراين اگر از آدرسي به‌نام info@google.com براي شما ايميل ارسال كردند، دليلش اين نيست كه معروف شده‌ايد بلكه بايد چك كنيد و ببينيد آيا سرور ارسال كننده ايميل، همان گوگل بوده است يا خير و بعد روي لينكي كليك كنيد يا تصاوير داخل لينك را ببينيد.كليك

ادامه مطلب
چهارشنبه 27 مرداد 1389  - 7:49 PM
امروزه بيشتر كاربران كامپيوتر با رمزگذاري براي دسترسي به منابع خود بر بسترهاي عمومي، بسيار سروکار دارند. يکي از مسائل مهمي که در مورد رمزها مطرح مي‌شود، توانايي انتخاب يک رمز ايمن و البته ساده براي به‌‌خاطر سپردن است.

براي انتخاب رمز بايدها و نبايدهايي وجود دارد تا بتوان رمزهاي ايمن و در عين حال ساده‌اي را برگزيد. در اين مقاله به بررسي برخي از همين بايدها و نبايدها مي‌پردازيم و توصيه‌هايي را براي ايمني رمزها ارائه مي‌كنيم.

 

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 27 مرداد 1389  - 7:48 PM

در اين بازي MMO استراتژيك، امپراتوري كه به‌صورت آنلاين و بدون نياز به نصب حتي يك نرم‌افزار اجرا مي‌شود، بايد يك امپراتوري بسازيد و در يك اتحاد به‌ ديگر كاربران بازي آنلاين بپيونديد تا دنيا را فتح كنيد.

سه ژانر مختلف براي بازي وجود دارد كه مي‌توانيد فانتزي، زمين مدرن و مريخ آينده‌نگرانه را انتخاب كنيد. نقشه اين بازي بسيار بزرگ است و هرچند ماه يكبار بازي از نو آغاز مي‌شود تا بتوانيد استراتژي‌هاي جديد خود را در آن پياده كنيد.

اين بازي يك بازي زنده است؛ به اين معنا كه وقتي در بازي نيستيد هم بازي ادامه دارد. بنابراين بايد روزي يكي دوبار به بازي سر زد تا نيروها و منابع هدر نروند و بتوان امپراتوري را گسترش داد. به‌زودي در اين بازي متوجه مي‌شويد كه تنها راه موفقيت و فتح دنيا، كار گروهي و استراتژي مناسب است. پيش از آن‌‌كه به نشاني زير برويد، از خود بپرسيد كه توانايي تبديل شدن به قوي‌ترين بازيكن دنيا را داريد؟!

http://www.kongregate.com/games/Tacticsoft/battle-dawn

ادامه مطلب
چهارشنبه 27 مرداد 1389  - 7:44 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 73

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899883
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی